Last news in Fakti

15 Януари, 2020 22:33 19 832 44

Лидерът на ''БОЕЦ'': Бареков е подал сигнал до Гешев срещу ТВ Евроком, телевизията ще бъде размазана

  • боец-
  • георги георгиев-
  • тв евроком-
  • сигнал срещу телевизията до върховна прокуратура-
  • николай бареков

Според Георги Георгиев сигналът на Бареков е за незаконно финансиране

Лидерът на ''БОЕЦ'': Бареков е подал сигнал до Гешев срещу ТВ Евроком, телевизията ще бъде размазана - 1
Кадър от ТВ Евроком/АРХИВ

''Има внесен сигнал до Върховна прокуратура, тоест до Гешев, срещу ТВ Евроком за незаконно финансиране. Евроком ще бъде размазана. Предстои ГДБОП, ДАНС, конфискация на компютри и смазване на тази медия'', това притеснително изявление направи лидерът на гражданско сдружение ''БОЕЦ'' Георги Георгиев в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'' по ТВ Евроком.

Георгиев се включи в предаването по телефона от френския град Гренобъл. Той е там заради предстояща операция на неговата съпруга.

Водещата Кулезич попита Георги Георгиев от кого е подаден този сигнал, а той без да мисли дълго отговори следното: ''Сигналът е внесен от Николай Бареков. Всичко е по сценарий, Бареков просто е сложил своя подпис. Аз знам как действа мафията! Това е удар срещу свободата на словото и срещу всеки нас.''

ФАКТИ припомня, че в края на миналата година Николай Бареков и сподвижникът му Димитър Байрактаров бяха изгонени от ТВ Евроком с голям скандал. В разгара на този скандал стана ясно, че продуцентът на продукцията на Бареков и Байрактаров е плащал на въпросната телевизия, за да бъде излъчвано предаването им.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 51 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Корумпиран продажеж мошеник, Пита

    131 6 Отговор
    Кой беше Бареков??????

    Коментиран от #2, #13, #21, #27

  • 2 Doko

    111 3 Отговор

    До коментар #1 от "Корумпиран продажеж мошеник, Пита":

    Не съм сигурен но имаше някаква история с лайна.
  • 3 Алфа Вълкът

    31 176 Отговор
    Тоя селтак не мога да го гледам, но Евроком е тролска телевизия, ще е забавно да я смажат!

    Коментиран от #4, #8

  • 4 Май

    137 14 Отговор

    До коментар #3 от "Алфа Вълкът":

    ти си платения тролски селтак,дано да ти плащат добре иначе си е живо прекарване.

    Коментиран от #12

  • 5 жалко

    29 56 Отговор
    Не гледам Евроком откакто почина проф. Вучков...

    Коментиран от #10, #11

  • 6 зависимости

    121 10 Отговор
    Капута има да връща милиони на КТБ и за да не бъде обвинен е станал слуга на Пеевски, какъвто е и гешефтаринът.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    55 3 Отговор

    До коментар #3 от "Алфа Вълкът":

    господине вие нямате елементарно възпитание

    Коментиран от #43

  • 9 Nostradamus

    17 101 Отговор
    Боец - лъжец , да не се окаже че евроком има да дава пари и взема превантивни мерки , а тоя боец- лъжец да е на хранилка.Както и да е , никой не я гледа тая телевизийка , умряла работа с водещи на пенсиона възраст , явно се готвят да затварят и ще вдигнат малко шум.
  • 10 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    59 3 Отговор

    До коментар #5 от "жалко":

    прав сте ПРОФЕСОР ВУЧКОВ бе умен интелигентен БОГ да го прости плюваха по него от жлъчзлоба завистаа ХРИСТО БОТЕВ е написал в БЪЛГАРИЯ свестните хора са смятани за луди
  • 11 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    28 2 Отговор

    До коментар #5 от "жалко":

    прав сте ПРОФЕСОР ВУЧКОВ бе умен интелигентен БОГ да го прости плюваха по него от жлъчзлоба завистаа ХРИСТО БОТЕВ е написал в БЪЛГАРИЯ свестните хора са смятани за луди
  • 12 Алфа Вълкът

    9 75 Отговор

    До коментар #4 от "Май":

    Това е вашата медия на главанаците и калтаците. Веднъж бяха поканили г-жа Лъжа и ѝ задаваха ваши въпроси. За Сорос, Пути, Русия и прочие. Жената се хвана за главата от тъпите ви теми, които са ви опорките в сайта.

    Коментиран от #14, #16

  • 13 onq s konq

    56 7 Отговор

    До коментар #1 от "Корумпиран продажеж мошеник, Пита":

    Hякой който не знаеше английски език а работи като евродепутат.... е това е човек за гордост
  • 14 Хаха

    56 3 Отговор

    До коментар #12 от "Алфа Вълкът":

    Алфа троле аз нямам мои медии защото имам глава на раменете за разлика от вас.

    Коментиран от #22

  • 15 Бай Ганьо

    42 3 Отговор
    Абе ДУДУКА и БАЙРАКТАРА не бачкаха ли в КАНАЛ 3, бре?!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 един

    18 50 Отговор
    Евроком е развъдник на соросоидя, начело с дикоф... и не си мислете, че съм фен на тикви, изгледайте едно негово предаване и вижте колко пъти ще вкара Русия и Китай ни в клин, ни в ръкав!
  • 18 Еххххх

    9 40 Отговор
    Къв е този Боец,къв е този Георгиев,бе ?

    Коментиран от #19, #40

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Как кой,

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "Корумпиран продажеж мошеник, Пита":

    една ПОДЛОГА!!!
  • 22 Алфа Вълкът

    4 22 Отговор

    До коментар #14 от "Хаха":

    Затова ли си стоял до 1:00ч в сайта да си слагаш лайкове? Живота ви е тука, всеки час, всяка минута в нета да пишите от сто бика!
  • 23 Истината е

    39 4 Отговор
    Всички други медии мълчат журналистите се страхуват а на тези "стари" хора не им пука и казват истината. Това е единствената телевизия дето гледам последният месец всички други ни промиват мозъците

    Коментиран от #24

  • 24 Мунчо

    14 5 Отговор

    До коментар #23 от "Истината е":

    А защо спряха Байрактаров и Бареков, когато разследването им показа факти, от които Каракачанов и Джамбазки трябва да влязат в затвора като Димов, който е и тяхно протеже!
  • 25 Томас

    11 3 Отговор
    Славчо дава ефир на истината. Защо не отидат при него.
    ..
  • 26 Брах ви лайката гербаджийска

    7 2 Отговор
    Кажете и останалото от предаването за резултатите на гешевия че изобщо нямат общо с реалноста за последните 10 години
  • 27 МАРИАНА АНГЕЛОВА

    4 8 Отговор

    До коментар #1 от "Корумпиран продажеж мошеник, Пита":

    А кой печелу от цялата тази, нещастна и жалка бъркотия?! Ами встествено, че крадците на нашите пари и живота ни....Както и цензурата!!!
    Много бързо някои викачи забравиха документите и фактите, които Бареков и Байракратовнпокаьваха в предаването си....Докато другите просто си правеха вятър на устенцата
  • 28 зрител

    1 11 Отговор
    По повод твърденията на някакво сдружение от псевдо “бойци” с неясно финансиране за подаден от мен сигнал до прокуратурата във връзка с “черна каса” в кабелна телевизия Евроком аз, Николай Бареков, заявявам следното. Сигналът за евентуалното пране на пари и неплащане на данъци е подаден от мен до прокуратурата няколко дни след като без мотиви и без юридически обосновани стъпки “Евроком” едностранно прекрати излъчването на нашето предаване “Бареков и Байрактаров без цензура” преди два месеца.

    Сигналът е изключително обемен, мотивирано написан и с огромен доказателствен материал за престъпните схеми. Разбирам напълно защо толкова много паникьосва и страхува засегнатите. Нямам обяснение, обаче, как този сигнал попада в ръцете на тези, срещу които е подаден. Тук трябва да се намеси държавното обвинение, защото става въпрос за последващо престъпление.

    Със сигнала не целя “запушване на усти и медии”, защото всъщност ръководството на Евроком запуши нашите усти и нашите гласове за разкриване на грандиозни корупционни схеми и политически машинации и измами. Прекратяването едностранно на договора ни от Евроком (с един СМС!) остави журналисти и технически лица буквално на улицата месец преди коледните и новогодишните празници. Като продуцент нямам никакво притеснение за финансирането на нашето предаване, защото сме го правили само с договор, с платени данъци и осигуровки през законната ни партийна субсидия в пълно съответствие с прозрачността и законите на Репу
  • 29 зрител

    3 6 Отговор
    продължение

    Като продуцент нямам никакво притеснение за финансирането на нашето предаване, защото сме го правили само с договор, с платени данъци и осигуровки през законната ни партийна субсидия в пълно съответствие с прозрачността и законите на Република България и с точни финансови отчети, подадени в срок пред Сметната палата. По същия начин са изплащани и трудовите възнаграждения на екипа.

    Аз съм работил напълно безкористно и без трудово възнаграждание. Превантивните действия на “Евроком”, Люба Кулезич и някой си “Боец” да крещят, че някой посяга на свободата на словото и да замесват допълнително имена на обичайни политици приличат на пиар стратегия и заплаха към прокурорите да си вършат работата. Крадецът вика: Дръжте крадеца! За пореден път. Този път изтърканият мошенически номер надали ще мине. Очевидно финансирането с неясни средства и с пари кеш притеснява, както съмнителното ГС “Боец”, всъщност състоящо се от един човек -оркестър, така и неговия глашатай в лицето на кабеларката и нейните псевдо “остриета” в лицето на Кулезич, Диков и т.н. Не е ли нелепо и цинично тлъсто платени медийни проститутки да сипят клевети и заплахи от ефира срещу мен, който съм абсолютна жертва на цензурата! С днешна дата аз съм безработен журналист, баща на многодетно семейство, и нямам никакво притеснение да разобличавам всички псевдопатриоти, псевдо борци за морал и псведоинтелектуални бойци за свобода на словото, всъщност обилно платени глашатай на мафията, ог
  • 30 зрител

    1 7 Отговор
    продължение - край.

    С днешна дата аз съм безработен журналист, баща на многодетно семейство, и нямам никакво притеснение да разобличавам всички псевдопатриоти, псевдо борци за морал и псведоинтелектуални бойци за свобода на словото, всъщност обилно платени глашатай на мафията, ограбила България.

    Николай Бареков
  • 31 Българин

    6 4 Отговор
    Боец, хвани се ца истинските престъпници, не се занимавай с Бареков и Байрактаров, те бях на прогонени от Евроком щото казваха истината, къде бяхте тогава вие и журналята дето работят в евроком да ги защитят. Сега като дойде техния ред се разквичахте като бесни кучета.
  • 32 димо

    7 0 Отговор
    А не беше ли Кулезич тази дето получаваше есимеси от Тиквата - Обичам те!
  • 33 велизар

    5 8 Отговор
    Диков е фурнаджийска лопата. Да каже кой му плаща та да работи. Той така каза - на мене ми плащат за да работя. Кой?
  • 34 минаващ

    7 6 Отговор
    Евроком, защо изгонихте Барокторов и Бареков! Те казваха истината. Вие сте несправедливи! Диков мънка и плюе. Вре си носа навсакъде само за клюки, подгъзува на властта; а той ви е драг.

    Коментиран от #38

  • 35 тошо

    5 11 Отговор
    Откакто Люба и Сашо влязоха в Евроком, вече не е същото. Съсипаха бит тв. сега ще съсипят и евроком.
  • 36 мечо

    2 4 Отговор
    бесниат виденчанин вав деиствие тоз триабва да го затворат някаде да не мори хората срещо гешев скача ама ето гешев арестува нино динов министарат на водните ресурси -боец плачат за бои
  • 37 мечо

    0 5 Отговор
    тоз е лут за вразване аз ви казвам само скача по плоштадите и скача на бои има записи как бие репортери на канал 3 вав затвора да ходи такива не ни триабват
  • 38 Евроком

    6 0 Отговор

    До коментар #34 от "минаващ":

    Просто защото не си плащаха и се държаха безобразно.
  • 39 Алфа Вълкът

    4 2 Отговор
    Тоя джендър, мога да го бия седна ръка!
  • 40 АУУУУУ

    4 2 Отговор

    До коментар #18 от "Еххххх":

    Поредния беден мераклия за политическа кариера... ама освен в коментарите ... тоест на изборите не му се отваря парашута.....ХИ ХИ ХИ
  • 41 ЪРП

    6 1 Отговор
    АКО ТОВА ГО НАПРАВЯТ НАРОДА ТРЯБВА ДА ЗАЩИТИ КАТЕГОРИЧНО ТАЗИ ДОСТОЙНА ТЕЛЕВИЗИЯ!!!!!
    ТАМ РАБОТЯТ ДОСТОЙНИ И ДОБЛЕСТНИ БЪЛГАРИ, КОИТО КАТЕГОРИЧНО ЗАЩИТАВАТ ДЕМОКРАЦИЯТА И СПРАВЕДЛИВОСТТА НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ!!!!!!!!!
    СПИШИ ЛИ ОЩЕ СОФИЯНЕЦООО......БЪЛГАРИНО ЗАСПАЛ И ЧАКАЩ ЗАКОЛЕНИЕТО СИ ОТ РАЗБЕСНЕЛИТЕ ДИКТАТОРИ!??!?!??????????
  • 42 ЪРП

    4 0 Отговор
    Когато нацистите дойдоха за комунистите, аз мълчах; не бях комунист.
    Когато дойдоха за социалдемократите, аз мълчах; не бях социалдемократ.
    Когато дойдоха за тези от профсъюзите, аз мълчах; не членувах в профсъюз.
    Когато дойдоха за евреите, аз мълчах; не бях евреин.
    Когато дойдоха за мен – вече нямаше кой да говори.
    Мартин Нимьолер
  • 43 защо

    0 4 Отговор

    До коментар #8 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    и аз мисля че тази телевизия по добре да я няма
  • 44 Иван

    0 0 Отговор
    Влизат в една аптека Николай Бареков и Волен Сидеров и Бареков казва:
    - Два капута.
    А аптекарят отговаря:
    - Виждам, какво ще искате.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове