19 Септември, 2019 13:45 2 560 25

Джамбазки бесен на западноевропейските си колеги, вижте защо...

  • ангел джамбазки-
  • пакет мобилност-
  • превозвачи-
  • европейски парламент

Недоволството си той изрази във фейсбук

Джамбазки бесен на западноевропейските си колеги, вижте защо... - 1
Източник: БГНЕС

''Днес на извънредно заседание на комисията по транспорт и туризъм в Европейския парламент беше отхвърлено искането за връщане на текстовете от Мобилния пакет в Европейската комисия. Така за пореден път Европейският парламент се подиграва с интересите на работещите в транспортния бранш от Източна и Централна Европа'', това написа на своята фейсбук страница евродепутатът Ангел Джамбазки, а поводът е отхвърленото искане за връщане на текстовете от Мобилния пакет в Европейската комисия.

''Днешното гласуване дойде след положените усилия на група европейски представители от страните от региона, представляващи различните политически групи. Самата процедура беше проведена по чл. 61 от правилника за дейността на Европейския парламент, който се отнася до повторното сезиране на Парламента след произвеждането на парламентарни избори. До този момент никой не беше използвал тази процедура, но благодарение на нашите усилия, успяхме да я използваме.

За съжаление нашите колеги от Западна Европа за пореден път бяха абсолютно решени да се изплюят върху демокрацията, правото на движение и свободна икономическа инициатива и върху самата идея за единния пазар. Новите депутати в комисията ТРАН, бяха наплашени от председателя Карима Дели, че повторното сезиране на Парламента ще означава започване от нулата. Сякаш няма нужда точно от това'', пише още Джамбазки.

Повече вижте тук:


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ангел Джамбазки

    24 31 Отговор
    Аз винаги гласувам срещу България взимам по 20000 евро на месец заплата и не ми дреме за България тъпанар и другия път пак ме Изберете в момента живея с моя приятел и Исмаил Ердоган в Брюксел Той е млад надарен и пластичен в леглото
  • 2 така ли

    22 10 Отговор
    гнусен келеш.....
  • 3 Ердо

    6 16 Отговор
    Тоз си роден със бяс към всичко чуждо
  • 4 кнаус 485

    30 5 Отговор
    Нищо ново под слънцето,очаквано България отново е губеща и така ще бъсе много пъти...

    Коментиран от #22

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Колкото и да вие джамбасчето

    33 8 Отговор
    Това е победа за обикновения шофьор и загуба за тлъстият му шеф.

    Коментиран от #13, #18

  • 7 Kастро

    33 6 Отговор
    Този ментарджия дъвче тази тема повече от година. И на мишките в Европа е ясно, че никой не ни бръсне за слива и този пакет ще се реализира. Собствениците на транспортни фирми, които дерат по две кожи от шофьорите, ще се научат да са европейци и да спазват правилата в ЕС. Едва ли има шофьор българин, който не иска да работи за западна транспортна фирма.
  • 8 антрашпиц

    20 4 Отговор
    Да питам и импотентното момче Джамбазки:за ко лъгахте до сега нароа ва а?
  • 9 Ронин

    22 4 Отговор
    Неприятен лалугер. Взима едни бесни пари и нищо не върши. Някой знае ли другата пианица от ВМРО италиано Андрей какво върши?
  • 10 БЯС

    16 2 Отговор
    ЕС не ни е молил коленопреклонно да се присединим, така че сега щем не щем ще им играем по свирката– важи и за пакет "Мобилност", както и за належащото връщане на смъртното наказание за особено тежки престъпления. И всичко това благодарение на кадърните политици, мислещи единствено и само за собствените си облаги. Ай сега, честито– безплатен обяд няма, но вашия продажници, го плащат малкото останали в страната българи!
  • 11 артист скапан

    9 4 Отговор
    Проститутката никога не е бясна на този дето и дава парата , стига да е обилна , а на тебе ти дават предостатъчно.
  • 12 Обикновен човек

    12 4 Отговор
    ЕС са като комунистите всички държави са равни по между си, но тези от западна Европа са по равни от тези от бившият съветски блок и по заплати и по жизнен стандарт и т.н..само пишките ни са по голями "по равни "от тези на запад ,но и на това ще му намерят цаката като испедерастят народа !!!
  • 13 goni

    7 11 Отговор

    До коментар #6 от "Колкото и да вие джамбасчето":

    Много голяма победа за шофьора!:) По-всяка вероятност тлъстият му шеф ще фалира и шофьорчето ще си търси нова работа. При тия условия сигурно ще си намери, някъде на запад. Разбира се там ще му дадат най-много наполовина от това, което дават на местните, ама пък ще е западняк!:)

    Коментиран от #14

  • 14 Така Така

    16 2 Отговор

    До коментар #13 от "goni":

    Кви месни кви вносни! Заплатите и соц. пакета са едни. Дискрим има по отношение на работата евентуално. Строгоопределени права и задължения и нормални условия на труд. Тук за 2 евра иска шофьор, пазач, товарач, да спиш на минимума да караш на максимума, осигуровки на мин. заплата в Бг на 4 часа. Докато си в отпуск живееш от заработеното. Реви Ганьо чорбаджи, реви... Баламите ги няма вече!
  • 15 LKW Fahrer

    12 0 Отговор
    Ми к'во да кажем? Хората ни искат и си намериха начин. От половин год. съм в Германия. Немска фирма. Верно, бачкане яко, но! Обаче над 2500 евр. ми е нетото всеки месец. Брутото ми скача до 3500! Правете си чорбаджи сметка каква пенсия ме чака. Пет години да изкарам, само пет, ми е гарантирана 500 евра пенсия! А ако карам до пенсия??? Не като у БГ - то: вика, давам 4000 лв., но не казва, че осигурява на 600! А щях да забравя: и 388 евра за децата ми дават хората. Всеки петък вечер съм си в квартирата. А и почти винаги за една вечер м/у вторник, и четвъртък. Верно, за една стая 250 евра кихам, но на фона на доходите... Лятоска дърпам и фемилито, пък Бацинка да фъфлясва, че "откривал предприятия в рецесия". На 1000 лв. бруто - благодаря!
  • 16 ПЕНКО

    9 1 Отговор
    СЛУЧАЙНО ГОВОРИХ С МОЙ СЪСЕД/МЛАДО МОМЧЕ/ ВЪРНАЛ ЖЕНА СИ И ДЕТЕТО ПРИ ТЪСТОВЕТЕ В СОФИЯ И ПОДКАРАЛ ТИР В ИСПАНИО-ФРАНЦИЯ НА БГ ФИРМА !!!! ДУМИТЕ МУ БЯХА :" А ДАНО СЕ ПОЛУЧИ -МЕРКИТЕ НА МАКРОН ДА СПОЛУЧАТ"- ИМАШЕ ПРЕДВИД : ДА СА НОЛМАЛНИ ЧОВЕЦИ ;ЗАПЛАЩАНЕ И ДОСТОЙНСТВО !!! ДА СИ ПИЛОТ НА ИЗТРЕБИТЕЛ Е ПО-ЛЕКО- ОТ ШОФЬОР НО ТИР-ПРИЦЕП !!!!!!!!!!!
  • 17 Жоро

    6 1 Отговор
    Тоя съсел защитава бандитите за да могат да крадат от българските шофьори а не да плащат.
  • 18 Загуба

    1 3 Отговор

    До коментар #6 от "Колкото и да вие джамбасчето":

    е за България, ама който няма акъл да проумее, че 1/5 от БВП на нашата държава ще отиде вместо в нашия бюджет в бюджетите на Германия и Франция.
  • 19 ххф

    3 0 Отговор
    Въпрос към Джамбазки; някой някога повдигнал ли е въпроса ако се приемат тези мерки за превозвачите от ЕС, те важат ли за тези извън съюза т. е. Украйна, Турция, Албания, Сърбия...Ако за тях няма ограничения това си е чист автогол за ЕС. Не виждам как може да се реши такъв проблем за камионите извън ЕС.

    Коментиран от #23

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Бавно но сигурно ще се получат нещата

    4 0 Отговор
    Като не плащат ще фалират защото няма кой да им работи за без пари като нас дъртите Сега младите са окомуш и имат избор Кеф ти Германия кеф ти Франция Комунизма си отиде Скоро и комунистите след него
  • 22 Крали Марко

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "кнаус 485":

    Българският шофьор спечели ! А губят чорбаджиите алчни собственици! ЯСНО!? Тази геинида латерна без образование е взела много пари за да изопачава ситуацията! Браво Европа ! Косвено защити бг. шофьорите !!!
  • 23 Крали Марко

    6 0 Отговор

    До коментар #19 от "ххф":

    Отнася се за всички страни ! Но западни фирми не карат шоф.рите си да мизерстват с месеци в камионите си !фр, нем, хол, брит, шоф. събота и неделя си е при семейството си!(рядко има изключения)Просто бг и румънските превозвачи прекалиха с алчността си и експлоатацията на шоф.
  • 24 Вектор Анонимус

    2 0 Отговор
    Те па тоя дека с дупе прави"кариера" ке ръси мозък! СУС бре джуджи тролски!
  • 25 gose

    0 0 Отговор
    родните феодали си мислят че са големата работа с робския труд ама има и по голуеми от партийните ни синковци с фирмички и тн
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове