Last news in Fakti

5 Октомври, 2019 18:45 8 566 91

Слави Трифонов при учредяването на партията си: Ще изпълня точките от референдума (СНИМКИ)

  • слави трифонов-
  • партия

Целта на всеки от нас е с енергията която стои зад нас да отворим пътя, каза Ивайло Вълчев

Слави Трифонов при учредяването на партията си: Ще изпълня точките от референдума (СНИМКИ) - 1

Аз мисля, че има конкретна, точна, ясна цел. Когато нещо се прави трябва да се направи до край. Този референдум и решенията от него трябва да бъдат приложени в действие, независимо от това дали на някой му харесва или не му харесва. Защото според мен така се прави. Това заяви Слави Трифонов пред учредителите на партията „Няма такава държава“.

Днес се проведе Учредителното събрание на ПП “Няма такава държава”.

Присъстваха 559 делегати от цялата страна.

Учредителното събрание прие устав на ПП “Няма такава държава”, избра председател, изпълнителен съвет и арбитражно контролна комисия.

За председател на ПП “Няма такава държава” бе избран Слави Трифонов.

Слави Трифонов при учредяването на партията си: Ще изпълня точките от референдума (СНИМКИ)

В Изпълнителния съвет бяха избрани - Тошко Йорданов (заместник-председател), Ивайло Вълчев (заместник-председател), Виктория Василева ( главен секретар), Драгомир Петров, Александър Вълчев и Филип Станев.

В арбитражно-контролната комисия бяха избрани - Иво Георгиев Атанасов, Андрей Николаев Михайлов, Александър Викторов Рашев, Румен Тодоров Попов, Пламен Иванов Данаилов, Филип Петров Попов, Пламен Николаев Николов.

След избора му Слави Трифонов каза:

“Първо искам да ви благодаря, това е едно изумително нещо, което се случва, защото целият политически ресурс в последните години изглежда нелепо и нормалният човек чувства отвращение. Една огромна част от българите са отишли в чужбина точно по тая причина. Хората, които управляват и се избират от неголяма част от българския избирател, са алчни за власт. Аз и моите колеги процедираме по този начин, защото се случи една огромна несправедливост. Беше проведен по смисъла на конституцията референдум. Този референдум беше проведен по българската конституция и по правата на пряката демокрация. Той беше захвърлен в ъгъла все едно нищо не се случило. Тука в България всички сте потребители на факта, че всяко чудо е за три дни. Да обаче чудото е нещо прекрасно – не може да бъде за три дни. Затова е чудо. Аз няма да ви обяснявам тия неща в емоционален план, но днес е ден в който си позволявам по-емоционално да ги обясня.

Аз съм практичен човек и мислех да си напиша реч. Но предпочетох по-скоро да ги кажа по-емоционално, защото живеем заради емоциите. Те са лош съветник, но живеем заради тях. Та тази емоция, която предизвикаха с незачитането на референдума и че “всяко чудо е за три дни” е.. отвращение.

Слави Трифонов при учредяването на партията си: Ще изпълня точките от референдума (СНИМКИ)

Аз съм последователен и мисля, че най-правилното нещо е човек да върви към целта си без да се спира и без да се страхува. Обаче има една група хора, които решиха, че това няма никакво значение и със съвсем елементарни хватки и дори с незачитане на закона, което е отвратително – законодателят не зачита закона, та този референдум беше избутан в ъгъла с това, че всяко чудо е за три дни.

И по закон, това, което може да се направи е да се създаде политически продукт и този политически продукт…. не се измъквам от думата “партия”, но думата “партия” е отвратителна. Просто представлява нещо, което в последните години, при този начин на “демокрация” се превърна в нещо отвратително нарицателно. Но такъв е закона и целта на този политически продукт е да възстанови справедливостта.

Аз не съм алчен за власт. Аз съм алчен за справедливост. Както предполагам и огромната част от вас. Кой нормален човек не иска справедливост? Излизайки от тази зала всеки живее живота си подложен на несправедливости. Аз не мога да оправя всички несправедливости. Аз мисля, че има конкретна, точна, ясна цел. Когато нещо се прави трябва да се направи до край. Този референдум и решенията от него трябва да бъдат приложени в действие, независимо от това дали на някой му харесва или не му харесва. Защото според мен така се прави. Ако и това нещо се замете в ъгъла и се направи като “всяко чудо за три дни” ние в какво да се опираме в ежедневието си като желание за справедливост? Откъде да дойде то? Ще дойде когато се спазват правилата. Аз не мога да направя така, че да се спазват всички правила, но едно съществено правило като закона за пряката демокрация ще бъде спазено, защото, който застане на пътя на справедливостта, ще си поеме всички последствия. Искрено съзнавам какво правя. Искрено съзнавам какво правя, искрено осъзнавам отговорността, която поемам. Искрено осъзнавам отговорността, в която сте ме облекли вие. Суверенът е майсторът, който прави това, а аз съм просто инструмент. Искам да ви благодаря, оценявам вашето доверие и съм ви благодарен, че създавате за мен и моите колеги един изключителен момент. Живота е прекрасен, благодаря ви.

Заместник – председателят Ивайло Вълчев уточни:

„Всеки от нас вижда целта на своето стоене, не като някаква самоцел. Целта на всеки от нас е с енергията която стои зад нас да отворим пътя, на всички тези, които имат знанието и желанието да работят за това нещата в тази страна да почнат да се случват и няма такава държава да почне да звучи в положителния смисъл. Ние в момента не строим кула, в която да се затворим, а стоим, за да построим, всички ние, един мост по който да премине всеки, който иска да остане в тази държава“.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 59 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    127 70 Отговор
    Айде сега започвайте да обяснявате че е чалгар и Учиндолски селаянин,много загубен народ сме.

    Коментиран от #66

  • 2 Бялата вълчица

    109 41 Отговор
    Браво
  • 3 Хайде

    51 76 Отговор
    Ча ка ра ка оп па!

    Още милиционери във властта.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Алекс2

    66 71 Отговор
    Новата партия на славчо ще подсеща за филма - Преброяване на дивите зайци ! Може да го озаглави-Преброяване на дебилните чалгари !

    Коментиран от #76

  • 6 Анти милиционер

    73 62 Отговор
    Слави ще ви оправи, глупави селяни.
  • 7 Centurion

    38 68 Отговор
    Мишка!!!
  • 8 Да подкрепим Трифонов

    124 54 Отговор
    Нямаме друга алтернатива. България си отива!

    Коментиран от #22, #51, #84

  • 9 Петър

    43 12 Отговор
    Започнаха да се изказват конете с капаци,радвам се че са предсказуеми за обществото.
  • 10 1234

    32 50 Отговор
    1. Съгласно закона, референдумът отхвърли въпросите. 2. Ако референдумът не беше заедно с другия избор, никой нямаше да отиде да гласува.
  • 11 цачо

    98 35 Отговор
    Хайде Славчо!!! Дано всички що годе разумни хора те подкрепят. Ще живея с надеждата за правова България.Да си жив и здрав!
  • 12 Шабиха

    28 51 Отговор
    Бойко си учреди патерица за смедващите избори. Коя е куклата няма значение.
  • 13 иии

    37 5 Отговор
    от тук нататък ще следим как и кога ще изпълни думите си .иначе да се разпускат.те нали така дават акъл на другите. сега ще ги видим и тях.
  • 14 боцмана

    64 8 Отговор
    Славчо , по леко с приказките , защото , колкото по-малко кажеш , по лесно ще го поправиш. Иначе ще станеш като патологичните лъжци от ГЕРБ.
  • 15 Venturs

    30 52 Отговор
    Спряха му кранчето от частната ТВ. и се насочи към държавната баница.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Пако

    58 17 Отговор
    Да се надяваме че не си поредния ни
    оправяч .Ако излезеш на избори ще гласувам
    за теб.Дано не си поредното ни разочарование....
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Съмнително

    45 3 Отговор
    Ако мажоритарните избранници не носят наказателна отговорност и не работят по строго определени правила с постоянни референдуми, тогава ще стане като с НЕЗАВИСИМИТЕ СЪДИИ, които амнистират убийци когато им скимне, дават условни присъди на крупни измнамници и така нататък, без никой да може да им потърси отговорност и да ги премахне. Ей това вече ще е закопаването на държавата

    Коментиран от #25

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Браво прости чалгари бол

    17 30 Отговор
    Демек гласоподаватели в партията сигурно ще участват родни чалга звезди както и целта рода. България се съмнявам да оправят но финансовото си състояние съм сигурен. Ма аз така или иначе ще съм в Англия и не ми пука.
  • 22 Eeee

    24 14 Отговор

    До коментар #8 от "Да подкрепим Трифонов":

    България си отиде със свалянето на комунизма.
  • 23 Краля е мъртъв !

    18 18 Отговор
    Да живее Краля ! Слави е " Троянски кон " на Мутрагеньо който да смени Побойко Методиев . Кажете ми - Кой ще държи Слави на ясла , за да му дръпне канчето ? А ? Слави е тенекиеният заек , който "бяга" пред състезаващите се в надбягване хрътки ! На добър път Слави - Народа не е Прасе , той ЯДЕ ВСИЧКО !
  • 24 пари

    8 5 Отговор
    пилците се броят на есен. намеренията са добри, но трябват дупе и пари.
  • 25 Една демокрация.

    33 2 Отговор

    До коментар #19 от "Съмнително":

    Не може да съществува, без хората да имат пушки вкъщи. Ако стане, като независимите съдии. Хората трябва да излязат и да убият половината политици, а на другата част ще им дойде акъла.
  • 26 държава на мафията

    42 4 Отговор
    Вcякa нoвa пaртия, кoятo e зa cъщecтвeни прoмeни в пoлитикaтa, щe oбeрe прoтecтния вoт! A тoй e oгрoмeн! Нa хoрaтa им пиcнa дa ги лъжaт и крaдaт! Пoлитицитe нe трябвa дa имaт никaкви привилeгии! ГEРБ и БCП ca eдни и cъщи! Държaвaтa нe рeгулирa oтнoшeниятa в oбщecтвoтo - тя oбcлужвa oлигaрхиятa!

    Коментиран от #39

  • 27 Слави няма алтернатива за нова

    16 20 Отговор
    Идеология ! Той не е Политик, Икономист , Правист , Финансист , Философ, Политолог, Социолог. Няма идея за Държавно строителство и управление ! СЛАВИ Е СЛАБИ ! ПОЧТИ КАТО дон Корлеоне т.е. популярен. Ако не жив Митко Бомбата и той би бил с партия.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Иван

    30 24 Отговор
    Появи се надежда.Бях отчаян,но сега ще има за какво да се живее.Браво на Вас достойни българи.Успех ,с Вас сме.

    Коментиран от #57

  • 30 Save

    22 7 Отговор
    Явно ботовете ги е мн страх че ще има наказателен вот на народа. Трябва кардинални промени за да се рестартира държавата. Да попитам умниците сега кой ни управлява?

    Коментиран от #41

  • 31 ХХХ

    36 25 Отговор
    ХУБАВ-ЛОШ, АЗ БИХ ЗАЛОЖИЛ НА СЛАВИ ЗАЩОТО ГО ПОЗНАВАМ ОТ НЯКОЛКО ДЕСЕТИЛЕТИЯ (МАКАР ОТ МАЛКИЯ ЕКРАН) И ЗНАМ ФИЛОСОФИЯТА МУ И ЦЕННОСТНАТА МУ СИСТЕМА !!!......за никой друг от обичайните цървули не знам нищо.

    Коментиран от #36, #40, #52

  • 32 Не вярвам на никой

    32 9 Отговор
    Добре де, не го харесвате, но все ще дойдат изборите и за кой ще гласувате? Водещите са Герб Бсп и Дпс и Слави. Кажете за кой да гласувам? Аз от сегашното управление не съм доволен.
  • 33 Ицу питроф

    13 9 Отговор
    Аз ша гласувам за славея , пробвал съм я
  • 34 Българин

    31 6 Отговор
    На следващите избори гербавата мафия ще отече в канала
  • 35 честния

    22 30 Отговор
    Не се заблуждавайте хора.Слави е с ГЕРБ.Вечеря си с гербаджии на Домусчиев в ресторанта.Бойко ще му дърпа конците като стане Слави премиер.Те са се разбрали.Наистина Нема такава държава.Бягайте от България.Нищо добро не Ви очаква.Студ,глад,фалшива храна,фалшиви лекарства,яко мръсен въздух,стари коли,кофти природа,здравеопазване нула и пр..Аз лично напускам тази кочина до месец.Ще дойде ден,в който домовете Ви ще струват 1000лв.и няма да можете да си купите жилище и в най-евтините за живот държава.Жалко,но истина,която предстои.България е пред фалит.Народа се изнася като ромите май са по-умни от българите.
  • 36 7946

    15 6 Отговор

    До коментар #31 от "ХХХ":

    И каква е ценностната му система? Я давай по години.Щом го познаваш от десетилетия.
  • 37 Шопо

    34 14 Отговор
    Бил чалгар !!! Па вие само симфонии слушате ! Абе баба ви и дедо ви още кромид тупат на село,бе селтик!
  • 38 Хахаха

    10 2 Отговор
    Та.шаци госпожа Петрова, синът ми тръгнал по к.урви. Случайно да е у вас?
  • 39 Аре като сте много милеещи за Бг

    18 1 Отговор

    До коментар #26 от "държава на мафията":

    Поискате отмяна на всички привилегии на депутатите
  • 40 Как ще знаеш ценностната система

    9 5 Отговор

    До коментар #31 от "ХХХ":

    На някой които познаваш от телевизията аре стига
  • 41 Как ще се рестартира държавата

    16 6 Отговор

    До коментар #30 от "Save":

    Тва да не е настолен компютър. Какви мерки предлага Славуц какви политики ще следва?
  • 42 ИМПЕРИАЛИСТ

    20 11 Отговор
    Браво Славур, добра стръв си сложил за шараните..."БОРБА ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ" ... Понятието СПРАВЕДЛИВОСТ е имагинерно... Не е справедливо червейчетата да бъдат изяждани от кротушките, а те пък изяждани от щуките, а щуките от човеците... Справедливост има единствено у БОГ ИСУС ХРИСТОС!
  • 43 Давид

    4 4 Отговор
    Почнаха рекламите на малък Тошко . Скоро и вие ще се включите . Нали ви казах . Да поиграем .
  • 44 анова

    10 7 Отговор
    ДА НИ Е ЧЕСТИТО НИВОТО ЛИЦЕ В БГ ПОЛИТИКАТА КАК МОЖАХМЕ ДА ДОПУСНЕМ ТОЛКОВА МНОГО ПРОСТОТИИ
  • 45 честния

    10 17 Отговор
    Който вярва в Бог не е зле да посети Психодиспансер.Не случайно на лудите първо той им се явява бог,а след него са извънземните.Има доста литература,доказваща несъществуването на така наречения "БОГ".Препоръчвам една книга : ДЕЛЮЗИЯТА БОГ.Българина обича да плямпа в интернет и да води устни битки,но в действията го няма.Тодор Живков беше казал:Прост народ-слаба държава.Е това вече е истина.Вие едно време си го избрахте Боко Тиквата,а сега не Ви харесва.Сега си изберете Славчо чалгата и си го избирайте 5 пъти.После го сменете с някой друг крадец,ако е останал такъв и ако е останало какво и от къде да се открадне.

    Коментиран от #49, #62

  • 46 Tacho

    7 11 Отговор
    Браво Слави!
  • 47 Тръмп

    10 7 Отговор
    "Отвратително,Отвращение" от "Няма такава държава"!!!:):):)
  • 48 ВЪЗРАСТЕН

    15 8 Отговор
    Видяхме те как постъпи с (приятелите )си благодарение на които постигна всичко това, а какво да си мисля за хората които ще се подлъжат и гласуват за теб тях изобщо не ги познаваш ! СОРИ МАЙНА НЕ ТИ ВЯРВАМ !
  • 49 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 6 Отговор

    До коментар #45 от "честния":

    Тома, ти повярва, защото Ме видя; блажени, които не са видели, и са повярвали. Йоан 20:29
  • 50 Ernesto Che

    10 2 Отговор
    Тогва когато политиците изпаднат в безизходица излиза истинския ограбен народ.той няма какво да губи.намалява броят на паразитите и той си мисли че всичко е свършило.пак оставя няколко хиени в парламента а той се връща по работа да изкарва хляб за себе си и месо за хиените.какво ли става на края.ако имате време изчакайте ако не прочетете истинската история.променят се само средствата за унищожаване на човека.съжелявам но последнят влак отдавна замина.
  • 51 Гост

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "Да подкрепим Трифонов":

    Ако не си е отишла но ни го крият.
  • 52 Ернесто Сне

    4 1 Отговор

    До коментар #31 от "ХХХ":

    откъде финанси.ако е с лични средства ще стигнат под крушата
  • 53 Ernesto Che

    9 3 Отговор
    Ало извинявай но за правда може да говори един човек Капитан Петко Войвода.Народът сам ще избере кой да е той.С това име на партията ще стане хубав сериал или сапунка в която краят си личи от началото.
  • 54 Слави

    11 4 Отговор
    Ще е жалко и ще излъжете хората ако причината за създаването на тази партия е само отхвърлянето на референдума. Имате хубави идей, но някой от тях са и опасни. Как ще се избират например полицейски началници в районите в които кметове са хора като Ценко Ч....в? Да и сега се спускат началниците на всички нива в държавата от властта, някой от които изключитрлни калинки, но не са чак толкова зависисми от местните дерибей ( или поне не от всички местни мародери, а само от приятелите на партията). Има приложими и неприложими западни модели поради българскиата народопсихология и манталитет. Моля бъдете и по обстоятелствени за начина по който ще искате да се извършат промени, лицата които ще ги извършват и какъв е очакваният резултат от тях, ако искате и тези като мен да гласуват за новата партия. Иначе конкуренцията би трябвало да роди качество и поради това по скоро приветствам новата партия.
  • 55 консерватор

    21 6 Отговор
    На Слави проблема не е че е чалгар. Проблемът му е че освен общи приказки и точките на референдума не предлага нищо ново. Две от предложенията са особено вредни: мажоритарен избор на народни представители във вида, който той предлага и избори на началниците на управления на МВР. Сетете се от първи път до какво ще доведе това в т.нар. "смесени райони", в каквито ако не усещате се превръща все по-голяма част от страната. Тогава идея си нямате какво ви чака, а Слави ще е далеч зад високите дувари и дузините гавази.
  • 56 Награди

    8 2 Отговор
    Какво се случи с наградите, които бяха обещани от шоуто!??
  • 57 Митьо Пищова

    3 2 Отговор

    До коментар #29 от "Иван":

    Вашата фамилия да не е Кулеков
  • 58 ССС

    10 4 Отговор
    Всичко са добре подредени схеми.Слави нищо няма да направи.Той не влиза в политиката за това,а просто се изчерпа с простотии по ТВ и сега ще си разиграва коня като политик.И защо не?Като няма субсидии ще има спонсори и всичко ще е както досега.И всички ще чакат,годините ще минават и все по-зле ще става.И той като Бойко ще си намери хоби и ще тъпче само там.Тези покрай него ще пълнят гушите и ще викат,че няма пари за това и онова.Докато съдебна система независима няма-няма да има и държава.
  • 59 Чалгар

    12 4 Отговор
    И той да бръкне в кацата политическа с меда. Шоуто така или иначе се изхаби...Не бил жаден за власт, твърди той...О колко е жаден!!!
  • 60 na gergi mishnicite

    5 4 Отговор
    Тия дръвници на масата ли ше ни управляват ве ууу вашта леля
  • 61 Сектант

    8 5 Отговор
    Види ми се че тоя индивид не е по напред интелектуално от Милко Калайджиев или Бареков.
  • 62 300

    5 1 Отговор

    До коментар #45 от "честния":

    честния...ДЕЛЮЗИЯТА БОГ - дарвинизъм и евулюционизам...А как се е зародила "първата проста - елементарна клетка" от която е започнала цялата "еволюция" от от камъка ли...от какво...А камъка кой го е създал...Най простото обяснение е най ЛОГИЧНОТО...Как всички живи същества,дори и в най раната си възраст - бебета...Разпознават кое добро и кое зло...И забележи всички ние предпочитаме да живеем с доброто...А доброто е любов. А любовта трябва да е създателя...Всичко което е създадено и ще се създава, е създадено от любов.Това е движещата СИЛА която ти си мислиш че е еволюция.
  • 63 fakt

    15 8 Отговор
    1.Слави Трифонов е един прост плевенски селянин.
    2.Слави е масон , направен такъв от покойния Илия Павлов и "Мултигруп".
    3. Слави е много добър шоумен, но разбира от политика колкото едно магаре от ядрена физика.
    4. Слави няма да оправи България, но като сте прости селяни..............гласувайте за него!
    "Блажени са верующите"..............така пише в Библията!
  • 64 месара

    6 4 Отговор
    .........., и последваха бурни ръкопляскания! няма по голяма простащина от фейсо и чалгарията!
  • 65 Алфа Вълкът

    7 6 Отговор
    Тия сценаристите му каква работа имат в политиката? Едни несресани хора с жълти зъбки и неизрязани нокти. Те нямат елементарна хигиена, такава която ще липсва и на партията на Слави.
    Още е спорно с кой ще се цунка Славчо, с Бойко ли, с Цецо ли или с г-жа Лъжа? Предвиждам да участва в две правителства, едното като подлога на Бойко, другото подлога на БСП.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Георги

    10 4 Отговор
    Прах в очите са всички тези лигави пледоарии на Трифонов и сътрудниците му.
    Първо, самият референдум беше абсолютна глупост - да искаш да се премахне субсидията на партиите означава да се откажеш от контрола върху политиците. Този път неизбежно води до официализиране на финансирането на партиите от бизнеса - случи ли се това (а то вече се случва благодарение точно на този референдум), политиците ще узаконят продажността си и никой няма да може да ги обвинява за това, че защитават интересите на бизнеса, а не на народа - нали в тази социално-политическа система, който плаща, той определя решенията, които се вземат. Всички политици имат интереси точно това да се случи, но най-голямо е желанието на капиталистите, които стоят зад тях - най-много са онези, които са зад ГЕРБ, също зад саморазпадналото се СДС (с всичките му днес производни - СДС, ДСБ, България на гражданите, Да България), както и зад Воля, по-малко са концентрираните зад БСП, (псевдо)патриотите, ДПС и други партии. С тази си позиция Трифонов и компания са част от проблема на България, а не част от решението. Те са проводник на интересите на самите капиталисти - вижте с кои политически мижитурки контактува самия Трифонов.
    Второ, изключително лицемерни са думите на Трифонов "Аз съм алчен за справедливост" - та най-отвратителната, най-пагубната, най-голямата несправедливост на обществено-икономическата система, в която живеем днес, е крайно несправедливото разпределение на благата, узаконеното от с
  • 68 Георги

    8 4 Отговор
    .... узаконеното от самата система (!) ограбване на труда на всеки работещ - във всяка една фирма, печалбата се изработва от всички, които работят в нея, а накрая се присвоява от собственика (или акционерите), а за всеки работник или служител остава мизерната и несигурна заплата, която капиталистът реши да му даде (стига да не е станал със задника нагоре и да не реши да я ореже). Ето точно тази несигурност и мизерия кара българинът да бяга от България, а не смехотворното твърдение на Трифонов, че не било признато решението на референдума му. Българинът бяга да работи извън България, не защото там е прекрасно и трудът му е абсолютно справедливо заплатен. Българинът бяга вън от България и приема несгодите и трудностите на живота в чужда на нравите и манталитета му страна, единствено защото там трудът му е оценен много по-добре, отколкото тук!

    Коментиран от #85

  • 69 Гостъ

    13 2 Отговор
    Мдааа...Няма такава държава ...с няма такива тъпаци...! Тез каскети едно нормално име на партия не могат да измислят та тръгнали държава да оправят! Наистина няма да има такава държава ако те влезнат в народното събрание!(не че там другите са стока)
  • 70 Мислещ

    4 5 Отговор
    Бас държа, че 90% от идиотите, които ще гласуват за него, са гласували поне веднъж и за тиквата. Може ли толкова да ви липсва морален компас и да не виждате очевадното зло? Не ви ли писна да ви лъжат? Никога ли не си взимате поука? Ама така е, колкото по-прост е човек, толкова по-убеден е в правотата си.
  • 71 Вихрен

    3 3 Отговор
    Когато масоняците започнат да работят за род и родина, точно тогава и Слави ще "оправи" България а това няма как да стане защото-масоняците какъвто е и Слави те работят за глобализЪма и изпълняват заповедите на "големите " а те не се интересуват от благоденствието и просперитета на която и да е страна те се борят за техния си "ред " това ще стане а шарани мнооооого и все ще има закачени на поредната кукичка !!!
  • 72 среднощен

    4 2 Отговор
    Когато един хирург се заема със сложна операция, той не е ръководен от "илюзии" - така предполагаме и затова му се доверяваме..! Хирургът е учил над десет години и е полагал стаж при по-опитни от него още толкова - чак тогава, воден от любов към хората, се захваща с това най-хуманно и крайно трудно призвание - да спасява човешки животи..! Плашещото при Слави е, че няма любов към хората, дори няма уважение към тях..! Той е един "успял" шоумен, но цената на успеха е, че е станал арогантен и циничен..? Илюзиитеи в политиката са най-страшното нещо..!

    Коментиран от #74

  • 73 Бай ганя

    0 1 Отговор
    Виждате управлението на герб, потъваме в калта, нали трябва да се даде шанс на друг и тях да ги видим, достатъчно е толко години, мизерия, време е за друг човек. Толко народ мина през терминалите, замислете се, какво направиха гробарите за толкова години? Не казвам да се гласува за слави, но не за герб
  • 74 среднощен

    0 0 Отговор

    До коментар #72 от "среднощен":

    ".. Илюзиите в политиката са най-страшното нещо..!"
  • 75 Шаран БГ

    2 2 Отговор
    Много от коментарите не си заслужават вниманието . Чувствата и политическите пристрастия там, са водещи. Всичките са лоши - С.Трифонов, отвратителен... Хубаво ! ДАЙТЕ АЛТЕРНАТИВА ! Спомням си с каква надежда /преди всичко/ посрещнахме на Лъвов мост и повярвахме на изчадието кобурготско !!!АКО нямаше други избори, за точките по Референдума щяха да гласуват тези, които се бяха подписали за провеждането му!! Спомняте ли си колко бяха на брой-подписалите се и колко предложените точки за Референдум? За какво бяха ? По тях- или за някой абзац в тях- може да се спори и дебатира !Но защо с такава стръв и ненавист, политиците ни , дори и тяхно Величество - Конституционните съдии - ги отхвърлиха. Какво имаше скрито-покрито, какво бе антиконституционно ?? Разбира се, че никъде по Земята няма СПРАВЕДЛИВО ЗАПЛАЩАНЕ на нечий труд. Но хората са мислили и създали ред и правила. И, моля Ви се- спазват се !? За да има мир и любов! Тук от всяка приказка, коментар, от всеки човек почти, лъха злоба и омраза ! И странно - жажда за мъст, за смърт, за убийство.... Като че ли последното е някаква игра, забава....

    Коментиран от #86

  • 76 Зик

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Алекс2":

    Яко супер
  • 77 Ved

    2 2 Отговор
    Ха ха тоз от учиндоллец , плевенчанин , перничанин или там където живее, ще ми прави партия с много тъпо име . Щом няма държава какво ще управлява ,задръстените ЧАЛГАРИ който го слушат. Поне имат акъл за тоз .Чалгарин и политика е като , ром в атомна централа ,гледа и нищо не разбира но се бие в гърдите , че прави нещо. Но пак си гледа за неговия задник.
  • 78 Сульо

    0 4 Отговор
    Само Славито,ще оправи работата.Той е човек от народа.Той е един от нас.

    Коментиран от #80

  • 79 ядосан

    4 1 Отговор
    Харчи пари на Цветан Цветанов, Маргините, Галеви и Гришата! Не се заблуждавайте! Мутрите го направиха зорлям певец, а сега и политик по същия начин ще стане докато има будали да ходят по стадиони и политически сбирки!
  • 80 Ved

    2 1 Отговор

    До коментар #78 от "Сульо":

    Ще си оправи живота. А нас кучета ни яли. Ако чакаш от тоз нещо много се лъжеш.

    Коментиран от #81

  • 81 3767

    1 0 Отговор

    До коментар #80 от "Ved":

    Ти разбираш ли от майтап?
  • 82 БиБи

    0 1 Отговор
    След Трифонов наистина повече няма да има такава държава! Избраното име никак не е случайно! Мажоритарни избори в два тура = връщане да ДПС плюс ДОСТ на власт. Пряк избор на районни полицейски началници = цигани и турци да са шефове на МВР в две трети от България. Електронно и дистанционно гласуване = 80 % купени гласове плюс 500 000 контролирани гласа от Турция. Федерализация и разпарчатосване на България. Това ни чака! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА СЛАВЧО! ЩЕ НИ ОПРАВИ !!!
  • 83 чико

    1 1 Отговор
    Че то при Хитлер е имало дискусии.А тук за 15мин ги назначиха и кой от къде една си ходи.Никакви изказвания да не би някой да изръси някоя глупост.И малоумните дръжки на микрофони могат на парцали.
  • 84 Стига

    0 2 Отговор

    До коментар #8 от "Да подкрепим Трифонов":

    Ако той е алтернативата България си е отишла.Всъщност винаги е бил във власта от страната на силния и паритеТакова е цялото му битие.Само в негов интерес.Ще го разберем по трудния начин
  • 85 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #68 от "Георги":

    Простичко... Чичо Бизнес трябва да плати на бай Работник толкова, че да може последния да купи произведеното от него...иначе чичото фалира. Да, ама не, защото чичо Бизвес си има леля Банка която да му бута гювеч и двамцата заедно притискат дядо Правителство.... да тегли заеми за да ги дава за социални мероприятия, и нови заеми заради лихвите, И ТАКА ДО КРАЯ НА СВЕТА...
  • 86 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 0 Отговор

    До коментар #75 от "Шаран БГ":

    Трудно е от рибена чорба да се направи аквариум. С обратното комунистите за 45 г. се справиха успешно.
  • 87 Възможно ли е

    0 0 Отговор
    Тези, които разпределят столовете в парламента, да са си казали : Много тъпи хора взеха да влизат в парламента, защо да не вкараме малко шоу? Така ще управляваме малко по-леко. Хем по-умни и образовани хора ще говорят от трибуната, хем населението ще получава развлекателна програма всеки ден. Рейтингът на парламента ще се увеличи значително. Качеството на законите не е много сигурно дали ще са по-добри, като се има предвид че ако са по-добри тези които са забогатели от лошите закони, няма как да се лишат от богатствата си или са са съгласни с обедняването си.
  • 88 Бай Иван

    0 0 Отговор
    Ще гласувам за неговата партия друг избор няма , 30 години другите партии си подаваха кокала и нищо не направиха . Време е за нещо ново за промяна . Чалгар бил но уникален !
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Урко

    0 0 Отговор
    Мога да ти напълня точката боклук.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове