Last news in Fakti

12 Ноември, 2019 18:45 3 846 64

Мая Манолова: Не ме е страх, Борисов, теб те е страх

  • мая манолова

Залезът на ГЕРБ вече е факт, затова си позволява да ме заплашва по този начин...

Мая Манолова: Не ме е страх, Борисов, теб те е страх - 1
Стопкадър: bTV

"Заплахата с Костинбродската афера прозвуча от Бойко Борисов още в изборната нощ, сега неговите служители я повтарят. Въпросът е дали премиерът се изживява като говорител на прокуратурата или изобщо като главен прокурор. От чие име си позволява да отправя заплахи срещу мен, още повече в ситуация, в която срещу мен няма завеждани дела, от чие име говори? Това каза в предаването "Лице в лице" по bTV Мая Манолова.

"Притеснително е, когато Изпълнителната власт се изживява като държавно обвинение, допълни тя. Tова е пореден опит на Борисов да ме сплаши, след като обидите, които изсипа върху мен и върху моя екип - сбирток, днес чухме башибозук, уйдурма, хора, които не са изкъпани, и други подобни. След като очевидно не сработиха неговите обиди, сега си мисли, че ще ме уплаши. Не, няма да ме уплаши."

"Не ме е страх, господин Борисов, от никоя от обидите и заплахите, които отправяте към мен", обърна се към премиера Манолова.

Всъщност, него го е страх. Не го е страх от мен, страх го е от това, че се видя, че може да загуби София и че утре може да загуби България и пътят за това вече е ясен на хората. Страх го е от хората, които се обединиха срещу едноличната власт".

По думите ѝ много по-малко от 20 000 гласа не са стигнали на изборите в София.

"Кметът на ГЕРБ беше избран с малцинство - под 50% от гласувалите и под 20% от всички избиратели в София. Те загубиха над 80 000 гласа, за какво говорим, залезът на ГЕРБ вече е факт, затова си позволява да ме заплашва по този начин. Е, не ме е страх, продължавам!

По темата за касирането на изборите в София, Манолова обясни, че в жалбата си са приложили 14 класьора с доказателствен материал за груби нарушения на изборния процес.

"Те са в 4 групи - първата е свързана с избирателните списъци, втората - с протоколите от Секционните избирателни комисии, третата група е с бюлетините, четвъртата е с организацията на изборния процес.По отношение на списъците стана ясно на всички българи, че 100 000 избиратели е разликата в списъците между първия и втория тур".

В коментар на твърденията, че това е техническа грешка, Манолова пита: Дали ще ви е приятно да бъдете обявена за техническа грешка – уж ви има, уж ви няма в списъците.

"Установихме, че има разлика около 7000 души в част втора на избирателните списъци, това са гражданите на държави-членки на ЕС, които според администрацията са 44, но според избирателната комисия са близо 7000, които са дописани в списъците."

"Ние сме приложили стотици секционни протоколи с копие от това как са изглеждали, изготвени от СИК, и как изглеждат сега, след като са качени на сайта на ЦИК – подправяни, доправяни, дописвани, надписвани в различни колони секционни протоколи."

"Над 60% от протоколите на Секционните избирателни комисии са променяни.Някои от тях са абсолютно празни в първия си вариант, други са без фабрични номера, трети са с различни поправки, четвърти са неподписани, в пети има разминаване в числата, които определят изборните резултати. Това е в близо 900 протокола".


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 39 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El boko

    45 7 Отговор
    Мъжете сме малко по-притеснителни от жените за това ;)
  • 2 Момчев

    73 19 Отговор
    Не съм симпатизант ни на Манолова ни на Дончева ма са пичове нищо че са с поли ха ха, за разлика от много други които са с костюми и вратовръзки но са си п.тки ха ха !

    Коментиран от #8, #61

  • 3 Behemoth

    71 20 Отговор
    Баце един ден като го линчува тълпата ще пищи като момиче....а на бас!

    Коментиран от #62

  • 4 Бахти простотията

    27 46 Отговор
    Баце се страхува, но не от червената лайкучка, а от собствените си активисти и преяждането им с власт. Този ще ни управлява докато му омръзнем и то точно заради такава "опозиция" като Манолова
  • 5 Като чета

    39 71 Отговор
    и се чудя да плача ли да се смея ли Тази жена като че ли говори от някаква паралелна планета Какъв залез те е патил бе госпожа Спечелиха с огромно мнозинство И то след близо 10 години на власт
    А БСП се провали мизерно И ти също

    Коментиран от #7, #43

  • 6 БСП

    32 52 Отговор
    Другарката Галева все повече наглее.
  • 7 Професора

    58 27 Отговор

    До коментар #5 от "Като чета":

    Липсва ти интелект затова не я разбираш Мая Манолова!!!

    Коментиран от #13

  • 8 Клъвтунь

    39 8 Отговор

    До коментар #2 от "Момчев":

    Чи то баа Цеца бе повече мъж от Плевню 😀😀😀 прав си .
  • 9 Мая КОРАВО И СМЕЛО,

    41 31 Отговор
    КАКВАТО ВИНАГИ СИ БИЛА. НИЕ ТВОИТЕ ПОДДРЪЖНИЦИ НЯМА ДА СЕ РАЗПИЛЕЕМ, ЩЕ СЕ УМНОЖИМ ДОРИ. ТИ СИ ПРАВАТА И СПЕЧЕЛИЛАТА, БОЙКО Е УЖАСЕН, КУКУВИЦА В ГЛАВАТА МУ КУКА. МАКРОН И ЕС ГЛАСУВА ПРОТИВ ГЕРБ, АНГЛИЧАНИТЕ ДНЕС ГЛАСУВАХА ПРОТИВ ГЕРБ И ТРЪМП И МУСТАФА СКОРО СЪЩОТО ЩЕ НАПРАВЯТ. ВЯТЪРА НА ПРОМЯНАТА ВЕЧЕ ОТНОВО ЗАДУХА И СРЕЩУ ГЕРБ ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА РАСИЗЪМ И БАНДИТИЗЪМ. АНГЛИТЕ СЕ ИЗКАЗАХА ЗА РАСИЗМА, МАКРОН ЗА БАНДИТЕ. ТОВА СА ЗНАЦИТЕ НА ПРОМЯНАТА. ГЕРБ И ПАРТНЬОРИ ПОДКЛАЖДАТ РАСИЗЪМ И УСВОЯВАТ ГЛАСОВЕ.
  • 10 Yamaha

    55 25 Отговор
    Мая Манолова я ограбиха на изборите в София! Не случайно махнаха машинния вот да не им обърка сметките с 3%.
  • 11 месара

    31 45 Отговор
    майче, тая снимка говори вместо теб - твоето не е страх, твоето е паника! как ще връщаш парите на спонсорите не знам, и ти не знаеш, а те си ги искат вече!
  • 12 Аз съм на 53г. никой в света

    23 5 Отговор
    , не ни е наричал РАСИСТИ И БАНДИТИ. Това не е случайно ТОВА НЕ Е ОПРЕДЕЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ И НАРОДА БЪЛГАРСКИ.

    Коментиран от #15

  • 13 Алфа Вълкът

    29 41 Отговор

    До коментар #7 от "Професора":

    Мая Манолова и 👽 не могат да я разберат. Вярно си живее в паралелна вселена. Сега ни кмет, ни омбудсман, остава ѝ преврат срещу Нинова или да изчезне в забвение като Татяна Дончева.

    Коментиран от #17

  • 14 onq s konq

    23 35 Отговор
    Според Мая Борисов се страхува че ще загуби България.Нормално и очаквано е БСП която стои зад Мая ДА ПРЕИНАЧАВА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА,но Електоратът Български им е свикнал и не се впечатлява:)Всъщност ИСТИНАТА Е,че БЪЛГАРИЯ СЕ СТРАХУВА ДА НЕ ЗАГУБИ Премиерът си Борисов,затова и въпреки разни Политически инциденти СЕ МОБИЛИЗИРА на Финала и ПОДКРЕПИ ИЗБРАНИЦИТЕ НА ГЕРБ!Е,...имало грешки в Гласоподавателния процес според Мая...Ами като има Грешка,ИМА И ПРОШКА-мъдрият Народ го е казал!И за да спи спокойно Мая,редно е да получи едно Обещание от Избирателните Органи,че за Другия пък ще внимават.Не е зле Мая да получи и Извинение от Съветниците си,които Я ПОДВЕДОХА ЧЕ ЩЕ СПЕЧЕЛИ и тя се "ОТПУСНА"...след което Ето какво стана...

    Коментиран от #21

  • 15 Монгола

    33 7 Отговор

    До коментар #12 от "Аз съм на 53г. никой в света":

    Наричали са ни варвари на процеса в Лайпциг. Тогава Георги Димитров им казва:когато България е имала писменост в Германия императора е говорил на немски само с конете си!

    Коментиран от #24

  • 16 Тръмп

    24 40 Отговор
    Махайте я тая грозна червена бабичка,че не се трае!!!:):):)Голяма уста,заден двор затрива!!!:):):)
  • 17 Професора

    22 20 Отговор

    До коментар #13 от "Алфа Вълкът":

    Ще стане президент Мая Манолова!

    Коментиран от #19

  • 18 Слави Славов

    40 17 Отговор
    Не вярвам вече на никого,но съм с Мая Манолова,за да можем да свалим бандитската шайка на Герб от власт,пък после ще решаваме кой,как и кога!Разбира се,това трябва да побърза,докато тиквата съвсем не ни е затрил!
  • 19 Алфа Вълкът

    8 29 Отговор

    До коментар #17 от "Професора":

    Ами Алф той оставка ли ще дава? Щот за 2г хората ще я забравят Галевица, а Радев ще е преизбран и Бойко пак ще е премиер.

    Коментиран от #22

  • 20 НРБ

    24 35 Отговор
    Абе Мая, вземи малко валидол под езика, пий един чай мента и се успокой, стига истерии !!! Кой те плаши, просто факти...за Костинброд ти си главната по аферата...забрави ли ??? То всичко се връща , просто сега ти дойде реда и на теб !! Хубаво е да си спомняш как Бойко те подкрепи за омбудсман , Колко пъти си била в кабинета му за подкрепа, която си получила и тогава плюй по протегнатата ръка на Борисов ! Знаем, че морал нямаш, явно и срам също !!!

    Коментиран от #49

  • 21 Изопъчител си ти

    30 11 Отговор

    До коментар #14 от "onq s konq":

    България иска да го загуби този. И на фалшивите избори го показахме. 600 000 гласа анулирани, 100 000 само за Мая анулирани.

    Коментиран от #26

  • 22 КОНТРАТА

    5 17 Отговор

    До коментар #19 от "Алфа Вълкът":

    Румен Радев ще направи партия и ще стане премиер, а на президемтските ще са Манолова и Борисов! Нинова ще мишкува ако не я изхвърлят от БСП до тогава

    Коментиран от #31

  • 23 10г стигат

    26 13 Отговор
    "Икономист" прогнозира предсрочно падане от власт на Борисов........................А ДАНО !!!!

    Коментиран от #30, #41

  • 24 Абе МАНГАЛ

    8 5 Отговор

    До коментар #15 от "Монгола":

    ...оти си не гледаш джелезото?
  • 25 Васил Левски

    30 10 Отговор
    Браво Мая ! Борисов спрете да заблуждавате хората !
  • 26 onq s konq

    8 24 Отговор

    До коментар #21 от "Изопъчител си ти":

    Добре говориш за ТВОЯТА РУСОФИЛСКА България, ама нея я няма на Картата:)E ,- вероятно съществува в Топографските карти на Руските Империалисти,но то си е нормално.А как е възможно да БРОИШ ДРЕБНАВО някакви си Гласове и да ги смяташ СЪС СМЕТАЛОТО,след като ЛИЧНО ХИТЛЕР е казал че "ЦЕЛТА ОПРАВДАВА СРЕДСТВАТА"?!Ей...аман от Задръстеняци тука:)

    Коментиран от #47

  • 27 Живков

    14 19 Отговор
    Манолова,не си ти алтернатива на герб,ти произхождаш от същата крадлива пасмина която разби тази държава и унищожи хората.Не съм фен на тиквата ,но ти и твойта партия сте по-голямото зло.
  • 28 Дедо Риц

    18 11 Отговор
    Борисов ке падне у 2020 година!
  • 29 Леля Цецка

    18 9 Отговор
    Бойко е пътник
  • 30 В ЕС всички държави, Англия, САЩ

    6 5 Отговор

    До коментар #23 от "10г стигат":

    Следят много внимателно какво прави властта в БГ. Репресиите в ЕС срещу опозицията са абсолютно забранени. Забележете те започнаха преди 1 вот и 2 дни преди 2 вот МАКРОН БЕШЕ КАТЕГОРИЧЕН И КАЗА НЕ ИСКАМЕ БЪЛГАРСКИ БАНДИ. АНГЛИТЕ ПРЕДИ 1 вот се изказаха срещу РАСИЗМА и днес категорично, казват, че условието за влизане на БГ в чакалнята на Евро зоната е 1.Разпадане на Управляващата коалиция. Тази коалиция насажда омраза и расизъм и манипулира по този начин гласове, плаща пари на купените да се извини. Това е НАЙ-ОМРАЗНОТО РАСИЗМА ЗА АНГЛИТЕ.
  • 31 И Манолова

    6 6 Отговор

    До коментар #22 от "КОНТРАТА":

    Ще бие Бойко мажоритарно

    Коментиран от #37

  • 32 Фактите

    12 3 Отговор
    Няма оправяне за нас! Не можем да се обединим и това е! Нищо хубаво не ни чака. Богатите все по-богати, бедните все по-бедни, макар и да работят. Най-голямата мизерия и корупция в Европа.Това е България днес, за каквито и успехи да ни говорят.Най-показателен за дереджето ни е броят на напускащите страната с еднопосочен билет всеки ден, а не празните приказки на управляващите.
  • 33 БСП София

    12 7 Отговор
    Тихо, Майче! Колкото повече пищиш, по - гадно става! Питай Елена, тя знае!
  • 34 Шляхтиц

    9 8 Отговор
    Манолова, оказах се лош пророк. Не спечели изборите, напусна омбудсманското място и сега трябва да се върнеш в магазинчето и да продаваш обувки. Можеш да се консултираш все пак как я карат Румен Овчаров, Емилия Масларова, Едвин Сугарев и много други тям подобни.
  • 35 Баба Ванга

    2 8 Отговор
    През 2021-во лето господне кога бореца за свобода и равенство от банкя се отегли от власта ке стане президент,а премиер ке е човека от човека дето отговаря за парите от Плевен.
  • 36 Баба Ванга

    2 9 Отговор
    През 2021-во лето господне кога бореца за свобода и равенство от банкя се отегли от власта ке стане президент,а премиер ке е човека от човека дето отговаря за парите от Плевен.

    Коментиран от #38

  • 37 Мая ще го бие тоя

    5 1 Отговор

    До коментар #31 от "И Манолова":

    с Кукувицата в главата ВСЯКАК.
  • 38 Моля ви не намесвайте името

    2 4 Отговор

    До коментар #36 от "Баба Ванга":

    на светицата баба ВАНГА. МОЛЯ. БЛАГОДАРЯ.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 filo

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "10г стигат":

    Ама надали.
  • 42 Р. Овч.

    11 11 Отговор
    Е само лъжи и внушения от учениците на бкп. Голямо празно говорене падна. Лъжи, лъжи, лъжи, внушения и пак лъжи, лъжи, лъжи и тук таме неистини. Маяма нолова е в б к пот 1989г. и знаем неймите златни медали. Шанс за орешар ски, белия автобус, лъжи и внушения, ктб, външен дълг. И не, ГЕРБ няма да загуби парламентарните избори. А най-хубавото ви предстои върли предатели. ГЕРБ ще спечели и президентските избори. Мухахахахахахахаха
  • 43 Све

    6 4 Отговор

    До коментар #5 от "Като чета":

    500 хил невалидни гласове !!!!!!!!!!!!
    При живущи в България 5,5 млн и имащи право на глас около 2 млн, от които 3% грамотни и мислещи. Стадото спи...., ОГРАБВАНо от прости олигофрени
  • 44 Начо

    2 2 Отговор
    Оди се гръми
  • 45 Галевите са бандити от Герберите

    3 5 Отговор

    До коментар #40 от "filo":

    Вие можете ГЕРБЕРИ само да преписвате лъжи на другите и да ПЛЮЕТЕ. МАЯ НЯМА НИЩО ОБЩО С ТЕЗИ.
  • 46 истината

    8 6 Отговор
    Тая провинциална кощрамба още ли не е разбрала че изборите минаха.Кажете и дайте и биберон да смуче,може и нещо по друго да смуче.Нека спре да ни плаши. Отиде вече в кошчето са политическа мърша
  • 47 Belvedere

    0 1 Отговор

    До коментар #26 от "onq s konq":

    Наполеон е изрекъл тази мисъл и след като вкарваш Xитлер в монолога, подлого, то трябва и да знаеш,че такива ги е натъпквал
    в шлепове и на дъното безименни,
  • 48 Ха ха ха ха ха ха ха

    5 3 Отговор
    Залеза на Герб, това е изгрева, черешооо

    Коментиран от #55

  • 49 Шайката си купува избори

    1 2 Отговор

    До коментар #20 от "НРБ":

    А на кого беше човекът,в чиято печат Ница се откриха надписАни за областните градове.
  • 50 Истината

    6 3 Отговор
    Че Мая е мъжко моМиче,като Веселина Томова.Браво на такива смели жени.Поздравления
  • 51 Киро

    5 5 Отговор
    а мааа затвори я тая уста най-накрая -- явно не е било достатъчно за да изберат така че вече няма нужда
  • 52 Истината

    3 4 Отговор
    Че Мая е мъжко моМиче,като Веселина Томова.Браво на такива смели жени.Поздравления
  • 53 Шайката си купува избори

    3 2 Отговор
    А на кого беше човекът,в чиято печат Ница се откриха надписАни за областните градове.
  • 54 БирникЪ

    3 5 Отговор
    Ще стане много интересно, ако и Мая осъди Суджука за лъжа. А как ще приеме ЕС премиер, който два пъти е осъждан за лъжа е друг въпрос. То не че сега му вЕрват, ама все пак..
  • 55 Обикновен човек

    2 3 Отговор

    До коментар #48 от "Ха ха ха ха ха ха ха":

    Изгрева в гробищният парк е за ГЕРБ!
  • 56 чичо

    2 2 Отговор
    От какво да го е страх бе Манолова.За разлика от вас,социалистите, Борисов два пъти си подава оставката.Единствения му страх е,че такива като тебе умело заблуждават хората-то вие само това можете.

    Коментиран от #58

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Алексей Сергеев

    3 1 Отговор
    Мен ме е страх,ако БСП вземе властта! Защото едвам избягахме от руския социализъм,путинския деспотизъм, а българските комунисти все към Москва поглеждат
  • 61 Петко Николов

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Момчев":

    Аз Како Сийке не съм от тях ама да кажа. Манолова има някакво психическо обсебване. Същата история беше и по време на Костинбродския Преврат . Не знам с какъв акъл Бойко я промотира за Омбудсман. Да не забравяме как Сестра Галева ходеше из парламента да разпарвя на всики ,че Борисов е зад нейната кандидатура , сега абсолютно същата история се повтаря .пак тръшкане , пак някакви глупости за конспирация , как горката я репресирали , а аз не съм виждал някой да е промотиран така както Манолова , по 50 явявания по телевизиите , постоянна реклама на великите и битки уж в името на хората , след като бе омазала няколко закона включително и изборния, бе в основата на марионетното правителство на Орешарски , издигането на Пеевски за ДАНС. Въобще крайно време е да бъде разследвана за нейното участие от Костинбродската афера досега и ще излезат доста неща ,но не толкова за нея , а за лицата дърпащи конците в България.

    Коментиран от #63

  • 62 Хайде

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Behemoth":

    Само Путин да не го превари а?А на бас?
  • 63 чичо

    1 0 Отговор

    До коментар #61 от "Петко Николов":

    Към твоето добавям-чл.417.Сигорно половината българи са с разбит живот от този член,който е приет,не просто с участието,а под натиск на Манолова.
  • 64 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    Колко енергия, колко безценно време се губи за глупости от хора на отговорни постове в държавата , с огромни / за обикновения човек/ държавни заплати !?!?Вместо да работят в полза роду - джафкат се като селски псета...... И нямат срама и спиране ...!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове