21 Февруари, 2020 17:37 9 239 27

Караянчева и председателят на Комисията по хазарта се изсмяли на сексуален тормоз (ВИДЕО)

  • сексуален тормоз-
  • студио хъ-
  • албена белянова-
  • георги начев

Албена Белянова се притеснява от разпространените нрави сред властимащите

Караянчева и председателят на Комисията по хазарта се изсмяли на сексуален тормоз (ВИДЕО) - 1

Тормоз на работното място. Това е тема от предаването "Студио Хъ" по телевизия "Седем осми", с която ще Ви запознаем днес. Гост на предаването е Албена Белянова. Последно е работила в Агенцията за държавна финансова инспекция, над 20 г. работи в държавни институции. Става жертва на сексуален тормоз на работното място. Унижения, преследване, натиск над семейството. Албена е майка е на две деца, за които се грижи сама. Казва, че най-страшен е психологическият тормоз. Насилникът е Георги Начев, настоящ шеф на АДФИ. Обърнала се е към инспектората към Министерството на финансите, откъдето я препращат към Георги Йорданов, тогава шеф на кабинета на финансовия министър и настоящ председател на Комисията по хазарта. Когато Албена го сезира, че ѝ е обяснено, че сексът върви със заеманата от нея длъжност, му става смешно. Месеци по-късно им става смешно и на г-жа Цвета Караянчева, и на бившия зам.-министър на вътрешните работи, при среща в Парламента. Албена обяснява, че е сезирала кого ли не в държавата. Никой не е направил дори проверка. Заведени от нея са две дела. При едното дело, малко преди решаването му, е уволнена съдийката. Другото дело, с всякакви процесуални хватки, е насрочено чак за края на годината.

"Унижение, тормоз, това е предадено във всяка сфера. Видяхте Министерски съвет от онзи ден и отношението на Бойко Борисов към шефа на АПИ", казва Албена.

Целия разговор можете да видите от 17-ата минута на видеото.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боко тъпото

    64 0 Отговор
    Е аут
  • 2 Стига бе

    19 75 Отговор
    Плешивия чалгар започва да бълва компромати за да спечели избиратели сред простолюдието.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Даа

    12 28 Отговор
    На тая само водещият може да и скочи, друг едва ли. А Слафчо въобще не е такъв, той свири на чело.

    Коментиран от #5, #10

  • 5 Смешник тартерис

    47 5 Отговор

    До коментар #4 от "Даа":

    А коя нормална жена ще легне с дебелия плужек Боко тъпото или с Дебелянов пееевски капута

    Коментиран от #12

  • 6 Горо

    65 5 Отговор
    Нищо чудно, че Цвета Караянчева се е изсмяла на тази история, защото за нея постът наистина върви със секса. Борисов случайно ли я издигна на поста председател на Народното събрание?
  • 7 гост

    29 5 Отговор
    Сексът е власт, а корупцията неизмено върви с властта, следователно сексът е корупция. Да си изпрати обвинението в Страсбург и да си го съдят, у нас е събор от ниски страсти, секс, пари и власт, но нищо полезно не излиза. Как на един прост човекс власт да му привлечеш вниманието освен със секс и пари? Няма как.
  • 8 СссереМ

    6 34 Отговор
    Ами да взима пример от гинерал деса, виж каква е доволна.

    Коментиран от #20

  • 9 Проста тутка

    18 2 Отговор
    Секс без пари е изнасилване.

    Коментиран от #13

  • 10 Onq s konq

    2 19 Отговор

    До коментар #4 от "Даа":

    И я мойм да я качим тая кранта.:)) Кат за мене бива.:)
  • 11 Смях

    27 3 Отговор
    Цвета от джипа
  • 12 бе за

    2 8 Отговор

    До коментар #5 от "Смешник тартерис":

    един милион и аз ще легна! Ама да не са рубли или юани!
  • 13 5678

    8 10 Отговор

    До коментар #9 от "Проста тутка":

    На нея и е платено за секса с престижната работа на която е назначена и голямата заплата.
  • 14 Само да кажа

    14 0 Отговор
    Един министър преди няколко години беше казал по спомен „Тука всички съм ги минал” сочейки мадама в която се огледаха охраната в министерството му. Дали е така или не само те си знаят, ама да се хвали беше леко казано простащина....
  • 15 ПитаГоранОФФ

    6 0 Отговор
    Има една убийца , нагла , нагла , как не ви е срам да и давате медийно време ? Къде е семейството и ка завърши следствието ? Има и Нагла Съдебна ВЛАСТ в тая държава , която да си заработи мръсните заплати ?
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Шопа9944

    4 5 Отговор
    Тази гьостерица е уволнена от АДФИ за тормоз над жени в АДФИ. Умираше от яд че не и обръща никой внимание па камоли някой за секс да я закача. Всички са свидетлствали срещу нея в съда и е загубила глупавото си дело пълно с измислици. Според работещи в АДФИ за краткото време докато е била там е направила хиляди поразии. След като е уволнена от яд започва да се прави на жертва по медиите. Всички служители там се чудят как най арогантния копой може да играе ролята на жертва.
    Преди това в БЕХ като държанка на шефа ни правеше на луди и след кано го смениха веднага я уволниха поради некадърност. Самата тя благодарение на своята експертиза вкара длужеснвото в големи загуби.

    Коментиран от #22

  • 19 кючук чобан Калитко

    7 0 Отговор
    Радой Ралин го е казАл още много отдавна:
    НЯМА ВЕЧЕ БУРНИ СТРАСТИ – СЕКСЪТ СТАНА КАТО ЗДРАСТИ!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 ГОСТ

    4 1 Отговор
    ГОТИНА Е......
  • 22 АВЕ ШОПЕ

    4 1 Отговор

    До коментар #18 от "Шопа9944":

    ЗНАЕШ ЛИ КВО Е ГЬОСТЕРИЦА.........??????
  • 23 ШОПА

    2 2 Отговор
    Разбира се че знам - пръчка или тояга щоято сслужи да удариш някого с нея. Тази злобарка е точно такава. Уволнена е преди две години, но сега претопля филма си за жертва и че е енертиен експерт, който видел грешки и то защото ходи да се моли да я вземат някъде на работа, но няма вече глупаци в енергииния сектор. Сега някои я активира със свой мотиви и я пуссат да лае като пес, но само такива като този сайт и чалгарите се връзват да се излагат. Ясно е че поръчка защото нищо от това не вярно а и от водещия на Хъ си личи че не пита нищо явво за да не обърка сценария.

    Коментиран от #24

  • 24 ОНЯ СЪЩИЯ

    2 1 Отговор

    До коментар #23 от "ШОПА":

    ИЗЧЕРПАТЕЛЕН КОМЕНТАР.......БРАВО............
    НО ГЬОСТЕРИЦА В СЛУЧАЯ,НЕ Е ПОДХОДЯЩО,ЗАТОВА И ПОПИТАХ,ЗНАЕШ ЛИ........
    ПО-СКОРО ПА******ВА...ИЛИ НЕЩО ОТ ТОЗИ СОРТ.......ПО БИ ПОДХОЖДАЛО......
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 СЕВЕРОЗАПАДА

    0 0 Отговор
    СТУДИО Хъ - ВСИЧКИ, КОИТО СЕ ЗАНИМАВАТ С ТОВА ШОУ СА ПЪЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ. ЧАЛГАРЯ ИМ ПЛАЩА ЗДРАВО, ЗА ДА ГОВОРЯТ И КАНЯТ УДОБНИ ГОСТИ. АКО ИМ СПРЕ ПАРИТЕ МОЖЕ БИ НЯМА ДА ГИ ПРИЕМАТ ДОРИ И В БЮРОТО ПО ТРУДА ЗАЩОТО НЯМА ДА ЗНАЯТ КАК ДА СЕ РЕГИСТРИРАТ ПРАВИЛНО. ПЪЛНИ МУШМУРОЦИ!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове