Last news in Fakti

28 Януари, 2020 13:06 16 210 54

Ето причината за смъртта на Димитрина в Гребния канал

  • гребен канал-
  • гребна база-
  • удавяне-
  • димитрина

Няма яснота защо мъжът не е станал и не е тръгнал след нея, когато тя е излязла през нощта

Ето причината за смъртта на Димитрина в Гребния канал - 1

Димитрина Манджукова от Смолян, която бе намерена мъртва в Гребния канал в Пловдив, е претърпяла нещастен инцидент. Това съобщи Блиц, цитирайки свои източници.

28-годината жена е била при приятеля си в Пловдив. Около 3 часа през нощта му е казала, че отива да се разходи и излязла. На Гребния канал се е подхлъзнала и паднала във водата. Правила е опити да излезе и да се спаси, но за съжаление не е успяла.

Димитрина е имала психически сривове и проблеми с нервите. Пиела е хапчета.

Няма яснота защо мъжът не е станал и не е тръгнал след нея, когато тя е излязла през нощта. Категорично няма данни за насилие или за външна намеса. Случилото се е нелеп инцидиент, казаха още разследващи.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 19 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 rusnak

    85 19 Отговор
    Хората изперкаха от видимите резултати на ОПГРОБ! Гарантирано!!!
  • 2 ...

    38 12 Отговор
    Хаха, че да не е две-три годишно дете или да се е прибирала след целонощен запой. Дрън-дрън ярини. Пак прикриват някой.
  • 3 Ивайло

    22 12 Отговор
    Щом е имала проблеми с нервите и е пила хапчета - ясна е работата!!! Жалко!!!

    Коментиран от #31

  • 4 Behemoth

    48 16 Отговор
    ТИКВАТА убиец ....не го прикривайте...смърт на Тиквата Проста!
  • 5 И на мен тъй

    15 7 Отговор
    Тя е голям човек и би трябвало сама да може, да се гледа. Тези незнам защо търсят вина у мъжът и. Добре, ако я е питал са дойде с нея или изобщо да не излиза нощем? Ако в казала не, да я следи ли? Или да правим кат арабите, жена да не излиза без придружител? Май на там вървят нещата.
  • 6 Остава да покажете приятеля

    10 27 Отговор
    Дайте информация, защото няма как да си бил отличник, да си завършил толкова трудно за усвояване образование и да не ти се е случило нещо гадно в живота, което да те доведе до хапчета. И да мъжете са причина, защото ги интересува само секса. Нямат способност на други качества, които да проявят. Гледат хубаво момиче, добро, образовани и започват да се възползват. Едните са разумните сметкаджии, които веднага забелязват че е дете на разведени родители, и бягат от това обстоятелство, а другите са сексуалните маниаци, които лъжат жените за да ги използват като леки жени. Третата група е на самоубийците. Един нормален мъж не остана. И така жената стига до хапчета, защото е заплашена от несигурност, която би било редно мъжа да създава.

    Коментиран от #7, #34

  • 7 Браво

    27 7 Отговор

    До коментар #6 от "Остава да покажете приятеля":

    Пак мъжете са виновни. Голям смях. Мъжете ги интересува сексът с жените, защото само това ви е интересното. Не сте толкова умни, за колкото се мислите.
  • 8 Не своевременна

    5 0 Отговор
    А своеволна намеса кажете. Толкова са "учени" там, че бъркат и думите.
  • 9 Истината боли

    10 14 Отговор
    Мъжете в тази територия търсят някоя жена, която да ги отглежда и задоволява, без да се грижат много за нея. Един вид тя да е осигурена. Или чрез семейството си или чрез нейната работа. Затова и държавата е на това положение, защото няма свестни истински мъже. Ни на всичко отгоре, ако се появи свестен мъж, останалите мижитурки намират начин как да го опетнят и разорят или изгонят. Имат си методи, те си знаят. Но резултата в обществото си личи. Мъжете слугуват само на парите, на нищо друго.

    Коментиран от #11

  • 10 Лена

    16 4 Отговор
    Жалко за момичето, но големите амбиции за отлични оценки, медали и прекомерното натоварване с четене, а професията й е доста сериозна като образование, водят до психически проблеми !!!! Имам две познати отличничка пълни, четат като луди, само 6 да изкарат и нервно-психическите проблеми не закъсняха... световъртеж, събрани граници на кръвно, припадък....защо ???? Млади хора учете, но с мярка...защо са ви тия 6-ци и медали, като после сте с хапчета и депресия ?

    Коментиран от #12

  • 11 Българофоб

    18 15 Отговор

    До коментар #9 от "Истината боли":

    А българките са евтини парцали , известни в цяла Европа като нискокачествени проститутки

    Коментиран от #29

  • 12 Защото Лена

    20 1 Отговор

    До коментар #10 от "Лена":

    Какво да прави друго момичето като е умно. Казват ти че е била и добра. В нормална държава това момиче щеше да е подкрепено, а не принуждавани да се мъчи като грешен дявол с уменията и способностите, които има, само защото е дете на разведени родители. Обществото ни е болно, и то разболява нормалните но беззащитни хора. Не познавам хора, които да са си уредили нормален живот без връзки, подмазване и слугуване на "силните" .

    Коментиран от #14, #15, #33

  • 13 ссс

    13 3 Отговор
    Ами приятелят й може да е излизал след нея първите пъти, ама като се разхожда нормално и виждаш, че няма проблем спираш да й бъдеш ескорт. Да, разходката помага при срес, а тя явно си е била в депресия и хапчетата само са я подтискали. От личен опит това не се лекува лесно, а само при желание от човека, да се опитваш да накараш някоя депресирана жена да ходи на психиатър да се лекува, а тя да ти повтаря, че за всичко ти си й виновен, няма ефект. Едно ходене при психиатър е 50лв, ако ги нямаш какво правиш?

    Коментиран от #16, #17

  • 14 Смърт за курвите

    5 19 Отговор

    До коментар #12 от "Защото Лена":

    Болимекура ще тая к**** Къде си учила в канала трябва да мина х** х** ми е доста голям лъскам х** a Bye bye bye bye bye bye bye
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Удавиха се боклуците

    3 14 Отговор

    До коментар #13 от "ссс":

    Това момиче е това момиче е ебало в г***Бойко тъпото
  • 17 Удавиха се боклуците

    1 11 Отговор

    До коментар #13 от "ссс":

    Това момиче е това момиче е ебало в г***Бойко тъпото
  • 18 Ххх

    20 1 Отговор
    Колко лесно се оправя криминалната статистика - самоубийство ! Ама кой тръгва да се разхожда в три през нощта ? И между другото случайно се подхлъзва и се дави. И задължително не може да плува. Но се разхожда близо до водата в три през нощта на потенциално опасни за давене места. Както казваха за един преди време - умряха го. Та и момичето така.

    Коментиран от #21

  • 19 Кога срещнете свестна жена ми се обадете

    14 4 Отговор
    Аз така слушах една позната - все опяваше че мъжете били какви ли не, взех я за свестна, заохажвах я, поколеба се известно време, пък аз заложих всичко, че защото съм свестен ще вземе правилното решение, вместо това изведнъж й щукна, та се скъса да сере в отношенията ни и чак се опитва да изкара пред приятелките си, че не е имало нищо между нас, а те същите безсрамници се правят, че й вярват, а аз тази си представете и на лекар съм я водил и то в изключително притеснен за мен момент, когато трябваше да отлагам важни за мен ангажименти и да платя на частно и естествено нулева благодарност в замяна. Тя сега си сияе и само се смее и май й е още по-забавно от това, че ме направи на идиот пред приятелките си. Но и тя знае, че това въобще не ми беше първия път, когато жена да се подиграва така с мен, незнам защо реши за интересно да бъде поредната такава. Винаги съм влагал душа и сърце в личните си отношения. Май грешката ми беше, че се грижих за нея, а трябваше да я погодя да стане още по-зле, да бъде тотален отпадък, да й влоша даже здравето, не да се прави после на голямата работа. Явно една жена става свестна единствено чак след като не става за нищо. А ние днешните мъже много бдиме над тях, много ги глезотим, та по цял ден единственият им проблем е, как да се изкарат по-готини пред приятелките си.

    Коментиран от #22, #25

  • 20 Не разбрахте ли?

    8 4 Отговор
    Че депресията е резултат от зловредни действия от един човек срещу друг. Жертвата която е слаба скрива вредата, търпи, срамува се, страхува се. Опитва се да се справя с живота и болката, която е понесла. Крайно време е да се разследва причината за всяка депресия. Особено когато завършва със смърт.

    Коментиран от #35

  • 21 Някой я викнал

    3 7 Отговор

    До коментар #18 от "Ххх":

    Писал й е по фейса сигурно. Тук задължително се е намесила ревност. И не ми хвалете 6-ците й, защото знам много добре в средните училища как учителките подаряват 6-ци на момичетата, а пък на момчетата даже намалят оценките. Живот си е живяла, въобще не ни заслужава времето.
  • 22 Брат лижи ми хуя

    4 13 Отговор

    До коментар #19 от "Кога срещнете свестна жена ми се обадете":

    Бия курвите еба ги и кура в устата смърт за курвите
  • 23 Майка ти от гъза в устата ебах

    2 17 Отговор
    Боли ме хуя за тази курва
  • 24 Майка ти от гъза в устата ебах

    2 16 Отговор
    Боли ме хуя за тази курва
  • 25 А ти пиеш ли

    1 10 Отговор

    До коментар #19 от "Кога срещнете свестна жена ми се обадете":

    Си хапчетата?

    Коментиран от #27

  • 26 АНЕНЕРБЕ

    15 1 Отговор
    ЗАЩО ВЪПРОСНИЯ МЪЖ НЕ Е ПРОЯВИЛ ИНТЕРЕС И НЕ СЕ Е ОБАДИЛ В ПОЛИЦИЯТА СЛЕД КАТО Е БИЛА ОБЯВЕНА ЗА ИЗДИРВАНЕ ?!

    КОЙ ЛИ Е МЪЖА И НЯМА ЛИ ВРЪЗКА ТОЙ СЪС СМЪРТТА НА ТОВА ДЕТЕ?!
  • 27 Кога...

    3 3 Отговор

    До коментар #25 от "А ти пиеш ли":

    Е тая и до там ще ме докара, тая подигравка на нищо не приличаше, прави добро за да се @бават с теб, нали така. Е лъжех се, че жените са по-добри от мъжете, но вече съм наясно, че укротяването им е една изключително мръсна работа. Ще трябва да се озлобваме, няма накъде.
  • 28 Густо Майна

    20 0 Отговор
    Не познавам дама, която ще отиде сама на Гребната в 3 през нощта?! Много интересна теза? А и Гребната в момента е празна, а и трудно ще се подхлъзнеш по бетонните скатове! От северната страна на канала в продължение на 2 и кусур км могат и да те таковат, и таковат през нощта, и колкото да викаш - файда йок! Бая трябва да е било сдухано момето или...

    Коментиран от #49

  • 29 Туркинифил на прасковки

    5 1 Отговор

    До коментар #11 от "Българофоб":

    Е не могат да гонят качеството на туркините!На тях чипа им е програмиран да висят по сокаците и да си продават бръснатите джанки....
  • 30 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 1 Отговор
    става така защото ни управляват бандити преследват ни мутри чси колектори няма сигурност бог да я прости на дамата жалкомного хора си отиват

    Коментиран от #32

  • 31 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ивайло":

    кое е ясно ивчо то кой не нервичи в това време времената са вълчи станахме безчувствени егоисти някога човек звучеше гордо а сега трябва да си хищник за да оцелееш сред зверове жалко за дамата
  • 32 Любо педала

    5 0 Отговор

    До коментар #30 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Къде е Деси от болницата Лом

    Коментиран от #36, #37

  • 33 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "Защото Лена":

    лена не си права просто дамата е обичала да чете а и не всеки койточетемного и е умен се срива сриваш се ако нямаш подкрепа ЛЕНА в ГРАД КОЗЛОДУЙ има една радиоводеща от закритото радио ЕЛТО ДЕСИСЛАВА ДИМИТРОВА с две висши е и тя е имала психо сривове но е имала подкрепа н ай вече от съпругът и НИКОЛАЙ АНГЕЛОВ чебо

    Коментиран от #48

  • 34 gost

    8 3 Отговор

    До коментар #6 от "Остава да покажете приятеля":

    По коментра ви разбиам, че ви липсва нещо основно.
    Нито мъж ви е длъжен нито обратното. Като се срещнете се разбирате. Допадате ли си, до къде, ако ви не можете да задавате въпроси и да си изясните статута в едни отношения ... жалко.

    Че има такива мъже има, но че и всяка кифла иска сигурност, пари, коли, екскурзии и т.н може ли да се каже?
    И като не може да предложи нищо същественно и не и се върже някой льольо изперква щото дори не може да се продаде... директно казано. После мъжете били виновни :)

    Коментиран от #41

  • 35 стефан

    14 0 Отговор

    До коментар #20 от "Не разбрахте ли?":

    При мен случката е, че жената си бе депресирана още когато се запознахме. Три пъти досега се стига до психиатър, сериозни лекарства, всеки се съобразява с нея, а тя не показва уважение и мачка ли мачка най-близките си хора. Депресията може да се обърка и с характер на човек, но не е, това, че една жена е заядлива например може да идва от това, че е депресирана, за нея всичко е лошо, всичко е гадно, цвете да й подариш пак ще намери за какво да се опалче. И да, едно е какво говори пред околните, а съвсем друго е как се държи с близките. Опитвам се да помагам, но вероятно няма да трае дълго още, защото не мога да понасям толкова обиди, мачкане, унижение, за какво? Заради брака, заради децата, заради околните? Кое е толкова важно, че да се съсипеш до ниво на руина и да станеш като депресираната жена вечно недоволна, вечно искаща нещо, а не оценя колко стойностни хора има в живота й, какво богатство има, тя го мачка и го скапва, за да се почувства малко по-добре.

    Коментиран от #42

  • 36 Има ли цветя

    1 1 Отговор

    До коментар #32 от "Любо педала":

    Подхлъзнала се е триста и трийсет, върху нашия козлосдухчо.

    Коментиран от #39

  • 37 доЛЮБО

    2 0 Отговор

    До коментар #32 от "Любо педала":

    ДЕСИ от ЛОМ не влиза тук
  • 38 Ха Ха Пънки

    7 0 Отговор
    Коментари 21 22 23 са на болен човек. Вече час седят, а са докладвани.
    Алоооо мода, бате спиш на работа.

    Коментиран от #40

  • 39 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор

    До коментар #36 от "Има ли цветя":

    ЛЮБО без подигравки моля безсрамник невъспитан човек си
  • 40 Ха Ха Пънки

    2 3 Отговор

    До коментар #38 от "Ха Ха Пънки":

    Извинете, коментарите са:
    22, 23, 24
  • 41 Лост

    2 2 Отговор

    До коментар #34 от "gost":

    По коментарите ви разбирам, че сте мъж. И си задавам въпроса, кой мъж би излизал с кифла? И момичето, което си е отишло по съмнителен начин, кифла ли е? Но много случаи има на жертви, които не са кифли! И кифлите си живеят добре, и мъжете около тях.
  • 42 Въпроси и отговори

    2 3 Отговор

    До коментар #35 от "стефан":

    Още в началото е била депресирана, но сте я харесвали, защо? После депресията е състояние, което е трудно за лекуване/ осъзнаване и освобождаване. Трябва любов и приемане, за да може страдащия да не се срамува и да се освободи от болката, която го кара да вижда всичко черно. Характерът за мен е навик, той също може да се промени, стига човек да осъзнае заблудите, които го притискат да не вижда смисъл в живота. И почти всяка травма започва в детството. Затова родители, които много работят и не могат да обръщат внимание на децата си, имат проблеми, все едно са деца без родители. Дано успеете да продължавате да подкрепяте жена си!

    Коментиран от #50

  • 43 Местен

    7 1 Отговор
    Не е нещастен случай. Аз над 30 години обикалям около тази гребна и досега не съм паднал във водата. Само един път се опитах да измъкна хвърлена стоманена тръба с някакъв бетон накрая, но се оказа не по силите ми и се отказах.

    Коментиран от #46

  • 44 Не сте наясно

    0 0 Отговор
    Кристалната топка показва: Гранично разстройство.
  • 45 Ми тои я пуснал

    1 0 Отговор
    И ако го е обичала е щяла да се върне😂😂😂😂😂😂😂
  • 46 боцмана

    9 0 Отговор

    До коментар #43 от "Местен":

    Наистина много трудно можеш да паднеш в гребната база , освен това в началото на всяка зима я изпускат до ниво около метър. А за денонощната охрана въобще не искам да коментирам , защото освен да заглеждат през деня спортните мацки и да бракониерстват вечер за друго не стават.
  • 47 Атанасов

    4 0 Отговор
    Не съдете, за да не бъдете съдени.
    И не вярвайте на "официалната версия".
    Мислете кому е изгодна!
  • 48 Гочом

    2 2 Отговор

    До коментар #33 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Така като я гледаш, два часа пред огледалото ли ще прекара или в четене... в четене на какво всъщност, освен да скита нощем друг интерес не й приписаха? Или сега ще кажеш, че е чела готварска книга и е излязла в 3 през нощта да търси яйца?
  • 49 Долче Тати

    3 0 Отговор

    До коментар #28 от "Густо Майна":

    Еми значи се е направила, че е излязла сама, толкова ли не можеш да се сетиш. И който е бил с нея е искал нещо, което тя е отказала (примерно да напусне приятеля си) или пък тя е решила да приключи авантюрата си с него, а може и обратното - той да е бил женен, а тя да го е заплашила, че ще го издаде. Абе братче, сама жена нощем, и то изглеждаща прилично, няма да намериш.
  • 50 Долче Тати

    1 1 Отговор

    До коментар #42 от "Въпроси и отговори":

    На хапчета е била не четеш ли. Все трябва да има някаква разлика дали е или не е. Явно когато е, има периоди, в които изглежда мисли нормално, ала само така е изглеждало. Човекът, на който пишеш, явно се е излъгал, че нормалните периоди са по-дълги. Впоследствие е установил, че не само не се удължават с пълната му подкрепа и грижи, но всъщност те са били едни лъжепериоди. Само изглеждат нормални, защото уж личността някак си обосновава поведението си, но по някаква абсурдна логика. Познавах някаква подобна, а нея не някакво разочарование я бе влудило, ами нейната злобност. Може би идваше от това, че другите в селцето й са имали бащи, а тя е нямала.

    Коментиран от #53

  • 51 vasik atanasova

    3 1 Отговор
    В ТРИ ПРЕЗ НОЩТА ОТИВА ДА СЕ РАЗХОДИ НА ГРЕБНИЯ КАНАЛ САМО МОМИЧЕ
    БОГ ДА Е ПРОСТИ
  • 52 Хамлет

    0 0 Отговор
    Невярност, твоето име е жена!
  • 53 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #50 от "Долче Тати":

    Бяхме млади, 20 годишни, аз не съм красавец, но съм грижовен, добро момиче генерално, но вкара ли се в някакви дълбоки депресивни състояния не може да я убедиш, че живота си струва. Вече си знам, че щом в даден момент е много щастлива, то до няколко часа ще стане погром, от години е така. Психиатърката се опита жената, но насила не може да я водиш, а роднините й въобще не ми помагат, макар че съм ги молил за помощ. Познавам такива, които ходят с майките си, за да се справят с травми от детството, а нейната майка не иска и да чуе за това. Депресията се задълбочава след раждания и грижи за бебето, тогава може да стане ужасно и в много случаи двойките се разделят точно в периода след раждането на децата или проблемите им започват тогава.
  • 54 Кой, кого, как

    1 0 Отговор
    Много неща от версията може би не са вярна информация. Може да искат да прикрият какво точно се е случило момичето не е имало проблеми само с психиката а си е имала и други проблеми който много хора от обществото не знаят. Моля не обиждайте хората без да знаете
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове