Last news in Fakti

12 Ноември, 2019 15:34 2 625 39

Вежди Рашидов сравни Мая Манолова с башибозук

  • вежди рашидов-
  • мая манолова

Аз съм 100-процентов мъж, но като видя агресивна жена и мустаците ми се смаляват

Вежди Рашидов сравни Мая Манолова с башибозук - 1
Снимка: БГНЕС

Председателят на парламентарната комисия по култура и член на ГЕРБ Вежди Рашидов коментира в ефира на bTV резултатите от местните избори и по -конкретно обстоятелствата около победения кандидат за кмет в столицата Мая Манолова.

„Аз съм 100-процентов мъж, но като видя агресивна жена и мустаците ми се смаляват. Мая Манолова до днес не е направила нищо - това е само говорене. Хора, които не са посадили едно дръвче, не са преместили една тухла - не бих искал да коментирам. Мая Манолова направи нещо много сбъркано – един миш-маш от безхарактерни хора, на които не им е ясно кои са, така е създаден башибозукът”, коментира Рашидов.

По думите му изборите отдавна са свършили и е време да се спре с равносметките, а спечелилите да започнат веднага със своята работа.

„ГЕРБ спечели най-много общини, не виждам какво трябва да се коментира. Нормално е да не е на 100%, това са избори – има загуби, но те са минимални. Явно Манолова още не е разбрала, че изборите свършиха, някой трябва да Работи. Днес Фандъкова полага клетва”, посочи Рашидов.

Рашидов коментира още представянето на обединените десни партии на изборите и че нито един от техните кандидати за кметове не е споменал думата култура, етнос или идентичност. „Всички искат властта, но никой не казва какво ще прави с тази власт. Смятат, че с един мандат ще направят град – не може, градове се правят стотици години”, посочи още той.

Според политика обвиненията, че Фандъкова е спечелила, благодарение на ромските гласове – дели обществото на етноси, а това е недопустимо.

Бившият културен министър каза, че според него Виктор Орбан и Бойко Борисов са най-адекватните европейски политици.

„За мен Бойко Борисов е феномен. Той е жив, емоционален и устойчив. Той има право да се радва, да се сърди и да плаче. На главата му лежат много отговорности и ресори. Нека да му дадем възможността понякога да се ядосва. Напрежението е голямо. Аз влязох здрав и прав, а излязох с рак от властта. За мен Бойко Борисов и Виктор Орбан са най-адекватните европейски политици в момента. Двамата казват най-ясно и точно нещата”, допълни той.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ахмак

    40 11 Отговор
    Е, как няма да прави метани - нали са от една партия - от ДПС!!!
    Всички знаем че Винету, е пудела на Сокола!
    Така че - споко Веждичка, няма кой да го събори твоят Бойко.
  • 3 Омг

    29 12 Отговор
    И веждичката на веждичките.... Тоа па къф е.. Архитект или некфа селска пияница?
  • 4 Табаков

    38 11 Отговор
    Веждак,що вече не вземеш да се обръснеш? Малко хигиена,бе дядка!
  • 5 Чичо

    40 12 Отговор
    Фесът прави добър опит да е по-прост и вулгарен от Пунта Мара. Е, трудно му се получава, но резнякът проявява завидно упорство в опитите!
    Между другото, в Европата (към която уж се стремим), подобно изказване е последвано от оставка. Уф...забравих, че тук е Тикволандия, а не Европа...
  • 6 Този нерез

    27 9 Отговор
    Освен като магаре на мегдан с кларинет си се хвали ! Калайджия ,- да ходи и да си калайджиева тенекийките у дома. АКАДЕМИК КАЛАЙДЖИЯ - ТЕНЕКИДЖИЯ !
  • 7 ганьо

    24 10 Отговор
    НА МЕН МИ ПОРАСТВАТ ГЪРДИТЕ ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБ!
    А МОЖЕ БИ СИ НАСЛЕДНИК НА БАШИБОЗУК!!!
    КАНО ТИ ГЛЕДАМ МЕНТОРИТЕ МНОГО СИ ЯСЕН ЗА НАРОДА!!
    БОЛЕСТА ТИ Е ДОШЛА ,ЧЕ ИСКАШ ВСЕ ПОВЕЧЕ ДА КРАДЕШ, НО ДАНО ТИ ПРИСЕДНЕ!!!
  • 8 Хайл

    23 6 Отговор
    Я па тоя ,егати коментара пуснал. Що не се види от къде произлиза , и после да говори.
  • 9 Баи кольо

    27 8 Отговор
    Ти си един миризлив резак.ти не можеш да даваш определение на една бяла българка,защото си поне две класи под нея.
  • 10 Питам се

    21 5 Отговор
    Чудничко дали не е употребил...или така си му идва отвътре? Ама чак толкова?!!!
  • 11 Вежди Рашидов

    19 7 Отговор
    Аз съм Вежди Рашидов освен пияница обичам да лиза задника на моя любовник бойко тиквеника.
  • 12 Бачо Киро

    21 5 Отговор
    Вежди, толуп мърляв, ти какво точно си направил, освен да смучеш ли смучеш от държавата? Какъв си? Нещо си сътворил за тази държава? Има държавата някаква полза от бездарен скулптор - пияница като теб? Какво точно си свършил ти за българският народ, който не само не ти е бил шута да вървиш на пАтка си лелина на юг, ми те хрантути, че и акъл му даваш? Каква парламентарна комисия по култура бе, прости селяци заспали? Така като се погледнеш в огледалото, колко грама култура виждаш пред теб? Има ли 20 грама? ВСИЧКИ БОКЛУЦИ днес сте вече 30 години на хранилката. Ма не сте виновни вие, виновни са ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, че седят и ви търпят селяниите и простащините.

    Коментиран от #18

  • 13 Е как няма да излезеш с рак?

    17 6 Отговор
    Изведнъж в напреднала възраст ставаш безгрижен, с пари да купиш квото си искаш! И почваш уискита, свински филета, суджуци и луканки! Когато цял живот си ял боб и си пил водица, и смениш диетата, нормално е организъма да се разбунтува! Мая може да ти прилича на башибозук, ама ти си потомък на такива! Пий ся 2 ракии да се успокоиш! Наздраве!
  • 14 Обикновен човек

    18 4 Отговор
    На този езикът му е като на Жирафа -45 сантиметра!!!!!
  • 15 От Пирдоп

    7 5 Отговор
    Е, разбира ги ,,веждичката" тия работи!
  • 16 Последния софиянец

    12 3 Отговор
    По лесно е да бие полицаи които не смеят да му отвърнат.
  • 17 Рашид Веждата

    16 4 Отговор
    Тоя ром с вид на дърта мутра от 90-те и претенции да е "художник", макр че не е, пак се изявява с мутренски език.
    Забравил е, дето пиян до козикрата искаше да си вземе "арестуваната" кола и зплашваше охрнителя, че щяло да има "падни-стани" и да "стават на кълбета". По ТВ го показаха и пак има малоумници дато му се възхищават.
  • 18 анализатор

    4 2 Отговор

    До коментар #12 от "Бачо Киро":

    Подкрепям те и ти писах плюс!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Един от народа

    12 2 Отговор
    И този е председател на комисията в НС за култура и медии? Та като писах култура, да попитам: как така в МК не спазват собствените си правила - отново назначиха след законния 8 годишен пост същата 69 годишна директорка на културния център в Лондон. Гледах видеозаписа от конкурса. Въпросната дама започна с това, че зад нейната кандидатура застават и предишният и сегашният посланик. От това по- голямо безочие, здраве му кажи
  • 21 Корнела

    4 3 Отговор
    И на мен не ми се ***кат видя нея...
  • 22 123

    14 4 Отговор
    Точно ти ли па намери да говориш за башибозук та ти произлизаш от това племе ти си се родил башибозук и такъв ще си останеш колкото и да се правиш на българин
  • 23 анонимен

    12 3 Отговор
    Да е.а тоя миризлив дъртак и алкохолик!
  • 24 Вежди ще знаеш

    16 3 Отговор
    Когато един мъж няма нищо смислено в ГЛАВАТА - се хвали с онуй що ВИСИ МУ МЕЖДУ КРАКАТА ! Тенекеджии си бе мадурчо ! ТЕНЕКИДЖИЯ ! А туй с що ти се славиш иди на БИГ БРАДЪР да го извадиш !
  • 25 алкохолът на прощава

    14 4 Отговор
    На Веждито алкохолът му е разтворил мозъка.
  • 26 Герб са башибозук

    11 4 Отговор
    Поправи се.
  • 27 Пикалник си бе Вежди

    10 2 Отговор
    Пикалник ! А ако беше "Чудо " невиждано , жена ти не трябва по земята да върви А ОТ ЩАСТИЕ БЛАЖЕННО ПО ВЪЗДУХ ДА ЛЕТИ ! А тя както другите снове по земята, шета и върви ! Посланик и модерно си бе Вежди !
  • 28 Пърдялник си вече старче

    12 4 Отговор
    И на него вече седиш и само спомени редиш. Мадурчо ! Тенекеджия ! Ходи си мирно и си калайджиева тихо у дома ! Минаха и прекипяха юначните ти времена! Барута ти отдавна вече не е СУХ !
  • 29 Тато из Правец

    11 3 Отговор
    Тоя алкохолик пак е къркал без да замезва...
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Куха Гайда си Рашитков

    5 4 Отговор
    Дето нищо ценно в нея няма освен ВЪЗДУХ под налягане !
  • 33 боцмана

    9 2 Отговор
    Заптието обвинява.
  • 34 истината

    4 3 Отговор
    Вежди тази сутрим беше много прав и се изрази много сдържано по адрес на тази малоумница Маяма нолова.То като я види човек престава да звучи гордо. трябва червените другари да я пратят на психиатър а после на килийно училище
  • 35 анализатор

    4 2 Отговор
    Този дърт пияница на снимката като го гледам сигурно не се къпе по месец! Много неугледен и нечистоплътен ми изглежда!
  • 36 Вежди Рашидов

    3 2 Отговор
    Аз съм Вежди Рашидов освен пияница обичам да лиза задника на моя любовник бойко тикваря
  • 37 Тръгнал да дири защо на Лили Иванова

    2 1 Отговор
    Плащали и т.н. а на ТЕБ КОЙ ТИ ПЛАЩА И ЗА КАКВО ?! За какъв Х за твоята тенекия ще ти плащат и на теб. Скулптор бил, творец , че всеки КАЛАЙДЖИЯ е творец , той поне прави улуци и шамандури а ти ? Бил представен в Лувъра - а у нас ? Нека продава и живее от туй що е сътворил щом си мисли че е хванал Всевишния за шушука ! Той бил Академик - голям праз! Живей от туй що творят ръцете ти а не езика ти ! И ти си една ЛАЙКУЧКА ЯЛОВА но джанка върлия!
  • 38 Тръгнал да дири защо на Лили Иванова

    3 1 Отговор
    Плащали и т.н. а на ТЕБ КОЙ ТИ ПЛАЩА И ЗА КАКВО ?! За какъв Х за твоята тенекия ще ти плащат и на теб. Скулптор бил, творец , че всеки КАЛАЙДЖИЯ е творец , той поне прави улуци и шамандури а ти ? Бил представен в Лувъра - а у нас ? Нека продава и живее от туй що е сътворил щом си мисли че е хванал Всевишния за шушука ! Той бил Академик - голям праз! Живей от туй що творят ръцете ти а не езика ти ! И ти си една ЛАЙКУЧКА ЯЛОВА но джавка върло!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове