19 Ноември, 2019 08:59 4 834 37

Премиерът за АМ „Хемус“: Ще ме скарате с еколозите ВИДЕО

  • ам хемус-
  • магистрала-
  • бойко борисов

В участъка освен строителни работници, на терен са и археолози

Премиерът за АМ „Хемус“: Ще ме скарате с еколозите ВИДЕО - 1
Снимка: Фейсбук

Премиерът Бойко Борисов инспектира новостроящ се участък от АМ „Хемус” рано тази сутрин. Той качи в джипа си строителните инженери, за да проверят напредъка на строителните дейности, като излъчи на живо в профила си във „Фейсбук“ проверката.

Строителният инженер обясни на Борисов, че цялото трасе, която виждат в момента, е археология и до декември месец от Министерството на културата трябва да кажат дали имат нужда от допълнителни разкопки.

„Всеки ден на обекта работят по 90 работника. Възползваме се максимално от хубавото време”, обясни той.

В момента се прави проучване за необходимост от допълнително разкопки, което трябва да приключи в средата на декември. В участъка освен строителни работници, на терен са и археолози.

"Тук ли сте пипали баластрата? Казал съм, че ще има глоби за областни управители, за всички вас, ако още веднъж ме скарате с еколозите", каза Борисов на ръководителя на обекта, който се возеше в джипа му.

"Ще докарате еколозите тук да видят какво правим, ще им обясните и ще изпълните препоръките им. Разбра ли ме", попита Борисов.

Строителният инженер обясни на премиера, че почти всички фирми в България, които се занимават с изработването на греди, са ангажирани с работа заради необходимостта над 800 греди за съоръженията в района.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Джип ТВ

    41 9 Отговор
    "Аз съм Балкански (Ганьо) те са Балканка и затова се разбираме !"
  • 3 Осеменител.

    58 11 Отговор
    Голям мазник тоя Бойко, пак се прави на невинен нали това са негови фирми и той реже сиренето . Много пара се разхищава в някой фирми които работят по магистралата работниците вземат по 150 лв.надник от там си направете сметката колко пари взема фирмата и колко дава на Бойко.

    Коментиран от #7, #35

  • 4 vvvvv

    45 8 Отговор
    Създава си проблем, появява се Тиквата и го решава. Е те това е.
  • 5 Щукар

    26 8 Отговор
    Премиерът за АМ „Хемус“: Ще ме скарате с еколозите и после ще ви стрелям! ПОНЕ ТОВА ПОКАЗВА БЕБЕ С ЖЕСТА НА СНИМКАТА.
  • 6 розодендрон

    12 7 Отговор
    Не го виждам да има халка на пръста. Гери Мустафова.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Джипа е новият парламент

    26 7 Отговор
    Новият герб на държавата е вече тиквата от хелоуйн
  • 9 Хелоуйн е български празник

    25 7 Отговор
    Ние не го празнуваме защото живеем в него. Той е всеки ден.
  • 10 Ели

    25 9 Отговор
    "Ако Борисов не съществуваше, щяхме да измислим друг".

    Кортовете в Банкя, вярно ли е, че има дървен бюст на ББ? "При Пацо"?

    Каква беше сумата за 400 хиляди долара за главен секретар на МВР. Иван Саздов и тенис базата? "Още от 8 часа телефоните започнаха да звънят да ме поздравЪт. От Черепа, ВИС, СИК - оставих тел. на високоговорител. А секретарката -като си я сложа ох, ох" - и ББ правеше настъпателни движения.

    Кажи за джипа на Цветелина - ИНКО изчезват 142 милиона лева. Ветропаркове, Си Банк, Пампорово, пристанища, акционер в няколко банки. Бриго Аспарухов, Гоцев, Йосич, Белград, слухтенете около Живков и Славков.

    123- неразкрити екзекуции? Операция "Лале"? Бай Миле "Земунския клан" - Славия? Петър Христов?

    Контрабандния канал Танов и прекрасни отношения Ердо? Цигари, Туцо? Чавдар Чернев, "Бялата къща-Банкя"? - кмет С-я. Сорос, "Типинг Поинт" - Цветелина, "Глобална БГ$
  • 11 Ели

    22 8 Отговор
    Къде е ДИСКЪТ oт Гeрмaния
    Защо не е публикуван!
    Къде е дискът от Германия.

    Изнудвате ли с него политически противници.

    Пак питам, къде е дискът от Германия?

    Проблемът не са Цацаров и Гешев.

    Проблемът е дискът от Германия и отверките!



    И се мъчите да ни убедите в какво?

    Този е проблемът на БГ, а не Гешев или Цацаров.
  • 12 Тръмп

    11 17 Отговор
    Хората го обичат и уважават!!!:):):)

    Коментиран от #14

  • 13 Д-р Менгеле

    24 6 Отговор
    Простак, за кеф на простите.
  • 14 Behemoth

    26 5 Отговор

    До коментар #12 от "Тръмп":

    Ами хората му се подиграват ,глупаците го обичате!

    Коментиран от #23

  • 15 оня

    15 0 Отговор
    Снима се с избирателите си:))
  • 16 факт

    14 11 Отговор

    До коментар #1 от "Българите сме":

    Защо учтиво пропусна предишните 55г. с които започна цялата разруха ,пропусна Гошо Тарабата , Червенков , прост@ка Бай Тошо , Луканов , Беров и масовия приватизатор Виденов ?
  • 17 Умберто

    12 5 Отговор
    Българите ходят на море в Гърция-грешка.Купуват и ядат полски домати-грешка.Боготворят чужди народи-грешка.Изповядват чужди религии-грешка.Избират си слаби лидери ,а способните неглижират- грешка.Една грешка води до друга грешка.България ще се оправи,когато висши политици бъдат осъдени,това ще върне на хората доверието и те ще повярват,че идва промяна и ще започнат да работят за държавата и националните си интереси.Докато това не стане,българите ще ненавиждат всичко в тази държава.Но пък статуквото ще гледа да оцелее на всяка цена,дори и без българи на тази територия,тъй като Ердо ще им даде и им е дал васален статут,което гарантира на тях и близките им ,че ще оцелеят.В замяна се продава всичко българско и родно.Кратък анализ на особеностите в България.
  • 18 Лекар БГ

    14 5 Отговор
    НОВИНА от Республика Боко БГ!!!!
    Еколози,археолози-някога и АМ "Хемус"щяла да е готова.
    За "Струма важи същото....само дето,едни бюрократи от Брюксел се били заяли нещо....Всъщонст,нищо лично,пак ставало дума за пари.
    Фасебукето нали е на макс?Това е най-важното!Вождът,дЖипката,фасебуке и хумор в негов стил.
  • 19 тоя що учи езици като нема що да работи

    16 5 Отговор
    Какво означава в случая ''инспектира'' , че нещо ми убягва.
  • 20 боцмана

    11 0 Отговор
    Никой нищо не казва , къде е насипано , изгребаното от коритото на река Вит. Ако е на магистралата трябва съд и затвор , но пожарникарчето набързо замете проблема както винаги , няма прокоратура , няма сезиране на инстанции , оглед на магистралата , всичко свършва с размахване на пръстчето и пак , керванът си върви , кучетата лаят , разбойниците спят , родна идилия.
  • 21 Умберто

    9 0 Отговор
    Неспособността на управляващия пролетариат в България да управлява адекватно,докара държавата до състояние на пълен амок.Населението емигрира и на територията останаха само пенсионери,роми и хора с ниско интелектуално ниво(изключвайки единици изключения).Разбира се това беше предвидено и контролиран процес,но такива процеси не могат да бъдат на 100% контролирани,което поражда риска от провал.За да не се стигне до пълен провал е наложена абсолютна диктатура,която да задържи ситуацията под пълен контрол.Диктатурата елиминира всякакви обществени недоволства като третира населението като заложници без права.Цели градове са без вода,цели райони без ток и др.Всички приказки за ръст на икономика и т.н. са приказки от 1001 нощ.Икономика няма.
  • 22 Умберто

    7 0 Отговор
    Ако приемем,че народа има права над държавата си и слагаме + и - ,ситуацията на разоределение на сили и възможности е следната:народа има численост +,народа няма организация -,народа няма доктрина -,властта има ресурси -,властта има план -,властта има подкрепа от тоталитарните елити отвън -,правдата е по страната на народа +.Предвидени резултати от тази ситуация:промяна само под външен натиск или тотална ликвидация на държавата и българите.Или чудо небесно...
  • 23 Ха ха

    9 0 Отговор

    До коментар #14 от "Behemoth":

    Хахаха + от мен уби го тоя герберастки смукач ха ха Няма такава мастия, като тоя пишещ с псевдонима "Тръмп" !
  • 24 Биби

    11 0 Отговор
    Безподобен и самобитен ПРОСТАК е ББ. И не го крие, а си каза "Аз съм прост и народът е прост, затова ме харесват.". Диагнозата е ясна, а заболяването е нелечимо.
  • 25 Onq s konq

    7 0 Отговор
    Снимката от статията мислим да си я принтирам, и да си я залепим на стъклото на шофьорската врата на Бенвету:)
  • 26 Фдр

    11 0 Отговор
    Хората му се подиграват колко е прост , а тоя си мисли че му се радват
  • 27 Brat

    9 1 Отговор
    А "еколозите" защо не казват нищо за незаконните сметища, за гетата, които стигат чак до плажовете, боклуците, натрупали се край реки, гори и прочее, за незаконната сеч, за това, че "граждани" досущ като през Средновековието избират да си изхвърлят боклуците в някои случаи дори през прозореца, независимо че, има кофи, контейнери и пр., създадени именно, за да могат "гражданите" да си изхвърлят боклука в тях, за да може да бъдат транспортирани до сметището и ако е възможно, да бъдат рециклирани, че цяла Европа си изхвърля дизеловите отпадъци у нас и никой не си прави труда да прекрати това или поне колите да бъдат снабдени с еко филтри, преди да бъдат продавани и т.н, и т.н.?

    Коментиран от #32

  • 28 антисикаджия

    8 0 Отговор
    С джипа яз летя.Бухалчица въртя.Наглеждам си раята да не гъкне по диктата.

    Коментиран от #29

  • 29 Brat

    5 0 Отговор

    До коментар #28 от "антисикаджия":

    Щеше да е смешно, ако не беше вярно.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Бо ко

    4 0 Отговор
    Ъъъй Херо , камон тука в джипа да идем да видим автомагистрала Хемус!
  • 32 оня

    3 0 Отговор

    До коментар #27 от "Brat":

    Градовете се напълниха със селяндури, които си изхвърлят боклуците от терасите, а гражданите се ориентираха извън града. Ти явно си селяндур от градски тип, за да се изказваш така:))

    Коментиран от #37

  • 33 Пламен

    3 0 Отговор
    Некомпетентен,некадърник,не може да бъде скаран с еколозите
  • 34 Беновска

    5 0 Отговор
    Копие на документ от досието на Бойко Борисов в чужбина, показа Фейсбук общественикът Николай Гацев, в предаването на Сашо Диков.
    Става дума за 500 тона злато, депозирани още по времето на социализма, в западна централна банка, на името на Тодор Живков.
    Депозитът не е незаконен, просто тогава не е можело да се депозират на името на държавата и затова са дадени на името на ръководителя и, обясни Гацев.
    По днешния курс, въпросното злато би струвало 20 милиарда долара. По цени през 80-те, когато е депозирано, би струвало около 5 милиарда тогавашни долара.
    По-късно то е ползвано за различни цели. Част от него е преведено на фондация "Конрад Аденауер", и с пари е създадена ПП "ГЕРБ".
  • 35 Така е.

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Осеменител.":

    Имам познат който работи в една от фирмите под Бойковото крило по изграждането на магистралите моят познат взема 150 лв.надник и ми е казвал че повечето време нищо неправи ами щом имат време да ходят за риба докъто са на работа смятай за какво крадене на пара става на въпрос.
  • 36 VVV

    2 0 Отговор
    Хоризонтален незащитен бетон .Направо нямам думи .Ми то затова им трябва тежка и скъпа техника .Да има в предвид че някой ден само вертикалите ще могат да се ползват. Останалото ще трябва да се прави на ново ,а не е ясно дали ще има кой да го ползва. Щото тоя народ от плащане на винетки няма да може да храни деца с гербави заплати и винетки.
  • 37 Brat

    2 0 Отговор

    До коментар #32 от "оня":

    В моя случай-селянин, а не селяндур, все пак благодаря за комплимента.
    А що се отнася до града, аз не визирам само преселниците от село, ами и хора, родени и израснали в града, които въпреки това, се държат по този начин, като например, си оставят фасовете, където им падне, кутийките от цигари, бутилките от (без)алкохолни напитки, пакетите от чипс и др., които и за капак на места няма кой да ги почисти.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове