Last news in Fakti

4 Януари, 2020 14:10 5 604 43

Арман Бабикян: Борисов с комунистите е бил комунист, с десните е десен...

  • арман бабикян-
  • борисов-
  • власт-
  • криза-
  • вода-
  • перник

''Пернишката драма е българска. Не e само пернишка. Много други градове също са заплашени'', коментира Арман Бабикян.

Арман Бабикян: Борисов с комунистите е бил комунист, с десните е десен... - 1
Снимка: БГНЕС

''Пиарът не може да замества политиката. Трябва да има политика, която да взаимодейства със социума. Календарът на успехите сме го слушали и при Костов, и при Станишев. Борисов по принцип има друг календар. Той щеше да си подава оставка като построи магистрала ''Хемус''. Сега щял да празнува Нова година май месец. Много е възможно рождения си ден да празнува след три години. Той с комунистите е бил комунист, с десните е десен и има дядо за подходящите случаи'',това заяви в предаването ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком пиар експертът Арман Бабикян.

''Страна, в която една власт може с охота да приеме боклука на мафията... само не ми казвай, че премиерът не знае кой го внася, ''защото той е голям полицай'', той знае всичко (бел. ред. Бабикян се обърна към водещия Диков). Как е пропуснал, че сме прибирали боклука на неаполитанската мафия, не знам'', заяви още Арман Бабикян.

Пиар експертът коментира и водната криза в България: ''Пернишката драма е българска. Не e само пернишка. Много други градове също са заплашени. Формално въпросът е за водата, но истинският въпрос е за властта, която е готова да ни похарчи заради комфорта на няколко олигарси.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 38 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 филанкиши

    27 107 Отговор
    А ТИ СИ ОСТАНА БОКЛУК!
  • 2 Управляващите се правят на ударени,

    81 8 Отговор
    а племето не може да вдене какво го чака.
  • 3 Най големия майтап е, че

    91 10 Отговор
    племето не вдява, че го управлява един луд.

    Коментиран от #17

  • 4 Агамемном

    76 11 Отговор
    Мачкай, Бабикяне!
  • 5 Биолог

    67 4 Отговор
    Хамелеонщината и мимикрията са запазена марка на всички, които се наричат "политици" в БГ, независимо от конкретната партия.

    Коментиран от #15

  • 6 tost

    70 14 Отговор
    Бат Бойко се е клел във вярност към българската комунистическа партия и все още отстоява нейните интереси. До сега няма и един комунист в затвора.
  • 7 Рошко

    22 54 Отговор
    С арменците арменец, с джендърите, джендър

    Коментиран от #25

  • 8 никой

    22 8 Отговор
    ПР-ът не може да замества политиката, ама се оказа, че може и го прави вече 10 г., така че всякакви анализи, прогнози и равносметки са празни приказки.
    5 дена стана само се надприказвате по сайтовете.
  • 9 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    46 2 Отговор
    от една мачка котила са всички олигарси ИВАН КОСТОВ уж мразел БКП Е щото по комунискическо не го правиха КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАР и същия костов и сдс съсипаха икономиката масовата приватизация за 1 лев
  • 10 грд Козлодуй

    31 9 Отговор
    мутрите ги създадоха бкп луканов гоцев дс и сие
  • 11 Тодор Живков

    48 6 Отговор
    Отговорност ще бъде потърсена и не само от Борисов, но и от тези, които го подкрепят. Борисов е ясен, но тези покрай него не схващат ли, че участват в престъпления и са в същия кюп?
  • 12 Сороспията

    50 2 Отговор
    В нормална Държава, Тиквуций щеше да пасе патките
  • 13 СссереМ

    7 41 Отговор
    Ей го ВАШИЯ идол копейкаджии, пусна ви вече опорките-ДЕРЗАЙТЕ.
  • 14 факт

    41 5 Отговор
    След като милиционерът Гешев пое прокуратурата,а Цацаров конпира никой не може да пипне мафията.
  • 15 До 5

    30 1 Отговор

    До коментар #5 от "Биолог":

    Точно така е! Двуличните хора са най-долнатаизмет на планетата и трябва да се дава награда за тяхното изтребление!

    Коментиран от #23

  • 16 а с педерасите какъв е

    17 2 Отговор
    като си почнал, изказвай се докрай.

    Коментиран от #18

  • 17 прост народ слаба държава

    27 2 Отговор

    До коментар #3 от "Най големия майтап е, че":

    Аве не е луд, който яде баницата, а този който му я дава ! Един селски плондир видя, че с наглост и просташки смешки може да лапне баницата и я подхвана та чак вече не може да ходи от лой !
  • 18 СссереМ

    3 19 Отговор

    До коментар #16 от "а с педерасите какъв е":

    Питай баща си,той знае най-добре.

    Коментиран от #21

  • 19 Железко

    14 4 Отговор
    Жат Жойко же го ижа в гъжа жанкянски!
  • 20 Търпение му е майката

    10 22 Отговор
    Ще духате Бойковия докато му омръзне
  • 21 за моя нямам основание за неудобство

    16 1 Отговор

    До коментар #18 от "СссереМ":

    ти по добре питай твоя, да ме прости човека ако напразно го подозирам, но че ти си мека китка в това не оставяш никакво съмнение.
  • 22 Го4о

    7 21 Отговор
    А Арменчо със Сашо Дуката е един, а с ББ е съвсем друг - иска му ,3 млн. за да го пази от такива наглеци като арменеца.
  • 23 Биолог

    12 0 Отговор

    До коментар #15 от "До 5":

    В природата това е начин за оцеляване и запазване на биологичния вид. При хората с политически ламтежи е начин за запазване на позицията, сотв. облагите, независимо от и въпреки цената и цвета.
  • 24 Eleonora

    22 1 Отговор
    ....като Genossin Merkel- и тя в комунистическа Източна Германия е била ангажирана в комунистическите структури и вярна на режима...и не само тя, но и семейството и....! И само 11 г.по- късно, през април 2000 г.се оказва на върха на една всъщност съвсем "чужда" за нея и нейната идеология партия (а именно Християно- демократичния унион)....

    Коментиран от #36

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Наско защото

    16 0 Отговор
    ...Календарът на успехите сме го слушали и при Костов, и при Станишев... Защо забрави Симеончо ?
  • 27 Казуар

    16 3 Отговор
    Бащата на Фандъкова е комунист сталинист, и тя преди да се лепне за ГЕРБ е гласувала за БСП. Сега Фандъкова се прави на десен политик.
  • 28 Другия с коня

    7 3 Отговор
    Като клатя Жената вечер с магнитут 10 по Рихтер и цял ден след това нямам проблеми...Никаква Дестабилизация в семейството.Слага китка на ревера и меси баница...Пуска на уредбата AC/DC до дупка и чака ОЩЕ....Хеви Метъл,пичове...Да го духат Политиците.....

    Коментиран от #29

  • 29 безпартиен

    6 0 Отговор

    До коментар #28 от "Другия с коня":

    +++!Всички ковентират,но никой не знае как да се извърши промяната!Всичко е хаотично в мислите и делата на нас-обикновените хора!Единствените които знаят крайния резултат са "кадровиците" на българската политика и политиците ни!!!От тяхнастрана това си е един вид инвестиция,за която предварително са проучени лицата,дадена им е линия на поведение и ако не я изпълняват веднага биват отстранявани!

    Коментиран от #30

  • 30 Другия с коня

    4 0 Отговор

    До коментар #29 от "безпартиен":

    Искаш сериозно да Обсъждаме и ще си го получиш,Приятелю,Така е.ДС нямаше как 30 години да изпусне Контрола във Властта.Подставени от тях лица оглавиха Профсъюзи,Опозиция на Комунистическите цървули,Етнически населения и Приватизатори на цялата Държавна Собственост.,ограбена преди десетилетия от тях от Народа.....На последните избори 16 активни агенти на ДС влезнаха в Е П със задачатА да премахнат ембаргото на Русия..... Санкциите няма да паднат.Те ще се приберат в БГ милионери,пенсионерите ще се надяват на 40 лева бонуси,но хватката задушила Народа ни ще си остане.....Хеви метал,пичове и двете докато можете Жените си...това ще ви остане...

    Коментиран от #32

  • 31 98765

    7 0 Отговор
    Нека по делата ги познаем! За съжаление тълпата харесва дрънкалниците; хората с "четета" и чалгаджии, да се свалят звезди и да се разказват вълшебни приказки. Както в историята с ходжата, който цял живот правел всичко за селото, но като остарял се опускал да попръдва при молитвите, като умрял и го споменавали само като ходжата дето пърдял.
  • 32 безпартиен

    2 0 Отговор

    До коментар #30 от "Другия с коня":

    Съгласен съм,но според мен решението е само едно и се нарича декомунизация с всички произтичащи от това"неудобства"на засегнатите лица!Как да стане?Идея си нямам как поради едно единствено вярно правило:"Който владее миналото-владее бъдещето!Който владее настоящето владее миналото!"С избори-не става!Резултатът от тях е известен единствено натези които ни предлагат за узаконяване техния избор!За "революция"-няма кой да плати!Та и с декомунизацията е същото-нито има кой да я предложи,нито има кои да я приемат.С това,че пишем тук и там и изразяваме съгласие или не,нищо не може да се постигне!Енергията вместо в двигателя се изпуска през свирката!И властта доволна и хората за "свободата" си да кажат нещо!Мисля,че всичко вечее свършило в тази територия с население обречено на изчезване.Тъжно,но факт.
  • 33 кючук чобан Калитко

    7 0 Отговор
    ВСИЧКО Е ЯСНО:
    10.04.2019 г.
    "Няма язовири в критично състояние въпреки силните валежи от дъжд и снеготопенето." Това заяви зам.-председателят на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор ген. Кирил Войнов пред bTV.

    28.11.2019 г.
    Заместник-председателят на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор (ДАМТН) Кирил Войнов съобщи във връзка с променящата се метеорологична обстановка, че язовирите са под контрол. Преди три дни председателят на ДАМТН е разпоредил на областните управители да предприемат мерки заради усложнената метеорологична обстановка.
    Източник: БТА

    След като прочетохте написаното, добре ще е да се сетите в каква роднинска връзка са Кирил Войнов и сегашният мин.-председател на страната ни.
  • 34 М Коралски

    4 12 Отговор
    Бабичке , докога ще пълниш пространството с глупостите си. Относно Пернишката драма , много си късопаметен, преди 89 ,всички български градове бяха на някакъв режим на ток и вода . Да не говорим за прословутите 80те , когато тотално гръмна електроснабдяването на България , Да не говорим по колко време нямаше вода ,въпреки ,че половината домакинства нямаха собствена баня и се къпеха веднъж дваж на месеца . Които имаха бойлери ,все им изгаряха нагревателите от постоянното спиране на водата. Основният артикул на домакинствата бяха бидоните , свещите и кибрита.
  • 35 Кореняк Софиянец

    3 16 Отговор
    Аман от Бабикян. Този фръцльо от край време е обсебен от Борисов , сън не може да спи . Става ,сяда все за него опява , ако го няма Бойко не знам от къде ще си вади парите
  • 36 Путарина

    2 0 Отговор

    До коментар #24 от "Eleonora":

    баща и бил свещеник , ама като знаем през комунизма какви бяха агенти поповете
  • 37 Политолог

    1 5 Отговор
    Бабикян е много лесен... Преди избори обикаля големите партии, предлага свои формули за победи и си иска 2-5 милиона. Когато не ги получи, когато се отказват от неговите съмнителни услуги и празни обещания,ЗАПОЧВА ДА ПЛЮЕ. Бабикян, млъкни, излагаш арменската етническа група. Арменците не са като теб
  • 38 КУРнинов

    0 2 Отговор
    БИБИКЯН ако ти беше дал навремето БОРИСОВ 3-те милиона поискани от теб така ли щеше да говориш в момента по негов адрес? е от такива боклуци като теб тъпчем на място щото в подредена държава да си осъден за рекет досега!
  • 39 Ясновидец

    1 1 Отговор
    бабикяне, внимавай какво говориш, защото ние турците сме близко край теб, ясно ли е? Не е желателно арменец да се меша във вътрешните работи на БЪЛГАРИЯ!
  • 40 ПЕШО

    1 0 Отговор
    Те отдавна са ни похарчили ,а ние вместо да ги зачешем с патлаците си въздишаме.
  • 41 Грешка

    0 0 Отговор
    Нарича се конформизъм и е най-тежката политическа болест, но в България почти всички политици са хронично болни от нея, а които не са нямат задръжки да вземат политически решения, които би трябвало да са в разрез с политическите им убеждения или това са хора кариеристи, на които им се управлява толкова, че чак им се реве ако не са начело да веят байрака , да се тупат в гърдите и да викат: "Аз направих това. Аз платих онова, а пък онуй другото ми го остави оня предишния" и все в този дух това е образът на политика, който предпочита българският избирател вероятно по свой образ и подобие!
  • 42 Такухи Самуелян

    0 0 Отговор
    Когато бях още в еуфориятя митингите и наивността написах тази малка поема!На какво ли съм се надявала? Е,бях много по младаи доста позити
    вно настроена.
    Арменка

    Възраста не ми достига,спомен
    на пролет кървава да възродя.
    Небето–единствено помни,болките
    от кървавите рани на плътта !

    Разбити челюсти в зейнали устни,
    жестоко смазани,отсечени глави…
    Умъртвени в жените ембриони,
    тези,на нашите, уви неродени- деди !

    Други отрекли се от живота,
    стон хъркащ,сподавен,отшумял,
    Примирени героично те дарили
    безжизнената своя физическа-голота!

    Задушени в пещерата Дел ел Зор,
    заплували удавените по Ефрат.
    а,подутите им кореми като гъби,
    покрили там пясъка далеч-непознат !

    Поругана бе честта на майки,на моми.
    за султана кюрдите и тях ги-плени.
    Сътвориха със жестокост азиатска ,
    първият на земята непризнат холокост!

    Рукнаха от телата реки кървави,
    като притоци се вляха в местните води.
    Те молеха небето с отчаян глас;
  • 43 Такухи Самуелян

    0 0 Отговор
    Арменка е за Арман Бабикян
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове