Last news in Fakti

13 Февруари, 2020 18:12 3 680 32

Валери Симеонов: Имам информация за корупция на още един рейтингов журналист от bTV

  • валери симеонов-
  • корумпиран журналист-
  • btv

Симеонов припомни, че вече води четири дела срещу bTV Media Group

Валери Симеонов: Имам информация за корупция на още един рейтингов журналист от bTV - 1

БНТ не трябва да взима позиция и да дава присъди. Всеки човек има достойнство и когато отстояваш една кауза, съвсем редно е да се защитаваш. Много добре знаете, бил съм при вас, изнасял съм информация с имен, факти и доказателства.

Това каза заместник-председателят на Народното събрание и лидер на НФСБ Валери Симеонов в студиото на "Плюс минус" по Нова ТВ.

Той определи Нова ТВ като "свободна територия", тъй като никога до сега думите му не са били редактирани или изопачавани.

"Аз изложих тезата си по отношение на корупцията в България, подчертах дебело факта, че повече от 45 дни не се коментира информация, която включва заплахи за убийства. Те не са потърсили позицията на Божков, който беше на разположение в България доста след като имаха информацията", каза лидерът на НФСБ.

На Божков му беше дадено време в 15-20 минути телефонно интервю, в което фактите отново не бяха изложени на проверка. Гледах bTV, когато гостува Цветомир Найденов и така научих за тези неща. Тези имена аз ги научих от ефира на bTV. Цветомир Найденов ги каза, а Антон Хекимян не отрече", обясни Симеонов.

"Аз много добре знам какво говоря и съм изказал своето мнение и лична позиция, за която нося отговорност. Ако Петков и Хекимян се чувстват засегнати, нека се срещнем в съда. Става въпрос на една цензура, която ми се налага от БНТ", категоричен бе той.

Симеонов припомни, че вече води четири дела срещу bTV Media Group, едно от които е конкретно срещу сутрешния блок на телевизията, който се води от Антон Хекимян. Другите са срещу новинарската емисия и "Шоуто на Слави". Лидерът на НФСБ подчерта, че на първа инстанция е спечелил вече едно от делата.

Попитан от водещите дали думата "корупция" е точната дума, която трябва да използва в случая, Симеонов хвърли нова бомба:

"Вие ме предизвиквате. Имам информация за корупция на по-ниско ниво в bTV. Когато се засегне частен бизнес: "Ще платиш еди колко си хиляди лева и това ще спре." Това е свързано с един от рейтинговите журналисти на bTV. Неслучайно съм направил връзка с темата за корупцията, но не мога да приема журналисти от БНТ да ми правят оценка и да ми казват кое е позволено и кое не."


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Келяво свободомислие

    65 12 Отговор
    Симеонка , коалиционен слуга.
  • 2 любопитен

    52 7 Отговор
    То това хубаво, нека да го изтипоса този журналист и ако се потвърди, че е корумпиран да си понесе последствията. Но какво ще каже за оградата по границата как е построена и колко пари струва и там да се поразръчка да се види кое как и що. Да не излезе и от там някое зайче?
  • 3 ники

    53 11 Отговор
    Този горкия колко си е повярвал...само след година и малко/ ако няма предсрочни избори/ този ще бъде изяден с парцалите от медиите
  • 4 kritika

    11 4 Отговор
    nama upravia v tazi darjava
  • 5 Последния софиянец

    29 18 Отговор
    И БТВ и Нова са кочини. Не вярвах че ще доживея най свободната телевизия да е на този тиранин Слави Трифонов. Представяте ли си докъде го докарахме.
  • 6 Митко

    21 4 Отговор
    Защо тази публикация е в трета глуха, мисля че има медиен чадър?
  • 7 Минчо Празников

    39 10 Отговор
    Това мякащо недоразумение що не си оди на село, откъдето е изпълзяло!
  • 8 Трибъл

    35 8 Отговор
    ТОЯ ПА КЪДЕ БИЛ,, МОРАЛНИЯ" КЪДЕТО НЕ СПРЯ ДА СОЧИ С ПРЪСТ И СЕ ИЗЯВЯВА КАТО ПРОКУРОР ХАХАХА ХАХАХА ПАЛЯЧООООО
  • 9 Ахахах

    36 7 Отговор
    Тая гнус кога ще се разкара?! Най-корумпираното леке ще ми говори за корупция!!!!
  • 10 мали мали

    25 0 Отговор
    А да са ви честити управляващите за които гласувахте,и стига реване останаха още колко да си завършат мандата а да ви е честито,и без реване и нема да пишете негативи защото покраи вас и ние страдаме ,а и нямахме време да хапнем някое кюфте
  • 11 ПСТ

    10 11 Отговор
    Прав е В.Симеонов ! " Сутрешният блок " на БТВ е най-гледаното предаване ...и деистват като ОПГ - рекетьори на представители на часният бизнес . Хилядарките ги смятат за жълти стотинки . А няма как да докажат...всички тези накупени по 2-3-4 апартамента в СФ....въпреки големите заплати - Хекимян - 8-10 хиляди....продуцента на сут.блок - Петър Томов - 17 -18 хиляди ….и шефката от Троян ГР на " Актуални Предавания " - Гиздарска - 21 - 22 хиляди . След гол. риби...ГЕШЕВ се заема с по-малките !

    Коментиран от #22

  • 12 Свинчо

    19 4 Отговор
    Не мога да разбера защо обръщате внимание на бай МАНГАЛ,тоя мръсен циганин дано го еб.т негри с големи атрибути....сега сериозно:
  • 13 Мартин

    15 1 Отговор
    Тоя е в Нова телевизия понеделник, сряда и петък... кво да каже друго, какво? Хикимян беше свободен журналист за 10 минути в 10 годишната си кариера и веднага го изребриха.
  • 14 гост

    22 5 Отговор
    Ти си най-противното същество от екрана, нагъл и нахален, прибира милионите с хотелите, доказаха го със скрита камера, твоите хора превозваха бежанци и накрая нищо. Чист и работещ срещу корупцията.
  • 15 трол

    15 4 Отговор
    Този път мангалето се оплеска. Ще го съдят и осъдят.
  • 16 Никой

    15 1 Отговор
    Баце по соца щеше да нареждаш тухли в тухларната. Сега нали е демокрация въшката е на челото.
  • 17 Гошко

    15 3 Отговор
    Най противния и корумпиран политик в България В. Симеонов. Но не ми е ясно с какво държи Гешев и Борисов та го пазят толкова.? Иначе си е за затвора тоя ревлив политик с уж здрава психика

    Коментиран от #20, #27

  • 18 ФИНЦИ

    12 2 Отговор
    ТО ТОЛКОВА ПРОСТОТИЯ МОЖЕ ЛИ ТОЯ ТЪПАНАР ВАЛЕРИ ОТ БУРГАС КОИ ГЛАСУВА ЗА НЕГО ТОЯ ПРОСТИЯ ДЕТО СЛЕД НЯКОЯ ГОДИНА НИКОИ НЯМА ДА СЕ СЕЩА ЗА НЕГО ОСВЕН БЛИЗКИТЕ МУ БОГ ДА ГО ПРОСТИ АМИН
  • 19 ФИНЦИ

    12 2 Отговор
    ВАЛЕРКА С КЕФ БИХ ТИ СЕ ИЗСРАЛ В МОНГОЛСКАТА УСТА И НА ТЕБ ИНА ВСИЧКИ ТВОИ БЛИЗКИ
  • 20 за най-корумпиран

    8 1 Отговор

    До коментар #17 от "Гошко":

    политик мисля,че има голяма конкуренция,ама за противен съм съгласен! Даже Горанов или Бойко не са му на нивото по простотия и гадност,а това не е лесно!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 ФИНЦИ

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "ПСТ":

    МНОГО ЗНАИТЕ БЕ МАИКА ВИ И МЪРШИ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНАТ 90 -ТЕ И ТАКИВА КАТО ВАС ДА ГИ НЯМА

    Коментиран от #25

  • 23 боико

    5 1 Отговор
    МАИНАТА ВИ САМО ВИ ДРАЗНЯ ПУКА МИ НА ХУЯ ВАЛЕРИ ПЕЕВСКИ ДОГАН И АЗ СЕ ПРИ СВЕТИ ПЕТАР ЩЕ СЕ ВИДИМ АМА ГОЛИ СИЧКО ОСТАВА ТУК ДА ЗНАИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 ПОРТИЕР

    2 4 Отговор

    До коментар #22 от "ФИНЦИ":

    КОЕ не е вярно беееее МЪРШО ??? БАРЕКОВ ги беше подпукал тези от " СУТРЕШНИЯТ БЛОК " на БТВ ...като ОПГ...със апартаменти / по 4-5 на човек /...във центъра....Малинова долина ...Манастирски ливади....Левски....Младост ! В БТВ ...тези ги наричаме / от ПОРТИЕРА - до ЧИСТАЧКАТА / " международна ОПГ " ...съставена от....АРМЕНЕЦ.....ВЛАШКИ ЦИГАНИН ….и ПОМАКИНЯ от Тетевен !
  • 26 СКЪД

    8 1 Отговор
    Патриотаринът набързо се продаде на Борисов и Пеевски.
  • 27 Улан Батор

    6 0 Отговор

    До коментар #17 от "Гошко":

    Те го държат с гей склонностите му.
  • 28 ВОЛЕН ФИДЕРОВ

    0 0 Отговор
    ПОМНИШ ЛИ КВО ТИ КАЗАХ,ПАРАТА ША Е МНОГО ,ПРОБЛЕМА ША Е С КРИЕНЕТО...КЛАСИКА БРАТ КЛАСИКА-БЕЛЯЗАНИЯ С ПАЧИНО..И ВИЖ НАПРАВИ ЕДНА УСЛУГА А АЗ СЕ ОПРАВИМ С МАСКАРИТЕ...КАИ НА КУРНЕЛИО,НИНА ДЕ ЧЕ ЗА ВАЛЕНТИНКА ША Е ВОЗИМ НА ГОНДОЛУ ПА ПОСЛЕ КАЗИНО..ЧЕ МИ Е НА СЪРЦЕТО ОГЪН ЖЕНА,КВИ ОЧИ А КАК ГЛЕДА..СЕ ЕДНО МЪЖ НЕ Е ИМАЛА..ВАЛКА ОТКАЧИЛ СЪМ ПО НЕЯ...ХОДАТАЙСТВАЙ ДАЙ ЕДНО РАМО КАЖИИ ЧЕ СЪМ ПИЧ А ЧЕРЕПУХАТА Е СЛУГИНАЖ ПРЕД МЕН!И ОБЕЩАВАМ ЗА БСП ТО СТИНКА НЕМА ДАМ,САМО КУРНЕЛИ ША Е ГЛЕЗИМ КАТ ШЕХЕРЕЗАДА...ОТ ТОЛКОЗ ДЕРТОВЕ НАРОДНИ ША Я ФАНЕ МЕНОПАУЗА...БЛАГОДАРИМ ПРЕДВАРИТЕЛНО
  • 29 Tochniq

    0 0 Отговор
    Ei memoga da te gledam be bokluk takav
  • 30 Усмивката

    7 0 Отговор
    Валка. За Доган Теца немаш ли някаква информация.Яото ние 6 000 000 граждани имаме.Допитайсе до гражданите ако имаш липси
  • 31 Циганин

    1 0 Отговор
    А те имаха информация за една ограда по границата и едни хотели пак там, я кажи нещо и за т'ва!
  • 32 Чичо Гошо

    0 0 Отговор
    Аз нямам информация, но корупцията е теб и ще те стигне и първо изгарят ниските мижитурки /по ръст/ като теб. Голяма болка е .....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове