Last news in Fakti

17 Февруари, 2020 12:00 41 534 83

Адвокат: Спечелилите от "Националната лотария" няма да получат нищо

  • национална лотария-
  • хазартни игри-
  • печалби

С влизането на закона в сила се забранява организирането на игри, което означава, че в рамките на организирането на игри се забранява изплащането на печалби

Адвокат: Спечелилите от "Националната лотария" няма да получат нищо - 1

“Законът не е предвидил някаква специална привилегия за хората, които са спечелили с билетчета печалби, и те, конкурирайки се с всички останали кредитори, които при всички случаи ще се окажат много, няма да получат нищо“, каза пред БНР адвокат Валя Гигова в коментар по темата за изплащане на печалбите на спечелилите от Националната лотария.

В утрешния брой на Държавен вестник се очаква да влязат в сила промените в Закона за хазарта.

“Големият въпрос е дали промяната на правилата в законодателството е събитие, което изключва отговорността на самата Национална лотария“, посочи още тя.

“Въпросът касае крайния потребител, който си е купил билетчето, не за да го препродава на трети лица, а за да може сам да спечели. По отношение на тях законът е много кратък и казва – печалбите се изплащат по досегашния ред. Добре, ама как ще стане това – това е абсолютно невъзможно да се случи по две причини – първо с влизането на закона в сила се забранява организирането на игри, което означава, че в рамките на организирането на игри се забранява изплащането на печалби.

Освен всичко друго досега, както всички знаят, малките печалби се изплащаха точно в тези пунктове, където се продаваха самите билети. При положение, че в закона освен преходните правила, има изрично правило, че вече не могат да се продават и изплащат печалби в обекти, различни от тези, за които е издаден нарочен лиценз. Очевидно там, където си си купил билета, няма как да получиш печалбата“, коментира тя.

Казусът с търговците, вложили средства за билети

“Тези хора нямат кой знае какви възможности по моя преценка. Законът влиза в тридневен срок от обнародването, което значи, ако утре бъде обнародван, четвъртък-петък той ще е влязъл в сила. От този момент се прекратява организирането на хазартни игри на всички оператори вън от Спортния тотализатор“, каза още адвокат Гигова в интервю за “Преди всички“ и допълни:

“Организирането на игри обаче включва не само продажбата и разпространението и изплащането на печалби, от тоя момент насетне няма да могат се продават билетчета повече. Казано иначе тези търговци, които са си купили билети, аз не очаквах да чуя такава огромна сума, няма да могат повече да ги продават на трети лица крайни потребители, които да печелят евентуално от тези билетчета. Изцяло безпредметна се оказва тяхната покупка“.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 46 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ердоган

    236 23 Отговор
    😂 😂 😂 Е, няма такава държава, няма такъв Цирк 😂 😂 😂

    Коментиран от #30

  • 2 мнение

    281 76 Отговор
    Държавата е спряла лотарията и държавата трябва да обезщети хората, които са спечелили! Васил Божков, не е казал, че няма да си изплати печалбите, той не си е повдигнал сам обвиненията и според мен е редно държавата да изплати печелившите билети на хората!

    Коментиран от #26, #45

  • 3 Иван

    176 8 Отговор
    Честито на печелившите 😆
  • 4 фирма

    171 28 Отговор
    А кой ще изплати загубите на фирмите, които са купили билетите напред и после са им ги иззели?!?

    Коментиран от #49

  • 5 Advokat

    120 14 Отговор
    За тази работа хората са измислили,, Съдът в Страсбург " там ще се решават кой ще изплаща печалбите! Колегата може да ходи да работи като служебен да защитава черни кожи
  • 6 В милата ни татковина...

    92 8 Отговор
    Риск печели! Риск губи!

    Коментиран от #34

  • 7 гост

    58 13 Отговор
    И какво печелят? 5 лв. ?
  • 8 Очаквайте продължение

    89 15 Отговор
    Валерката и сега няма да спи спокойно, защото има въгарец(вид буболечка) в задника, та очаквам да се заеме например с платената любов ,или нещо друго, което го дразни, както шумът в тиквата му. Тоя се бори за титлата " Национален морализатор на нацията", ама що не погледне първо себе си.
  • 9 Управляващите

    55 5 Отговор
    Само взимат.
  • 10 Бен ХУР

    108 5 Отговор
    Пак печели Божков, като НЕ изплати пълния размер на печалбите!!
  • 11 както се пее в песента ....

    90 5 Отговор
    Значи нямаш нищо , нищо! В държавата на мисирките е така нямаш нищо ....
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 комшията

    106 8 Отговор
    Не може да ми кажат по телевизията - търсете си парите от Васил Божков! Нали го издирват уж, нали уж го съдят, нали уж го спрягат за престъпник? Как да си търсиш парите от него тогава? Ако бях спечелил от лотарията, щях да си търся правата извън България! А и интересното е, че вече само съобщават по телевизията! От утре по-скъпо това с 20% , от други ден онова - никой не е питал хората! В магазините пък тихомълком се вдигат цените на продуктите с 20-30%, на по-евтините неща, че и повече! Пак просто така и наш брат българина си плаща и си трайка като ПОП!
  • 14 SAAB

    74 6 Отговор
    Тоест ...държавата конфискува и после разкоства НО не гарантира печелифшият "маТрял"......."Главанак ООД " :)
  • 15 100

    94 6 Отговор
    Двойно прецакани - и от лотарията и от държавата.
  • 16 Аве Адолф Хайллллл

    38 91 Отговор
    Точно така трябва да бъде . Всеки селски тарикат ,с надежди за бързо забогатяване ,да си е правил сметката , като се е захващал с хазарт ..... браво на Валерката , да живей Валерката !
  • 17 гост

    84 2 Отговор
    Е нали това е идеята, затова големите печалби не се изплащат изцяло, а на вноски, просъществува няколко години, дръпнала е кредити, вероятно повече отколкото са раздали то днес, след това има стотици милиони да дава на печелившите, които те няма да видят, политиците разиграват театър уж го преследват, той бяга, след 10г. може и да го осъдят на условна и парична глоба, или както оня гений-съдия по делото на Софарма- допускат за възможно да забравиш да платиш 64млн. лв данък, той не знаел, че трябва да ги плати и то след 15г. дела. Само като видиш такива неща и ти става ясно, че държавата копае в дъното.
  • 18 Който не играе у бегето

    37 4 Отговор
    Не губи😂😂😂😂😂😂
  • 19 Както казвам

    56 4 Отговор
    Навсякъде всичко в бегето е грабеж или поставени капани за грабежи обири рекети измами...идва лято не ходете никъде на бг море да пълните гушите на маргините хотелите и на останалите продажници
  • 20 Независим

    42 5 Отговор
    Хубавото от цялата работа е ,че вече няма да се карам с жената за загубените пари до сега Каквото било,било....
  • 21 Трифонов

    70 23 Отговор
    Никой нищо няма да ви изплаща, бе!!!
    Аман от нехранимайковци, които по цял ден търкат билети, като замаяни с мечтата без всякакви усилия, образование и напъване, да станат милионери.
    Аман от мързеливи неудачници със самочувствие!!! Я отивайте да бачкате, че от тоя FB и от тея билетчета, закрихме икономиката!
  • 22 Капитан Петко Войвода

    43 3 Отговор
    Ха сега и тук измама,Нема такава Държава.
  • 23 Бамби

    29 7 Отговор
    Ура, продължавайте да търкате билетчета!
  • 24 Документите по ТВ Европа

    32 3 Отговор
    Ха демек турците дето спечели в България по 500 хиляди и по милион няма да мога да получат парите за да купуват гласове за ДПС защото тези печалби бяха предвидени за черната партийна каза на депесарите много Божков добре ги изигра
  • 25 Дух

    59 4 Отговор
    Май всички удобно забравяте (включително и адвокатката горе), че съгласно закона печалбите на спечелите трябва да се изплащат от постъпилите суми при продажбата на техните тиражи, а не от бъдещите такива. Така че държавата трябва няма никаква отговорност, че като спре бъдещите тиражи ще освободи от отговорност издателите на билетчетата да изплащат миналите печалби. Това нещо което изплаща сегашните печалби (лихи, дивиденти и т.н.) от вноските на следващите се нарича пирамида. Още когато ми казаха, че големите печалби ще се изплащат с години в бъдещето, а веднага се изплащат само малките (т.е зарибяващите) печалби, разбрах, че това е пирамида. Ако не беше спряна сега тази пирамида сега, щеше да има много повече изгорели и повече завлечени милиони. По-възрастните се спомнят масовите пирамиди по-пощите, след това инвестиционните пирамиди с огромни лихви и т.н.
  • 26 Грую

    34 4 Отговор

    До коментар #2 от "мнение":

    Изприщих се да обяснявам на хората още дори преди Вальо Симеонов да се сети да седне пише законопроект за изменение на Закона за хазарта, каква е разликата между частните лотарии и държавната, а тя е че зад частните лотарии стоят частни търговци, които като фалират по една или друга причина, техните кредитори, в частност спечелилите от лотарията им, следва да си търсят вземането по реда на Търговския закон т.е. да предявят неплатежоспособност или пък да се присъединят като кредитори към вече предявена такава и чакат съдът да отсъди несъстоятелстоста, да издаде изпълнителен лист срещу собственика на лотарията, а повярвайте ми тя не е собственост на лицето Васил Божков или на който и да било друга, да ме извинява и г-н Божков, че цитирам името му, а на някакво дружество с ограничена отговорност, което ако няма активи, което е най-вероятния сценарий, то всичките останали неудовлетворени кредитори ще пият една "студена вода", която ако са си позволили да водят и дела ще стане още по студена, защото ще са направили и доста скъпо струващи разходи по несъстоятелността и изпълнителното производство. Затова играйте си Спорт Тото и ако е рекъл Господ да спечелите някоя по-крупна сума, "Дай Боже всекиму" разбира се, тогава вече да си знаете, че тази сума е гарантирана от държавата и ако не веднага, то в близко бъдеще ще Ви бъде изплатена. В противен случай можете да продължавате да търкате билетчета, но по пътя на пазарната логика след тяхната забрана ще нама

    Коментиран от #29, #78

  • 27 Ивайло

    41 8 Отговор
    Хахаха, ми че то кога "печелившите" са получавали нещо друго освен едни дребни суми от по 1000 -2000 лв., за да се радват и да викат, че са спечелили милион!!!
  • 28 Дермидон Богоявленски

    28 6 Отговор
    Е те това си избрахте- юнак тиква с юнаци тиквоци. И продължавате да казвате че нямат алтернатива мутрите.
  • 29 Грую

    8 2 Отговор

    До коментар #26 от "Грую":

    леят драстично и ще поскъпнат, макари от тях да не се изплащат никакви печалби!
  • 30 Марко Петров

    20 15 Отговор

    До коментар #1 от "Ердоган":

    Има такъв народ - партията, която ще промени нещата в тази държава на мафията

    Коментиран от #44, #68

  • 31 Банскалия

    28 4 Отговор
    Най-пресният плимер.Снощи,тегленето на тотото,новото недоразумение,водещият на тото6/42,два пъти повториха тегленето на служебния резултат там на някакви си отбори.Това ,понеже тегленето е на живо де...Смеят ни се в очите и тъпунгерите продължават да им пълнят гушките.Те дори не се пазят ...няма от кого...народа спи,правителство ьок...абе...картинка.Вижте само водещия,какъв респект само буди,какъв само външен вид има ,какъв точен изказ само има да де спука човек от умиление.Ние ли сме луди, те ли са ?!
  • 32 Историята е колело

    31 7 Отговор
    Усещам, че идва втори 09.09......
  • 33 банана републик

    42 2 Отговор
    Пирамиди,фараони и балъци за милиони-куче влачи рейс

    Коментиран от #59

  • 34 Фиданка Ивайлова

    10 3 Отговор

    До коментар #6 от "В милата ни татковина...":

    Това зареди Валери Симеонов
  • 35 Лъки

    49 3 Отговор
    Аз да попитам, къде беше държавата през последните пет години? Пет години корумпирани чиновници и министри са си затваряли очите и сигурен съм, че са получавали не-малки суми за това. Това уважаеми се нарича политически чадър, който по някакви си причини беше внезапно затворен. Е честито на печелившите! В крайна сметка, студена вода пак ще пият нормалните български гражданин и търговци. Е няма такава държава, но има такъв народ!
  • 36 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    12 5 Отговор
    Все още продължават да се продават билети по лафките и се изплащат печалби.Но изплащат само ако сте си купили от тях билета.Обаче каква е тази държава .Гласувано , побликувано в държавен вестник и забранено ,но те продължават да продават и да си въртят далаверите.

    Коментиран от #41

  • 37 202020

    4 16 Отговор
    Гарантирано от спонсорите на БСП.
  • 38 Тъп

    11 7 Отговор
    Който е спечелил и не са му изплатили,веднага да завежда дело и да предявява иск,които са първи ще спечелят.
  • 39 Баба Яга

    20 9 Отговор
    Всички наивници търкащи билечета с цел бързо забогатяване, сега ще спечелят по един четвъртит.
    Ама така ми се пада, като нямат мозък да търкат.
    Защото не може един да се трепе като вол по цял ден за никакви пари, а някакъв си тъпанар с едно трък-трък и да спечели милион, е не става така братче.
  • 40 Дядото

    36 2 Отговор
    В тая скапана държавица...останаха с надеждата само БАЛЪЦИТЕ дето на всеки три месеца им вдигат... хранителни продукти ,ток,...вода...парно ..наеми...такси...лихви... транспорт..застраховки....абе нема такова здраво праскане у ауспуха... :). и докато това се случва крадци и схемаджии си ЖИВЕЯТ ЦАРСКИ...като: Костов., Ф.Димитров..,Цв.Цветанов,..,Ковачки,..Ал.Томов,...кметове на курорти...,"ХИДРОИНЖЕНЕРИ "...Цв.Василев...депутати с кухи фирми на чуждо име за източване на ЕВРОФОНДОВЕ"...държавни земи и имоти отдавани за стотинки на концесии но с тлъсти пачки под масата...и д-р. и др..ОЩЕ ЛИ ВИ СЕ ЖИВЕЕ В БЪЛГАРИЯ !?!? СТРАХЛИВЦИ!?
  • 41 Не още

    6 3 Отговор

    До коментар #36 от "Дон Франко Де Ла Бранко Барезе":

    Не е публикувано още и не е влязло в сила
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 vasik atanasova

    21 0 Отговор
    ха ха национална лотария а
    ха ха
    егати и късмета хем да спечелиш
    хем да те резнат
    тука всичко може и на нищо не се учудваме вече
    всичко е извън пътя
  • 44 Ердоган

    22 3 Отговор

    До коментар #30 от "Марко Петров":

    Ölme eşeğim, ölme. Едно време един цар дойде в България, с много обноски, човек все пак със синя кръв, с много връзки по цял свят и....., той неможа да оправи България, ти сега си седнал и чакаш някакъв селянин да оправи България ли??? Наистина сте много зле. Приеми държавата като твоят апартамент, примерно. Седни сега и чакай някой да вкара пари в семейството ти, някой да свърши всичко, което трябва за семейството ти, сядай и чакай.... Същата работа и с държавата...
  • 45 goni

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "мнение":

    А, според мен е редно да идеш да поиграеш в Лас Вегас!:)
  • 46 Яве

    19 2 Отговор
    Имам ся тука едно билетче с 3 лева печалба. Как ще си ги взема? Растроен съм. Ама много. Даже ми се присра!

    Коментиран от #47

  • 47 Ами

    11 1 Отговор

    До коментар #46 от "Яве":

    Аз имах същия проблем. Изходих се шумно и богато и отделих силни шистови газове. Е помага..
  • 48 Не правете драма

    5 5 Отговор
    пробвайте в държавната лотария и тото, може да имате късмет - държавата също
  • 49 Резултати

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "фирма":

    Как,кои тези които работят в тези обекти....
  • 50 доволен клиент

    16 5 Отговор
    Търговците да не мрънкат като някакви мисирки,щото като правеха по 2-3 бона на ден оборот им беше добре.Крайно време е да спре тази илюзия.
  • 51 мечо

    12 2 Отговор
    аз имам десет лева печалба защто немога да си я взема на 3 места пробвах днес щте ви усъдим защто искарахте божков виновен да неможе да плашта печалбите това не е даржава на нищто не прилича

    Коментиран от #58

  • 52 bim bam

    17 0 Отговор
    бедния народ отново е прецакан,няма да вземе нищо от спечелените печалби.а ще духа супата на бойко.
  • 53 соларис

    27 0 Отговор
    аз съм от сливен.не знам по другите градове как е,ама наистна няма такава държава с такъв народ!лотарията закрита-сложени табели-печалби не се изплащат!а билети се продават!и продалжат да купуват и да търкат!

    Коментиран от #55

  • 54 Сульо

    15 0 Отговор
    Просто нямат късмет какво толкова. изтъркали са картонче и не печелят.Някой да ги е заставил спистолет до челото да търкат картончета?
  • 55 Пунта Мара

    18 1 Отговор

    До коментар #53 от "соларис":

    Нека търкат. И за Бойко да гласуват
  • 56 Сульо

    13 1 Отговор
    Гнусния и долнопробен тъповат народ се набута за пореден път. Колко приятна новина галеща слуха. Малоумния и дебилен народ, колкото и да се набута и овътри все му е малко. Няма сила да го накара да мисли. Ми нека за пореден път да пие студена вода. Много му станаха парите и сега някой се е загрижил да ги вземе. МНОГО ПРИЯТНО !!!!
  • 57 др Петров

    5 0 Отговор

    До коментар #12 от "Само питам":

    ела при нас на 4-ти километър и ще ти обясним.предлагаме обяснение на всички феномени появили се в главите на лудите "демократи". И даже новите инжекции са само по един път на ден,няма много да те боцкаме.
  • 58 Чичак

    12 1 Отговор

    До коментар #51 от "мечо":

    Защото си неграмотен. То за такива като теб са направени тези лотарии. За глупаците. Но нищо. Акъл няма да ти дойде. Това е като мензиса. Ако не дойде навреме въобще не го чакай. А и образование трябва.
  • 59 Сульо

    5 5 Отговор

    До коментар #33 от "банана републик":

    Каквото и лошо да се случи на тъповатия и гнусен народ - все му е малко.Да му вземат всичките пари - нищо да не му остане....
  • 60 Гошо

    4 1 Отговор

    До коментар #12 от "Само питам":

    Защото не е български,а немска вонишка песен Та така наречения ни тогавашен химн е най якото доказателство за аборигенското мисленена тогавашния "елит на нацията "
  • 61 Селямалейкумсалам

    4 3 Отговор
    Пръво,умния не играе мошен.игри.Ако играе се съобразява.Невежия играе без да се съобр.поради това че е невеж,неук,и търси киораво-то,е няма как.Аз не играя,рядко играя но умната.Малко ум да имаш,но да ти идва на време.На невежите,им пожел.да духат,БОРША
  • 62 Селямалейкумсалам

    2 2 Отговор
    Пръво,умния не играе мошен.игри.Ако играе се съобразява.Невежия играе без да се съобр.поради това че е невеж,неук,и търси киораво-то,е няма как.Аз не играя,рядко играя но умната.Малко ум да имаш,но да ти идва на време.На невежите,им пожел.да духат,БОРША
  • 63 Нанананана

    3 2 Отговор
    Здравейте! Ако се изказване, когато сте сигурни в това което го това ти ще е много добре !Относно това дали е законно мога да Ви кажа ,че нито в 12 ,нито в 13брай на Държавен вестник бе публикуван закона,а утре в 14 бр за тази година ще бъде вписан!Така че дължите извинение на колегите от Лафка ,защото до последно бяха коректни към клиентите си! А забравих ,да доуточни, че тази вечер до16.30ч.бяха продадени и изплатени и последните билети ,закупени от Лафка ! Извинението Ви се приема както от мен ,така и от моите колеги ,научете се първо да се информирате и след това се изказвайте ,а и като завършек на изказване то си ,мога да Ви кажа,че Лафките са били едни от най-точните както към,продажбите си ,така и към изплащанията! Заповядайте за да се уверите в това,което казвам!
  • 64 Най добрия

    7 2 Отговор
    Тиквата ще ви оправи гласуваите за гроб
  • 65 92765

    6 0 Отговор
    Къде са парите?
  • 66 Диамантената ръка

    11 0 Отговор
    Абе държавата беше спряла да възстановява ддс, банки фалират, ограбиха пенсиите, вие чакате от нея печалби от билетчета...
  • 67 Иванчо

    15 0 Отговор
    Със същата врътка навремето затвориха ,,пирамидите,, и що народ изгоря ....някой се самоубиха,инфаркти, разводи.....а парите изчезнаха. Тогава по закон никой нямаше право да дава па голяма лихва от БНБ,който беше мижава работа, ония другари даваха от 15 до 25% върху главницата и при това на месец.Изведнъж тогавашните оправници с ,,о,, се сетиха за закона и ...край . А предните години тоя закон все едно че не е съществувал. След пирамидите дойде Виденовата зима, после ИК лято, после царо с неговата свита....е как тоя народ да вярва че няма да ,,отнесе плувката,, и с въвеждането на еврото..
  • 68 Горо

    1 4 Отговор

    До коментар #30 от "Марко Петров":

    Новите луди от чалга породата са на дневен ред, че досегашното гербаджийско патило ни е малко!
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Хм....

    9 0 Отговор
    А защо продавачките в Лафка твърдят, че при тях се изплащат награди и даже предлагат билетчета? Въпрос - прехвърлен ли е вече бизнеса на Шиши?
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Държавен фонд

    7 1 Отговор
    Жа изплащаме са, щом жа одържавявме частен сектор като след 9 септември жа раздаваме облигации!
  • 73 незнайко

    4 0 Отговор
    Това беше НАЙ, АМА НАЙ ГОЛЯМАТА ПИРАМИДА, която може да измисли българския "богаташ" !!! Най напред беше КТБ а сега Държавната лотария !!! Всички които триха билетчета, регистрираха ги за евентуална печалба пълниха ГУШАТА на една личност !!! Никой обаче не е съвършен и идва и НЕГОВИЯ ДЕН за разплата !!!
  • 74 Милен Балинов

    4 0 Отговор
    Тъпи тъпи тъпи кратунчовци!!! Политически подлоги за на домуса и донев шайбата.... Що не одържавите златните мини бе негодници те са национално богатство, ама не черепа и народа са по-лесни за клатене от западните интереси. Само едно нещо ме топли и то е че всички ще умрем майка ви мръсна долна
  • 75 лаборант

    4 1 Отговор
    Трябва да разрешат на търговците да продължат да продават билетчетата. Все ще се намери кой да ги купи. И досега 99% не са печелили, но са продължавали да купуват. И преди и сега вероятностите за печалба не се различават много. Хората просто свикнаха да търкат билетчета. Не им отнемайте поне това удоволствие.
  • 76 лаборант

    4 0 Отговор
    А търкането на билетчета беше показател за стандарт. Комарджии стават заможни хора.
  • 77 Е колегата

    5 1 Отговор
    Е колегата , явно е толкова юрист, колкото и клозе.тна.та седалка ...явно не е чувал, че законите, особено уреждащите материално- правна материя действат ех nunc т.е. от момента на влизането в сила занапред ... действията извършени при наличето на уредена от Закон и регистрирана по същия закон дейност са легални и всички до момента на влизането в сила на новия закон са в заварено положение, които отношения и задължения се довършват под действието на стария Закон ... освен ако изрично не се укаже, че новоприетият закон има обратно действие ... ако това е направено , то ГЕРБ уврежда , напълно съзнателно хората, които са спечелили и хората ,които са дистрибутори и са закупили билети за продажба.
    Решението е много просто ... приемаш новия Закон, блокираш бъдещото разпространяване на билетите, оставяш дистрибуторите да пласират закупените преди влизането на новия Закон в сила , количества билети, изплащаш на печелившите закупили преди забраната и това е ... другото е ГРАБЕЖ и НЕЗАКОННО суспендиране на печалби, още повече, че самата държава е лицензирала тази дейност ... а колегата да ходи да ... бе нЕма значение .
    Аман от тъ.паци
  • 78 Само дето

    3 0 Отговор

    До коментар #26 от "Грую":

    Само дето не забелязах Божков да е фалирал ... по -скоро ГЕРБ му конфискува доходите и печалбите , но за разлика от него не дава дори малкото ,което са спечелили играчите ... като принцип сте прав, като конкретика по казуса не сте .
  • 79 Меме

    1 0 Отговор
    Боли ме хуя
  • 80 Атанас

    0 0 Отговор
    Те И машините на българския спортен тотализатор са от васил божков..
    https://www.google.com/amp/s/novini.bg/amp/biznes/pazari/41418
  • 81 Зззз

    3 0 Отговор
    Тоя кавал Симеонов, като е толкова умен сега да изплати печалбите на хората. И на пунктовете, където са се продавали билети, да им изплати загубите. Не се наяде тая пумия грозна.
  • 82 оиуп

    0 0 Отговор
    Когато лапахте манги ви беше хубаво,сега ще лапате мухите!
  • 83 Селянин

    1 1 Отговор
    Цирк с артисти цялата политическа мафия от 30 годишния преход.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове