Last news in Fakti

11 Септември, 2019 22:17 10 506 75

Лидерът на ''БОЕЦ'': Искаме оставката на правителството на Пеевски и Борисов

  • боец-
  • георги георгиев-
  • борисов-
  • оставка-
  • пеевски-
  • оттегляне на гешев

Георги Георгиев обяви, че ще се иска оттегляне на кандидатурата на Гешев за нов главен прокурор и незабавна оставка на правителството

Лидерът на ''БОЕЦ'': Искаме оставката на правителството на Пеевски и Борисов - 1
Кадър от ТВ Евроком/АРХИВ

''Много важен акцент е, че на вчерашния протест бяхме множество организации зад обща казуса, заедно с няколко хиляди граждани'', това заяви лидерът на гражданско сдружение ''БОЕЦ'' Георги Георгиев в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'' по ТВ Евроком. С тези си думи Георгиев визира провелия се вчера протест срещу кандидатурата на Иван Гешев за нов главен прокурор.

''Тези ли 3000 човека, с качулки и черни очила, те ли са подкрепата на Гешев?'', запита Георгиев в ефир, имайки предвид протеста в защита на Гешев, който също се проведе във вчерашния ден.

''Гражданите, които бяхме на площадите, гражданите, които ще излезем и утре, търсим демократичния път да постигнем нашите цели. От ''БОЕЦ'' решихме да обявим безсрочен протест пред Съдебната палата от утре. Исканията ни са оттегляне на кандидатурата на Гешев и незабавна оставка на правителството на Пеевски и Борисов'', обяви лидерът на ''БОЕЦ''.

''Решимостта ни предизвиква тези техни действия. Имаше поредица от фалшиви сигнали срещу ''БОЕЦ'' и ''Биволъ'', те не сработиха. Сега сменят тактиката. В сигнала се твърди, че Цветан Василев финансирал този протест през ''БОЕЦ''. Това се върти в тези същите медии от години. До момента не е установена, каквато и да е обвързаност на ''БОЕЦ'', с който и да е олигарх. Аз твърдя, че медиите не са действали по самоинициатива. Това е подготвяно и изфабрикувано от прокуратурата, както предишните сигнали. Преди 4 години Пеевски посочи на прокуратурата няколко човека, че са искали да го убиват и те бяха задържани'', заяви още Георгиев по повод появилите се информации, че се готви преврат в България.

''Пеевски и Борисов установиха кои са гадовете, които искат да им вземат властта - това са гражданите'', добави Георги Георгиев.

На въпрос за отмяната на протеста, който бяха обявили симпатизиращите на Иван Гешев, лидерът на ''БОЕЦ'' отговори по следния начин: ''Според мен те градят своето алиби за това, което ще се случи утре. Очакваме брутални провокации утре''.

''Това са умишлени демонстрации за сплашване. Тоест наистина, както се каза: ''страх тресе кочината''. Дълбоко вярвам, че докато мафията стои на върха на държавата, всеки опит за реформа или борба с корупцията е обречен. Утре излизат със София едновременно Варна, Стара Загора, Ямбол, Пловдив'', добави още Георгиев и заяви, че има декларирана подкрепа и в чужбина.

''Решителност, гражданска смелост и солидарност'', завърши лидерът на гражданско сдружение ''БОЕЦ''.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 филанкиши

    47 133 Отговор
    ИСКАМ ДА СИ ПИЕШ РЕДОВНО ЛЕКАРСТВАТА!
  • 2 Тръмп

    47 127 Отговор
    Да заминава за Сибир поредния чукундур и платен русофил!!!:):):)

    Коментиран от #11

  • 3 АНЕНЕРБЕ

    55 35 Отговор
    НЕ ЗНАМ НЯКЪДЕ ПО СВЕТА НЯКОЙ ДА ТОЛЕРИРА ФАШИЗОИДИТЕ , НО В БЪЛГАРИЯ В ДЕНЯ НА ПАДАНЕТО ОТ ВЛАСТ НА ЕДИН БЕЗ СЪМНЕНИЕ ФАШИСКИ РЕЖИМ , бяха арестувани хора които са ангажирани не толкова с дружбата с Русия , колкото със СЪЗДАВАНЕ НА ИСТИНСКА ЛЯВА ПАРТИЯ , РАЗЛИЧАВАЩА СЕ ОТ ТАЗИ НА ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ В КОЯТО ПРИСЪСТВАТ ПРЕСТЪПНИЦИ КАТО ПРИВАТИЗАТОРКАТА И КОЛЕЖКАТА НА ПЕЕВСКИ - Курвелия Нинова, ПРЕСТЪПНИКА РУМЕН ОВЧАРОВ - загробил ни с договори за ОСОБЕН ЗАЛОГ с някакви американски ОФШОРКОВЦИ от ТЕЦ1 и 3 , от разни дебели прасета като ГЕРГОВ И ПОДОБИЯ!!!

    Коментиран от #23, #39

  • 4 гост

    52 110 Отговор
    Този човек не е добре с главата,не му се хващайте на акъла.

    Коментиран от #24, #42, #50

  • 5 Тръмп

    44 107 Отговор
    Няма шанс за успех,този съветски революционер!!!:):):)А като му спрат руските пари,ще увехне като Майска роза от Кюстендил!!!:):):)
  • 6 Гост

    44 123 Отговор
    Ха-ха искали оставката,бат Бойко е избран демократично от народа.
  • 7 Тръмп

    44 111 Отговор
    Този Видински комунист има ли Софийско жителство,та да прави бунтове и революции???:):):)Я марш на село,бееееее!!!:):):)

    Коментиран от #21, #43, #44

  • 8 Кой68

    6 24 Отговор
    ???😯???😥???😱???😂???..........
  • 9 Тръмп

    40 86 Отговор
    Този е Лидер на два руски галоша,а не на себе си!!!:):):)
  • 10 някой

    34 86 Отговор
    Това момче, да не се друса с валериана. Тя убива и малкото мозък който е останал в главата му. А може би си го оставя в къщи да не му пречи.
  • 11 АНЕНЕРБЕ

    50 44 Отговор

    До коментар #2 от "Тръмп":

    НЕ ЗНАМ КОЙ КЪДЕ ЩЕ ЗАМИНАВА , НО НИНОВА И НЕЙНАТА ОЛИГАРХИЧНА ПАРТИЯ ВЕЧЕ СА МЪРТВИ.
    Новата партия която ще оглави МАЛИНОВ ще пренасочи целият ЛЯВ ЕЛЕКТОРАТ не към БСП , а към неговата партия. ВРЕМЕТО НА ЧЕРВЕНИТЕ ДЕГРАДИРАЛИ КОМУНИСТИ КАТО БОРИСОВ , ЦАЦАРОВ , ОВЧАРОВ , ГЕРГОВ И ПОДОБИЕ СВЪРШИ. Чака ги Сибир !!

    Коментиран от #13, #14

  • 12 Тръмп

    31 66 Отговор
    По кой Член от НПК си го проси този Бунтовник???:):):)

    Коментиран от #17, #18

  • 13 Тръмп

    23 49 Отговор

    До коментар #11 от "АНЕНЕРБЕ":

    Фантастиката,Желанията и Мечтите са на втория етаж,при лунатиците!!!:):):)А също и във Владивосток и Чукотка!!!:):):)

    Коментиран от #20, #22

  • 14 истината

    42 27 Отговор

    До коментар #11 от "АНЕНЕРБЕ":

    НИНОВА трябва да бъде съдена за криминалната приватизация на ТЕХНОИМПЕКС с четирите анекса довели до усвояване на БЕЗЦЕНИЦА на държавни активи от външнотърговски фирми управлявани от ДЕГРАДИРАЛИЯТ КОМУНИСТ СТОЯН МАРКОВ!! .България е в навечерието на истински ДЕСЕТИ НОЕМВРИ!!
  • 15 анонимен

    52 15 Отговор
    Мачкай Гошееее! !!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Щази

    30 13 Отговор

    До коментар #12 от "Тръмп":

    Миришеш на лайна проститутко вехта!
  • 19 Той бил искал

    19 44 Отговор
    Аз пък искам торба с пари. Егати, всеки иска нещо. Ми да почнем с това да отидеш в затвора, а?
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Borislav Popov

    56 19 Отговор

    До коментар #3 от "АНЕНЕРБЕ":

    Плашат народа с репресии! Във всяка държава има мафия, но мафията в България си има държава! Цацаров, Гешев- спомнете си Гешев от тайната полиция на царя! Друго нямам!
  • 24 Коментар📝

    43 10 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    ВЕРОЯТНО СИ ПРАВ.НО ИМА ХОРА ТАКИВА КАТО МЕН БЕЗПАРТИЙНИ И НЯМАЩИ МНЕНИЯ ЗА СВЕТОВНИТЕ СИЛИ КОЯ Е ПО ПО НАЙ.МОЖЕ БИ ВЪЗРАСТТА ГИ Е ПРИТЪПИЛА.ТА ТАКИВА ХОРА КАТО МЕН СИСТЕМАТА НА ГРАБЕЖ ГИ СЪСИПА СЕДИМ ЧЕТЕМ НОВИНИ И ДАВАМЕ МНЕНИЯ ОГОРЧЕНИ И ОБИДЕНИ НА МУТРО-ОЛИГАРХИЯТА.ТАЗИ МУТРО-ОЛИГАРХИЯ ВСЕ ПОВЕЧЕ НИ КОМПРЕСИРА НИЕ ТЪРПИМ
    НО ТЪРПИМОСТТА Е НЕЩО РАЗЛИЧНО ОТ ИЗДРЪЖЛИВОСТТА
    И КОГАТО ЧОВЕКА Е СМАЧКАН В ЪГЪЛА И МУ КАЗВАТ ЩЕ ДАВАШ ОЩЕ ТОГАВА ТОЙ МОЖЕ ДА СЕ РАЗБУНТУВА.А РАЗБОНТУВАТ ЛИ СЕ ТЕЗИ МЪЖЕ И ЖЕНИ ВА МОЙТА ВЪЗРАСТ НИТО АКУСТИЧНИТЕ ОРЪДИЯ НИТО ГАЗОВИТЕ ГРАНАТИ НИТО ВОДНИТЕ ОРЪДИЯ
    ДАЖЕ И ГУМЕНИ ПАТРОНИ НЯМА ДА ОТЪРВАТ МУТРО-ОЛИГАРХИЯТА И В ЧАСТНОСТ ГЕРБАРАСТИ КОМУНИСТИ И Т
    Н 1997г.2009г.2013г.2018г.ПРОТЕСТА НА МАЙКИТЕ . БЯХ ТАМ И ГИ СВАЛЯХ ВЕЧЕ ЧАКАМ ВАС.НО АКО МНОГО НИ МАЧКАТ ЩЕ ВИДЯТ КАТО АБЕ КАТО ДИВА СВИНЯ КАК ЯДЕ ТИКВА

    Коментиран от #74

  • 25 Зайко Байко многознайко

    36 12 Отговор
    Прав си ! И тези, като онези. Помисли тези от къде произлизат? Тиквоций Едно клонинг на БКП, заслужил член! Цвъко КаунЬя отроче, не особено надарено на което началният старт е училището за бавноразвиващи се във Вършец. Този министър на кого е зет и за кого е работил преди, да ти напомня беше в извън работно време по съвместителство шофьор и пазвантин на Мето   Илиенски, който така и не можа да опази. Пред дилемата да избереме по-малкото или по-голямо зло , величината, която определя се оказва времето! Тъй, като човешкият мозък има едно добро и в същото време вредно качество, наречено ЗАБРАВЯНЕ! За индивида е добре спасява го от стрес и негативни емоции, но за обществото и " демокрацията" е изключително вредно. Сега и Маринов, ще ни връзва шарени пиленца, докато забравим и простим. Уважавам факта, че си всеотдаен към ГЕРБ, както комунист, но това идва в разрез морала ! Имаш потенциял и сигурно ще разбереш, какво искам да ти кажа😰😓😨

    Коментиран от #35

  • 26 ДАНС

    20 39 Отговор
    Тъпи и злобни коментари....всички обичащи Русия да отидат там да живеят, никой не ги спира , но да определят съдбата на 6 милиона българи и техните деца в бъдеще е повече от предателство към род и Родина , повече от престъпление! !!

    Коментиран от #40

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Васил

    54 16 Отговор
    Поздрвления за всички, които протестират срещу тази мафия начело на държавата!
    Борисов, Доган и всичките около тях в затвора!
  • 30 Све

    50 16 Отговор
    Браво на БОЕЦ

    Коментиран от #65

  • 31 oracle

    43 10 Отговор
    Трите прасета са на приключване.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Aaa

    21 7 Отговор
    Мая Манолова през 2013 г.: "Аз предложих Пеевски"!
    Така че каскета от статията да си смени опорните точки, че идва поредната загуба на избори!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Хаджи хаджи Българин

    0 3 Отговор

    До коментар #25 от "Зайко Байко многознайко":

    Извинявай ! С мен ли споделяш тези неща!????
  • 36 Borislav Popov

    10 4 Отговор

    До коментар #34 от "Баба Ванга":

    Ти си безродник- джендър! ИзВинявай, но ти ако, си баба Ванга, аз съм Исус от Назарет!
  • 37 Всичкомразец

    13 2 Отговор
    Чакам с нетърпение да падне метеорит.
  • 38 ясновидец

    7 3 Отговор

    До коментар #27 от "Баба Ванга":

    Стани от кабърчетата и ще видиш света под друг ъгъл... Баба Вангелия не бе кьорава като теб.
  • 39 Хан Аспарух

    2 13 Отговор

    До коментар #3 от "АНЕНЕРБЕ":

    Аз съм руски шпионин, дето преплавах Дунава ста сал, създадох Държава за уважение от Византия и сега искам да се Сдам на Бойко и Цацаратурата! Аз съ шпионин на хан Кубрат и поклоник на Атлантическият Клуб! Да е жив и здрав хан Кубрат!

    Коментиран от #41

  • 40 ясновидец

    24 11 Отговор

    До коментар #26 от "ДАНС":

    Соросоидните тролове седесари герберасти сте учудващо слепи глухи и еднакви. Всяка втора дума ви е Русия. А ние повечето българи сме отвратени от кражбите, лъжите, убийствата на досегашните управляващи и искаме да ги махнем и дори осъдим за злото, което ни сториха. Каква Русия те пристяга в това, да искаш да се отървеш от едни лоши управници? Правилно са постъпили от Боец, тая мафиа ни съсипа живота, на поколения българи. Дедите ни градяха блага за потомците българи, а тия крадоха, рушат, пречат, продават и ни съсипват. Коя Русия ти е виновна?
  • 41 Доктор Захариев

    8 2 Отговор

    До коментар #39 от "Хан Аспарух":

    Стоянчо, приятелю, време е за инжекция, гаси топа и ела да ти даде сестра Цолова вечерната! Политиката не е за твойта глава. Не ме карай да те търся през Фейса!
  • 42 Да да

    16 7 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    КОЛКО ПЛАЩАТ ЗА ДА ЛАЕШ В ПОДКРЕПА НА МАФИЯТА ?
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Да да

    21 3 Отговор

    До коментар #7 от "Тръмп":

    Мафията те храни теб нещастнико.
    Народът въстава и ще помете работодателите ти.
    Най-лошо живее българинът от 30г. в цяла Европа.
    С революция ще се променят нещата.
    Истинска демокрация трябва.Истински конкурси във всяко отношение и отрасъл.Най-добрият най-отпред а не баджанащина.
  • 45 ФЕН НА БОЙКО

    7 18 Отговор
    ГОЛЕМИ ГЛУПАЦИ КОМЕНТИРАТ ТУК РАЗБЕРЕТЕ БОЙКО Е ДЪРЖАВНИК ОТ ВИСОК РАНГ ВИЖТЕ КАК ИЗРИТА КМЕТОВЕТЕ ОТ ТИПА НА ЯМБОЛСКИЯ СЛАВОВ АБСП ПРЕДЛАГА МУТРИ С ПО 6_7 МАНДАТА КАТО БОЛЯРОВСКИЯ КИМ ИР СЕН 25 ГОДИНИ НЕ МУ БЯХА ДОСТАТЪЧНИ ПЛЕВЪРНАЛ ОБЩИНАТА В ДЖУНГЛА ЯВНО НА БСП НЕ ИМ ТРЯБВАТ МЛАДИ КАДРИ А ИЗПЕКАНИ КРАДЦИ

    Коментиран от #47, #48, #49

  • 46 ЯМБОЛСКИ ПИР

    8 2 Отговор
    ЛЕКУВАЙТЕ ЯМБОЛЛИИ КРАДЕЦА СЛАВОВ Е НА СМЕТИЩЕТО ТОЯ ОБЕЗЛИЧИ ГЕРБ. В ЦЯЛАТА ОБЛАСТ НО БОЙКО ГО УСЕТИ СЪЮЗЪТ СЛАВОВ-МЕРЖАНОВ В ЯМБОЛ Е В ИСТОРИЯТА
  • 47 Антифашист

    15 4 Отговор

    До коментар #45 от "ФЕН НА БОЙКО":

    Спрях да те чета още на първите редове от поста ти.
    Представи си, че ти си средно интелигентен българин, попрочел си стотина, двеста, триста книги през живота си, а в същото време работодателят ти е хитрец с изказ на селски пъдар, който е прочел една единствена книга през живота си(евентуално) . Горе долу такива са отношенията служител - работодател навсякъде в България. Е ти как ще го уважаваш тоА работодател и как ще му се подчиняваш? Не разбираш ли, че само в България простолюдието управлява интелектуалците.
  • 48 Антифашист

    13 5 Отговор

    До коментар #45 от "ФЕН НА БОЙКО":

    Най-много ми хареса втория ред от изказването ти "БОЙКО Е ДЪРЖАВНИК ОТ ВИСОК РАНГ" Точно там спрях да чета поста ти.

    Коментиран от #53

  • 49 Умен

    9 1 Отговор

    До коментар #45 от "ФЕН НА БОЙКО":

    Ти ли си най-умения бе идиот платен ?
  • 50 ужас

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    А ти добре ли си с акъла, та искаш да се хванем на твоя акъл. В момента в Карлуково ли си.
  • 51 Хи хи йи

    7 0 Отговор
    А в централния Софийски затвор не щеш ли И ти си вътре за подривна дейност и шпионаж
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Анти комунист

    1 7 Отговор

    До коментар #48 от "Антифашист":

    Ти първо не можеш да четеш!Второ си русороб и точно там спирам да те коментирам!
  • 54 Апостолов

    8 3 Отговор
    Гошко тъпото от Видин вие от канала.
  • 55 ХЕЙ

    7 3 Отговор
    РУСКИ ПАСКВИЛ, А ЗАЩО НЕ ИСКАТЕ МАНОЛОВА ДА СЕ ОТТЕГЛИ ОТ ДЪРЖАВНАТА ХРАНИЛКА , ТЯ ПУБЛИЧНО ЗАЯВИ, ЧЕ Е ПРЕДЛОЖИЛА ЗА ШЕФ НА ДАНС ПЕЕВСКИ ?!
  • 56 Да да

    9 1 Отговор
    Вярвам, че вече е назрял моментът, в който българският народ е готов да загърби егоизма, завистта и да изостави страха за мизерното си оцеляване, за да може да заклейми и да съдейства чрез най – силното си оръжие – правото на избор, за стоварване на цялата мощ на закона върху криминалните лица на прехода, довели България до институционална разруха и демографска катастрофа.
  • 57 Георгиева

    11 2 Отговор
    Георги ти си лъжец и мошеник !Кой се прегръща и снима с Цветан Василев в хотела му в Парачин ?!Ти самия беше публикувал снимката на стената си !Кога ще платиш заплатите и осигуровките на работничките си които дължиш от години ?Работеха ти като роби ,докато ти се правеше на баровец и обикаляше света !
  • 58 Време е събуди се.

    8 5 Отговор
    ДРУЖНО ПО ПЛОЩАДИТЕ.
    ДА СИ ВЗЕМЕМ БЪЛГАРИЯ ОТ МАФИЯТА.
  • 59 Да да

    4 2 Отговор
    Вярвам, че всеки иска да има достатъчно пари, за да даде добро образование на детето си, да отиде на почивка в Гърция, Италия и други приятни места, да има възможност да осъществи своята идея за бизнес, да ползва качествено здравеопазване, да притежава не стара 10 годишна кола, а нова или поне такава на 3 – 4 години, да живее спокойно и сигурно в собствената си държава, както и най – важното – да участва във вземането и в контрола върху изпълнението на държавническите решения, които го засягат.
  • 60 11111

    5 2 Отговор
    ПРОТЕСТ И ПРЕД ПОСОЛСТВОТО НА ГОСПОДАРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ..СЕЩАТЕ ЛИ СЕ КЪДЕ!!

    Коментиран от #71

  • 61 анонимен

    2 5 Отговор
    МАЧКАЙ ГОШЕЕЕЕ!
  • 62 Кирил

    6 3 Отговор
    Аз пък искам мутрите като тоя да са в затвора
  • 63 В Левски

    1 3 Отговор
    Трябва закон за Русоробите в България Гонене от страната или затвор Само тогва ще тръгне страната напред
  • 64 ЪРП

    4 1 Отговор
    ОСТАВКАААА!!!!!!!!!!
  • 65 8824

    1 3 Отговор

    До коментар #30 от "Све":

    Знаеш ли кои са БОЕЦ,та ги бравосваш.Или им знаеш само името.
  • 66 55430

    0 3 Отговор
    Щом помаци, турци, цигани и българи подкрепят герб, за кви оставки. Откъде гласове. От изчезващият ви северозапад ли. Имам приятелки от Враца по разпределение и ни казват, бедност. А кой има пари той ще свири на акордеон, а кой няма да хваща мотика та и земя бол. Очаква ви. Ние сме се подготвили за отвъдното. Нашата къщичка е построена. Децата ни я дойдат, я не тук, в миризлива та ви комунистическа кочина. Все ми е тая кво ще пишете, мили комундета за мен, за половинката ни. По добре на хората в устата, отколкото в краката. Приятно крадене, купуване на земи, гаражи, ап и след това продаване. Право що ви трябва да се трудните, като виж някой ви влезна и ви обрал до шушка изкаран или изработено. Нагли сте сини и червени, от едно котило сте, удряте вместо нас. Не на мен. Все пак съм от род занаятчийски преди 1944 и знаем доста, че с честен труд гърба, но не и богат. И ще завърша.. След 1944 в затвора х комунистите са извежда ли х, дете на фашисти, вързва ли са го с въже, пущали са го в кладенец и така надоли, нагоре получава епилепсия и умира в затвора. Жената ченге лично след 1989 ми разказа нашият случай, на х и.. Не ви мразим, никого, а ви пишем, че все пак от градове къде родени и другите, съм аз лично. И не бъркай мен с друг, защото бог няма да ви прости, за лъжите, които бълват от завист, човек не знае клюки, а само работа, аз съм наблюдателен човек и никой не искам да ми казва. Лично мое мнение, а и много години бях.. И съм над децата си до завършване
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Много бързо забравяме!!!

    1 0 Отговор
    Това му проблема на българина бързо зАбравя!!!този човек преди няколко години активно агитираше за ГЕРБ във фейсбук, за него бяха всичко!!! 🙂 😉 🙂
  • 69 анонимен

    2 1 Отговор
    Удрииии Гошееее и си питай дедавияаа!
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 КУРнинов

    0 1 Отговор

    До коментар #60 от "11111":

    РУСКОТО ПОСОЛСТВО ЛИ ИМАШ ВПРЕДВИД?
  • 72 Данъкоплатец

    2 1 Отговор
    Долу управляващият режим!
    ОСТАВКА на корумпираното правителство!
  • 73 Оправния

    0 1 Отговор
    Този пък какво се вълнува толкова,то и 1500 граждани на България си искат парите от КТБ но не са тръгнали да свалят правителството!
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 борисова

    0 0 Отговор
    Да се провери имотното състояние и контактите на г-н ГЕОРГИЕВ. И АКО ОБИЧА ДА НЕ ГОВОРИ ОТ ИМЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ.НЕ ВСИЧКИ МИСЛЯТ КАТО НЕГО.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове