18 Февруари, 2020 08:10 6 967 56

Иван Костов отговори на Ханке: Изнервил съм го

  • стив ханке-
  • иван костов-
  • корупция-
  • сигнали-
  • валутен борд

По мое време сигнали за корупция не са укривани

Иван Костов отговори на Ханке: Изнервил съм го - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият премиер Иван Костов отговори на обвиненията на икономиста Стив Ханке, който обяви, че е предал на президента Петър Стоянов куфарче с доказателства за корупция по време на управлението му, предаде dir.bg.

Пред bTV Костов бе категоричен, че никой не му е показвал куфарчето, нито неговото съдържание. И не знае дали то има връзка с коментара на президента Стоянов за смените на министри през 2000-а година.

Костов заяви, че по негово време сигнали за корупция не са укривани, а са отивали където трябва. Той добави, че въпреки всички документи, предадени на прокуратурата, няма нито една осъдителна присъда. Бившият премиер бе категоричен, че неговото правителство е единственото, което е направо проверки по върховете на управлението.

В интервю за Клуб Z, Иван Костов допълни, че Стив Ханке отправя тези твърдения за корупция, защото Костов казал, че не той е бащата на валутния борд. "Очевидно се е нервирал", каза Костов.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ивайло Костов

    65 10 Отговор
    Лъжа разбира се
  • 2 ВИЦОВЕ НА ЗАКУСКА

    87 21 Отговор
    По мое време сигнали за корупция не са укривани.............МАНГЕТО ОТ РАНО ВЗЕ ДА НИ РАЗСМИВА..........!

    Коментиран от #6, #8

  • 3 До алергичните към кашкавала сиренето и масълцето

    39 51 Отговор
    Комунизмът в България трябва да бъде забранен със закон както е в повечето Източноевропейски и Западноевропейски страни !Това трябва да стане възможно най-скоро при гласуване в парламента, а комунистите да бъдат принудени да отидат и да работят, а не да се хранят наготово с рубли от Кремъл, които им се изпращат за денонощно русофилстване в интернет. Няма ефект господа комунисти русофилстването ви!! То е безсмислено... животът си продължава по същия начин...😂😂😂 На всеки следващи избори ставате все по-малко малцинство...!!

    Коментиран от #7, #30

  • 4 Гост

    78 17 Отговор
    На доцент Костов ли да вярвам или на професор Ханке❓
  • 5 Иван Костов

    70 19 Отговор
    Лъжа разбира се ,аз съм крадлив боклук
  • 6 Хрис

    30 10 Отговор

    До коментар #2 от "ВИЦОВЕ НА ЗАКУСКА":

    -ще почне и да се НАСИРА.
  • 7 Така така

    32 4 Отговор

    До коментар #3 от "До алергичните към кашкавала сиренето и масълцето":

    А България отива все по- на ма.ната си...
  • 8 среднощен

    22 2 Отговор

    До коментар #2 от "ВИЦОВЕ НА ЗАКУСКА":

    "Не са укривани"... По тази тема просто не се говореше - прав е човека..? А пък в Русия засекретиха всички досиета на служителите от КГБ и до ден днешен все още не се говори за "корупция"...? Чиста работа..? А не като Черепа - да се чуди какво да прави сега..?
  • 9 Биде

    67 15 Отговор
    Нагъл и лъжлив до немай къде! Ама така ще е като не е там където му е мявтото - в затвора !
  • 10 Бай Иван

    40 12 Отговор
    Костов е продукт на Луканов,като параван,пребоядисаните комунисти като Корнелия Нинова( седесарка по това време) да ограбят " демократично" що останало от фалиралият социализъм!
  • 11 Пипи дългото чорапче

    12 4 Отговор
    Златните на кого са бе

    Коментиран от #52

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Тодор Живков

    6 3 Отговор
    ......с лакомията си!
  • 14 хан Крум

    48 5 Отговор
    НЯМА ДАВНОСТ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД-МАСОВА БЕДНОСТ И ГЕНОЦИД,НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО , КОРУПЦИЯ И ЛОБИРАНЕ ЗА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ ОТ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ! Това обикновено се наказва в почти всички страни-(в Китай,Турция,Русия-разтрел, в САЩ-ел.стол, в ОАЕ,СА,Иран-обезглавяване на площада) само в малка България тези престъпления те правят богат и уважаван??
  • 15 мани мани

    37 11 Отговор
    Събудиха и тоя политически манга труп. Оставете го да си цоца проценти от всяко едно предприятие. Има дялови участия на сума места. Като всеки друг министър де :) Като не ги мушнахме в затворите, те нас ни мушкат из европата, гроба.
  • 16 Гост

    32 9 Отговор
    Тоз ром пак ли коментира?
  • 17 коментатор

    38 11 Отговор
    Този боклук трябваше да е вече в затвора !

    Коментиран от #20

  • 18 народен глас

    38 10 Отговор
    Всичко се помни-нищо не е забравено! Този крадец ще го застигнат клетвите на милиони българи, а в ада му е отредено почетно место на дъното на казана!

    Коментиран от #21

  • 19 ПовЕрвайте ми

    32 7 Отговор
    "Костов заяви, че по негово време сигнали за корупция не са укривани, а са отивали където трябва",а именно - в кофата за боклук.
    И Главният прокурор Н.Филчев не един път в ефир и на всеослушание го "потвърди".
    Мамата !
  • 20 Дедо Грую

    19 7 Отговор

    До коментар #17 от "коментатор":

    Точно така! Тъкмо ще се види с родата!. Там е пълно с братчеди.
  • 21 Анатема Безродници

    26 6 Отговор

    До коментар #18 от "народен глас":

    Всеки ден от рано тук, милион пъти аз проклинам Сашо Нереза,СулЮ Пасито,Крастав Петко,Пастирката,Коня и ДрагалЪФския Ай дук!
    Но да сте прочели в продължение на 25години некролог за някой СДС-Бог/к/Лук !?
  • 22 А защо

    18 4 Отговор
    Филчев, който беше още 3 години гл.прокурор след Костов, не можа да направи абсолютно нищо? А така го мразеше и го мрази до днес. Той тогава не можа да обвини и осъди НИТО ЕДИН за приватизацията, а сега се загрижил. Луд, та луд.

    Коментиран от #26

  • 23 Анатема Безродници

    8 6 Отговор
    Всеки ден от рано тук, милион пъти аз проклинам Сашо Нереза,СулЮ Пасито,Крастав Петко,Пастирката,Коня и ДрагалЪФския Ай дук!
    Но да сте прочели в продължение на 25години некролог за някой СДС-Бог/к/Лук !?
  • 24 Връл червен комунист

    25 9 Отговор
    Ето емблематична фигура на престъпната приватизация на,, прехода"довела до приматизация на народа. Хайде в кауша! По време на възхода на НРБ такива си имаха място в трудово-изправителните заведения.А кандидати за там - цяла плеяда.. от всички престъпни режими от 30г насам. Лумпени седерасти(костовисти), крадливи роялисти(800тници),слънчасали евроаналгитици и антибългарски гербясти!
  • 25 Илиев

    12 19 Отговор
    А бе, Костов! Що ти трябваше да вадиш от тинята тоя калпав и неблагодарен народ? И с 5 долара заплата ги държа некадърник Жан и пак на за червените слепоци, Жан е по-свестен от Костов. Бива прост народ, ама и толкова не бива.
  • 26 Дедо Грую

    6 3 Отговор

    До коментар #22 от "А защо":

    И филчев е топкал пръстено в меда, та затова си е траял.
  • 27 Случаен

    14 2 Отговор
    В сравнение с ,,интелекта от Банкя,, и шайката му Костов е ,,пионерче,,....13г поне 9 милиарда..Да не говорим за ,,опростачването и деградацията на всичко..
  • 28 Сливи за смет

    10 6 Отговор
    до 25 илиев А бе Илиев. ти хората за съвсем тъпи ги взимаш. Голям наглец си седерастино!

    Коментиран от #35

  • 29 Приватизатор

    25 10 Отговор
    Приватизация изобщо не трябваше да има! Държавната промишленост беше един цялостен организъм, принципно неприспособен за функциониране поотделно и извън плановото управление (а предприятията с огромни дългове, просто трябваше да се ликвидират). Затова и приватизацията за тези предприятия завърши летално. И това икономистите са го знаели със сигурност и активно го използваха.

    Тоест, убийството на българската промишленост беше съзнателен акт. Трупа на тази промишленост продаден за безценица (затова цитират някакви 19 милиарда, защото цитира продажната цена, а не истинската стойност!) послужи за натрупване на начален капитал на сегашните богаташи. Работата обаче е в това, че българската промишленост беше собственост на целия народ, а беше разрушена, обезценена и продадена на скрап от шепа хора. Които даже продавайки работещи заводи за вторични суровини, спечелиха състояния! Представете си колко струваха работещите заводи!

    Именно затова и приватизацията се явява престъпление и кражба. Но това е естествено. При капитализма, за първия милион не е прието да се пита. Той винаги е от престъпна дейност.

    Коментиран от #31, #38

  • 30 Другаря Костов

    4 5 Отговор

    До коментар #3 от "До алергичните към кашкавала сиренето и масълцето":

    Защо не го забранихте? Защото тогава другаря Костов щеше да си остане само другар, за когото както Ханке, така и повечето българи нищо нямаше да знаят.
  • 31 Сливи за смет

    9 1 Отговор

    До коментар #29 от "Приватизатор":

    Щом първият милион е мръсен и останалите са такива. 😎
  • 32 Баш Бащицата

    26 8 Отговор
    Ваньо, защо не те обичат хората, бе? Защо свързват теб и шайката ти с разграбването на родината си? Минавах покрай Графа като си представяше книгата в книжарницата. Мислех да вляза и да ти кажа 2 думи в лицето, но в книжарницата имаше и малки деца, та се спрях. Абе, нагъл тип си! Вместо да се покриеш и да си траеш като другите около теб, които бяха - никой не може да им види очите вече, гушнали-мушнали и си гледат живота, освен Мистър 10%, които е гушна букета, заедно с щерка си, защото прякорът му 100% е бил случаен, измислен от недобросъвестни граждани... Ти книги издаваш, интервюта даваш и не знам си какво. Тя историята ще отсъди, но така като гледаш мнението на хората за теб.... Историята ще отсъди, но ние все още се надяваме независимият български съд да си свърши работата, да вземе да докаже, че е независим и да направи голямо разследване за всичкия този грабеж наречен приватизация. Вярно е, че чакаме от умрял писмо, но все пак понякога умрелият се оказва жив и се завръща незнайно откъде. Та, така, крадливо драгалевско многоточие.

    Коментиран от #49

  • 33 Кочо

    5 3 Отговор
    "Не са укривани" Да, беше явно и никой не се е криел.
  • 34 petar svilenov

    11 5 Отговор
    Сигналите за корупция отивали,където трябва-в кръглата папка.Единият си изучи дъщерята с парите на италианска банка,която купи българска такава.Другият палата в пловдивският панаир.За каква корупция говорите бе.И това са само трошички от баницата,а за другото трябват дебели тетрадки да се опишат.
  • 35 Илиев

    6 1 Отговор

    До коментар #28 от "Сливи за смет":

    Ама и ти си една голема, червена слива. Миризлива.
  • 36 Kostof

    3 6 Отговор
    Vsicki vkupom sogreshihme.
  • 37 Дедо Вангьо

    9 9 Отговор
    ЧАК СЕГА ИЗЛЕЗЕ ИСТИНСКАТА ПРОЧИНА ЗА ДУМИТЕ НА П.С. "ИВАНЕ, КАЖИ СИ!" КОСТОВ, ПРИ ВСИЧКИ СЛУЧАИ ЗА ТЕБ Е ПО ДОБРЕ ДА ОСТАНЕШ СЛЕДВАЩИТЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ В ЗАТВОРА, ЗАЩОТО КАТО СЛУШАМ НЕПЪЛНОЛЕТНИ ХЛАПЕТА, КАКВО КОМЕНТИРАТ, КАТО НИЩО НЯКОЙ ДРЕБЕН ЧЕ ГЕВАРА ЩЕ ТИ РЕЗНЕ ПРЕСТЪПНАТА КРАТУНА.
  • 38 Хихи

    13 8 Отговор

    До коментар #29 от "Приватизатор":

    Какво произвеждаха тия скапани заводи бе, смешко? Даже и СССР-то ни връщаше скапаната продукция. Правешкият селендур поне беше откровен. "СоциализЪма другаре, беше едно недоносче. Хахаха"...
  • 39 ТТТТ

    5 1 Отговор
    Да, че Костов е направил много бели е сигурно и трябва да му се търси съдебна отговорност, преди да е избягал в Дубай, но и на тоя Стив Ханке не му вярвам за някой неща, като влизането ни м еврозоната и въвеждането на еврото! Той твърди, че не трябва да въвеждаме еврото, но той е американец, а сащ нямат сметка от това ние да въвеждаме еврото! Въпроса е доколко ни казва истината и докъде ни пързаля!

    Коментиран от #40

  • 40 Изглеждаше

    5 4 Отговор

    До коментар #39 от "ТТТТ":

    На театрален реквизит, вехтото куфарче на дъртака Ханке. На който, между другото, почти никъде не са се сбъднали икономическите прогнози.
  • 41 Гост

    7 4 Отговор
    Костов да се стяга за панделата. Да бъде направена ревизия на имотите на семейството му. Този път вече няма мърдане. Гешев си върши работата. А този Ханке не виждам да е компроментиран! Още повече, че думите му са логични, а последствията от това което казва, че е било са на лице!

    Коментиран от #47

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Родоотстъпник

    2 0 Отговор
    Така ли?Премахнат коментар!Евала! Защото другите са много точни,компетентни,доказани ,на изискан 👅 език и висок стил! Давайте го все така!
  • 44 Оня Уестия

    3 3 Отговор
    Кво си изнервил бе? Човека те обвинява в престъпни деяния! Той Гешев ще ти обясни...
  • 45 ВЛАСТ НАГЛОСТ

    6 5 Отговор
    Иване, ти си една изветряла плюнка пред този човек. Кой лумпен ти дава право на отговор, глас и медийно пространство да цапаш още ефира. В римско време такива като тебе са ги оставяли без глави на момента, ама нашата мъдра Независима Съдебна ВЛАСТ не е учила тази част от римското право. Самозарови се някъде , наглостта ви няма граници.
  • 46 оцелял от турското робство

    3 3 Отговор
    " Иване, кажи си!"
  • 47 Хихи

    6 1 Отговор

    До коментар #41 от "Гост":

    На кои имоти бе, неумен? Човекът си живее в къщата, която е строил още по комунизма. А къде са му фабриките, хотелите, кебапчийниците, май само ти знаеш. Ти и твоите развинтени фантазии.
  • 48 бравос

    1 0 Отговор
    ..тая ГАД още ли е на свобода...
  • 49 слаботоков

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от "Баш Бащицата":

    Браво! Поздравявам те за написаното!
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Доналд Тръмп

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Пипи дългото чорапче":

    Ами златните пясъци май са на Ваньо Костов, Маджо Славчо Христов,на тая клоака,съсипаха ми се струва курорта
  • 53 слаботоков

    1 1 Отговор
    ЗАТВОР ЗА ИВАН КОСТОВ!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 СССР

    0 0 Отговор
    Пишете, ревете, но парите са в нас,и един ден пак ще сме на власт.Само Комуна, и никакви капиталистически маймуни не трябват на народа
  • 56 гост

    0 0 Отговор
    Много точна снимка.Прилича на черна граблива птица.Как алчно е протегнал пръстенца.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове