Last news in Fakti

13 Март, 2020 15:43, обновена 13 Март, 2020 15:55 46 491 266

Окончателно: ще работят само аптеки и хранителни магазини

  • коронавирус-
  • извънредно положение-
  • здравеопазване-
  • зараза

Ограничението важи до 29 март

Окончателно: ще работят само аптеки и хранителни магазини - 1
Снимка: БГНЕС

Във връзка с усложняващата се епидемична обстановка, свързана с разпространението на COVID-19 у нас и обявеното с Решение от 13.03.2020 г. на Народното събрание извънредно положение, както и с препоръките на Националния оперативен щаб, министърът на здравеопазването Кирил Ананиев издаде заповед, с която се въвеждат следните противоепидемични мерки на територията на Република България до 29 март 2020 година.

- Преустановяват се посещенията в увеселителни и игрални зали, дискотеки, барове, търговски обекти и центрове, заведения за обществено хранене, с изключение на магазините за хранителни стоки, аптеките и дрогериите;

- Преустановяват се учебните занятия и всички извънкласни мероприятия (занимални, клубове, зелени училища, екскурзии и други) в училищата, университетите и в другите обучителни институции и организации. При възможност се въвежда дистанционна форма на обучение;

- Преустановяват се посещенията на децата в детските ясли и детските градини;

- Преустановяват се всички групови форми на дейност и работа с деца и ученици извън системата на предучилищното и училищното образование, които се организират и провеждат от физически и юридически лица, независимо от правно-организационната им форма;

- Преустановява се провеждането на всякакъв вид масови мероприятия, включително спортни, културно-развлекателни и научни (кина, театри, концерти, музеи, конференции, симпозиуми, спортни и СПА-центрове, фитнес зали и други);

- Всички работодатели, в зависимост от спецификата и възможностите на съответната трудова дейност да въведат дистанционна форма на работа на служителите си. Когато това е невъзможно, работодателите организират провеждането на засилени противоепидемични мерки в работните помещения, в това число: филтър, дезинфекция и проветряване, инструктаж за спазване на лична хигиена на персонала и не допускат служители или външни лица с прояви на остри заразни заболявания;

- Преустановяват се детските и женски консултации, профилактичните прегледи и имунизации, приемът и провеждането на планови операции, включително присаждането на органи от живи и трупни донори, както и свижданията във всички лечебни заведения;

- Отменят се т. I, т. от 5 до 11 и т. II от Заповед № РД-01-122/11.03.2020 г. на министъра на здравеопазването.

Заповедта е съобщена на всички регионални здравни инспекции и на министрите, имащи отношение към изпълнение на съответните мерки.

Регионалните здравни инспекции трябва да уведомят областните управители, кметовете на общини, директорите на ОДМВР и всички лечебни заведения на територията на съответната област за въведените противоепидемични мерки, както и съответните регионални управления на образованието за създаване на необходимата организация.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 45 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Павлов

    220 117 Отговор
    България е разграден двор. Освен това се управялава от турбо некадърници, които се грижат само за собствената си гуша и рейтинг и не им пука за народа.
    Дано съм лош пророк, но дни заразата ще пламне и ще стане страшно.

    Коментиран от #26, #107, #245

  • 2 1ви Април

    26 34 Отговор
    Нищо подобно ........
  • 3 Прайм ТВ

    106 83 Отговор
    Самовлюбената мутра не може да преживее, че първо Гешев, а после и Генералчето Лампазко, онова смешното с голото тикве, го изместиха от Новините.
  • 4 Главата не е за украса

    238 13 Отговор
    Еее, най-накрая ги оповестиха тия мерки. Дотук добре, но като го знам Ганьо как обича да спазва правилата...

    Коментиран от #128, #142

  • 5 Твъ е края на бегето😂😂😂😂😂

    33 177 Отговор
    Ше търсите вие Ердоган ама нейсе

    Коментиран от #39, #88, #92, #244

  • 6 555

    39 7 Отговор
    хората не са толос скъпи тук да оставят само магазините и аптеките
  • 7 qwerty

    108 16 Отговор
    спомняте ли се навремето, когато забраниха тютюнопушенето в заведенията и сервитьорите вместо пепелници поставяха на масата “някакви” съдове с водичка? е в половината страна пак ще е така.... да видим дали ще затворят кръчмите в кварталите и централните градски части 😂

    Коментиран от #28, #258

  • 8 КралиМарко

    157 44 Отговор
    Пaк лъжи и мaнeври!!!

    Aбe, кaквo прaвитe - cтигa губихтe врeмe.Вceки дeн e хиляди зaрaзeни и cтoтици мъртви!!!Oбявявa ce ТOТAЛНA КAРAНТИНA!!!Прaвят ce 28 гoлeми cгрaди във вceки oкръжeн грaд - ИНФEКЦИOЗНИ БOЛНИЦИ!Тaм ce oбoрудвaт лeглa и ACПИРAТOРИ!ИЗКAРВA ce нa ТEРEН/нa УЛИЦAТA/вcичкo ЖИВO - ПOЛИЦAЙ,Пoжaрникaр,ВOEННEН, и Грaждaнcкa зaщитa и ce бaрикaдирaт улици!!!ПOчвa ce зaрeждaнe нa нaceлeниeтo cъc CПИРТ и ХРAНИ - coциaлния пaтрoнaж гo прaви и ceгa!!!Вceки c oплaквaнe - ce ТРAНCПOРТИРA в НOВИТE КЛИНИКИ!!ВДИГAТ ce 10-пъти ЗAплaтитe нa ЛEКAРИ и CECТРИ - РAБOТEЩИ CAМO В ТEЗИ КЛИНИКИ!!!ТAКA 3 мeceцa!!!

    Пaри зa Държaвни cубcидии ИМA, зa ПРOCТOТИИ - cтaдиoни, кoнфeрeнции,cтрoeжи - ИМA, зaeми ce взeмaт зa OРЪЖИE - a зa ЖИВOТA нa ХOРAТA - клaквo прaвитe?!EТO ТOВA ca мeрки!!!

    Коментиран от #75, #130

  • 9 Стаси

    73 23 Отговор
    Какво координиране, организиране на действията на не компетентните държавни органи бе Тикво проста, само сбирки правиш а пожара с какво ще гасиш.Няма вече и аналгин по аптеките ,лекарства които имат всички страни около нас тука в аптечната мрежа от 2-3 години липсват.Оня с бинокала дето гледа от обратната страна нали щеше 100000 спирт да отпусне от държавния резерв или го изпиха вече против вируса.Мерки стой си вкъщи на чешмата не вършат работа без да има и асперин по аптеките а за маски да не говорим.

    Коментиран от #94

  • 10 Ставрев

    128 13 Отговор
    Като е извънредно извънредно да е!
    Извънредно да се изплати по още една пенсия на пенсионерите,на соц.слабите да се раздадат по 150-200лв както и хранителни продукти,нали има БЧК,някаква хранителна банка,да се поеме поне половината на домакинство ток и вода!!
    Ако не става се омитайте!!

    Коментиран от #27

  • 11 Факт

    51 14 Отговор
    Пляснаха фандъкова през лицето!
  • 12 Къса памет

    77 7 Отговор
    помните ли преди 1-2 месеца този министър как със посланика на китай посрещаха китайците на летище софия?! просто питам за 1 съсед.
  • 13 спирайте и плащайте задълженията ни и ра

    68 5 Отговор
    зходите ни.Финансово обезпечение на мероприятието по затваряне счетоводството предвиди ли , на место ли ще ни носят кинтите , или по виртуалния обмен. С какво ще се препитава народът бе жабо , с какво ще си плаща задълженията. ОТДЕКА ПАРИ.
  • 14 ДебелоКУРОВ

    56 20 Отговор
    Абе, господа, че тичаме след влака, така е!
    Че не взехме необходимите мерки, така е!
    Че пандемията ни хвана по бели гащи, така е!
    Че все още не знаем на кой свят сме, така е!
    - Абе, хора, вземете се в ръце, не се осланяйте само на некадърниците по етажите на властта!

    КУПУВАЙТЕ ХЛОРНА ВАР, ОБЕЗЗАРАЗЯВАЙТЕ СИ ВХОДОВЕТЕ НА БЛОКОВЕТЕ И АПАРТАМЕНТИТЕ, МАГАЗИНИТЕ , АПТЕКИТЕ, ОБЩЕСТВЕНИЯ ТРАНСПОРТ НА ВХОДОВЕТЕ ПОСТАВЯЙТЕ НЯКАКВИ ТЕКСТИЛНИ ИЗДЕЛИЯ НАПОЕНИ С НАТРИЕВ ХИПОХЛОРИД ЗА СТЪПВАНЕ ПО ТЯХ!

    Коментиран от #36

  • 15 Доктор ХаОс

    109 9 Отговор
    Преди 20 дни тези мерки щяха да са адекватни , а сега след дъжд -качулка ! Да се затворят граници и летища ! Ние сме бедна и некадърно управлявана държава и малко ни трябва да вдигнем навсякъде белият байрак !!!

    Коментиран от #40

  • 16 8665

    69 11 Отговор
    Е що бе? Нали уж беше само паника, кихнеш два пъти и готово - минава. Закъсняхте от тъпотията си, трябваше по-рано, а сега не може да го спрете вече. Ама нямаше кой да обяснява как в България няма вирус и всички проби са негативни.
  • 17 сори сорос

    118 19 Отговор
    Ся, нека някой напет либерастки соросоид да излезе и обясни, защо при Бай Тошовия тоталитаризъм нямаше (освен банани) вируси, грипни епидемии, затваряне на училища и кво ли не, чуми и болести по животните, мигранти, гейове, ГМО, такава висока смъртност и брутална демографска криза...
  • 18 Годжи

    33 3 Отговор
    Много работа свършихме,браво на нас !
  • 19 Григоров

    84 8 Отговор
    Всичко това требваше да стане още преди 3 седмици, плюс спиране на полети и автобуси от Италия със задължителна карантина за всеки пристигнал от рискова страна. Некадърните гербаджии проспаха епидемията, докато обясняват как това било като лек грип, напълно безопасен, лекувал се на крак ... Свърши ли всичко - оставки и съд за некадърниците.
  • 20 Tate

    39 1 Отговор
    Вуте ходил на заря и Нане го пита ""Абе Вуте кво е тва заря ?"" Вуте размахал ръце към небето и казал "Нема ,нема току си е2е майката" Та така "Па си е@а майката ".дано да няма много болни че .....
  • 21 sts

    75 2 Отговор
    Вирусът е разпостранен от месец Ноември в Китай и има за цел да разбалансира икономиката в световен мащаб.Извънредна ситуация трябваше да се въведе още в началото на първите случаи на вируса.Тогава трябваше да се затворят границите на страната разпостранител.Но не това искаха тези които го създадоха понеже нямаше да получат това за което искат а именно ситуацията в момента.Но нека се замислим върху мерките в момента, добре нека се въведе извънредно положение и какво нали знаете че 81 % от хората дори не разбират че са заразени.Дори всички ние в момента може да носим вируса и да не знаем или да имаме хрема и кашлица и да го прекараме леко.Постигнаха си своето и то като го докараха в Европа от Италия.В сърцето на Европа.И ето паниката се създаде нека Господ Ни е на помощ следващите месеци,защото Българската икономика в това си крехко състояние, ще е тежко но ние сме игла в купа със сеното!!!
    Да живее България!

    Коментиран от #143

  • 22 4359

    50 5 Отговор
    Границите не ги затварят. Колко хора от чужбина идват дневно?!
  • 23 Бесен Язовец

    53 6 Отговор
    Имате право само да ядете и да гледате стари филми! Сърнаха ви в 20те г на миналия век соросите алчни.

    Коментиран от #175

  • 24 фирма

    87 4 Отговор
    Това добре! Но поне 4 месеца сега никакви данаци, ддс, вноски, лихви и такси! И то с задна дата от началото на месеца, защото вече 2-3 седмици така или иначе икономиката (то нямаме такава всъщност) амря!
  • 25 Диамантената ръка

    34 11 Отговор
    Ай стига! Всички ще умрем, рано или късно, ама няма да е днес за 90 процента. Жалко за възрастните, там положението е почти неспасяемо

    Коментиран от #237, #251

  • 26 SS man

    21 3 Отговор

    До коментар #1 от "Павлов":

    Не неси лош пророк,просто си реалист👍...
  • 27 Марги

    27 6 Отговор

    До коментар #10 от "Ставрев":

    Точно така, точно така! Ама само половинчати мерки. Плюс това у българите няма хъс да се борят за права. Остават само задълженията.
  • 28 Лелее

    31 11 Отговор

    До коментар #7 от "qwerty":

    А като затворят и хиляди умрат от глад ?
    А бе смешник ?
    Знаел ли на колко хора препитанието им зависи от кварталните заведения ?
    А бе “умник “?

    Коментиран от #61

  • 29 Минка от околовръстното

    41 6 Отговор
    Аз трябва ли да връщам клиенти или това не се отнася за нас труженичките ? Редовно се подмивам в близката река..............

    Коментиран от #32, #47, #140

  • 30 Петър

    61 5 Отговор
    Тези мерки само ще уддължат пандемията!
    Въпросът е какво правим след това с фалиралите, безработните, бездомните и гладуващите?
  • 31 Професор по Стоманобетон

    26 3 Отговор
    Много убуу..и ся кво праим със зъболекарите!?!Аз правя зъби,дал съм сумати пари..баф маа му
  • 32 Малка Пенка

    19 2 Отговор

    До коментар #29 от "Минка от околовръстното":

    Свирки ма..еее..ммого сте зле на околовръстното.Пийш две ракии и миняга..после пак и са жибуриш.Европейци,пфуй
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Прост народ слаба държава

    67 14 Отговор
    23ма са открити, а заразените са хиляди, защото границите са отворени и андрешковците шарят. Управляващите трябва да затворят спешно всички граници: сухопътни, водни, въздушни, трябва да затворят моловете, ресторантите, гарите, пазарите, ..на война, като на война, този народ е прост, недисциплиниран и тарикатски и само тоягата го оправя.

    Коментиран от #58, #74, #227

  • 35 Не така

    49 15 Отговор
    изродии! Ще съсипете и без това немощната ни икономика ваш'та мама!
  • 36 Tate

    32 0 Отговор

    До коментар #14 от "ДебелоКУРОВ":

    Белина,син спирт ,кърпи за миене на мивки и подобни ! Идвам от пазар пред аптеките по 5-7 човека пускат по двама .В железарията никой, взех белина спирт и готово всичко за 2 лева ,хора бъдете практични !
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 А сега де

    30 6 Отговор
    Абе уж Америка го пуснала...пък и техните пазари ще рухнат...

    Коментиран от #183

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 КАССАНДРА

    45 8 Отговор
    БОКО ЯДЕ ХРАНИ ВНОС ОТ ШВЕИЦАРИЯ И ФРАНЦИЯ .

    БОКО--ЩЕ БЪДЕШ СВАЛЕН ТАЗИ ПРОЛЕТ..ДАА ВИЖДАМ ГО ЯСНОО .
    ТИ СИ КРАДЛИВ ЗЛОБЕН МАНИПУЛАТОР...ХАИРЕ РЕДИ СЕ НА МАГАЗИНТЕ И ТИ, ТИКВА КРАДЛИВА .


    БОКО ЩЕ УМОРИ НАРОДА СЕГА..А ТОЙ ЯДЕ ШНИЦЕЛИ И ПЪРЖОЛИ ОТ ВИЕНА ДИРЕКТНО !!
  • 43 Учуден

    28 12 Отговор
    Това с извънредното положение е върха на тъпотията. "Каквото повикало, такова се обадило" е казал народа.

    Коментиран от #65

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Учуден

    31 1 Отговор
    ... А на времето просто пиехме чайчета ...
  • 47 Мики Синьото око

    22 5 Отговор

    До коментар #29 от "Минка от околовръстното":

    Минке,
    Ти си имаш имунитет. Не бой се. А клиентите ти, те са свикнали и на по-голяма гняс. Нали са фенове на тиквата...
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 До ГРОБ

    19 8 Отговор
    а след извъредното положение какво следва ? пучь за свалянето на президента ли ?
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 *******

    19 1 Отговор
    А маски по аптеките кога?
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Петър Панков

    36 8 Отговор
    имам предложение. защо не спрете да навирате мутрата проста, неграмотна, тлъста и нагла, постоянно в полезрението на гражданите. освен като виден макроикономист, каунът вече се изявява и като световноизвестен вирусолог. язък за пиара и свързаните с това разходи на публични средства. приятен ден.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 ЦУПАТА ГУПАТА

    16 8 Отговор
    ЦАЛУФКИТЕ НА БОРИСОФ ДОКАРАА ТАЯ КАТАСТРОФ !

    ТОИ Е 200 КИЛА ВИРОС БЕЗ ЦИЦЕТЕ !
  • 58 Професор по Стоманобетон

    3 1 Отговор

    До коментар #34 от "Прост народ слаба държава":

    Прав си на 100%>Чалга но мърси!!!
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 ХАХАХА

    13 14 Отговор
    айде правителството ви сложи намордник на устата. МАЧКАЙ!! МАЧКАЙ ТЪПИЯ БАНТУСТАНЕЦ!!
  • 61 Глей ся

    18 11 Отговор

    До коментар #28 от "Лелее":

    Ей такива хора много ме дразнят. Глей ся! Ако не се затвори, след 2 месеца, държавата ще е със 20 години назад! Заразените ще са безброй, болниците ще са пълни, тогава и здравите сами няма да излизат! Той за заведенията се притеснил. Летния сезон, няма да има тази година. Вируса няма да отмине през лятото.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Софиянец

    12 30 Отговор
    Браво, за първи път навременна и правилна реакция на правителството!

    Коментиран от #67

  • 64 ехх да

    35 2 Отговор
    а как ще плащаме сметки за ток и вода? Касите ще работят ли
  • 65 Какво?

    2 0 Отговор

    До коментар #43 от "Учуден":

    И какво трябваше да е, според теб?
  • 66 Фандъков кво праим

    24 8 Отговор
    В градския транспорт е пълно с бацили. Вчера един на метър от мен през цялото време кашляше и храчеше на пода. Добре че бях с маската.
  • 67 Илиян

    16 5 Отговор

    До коментар #63 от "Софиянец":

    Да, много навременна, само дето е позакъсняла с около 3 седмици.
  • 68 Този

    16 0 Отговор
    И моловете и ресторантите и кафенетата също ще работят късмет със овладяване на вируса ако не се затворят
  • 69 Мара

    27 22 Отговор
    На пук на всички негативни, аз пък ще кажа, че държавата този път действа правилно. Вярно, закъсняха с няколко дена, но предприетите мерки са много правилни, стига народът да има самосъзнанието да ги спази.
  • 70 Кой68

    15 5 Отговор
    А вие със какво допринесохте и допринасяте за овладяване на случващото се?Виждам че има много разбирачи във и от всичко.Винаги все друг ви е виновен.....
  • 71 kjl

    28 8 Отговор
    Аз побързах да си платя данъците днес, та да има държавата средства да ни защити достойно от този вирус.
  • 72 БиотехнологичнААсоциация

    13 6 Отговор
    За съжаление във следващите 30 дни ще пламне, САЩ!

    Коментиран от #80, #185

  • 73 VW polo

    4 18 Отговор

    До коментар #33 от "ЦУПТА GFR":

    Подценяваш го. Гледах го как счупи една дъска, на церемония по таекун-до, в една азиат. държава. Връчиха му някаква почетна награда. Доста е бърз. Хората с високи нива в бойните изкуства, си остават с високи показатели цял живот.
  • 74 ТРОПЧО

    3 6 Отговор

    До коментар #34 от "Прост народ слаба държава":

    МРИ БЕ.КУЧЕ МРЪСНО
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 777

    7 3 Отговор
    Ходи го хвани за боздуганя ердоганя
  • 77 Едно време пак от Китай тръгна маларията

    9 10 Отговор
    Сега Тия жълтури Котайците да поемат загубите за бизнеса, даеба и мизерниците:-)
  • 78 КралиМарко

    19 5 Отговор
    Алоо, ма в таз държава не могат да различат заразата от грипа...Тотална некадърност и сред лекарите!!!Като знам какви ни ръководят, какви ни учат, какви ни поправят колите..та ми е ясно и какви са ни лекарите!!!
    Тази епидемия в нормалните държави - различни от Италия и БГ се хваща и диагностицира, но не и тук..Тук няма капацитет, няма желание, а и се крие до последно, бел;ким се размине!!
    Лечението и профилактиката/ превенцията е изцяло грижа на нас самите!!!ХОРА тук може да оживеете, само ако сами се погрижите за Вас и близките Ви!!!
  • 79 за Вирусите и мишките

    48 9 Отговор
    Има един вирус много по-опасен от COVID 19, казва се ГЕРБ 11 (11 години безконтролна, тоталитарна власт)!

    Коментиран от #211

  • 80 kkk

    16 8 Отговор

    До коментар #72 от "БиотехнологичнААсоциация":

    И кое му е "за съжаление" да пламне вируса в държавата която УМИШЛЕНО го пусна в Китай с цел да им убие икономиката? А и ФАЩ когато и да изчезнат от картата на света все ще е късно и все ще е повод за поне 3-месечни празненства по целият свят...

    Коментиран от #265

  • 81 Диктатурата на Тиквата и Шайката му

    17 5 Отговор
    Намерението на Министерски съвет да въведе извънредно положение в България заради случаите на коронавирус в страната не е обсъждано с държавния глава. Това обяви прессекретариатът на президента в отговор на въпроси от "Дневник" във връзка с въведеното по-рано с решение на Народното събрание извънредно положение в страната за един месец.


    Президентът не е бил предупреждаван за това по никакъв начин от страна на Министерския съвет или Народното събрание, уточняват от пресофиса на Румен Радев.


    За намерението на правителството да въведе извънредно положение в страната и гласуването му от парламента държавният глава е научил от медиите.

    Коментиран от #146

  • 82 Дядо Иван

    21 5 Отговор
    Чуствам че Горанов потрива доволно ръце няма да плащат пенсии . Щом вироса засяга главно пенсионерите.
  • 83 чиче

    9 1 Отговор
    хами кво ша прам ,амо навлеците додат през гръчко??
  • 84 Мнение

    30 2 Отговор
    Извънредно положение без затваряне на границите 5 пари не струва.
  • 85 смах

    11 6 Отговор
    кво стоно с образованието? за бизнеса пълна смърт!
  • 86 ДедоДъррррр

    21 9 Отговор
    Боко бил хванал от рождение нелечим "КретенаВирус" прихванат от свинска тиква сорт Коравец печена със свинска мас у гаража в Банкя! ]:) покрай него са заразени и сите говеда парламентарни и правителствени! Въшлясал дюшек с чергите се гори на огън до пепел ама... а де...
  • 87 КОРОНАТИКВОС

    39 6 Отговор
    ПРИ ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ КОНСТИТУЦИЯТА ЯСНО КАЗВА,ЧЕ СЕ РАЗПУСКА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И УПРАВЛЕНИЕТО СЕ ПОЕМА ОТ ДЕЙСТВАЩИЯ В МОМЕНТА ПРЕЗИДЕНТ НА РЕПУБЛИКАТА .///С ЕДНА ДУМА ТИКВАТА ТРЯБВА ДА СДАДЕ ВЛАСТТА НА РУМЕН РАДЕВ,АКО НЕ ГО НАПРАВИ БОРИСОВ НАРУШАВА КОНСТИТУЦИЯТА

    Коментиран от #91, #98

  • 88 1234

    8 2 Отговор

    До коментар #5 от "Твъ е края на бегето😂😂😂😂😂":

    Ти нормален ли си бе резак
  • 89 Мирослав

    27 4 Отговор
    Сега гледам медиите -Сега ГЕРБ ни успокояват че хляб мляко храни нямало да свършат и вадят някакви браншовици да обясняват че всичко е наред- и се сещам преди 3-4 дни как ни вадеха разни професори по медицина които ни обясняваха че коронавирусът бил обикновен грип и то безобиден !! НА КОГО ДА ВЯРВАМЕ БРЕ ЛЪЖЦИ!! ОСТАВКА МАХАЙТЕ СЕ - БГ НИКОЙ НЕ Е ЗАСЛУЖИЛ ЗА ДА БЪДЕ НА ВЛАСТ!! -32 Г НИ УПРАВЛЯВАТ ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ! СКОРО ХРАНИТЕ ЩЕ СВЪРШАТ И КАТО ВЗЕМА КАЛАШНИКА ЩЕ РАЗСТРЕЛЯМ ПОНЕ 10 ГЕРБЕРОПЕДАЛИ!
  • 90 мани мани

    7 4 Отговор
    зомбита, седите си в къщи! 4ухти ли уа? тъпири мамини
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Мулен Руж

    11 1 Отговор

    До коментар #5 от "Твъ е края на бегето😂😂😂😂😂":

    Майка България няма умиране бе рязане фес.
  • 93 ИКОНОМИЧЕСКИ ВИРУС!

    19 6 Отговор
    Този вирус е насочен срещу работници, пенсионери, инвалиди!!! Целите на вируса са да вкарат държавите в многомилиардни дългове заради бизнесмените, на които трябва да плащат солидни обезщетения!!! Ппц държавата не е виновна за вируса и не е длъжна да компенсира загубите на бизнесмените, защото не сме комунизъм и бизнесмените ТРЯБВА ДА ИМАТ БИЗНЕС ЗАСТРАХОВКА И КАСИЧКА ЗА ЧЕРНИ ДНИ, които да им помагат в такива ситуации, а не държавата!!! Обаче всичко е планувано, за да бъдат източени държавите!!! Бизнесмените служат на политическата мафия като наемни убийци срещу държавата. Чрез бизнесмените всяка държава се вкарва в огромни дългове, разпарчетосва се всичко, унищожава се природа, съсипва се общество! Благодарение на бизнесмените САЩ има 20 трилиона дълг и са разрушили половината планета. Благодарение на БГ бизнесмените държавата има над 20 милиарда дълг, разпарчетоса се всичко, природата се отрови, обществото се разболя и осакати!!! Това е целта на световната политическа мафия - поръчва на наемници да убият държавите. В случая наемниците са бизнесмените, а политиците са помагачите! След коронавируса обществото - работници, пенсионери, инвалиди, ще дължат нови огромни многомилиардни дългове на финансови акули, а пенсии, здравеопазване, телкове и прочие социални плащания ще бъдат намалени до МИНИМУМ!!! Следва и увеличаване на осигуровки върху заплати, по високи жилищни такси, увеличаване на трудов стаж, повече доплащане в болници, по-скъпи стоки!!! Да им е ч

    Коментиран от #188

  • 94 888

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Стаси":

    Защо пишеш неистини?
  • 95 чиче

    10 2 Отговор
    ЦЕЛИЯ наречен ЩАБ са статистици.КОГА ДОЙДОХА маските и защитното облекло.САМО гпедат какво правят истинските дьржави

    Коментиран от #109

  • 96 Зайко Байко многознайко

    15 5 Отговор
    Сега ситуацията е патова! Само ще ви кажа, че има по-велико чувство от страхът от заразяване с CoVid19! Най-великото чувство на света, не не е любовта! Запомнете това чувство се нарича ГЛАД! Иначе скоро ще действа естественият подбор, който остане , остане ! Пингвина и той се прави на безстрашен герой ! На мен лично това нещо ми прилича повече на биологично оръжие! Много противоречиви изследвания, резултати и още по неадекватни мерки! Има една наука която е създадена от френската школа на Луи Пастьор и се нарича " Обща ендемиология , епизоотология и механизъм на предаването на заразните болести"! Там са основополагащите принципи, този вирус не се проявява конвенционално, това ме кара да си мисля за биологично оръжие, мое мнение !
  • 97 Алфа Буратино

    12 2 Отговор

    До коментар #75 от "kkk":

    3.6% е смъртността в болничните заведения, а колко си мрат по пантофи в хола, никой не знае на тоя етап.

    Коментиран от #184

  • 98 оня с коня

    8 6 Отговор

    До коментар #87 от "КОРОНАТИКВОС":

    Така е ,но от НС нарочно не са казали за въвеждането на Извънредното положение на Радев за да не знае и да не си търси Правата на Командващ.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 6 Отговор
    Дядо, дядо, ЗАЩО МЕ ОСТАВИ, ДЯДООО, на този коронавирус мутант...защо ме остави на БАТЕ НЕЦИ и съседа МАНАФ....НЕЦИ ме тъпче с кучешка храна, а съседа ми пръска канала... без вазелин!

    Коментиран от #151

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Андреа

    3 12 Отговор
    Всички "коментатори" - да духат супата!! Ха ха ха ха!!
  • 103 Фхк

    10 0 Отговор
    Банките да опростят кредитите или да умират от коронавирус
  • 104 Дърти лешове 2019(етноситебг се смятат)

    6 1 Отговор
    Наказани са, след 10 дена предстои още и още и още...! (Сълзи невинни се наказват...!)
  • 105 Турчина

    9 7 Отговор
    Ердоган,къде си?Живи ще ни погребат тук!Държавата няма капацитет да се справи и най-лошите опасения се сбъднаха.Къде си,Ердоган?Спаси ни!

    Коментиран от #247

  • 106 Сулев

    1 5 Отговор
    Браво на Андреа!!

    Коментиран от #108

  • 107 hаха

    16 2 Отговор

    До коментар #1 от "Павлов":

    Чалготеките няма да бъдат затваряни заради корона вируса!
    Там "разумна форма на живот" не вирее
  • 108 Пулев

    1 0 Отговор

    До коментар #106 от "Сулев":

    Браво на Сулев!!
  • 109 ДаДа

    5 2 Отговор

    До коментар #95 от "чиче":

    И какво правят истинските държави?Тук в Чехия има над 100 болни вече.Ресторантите и пивниците ще работят до 8 от утре.Влакове и рейсове до Германия и Австрия няма да има.А най-развитите Германия?Всеки си затваря границата с тях щото са най-зле след Италия.
  • 110 Честит ви COVID19 и честита ви Тиква

    12 5 Отговор
    Айде да й е честито на раята - честита ви Тиква!Този COVID-19 дойде дюшеш за Тиквата и шайката МУ!С това извънредно положение, Тиквата се абонира да е начело на Кочината поне до 3000 година!
  • 111 до Гробарите

    8 4 Отговор
    Ама нали нямаше вирус в БГ и затова нищо не правехте?
    Тиквата не му ли стигат милиардите?
  • 112 Варна

    17 1 Отговор
    Хора,ние нямаме икономика-представяте ли си ако всичко затвори за няколко месеца...!Какво ще правим?Какво ще ядем?Как ще си плащаме сметките?Някой знае ли,дали държавата има резерв?
  • 113 На стари години Пелтека шалвари тури

    3 3 Отговор
    В името на чуждия син...! Яж му оназ работа до халите и си спомняй за,, младостта,...!
  • 114 Русенец

    8 4 Отговор
    Поне едно умно решение. Браво. Но с отворени ГКПП вирусът ще продължи да се прокрадва.
  • 115 Боко Тиквочеф

    12 3 Отговор
    Сутрин,вечер онанизъм-здрав и бодър организъм ,а народа оглупял лапа черния кавал!
  • 116 Светия дух

    5 4 Отговор
    Вчера,нали някакъв поп каза,че единствено в църквата хората не се заразявали от корона вирус,защото там се извършвали тайнства.Незнам вече,дали трябва да се смея или да плача.Всички са полудели!
  • 117 защитна стена

    6 4 Отговор
    Това трябваше да стане преди две седмици, а не като пламна кочината и дбитъка започна да се гъта. То не бяха пресконференции, срещи с алчночервения бизнес, гадатели, врачки. А сега яжте му главата умници.
  • 118 Аз незнам защо е това

    10 3 Отговор
    Те храните няма да свършат ама пари няма да се купят.хахахахах .Всеки грабва по един камък и към магазините.друг начин няма.

    Коментиран от #121

  • 119 Лилафка - летящия холандец

    6 2 Отговор
    Единственото ми забавление остава на мен и колешките,, подземните,, гаражи...! (Ехото там е добро, все едно сте на планина...!)
  • 120 Я па Я

    3 2 Отговор
    Нема ли една неутронна бомба,по-голема да ни я даде НАТО,та да се не мъчиме???
  • 121 Турчина

    11 3 Отговор

    До коментар #118 от "Аз незнам защо е това":

    В такива моменти не трябва ли държавата да раздава продоволствия на народа си безплатно?Поне неща от първа необходимост.

    Коментиран от #124, #126

  • 122 Кото стане

    7 1 Отговор
    Абе кой българин спазва правила.Затвориха училища а учениците на тумби вън. Затварят кварталните магазинчета ама не съвсем. Ще се работят и фабриките постаруму-какви ти дезинфекции. Таа...ако е плъзнала гадинката просто ни трябва огромен късмет.
  • 123 Работник

    11 2 Отговор
    Предлагам като превантивна мярка да се затворят всички производства и отрасли който не са жизнено важни за хората. Така ще се ограничи още по-драстично распространението на копонавируса. Защото представяте ли си в едно предприятие със 1000 човека персонал, един да има заразен, един път да кихне и до 1 час е заразено цялото предприятие. Вечерта всеки един от това предприятие заразява още поне 10 човека по-пътя до дома и в къши като зарази всички. За 24 часа се заразява цялото население в града! Това е изключително опасно! Айде ако умрат собствениците на фирчи добре, ама ако уморят повечето работници!? Кой ще работи, то и без това не достига работната ръка! Мъка........
  • 124 объркал си държавата

    11 2 Отговор

    До коментар #121 от "Турчина":

    В тази държава функцията и е да събира данъци, глоби и такси и нищо да не дава.
  • 125 SAAB

    9 2 Отговор
    НАЙ - ВАЖНО е да се въведе лимит при покупка на артикули и стоки !
    ДА СЕ ПРЕСЕЧЕ презапасяване и недостик !
  • 126 Що искаш..?!

    6 1 Отговор

    До коментар #121 от "Турчина":

    Крайно нуждаещ ли си..?! (Един пакет ориз, 1л олио, 1кг захар и 3 л вода)
  • 127 ИПИ и сдс

    6 2 Отговор
    Считаме, че в тази обстановка е демократично и пазарно да не се интересуваме ще нарастнат ли цените на хранителните стоки, ще се намалят ли цените на горивата и т.н.
  • 128 ССмокар

    6 2 Отговор

    До коментар #4 от "Главата не е за украса":

    Извънредното положение е като на война. ИЗПЪЛНЯВАШ ! Ако не-разстрел. Е те това е обратното на демокрацията, за която пиша от време на време. Че не сме узряли за демокрация е мангоджери сигурно. Това е теста на държавата дали има държавност. Одобрявам превантивните мерки да държавата. ААААА, троловете да им прихнат и да ги бройкат чакат 14 дни - може и някой да е читав. Бог да пази България и българите.
  • 129 Серафим

    6 3 Отговор
    Мисля си... А ако банките затворят едновременно, за което естественно няма да ви предупредят, а картите ви се окажат блокирани..... Ако целта е едни дългове да изчезнат или пък се окаже, че след блокиране на икономиката има дефицит на стоки, ако парите вече нямат стойност, а две консерви са капитал... Само си мисля

    Коментиран от #192

  • 130 6426

    14 6 Отговор

    До коментар #8 от "КралиМарко":

    Пий си хапчетата, човек! За един керлив вирус ще сринете държавата! Военни ще ми изкарва. Наплашихте хората по телевизията и по форумите, а сега и автомат в лицето ще им заврете. Страхливци!

    Коментиран от #136, #137

  • 131 ем сте тъпи ем не сте наясно с дереджето

    2 1 Отговор
    Окончателно , счетоводството требе да му е ясно , че всяко мероприятие се обезпечава финансово , та така по 600 € на калпак , като оня на Барба Ганьос , но не точно на неговия , щот той си е набрал достатъчно , да си седим дома и да спазваме карантина , а и за държавните задължения , дето ги наричате , нулева година.
  • 132 Турчина

    11 2 Отговор
    Спрете се.Колкото повече сте изпълнени със страх и дискутирате даден проблем,толкова повече енергия давате на въображаемите демони в главата си.Визуализацията работи и по този начин.Страхът е мощна енергия,но нещата не са толкова страшни.Човечеството е преживявало и по-ужасни неща.

    Коментиран от #213

  • 133 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 5 Отговор
    БОГ да пази БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #135

  • 134 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 5 Отговор
    ГЕНЕРАЛА не е ГОДЖИ
  • 135 ГРАД КОЗЛОХУЙ

    5 6 Отговор

    До коментар #133 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Мислиш ли,че има бог?

    Коментиран от #158

  • 136 ССмокар

    1 2 Отговор

    До коментар #130 от "6426":

    Кирлив си ти, не керлив. Армията да е на границите, полицията в държавата. Бог да пази нас-българите и България.
  • 137 КралиМарко

    7 3 Отговор

    До коментар #130 от "6426":

    Кирливия Вирус..е синтезирано биологично оръжие -съдържа активната част на СПИН-а и Ебола-та ,съчетано с устойчивост на радиация и без лечение на практика все още!!!Та викаш..ТИ си безстрашен и всички други са страхливци!?Да си безстрашен в тази ситуация може само да си или ЛУД, или много ограничен мисловно, за да не се запиташ защо ВСИЧКИ държави въвеждат практиката на КИТАЙ - тотална КАРАНТИНА!Държвата я няма много отдална за обикновените ХОРА - та какво да се срива?!Страх Ви е , че се срива изграденият с далавери модел на структурно ограбване на масите , за сметка на малцина!Хората няма какво да губят - освен живота и близките си!!!Бизнесите, далаверите и милионите...не са били за тях, така че, е ясно кой плаче от такива мерки.Хапчетата не помагат - за глупостта лек няма, то смелост е нужна срещу този вирус , а не мисъл и логично действие!!!
  • 138 123

    4 4 Отговор
    Хората като ходят на работа пак си прехвърлят вируса. Какво като затворите магазините. Нищо няма да направите с тези мерки. Пълно лицемерие на загриженост от страна на политиците и манипулация на хората.
  • 139 Фермер

    3 3 Отговор
    Чувам от познати,че имало болни в Сливница и в Своге.Вие да знаете нещо? Може би ще затворят София,май огнището е тука.
  • 140 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 3 Отговор

    До коментар #29 от "Минка от околовръстното":

    на проститутка и наркоман вяра да нямате

    Коментиран от #149

  • 141 Васил

    8 4 Отговор
    Щом Герб взимат мерки Българите сте обречени.
  • 142 гост

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "Главата не е за украса":

    що бе аз в игралната зала продавам бира и чипс значи съм хранително заведение е хазарта е втора дейност:) ми и в хранителните магазини продават батерии
  • 143 Може би правителството е знаело

    6 2 Отговор

    До коментар #21 от "sts":

    че вирусът е неизбежен и опасен за но за да не ни уплашат първо пускат сериозно предупреждение, после за успокоение някой се изказва че е нормален грип. Така ни подготвят постепенно редувайки " топъл / студен душ" тоест притеснение/ успокоение. Народът е като " непослушно дете " за правителството. Всъщност няма друг начин да ни привикнат към новата ситуация. Какво щеше да стане ако ни бяха блокирали изведнъж като гръм от ясно небе? Реакцията на хора, които са свикнали да бъдат свободни щеше да прерасне в кървав бунт за нарушаване на човешки права. За това ни подготвяха лека по лека към извънредно положение.
  • 144 КралиМарко

    3 5 Отговор
    Мерки вземали !?
    Абе Ви сте се събрали и давате няколко пресконференции от Министерски Съвет - там сте над 100човека заедно с мисирките!!!
    Без думи!!!-те това е извънредно положение
    Ама то и МОЛ-те не могло баш да се затворят - че там имало аптеки и9 хранителни магазини и Застрахователи и Банки!!!СЕТИХТЕ ли СЕ!
    ЗАПОМНЕТЕ - ВСИЧКИ В КЪЩИ и НАВСЯКЪДЕ ПОЛИЦИЩЯ И ВОЕННИ С ОРЪЖИЕ!!!НИКАКВА РАБОТА - никакво ДВИЖЕНИЕ и контакти БЕЗ ПРИЧИНА!!!Е, това нема как да стане в БГ - всичкото милиционер и военен са връзкари , та нема как да се гърчат на ТЕРЕН!?САМО МЕДИИНИ пунтамари!!!Евала Баце - след месец , ще има много работа за траурните агенции.
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Президента,

    3 0 Отговор

    До коментар #81 от "Диктатурата на Тиквата и Шайката му":

    къде дрема?! Покана ли очакваше?
    ЧЛЕНовете ръководещи държавата имаха ТРИ месеца...
    Не става с дремане и ослушване.
  • 147 да разбирам ли...

    4 0 Отговор
    Че който си търси работа, да го отлага за по-късно?

    Коментиран от #154

  • 148 Някой

    3 0 Отговор
    Ся всички джендъри меки китки и всякакви отклонения ще си правят Дом парти с салфетки бело и други екзотични материални и нематириални пособия по домовете в групи по 14 дена
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Полугаевски

    5 1 Отговор
    Да помислим.Играта се играе до последно.Не пишете преди да помислите.Не постъпвайте,преди да помислите,не вярвайте,преди да помислите.Не се шашкайте.Първо мислиш,после местиш.
  • 151 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 2 Отговор

    До коментар #100 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ей невъзпитан човек дядо нямам защо обиждаш хората това показва колко ти е умствения багаж а и никове крадеш
  • 152 БАИ ПЕШО

    4 2 Отговор
    ЯЗЕ ДА ПИТАМ СЕГИ ТАЯ цвета караянчева КАК ЩЕ Я КАРА С13000 ЛЕВА ЗАПЛАТА В ТАЯ КРИЗА ТЯ ЩЕ УМРЕ ОТ ГЛАД
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Фермер

    4 0 Отговор

    До коментар #147 от "да разбирам ли...":

    Ще има търсене на нови кадри в погребалните агенции.
  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Аззззз

    5 2 Отговор
    НЯМА НИКАКВА ЕПИДЕМИЯ ИМА ПСИХОЗА НАЛОЖЕНА ОТ ЕВРЕИТЕ И ТЪПИТЕ БЪЛГАРИ ВЯРВАТ
  • 158 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 2 Отговор

    До коментар #135 от "ГРАД КОЗЛОХУЙ":

    БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ
  • 159 Гост

    6 0 Отговор
    Гледайки новините в Турция върви пълна дезинфекция на всякъде, аз вчера се прибрах от Пловдив, няма НИЩО, нито във влакове, нито в автобуси,... караме си през просото, какво ще става в България един Господ знае.
  • 160 Гост

    5 0 Отговор
    Гледайки новините в Турция върви пълна дезинфекция на всякъде, аз вчера се прибрах от Пловдив, няма НИЩО, нито във влакове, нито в автобуси,... караме си през просото, какво ще става в България един Господ знае.
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 1 Отговор
    олигарси политици не ви пука за народа
  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 1 Отговор
    герб мутри мафии
  • 165 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 1 Отговор
    корона вирусът е биологично оръжие
  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 3 Отговор
    защо не сме хора човеци
  • 168 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 6 Отговор
    не сме народ а мърша П Р СЛАВЕЙКОВ
  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 2 Отговор
    на днешно време човек за човек сана вълк
  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 Викаш

    2 1 Отговор

    До коментар #23 от "Бесен Язовец":

    да гледаме "Ни чул, ни видял" с баща ти Язовецът :D
  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 3 Отговор
    не сме народ а мърша П Р СЛАВЕЙКОВ
  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 2 Отговор
    БОГда пази БЪЛГАРИЯ
  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 стоян

    0 6 Отговор

    До коментар #38 от "А сега де":

    До 38 ком -Това го твърдят русофилите кумунисти -че вируса е от Америка=макар че самите китайци си признаха че е китайски вируса
  • 184 kkk

    4 1 Отговор

    До коментар #97 от "Алфа Буратино":

    С грип всяка година се заразяват ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ хора и официално ВСЯКА ГОДИНА измират над 5%- и сам можеш да сметнеш, че заради "простичък грип" дори и при наличието на ваксини редовно си измират в ПЪТИ повече хора отколкото досега има заразени с тоя вирус... А колко още си измират заради грип "по пантофи в хола" никой не знае, но при МНОГО ПЪТИ ПОВЕЧЕ заболели от прост грип е логично и измрелите "по пантофи" да са МНОГО повече- елементарна математика...

    Та така- КЪДЕ Е ПРИЧИНАТА ЗА ПАНИКАТА?
  • 185 слаботоков

    1 0 Отговор

    До коментар #72 от "БиотехнологичнААсоциация":

    Дай Боже!
  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 hmhmhm

    0 1 Отговор

    До коментар #93 от "ИКОНОМИЧЕСКИ ВИРУС!":

    Само не разбрах защо ще плащаме на някой си?

    Коментиран от #234

  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 2 Отговор
    да сме човеци
  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 Серафиме, Серафиме...

    3 0 Отговор

    До коментар #129 от "Серафим":

    Мога да продължа сценария ти. Храната свършва и ГЛАДЪТ командва. ЧОВЕКЪТ забравя всички етични норми и се връща към животинската си същност. Няма забранени неща и неприкосновена собственост, естественият подбор си казва думата - ще оцелеят нецивилизованите, цивилизационно адаптивни индивиди.
  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 хахахаха

    1 1 Отговор

    До коментар #189 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Като гледам колко си неграмотен, май въобще не си ходил на училище! 😂

    Коментиран от #203, #207

  • 196 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 1 Отговор
    при соца имаше работа сигурност здрве опазване закони
  • 197 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 1 Отговор
    СДС И ИВАН КОСТОВ съсипаха БЪЛГАРИЯ
  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 6 Отговор
    ПРИ ЖАН ВИДЕНОВ бе инфлация празни магазини финнсови пирамиди
  • 200 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 5 Отговор
    БОЖКОВ е престъпник

    Коментиран от #228

  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 Лудите пак

    3 1 Отговор
    Са тук аман от психари брате
  • 203 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 206 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 207 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 3 Отговор

    До коментар #195 от "хахахаха":

    ха ха ха учил съм в училището за глухонеми деца КВАРТАЛ ПАВЛОВО СОФИЯ

    Коментиран от #210

  • 208 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 209 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 210 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 211 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 212 Психодиспансера

    4 1 Отговор

    До коментар #209 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Айде бе откога те чакаме аиде че още един търсим

    Коментиран от #214, #222

  • 213 Диан

    5 1 Отговор

    До коментар #132 от "Турчина":

    Напълно вярно е това. И от собствен опит знам как вманиачаването променя възприятието към околния свят.
    Една препоръка от мен - следете сънищата си. Човек започва да сънува онова от което много се страхува. Ако в сънищата ви присъстват вируси и болести - обсебени сте , трябва да предприемете нещо инак страхът ще ви погуби.
    Но имайте едно наум - не всеки сън се помни .

    Коментиран от #215, #217

  • 214 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 2 Отговор

    До коментар #212 от "Психодиспансера":

    ей психо що не се гръмнеш

    Коментиран от #219

  • 215 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 2 Отговор

    До коментар #213 от "Диан":

    ДИДО ИМА ИСТИНА В ТОВА КОЕТО СТЕ ПИСАЛИ ТИ и господин мюсюлманина
  • 216 Герб само герб

    2 3 Отговор
    Бойко въведи воено положение и се отърви от крадците и мутрите. Т са една шепа боклуци, който ни тормозят ежедневно. Целият народ ще ти е признателен, както и до ден днешен на Пиночет, който изби за една нощ дилърите на дрога.
  • 217 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 2 Отговор

    До коментар #213 от "Диан":

    ДИДО ИМА ИСТИНА В ТОВА КОЕТО СТЕ ПИСАЛИ ТИ и господин мюсюлманина
  • 218 тете

    6 0 Отговор
    Гръми фрaзи и гoлeми рoдoлюбци...
    Caмo нe рaзбрaх кoй щe плaти cмeткaтa. Cпирaт зa 1 мeceц бизнec и икoнoмикa. В крaя нa мeceцa Рaбoтoдaтeля трябвa дa плaти зaплaти ocигoрoвки, рaбoтникa cи чaкa зaплaтa зa дa плaти cмeтки, cлeд кaтo нe cмe изкaрaли пaри oбoрoт зa фирмaтa, кoй щe пoeмe тaзи зaгубa.
    Прeдпoлaгaм рaбoтoдaтeля дa ce oпрaвя, и рaбoтникa и тoй дa ce oпрaвя... Тук кaк щe ce oбeдинят гocпoдaтa пoлитици държaвници.
  • 219 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 220 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 1 Отговор
    герб мафия
  • 221 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор

    До коментар #219 от "Айде":

    айде това е форум господин комплексар
  • 222 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 2 Отговор

    До коментар #212 от "Психодиспансера":

    психодинспансера чупка това е форум

    Коментиран от #224

  • 223 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор

    До коментар #210 от "Глухонемия":

    ти се скрии ти не си глухоням малко глухи спамят по форумите
  • 224 споко бе

    0 1 Отговор

    До коментар #222 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Хванахме го.пиши си
  • 225 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 226 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 3 Отговор
    има много лоши хора комплексари завистливи аутсайдери интернет мишки
  • 227 Тодор

    2 0 Отговор

    До коментар #34 от "Прост народ слаба държава":

    Прав си, недисциплиниран народ, ама има от кого да се учи- от тия , дето уж го управляват. Ганьо си е все накрая, на опашката в световните дела. Ама нали все келепир търси, и лакомията и глупостта му изяждат главата.
  • 228 Киро

    3 1 Отговор

    До коментар #200 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    А ти не си наред в главата. То бива бълване на обиди, ама твоето спиране няма. Може да изразиш мнение без да обиждаш. Но явно на комплексара добрият тон не се нрави.

    Коментиран от #229

  • 229 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 230 Мунчо

    0 4 Отговор
    Абе къде е Клепоукия шебек от Хасково ? Да не се скри на Деса под полата смешника ?

    Коментиран от #233

  • 231 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 232 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 233 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 1 Отговор

    До коментар #230 от "Мунчо":

    РУМЕН РАДЕВ е най добрия президент на БЪЛГАРИЯ А ГЕРБ СТЕ МУТРИ МАФИЯ
  • 234 До 188 Икономическа война!

    6 2 Отговор

    До коментар #188 от "hmhmhm":

    По време на война и катаклизъм ВСЯКАКВИ ТЪРГОВСКИ ПРАКТИКИ СЕ ПРИКЛЮЧВАТ! Държавите трябва да забранят всякакви надценки и спекулации със стоките, за да защитят обществото и държавата. Държавата по време на кризи спасява първо гражданите, а не бизнесмените, защото бизнесът може да стане държавен, но загубените работници няма кой да ги върне! В момента по всичко си личи, че това е ИНОКОМИЧЕСКА ВОЙНА СРЕЩУ ОБИКНОВЕНИТЕ ГРАЖДАНИ! ЗАЩО? Защото: 1во/ държавата не прекъсва търговските спекулации и в момента спекулантите яхната вълната. 2ро/ бизнесмените ще получат спасителни милиардни плащания, с което няма да претърпят никакви загуби от кризата. 3то/ работниците ще останат без доходи, а бизнесмените ще откраднат всички УЖ социални помощи, защото помощите ще се плащат през бизнесмените! 4то/ държавите ще затънат в кредити, а както се знае кредитите се плащат от работниците и техните деца, а не от бизнесмените!!! 5то/ държавата не е подсигурила забрана за лекарства и храни, като след 1-2 месеца търговците могат вече да са фи разпродали в САЩ и Западна Европа, а българите ще духат супата.. Или просто могат да ги скрият в складовете и като се създаде дефицит ще увелипат цената с много пъти. Истината е, че това е ИКОНОМИЧЕСКА ВОЙНА, която е и ПОЛИТИЧЕСКА ВОЙНА и има за цел да прикрие грешките на демокрацията! Кристалина Георгиева пред 5 месеца казваше, че ще има икономическа криза заради капитализма! Затова пуснаха Короната да прикрият, че кризата идва от капитализм
  • 235 До 188 Икономическа война!

    5 2 Отговор
    Кристалина Георгиева пред 5 месеца казваше, че ще има икономическа криза заради капитализма! Затова пуснаха Короната да прикрият, че кризата идва от капитализма и да обвинят вируса. Кризата от капиталистическата система може да докаже кои са виновниците, но криза породена от вирус не може да докаже виновници. Затова Короната е създадена да прикрие световнат мафия, която причинява всичките беди на планетата. Разбира се, светпвната мафия не само, че ще прикрие капиталистическата криза, НО И ЩЕ СЕ ОБОГАТЕЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ! Демек - с 1 куршум, два заека!!!
  • 236 Пенционер Милиционер

    3 2 Отговор
    Кво правим с КУРОвируса
  • 237 Бай Хой

    4 1 Отговор

    До коментар #25 от "Диамантената ръка":

    Така си е, всички ще умрете. Свиквайте овреме с тая мисъл - кой по-рано, кой по-късно - всички сте за там.
  • 238 Изключително прост народ

    7 0 Отговор
    Някога хората са давали живота си за свободата и са били горди и свободни хора, а сега всеки е готов да даде свободата си, за да запази животеца си. Всяха паника, съзнателно и нарочно, за да се потуши всеки порив за лични права и свобода. Не съм вярвал колко прости са хората - юрнаха се като стадо овце да изкупуват и да се запасяват с храна, сякаш е започнала ядрена война.

    Коментиран от #240

  • 239 Направете само едно

    5 0 Отговор
    спрете градският транспорт в цялата страна, така че всеки пенсионер да пазарува в най-близкия до дома му магазин. Защото сега градският транспорт е пълен с пенсионери и точно там е основното място, където става предаването на вирусите.
  • 240 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 1 Отговор

    До коментар #238 от "Изключително прост народ":

    защото станахме човек за човек ВЪЛК
  • 241 5529

    4 1 Отговор
    Преустановява се Великден,летните отпуски,всички национални празници както и Коледа и Нова Година. Всичко това се отлага за 2021 г. ако до тогава не пуснат друг вирус. Честито, другари!
  • 242 милф 50+

    6 0 Отговор
    а къде ще боядисвам коса сега
  • 243 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 244 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 245 кохи

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Павлов":

    Бате Павле, управлявай ти по-кадърно! Не си лош пророк, а си параноик, ако пламне държавата - пламваш и ти? Или ти си извън държавата, писна ми днес да гледам страхливци по улиците! Ти си един от тях ясен си! Писна ми да гледам селфита на маскирани хора купули 2 колички с буклуци с които се презапазяват от била! Хванете се в ръце хора, това не зависи от ВАС - няма как да се презапасите, не се излагайте животите ви не струват и пукната пара, мислете за другите, мислете че днес една женичка нямаше брашно да си направи сладкиш, заради вашите безумия! Няма да живеете вечно, няма как да се запазите, не знаете механизма! Не бъдете егоисти, понеже ако стане страшно, силните ще ви смачкат, колкото и да сте презапасени!!!! Бъдете хора!!!
  • 246 бабелина анева

    2 2 Отговор
    в аптеките и в хранителните магазини искат пари честито българи яжте демокрация

    Коментиран от #264

  • 247 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 248 ДедоДъррр

    3 1 Отговор
    Нe ви ли e яcнo чe тoвa извънaрeднo пoлoжeниe e пaк cъc цeл oгрaбвaнe и oтклoнявaнe нa внимaниeтo oт мaфиoтщинaтa нa Бoкo Тиквoчa ?! Пo нaчинa нa рaзпрocтрaнeниe ce oчaквa вceки дa минe пoд вируca и кoйтo oцeлee дa глeдa дa нe гo пoвтoри. Вaкcинитe кoитo уж щe изoбрeтят впocлeдcтвиe щe изтoчaт милиaрди oт бaлъцитe кoитo трябвa нaкрaя (aкo прoумeят) дa ce брaнят c кaмъни и дървe oт тaя пoлитичecкa нaпacт
  • 249 Гост

    0 0 Отговор
    Храна се изхвърля по магазините много поради нереализираните в срок количества.Има бум на производство и сега магазините си вземат парите и стоката ще се развали в домовете на хората. Отделно от какви мисли и емоции отиват хората да се презапасяват?Ако трупам пари и храна за черни дни явно живея под стрес,а с този стрес аз материализирам и създавам черни дни,което пак не е добре за мен,а и това е причина да се поболея. Хора,схващате ли защо се заразявате и какво ви разболява след като имитирате действията на другите като стадо и какъв е механизма на контрол и манипулация от тези,които ви управляват и животът ви придобива формата на тези около вас? Рекламите работят на същият принцип,отивате и си купувате неща от които нямате нужда. Води ви страхът,а не любовта в този живот защото чакате на някой друг да дойде и да ви спаси,а спасението е я ръцете на давещите се.
  • 250 Борба за вашето съзнание

    2 0 Отговор
    Не спира борбата да се засилва контрола и манипулацията над съзнанието ни,като това успешно се постига,имайки предвид,че страховете и притесненията ви за нещо си по принцип е във вашето въображение.
    Действията ви са породени от страх какво може да предстои,а не в момента,че нещата са толкова сериозни.
    Сами се програмираме и действията ни са под чуждо и външно въздействие.
    Казват ви нещо и вие сами започвате с мисъл и внимание да го материализират.
  • 251 Тъпо

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "Диамантената ръка":

    Вулгарно и нагло- с такъв цинизъм нация няма как да има...А ако твоите родители или деца се инфектират, щеше ли да си толкова циничен
  • 252 Лудия монтьор от ПЕРНИК

    1 1 Отговор
    Докато лудите се налудуват глупаците ще се побъркат.Ще си забраняват контакти и т.н.Да живее ДЕМОСРАЦИЯТА....
  • 253 ВЯРВАТЕ ЛИ НА ДОКАЗАН И ОСЪДЕН ЛЪЖЕЦ ББ

    0 1 Отговор
    СПРЕТЕ ПАРИТЕ ТЕ НОСЯТ ЗАРАЗАТА. ТРЯБВА ДА СЕ УНИЩОЖАТ И САМО ПЛАЩАНЕ С КАРТИ.
  • 254 az barzoodkoto

    0 2 Отговор
    tyka v asenovgrad ,nisto ne zatvariat kat gledam , skladovete za hranitelni stoki rabotat, zasto ne gi zatvariat.koi triabva da gi zatvori i az ne znam bezotgovorna rabota,

    Коментиран от #261

  • 255 смешко

    2 0 Отговор
    кое му е окончателното на 14.03 всички магазини си работят според саита на техномаркет забраната за посещение на търговски обекти е отменена? долу правителството! някои не работим от 10.03!
  • 256 РСС

    1 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.... ТОВА СА САМО ДЕКЛАРАЦИИ! Вижте надолу коментаторите и коментарите Пълно е с и агенти Ще си загубите аудиторията и рекламодателите!
  • 257 Въпрос

    2 1 Отговор
    А хотелите затварят ли?
  • 258 Гост

    0 3 Отговор

    До коментар #7 от "qwerty":

    При нас е затворено на всякъде.... Всички от бранша не сме на работа... А Бойко да прати по един запис..... Всички които участваха 30 години в унищожението на България.... Прегръщаха и целуваха ,,, змии, гущери и илюминати трябва да понесът наказание.... Алчността убива човек..... Те САЩ кулите си събори ха че на нас хората ли няма да посегнат.....
    На ви ес и нато......
    Който чете и е чел знае за какво иде реч.... А тези дето гледаха турски сериали и индийски никога няма да разберат истината във филмите,,,,,,
    Зараза,,,,
    Заразно зло,,,
    Вирус,,,,, живите мъртви ,,,, и прочие..... Всичко се сбъдва сега...... Тия американци няма ли да напуснат Европа и да си ходят.......
  • 259 БЪЛГАРИНА

    2 0 Отговор
    ВСИЧКИ СЕРВИЗИ ЩЕ РАБОТЯТ И СЕГА ЗАПОЧВАТ ДА СИ СМЕНЯТ ГУМИТЕ И ГЛЕДАЙТЕ КАКВО СТРУПВАНЕ ЩЕ НАСТАНЕ С БАЦИЛИ
    ЩЕ ИМА КЪЛБО ОТ КОРОНА ВЪПРЕКИ ОСИЛИЯТА
  • 260 свинята

    0 0 Отговор
    не бе да не би да стоите без ток и парно
  • 261 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 262 Tate

    3 0 Отговор
    ЦЕЛОКУПНИИ БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ ВИЕ СТЕ ИДИОТИ ,СЕГА ИДВАМ ОТ МАГАЗИНА ХЛЯБ НЯМА В ЦЯЛАТА ДЪВЕНИЦА ЗА КАКВО СА ВИ ПО 10 ХЛЯБА БЕ ИДИОТИ ?? ЗАКАКВО СТЕ ИЗКУПИЛИ БРАШНОТО ЕДНА БАБА БЕШЕ ВЗЕЛА 7 ОПАКОВКИ КЕТЧУП И 6 КРЕМЧЕТА ,ИДИОТИ ЛИ СТЕ ЖАЛВАТЕ СЕ ЧЕ НЯМА СТОКИ ПО МАГАЗИНИТЕ Е КАК ЩЕ ИМА КАТО ПАЗАРУВАТЕ КАТО МАЛОУМНИ !! ПУСКАТ ПО ДВАМА ТРИМА ВЪТРЕ ОБИКАЛЯТ КАТО МУХИ БЕЗ ГЛАВИ И ИЗЛИЗАТ БЕЗ СТОКА А АЗ ВИСЯ ОТВЪМ ДОРДЕ НАКОЙ ВЪТРЕ Е НА "ИЗЛОЖБА" ИДИОТИ СТЕ НИЩО НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ !! МАЛОУМЕН НАРОДЕ !!!!!!
  • 263 Tate

    1 0 Отговор
    СЕГА ЧАКАМ ДА СЕ ЖАЛВАТ ЧЕ НЕМОГАТ И ТЕЛЕВИЗОРИ ДА СИ КУПЯТ ЩОТО КИТАЙ НЕ ИЗНАСЯ ,МАЛОУМИЦИ
  • 264 abc

    0 0 Отговор

    До коментар #246 от "бабелина анева":

    защо лъжеш???
  • 265 Мишо

    0 0 Отговор

    До коментар #80 от "kkk":

    Това путкин ли ти го каза?
  • 266 дис

    0 0 Отговор
    защо магазините за мебели работят и се ходи по адреси на клиенти.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове