23 Октомври, 2019 21:00 2 733 17

Неделчо Михайлов: Спираме "паяка", облекчаваме младите семейства

  • избори-
  • варна-
  • неделчо михайлов

Кандидатът за кмет на район "Приморски" във Варна изложи идеите си за първата година от мандата

Неделчо Михайлов: Спираме "паяка", облекчаваме младите семейства - 1

Неделчо Михайлов, кандидат за кмет на район "Приморски" във Варна, издигнат от Българска Демократична Общност /44 номер в бюлетината/, посочи четирите основни идеи и предложения, които ще отстоява пред Общинския съвет заедно с колегите си от листата през първата година на мандата.

"Идеите са ясни, прости и изпълними. Сред тях въобще не влиза битката с безобразията, корупцията и нищоправенето. Те просто са основният мотив да сме в играта днес", заяви за ФАКТИ Михайлов.

Той и съмишлениците му предлагат:

Ясно и отчетливо заявено предимство на работещи, млади семейства до 35 години при картотекиране и получаване на общински жилища. Младите семейства да бъдат картотекирани в отделна картотека, която да бъде единна за всички райони на общината.

Всяко семейство, което изпраща първокласник, освен средствата от държавата, да получава от общината по 300 лева, предназначени за дрехи, обувки и помагала. Средствата да се предоставят от училищата на родителите преди началото на учебната година.

Категорична оптимизация на „Синята зона“. Модернизиране на управлението на светофарната уредба (АСРУД) и привеждането ѝ в актуален режим. Премахване на действието на системата за неправилно паркиране "Паяк" и превръщането ѝ в Общинска пътна помощ.

Категорично и ясно заявено улесняване на процедурата при одобряването на архитектурните и устройствени планове за граждани. Премахване на многостепенната система за одобрение. Съкращаване на сроковете за отговор.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    9 2 Отговор
    На снимката по начина, по който е скръстил ръчички показва, че не е уверен и го страх от нещо/някого.
  • 2 Като видя...

    17 1 Отговор
    Помощи и ми се повръща. По-добре да ги махнат помощите, така нито един римлянин да не получава.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Тим Супер

    22 1 Отговор
    След пиянската изцепка на Портних в Израел на ТИМаджийте им се наложи да вадят тоя изпод масата, да му налеят зелева чорба и да го разкарват, докато е трезвен. Изборите са решени и няма как да се промени нещо от самото гласуване. Варна си остава под ТИМаджийска окупация. Най-могъщата и прозорлива групировка от Прехода така и не намери начин да развие стратегия към населението, а си остана с рекета, заплахи и изнудване, макар че сега ги наричаме охрана и застраховки. Наистина ли си мислите, че Неделчо на своя глава ще тръгне да прави нещо, освен да се напие, като Кирил Йорданов или Портних??? Паметник за Пламен Горанов!!!
  • 5 С други думи

    11 1 Отговор
    Мутрите си паркират където искат, строят каквото искат и това ще става бързо

    Коментиран от #7

  • 6 От Района

    6 0 Отговор
    Не знам дали , ще спрат "паяка", но чух, че са купили, още два най-малко. Цирка е пълен. ул. "Македония", която е еднопосочна включвайки се в бул. "Пирин" редовно я "обслужват", но не работят, на съседната "Братя Миладинови", която е двупосочна натоварена и вечно с паркирали, коли, от двете страни. Заработват хората.

    Коментиран от #9

  • 7 Бриз2

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "С други думи":

    Най краткия и точен лозунг за това което предлагат.Може да го отпечата на плакат.
    Ако спре многоетажното строителство в района добре, ама няма да стане
  • 8 Този

    11 0 Отговор
    Не ми говорете измишльотини.
    В събота ми писаха глоба на личната и служебната че бях на работа. Първата на края на задънена улица(не пречи на никого), втората на място където всички така паркират от поне 10год. Все гледам да преглъщам, но тия се чудят как да депресират народа. Съжалявам всеки ден че не останах да живея в чужбина. Тук след всеки ремонт ликвидират паркоместа. Вдигнаха данъци и всичко и още искат да скубят. Каква ми е ползата че всеки месец имам 500лв удръжки от заплатата и че отделно плащам по 500лв данъци на година.
    Ами ако глобят човек на минимална заплата с 50лв фиш, това са два надника за него. Ония с фуражките били 60 000 в цяла България и по улиците да контролират бабаити не може да ги видиш, но да цакат народа ги бива. Свикнали всеки да им бута и подарява. Имах работа с бивш полицай, който не знаеше цената на тока, защото винаги го е крадял и нагъл.
  • 9 Недев

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "От Района":

    Това е Одесос не е Приморски.

    Коментиран от #13

  • 10 Пламен

    2 0 Отговор
    Плащам 50 лв. за снимка на "паяк" с автомобил на стойност над 50000лв./вече качен на "паяка"
  • 11 Раздаите визи за саш

    0 0 Отговор
    Пък вие си прокарваите предизборните обещания
  • 12 Гост

    4 0 Отговор
    На Варна от години и казвам: Българския Готъм. Ама Батман йок!
  • 13 От Варна

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Недев":

    Няма значение района, "хората" заработват не контролират. Качват коли, който са им удобни, за вдигане не тези, който наистина пречат на движението. Паяка не бива да се ползва по този начин, той е крайна мярка за отпушване на движението при нужда. Във Варна се ползва, за тероризиране на гражданите и пълнене на ГЕРБ касата.

    Коментиран от #16

  • 14 Кон

    2 0 Отговор
    Вече сме го виждали като слуга на народа вече - не става. Поредният послушко от който нищо не зависи и се прави на месия .
  • 15 Иванчо l-ви

    0 0 Отговор
    Ясно е че Портних ще изкара още един мандат.
    На приморски явно ще е Неделчо. Да видим другите районни управници.
  • 16 Недев

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "От Варна":

    Няма как да има места за паркиране като някой семейства са с 3 коли от които поне 1джип.Други си карат40 годишните трошки по точно ги държат пред блока. пирин и Македония са близо до болниците 4 училища два основни булеварда.Всичко на не повече от 10 минути пеша.В онова “лошо време преди 30 г”Служебен транспорт камиони микробуси автобуси само на обособени паркинги повечето в края на града.Затова който е в центъра кола не му трябва или си има паркомясто .Ако колата ти е по ценна отиваш в покрайнините или предградията.Във всички големи европейски градове е така.
  • 17 Владиславово

    1 0 Отговор
    Мумията се завръща, накисната в нова порция спирт. Свърши паричките, видя, че за нищо не става и не може да изкара два лева с честен труд, та пак се нареди за баницата. Във Владиславово е ходил три пъти на работа за цял мандат и е свършил само глупости. Не му се хващайте на тоя безработен некадърник и бивш наркоман.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове