31 Декември, 2019 16:12 10 619 90

Борисов в Камено: Как сте, булки? Те: Чакаме един хубав мъж! ВИДЕО

  • камено-
  • айтос-
  • бойко борисов

Премиерът се качи на джипа за психотерапия и днес

Борисов в Камено: Как сте, булки? Те: Чакаме един хубав мъж! ВИДЕО - 1
Снимка: МС

И в последния ден на 2019 г. премиерът Бойко Борисов се качи на джипа си, за да направи инспекция на пътя от АМ "Тракия" към Поморие и Слънчев бряг.

Както той самият призна на последното правителствено заседание, когато слушаше отчета на министрите си, обиколките от страната и инспекциите по строежите и особено на пътища и магистрали му действа като психотерапия, тъй като може да се гордее с българските строители.

Това, което е било нужно за площада и за обходния път на Камено, сме го направили!

Това заяви министър-председателят Бойко Борисов в Камено.

И в последния ден на 2019 г. премиерът е на инспекция, а Камено е един от градовете, които посети.

"Какво правите, булки?", обърна се към посрещачите си, след които и жени във фолклорни носии, премиерът.

"Чакаме един хубав мъж", отвърна отракано една от тях.

"Добре дошли, г-н премиер, голяма радост за нас е, че сте тук! Нашият кмет е добър, амбициозен", похвалиха и кмета си гражданките. Премиерът попита дали вечерта ще има концерт. А кметът отговори, че ще има, те правят много хубави концерти.

Премиерът обаче намери и кусури - да се смени изцапаното знаме.

31 декември е един хубав работен ден, отбеляза Борисов, който беше посрещнат с гайди, суровачки и питка от местните жители.

Площадът беше изцяло обновен с отпуснатите от правителството 1,2 млн. лв. през настоящата година. Със средствата беше изградена и нова инфраструктура на централния парк. Направена е реконструкция на подпорни стени, настилки и алейна мрежа, преобразени са изцяло зелените площи, поставени са нови пейки и други удобства за жителите на общината.

Отпуснали сме близо 2 млн. лв., за да махнете камионите от центъра на града, до два месеца ще направим обхода, обеща министър-председателят.

За новия сезон обходът на град Поморие трябва да е готов, така трафикът за курортите няма да влиза в Бургас и туристите ще имат пряк достъп до тях, прогнозира той.

"Ще има глоби, ако още веднъж ме скарате с еколозите", закани се премиерът на строителите

Министър-председателят подчерта, че всичко това е възможно, благодарение на добрата работа на държавата, чийто Брутен вътрешен продукт към момента е 120 милиарда лева.

Гоним 130 милиарда БВП, затова правим и 4-лентови магистрални пътища, похвали се той.

Борисов изрази задоволство, че времето позволява да се напредне в строежите на магистрали и пътища. Той все пак отбеляза, че преди години на 31 декември е имало два метра сняг, а в момента е страшна суша. По тази причина Борисов изрази надежда, че скоро ще падне сняг, за да могат да се справят и със ситуацията в Перник.

Относно положението в Ботевград, където вчера стана ясно, че също има риск от водна криза, премиерът посочи, че след няколко дни ще се срещне с кмета на града и при нужда също ще им бъде оказана помощ.

Запитан за критиките от страна на Корнелия Нинова за провал в политиката за околна среда и водите, премиерът настоя да не се задават въпроси, които развалят настроението. По негови думи при управлението на БСП на морето е нямало нито една пречиствателна станция, а когато хората са излизали от морето с разстройство.

"Това им е работата - да критикуват, нашата работа е да строим. И е видимо - каквото сме обещали сме изпълнили", затвори темата за социалистите той.

Премиерът коментира и пожара в психодиспансера в София. Според него пожарникарите са реагирали отлично, тъй като били професионалисти. Затова всяка година им вдигаме заплатите с по 10%, изтъкна той.

По-късно през деня Борисов посети и реновираната и разширена спортна зала "Аетос" в Айтос. Залата е построена в началото на 70-те години и досега не е ремонтирана основно. За целта Министерският съвет отпусна близо 1,5 млн. лв., с които съоръжението беше разширено с 350 места, бе построена и нова зала за борба.

Обиколката на Борисов продължи и в Руен. Там той изтъкна, че се работи усилено по множество инфраструктурни обекти в страната, като специално акцентира върху АМ "Хемус" и АМ "Струма". "Хемус е жизненоважен. Обещавам и ще го правим!", категоричен беше премиерът.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зайко Байко многознайко

    137 30 Отговор
    Да са ни " честити" другарЕ тези нагли и крадливи герберсти, те ще ни закопаят! Помислете само кой ни управлява: Тиквоций Едно доказан бандит ( на Козяк знаят как да го държат за топките ), Цецо КаунЬя , доказан нагъл айдук, Барни Ръбъла, който не може да каже две думи на кръст, Владко Горанов нагъл, нагъл,нагъл до безкарайност. Деса тъпото , по умните там са безгръбначни мекотели, които са използвани и от страх да не загубят синекурните си длъжности винаги са наведени. Гледат ни в очите и в прав текст ни казват, че сме тъпи оФце и само тояга и данъци ни оправят. Имат обаче и две много важни овчарски кучета Гешев и и Цацата , който гледа като прасе из тикви. Жална ни майка! Такса пътища, такса вода, бонус-малус , местни измислени данъци и такси с които уж да подобряват благосъстоянието на народа а всущност крадат, като за световно, всякакви врътки да ни тормозят, нема да се очудя ако ни ощастливят и с данък за въздуха който дишаме!?!🙈

    Коментиран от #57

  • 2 Минчо

    34 126 Отговор
    Браво! Така трябва да се развива България!
  • 3 Eeee

    4 21 Отговор
    😂😂😂😂😂
  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    91 18 Отговор
    всеки чичко паричко е хубав парите не миришат ноППГЕРБ ни водят към пропаст

    Коментиран от #53

  • 5 Само колците

    6 3 Отговор
    https://fatal-mediabg.blogspot.com/2019/12/blog-post_61.html?fbclid=IwAR0f5NZdBGMWaJU_J3qP6jI6LrdOy_dl0BFBUdHGkmJvxdmOTp9aPDqBZGQ

    Коментиран от #65

  • 6 456

    95 17 Отговор
    Точно като "панаирска мечка" е. Нямам думи.

    Коментиран от #14

  • 7 Ужас

    80 17 Отговор
    Герб , активно мероприятие по комунистически. Живеем си през 80- те години на миналият век само, че няма опашки за банани , всичко друго си е едно към едно.

    Коментиран от #10, #12, #21

  • 8 Анонимен

    81 13 Отговор
    Боли ме главата вече от него..
  • 9 Коцето

    72 16 Отговор
    Много у глупав горкия
  • 10 Анонимен

    56 8 Отговор

    До коментар #7 от "Ужас":

    Банани има но много не могат да си ги позволят че са бедни
  • 11 kritika

    27 3 Отговор
    borisov zashto kara bez predpazen kolan a
  • 12 Plovdiv

    67 13 Отговор

    До коментар #7 от "Ужас":

    Опашките са на границата - от хора с еднопосочен билет. Когато и те изчезнат, вече ще може тоя Чукундур да докладва с чиста съвест на сатаноросите, че е изпълнил мисията си... Освен ако търпението ни се изчерпи най-сетне!

    Коментиран от #15

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 456

    50 13 Отговор

    До коментар #6 от "456":

    Само да допълня трябва му халката на носа и Циганина да го води на синджир.
  • 15 Анонимен

    57 12 Отговор

    До коментар #12 от "Plovdiv":

    Ние сме овчи народ приятелю, няма да ни се из черпи скоро търпението и панаирджията добре знае това.
  • 16 Волен

    57 12 Отговор
    Прав е Бай Х, че има нужда от психотерапия, защото е психично болен. Скоро ще се наложи и с електрошок да му оправят кратуната
  • 17 Танас

    18 62 Отговор
    Браво,браво,ревът ли червените всичко е наред.
  • 18 зоро

    69 12 Отговор
    Нали случайно минава и отбил към Камено Всичко е цирк подготвено посрещане с пита жени със селски носии микрофони ---- краля слънце пристига Но малко му остава и този цирк ще свърши и няма да харчи от нашите пари като обикаля да си прави реклама колко е велик
  • 19 Майкоу

    63 10 Отговор
    Ужас! Нема такава прост.тия и това е!
  • 20 Деградация

    52 11 Отговор
    Все още има прости и наивни хора, които продължават да му се мазнят на гробокопача. Жалко, много жалко. 30 години не са достатъчни на този народ за да прогледне, защото не иска и му е хубаво да го мачкат и газят. Този действа нездравословно на всеки НОРМАЛЕН българин!
  • 21 Ван дер Любе

    52 12 Отговор

    До коментар #7 от "Ужас":

    Далеч не всичко е същото. Нямаше клошари? Хората не си спираха парното. Нямаше такава мизерия както сега. Улиците се миеха редовно. Всички мои познати празнуваха и имаха богати трапези. Сега голяма част са подтиснати. Така че България е под политическо робство. Може и владичество, ако това ви прави по-щастливи. А Борисов е просто представител на робството. То и през турско разни моми са посрещали агите и еничарите. А дали Борисов е водил своите еничари днес?
  • 22 Аман !

    52 11 Отговор
    Факти, аре стига вече оляхте се с тоя Бойко !!! Хич не е смешно! Разбирам 'ся, че там на шепа журналисти ви е криво, че дет сте на работа днес, ама айде да не се опитвате да скапвате празничния ден с ТОЯ ! Вече ни се повръща от преяждане с Бойко тъпотии ! Пак казвам не е смешно, айде бегайте си по къщята и Весело посрещане на Новата година и дано тя вече е БЕЗ БОЙКО !!!

    Коментиран от #25, #29

  • 23 Менгеле.

    54 9 Отговор
    Бойко пита жените: -Как сте булки ? а те -Чакаме един хубав мъж.
    а Бойко им отговаря: -Ами продължавайте да го чакате не ме ли виждате каква съм тиква и неставам за нищо чао булки и късмет с чакането .
  • 24 ???

    26 5 Отговор
    И как обходния път край Поморие ще облекчи трафика към Бургас?

    Коментиран от #34

  • 25 Пръч

    16 13 Отговор

    До коментар #22 от "Аман !":

    Чакай да видим потника довечера как ще се изявява като Нострадамус...
  • 26 Фики

    41 7 Отговор
    Каква визия, какъв изказ, какъв интелект.Само Цецо тъпото можеше да му е на нивото, и то донякъде
  • 27 нидялко

    37 5 Отговор
    Четири лентови пътища? Къде бе?

    Коментиран от #32

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 456

    40 7 Отговор

    До коментар #22 от "Аман !":

    Евала!!!! Супер, дано следващата да е БЕЗ БОЙКО!!!!!!
  • 30 Латерната

    27 4 Отговор
    И какво ги интерисува турците в Руен автомагистрала Струма?
  • 31 Хахаха

    34 6 Отговор
    ...Ще има да си чакате "хубавия мъж"...

    Коментиран от #76

  • 32 456

    19 5 Отговор

    До коментар #27 от "нидялко":

    В Германия, Франция, и другаде. Ако събереш всички платна общо - са 4

    Коментиран от #66

  • 33 Домоуправител

    14 27 Отговор
    Като чета коментарите ми става драго.На толкоз тъпи и повечето неграмотни писачи-Бойко Борисов им е ИДЕАЛЕН!А повечето от тях дори ги е мързяло дори да отидат да гласуват,като Б.Б. не им харесва-да го сменят.Не ,стоят и пишат някакви глупости и все някой им е крив.И все ще бягат в чужбина,след 3 месеца:Тате прати пари за билет,че нямам да се върна.Жалко младо поколение!

    Коментиран от #40

  • 34 456

    3 10 Отговор

    До коментар #24 от "???":

    Елементарно за Герб нереално за нас. По море естествено. Водата отива за Перник а дъното се използва за нова магистралаГЕРБ
  • 35 456

    37 5 Отговор
    Честита Ви настъпваща Нова година. На всички пожелавам здраве, разбирателство в семейството Ви, късмета сам ще Ви намери. Дано догодина не коментираме този фекален световен политик.
  • 36 антрашпиц

    29 2 Отговор
    То бива пропаганда ,ама вашето вече минава всички граници.А поне на 31ви декември отразявайте по -безпристрастно новините.
  • 37 Анонимен

    28 2 Отговор
    След 12 часа, тиквата може и да се превърне в хубав мъж.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Тодор Живков

    30 2 Отговор
    Това е жалко копие. Аз нямах нужда да ходя и да се хваля сам. Имаше много циганки в моя катун, които го правиха вместо мен. Това момче ми изглеждаше по-уравновесено, когато ме пазаше. Дали страда от душевно разстройство или чавка му е изпила мозъка? Ама и тези местните ми изглеждат треснати с чук по главата. Колко ли пари им е дал Борисов, за да ги изкара за снимките.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Джони Факалот

    22 3 Отговор
    Като има нужда от психотерапия що ще в джипа?
  • 43 Много разбирачи

    7 24 Отговор
    Е, където няма комундета нещата се получават
    А Перник и Русе ко ги чакааа
  • 44 456

    23 3 Отговор

    До коментар #41 от "KOREKTOR":

    Иначе няма пари от ЕС по програми. Правителството ги раздава само ако медията не е против властта т. е. ако не я плюеш пример ПИК
  • 45 566

    28 3 Отговор
    Тъпомера пак замина
  • 46 Бат Вал

    3 0 Отговор
    К"вот повикало - такова се обадила :)))) къвто питащия, такива и отговарящите...
  • 47 Д-р Менгеле

    27 2 Отговор
    Психиатрията да се самосезира. Крайно време е. Това състояние на самохвалко, трябва да се изучи и да влезе в категория "тежко психично разстройство", налагащо стационарно лечение при строг режим.
    Понякога се чудя , това наистина ли ни се случва. Слепи ли сте хора? Дано през новата година се събудим от кошмара. Дай Боже!
  • 48 Лекар БГ

    26 2 Отговор
    Имам аз една мечта за ЧНГ 2020.Факти БГ утре да не споменува името на този тип за 24 часа.Поне.
  • 49 Казуар

    18 3 Отговор
    Кога Борисов с джипа ще посети язовир Студена.
  • 50 Boby

    13 3 Отговор
    "Борисов в Камено: Как сте, булки?
    Те: Чакаме един хубав мъж!"... да ни го "навърви" анално,
    както го прави по познат маниер, а пък останалите ще
    му го направят на него на следващите избори.
  • 51 Професор

    7 33 Отговор
    Гордея се че съм Българин като гледам това видео! Герб - най българската партия! Да живее Генерал Борисов!

    Коментиран от #62

  • 52 Калинки all over the world

    8 0 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: чийто Брутен вътрешен продукт към момента".
    А бе, неграмотници, откога БВП е собствено име, та сте го турили с главна буква?
  • 53 джаба

    8 3 Отговор

    До коментар #4 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    булките чакали един харен човек но..... ЦВЕТАНОВ НЕ ИДВАААА,ИДВА ТОА ДЕБЕЛИЙОТ А ЖЕНКИТЕ САКАТ СТРОЕН ЛЕВЕНТ И УМЕН ДА Е - ЦВЕТАНОВ
  • 54 КралиМарко

    12 2 Отговор
    На кой му е нужно да му обясняват колко много сме добре - та нима нормалните нямат мозък да оценят "страхотният " скъп живот.Другарят Ким Чен -Бокич няма семейство,за да седне с него на светлите празници и скромно да се радва на човешкото около себе си.Джипката му е и дом и офис, и приемна, а и вече подвижно студио, което излъчва непресттано всяка обиколка.Това ли е мястото,това ли е визията на Водача на Нацията?!- ех, какъв интелект,каква осанка - каква естетика на облекло и изказ - Уникално - по Нашенски!

    Коментиран от #69

  • 55 Поли от Симитли

    11 2 Отговор
    Аз съм истинският съпруг на Бойка Борисова
  • 56 превод

    8 1 Отговор
    хубав мъж = страшно много мангизи
  • 57 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 13 Отговор

    До коментар #1 от "Зайко Байко многознайко":

    На село, кога почнат да колят свинките по Коледа, щом заквичи първото прасе в някой двор, то скоро заквичават и останалите в селото, дори преди да дойде при тях коляча. Благодаря Ти Господи, че ме запази жив да чуя комунистическото квичене.
    Този път Бойко ще им види сметката именно чрез строежа на магистрали, обществени сгради, водопроводи и т.н. След 10.11.1989г. за да не може народът да потърси сметка от комунистическите дерибеи, държавата бе съвсем организирано и по план на ДС, тотално разсипана. Със стопиране и нищоправене от страна на властта, народът бе докаран на границата на оцеляване, за да няма физическа възможност да потърси сметка за дерибействата на комунистите през така наречения социалистически период.
    Тези които се надяват власта да падне са като лисицата която вървяла след коча защото видяла, че мъдите му се клатят и чакала да паднат. Чакала цял ден и останала гладна.

    Коментиран от #63

  • 58 Доктор Тръмп

    7 3 Отговор
    Кога па българите са били народ.
  • 59 космически терен предимно марсиански

    7 0 Отговор
    Простотията в тази територия е необятна като Вселената , за второто на съм съвсем сигурен.

    Коментиран от #68

  • 60 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 1 Отговор
    МАФИЯТА ГРОБ
  • 61 оня

    11 0 Отговор
    Господ забавя, но не забравя. Всеки ще си плати дяволъка.
  • 62 Лекар БГ

    10 2 Отговор

    До коментар #51 от "Професор":

    Веднага ти записвам клиничната пътека. Още на 02.01.20г да се явиш при дежурният психиатър.Важно е.
  • 63 ???

    15 2 Отговор

    До коментар #57 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Хайде обясни какво е комунист, че като гледам повечето са събрани в ГЕРБ.
  • 64 направо рестартира популациата на терено

    3 2 Отговор
    Да ти обясним Баце , относно темата за снега и валежите , дето си засегнал така актуално , то за това се изграждат язовирите именно , за да отпадне нуждата от молебени и заклинания за снегове и дъждове. Някога в пещерните времена по разбираеми причини се е наблягало на шаманстването в тази насока , но днес в 21-ви век някакси не оди. Се си мислех да не си ни отърколил като машина на времето назад в епохите . Страшен си Баце и вземи та се патентовай и други да не сбъркат с такова чудо.
  • 65 Станьо

    5 2 Отговор

    До коментар #5 от "Само колците":

    Даа , само колците може да оправят нещата вече . Трепане иначе ние заминаваме . Ние или те .
  • 66 нидялко

    2 3 Отговор

    До коментар #32 от "456":

    То по тая логика с аварийните ленти стават шест. Ама не излиза хесапа.
  • 67 Санде

    0 1 Отговор
    Ее абдали , номер 5 вие е дал линк , четете истината и не съчинявайте хуморески .
  • 68 IQ на премиер

    9 2 Отговор

    До коментар #59 от "космически терен предимно марсиански":

    Айнщайн е казал,че единственото по-голямо от Вселената е човешката глупост.
    Като гледам всяка п(р)оява на Боко си мисля-кой съм аз,че да противореча на Айнщайн.

    Коментиран от #72

  • 69 Пако

    2 0 Отговор

    До коментар #54 от "КралиМарко":

    Уникална,нарцистична натура ....,
  • 70 Борисов е отишъл в Камено

    5 1 Отговор
    Да си търси копанарка.....................
  • 71 тесен социалист

    4 1 Отговор
    Пийте по една чаша студена.Може и по една кана.Според случая.
  • 72 7766

    2 0 Отговор

    До коментар #68 от "IQ на премиер":

    Айнщайн няма такава мисъл.
  • 73 това е

    4 1 Отговор
    чикиджия.....
  • 74 обикновен комунист

    5 1 Отговор
    Другарки и дрогаре.В България няма,свобода на словото.
  • 75 Найден

    3 5 Отговор
    Селяндури, дърти уроди. И заради Вас България е на това дередже. Скапани пролетари!
  • 76 Гост

    9 1 Отговор

    До коментар #31 от "Хахаха":

    Каквито булките, такъв и критерият за хубав мъж!
  • 77 ЕЙxxxx

    2 1 Отговор
    Кой чакат?? Мене ли?? Аз вече минах от там...
  • 78 Напред

    5 1 Отговор
    Продължавайте да го лигавите ама само да сте се оплакали от пенсии и заплати заслужавате си го тоя хал
  • 79 карл хокер

    3 1 Отговор
    защо когато човек изкаже мнение не величаещо нашият велик вожд попада в графа комунист комунягите ни докараха до тук боковите тиквоци просто го продьлжават
  • 80 Ха ха ха

    2 0 Отговор
    Хо хо хо хоооо
  • 81 Гост

    1 1 Отговор
    Щом премиера на БГ има нужда от психотерапия, то обикновенните хора са за психодиспансер.
    А тези булки са направо за лудницата.
  • 82 3333

    1 1 Отговор
    На джипа могат да му сложат надпис "подвижна психиатрия". Внимание crazy on board
  • 83 Чичо Гошо

    1 1 Отговор
    Тоя много държи де се покаже, че е прост. Обаче аз нито него ще гледам, нито вас ще ви чета. Наздраве
  • 84 Еретика

    1 2 Отговор
    Се














    Н






    О







































































































































    Явно на Бойко му се е прищяло и за това обикаля.Може някоя да го съжали и му бутне.
  • 85 Иванова

    2 3 Отговор
    Щом червените наглеци са недоволни, значи вървим по правилния път!Изкачването на планината към върха е с преодоляване на трудности! Важна е маркировката! ПРОГРАМАта на ПП ГЕРБ е правилна. Пропуските не пречат да се изпълнява. ПП Много се кефа на отрицателен коментар! Възмущавам се на цинизмите!
  • 86 Чичи

    3 1 Отговор
    Бойко я кажи какво става с апартаментгейт?А с къщите за гости защо няма осъдени!
  • 87 РуменРадев

    2 2 Отговор
    Най-добрия премиер на република България.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове