Last news in Fakti

25 Октомври, 2019 14:52 1 628 26

Тома Белев се скри от „Шалом“

  • тома белев

Десетки хора във „Фейсбук“ го убеждаваха  да изтрие поста си и да се извини за подигравката с Холокоста. Той отказа

Тома Белев се скри от „Шалом“ - 1

Тома Белев се скри от еврейската общност и нямаше достойнството да отиде лично да се извини заради поста си във „Фейсбук“ – „най-евтино са пътували евреите в конските вагони – напълно безплатно“, коментира в. „Труд“.

Вместо него, да замажат гафа на Белев опитаха представителите на ръководството на „Демократична България“ Христо Иванов, Атанас Атанасов и Борислав Сандов, в чиято листа „природозащитникът“ е кандидат за общински съветник в София.

Но това се случи близо седмица след поста на Белев, когато „десните“ разбраха, че написаното от него вреди на предизборната им кампания за кмет на София. Тоест те не отидоха да се извиняват от морални човешки подбуди, а лицемерно, водени от политическите си интереси.

Пред заплахата от сериозен отлив на избиратели в навечерието на местните избори в неделя, Иванов, Атанасов и Сандов поискаха среща с организацията „Шалом“ и Централния израилтянски духовен съвет.

По време на разговора те заявили, че „искрено се присъединяват към извиненията на Белев“.

Но наясно ли са от „Демократична България“, че „екологът“ не поднесе извинение? Първо той отказваше да изрази съжаление, оправдавайки се, че думите са му извадени от контекст. Такова нещо няма, защото публикацията му е написана точно и не подлежи на тълкуване.

Десетки хора във „Фейсбук“ го убеждаваха да изтрие поста си и да се извини за подигравката с Холокоста. Той отказа. Накрая пусна публикация, от която вместо разкаяние, лъхаше самонадеяност и нахалство. Именно към това се присъединяват лидерите на „Демократична България“.

Явно сред приближените на Тома Белев, какъвто е самопровъзгласилият се за еколог Петко Ковачев, продължава гаврата с еврейския народ и Холокоста. В пост във „Фейсбук“ Ковачев нарича представителите на Федерацията на ционистите в България с още по-грозен и гнусни обиди. Същото прави и друг привърженик на „дясната“ коалиция Ангел Катушев.

В същото време симпатизанти у членове на „Демократична България“ питат в социалните мрежи защо Тома Белев е поставен в листата с кандидати за общинари в София? Те задават въпроса с какво „екологът“ държи лидерите и те не смеят да го отстранят, а вместо това се присъединяват към лицемерното му извинение, пише в. „Труд“.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ххх

    13 9 Отговор
    искрено се надявам и той да пътува в такъв вагон към същата дестинация
  • 2 Анти милиционер

    11 8 Отговор
    Достен човек! Поклон

    Коментиран от #6

  • 3 Боклук Белев

    4 2 Отговор
    Са ша го очистят и ша стане светец и мъченик накрая
  • 4 Ванчо

    18 2 Отговор
    Нагъл човек, отвратителен! Вън от всякакви политически и обществени дейности, стой си скрит в ъгъла, мишкар такъв.

    Коментиран от #8

  • 5 АНЕНЕРБЕ

    10 10 Отговор
    Една казана от Белев неуместна шега се превърна в огромен проблем.

    КЪДЕ БЯХА ДРУГАРИТЕ ОТ ШАЛОМ КОГАТО СТОТИЦИ ХИЛЯДИ БЪЛГАРСКИ ПЕЛЕНАЧЕТА В ПЕРИОДА 2015 - 17 година БЯХА НАДУПЧЕНИ С ОТРОВНИ ВАКСИНИ ВНЕСЕНИ ОТ ТУРЦИЯ ОТ НЕБЪЛГАРИТЕ ПЕТЪР МОСКОВ И АДАМ ПЕРСЕНСКИ ?!!

    ЗАЩО МЪЛЧИТЕ ЗА ТОВА ?!!

    МОЖЕ БИ ЗАЩОТО ДЕЦАТА НЕ СА ВАШИ ЕВРЕЙСКИ, А БЪЛГАРСКИ??

    КАКВА Е СЪДБАТА НА ТЕЗИ ВАКСИНИРАНИ С ОТРОВНИТЕ ВАКСИНИ ДЕЦА ДРУГАРИ ОТ ШАЛОМ??

    НЕ ВИ ЛИ ПРИТЕСНЯВА ТОВА , ЧЕ БЪЛГАРИЯ СЕ ПРЕВЪРНА В КОНЦЛАГЕР В КОЙТО БЪЛГАРОУБИЙЦИ ИЗВЪРШВАТ ГЕНЕТИЧНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ С НАРОДА КОЙТО ВИ СПАСИ ОТ ЛАГЕРИТЕ НА СМЪРТТА?!

    НЕ ВИ ЛИ ПРИТЕСНЯВА ТОВА, ЧЕ ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ СА НА СВОБОДА , или щом не са българи е нормално да не бъдат съдени и да обикалят студията като освободители СЪЗДАВАЙКИ ДОРИ И ПАРТИИ.

    НЯМАТ ЛИ СРАМА ТЕЗИ СЪЩЕСТВА ?!

    ЗАЩО ВИЕ ОТ ШАЛОМ МЪЛЧИТЕ ЗА МОСКОВ И ПЕРСЕНСКИ?!

    Коментиран от #12

  • 6 тнтнт

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "Анти милиционер":

    Да не си бакшиш или складов работник ?
  • 7 Миризлив пор

    0 1 Отговор
    Време е "Зелените" да разберат че има и някой по-организиран от тях, може да крещи по-силно, да използва медии и да е по-онеправдан. И няма значение дали и до колко е прав с вдигнатия шум да излезе победител във всеки спор.
  • 8 АНЕНЕРБЕ

    7 4 Отговор

    До коментар #4 от "Ванчо":

    ТИ КЪДЕ БЕШЕ ВАНЧО , КОГАТО НЕ БЪЛГАРИТЕ АДАМ ПЕРСЕНСКИ И ПЕТЪР МОСКОВ ВНЕСОХА ОТ ТУРЦИЯ 100 000 БРОЯ ОТРОВНИ ВАКСИНИ С КОИТО НАДУПЧИХА БЪЛГАРСКИТЕ ПЕЛЕНАЧЕТА В ПЕРИОДА 2015 - 2017 ГОДИНА?!!

    КАК РЕАГИРА СРЕЩУ ТОЗИ ГЕНОЦИД ШАЛОМ , МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ БОРИСОВ , МЕДИИТЕ , ОПИЗИЦИЯТА!!

    Всички мълчахте страхливо и гледахте как МОСКОВ и ПЕРСЕНСКИ се разхождат като НАДЗИРАТЕЛИ в концлагера България от студио в студио за да обясняват колко е било изгодно да се внесат тези ваксини.

    Какво направи прокуратурата и ГЕШЕВ И ЦАЦАРОВ за да вкарат в затвора тези ПРЕСТЪПНИЦИ ОСъЩЕСТВИЛИ ГЕНОЦИД КЪМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД подобен на този който се случи с ЛИБИЙСКИТЕ ДЕЦА!!

    КЪДА БЯХА ДРУГАРИТЕ ОТ ШАЛОМ И ЗАЩО МЪЛЧАХА ПРОТИВ ТОВА КОЕТО ДО БОЛКА ИМ Е ПОЗНАТО ОТ ТЯХНОТО МИНАЛО.
    Нима приемат за нормално да се извършват ГЕНЕТИЧНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ С БЪЛГАРСКИ ДЕЦА така както на времето доктор Менгеле е извършвал с техните?!!

    ЗАЩО МОСКОВ И ПЕРСЕНСКИ ОЩЕ СА НА СВОБОДА И НЕ СА ОСЪДЕНИ БЕ ДРУГАРИ ОТ ЩАЛОМ?!
  • 9 Иванов

    8 3 Отговор
    Тъпака ,даже не знае, че еврейте не са пътували безплатно. България е плащала по 100 Райхсмарки на Германия за всеки човек в тия конски вагони. А от своя страна, българското правителство е вземало тези пари от конфискувано еврейско имущество- демек - самите еврей са си плащали транспорта и то доста скъпо. Г-н Тома Белев - прочетете малко- за да знаете и да не сте такъв необразован тъпан.
  • 10 Офффф

    8 1 Отговор
    Така правят мишките, крият се и по дупките, Тома Белев е точно такъв - мишка и ще си остане такъв.
  • 11 хахахааааааа

    5 1 Отговор
    Какво може да се очаква от един дебил на "Дебилска България"
  • 12 Иван

    8 2 Отговор

    До коментар #5 от "АНЕНЕРБЕ":

    Браво, точно така. В България не Белев, а шалом трябва да изчезне.

    Коментиран от #24

  • 13 Тръмп

    2 2 Отговор
    Скрил се е в някоя земленка на Витоша,като Саддам Хюсеин!!!:):):)Там и ще си остане,заровен!!!:):):)
  • 14 Тръмп

    3 0 Отговор
    Ще му уредиме един Конски вагон за него и всички терористи на Сорос!!!:):):)
  • 15 Тръмп

    2 1 Отговор
    Много му е Отворена устата и не може да се извини за свинщините!!!:):):)
  • 16 Сийка

    3 1 Отговор
    Какъв е този Шалом и колко души представлява ? Или евреите се броят единза двадесет. Не отричам, че са много практични хора, но не бива да прекааляват с исканията си....

    Коментиран от #22

  • 17 Моше

    2 1 Отговор
    Тия от Шалом са болшевишкото крило и никой не ги бръсне за нищо

    Коментиран от #21

  • 18 бай онзи

    3 2 Отговор
    евала, има моя глас. От какъв зор ще ходи на крака да се извинява на вечно обидените жидове

    Коментиран от #23

  • 19 Трябва да се извини

    1 1 Отговор
    Евреите не са пътували безплатно в железниците. Било е плащано на железопътната компания за всеки превозен еврей
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Моше":

    Тъпо изказване . Моузес това значи Моше буквално преведено. И защо го използваш като пишеш срещу евреите.
  • 22 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Сийка":

    Анти семитка Шалом са много народ , да но не ги видиш ,че ще се осереш за думите дето си писала. Шалом . Това е поздрав при евреите .
  • 23 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "бай онзи":

    Бай онзи този или къв си там . Я по леко ,че по умни и талантливи от евреите няма . Ето известни еврей .Стиван Сегал, Кърк Дъглас , Робърт Дауни, Милена - Мила Кунис , Натали Портман, ГУЙНЕТ ПОЛТРОУ, Кейти Сегал, Марк Шагал, Милчо Левиев , Валери Петров, Елиас Канети, и много други.
  • 24 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Иван":

    Да ти изчезне мозъка , дано . Тъпо предложение от нацист или си малко болен.
  • 25 Милен

    1 0 Отговор
    Белев от години вреди на страната си за швейцарски пари, вече това става все по-ясно, че има нещо гнило при него.
  • 26 Мартин

    2 0 Отговор
    За пореден път Тома Белев показва, че няма достойнство и обича да се крие като мишка!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове