11 Октомври, 2019 10:59, обновена 11 Октомври, 2019 11:43 12 637 145

Премиерът на АМ „Хемус“: Големият ми грях е, че научих в България да се кара без пари ВИДЕО + СНИМКИ

  • бойко борисов-
  • хемус-
  • откриване

България внимателно следи ситуацията в Турция

Премиерът на АМ „Хемус“: Големият ми грях е, че научих в България да се кара без пари ВИДЕО + СНИМКИ - 1
Снимки: Пресслужба на правителството

"Най-големият ми грях е, че научих в България да се кара без пари", коментира премиерът Бойко Борисов по време на откриването на новата отсечка от автомагистрала "Хемус" от Ябланица до Боаза. Премиерът беше придружен от министъра на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова и вицепремиера и министър на отбраната Красимир Каракачанов.

Ако е в Гърция, ще ви вземат по 5 евро, само в България, това ми е най-голям грях, научих да се кара без пари. Навсякъде другаде е платено“,

припомни премиерът.

"Тук, като дойдох за първи път, имаше една планина. 6 месеца предсрочно я пускат", каза премиерът. "Водите, които се събират от магистралата, се пречистват. Сега изглежда лесно", посочи той.

Премиерът на АМ „Хемус“: Големият ми грях е, че научих в България да се кара без пари ВИДЕО + СНИМКИ

"Виждате какви двойни мантинели, какви огради за сигурност. Това е едно изключително съоръжение. И продължаваме с нова сила. За мое най-голямо съжаление въобще нямаше проект за "Хемус". Никой никога не е мислил да я прави. Така че сега продължаваме да проектираме. Никога не е мислено да се развива инфраструктура в България", каза още премиерът.

"Нямаше проект за "Хемус" и никой не мислеше да я прави – до Правец и толкова, добави той. Никога не е мислено да се развива инфраструктура в България. Мине ли "Хемус", ще стане като на юг. Благодарение на правителството и коалицонното партньорство това може да се случи. Ако сме така стабилни, при този ръст на икономиката в рамките на 3-4 години мисля, че ще я приключим", заяви той.

Първа копка на "Хемус" е правена от Тодор Живков.

Ако всяко правителство правеше по една магистрала, досега щяхме да сме направили "Хемус",

коментира премиерът.

Новият участък на АМ "Хемус" ще спести с 30 минути пътуването през лятото, каза премиерът Бойко Борисов.

Премиерът на АМ „Хемус“: Големият ми грях е, че научих в България да се кара без пари ВИДЕО + СНИМКИ

В отсечката между Ябланица и Боаза е най-големият армонасип, изграждан досега у нас - 45 метра общ насип, с височина от 25 м на армирания насип. В строителството на отсечката са положени близо 104 000 тона асфалт, а за осигуряване безопасността на движение са монтирани 40 км мантинели и 24,5 км предпазни мрежи. Изграждането на трасето от 9,3 км стартира в края на март м. г. и завърши близо шест месеца предсрочно.

"Нашите отношения с Турция са добросъседски и много пъти, когато Европа е била против него, само аз съм отивал там. Натискът от турската граница - вчера един човек е влязъл оттам, днес", заяви премиерът по повод заканата на турския президент Реджеп Тайип Ердоган към Европейския съюз да отвори границите за 3,6 милиона бежанци.

Премиерът на АМ „Хемус“: Големият ми грях е, че научих в България да се кара без пари ВИДЕО + СНИМКИ

"Докато сме с Каракачанов няма страшно”,

заяви премиерът.

От своя страна военният министър посочи, че основание за притеснения няма. Въпреки това са взети всички мерки.

"До този момент натискът на българска граница е нула и ние затова настояваме споразумението между ЕС и Турция да се спазва", каза още веднъж премиерът и отбеляза, че подходът трябва да бъде дипломатичен. "Колкото сме по-пестеливи с думите в тази ситуация, ние с Турция нямаме проблеми в момента".

Премиерът на АМ „Хемус“: Големият ми грях е, че научих в България да се кара без пари ВИДЕО + СНИМКИ

По традиция премиерът Бойко Борисов отново шофираше джипа по магистрала "Хемус".


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коментар📝

    270 37 Отговор
    ОСТАВКА И ВОЕНЕН СЪД ЗА ТЕБЕ.ДЪРЖАВЕН ИЗМЕННИК

    Коментиран от #92, #100, #105, #112

  • 2 El boko

    215 17 Отговор
    А ремонта на колата след ГЕРБажийска дупка кой ги плаща? :)
  • 3 Може

    169 13 Отговор
    Ако това ти е дерта с мед да те нахраним ... НО ПО-ГОЛЕМИ ГРЕХОВЕ ИМАШ РАПОНЕ !!!
  • 4 Гражданин

    215 9 Отговор
    Навсякъде другаде в ЕС няма и средна заплата 500 €, минимслна пенсия 80€ ,така че?
  • 5 Боко

    137 11 Отговор
    Голем цър вул съм..........
  • 6 Брах ви лайката гербаджийска

    163 12 Отговор
    Ей тва е клоуна в действие, на всеки километър тича с ножичката и тИлифончето да ръси глупости и простите овце да му вярват

    Коментиран от #12

  • 7 Снайперист

    53 10 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !
  • 8 Грегор

    168 7 Отговор
    Как говори все едно е извадил парите от джоба си!!! ???
  • 9 Усмивката

    34 9 Отговор
    Никога не е късно Баце
  • 10 ДОКО

    141 9 Отговор
    ГЕНЕРАЛ БОКОВ..МЯСТОТО ТИ Е В БЕЛЕНЕ ДА ЧУКАШ КАМЪНИ ДО ПРИПАДЪК..
  • 11 СссереМ

    29 193 Отговор
    Адмирации за Борисов, браво.Поне строи и оставя нещо след себе си,когато си отиде и дойдат други на власт със свещ ще го търсите,за осем години направи повече за България, колкото комунистите не успяха за 70,като изключим петте фалита и кражбата на 32 тона злато от тошо селското.

    Коментиран от #24, #37, #82

  • 12 Мирен преход Да ама НЕ

    65 10 Отговор

    До коментар #6 от "Брах ви лайката гербаджийска":

    В България няма леви,няма десни а само нереализирани и алчни комунисти!

    Коментиран от #140

  • 13 боцмана

    97 9 Отговор
    Големия ти грях е , че се опитваш да се правиш на политик и държавник.Иначе и да се опита някой да те учи на политика и държавничество , все едно да се опита да преподава аритметика на крава.
  • 14 Бай Благой

    107 11 Отговор
    Тикво, тикво плесенясала...
    Проекта за АМ"Хемус" е от преди ти да се родиш сигурно.
    Сега се актуализира проекта за да се оскъпи!!
  • 15 Усмивката

    62 6 Отговор
    Премиерите на други държави сшед публично разкаяние си подаваъ оставката.Ние ,макър и с закъснение от 8 години ,пак ще ти я приемем
  • 16 Боку ЕООД

    71 7 Отговор
    Тия магистрали ги строй за усвояване , днес на власт взел парата , утре го няма , отива да си я харчи , гражданите връщат парите.
  • 17 Edin

    87 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Най-големият ми грях е, че научих в България да се кара без пари" ->> A vinetkata i tq li e bez pari ???

    Коментиран от #115

  • 18 Да бе

    112 6 Отговор
    Явно Германия, Белгия и Холандия не ги смята тиквата. Там даже и винетка няма !!!! Като почне да съчинява - равен няма.

    Коментиран от #48, #50, #108

  • 19 ЪРП

    93 4 Отговор
    НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ СИ!!!!!!!!!
  • 20 гост

    82 3 Отговор
    След колко време почва ремонта?

    Коментиран от #90, #138

  • 21 Частен съдебен изпълнител

    59 6 Отговор
    Уважаеми господин Боко тиквата съгласно договор за кредит с международният валутен фонд за покупка на новите 8 изтребителя f-16 block 70 платени предварително чрез облигационен заем и прехвърлен към федералната банка на САЩ в размер на 2,212 милиарда лева вие сте задължени да погасявате кредит в посочените срокове вашият кредит в просрочие от 11.10.2019 година възлиза на 24 милиона лева считано от датата 08 . О8 . 2019 година в случай на неизпълнение на задълженията ви уведомяваме че банката има право да направи кредита предсрочно и изцяло изискуем всичко това е в ущърб на вашия кредитен рейтинг като наличието на негативна кредитна история в централния кредитен регистър към БНБ кредитната история отразява вашата надеждност стабилност и финансова репутация като до нея имат достъп всички банкови и финансови институции регистрирани на територията на България в момента имате неплатени две вноски общо 240 кредитни вноски в продължение на двадесет години считано от датата 08.08 . 2019 година ( четвъртък) следваща вноска по кредита е на 08.11. 2019 година ( петък) ако не платите банката ще ви обяви че сте във технически фалит и ще започне да продава вашите активи.
  • 22 Грую

    113 3 Отговор
    Шефе, пепел ти на устата! Как можа да го речеш? Значи отварям си тефтера за моята стара бричка и знаеш ли какво чета в него? 12.февруари,2004г. Данък върху превозните средства 43,32 лв. ( в момента не е мен бележката ама над 50,00 лв. ) Пътен данък - 19,00 лв. ( в момента годишна винетка 97,00 лв. ) . Застраховка за периода 01,01,2004г. до 31,12,2004г. , платена на 08,12,2003г. Общо дължима премия - 74,25 лв. ( в момента над 270,00 лв. ) Значи като го сметна за 15 години на вече почти грохнал автомобил от 136,57 лв. да над 420,00лв. над 300% увеличение. да не ти отварям приказка, че тогава работех не повече от сега, но за повече пари, а напрежението е по-голямо, а парите доста по-малко. Барем не ми говори за просперитет и че съм карал без пари, че не прилича на човек дето управлява държавата да ги приказва такива !
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Сашо

    113 1 Отговор
    Ами направи заплатите гръцки бе боко и щи давам по 5 лева. Ти искаш с 1000лв да гледам дете да плащам прескъпо парно, ток, вода, винетки, данъци, такси паркоместа всеки ден, детска градина, да не мога да си позвола едни маратонки от 10лв да си купа, и отгоре на тва ще ми се правиш на отворен.

    Коментиран от #36

  • 26 ВЪЗРАСТЕН

    77 2 Отговор
    А НЕ Е САМО ДА СЕ КАРА БЕЗ ПАРИ , ИМАШ МНОГО , НО ЕДИН Е МНОГО ВАЖЕН - ЧЕ РАБОТИМ БЕЗ ПАРИ !
  • 27 браво на рапоня

    19 10 Отговор
    Давай и ги мачкай,дала им дойде акъла.А дано,ама надали.След около 400 години можИ.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 999

    87 0 Отговор
    Какво значи "Без пари"?
    А винетките от 100лв за какво са тогава?
  • 30 Бако

    50 2 Отговор
    70 милиарда борч.Махат болничните ,утре и пенсиите.
  • 31 123

    82 2 Отговор
    КРАЯ СЕ ВИЖДА. В ТАЯ ДЪРЖАВА ЩЕ ОСТАНАТ САМО ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ, И ЩЕ СЕ ИЗЯДЪТ КАТО КАНИБАЛИ.

    Коментиран от #134

  • 32 Волен

    80 2 Отговор
    Тоя болен мозък тотално изтрещя
  • 33 Жоро

    70 3 Отговор
    Е за това чудо с вратовръзка гласува простия народ.
  • 34 Наблюдател

    64 1 Отговор
    Ако тук вземаме 600 лв , в Гърция 300 Евро ли са им заплатите че и в другите европейски, страни...... А кой кара без пари и харчи държавни пари , вие г_н премиер и още 240 по 240 и пр...... И стига с това аз , има ние......
  • 35 Последния софиянец

    38 3 Отговор
    И Русия през 1876 г трябваше да каже като Каракачанов :Ние с Турция проблем нямаме.
  • 36 Иван

    28 1 Отговор

    До коментар #25 от "Сашо":

    Ами ето защо Българите неможен да си позволим лукса да гледаме деца. Докато ромите са с друго мислене и въпреки мизерията, ги правят, като на конвеар. Но от друга стерана за съжаление пък българската нация, с тва нашо мислене намалява с бързи темпове.

    Коментиран от #38, #46

  • 37 Сссерсем

    65 8 Отговор

    До коментар #11 от "СссереМ":

    При комунистите бяхме една от трите страни в света, произвеждащи компютри и лазерни източници. Другите две бяха САЩ и Япония. Изнасяхме за цял свят електродвигатели, генератори и турбини за ВЕЦове, като при някои сме били с най-голям пазарен дял в света. Сега тая медна руда заминава за Белгия или Холандия, там я преработват в продукти, изнасят и вкарват пари в държавата си. А ние вкарваме мантинели от ЕС. Велико развитие, няма що.

    Коментиран от #73

  • 38 Салим

    3 33 Отговор

    До коментар #36 от "Иван":

    Ще помагаме на българките дъ имате населениие ще помпим коремитеим

    Коментиран от #44

  • 39 SAAB

    46 1 Отговор
    E Как без пари ? .......таз винетка кой я плаща ...а данък ?
    Без пари само тебе дундуркат...тоест плащат всички други ....
  • 40 водоскок

    36 1 Отговор
    Твой,на сегашните мижитурки около тебе,на доста от "измислените" държавници-управленци преди теб е,че:научихте се да гепите мн.пара безнаказано!Сигурно си мислиш,че повечето от нас са мн.щастливи от дереджето си.Не е така,обаче.И вашия финал е близо!!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Голям Слон

    47 1 Отговор
    В много страни се кара без пари :-) Явно 50 евро за годишна винетка и средна работа заплата от 500 лева не са достатъчни за тиквата. Има такъв опит. Вижте Германия. Сложете на всеки литър по 5 стотинки за пътища :-))) Но е трудно да се краде. Друго си е да правиш пътища за 10-15 милиона на километър, когато себестойността не е и 2 милиона. А другите в тайни и явни сметки. Ако не беше удобен на Запада, отдава щеше да търкаш наровете в някой български затвор.

    Коментиран от #96

  • 43 Centurion

    49 2 Отговор
    Ти нямаш право да си отваряш устата,защото си целият в Кафяви нечистотии!!!Ходел само той при Турчина,ходиш и мечиш,щото контрабандата на цигари за Турция и арабите ще секне , а си с процент в Булгартабак . Всъщност добрите то отношения минават през търгуването на Национаалните ни интереси,който осребряваш за лична полза.Мислиш , че сте много хитри,и големи играчи ли??? Не ,не сте, осветени сте отдавна.Другото ти перо на кражби са Метрото и Асфалта !!!Всичко построено от теб е брак, и не защото строителите не могат или не знаят как да строят. а защото такова е заданието!!! Време ти е за раиран костюм, и дано гориш в АДА!!!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Усмивката

    19 1 Отговор

    До коментар #36 от "Иван":

    А имаш ли идея какво означава изоставени деца на година в държавата.Това ,да те светна е ....по 3 деца ,ромчета ,изоставени от майките им веднаха след разтоварването в родилното

    Коментиран от #47, #62

  • 47 Усмивката

    27 0 Отговор

    До коментар #46 от "Усмивката":

    1000 изоставени ромчета на година .Всеки ден нови три ГЕРБерски избиратели
  • 48 Is 200

    30 1 Отговор

    До коментар #18 от "Да бе":

    Англия също няма такса по магистралата.
    Г-н Борисов да научи малко език и да отиде навън да види как се строят пътища.
    Имаме силна икономика с 1.5 млн имигранти
  • 49 az#Оставка!

    33 0 Отговор
    Тоя вярно се е самозабравил!
    Господ ще го накаже жестоко...
  • 50 Бай байчо

    3 21 Отговор

    До коментар #18 от "Да бе":

    Грешиш. И в трите изброени от теб държави има пътни такси.

    Коментиран от #85

  • 51 Филибелиоглу

    28 0 Отговор
    Бойко ! Майно ! "ГРЯХ" е религиозно понятие!!! В светските среди няма такова понятие.Има ...грешка,недоглеждане,небрежност...и пр.шменти-капели и пунти-мари. Грях е нарушаване на Божиите заповеди! Да те светна: Първият и най-страшен грях е Гордостта,а оттам...тщестлавието! Ти да не би да си безгрешен в това отношение?! А дадох,...аз построих...аз платих...все в първо лице,ед.число! Светите отци,макар,че са били изпълнени с божествена благодат и са виждали бъдещето като настояще са казвали с наведен поглед.."помисълът ми казва...или "старците са ни предали...Къде е твоето смирение?! Затова продължавай в същия дух...само не използвай думата грях!
  • 52 Антисоциалист

    4 16 Отговор
    Господа, г-н Борисов се заблуждава. Не е съществен грях споменатото от него. Същественият му грях е, че често отстъпва на соц - мафиотите. Споразумения, договорки и разбирателства с тях не бива да има - социалистите никога не ги спазват. Соц-психиката е низмена, соц-нравствеността е и ниска, и низмена. Ценност и цел за социалистите е е да са диктатори и грабители. Доказвам го с отдавна ивестни определения. За соц-диктаторството - определение на Mises :
    - " Няма по-непоносимо за социалистите от това друг да е на власт".
    За соц-грабежа - определение на Лейди Татчър:
    - "Белята със социалистите е, че изхарчват паите на другите хора."
    За низостта на съзнанието и битието им - определение на Карл Маркс и Фридрих Енгелс:
    - "Социализмът е продължение на феодализма и реакция на прогресивните капиталистически отношения."
    Ако не Ви стигат определенията от разума за два века насам или 6-те български държавни фалита от соц-грабителство от миналия и този век, вижте соц-писанията тук. Лъжи, клевети, ниска и низмена култура. И с тази ПЛЮСКАЩА ПРОТОПЛАЗМА се опитва да се договори г-н Борисов?! Това е грях, а не ниските цени на пътуването по пътищата!
  • 53 Vasilev

    5 42 Отговор
    Кажете Борисов не е ли прав?ГЕРБ може да краде нои прави.БСП само краде!!!Нека някой успори с факти ако може?Нека се включат и привърженици на СДС и ДПС.Искам да кажар какво е направено по времето на всяка партия?!Забравих привържениците на царя ЛЕСНИЧЕЙ,нека и они се изкажат!

    Коментиран от #60

  • 54 Усмивката

    18 1 Отговор
    Оо.. всевиждни Боко Ра. !!!...Научи ни нас земляните как да си плащаме
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Наблюдател

    33 0 Отговор
    А винетка? Между другото в Румъния годишната винетка за лек автомобил струва 55 лв...
  • 57 бойко проектанта

    33 1 Отговор
    Дебелоочнико, ела в Аспарухово до спирка Калин когато вали дъжд ! Но, си обуй едни ботуши до кръста ! И извикай Портния да ти бута джипа както бута колите когато имаше наводнение, по костюм ! Толкова нагли станахте, че не виждате на 2 мертра какво се случва. Тия пари са наши на хората, с които строите недоносчета, строите некачествено без никакъв йконтрол. А за проектиране не ми говори, не си дорасъл да мислиш за такива термини още. Факт: проектиранрто на всичко във варна е пълна 0 /НУЛА/ !
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Усмивката

    19 0 Отговор

    До коментар #53 от "Vasilev":

    Брачед ...ета ти гакти..Отиваш в село Зидарово, Бургаско .И научаваш на масто за кмета ,който е от ГЕРБ.Онзи ,който споменаха в предаването ,,Съдебен спор,”.Той е брат на онази просякиня.Пикае през терасата.Няма роднина който да не е бил.Спорно училие по борба.В миналото, зелен,червен... няма партия която да не е обиколил.Циганите са 70 процента от живеещите.Заплати почти не им дава в гермата му ,но ги храни ,пои и кръчмата е всеки ден негова.Една тава със сланина изяжда на вечеря.По избори раздава подаръци и сещай се още какво.Улиците асфалтира в дъжда..факт.Дупките зейват след седмица.Това сте кметовете в половин България
  • 61 Без име

    2 15 Отговор
    Бойко си отива,кой ще дойде и какво си мислите,че ще промени? Ние сме държава на адвокатите. А по-вредно същество от адвоката няма. В момента в държавата има два лагера на соросоиди и русофили обединени срещу тиквочо.
  • 62 Басри

    3 14 Отговор

    До коментар #46 от "Усмивката":

    Незнам кой какво изоставя ама масово ромите имат от 3-4деца нагоре и са в пъти по висок прираст от нас, тва значи, че заради такива философи като теб се превръщате в малцинство все некой ви е виновен и все ви пречат. Сякаш българки не абортират безразборно а от там се увреждат и после немогат да имат деца, но да бе ромите са ви виновни че сте млади и не искате да правите деца.

    Коментиран от #66

  • 63 Георги

    11 1 Отговор
    Нека е грях, искам някой ден да се.а на тоя
  • 64 ТОЧКАТА

    8 0 Отговор

    До коментар #58 от "Türk":

    това е добре! И ние ви мразим!!!ТОВА са ясни отношения и не ни пречат да сме си туристи...и да се уважаваме.
  • 65 МНЕНИЕ

    17 2 Отговор
    ЦЯЛ ЖИВОТ НА ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА. КАКВО ИСКАТЕ, ОТ НЕГОВИЯ ДЖОБ НЕ СИ Е КУПИЛ И КИБРИТ. ВСИЧКО МУ Е ОТ НАРОДА. БЪЛГАРИНО ТИ СИ ТОЗИ КОЙТО МЕСТИ.
  • 66 Усмивката

    14 2 Отговор

    До коментар #62 от "Басри":

    В такава държава в която едно малцинство е в превилигировано положения спрямо коренното население как да раждаме деца.Защо да раждаме.За да агонизират,бият ,изнасилват докато навършат 18 години и след това да напускат немили недтаги.Това философия ли е.Или имаш трудности с размишленията?

    Коментиран от #91

  • 67 3985

    15 1 Отговор
    Тая гад мръсна си осигуряи мандата с Ф-ките и вече съвсем изнагля!
  • 68 Милев

    20 0 Отговор
    А винетките за какво са? Да си пълните бездънните джобове ли?
  • 69 Антимухалин

    9 1 Отговор
    Купи си препарат за мухъл... и се напръскай!
  • 70 Tъкмо ги научи тиквон

    19 1 Отговор
    да карат без пари месеца и годината и хората избегнаха от държавата.
    Че без пари кара ли се,все ти се яде и те така.
    Иначе добре че се е усетил че това му е най големия грях.
    АМА Без пари се не живеее свиньоооо.
  • 71 Баце

    13 0 Отговор
    Прави нещо,ама така граничи с предизборното някак си, не плащали българите за пътища,а не се знае че 90 % от българите карат над 15 годишни коли...
  • 72 ТОЧКАТА

    17 0 Отговор
    ооох,бе знаем , че си прост.....Само извади разходите за да си в ,,РЕД,,, на колата/застраховка!!!КАСКО,данък,технически преглед,винетка/ТОЛ/....които ПРЕВИШАВАТ нормален месечен среден доход СЛЕД ПЛАТЕНИ ДАНЪЦИ И ОСИГУРОВКИ!!!!...и ми дрънкаш,,....КАРАШ БЕЗ ПАРИ!!!!???
  • 73 СссереМ

    3 18 Отговор

    До коментар #37 от "Сссерсем":

    То щото сме били НОМЕР ЕДНО, затова фалирахте държавата ПЕТ ПЪТИ.

    Коментиран от #80

  • 74 Съдия

    28 0 Отговор
    Абе цървул - да не ги построи с парите си бе? КОЙ ПЛАЩА ДАНЪЦИ ЗА ДА СЕ СТРОЯТ МАГИСТРАЛИТЕ БЕ, НАРКОПЛАСьОР СМОТАН?!
  • 75 Безплатна Венетка 😁 давам!

    22 0 Отговор
    Тоя е откачил в безочието си! Всяка година плащаме по 100лв винетка, в разходи за електронна ни вкара тоя, ся и тол прътове набучи. Кареме по дупките без пари а? Маааму и наглец!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Гербофоб

    19 0 Отговор
    Нагъл,ояден,мазен,некадърен и прост,прост,прост ама много прост!
  • 79 Лесноото!

    21 0 Отговор
    Дай 1000лв.минимална пенсия и 2700лв. минимална заплата и стига кражби с подставени фирми !Ако стане факт немаш грех!Нека Зайкова да стане финансов министър а не сгашния с ксерокопие от Сви
    щов !Само 10% за капиталови разходи какъв е тоя извънземен бюджет!?Ще видиш икономически разтеж през крив макарон!Тези магистрали обезлюдиха цели градове и села!Хората искат работа заводи цехове а не фалшиви пътища на които гинат като на война!Строиш за натовците а не за хората!
  • 80 4953

    22 1 Отговор

    До коментар #73 от "СссереМ":

    А бе кОр, фалит преди 89 година няма. - ДА има теглени заеми, но фалит няма! Фалита дойде след 89 година с девалвацията и влизането във валутен борд. Сега заемите са по- големи от колкото преди перестройката. Така, че не ми се прави на разбиращ. Да та ххххх в трола на тоя селянин с 3-те Папи, и двата чепа в задника....
  • 81 Грях

    24 0 Отговор
    Големият грях на Българския народ е,че те търпим гумена глави.
  • 82 сере ми се

    15 0 Отговор

    До коментар #11 от "СссереМ":

    тия 32 тона злато със сигурност витаят само в блния ти промит мозък
    бръщолевиш врели некипели
  • 83 Как без пари бе льольо

    21 0 Отговор
    Винетките да не би да ги подаряваш, не съм чул да си се отказал от ДДС и акциза на горивата също, а ситуацията в Турция няма какво да я следиш защото си никой и нямаш право на глас там , номерата ви минават тука понеже за 10 години изгонихте и младото поколение което щеше да поеме кормилото на държавата а не такова палячовци като Славчо да се правят на месии този филм вече сме го гледали 5 пъти пуска 9км. път и се бие по гърдите кога ще свържеш Варна със София вече 10 години точите еврофондовете и още не се накрадохте
  • 84 бай Тодор

    25 0 Отговор
    А ЗАЩО НИКОЙ ОТ ЖУРНАЛИСТИТЕ НЕ ПОПИТА ЗА КРЪПКИТЕ ПО НОВОТО ТРАСЕ? ИЛИ САМО МУ СЕ УСМИХВАТ И СА ГОТОВИ ДА ГО ЛИЗНАТ ПО ЗАДНИКА ЗА КЕФ?
  • 85 Да бе

    21 1 Отговор

    До коментар #50 от "Бай байчо":

    Как пък да греша като живея в Холандия на границата с Германия от 6 години и освен пътния данък за годината, не са ми искали ни винетка, ни такса магистрала, нито в Германия, нито в Холандия, нито в Белгия ...
  • 86 Мунчо

    14 0 Отговор
    Как без пари а венетките да не са безплатни
  • 87 ТИКВОландия

    14 0 Отговор
    Строители: Водстрой и Хидрострой!!!!
  • 88 Слуга на народа

    17 0 Отговор
    Народа плаща с винетки, и индиректно с данъци. Тук строителството е с низко качество на завишени цени. Гледай филма със Зеленский - "Слуга народа". Там има хубав епизод за пътищата и схеми за крадене.
  • 89 Анонимен

    16 0 Отговор
    За свинетката нещо ще кажеш ли?
  • 90 Сатаната

    15 0 Отговор

    До коментар #20 от "гост":

    Вече е кърпена, ако не си видял.
  • 91 Басри

    3 12 Отговор

    До коментар #66 от "Усмивката":

    Е сега ве разбрах като народопсихология, а тя е мрънкаща. Все едно на българките не дават детски надбавки наравно с ромките, все едно на социално слабите българи не им дават същите пари като помощи и на ромите. Да разбирам че се отказвате да се борите за тази държава поради факта че сте мрънкалници само след 20г да не се сърдите задето нашата дума ще се чува повече от вашата. Продължавайте да си измисляте причини и ще се озовете на това дередже. Чел съм българска история и по време на балканската война в разрушения и недоимък а и през първата световна българите са най раждащата нация в Европата, така че не ми дрънкай извинения амъ и аз кво съм седнал да мисля за вас и да те разубеждавам като нещете да раждате ваш сие проблем

    Коментиран от #120

  • 92 Работа в екип

    18 0 Отговор

    До коментар #1 от "Коментар📝":

    Остават само 15 дни до първият тур на местните избори през октомври и на Боко тиквата ще му се стъжни.
  • 93 Именно

    16 0 Отговор
    "Новият участък на АМ "Хемус" ще спести с 30 минути пътуването през лятото" - става дума за участък дълъг 9.3км
    Фън факт: при постоянна скорост от 140км/ч 9.3км се изминават за около 4мин.
    За да спести 30 мин. тази отсечка значи трябва да се изминава за поне малко повече от 30мин. примерно 30мин. и 1сек.
    Което значи че скоростта по новата магистрала трябва да е най-много 18.6км/ч
    Което обяснява защо ми отне 2.5ч последния път от София до Ябланица ... по 'магистралата'
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Ти българина с нищо неможеш

    8 1 Отговор
    Да го убидиш или събудиш. Но пипни му ракията или му вдигни данъка на старата кола е тогава вече все едно си го на псувал на майка а иначе няма проблем.
  • 96 Zoro

    11 0 Отговор

    До коментар #42 от "Голям Слон":

    Древна индианска поговорка:_ Има тиква, има проблеми, няма тиква, няма проблеми. Но много тикви са...
  • 97 Jaguar

    14 0 Отговор
    Не е грях да прибереш 14 милиона Евро. Не е грях да тровиш въздухът на Българите като ''Се справяш с боклука на Рим '' Италия е богата държава ако пожелаят биха могли да си построят 5 завода за рециклиране на отпадъците, но интересно защо нямат желание. Някой пита ли хората дали искат в България да приемат с едногодишен договор боклука на гр. РИМ?!
  • 98 nona

    18 0 Отговор
    Борисоф е ""СТРОИТЕЛ"" на Съвременна България. Той извърши няколко велики дела : Закриване на "Южен поток" и АЕЦ "Белене" , Закриване на училища и болници, кражба от парите на Здравната каса, Колосални кражби от Еврофондовете, от Бюджета, от Псевдо Саниране, от Спортни зали и Некачествени Магистрали, Велоалеи и Постоянни имитации на ремонти във всички общини с ГЕРБЕРСКИ кметове, далавери в митниците...и още, и още...
  • 99 Шофьор

    17 0 Отговор
    Единствено в България има Винетки и Тол система = едновременно! Това ли е безплатно? Човек да си каже, че пътищата са добри, ОК, след увеличението на винетката и то не с малко, качеството на пътищата не се подобри! Продължаваме да плуваме по реки (когато вали), да целим дупки, да караме по снежни пътища, защото не се поддържа. Около пътя, често липсва банкет, храсти, видимост нула. В Европа се плаща или за винетка или тол такса. Рядко да се плаща отделно за тунел. Взехма ми за годишна винетка два пъти, понеже системата позволява и се възползва (човек да се разсее и айде, дай да взимаме пари, по 97 лева, категорична заявиха от Тол.бг, че няма да върнат абсолютно нищо, без видима причина, тъй като е платена първата и нямам никакъв проблем да се възстанови сумата за втората... за човещина даже и да не коментираме. Кое е безплатното? Ми данъците на автомобилите с всяка година се увеличават, гражданската - Задалжителна - всяка година скача по два пъти и то с доста.
  • 100 Холщайн

    17 0 Отговор

    До коментар #1 от "Коментар📝":

    Борисов е кръстоска между тиква и пъпеш и малко картоф.
  • 101 муха

    7 1 Отговор
    Пишете каквото си искате днес тои пак напълни торбичката боли го хуиката какво пишете за него сега на 27 пак ще ви излъже рък вие си пишете колкото си искаше
  • 102 Незнам ама аз съм много

    13 0 Отговор
    Обиден и ядосан че някаква тиква която е рекетирала и е краднала коли също така е била слуга на някой... през 90те ме нарича евтина работна ръка. Не бе приятелю грешиш.
  • 103 Коци Георгиев

    0 18 Отговор
    Всичките коментари са писани от един и същи човек само си е сменял името за да изглежда че много, ама много хора са недоволни. И този , или тези няколко човеци са едни изкуфели комунисти които са готови на всичко само и само да се докопат до властта. И естествено ги е яд като виждат каво върши правителството. Само ще вметна едно.В съседна Гърция също плащат винетки и данъци, но всички които по долу са писали сигурно знаят че като се стъпи на автомагистралата се плаща отделно.

    Коментиран от #109, #139

  • 104 Слави Славов

    12 0 Отговор
    Боко е на власт все още,защото ни продава на запада за без пари, тоест-ни подарява!Скоро ще го издухат,като свърши приватизацията на България!А тя вече приключва,остава само да ни заличат от картата!
  • 105 Носталгията по морето

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Коментар📝":

    Обичам морето и плажа на Варна.
  • 106 БТиквата

    7 2 Отговор
    Големият ми грях е, че увеличих на пенсионерите доходите, вместо да ги открадна.
  • 107 пппппп

    8 0 Отговор
    как така се кара без пари???нали взимате данък на колата и отделно винетка???като въведохте винетката разправяхте че парите щели да бъдат за пътищата и вече нямало да има дупки...как да го разбирам това изказване???😂😂😂
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Пинокио

    14 0 Отговор
    Тъй този пич казва че ми спестява 30 минути с тази отсечка от цели 9км. значи сега Варна-София ще ми падне от 4часа на 3 часа и половина.Браво господин Борисов. По вашата логика след има няма още 7 такива отсечки по 9км. аз като тръгна за София от Варна ще пристигна още като се кача в колата. Браво браво браво господин Борисов , моля да ни посочите и на нас тези лекарства които взимате да почнем и ние да виждаме всичко като вас
  • 111 Кукуригу

    12 0 Отговор
    Боко рипа с жипа!
    Ленти режи по "строежи"!
    Къде спре - краде!
    Кради Бойко,кради!
  • 112 Гил юли август септември октомври ноемвр

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "Коментар📝":

    Боко тиквата има да ползва платен годишен отпуск за период от една календарна година. От много работа е започнал да бута масло и да не долива. Има нужда от силни антидепресанти иначе следва сърдечна недостатъчност с ментални увреждания.
  • 113 дедо

    15 0 Отговор
    А плащането на винетки,какво е бе тикво проста?
  • 114 Ynd

    15 0 Отговор
    Пътен данък, винетка и акциз на горивото. Кое е без пари?!?
  • 115 Хъл Сити

    17 0 Отговор

    До коментар #17 от "Edin":

    Боко тиквата кара джипката и се лигави до припадък другите в джипката Горанов Нанков Дончев Каракачанов му подражават и се хилят тъпо тъпо насила на плоските му хумористични разкази и новели.
  • 116 Пипи

    13 0 Отговор
    Какви винетки бе? Това 100 лв. пари ли са за управляващите. Въпреки, че ако се замислиш за да шофираме по нашите магистрали , не да плащаме , а те трябва да ни плащат.
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Омбре

    7 0 Отговор
    Големият грах на българите е ,че ги научиха да живеят без пари
  • 120 Усмивката

    5 0 Отговор

    До коментар #91 от "Басри":

    Братчет....и ти като премиера си упорит но т...В коментар 60 съм описал в каква обстановка се раждаме и творим ние българите.Престъпното управление все повече и повече се привързва и разчита на едно неугледно,слабо образовано,но подкупно малцинство.И все по малко на истинските граждани милееши за вси родно.В такава предателска политика към род и родина ,честните и трудолюбивите биват наричани от премиера превратаджии.Сега за случката в това село.....

    Коментиран от #122

  • 121 ВИС

    3 1 Отговор
    Българите трябва по-често да почитат Жоро Илиев, тогава животът ще се оправи!
  • 122 Усмивката

    5 0 Отговор

    До коментар #120 от "Усмивката":

    Човекът ,българин,фермер от години ,гледащ крави ,биволи и пр. край селото бива редовно посещаван и обиран.Веднъж ги видял да му отмъкват кошерите.Тръгва след тях с джипът.Надтига ги и звъни на 112'.Полицаите пристигайки ....ЗАДЪРЖАТ ,потърпевшия ,отвеждат го в районното ,разпитват го,и пише много ,защо ,как ,и дали това са крадците.В същото време крадците братята роми са пуснати да си ходят.Това не е психо .Това е Локигата.Бай братчет...
  • 123 Колчо Слепеца

    11 0 Отговор
    Имам 19 годишно МПС , което се стремя да поддържам в изрядно състояние .Данъкът му бе 27 лв .Тази година - 98 лв . Винетка - 97 лв . Преглед - 50 лв .Застраховка - 320 лв . И като сметна - направо е без пари ?
  • 124 Плаче майка БЪлгария плаче

    8 0 Отговор
    България страда от престъпни групировки тежко нелечимо..

    Борисов е презобен с наркотици обезпечаващи безпрепятствена ликвидация на цели нации. За него десет хиляди милиона ограбени от народа и прахосани за палати,дворци,хотели и къщи за гости на престъпници по списъци от Министерство на Земеделието и горите са КЕФ..)

    0.1 милиард за помощи за раждане и отглеждане на деца са страшно много ПАРИ.
    В Северна България българите са пред пълна ликвидация. Отровени са над 90% от населението вкл с уж питейна вода,добавки към хляб колбаси,млека...
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Койчо

    4 0 Отговор

    До коментар #45 от "Гошо":

    Има кой Бойко не е единственият жив човек в България има поне два милиона по кадърни.
  • 127 Стамат

    5 0 Отговор
    Хм.Ти да видиш. Милиардерите какви грехове имали.
  • 128 Гледам

    4 0 Отговор
    Ха ха. От Игуменица до Солун-650км=7евро.научил той.... Смешна работа
  • 129 Дебелото

    3 0 Отговор
    Скъпи, не си ли спомняш, че вдигнах винетките с 50 %? Сега ще им натресем и ТОЛ таксата
  • 130 Емигрант

    9 0 Отговор
    Др.БорисоФ,в Испания за моята кола плащам
    125€ годишен пътен данък(impuesto de
    Tracción mecánica)и не плащам никаква винетка
    Ако изляза на магистрала....плащам но,почти
    няма нужда да излизам на платена магистрала
    освен ако има голям трафик на национала.
    За ваше сведение неуважаеми др.Борисов
    националните им пътища(autovía)са в прекрасно
    състояние и забележете-не са платени и с
    по две и три ленти в една посока.
    Та неуважаеми др.Борисов,по-добре ни
    кажете каква е вашата комисионна от
    цялата далавера с прословутите ви магистрали
  • 131 Емигрант

    4 0 Отговор
    Пропуснах да спомена че,във “вашата”
    държава др.Борисов за моята кола аз “Ви”
    Плащам 235лв.годишен данък,и 97лв.
    годишна винетка.

    Коментиран от #136

  • 132 блаблабла

    4 0 Отговор
    Акциз в горивото,ддс в горивото,пътен данък пак в горивото,винетка,местен данък мпс за всяка община сега и тол-такси.Вярно направо без пари караме!!!
  • 133 Някой

    2 1 Отговор
    Най големия ти грях е,че още си жив измет долна!

    Коментиран от #135

  • 134 Ще бъде забавно

    1 0 Отговор

    До коментар #31 от "123":

    Дано го излъчват по чуждите тв да го видиме
  • 135 Не е хубаво така с лошо

    2 0 Отговор

    До коментар #133 от "Някой":

    Да е жив и здрав човека да направи трансфер с Полфриймън смяна.
  • 136 Ти да не караш некое бентли

    1 1 Отговор

    До коментар #131 от "Емигрант":

    Що толкова висок данък

    Коментиран от #137

  • 137 Не карам Бентли

    1 1 Отговор

    До коментар #136 от "Ти да не караш некое бентли":

    МБ -220 CDI мод.2008г.
    Анадъм му.......
  • 138 Боци Тиквата

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "гост":

    Още през тази зима трябва да се ремонтира този нов участък. Това е стандарт при Боци Тиквовото управление.
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Шпагин

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Мирен преход Да ама НЕ":

    Бе да ти река и недобити фашаги се намират
  • 141 Иве

    0 0 Отговор
    Гн Премиер тол такси има от 60те в някой държави.
  • 142 234

    1 1 Отговор
    Николай НанковFollow
    22 hrs
    Бях се зарекъл да не поствам нищо на стената си, докато не въведем в експлоатация отсечката на АМ Хемус от Ябланица до пътен възел Боаза. Е, вчера направих леко “нарушение”, шервайки пост на Премиера по темата. Но пък днес вече всичко е наред 🙂 И ето малко информация...
    Новият участък Ябланица-Боаза от трасето на АМ „Хемус“ е един от най-сложните от магистралата, поради морфологията на терена и специфичните геоложки условия, с насипи от 37м височина, от които се откроява и най-голямата армонасипна конструкция на Балканите, с височина от 25 м на армирания насип и 12 м на самия насип. Три големи новоизградени съоръжения пресичат трасето, едното от които е и подлезът, обслужващ пътя за пещера „Съева дупка“.
    Ето и малко любопитни факти:
    - 27 водосточни съоръжения под трасето на магистралата. Най-голямото е правоъгълен стоманобетонов (кахонен) водосток, състоящ се от 62 елемента, като всеки е по 15т., с денивелация от 20м между втока и оттока.
    - 1 200 000 куб. м. скален изкоп, добит чрез взривен способ на място, което се равнява на 66 000 камиона пълни до горе, подредени един до друг.
    - В участък от 78+950 до 78+995 е изграден Армонасип 1 с дължина 45 м, височина 9 м и зелено лице 356 м2. Насип 4900 м3.
    - В участък 79+287 до 79+558 е изграден Армонасип 2 с дължина 273 м, височина на армонасипната конструкция 8 м и обикновен насип 1.5 м, обща височина на насипа 9,5 м, зелено лице 1491 м2. Общото количество на насипа е 12 160 м
  • 143 1122

    2 0 Отговор
    ХА....Ами първо се научи да даваш нормални заплати на хората в България,а после всичко само ще си дойде на мястото.Като получаваме най ниските заплати в целия ЕС ,ти какво очакваш да плащаме и такси за магистралите ли?Като прекара магистралата през средата на София винетки искаш ли на софиянци,ама за някое село дето и път няма даже,там събираш такси за винетка.Правиш се на тарикат ,ама скоро ще ти бият дузпата и на тебе.СПОМНИ СИ ПРИКАЗКАТА ЗА СТЪЛБАТА,И ТОГАВА ПРИКАЗВАЙ НАПРЕД-НАЗАД ВРЕЛИ И НЕКИПЕЛИ! Ако не си я чел я прочети!
  • 144 цвцв

    0 0 Отговор
    само ти и кликата ти карате с парите на народа,и като се обърка нещо се заточва,ало ваньо, ало банов съм идиотщина
  • 145 ааа

    0 0 Отговор
    И защо си направихте първо Тракия и до Гърция, а не Хемус и тунел под Стара планина и до Русе за да се събират такси и да има пари за магистрали? Грешки ли? Или е сбъркана ви е политиката по планирането и строителството на магистралите. Унищожиха се железниците които носят евтин пътникопоток и товари. И всичко се транспортира с автобуси и камиони. Централизира се промишлеността в София и Пловдив. Унищожиха се малките и средни населени места и промишлеността им. Затова бягат хората. Никакво планиране и социална политика в България. Никакво образование. Който мисли и има за образование мисли за 100 години напред. Образование с пари нестава. То трябва да бъде държавна политика. Ами нестава така ... Всичко е каша. Прост народ слаба дъжрава лесно се управлява ... Лавина от проблеми в основата на която стои обазованието.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове