7 Април, 2020 11:54 31 101 353

Радев в коментар за Борисов: Няма нищо по-страшно от активната глупост

  • румен радев-
  • бойко борисов-
  • пирогов

Уважаеми депутати, ако държите да се равнявате по президента - кръгом и бегом към месец март. Дарете си заплатите, каза президентът

Радев в коментар за Борисов: Няма нищо по-страшно от активната глупост - 1
Снимка: БГНЕС

"За разлика от депутатите и министрите, които към края на извънредното положение ще си дарят заплатите, аз го направих в началото. Дарих заплатата си преди половин месец за възрастните хора в община Видин.

Но не го направих пред камерите, защото това е суета и популизъм. Дарението е личен акт. Уважаеми депутати, ако държите да се равнявате по президента - кръгом и бегом към месец март. Дарете си заплатите за март, както го направих аз. Такъв апел отправи президентът Румен Радев към народните представители по време на брифинг пред "Пирогов", съобщи Блиц.

Румен Радев направи и коментар за думите на премиера Борисов преди няколко дни, когато каза, че ако президентът счита, че извънредното положение е нещо различно, да му наложи вето.

"Премиерът трябва да се запознае със законите и конституцията и трябва да прочете къде президентът може да налага вето. На решения на НС – не може да се налага вето.", заяви президентът.

"Имаме много важен проблем, който трябва да разрешим. Трябва да запазим живота на нашите медици и лекари. Фактът, че има 30 заразени медици е тревожен и призовавам всички болници да се оборудват максимално бързо", допълни той.

Президентът разкри още, че съпругата му е направила дарение от 10 хиляди лева за възрастни хора.

"Поинтересувайте се още какво ще направи. Когато моята съпруга обикаляше на Коледа трънските села, които са откъснати и на 1 март им носи мартеници, вие къде бяхте. Не е въпрос да правиш дарителство само пред камерите. Не е въпросът да изръсиш пари, а да влезеш в къщите на самотните хора и да поговориш с тях", каза още той.

Във връзка с извънредното положение и мерките, които са предприети в страната ни, Радев заяви, че вирус ще има и след 13 май. По думите му иначе не трябва да се нарушават мерките, но поясни, че вече трябва да се вземат мерки и за психическото здраве. „Гладът скоро ще надвие страха“, каза държавният глава.

Президентът поздрави всички лекари, медицински сестри, медицински специалисти по случай техния празник. "Благодаря за техния висок морал, смелост и всеотдайност в борбата за живота на всеки българин, попаднал в плен на болестта", каза Радев.

Той поздрави професор д-р Асен Балтов и неговия прекрасен екип "за навременните мерки, за перфектната организация, за това, че в едни много кратки срокове са успели да изградят инфекциозно отделение".

На въпрос дали ще отговори на казаното от премиера Бойко Борисов миналата седмица по негов адрес, Радев заяви, че няма да коментира и цитира Гьоте: „Няма нищо по-страшно от активната глупост“.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 181 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    132 24 Отговор
    Ако приемем, че ползотворния живот на човек е средно 60 години, почти 1/3 от него отива в онова ми ти тъпо и упорито повтаряне на правилните отговори. Обучението на един човек трае почти 20 години – 7 години основно училище, 5 години гимназия, 4 години висше (бакалавър) и евентуално още 1-2 години за магистър. Както и да го погледнем обаче това са си чисти 17-18 години на мощно втълпяване на цялостна идея за живота, оформяне на канали за изтичане на енергията (не че се губи, просто изтича и се разхвърля наоколо като мъгла, в която нищо не се вижда ясно), оформяне на възприятия за света, оформяне на човешкото. Ако си ходил на забавачка, както и други предучилищни институции като детска градина – имаш си чисти 20 годинки мощен mind control.

    Коментиран от #65, #89, #153, #241

  • 2 az #Победа75

    651 176 Отговор
    Браво г-н Президент! Страхотен сте!

    Коментиран от #96, #128, #138

  • 3 Гост

    67 202 Отговор
    Човек няма как да не се запита в каква игра участва и може ли тя да бъде полезна за него по някакъв начин? Не е ли всичко повторение на една и съща глупост, грешка в системата, превърната по очевиден начин в норма, която незнайно защо със зъби и нокти драпаме да интегрираме в себе си? Резултат – пълна каша или пълна роботизация.
  • 4 Пенсионер

    526 134 Отговор
    Браво! Добре им го каза.

    Коментиран от #273, #288

  • 5 Гаргамел

    132 458 Отговор
    именно, а замълчи накрая бе ушат фърчилник

    Коментиран от #18

  • 6 Възмутен

    671 145 Отговор
    "Гьоте: „Няма нищо по-страшно от активната глупост“.

    Случихме на президент, за първи път от 35 години, да е жив и здрав, и повече достойни хора като него в БГ!

    Съболезнования за баща му!

    Коментиран от #56

  • 7 Този

    163 464 Отговор
    не ми харесва.Не е моя президент.

    Коментиран от #16, #106, #198, #251, #310, #337

  • 8 Мишо Бирата

    471 63 Отговор
    "Първата Жертва на Войната е Истината !!!"

    И Ти го знаеш най-добре Генерале !!!

    Не падай до нивото на Рапона !!!

    Коментиран от #117

  • 9 Истина

    501 123 Отговор
    Достоен Президент!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 бибитко

    357 54 Отговор
    глупав, ама купих къща на мис гащи в барцелона

    Коментиран от #95

  • 12 Жоро

    466 111 Отговор
    БРАВО г-н РАДЕВ.!!ВИЕ СТЕ ПРЕЗИДЕНТА НА НАРОДА--ЗАЩОТО СТЕ ИЗБРАН А НЕ НАЗНАЧЕН .!!ПРАВО КУМЕ В ОЧИТЕ--АКО ЩЕ ДА ГИ БОЛИ....!!

    Коментиран от #119, #239, #253

  • 13 Ръмпези

    402 73 Отговор
    МОГА ДА СЕДНА НА ЕДНА МАСА С БОРИСОВ И ДА МУ ДОКАЖА СЪС ПРИМЕРИ, ЧЕ ТОЙ МРАЗИ ХОРАТА...И НЕ САМО ГИ МРАЗИ, НЕНАВИЖДА ГИ...ПРИМЕРА СЪС СМЪРТТА НА БАЩАТА НА ПРЕЗИДЕНТА..ВТОРИ ПРИМЕР, СЛУЧАЯ СЪС ВАДЕНЕТО НА ТРУПОВЕ, КЪМ ЦВЕТАНОВ " Е ЦЕЦО ТАМ НА КУЧЕТО ЕДИН КОКАЛ ДАЙТЕ, ХА,ХА,ХА..ТРЕТО...БОРИСОВ: ЗАГУБИХМЕ ЕДИН ПИЛОТ НА ХЕЛИКОПТЕР, АМА И 50 000 ЕВРО...ТОВА МОЖЕ ДА ГО КАЖЕ ЧОВЕК , КОЙТО МРАЗИ ХОРАТА...РАДВАЙТЕ МУ СЕ ОЩЕ....

    Коментиран от #60

  • 14 Спасов

    380 88 Отговор
    Браво на Президента!
  • 15 месара

    99 303 Отговор
    ех тази деси, обикаляла държавата да подарява мартеници......., а другаря Президент тайно дарил заплатата си! ами бравос!

    Коментиран от #24, #180

  • 16 Излъган

    152 20 Отговор

    До коментар #7 от "Този":

    Значи трябва да се замислиш върху ценностната си система!
  • 17 Реалист

    125 17 Отговор
    А такааа:) икономическа и политическа криза в едно :) всичко върви по план:)
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Вашето мнение

    352 80 Отговор
    Четете и слушайте изказванията на генерала, а след това на ментето от Банкя. Четете коментарите, на блюдолизците на ментето от Банкя и ги сравнете с тези, които виждат, че България има истински президент, а не кукла на конци от 35 години на сам. Четете и слушайте, вероятно ще разберете нивото на слугинажа в герберландия. Банкянския тарикат е превърнал слугуването в бизнес, както и блюдолизците му.

    Коментиран от #28, #86, #172

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Geo

    283 54 Отговор
    Е да де ама тролчетата тук бяха инструктирани да плюят по президента.

    Точно така се прави а не популизъм - ще си вдигаме заплатите пък после ще се отказваме от тях ама пък ще вдигнем шум по "независимите" медии чак до бога да покажем колко сме "велики". Нищо че от комисиите и бордове на директори пак ще си прибираме паричките - за тях ще мълчим.

    „Гладът скоро ще надвие страха“, каза държавният глава. - много е прав и управляващите май ще го осъзнаят по трудния начин.

    Умният човек си е умен за разлика от еднокнижника - две изречения и на място.
  • 22 хаха

    241 58 Отговор
    Герберастите пак ще вият жално и люто ще кълнат.
  • 23 соня колтук

    53 217 Отговор
    Г-н Борисов е доктор на науките, така че президента да се държи уважително.

    Коментиран от #37, #52

  • 24 gost

    253 48 Отговор

    До коментар #15 от "месара":

    А другаря Тиквун какво дари? Ааа, да, нов заем дето и внуците ни ще плащат. Всеки трети избирател на герб е също толкова т*п колкото предните двама и ти не правиш изключение.

    Коментиран от #204

  • 25 BgBG

    256 56 Отговор
    Г-н Радев.Наясно сме че ни управлява един примат и 240 клонирани месирки.Наясно сме че всички, начело с голямата глава са За затвора,но с тази изборна система която са създали и нежеланието на Българина да гласува,власта се определя от етнос,купен за 3 кебапчета.Ако хората не гласуват,ще дойдат други примати с празнии джобове и готови за крадене на нови милиарди.Въведи военно положение Г-н Радев ако имаш топки и ние сме зад теб.Повръща ми се от това управление и от лигави и продажни парламентаристи.Искам ги всичките в затвора.Залага 99 към 1,че читав няма.

    Коментиран от #229

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 ВЪЗРАСТЕН

    115 321 Отговор
    НАЙ ПРОСТИЯТ ПРЕЗИДЕНТ КОЙТО СМЕ ИМАЛИ!

    Коментиран от #55, #101, #111, #130, #219, #312, #345

  • 28 Правилно!!

    138 32 Отговор

    До коментар #19 от "Вашето мнение":

    В десятката
  • 29 Извинявам се...

    58 132 Отговор
    Прав е ,, а и жена му го съветва + други..

    Коментиран от #41, #185

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 вуйна

    87 241 Отговор
    Като прочетох колко хвалебствия и възхита от т.н.президент има във вашите коментари се отказах да пиша.На никой ли не му е ясно,че той е кукла на конци която управлява Нинова.А нивото на Нинова е като махленска клюкарка.Заслужаваме си го!!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Така си е

    228 12 Отговор
    От прост човек да те е страх , те са най - опасни ! С мислещ и интелигентен човек , все някак си ще се разбереш , но с простия - никога !

    Коментиран от #181

  • 37 Вашето мнение

    216 35 Отговор

    До коментар #23 от "соня колтук":

    Г-н борисоф с преписаната дисертация за маркуча не е доктор на науките, мисирко. Кандидат на науките е, малък доктор. Такива са болшинството от новоизлюпените ни политици. Приписали по една дисертация, защитили я пред 20 феодални старчета лакоми за пари. Да не говорим, че речника на банкянския хич, ама хич не е на доктор.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 АЛ КЛ

    50 14 Отговор
    Хареса ми това за "мартениците"
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Усмивката

    200 57 Отговор
    Ето това е генерал. Това е реч и говорене.Това са думи на доказал се водач и пулководец. Не обижда. Не се гневи. Посочвч пропуски и вдъхва увереност.И много , много неща за които булгарският елит страда.Страда от компетентни , достойни хора

    Коментиран от #184, #227

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Даааа

    221 48 Отговор
    Президентът е на светлинни години по интелект от Тиквата ( прякор , даден му от братята Маргини).
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 ххх

    113 34 Отговор
    За до победи злото/ГЕРБ/ е достатъчно добрите хора да не правят нищо!

    Коментиран от #48

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Румпелщилцхен

    190 57 Отговор
    Гордеем се с вас, г-н Президент!
    Добре, че ви има. Вие сте светлината в тунела.

    Коментиран от #53, #255

  • 50 старото

    63 192 Отговор
    " няма нищо по-страшно от активната глупост"- Фатмака себе си ,ли описва???? всеки ,който е служил знае,че в казармата думичката ФАТМАК означава тъп и елементарен човек!

    Коментиран от #105, #190, #327

  • 51 Наблюдател

    146 12 Отговор
    Това за активната глупост го е казал и Айнщайн и е много вярно!
  • 52 lele

    130 21 Отговор

    До коментар #23 от "соня колтук":

    Е,ти направо ме разсмя.Къде се продават такива дипломи,да си купя и аз една.Ами този господин не може едни изречение да върже граматически и без диалек а ти доктор го направи.Единственото,което му се отдава е да лъже,да казва Аз и да говори на пуешки език.Господи,няма ли да си прибереш вересиите.Залагам 99 към 1,че няма по прост и по тъп от него.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 898

    66 14 Отговор

    До коментар #27 от "ВЪЗРАСТЕН":

    Най тъпото изказване във форума!
  • 56 Петърчо

    5 13 Отговор

    До коментар #6 от "Възмутен":

    Малиии
  • 57 Кой68

    6 52 Отговор
    И ти се спусна по плоскоста на политическата глупост...Жалко.😔
  • 58 А бе някой знае ли

    46 97 Отговор
    какво направиха комунистите с гроба на царя? Някой знае ли, какво направиха с тялото му? Щот дъщеря му Мария-Луиза и до днес не знае. А знаете ли какво направиха комунистите с брата на цар Борис, принц Кирил? Винаги е имало овце и ще има.

    Коментиран от #113

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 шопен

    52 3 Отговор

    До коментар #13 от "Ръмпези":

    не е кокал, а той каза на кучето: „телешка пържола“
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Той

    53 11 Отговор
    Абсолютно вярно!!!!👍
  • 63 Неделко

    144 31 Отговор
    Двама трима от жълтата преса се активираха да бранят мутрата от СИК . За повечето българи е добре да прочетат биографията на пожарникарчето и неоспоримите факти в нея . Другото виждаме всекидневно по телевизий , платени медий - то няма как да се скрие - бавен или липсващ интелект , брутално мачкане на всички ценности , умопомрачителен културен рецидив , кражби и измами и плачевно състояние на държавата . Мислете българи !

    Коментиран от #74

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Анонимен,струва ми се

    11 11 Отговор

    До коментар #1 от "Анонимен":

    че си интелектуално ограничен и с ниска обща култура.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 БРУТАЛНО

    98 31 Отговор
    РАДЕВ РАЗБИ МАТКАТА НА ГЕРБ САМО С ЕДНО КОРЕМНО
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Диамантената ръка

    40 71 Отговор
    Е нали било тайно дарението, пък сега взехме че разбрахме...
  • 71 Алфа Вълкът

    55 131 Отговор
    Много мерзак човечец се оказа господин Президента. Няма едно изказване в което да не плюе или да не се заяжда с правителството.

    Коментиран от #79, #195, #300

  • 72 898

    86 24 Отговор

    До коментар #61 от "Радев е тъп миризлив Решетников боклук":

    За Баце и за ГЕРБ ли пишеш? Те са в тоалетната чиния ,а хората стискат синджира ,все още!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 gogo

    19 7 Отговор

    До коментар #63 от "Неделко":

    ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa или ca нaпиcaни изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки
  • 75 ВЯРВАТЕ ЛИ НА ДОКАЗАН И ОСЪДЕН ЛЪЖЕЦ ББ

    89 28 Отговор

    До коментар #20 от "Р. Овч.":

    ДA БE ДA УЖ РУCИТE ИЗЛЪГAХA ЗA БOРИC ДЖOНCЪН A ТO ВЗE ЧE CE OКAЗA CAМAТA ИCТИНA ЧE РИЖAВИЯ ПРAТИ ЛEКAРИ ЗA БOРИC. ПO-ГOЛEМИ ЛЪЖЦИ OТ ГEРБ И ШAЙКA НEМA. ДAЖE ВOЖДA ИМ БOЙКO БOРИCOВ E ДOКAЗAН ЛЪЖEЦ И OCЪДEН OТ БЪЛГAРCКИЯ CЪД. ДEЛOТO ЙOНЧEВA CРEЩУ БOЙКO БOРИCOВ.

    Коментиран от #84

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 ррр

    47 8 Отговор

    До коментар #71 от "Алфа Вълкът":

    А, метани ли да им прави на тези еднокнижници?

    Коментиран от #97

  • 80 ГЕРБ СА КРАДЦИ

    71 16 Отговор
    Гьоте: „Няма нищо по-страшно от активната глупост“.
  • 81 ВЯРВАТЕ ЛИ НА ДОКАЗАН И ОСЪДЕН ЛЪЖЕЦ ББ

    47 19 Отговор

    До коментар #30 от "Румен Гечев":

    ДA БE ДA УЖ РУCИТE ИЗЛЪГAХA ЗA БOРИC ДЖOНCЪН A ТO ВЗE ЧE CE OКAЗA CAМAТA ИCТИНA ЧE РИЖAВИЯ ПРAТИ ЛEКAРИ ЗA БOРИC. ПO-ГOЛEМИ ЛЪЖЦИ OТ ГEРБ И ШAЙКA НEМA. ДAЖE ВOЖДA ИМ БOЙКO БOРИCOВ E ДOКAЗAН ЛЪЖEЦ И OCЪДEН OТ БЪЛГAРCКИЯ CЪД. ДEЛOТO ЙOНЧEВA CРEЩУ БOЙКO БOРИCOВ.

    Коментиран от #85, #100, #108

  • 82 КРАДАЧИИИИИИ

    69 18 Отговор
    Стената на язовира, наречен фискален резерв, поддава и парите изтичат.КЪМ ГЕРБ "
  • 83 Грил

    91 23 Отговор
    Много точни думи.Но, когато имаш срещу себе си много елементарен ,обидчив ,несправедлив и завистлив индивид-комунист ,натовец/Бойко Методиев Борисов/нищо не може да му просветли ума.А за Гьоте не е сигурно дали е чувал,а не дай Боже да прочел нещо.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 старото

    32 93 Отговор

    До коментар #19 от "Вашето мнение":

    и кое да слушаме-думите и пъненето на измисления "генерал" -тъй наречения ФАТМАК ? Да попитам пак Гешев защо не се е заел да разнищи КРИМИНАЛНОТО назначение на съпругата на ФАТМАКА в ресора на мъжа и??? Там няма ,ли КОНФЛИКТ на интереси??? Освен това прави ми впечатление заплатата на фатмака ,която е много по-голяма от заплатата на ПРЕМИЕРА,коъто се блъска денем и нощем да оправя бакиите на държавата.

    Коментиран от #104

  • 87 Разликата

    101 35 Отговор
    Между ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ и бойко е от Земята до Космоса. бойко е много злобен и отмъстителен. НЯМА БАЗА ЗА СРАВНЕНИЕ, само мисирки и платени медии го възхваляват на банкянския

    Коментиран от #173

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 ИМПЕРИАЛИСТ

    24 5 Отговор

    До коментар #1 от "Анонимен":

    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.
  • 90 Едно напред -две назад

    51 11 Отговор
    След като удължиха извънредното положение нещо не ми дава мира. Да се радвам ли, когато ББ ще се появи популиски и каже, че се намаля до 27-ми април?
  • 91 Бай Стою касапина

    23 49 Отговор
    Пенсионерите дали знаят, че освен мартениците са им дарили двадесетина хиляди лева?

    Коментиран от #123

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 МЕНГЕЛЕ

    36 0 Отговор

    До коментар #53 от "мечо":

    Ей "орка" научи се да пишеш на Български пък тогава лей мозък(то пък един мозък)
  • 94 Льолю

    82 28 Отговор
    Браво, г-н Радев! Добре казано. Простакът не може да се изкачи до интелектуалното ниво на умния, но може да свали интелигентния до неговото ниво на простащина.
  • 95 Ново

    20 59 Отговор

    До коментар #11 от "бибитко":

    Като не може да си купи завод или техноимпекс ще купи къща/няма да живее на гърба на народа в държавен апартаменткато радев
  • 96 3фон

    87 26 Отговор

    До коментар #2 от "az #Победа75":

    Браво! На светлинни години е пред Борисов.
  • 97 Алфа Вълкът

    29 67 Отговор

    До коментар #79 от "ррр":

    Веднъж на няколко изказвания, да посочи проблемите, грешките над които трябва да се работи ОК. Ама всеки път да лае едно и също означава, че Гешев го настъпил много яко.

    Коментиран от #109

  • 98 Другия с коня

    39 87 Отговор
    Не разбрах кога дари заплатата.си - Преди да поведе Народа на Трети март на Шипка или след това.....Добре,че имаше кой да му спре Активната Глупост и да не се заразят всички....Военните трябва да си стоят в Казармите при самолетите....

    Коментиран от #206

  • 99 Някой си

    79 22 Отговор
    Ама му го е начукал в тиквената кратуна на пожарникарчето!
  • 100 старото

    30 68 Отговор

    До коментар #81 от "ВЯРВАТЕ ЛИ НА ДОКАЗАН И ОСЪДЕН ЛЪЖЕЦ ББ":

    ха от къде го измисли това,бре хахаха по-скоро истината е ,че Елена Йончева е с влязла присъда за гарабеж на едро на пари,които е използвала за измислени ДЕЙНОСТИ. Точно за това същата тази МАЙМУНА се скри в ЕС за да не отиде в затвора. Абе защо всички тези комунисти от червената върхушка -Кора Ментата, Елена Йончева а и фатмака Радев са все със криминални забежки???
  • 101 Tate

    68 18 Отговор

    До коментар #27 от "ВЪЗРАСТЕН":

    Тогава се кандидатирай ТИ за президент ,да ти гледаме сеира! Предизборна агитация тип Барба Ганьос !! Как па не прогледнахте скъпи "тиквеници" как сте като мисирките Барбата ви свирне и вие "гулю гулю гулю" !!

    Коментиран от #110

  • 102 Българин

    35 61 Отговор
    Няма нищо по-страшно, от агресивният Паразит! Досега не е предложил нито едно действие,или решение на някакъв проблем ! Единственото което прави е да се напъва да "свети" с отразена светлина, и то по един особен , фатмашки начин !
  • 103 бай кръстан

    24 55 Отговор
    Бачо Румене,лапай маркучите със корона и при Борката да си правите компания и разбор на тема ЩТО Е ТО СТАДЕН ИМУНИТЕТ!!!
  • 104 капрала

    61 13 Отговор

    До коментар #86 от "старото":

    Вярно ли е това?КПКОМПИ са постановили ,че няма конфликт на интереси? Тази манджа отдавна прегоря!А,Баце неуморния оправящ бакии създадени от всичките негови калинки по места е за хвалба?!Това говори за управленска немощ,не за обратното! Да не отваряме приказка за Мишо Бирата,за Барселона и за трите решения на съда ,че е клеветник и лъжец!Този ли сикаджия ще давате за пример?! Аз ,не!
  • 105 България 16 република на СССР

    29 45 Отговор

    До коментар #50 от "старото":

    Има по страшно....умрялото бездействие г-н Радев.
  • 106 Cac

    30 1 Отговор

    До коментар #7 от "Този":

    Марш в обора овцо,чуш,дебилчо
  • 107 България 16 република на СССР

    24 41 Отговор
    Има по -страшно г-н Радев. Активният паразит.
  • 108 И автоджанбаз

    46 9 Отговор

    До коментар #81 от "ВЯРВАТЕ ЛИ НА ДОКАЗАН И ОСЪДЕН ЛЪЖЕЦ ББ":

    с 8 месеца ефективна присъда в затвора Панкрац в Чешката република през 1990 г.
  • 109 ррр

    44 17 Отговор

    До коментар #97 от "Алфа Вълкът":

    Гешев? Той точно,нищо не може да му направи,разлая кучетата, нищо повече! Смесването на правото и политиката именно с Президента ,ще влезе в учебниците по право под заглавие "Как не се прави г-н Гл.Прокурор"!

    Коментиран от #124

  • 110 България 16 република на СССР

    9 34 Отговор

    До коментар #101 от "Tate":

    Май това се отнася за президента у за вас

    Коментиран от #340

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Тошко

    23 55 Отговор
    Долу Радев - ген. Мутафчийски - президент!
  • 113 Анти монархист

    32 17 Отговор

    До коментар #58 от "А бе някой знае ли":

    Знам какво направиха комунистите със гроба на царя .ами каквото намерил това и търсил царят .Той ни накисна във трета национална катастрофа и затова народът си отмъсти като му изравни гроба със земята .И последно през 1947 година на референдума хората казаха не на монархията и да за републиката 87% от народа гласува за републиката .

    Коментиран от #121, #214

  • 114 Tate

    64 14 Отговор
    Чета и не вярвам на ушите си ,повечето тиквенс тролове сна нивото на "вожда "си !!Коментарите са общо взето "А вие защо си биете негрите" ,чета"ушат фърчилник" "фатмака Радев' ," КРИМИНАЛНОТО назначение на съпругата на ФАТМАКА "" ,"" Много мерзак човечец се оказа господин Президента."" !! Ей "ТИКВЕНИЦИ " ВИЕ какво направихте та сега плюете , Вади ви очите Радев че се озъбва на тиквата ,виете като хиени !! Няма да ви оставим на мира нормалните хора ,фърчете се поливайте "тиквата" обаче не се занимавайте с държавни неща ,нямате капацитета "Барбата "Ви го каза "Аз съм прост и вие сте прости затова се разбираме""

    Коментиран от #118

  • 115 България 16 република на СССР

    33 51 Отговор
    Здравейте другари....Я подхванали президента. Начетен,възпитан,културен .......... но БЕЗПОЛЕЗЕН. Ръси цитати(главно на БСП) защото нищо не може да измисли. Чета нещо за активната глупост. Но нищо не казва за пасивната простотия. Може да се консултира с Нинова по темата.
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Двоина заплата

    10 38 Отговор

    До коментар #8 от "Мишо Бирата":

    Първо борисов отговори на кауна а не му задава въпрос и след този жест ще го поставим редом до пеевски/ наша гордость/има още да връща
  • 118 България 16 република на СССР

    20 34 Отговор

    До коментар #114 от "Tate":

    Попитай президента какво той направи????

    Коментиран от #233

  • 119 Свекърва

    12 8 Отговор

    До коментар #12 от "Жоро":

    Да не се обиди от истината
  • 120 Роналдинйо

    30 49 Отговор
    Абе господин президенте това ли желаете на народа си, искате значи глад и страх ,така ли?еее няма да стане объркал си народа ,пич.
  • 121 България 16 република на СССР

    7 25 Отговор

    До коментар #113 от "Анти монархист":

    Що бе сега да не сме монархия.
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Видин

    17 16 Отговор

    До коментар #91 от "Бай Стою касапина":

    Дадоха по 10 лева и казаха че са от президенто
  • 124 Алфа Вълкът

    35 55 Отговор

    До коментар #109 от "ррр":

    Май ще влезе в учебниците, като първия президент обвинен в конфликт на интереси и национално предателство. Откакто Гешев повдигана въпроса за имунитета му, Радев не спря с атаките към властта. Иска да си сложи служебен кабинет и да потули май нещата.

    Коментиран от #131

  • 125 Бен ХУР

    24 39 Отговор
    Напоследък си доста АКТИВЕН г-н президент следователно си г....
  • 126 Българин

    32 51 Отговор
    Няма нищо по-страшно от овластен зелен чорап, създаващ интриги по време на извънредно положение
  • 127 Дамиедетеуя

    53 18 Отговор
    Много гербераска трол тука бе.... Тцц, тцц, тцц

    Коментиран от #151, #164

  • 128 аман бе

    23 37 Отговор

    До коментар #2 от "az #Победа75":

    Точно мерки за психическото здраве госин Прези тотално си превъртял. Ако сега пуснеме кивидиотите след 2 седмици ще се наложи камиони да изнасят трупове, времето от 2-3 месеца карантина е необходимо и без алтернатива. Всяка машина има време на пуск така и борбата с тая гад - маски,ръкавици, уреди дори медицинския песонал да набере опит. Стига си плашил с глад , че ще го има е ясно но поне да не рием братски могили.
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 аман бе

    16 7 Отговор

    До коментар #27 от "ВЪЗРАСТЕН":

    НЕ не прост а КУПЕН от 1-2 фирми от германско (робите да бачкат) , вирус нема.
  • 131 Лили

    47 16 Отговор

    До коментар #124 от "Алфа Вълкът":

    Какво да потулва. Май Буда иска да потули корупцията ~своята и на приближените му. Барселона, къщите за тъщи, парите, за язовир Студена и т. н

    Коментиран от #132, #135, #139

  • 132 Tate

    19 1 Отговор

    До коментар #131 от "Лили":

    Така де !!
  • 133 България 16 република на СССР

    22 31 Отговор
    Тате, тоя президент нищо не каза за пасивната простотия.

    Коментиран от #134

  • 134 Tate

    30 3 Отговор

    До коментар #133 от "България 16 република на СССР":

    За това питай "Острото" и "Пекинската Патка "

    Коментиран от #137

  • 135 България 16 република на СССР

    18 42 Отговор

    До коментар #131 от "Лили":

    Лили, г
    Ти видя ли я къщата в Барселона. Това е като комунизма....никой не го е виждал,но всеки коментира.

    Коментиран от #136

  • 136 Tate

    36 3 Отговор

    До коментар #135 от "България 16 република на СССР":

    И като дипломата на Барбата !!

    Коментиран от #147

  • 137 България 16 република на СССР

    26 40 Отговор

    До коментар #134 от "Tate":

    Нали се гордеете с вашия президент ръсещ мъдрости. Или до тук са му умствените възможности.
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Софиянец

    3 4 Отговор

    До коментар #131 от "Лили":

    Лили всъщност не Илия от Долно Езерово

    Коментиран от #222

  • 140 Комикс

    41 10 Отговор
    Воят на герберастки тролове е музика за моите уши 😆😂🎃😂
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Деро

    20 38 Отговор
    Президента се е консултирал с Нинова за тази мисъл.Заедно са я сътворили.
  • 143 България 16 република на СССР

    18 28 Отговор
    Воят на комунистическите тролове е погребална музика за всички ни.
  • 144 България 16 република на СССР

    12 29 Отговор
    Воят на комунистическите тролове е погребална музика за всички ни.
  • 145 Дедо Марко от Родопите

    13 27 Отговор
    Деси ни даде по една мартеница за здраве и с нея си останахме
  • 146 ПИЧ

    19 38 Отговор
    " ПОГРЕБАЛНИЯТ АГЕНТ ".....българският д-р МЕНГЕЛЕ ….по случайност станал пРезидент ! ……...ГЕШЕВ те чака със секирата ! Има данни във СРС-тата за искане и даване подкуп .а лобиране за ГРИПЕН без въоръжение . ИМПИЙЧМЪНТ !
  • 147 България 16 република на СССР

    6 15 Отговор

    До коментар #136 от "Tate":

    Оди му на гости да я видиш....другарю.

    Коментиран от #156

  • 148 Пройдоха

    17 38 Отговор
    А най-опасната глупост се изявява, когато от фатмак изведнъж станеш президент

    Коментиран от #150, #154

  • 149 Шопо

    36 11 Отговор
    Он е прост ,ама ние вече не сме ПРОСТИ ! Радев е на светлинни години напред по интелект от Дебелогъзия !!!
  • 150 Активист на БСП

    12 5 Отговор

    До коментар #148 от "Пройдоха":

    Или пожарникар

    Коментиран от #203

  • 151 България 16 република на СССР

    6 18 Отговор

    До коментар #127 от "Дамиедетеуя":

    Що бе гадно ли ти е. Не може само комунистически да има.
  • 152 Бамбука

    26 7 Отговор
    Казано на жаргон, пак им го навря на кучето в ауспуха.
  • 153 да ве

    13 6 Отговор

    До коментар #1 от "Анонимен":

    Няма нищо по-страшно от активната глупост, рече глупакът и отряза ухо напук
  • 154 Tate

    27 6 Отговор

    До коментар #148 от "Пройдоха":

    Що ??? А по добре ли е от Мутра Премиер !! Абе Тиквеници по колко ви снасят да пишете глупости или го правите безвъзмездно !!

    Коментиран от #157

  • 155 България 16 република на СССР

    9 23 Отговор

    До коментар #129 от "Tate":

    Да ама на избори си ви опрасква най редовно.

    Коментиран от #161

  • 156 Tate

    26 5 Отговор

    До коментар #147 от "България 16 република на СССР":

    Ей колко добре си дресиран ,всеки който не е на твойто е болшевик !! Да ама НЕ този път не си познал !!

    Коментиран от #159

  • 157 България 16 република на СССР

    12 28 Отговор

    До коментар #154 от "Tate":

    Тоя Премиер от десет години ви тупа като маче у дирек

    Коментиран от #196

  • 158 .''Вярвайте му''

    22 34 Отговор
    Радев, няма ли вече да се засрами? Излиза критикува и се скрива. Чака да се вземе решение за нещо -излиза налага поредното ВЕТО и се скрива. Най-лесно е да критикуваш. оспорваш нечие решение ,предложение ,мярка, свършена работа-критика ,кусур винаги маже да се намери на чуждата работа. Радев ,дай идея ,предложение и поеми отговорност, а не само да създаваш съмнение,колебание кое е по-добро, разединение и страх у хората. Радев пази семейството си .Президентството от 28.02 е в изолация и е прекратило приема за 03.03, но не го беше срам да каже на 03.03 че няма коронавирус .''Вярвайте му'' той ''мисли ''за вас

    Коментиран от #162

  • 159 България 16 република на СССР

    4 16 Отговор

    До коментар #156 от "Tate":

    Надявам се Тате. Но като ти чета писанията.......всеки има право на мнение.
  • 160 1234

    23 9 Отговор
    Кюркчиев му каза 5 пъти на тъпака тиква какво да направи, но не, герб си искат си искат социалната революция
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 България 16 република на СССР

    17 26 Отговор

    До коментар #158 от ".''Вярвайте му''":

    Президент и отговорност.....Смех,Смех
  • 163 България 16 република на СССР

    8 19 Отговор

    До коментар #161 от "Tate":

    И президента ли така го избраха????
  • 164 Geo

    35 9 Отговор

    До коментар #127 от "Дамиедетеуя":

    Не са много герберските тролове ами пишат под различни никове да изглеждат повече. Плащат им да пишат глупости в защита на Тиквун и началниците му отвъд океана.

    Какво да правиш - несретници които трябва да си изкарват хляба.

    Коментиран от #175

  • 165 Пенсионер

    17 30 Отговор
    Този злобар се възползва от ситуацията, че не може да му се иска оставка и не може да има протести. Затова буквално е като някакво кречетало. То и без това друго няма какво, а и не може да прави.
  • 166 яко

    3 2 Отговор
    Честно да те кажа , на едно мнение сме , дори и по отношение на адресанта.
  • 167 Извинявам се...

    23 11 Отговор
    Единственото което ги сближава е , че са една зодия . Разликата е че единият доста по чест избиран , а другият , може би ще е за последно...
  • 168 Феноменално

    31 6 Отговор
    Гьоте го е казал най-добре - няма нищо по-страшно от активната глупост. А онзи знае ли, кой е Гьоте? подсказка - не е индианец.....

    Коментиран от #170

  • 169 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    21 30 Отговор
    Другарю Президент. Консултирай се с Нинова и Йотова преди да говориш глупости.Жените имат интуиция за простотията.
  • 170 България 16 република на СССР

    8 20 Отговор

    До коментар #168 от "Феноменално":

    Май и президента не знае.
  • 171 Pen4o

    14 14 Отговор
    прецедента наи накрая даде оценка на своите изказвания браво
  • 172 И аз да кажа

    15 3 Отговор

    До коментар #19 от "Вашето мнение":

    Не знаех, че през 1985-6 сме били имали президент на България!?
  • 173 karl hoker

    4 2 Отговор

    До коментар #87 от "Разликата":

    ами май само те гласуват за тоя...
  • 174 бай Благой

    8 11 Отговор
    И двамата са от един дол дренки! Не ми ги хвалете! Всички политици са паразити които изсмукват жизнените сокове на народа! Всички те трябва да имат страх от народа , трябва да бъдат мачкани постоянно!
  • 175 България 16 република на СССР

    7 12 Отговор

    До коментар #164 от "Geo":

    Това за мен е забавление а не работа ...,.... другарю
  • 176 3557

    14 27 Отговор
    Радев, ако от Бойко изпитвам срам то от вас е по-голям! Като чета коментарите тук ,то голяма част са родени за Президенти -да не кажа и повече от вас. Всички критикуват ,някои само критики към изолацията, някои критики с предложение въпреки че са глупави.Кажи, предложи поне веднъж нещо или имаш страх да застанеш зад евентуален провал на предложението си?
  • 177 Николчо

    31 14 Отговор
    Браво Генерале точно на място беше отговора на Б.Б когато си вздържан и нему отговаряш на простака още повече се нервира бъди като Путин вздържан и никога не падай под нивото на простака . Ти си Президента !

    Коментиран от #182, #277

  • 178 ПАСИВНАТА ПРОСТОТИЯ Е НАЙ СТРАШНА

    9 14 Отговор
    Бездействието ражда тъпотата
  • 179 karl hoker

    30 19 Отговор
    г-н Радев е класа пред този простак...как изобщо може да има база за сравнение....мерцедес или москвич.?????
  • 180 МАРШ

    18 23 Отговор

    До коментар #15 от "месара":

    ДЕСА, КАКТО ТИ Е НАРИЧАШ Е Г-ЖА ПРЕЗИДЕНШАТА РАДЕВА, А ТИ СИ НИКОЙ! СТИГА СИ И ДЪВКАЛ ЗАДНИТЕ ЧАСТИ, НЕ СЕ ЛИ НАЯДЕ?

    Коментиран от #197, #213

  • 181 И аз да кажа

    15 14 Отговор

    До коментар #36 от "Така си е":

    Така си мисля и аз, затова комунягите след Девети септември 1944 под руска диктовка избиха цвета на българската интелигенция и 45години каскетаджии управляваха, докато не фалираха всичко
  • 182 ПАСИВНАТА ПРОСТОТИЯ Е НАЙ СТРАШНА

    18 23 Отговор

    До коментар #177 от "Николчо":

    Май президента задава просташкото ниво
  • 183 Tate

    23 2 Отговор
    Аман вече от примати ,бяхте комунисти по Татово ,станахте Демократи след 90 г,после Виденов ,после Костов ,после Царя ,болшевики и накрая Цар Барба !! ВСЕ РЕВЕТЕ и пак си седите дома по избори и люпите семки ,за орките изборите са единственият работен ден 50 кинта пей сърце !! Тоя е крив другият е прав ма на вас и Господ няма да ви угоди !! Искате да си седите дома ма да взимате 2000 лв. Е няма как да стане Барбата се е прегърнал с Домуза и другите мошенници ,няма да дадат пари !! Барбата е отбор със тях иначе няма да стане никога премиер !Има достатъчно информация кой къде и колко ,но не я дават по "Планета Пайнер" и "Като две капки вода" ,,,,,, Посредствен и прост народ сме щом ни управялва такъв индивид !! Чалгаризацията е повсеместна ,опростачването !! Колко книги прочетохте докато си седите дома ?? И аз съм прост но и вие не падате по долу , най - мразя "тиквеници" да ми дават акъл !!Русофилите също !! Ай сиктир !!
  • 184 Айде бе

    9 10 Отговор

    До коментар #43 от "Усмивката":

    И кой полк бил водил? На Копейкин-?
  • 185 оня

    3 1 Отговор

    До коментар #29 от "Извинявам се...":

    Ти да не си му светил, че знаеш? :))
  • 186 filo

    21 25 Отговор
    Радев досега се показа само като активен плювач, урва на партията сложила го на този излишен пост. На всичкото отгоре и с най-голяма заплата. Иначе отрепките наричащи се "журналисти" умират да правят интриги.

    Коментиран от #193

  • 187 Айхман

    30 23 Отговор
    Поздравления г-н Президент.Отлично изказване,особено това в отговор на Борисов. За съжаление има хора които по им харесва просташкия език на премиера.

    Коментиран от #248

  • 188 Tate

    14 3 Отговор

    До коментар #141 от "Младеж!":

    Той е Прост и Вие сте прости !!
  • 189 чичо

    22 28 Отговор
    Първо до ФАКТИ.Преди да цвъкате плюсове за този срам Радев,първо пуснете статията.Второ до Радев „Няма нищо по-страшно от активната глупост“-вече има,казват и Радева глупост.

    Коментиран от #202

  • 190 оня

    9 9 Отговор

    До коментар #50 от "старото":

    Ти май не знаеш какво е фатмак. А генерал?
  • 191 filo

    21 26 Отговор
    Радев, ти ли знаеш конституцията бе фатмако. Добре, че си обграден от цял отбор съветници и след няколко дневно умуване си разбрал, че не можеш да наложиш вето.
  • 192 Еднокнижник

    30 15 Отговор
    Абе г-н Президент! Тръгнали сте да цитирате Гьоте на човек,който е чел само "Винету" !

    Коментиран от #278

  • 193 Tate

    26 4 Отговор

    До коментар #186 от "filo":

    Що ревеш ???Що не избра ЦЕЦКА?? Къде спа ?? Какво искаш ?? Ревльо!!

    Коментиран от #201

  • 194 De Факти

    16 0 Отговор
    Защо триете коментарите ? Нали пищите за свободата на словото...как се вписват тези ви действия в кодекса на журналистическата етика? Или само звонк "Парица-царица-бащица" хаха . Жалка история. Ще го прочетете преди да ги изтриете и ще знаете ,че съм прав, а вие сте се навели. Поздрави Факти
  • 195 оня

    4 2 Отговор

    До коментар #71 от "Алфа Вълкът":

    Че то си е за плюене, меко казано. :))
  • 196 Пена

    9 3 Отговор

    До коментар #157 от "България 16 република на СССР":

    Тура тъпунгерите като тебе.

    Коментиран от #200, #237

  • 197 filo

    10 14 Отговор

    До коментар #180 от "МАРШ":

    От мен да мине, може и Деса мерцедеса.
  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 достоен президент

    31 19 Отговор
    г-н Президент явявайте се по-често да казвате на Бойко грешките за да може да коригира постоянните си неадекватни решения.Понеже от всичките му глупости народа постоянно пати.
  • 200 Недей

    10 2 Отговор

    До коментар #196 от "Пена":

    ще обърнеш резбата от толко много джендъри като този
  • 201 filo

    6 6 Отговор

    До коментар #193 от "Tate":

    Ти откъде знаеш кой съм избрал бе?
  • 202 гост

    4 9 Отговор

    До коментар #189 от "чичо":

    Има още по голяма глупост.Тя е на твоя милост.
  • 203 Пройдоха

    11 20 Отговор

    До коментар #150 от "Активист на БСП":

    Пожарникар пожар гаси, фатмак мартенички дарява
  • 204 Гоги

    16 13 Отговор

    До коментар #24 от "gost":

    А от тези избиратели на БСП няма един умен
  • 205 Tate

    25 18 Отговор
    Чек че се сетих РАДЕВ ли ви вдигна цената на градският транспорт???Той ли източи язовирите ,той ли вдигна цената на цигарите ,той ли продаде Булгартабак,той ли даде на Доган ТЕЦ, той ли даде 50 мил. за една дупка ?? Пак той даде на Домуза морският флот !! Абе вие сте мнооо зле тиквеници!!

    Коментиран от #211, #218

  • 206 оня

    4 4 Отговор

    До коментар #98 от "Другия с коня":

    А пожарникарите????
  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 Коментатор

    18 28 Отговор
    Глупава активност,е да каниш народа на Шипка в навечерието на епидемия.Тоя галфон,Прецедентът е виновен за разпространението на вируса точно толкова,колкото и Председателката Нинова.Събраха се на Шипка, две хиляди несъмнени идиоти,червени болестоносители,само за да си предадат вируса и да го разселят из страната.Трябваше ,да им забранят да слизат от Шипка две седмици,както е редно в условията на пандемия.Сега сърбаме попарата на тая престъпна сган.

    Коментиран от #212, #230, #313

  • 209 Карл Май

    25 11 Отговор
    Извинявам се на читателите,че в първите страници на книгата ми Винету не написах няколко реда за Гьоте.Така премиера ви Борисов щеше може би да научи кой е Гьоте.

    Коментиран от #275

  • 210 оцелял от турското робство

    20 4 Отговор
    Освен това простакът е непобедим. Той винаги е прав според собствения си възглед, а ако става дума и за пари и власт, тогава положението е трагично и непоправимо.
  • 211 Страничен наблюдател

    9 15 Отговор

    До коментар #205 от "Tate":

    Северозападен червен пропагандист с празна глава.

    Коментиран от #215

  • 212 Tate

    13 1 Отговор

    До коментар #208 от "Коментатор":

    А умната активност е " Къде е Херо я да доде Херо""
  • 213 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 214 Айде бе

    15 11 Отговор

    До коментар #113 от "Анти монархист":

    Гроба на царя го поругаха комунистически гавази, защото на Рилския манастир беше станал място за негласно поклонение именно на народа! С очите си съм виждал забрадена старица да посочва на внуче мястото и кръстейки се да казва, че това е гробът на царя ни Борис. Тогава не се знаеше, че изродите са го преместили. И не говори от името на народа, защото знаем как комунистите трепереха от всяка спонтанна проява на народа- подкрепата за ФК '"Левски", поклонението пред Гунди. А изборите 1947 са били нахално фалшифицирани- в селата, където хората се познават и знаят как са гласували близките им, на ухо се е говорело. Имах позната бабка от подбалканско село, която казваше, че на "изборите" през комунизма винаги слага в плика вестникарска изрезка със снимка на магаре! Магарета си останахте, ей!
  • 215 Tate

    15 1 Отговор

    До коментар #211 от "Страничен наблюдател":

    Типичен "тиквеник" "А вие защо си биете негрите "
  • 216 Нищо не

    16 22 Отговор
    направил Радев, нито вдигал цени, нито е свялал цени. Стои в обширния кабинет, върти си палците и от време на време излиза на някаква трибунка да прочете нещо с гробовен глас. сего отиде в Пирогов само за да почеше крастата си. Вижте колко съм загрижен. И жена ми ходи да раздава мартеници, даже... Дребен човек, с дребна душа и огромно его. Иначе напълно излишен. Не за бесепарите, налазили тоя форум, обаче.

    Коментиран от #220, #236

  • 217 Чума

    13 1 Отговор
    Ами, добър - 3,74! Можеше само ,,Бегом към бостаня!" и тогава щеше да е 5,55!
  • 218 Радева ГЛУПОСТ

    11 10 Отговор

    До коментар #205 от "Tate":

    Добре,че тогава го нямаше.Щеше да сътвори много простотии

    Коментиран от #224

  • 219 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 220 Анатема

    21 11 Отговор

    До коментар #216 от "Нищо не":

    Ако президента търсеше преди всичко рейтинга, нямаше да отиде в Пирогов, защото там имаше смъртни случаи в последните дни! Мястото за пъчене и слава сега се нарича ВМА! Но, от подкрепа имат нужда нуждаещите се!

    Коментиран от #228

  • 221 Точно

    13 18 Отговор
    тази самовлюбеност го изложи като кифладжия на Шипка. Там се подигра с надигащата се пандемия, но също има нахалството да каже как бил следовник на великите българи, които не се плашили от разни вируси.
  • 222 Гешев,Никола Гешев

    3 8 Отговор

    До коментар #139 от "Софиянец":

    Д.Езерово ли,.....не мисля.Почти съм сигурен,че Лили е от северозапада.....там идиотите са повече.
  • 223 ПАСИВНАТА ПРОСТОТИЯ Е НАЙ СТРАШНА

    8 17 Отговор
    По страшна и от Президентската глупост

    Коментиран от #226

  • 224 Tate

    13 3 Отговор

    До коментар #218 от "Радева ГЛУПОСТ":

    Просветеният я кажи какво щеше да направи Радев ???? Кажи бе ,нали знаеш !! Хайде кажи! Ама и ти си "Що си биете негрите "
  • 225 България 16 република на СССР

    5 6 Отговор
    Браво пич. Точно попадение.
  • 226 България 16 република на СССР

    4 9 Отговор

    До коментар #223 от "ПАСИВНАТА ПРОСТОТИЯ Е НАЙ СТРАШНА":

    Браво пич. Точно попадение
  • 227 чичо

    14 16 Отговор

    До коментар #43 от "Усмивката":

    Прави и говори това което му носи точици за бъдеща партия,но сега трябва да работи ПРЕЗИДЕНТ,нещо което още не е разбрал,а имаше достатъчно време.Аз съм му бил 15год. колега в системата на ВВС и повярвай,не си наясно как се придобиват чиновете и званията в армията.

    Коментиран от #263

  • 228 България 16 република на СССР

    13 12 Отговор

    До коментар #220 от "Анатема":

    И с какво той ги подкрепи в Пирогов. С ябълки и портокали или с мартенички.
  • 229 Ужас

    21 7 Отговор

    До коментар #25 от "BgBG":

    Не само военно положение, но да спретне един преврат и всички да бъдат военни арестанти, докато тече независимо разследване за всичко, което са извършили последните 10 години хората в управлението независимо от партията. След това разследване на всички съдии, прокурори, директори на държавни структури до последния и всеки в кафеза. След това кадърни и родолюбиви хора да застанат на чело на тези структури.
  • 230 оцелял от турското робство

    23 7 Отговор

    До коментар #208 от "Коментатор":

    Народът е на Шипка за националния си празник, който е Освобождението на България от турско робство, ако не ти е ясно това. А безмислената и вредна активност е да отидеш на кафе и рахат-локум точно на този ден при поробителя си и да пръскаш още по-жестокия вирус сред народа български, а именно презрение и омраза към него. Президентът, независимо кой е той, трябва да бъде точно там, на непобедимия от турците връх ШИПКА.
  • 231 Чума

    18 9 Отговор
    Депутатите пак се оказаха с голи дупета! Вчера някои, патриотите ли бяха, няма значение, все незначителни твари, призова президента да последва светлия им пример и да се откаже от заплатата! Оказа се, че това е сторено преди 2 седмици, без препирни до среднощ и фанфари пред мисирките! Затова - Кръгом! Бегом - марш! И един шут отзад! Ето, така трябва да се кореспондира с тези безделници - нали! Легни! Пълзи! Стани! Падни! Остави! За бой! Отбой.....! Строева и тичане пред самолета ги оправя тях!

    Коментиран от #309

  • 232 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 233 оня

    18 8 Отговор

    До коментар #118 от "България 16 република на СССР":

    Ако не си разбрал, значи си като тиквата:))

    Коментиран от #238

  • 234 Бай Ставри

    21 6 Отговор
    Скочиха, като ужилени, да отговарят на достойния президент... дървения философ Дончев, кога ще каже за част от разходите по НДК, защо не е получил документи и наказал подчинения му???

    Коментиран от #243, #317

  • 235 Голем смях

    9 15 Отговор
    А на Шипка да ходят ли с руските байраци?

    Коментиран от #272

  • 236 Tate

    9 1 Отговор

    До коментар #216 от "Нищо не":

    А ТИ какво направи ??? Аз си седя дома карантина но поне хряня котараците в двора ! А ТИ???
  • 237 България 16 република на СССР

    3 7 Отговор

    До коментар #196 от "Пена":

    Опа, пак те уцелих в десетката

    Коментиран от #276

  • 238 България 16 република на СССР

    6 11 Отговор

    До коментар #233 от "оня":

    Как да се разбере,като не е направил нищо.
  • 239 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 240 Истината

    14 27 Отговор
    Няма да рахатяса мръсната руска подлога! Едва ли се е пръквало по-дребнаво и комплексирано същество!
  • 241 Сатъра

    24 4 Отговор

    До коментар #1 от "Анонимен":

    НА БОРИСОВ МУ ЛИПСВАТ ТЕЗИ ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ. МУТРЕНСКОТО ОБРАЗУВАНИЕ ОТНЕМА НАЙ МНОГО МЕСЕЦ ДВА И СИ ГОТОВ ЗА УБИЙСТВА И МРЪСОТИЙ.

    Коментиран от #245, #301

  • 242 Старшина Кадиев

    9 17 Отговор
    Колегата Радев винаги ще остане един от нас. Как красиво звучат от неговата уста "кръгом", "бегом". Как хубаво се премяташе на висилката! Вярно, с тоя манталитет понякога е комичен, но винаги остава един от нас.
  • 243 България 16 република на СССР

    5 12 Отговор

    До коментар #234 от "Бай Ставри":

    И вие скачате като ожилени да отговаряте на Премиера. Като матрос на амбразурарата.
  • 244 Чума

    23 2 Отговор

    До коментар #232 от "Tate":

    Какво ще правят ли, не когато, а ако си отиде Бойко! Първи ще го нападнат и хулят, колко бил прост и как едва са го търпели и са стояли край него не за да миришат отзаде Муи да крадат, а за да му дават акъл как да постъпва, че да не пострада България и българския народ! Направо ще се изкарат репресирани! Да ги ожалиш! Ще разкажат весели случки от кухнята колко е прозд! като Валери Симеонов, когато разправяше, че повече не трябва да е премиер, че е загубен, че, когато били събрани в кабинета Му да обсъждат енергийни въпроси, Той си играел с дистанционното и гледал филми...Па и какво да ги слуша, началниците са му казали какво да бъде! И сетне Валери пак стана метреса и мълчи като пу.. - пукал, бе! Ще се разприказва, когато му дойде времето!
  • 245 България 16 република на СССР

    7 17 Отговор

    До коментар #241 от "Сатъра":

    Кофти е да си образован и БЕЗПОЛЕЗЕН.....нали другари
  • 246 Тошко Африкански

    10 20 Отговор
    А някой си ходил с Мерцедеса по трънските селия да раздава мартеници. По-голяма глупост скоро не бях чувал.
  • 247 Дългия

    11 21 Отговор
    Еиии тоя голям патриот се изкара и неговата , носела била матеници . Що не вземе пример от Тръмп на, който годишната заплата е 1$?
  • 248 чичо

    12 27 Отговор

    До коментар #187 от "Айхман":

    Всеки глупак може да каже нещо умно написано от ДРУГ-нали.То на Радев туй му е вече навик.Я от Деска,я от Корнелия.А вие не чакайте смъртта да дойде в дома ви/не дай боже/за да разберете колко струва неактивната глупост на Радев.

    Коментиран от #256, #259

  • 249 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 250 Брайно

    19 5 Отговор
    Пък Мен ме интересува мацето в Барселона вирусоливо ли е и в Къщата има ли вече и Кови 19.обеззаразена ли е и т.н.Това и нас ни интересува,все пак нали е на премиера?

    Коментиран от #264

  • 251 Супер марио

    14 0 Отговор

    До коментар #7 от "Този":

    А пък е моя и на 2 500 000 българи. Тъпанар
  • 252 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 253 иван

    9 23 Отговор

    До коментар #12 от "Жоро":

    Премиера сме го избрали мнозинството,да ръководи България.Президента има правомощия,да ръси глупости!

    Коментиран от #257, #261

  • 254 Сърп и чук

    25 12 Отговор
    Накълва ли ви днес Президента!? А, герберюги!? Съболезнования! Не мрънка, не чете дълги слова, понятни само за Гьоте и Шопенхауер, а? Малко строева! Само това ви оправя, разпасана меверейска пасмина! Първо, ще си наложите шапките на картуните, маските, противогазите и - Бегом, марш! До карантинирания в долната махла и обратно!
  • 255 Четящ

    0 4 Отговор

    До коментар #49 от "Румпелщилцхен":

    И кво кат го има?
  • 256 Чума

    20 3 Отговор

    До коментар #248 от "чичо":

    На Ваш Пъчон не е нужно някой друг да му помага в простотиите! Сам се справя отлично и в това е неговия чар! Трудно е сам човек да бъде толкова прост, но точно в това се състои обаянието Му, което обслужващите мисирки с влажен поглед наричат - Харизма!
  • 257 Tate

    23 3 Отговор

    До коментар #253 от "иван":

    МНОЗИНСТВО А?? я чети бе ....... Общо за страната 54,07% избирателна активност
    ГЕРБ 1 147 283 32,65% 95
    КП БСП за България 955 490 27,20% 80
    КП Обединени патриоти – НФСБ, Атака и ВМРО 318 513 9,07% 27
    ДПС 315 976 8,99% 26
    ВОЛЯ 145 637 4,15% 12
    Общо: 2 882 899 82,06% 240 ................................................................... Това ли ви е мнозинството смешници ,добре че "подкупихте" орките !!
  • 258 Антикомунист

    9 19 Отговор
    Ама докога ще ви хрантутиме вас комунистите?? Нямали сте работа заради пандемията и сте станали безработни?? Еми открийте си фирма, струва 2 лв първоначален капитал и ако сте способни и ставате за нещо, започвате да работите това което можете! Например можете да лепите плочки... можете да ги лепите и без фирма, но глобата е 50 000 лв ако ви ловнат, така че по-добре си открийте фирми и спрете да плачете, ами отивайте да работите!!!!!
  • 259 Айхман

    7 0 Отговор

    До коментар #248 от "чичо":

    Е,много даде да го наричаш глупак.

    Коментиран от #286

  • 260 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 261 Tate

    24 8 Отговор

    До коментар #253 от "иван":

    Президентски избори в България (2016)

    Най-много гласове получават Румен Радев и Илияна Йотова (59,37%), следвани от Цецка Цачева и Пламен Манушев (36,16%). Четеш ли или се задави с пилешки крак??
  • 262 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 263 Усмивката

    23 6 Отговор

    До коментар #227 от "чичо":

    До колкото ми е известно , човека първо е летец. А там горе, колега, си сам.И няма кой да ти казва ко е е правилно и кое грешка.. И нямаш ли бърз ум , самообладание и разум загиваш.Така че това първо. Но умението му да работи с масите е очевидно.....Запомни. Никога не унижаваъ и подтискай състава. Бъди един от тях.

    Коментиран от #267, #283

  • 264 оцелял от турското робство

    6 1 Отговор

    До коментар #250 от "Брайно":

    И е обръсната и обезпаразитена.
  • 265 Зелен Чорап

    9 18 Отговор
    Веднъж обул зеления чорап само смъртта може да те раздели от него!
    Зелен чорап лапни големи думи не казвай!
    Народни мъдрости.
  • 266 червен колю

    8 21 Отговор
    в началото харесвах президента. но след последните му изцепки не съм сигурен. при положение,че случаите все още нарастват със всеки ден последното нещо което ни трябва е разхайтване. ясно е колко е акъла на ББ ,но това което прави президента е най прост популизъм. в крайна сметка да не забравяме, че и единия и другия са пионки на червените генерали и оплюването помежду е цирк за пред агнегата , за да може комунизЪма в НРБ да продължава вече 75години...опа извинете, агнетата сега му викат демУкрация

    Коментиран от #271

  • 267 Не разбрах

    12 16 Отговор

    До коментар #263 от "Усмивката":

    Какво общо има шофьорлъка на самолет с това да си отговорен и качествен президент?

    Коментиран от #268, #270, #314

  • 268 Усмивката

    21 7 Отговор

    До коментар #267 от "Не разбрах":

    Качи се там горе , и тогава приказвай.Там не е като тука....жено подай ми солта за салатата че забравих....А и вземи си повечко точлетна хартия
  • 269 Стефан

    12 22 Отговор
    Срам ме е от този президент. В номент, когато трябва да е обединител, той защитава Нинови интереси и се опитва да всява допълнително напрежение в хората...
    Аз не съм чул едно негово предложение за справяне със ситуацията, а само критики. Искам да направи брифинг и да отговаря на въпроси на журналисти.
  • 270 Tate

    19 6 Отговор

    До коментар #267 от "Не разбрах":

    То не трябва да има връзка Мутра -- Премиер ма ето има !! Оня е работил 15 год в авиацията и знае как се взимат чинове !! Още малко ще каже че Радев си е купил "книжката за самолет " !! Къде го чукаш къде се пука??
  • 271 Усмивката

    20 6 Отговор

    До коментар #266 от "червен колю":

    Ако е верно твърдението от ,,Боец . Че на 3. март , Борисов е наредил да се спре с тестовете и да се води друга политика . Президента е прав. В такава ситуация неможе чисто войнишки да се подхожда. Иска експертност . Да се правиш на генерал (Борисов), не екато да си наистина генера. Чух Борисов сам да си говори. ,, Ако да беше противник с оръжие да му ....мамата. Ама той бил невидим враг"....Абе НАТОвци. Толкоз време имахте да мислите. Война не езадължително с оръжие.Ами при една химическа или бактериална , какво ши ми правит....е ви дя се...Смешници
  • 272 оцелял от турското робство

    16 6 Отговор

    До коментар #235 от "Голем смях":

    Не, да ходят с байраците на САЩ-ите, защото те са ни "освободители", начело с Батман, Супермен, Х-мен. Не, че е Руско-турска войната - за нас Освободителна, - никакво Самарско знаме, нито Знаме на българското опълчение, нито робство е имало, нито въстание, нито война. И Путин е виновен. Нали така бе, МЕН!

    Коментиран от #284

  • 273 Палко

    21 7 Отговор

    До коментар #4 от "Пенсионер":

    Абе той президента "добре им го каза" ама дали "активната глупост“ ще разбере думите му?!

    Коментиран от #292, #303

  • 274 Аве Адолф Хайлллл

    12 17 Отговор
    Каква комедия , главния парашутист - популист , говори за популизъм , голям смехурко е този човек .....
  • 275 Пройдоха

    7 15 Отговор

    До коментар #209 от "Карл Май":

    Гьотверен Гьоте цитира
  • 276 Пена

    13 0 Отговор

    До коментар #237 от "България 16 република на СССР":

    Трол,бегай да си заработиш стотинките.
  • 277 Соломон

    7 2 Отговор

    До коментар #177 от "Николчо":

    Не отговаряй на безумния според безумието му, Да не би да станеш и ти подобен нему.
    Отговаряй на безумния според безумието му, Да не би да се има мъдър в своите си очи. (Притчи 26:4)
  • 278 Литератор

    12 8 Отговор

    До коментар #192 от "Еднокнижник":

    То май в БГ не са останали много, които знаят кой е Гьоте... Та , малко ще са тези, които разбират думите на президента.
  • 279 Нео

    14 19 Отговор
    С голямо нетърпени дочакахме поредната изцепка на президентското недоразумение. Имам натрапчивото чувство, че този човек е в перманентна мозъчна констипация.Да видим какво каза: според него дарението е личен акт, но не пропусна възможността да се похвали пред камерите, че го е направил, дори и Деса е накарал. Личен акт било, пък юрка депутатите да се равняват по него. Остави ги бе, тъкмо ще лъснат що за стока са. Но днес всичко е концентрирано в две думи: "кръгом и марш". В казармата се наслушах на "мъдростите" на такива, като него. Този си мечтае цялата държава да е едно поделение-неговото поделение! И ще направи това, което направи и с изтребителната авиация! За съжаление след 13 май и вирусът и той ще са още тук!
  • 280 Не религиозен

    0 5 Отговор

    До коментар #219 от "Умен":

    Блажени нищите по дух, защото е тяхно небесното царство. ( Еванг. Матей 5:3) Христос говори за нищите духом в смисъл на смирените . Не бъркай глупостта с възрастта.
  • 281 Стефанов

    15 17 Отговор
    Предлагам всички, които подкрепят мнението на Президента, че карантина не трябва да има, да заминат заедно с него на екскурзия до Италия или Испания и да посетят няколко болници.
    Дано тогава им дойде акъла...
    Аман от популистки простащини в момент, когато трябва поне морално да подкрепи народа си.

    Коментиран от #302

  • 282 ФАКТ

    18 12 Отговор
    Тиквата и герберастите още не могат да преодолеят болката от загубата на президентските избори и дрънкат глупости срещу Румен Радев, но той като ИСТИНСКИ генерал - пилот -изтребител с по 2-3 изречения им вкарва по-няколко фишека в десетката. Но най-голямата болка на Боко е, че няма да му се сбъдне мечтата да завърши "блестящата" си кариера като президент. Колкото повече грачат срещу Радев отсега е ясно, че ще спечели отново категорично и втори мандат.

    Коментиран от #295

  • 283 чичо

    5 2 Отговор

    До коментар #263 от "Усмивката":

    Прав си-дотолкова ти е известно.Човека първо е човек и да бил съм там горе.
  • 284 Голем смях

    11 4 Отговор

    До коментар #272 от "оцелял от турското робство":

    Путин и той ли е бил на Шипка? А кого изкла ген.Колев в Добруджа?Не бяхя ли същите тези освободители.Те нямаха ли руски байраци ..А нашите не бяха ли със самарското знаме?А като пукне Путин кой ще е виновен..

    Коментиран от #298

  • 285 Разликата

    8 17 Отговор
    между Радев и управляващите е, че с няколко изречения им вкарва по няколко "фишека" в десетката. Докато хората си гледат работата и то добре. Поне засега. Освен двете-три изречения Радев какво друго прави? А, и да се хвали как жена му раздавала мартеници.
  • 286 чичо

    3 1 Отговор

    До коментар #259 от "Айхман":

    Това е въпроса,не е прост, защо се прави на такъв.Някои вече знаят,дори повечето бих казал, за това за него останаха по-малко и от шепа.
  • 287 Политолог

    15 18 Отговор
    Радев, Радев.. голям глупак се оказа.
    На всичкото и комплексар и мъж под чехъл

    Коментиран от #290

  • 288 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 289 браво

    13 20 Отговор
    Дончев е с класи над зеления чорап.Сега се видя разликата между интелигентен и ерудиран човек и военен тъпунгер.

    Коментиран от #291

  • 290 Tate

    7 6 Отговор

    До коментар #287 от "Политолог":

    ЩО ?? Ти ли си най умният ?? И като един МАЧО не си под чехъл и си биеш жената редовно !! Така ли ???
  • 291 Tate

    12 3 Отговор

    До коментар #289 от "браво":

    НИМА??? Какво му е ерудираното ,смята наум 2+3 ?? И той е Тиквенска подлога !!
  • 292 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 293 Георги Димитров

    3 2 Отговор
    Модератор..... защо?
  • 294 Георги Бузов

    19 9 Отговор
    Радев в коментар за Борисов:
    Г-н Радев, поздравявам ви ви за позицията, което честно и твърдо отстоявате. Тъжното е, че тези, които трябва да ви чуват, са отдавна ослепели и оглушали и не искат да разберат, че с дебилската си простотия водят държавата ни към най-дълбоката част от блатото наречено Мизерия.
    Не спирайте да се борите срещу това загиване на държавата ни.
  • 295 Tate

    15 8 Отговор

    До коментар #282 от "ФАКТ":

    Няма да я преодолеят ,"Тиквата Слънце" ще вие докато е на власт !Плювко му беше тамън но Радев го ръчка !! Аз съм ТЪМНОСИН и по убеждение и по джинс ,бащата беше царски офицер ,болшевиките ни взеха имоти в центъра на София ! НО гласувах за Радев !! Със Дявола бих се съюзил против Боко !!
  • 296 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 297 Tate

    16 10 Отговор
    Всички ВИЕ ,държавни чиновници,общински ,селски ,градски служители ! Фирми свързани с Боко ,подлоги на властта лапащи поръчките прекупвачи на държавните поръчки !! Апартаменти къщи ,тъщи ! Всичките дето мишкувате и гласувате откакто е на власт Боко ! Всичките някой ден ще получите възмездие !! Ще ви се потърси сметка ,кой кога къде и колко взел-дал !! Ще се излее народната любов върху вас !! Дано съм жив да видя физиономиите ви !!АМИН ДАЙ БОЖЕ

    Коментиран от #308

  • 298 оцелял от турското робство

    1 3 Отговор

    До коментар #284 от "Голем смях":

    Нещо не си наясно. Но не се и мъчи да си го изясниш.

    Коментиран от #304, #318, #321

  • 299 КУРнинов

    13 9 Отговор
    СТАНИ БОГАТ ! Въпрос за 10 000лв.
    Кой взима решенията в президентството на Р.Б.?
    а. Р. РАДЕВ в. И. ЙОТОВА
    с. Ген. ДЕСИ д. МОСКВА
  • 300 DELJESU

    13 7 Отговор

    До коментар #71 от "Алфа Вълкът":

    Ти на тая сган правителство ли и казваш??
  • 301 xa xa xa хаааа

    1 4 Отговор

    До коментар #241 от "Сатъра":

    НЕГРАМОТНИКО ЩО НЕ СЕ ГРЪМНЕШ БЕ
  • 302 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 303 чичо

    7 13 Отговор

    До коментар #273 от "Палко":

    Не го е казал той а Гьоте, който бидейки умен човек е казал и това-да кажеш нещо не означава че го разбираш,което идеално пасва за Радев.
  • 304 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 305 До "България 16 република на СССР"

    14 7 Отговор
    Абе трол, цял ден само гнявиш и сереш! Противен си вече, разбираш ли? Пасито ,Плевнята и останалите атлантици си пълнят гушите а такива лаладжии като тебе мрът в мизерия...

    Коментиран от #306

  • 306 България 16 република на СССР

    1 9 Отговор

    До коментар #305 от "До "България 16 република на СССР"":

    Значи съм те уцелил в десетката.
  • 307 България 16 република на СССР

    6 7 Отговор
    Има по лошо от активната глупост.......пасивната простотия
  • 308 България 16 република на СССР

    4 8 Отговор

    До коментар #297 от "Tate":

    Май много са те засегнали....другарю
  • 309 България 16 република на СССР

    9 12 Отговор

    До коментар #231 от "Чума":

    Другарю фатмак ,това да не ти е казармата.Фатмашко комунистическо време няма да се върне.
  • 310 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 311 самуил

    21 10 Отговор
    Нито съм фен на БСП, нито на Радев като личност, но това е първия Президент с топки, държащ се адекватно и цивилизовано! И единственият от цялата пасмина, който носи маската си по правилата!!!

    Коментиран от #339

  • 312 Saymyname

    3 3 Отговор

    До коментар #27 от "ВЪЗРАСТЕН":

    Най-простия коментар във форум за 2020 година!
  • 313 Лидо

    12 5 Отговор

    До коментар #208 от "Коментатор":

    Герберче недоклатено, знаеш ли какво е ставало на Шипка? Докато моя дядо се е биел там, твоя, скатан някъде в някоя дупка е сътворил това, от което ти си се пръкнал!
  • 314 Sello

    8 2 Отговор

    До коментар #267 от "Не разбрах":

    Какво общо има това да си доказан престъпник с това да си отговорен и качествен министър-председател?
  • 315 Трезво мислещ

    12 13 Отговор
    Незнам какво му харесвате на този Президент. Освен да говори как ще умрем нищо друго не прави... В такива моменти г-н Президент нацията трябва да се мотивира да се справи със ситуацията, а не да се всява допълнителен смут. Освен, че ще умрем от глад, а ако не от глад то от коронавирус аз лично друго от него не чух...
    Питам се дали е чул речта на Кралица Елизабет? Тя, въпреки глупостите, които сътвори Борисчо не излезе да го критикува, а излезе и се опита да вдъхне кураж на Британците. Ето така прави един истински държавник и обединител на нацията. Отделно от това със сигурност управляващите там ще си понесат нейните критики, но.... много по-важно в този момент е да дадеш надежда на народа си.

    Коментиран от #341

  • 316 Василев

    11 14 Отговор
    г-н. Радев бегом и марш кэм граф Игнатиево и там си бръмкай на някоя счупена спарка - Миг 19 ,и непречи с присъствието си
  • 317 Бай Миле

    10 12 Отговор

    До коментар #234 от "Бай Ставри":

    Абе тоа Мухльо взима 7888лв. и не знае че заплатата за март ще я вземе април ! Кръгом марш на женати път полата

    Коментиран от #323, #329

  • 318 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 319 Didi

    10 13 Отговор
    Прави впечатление, че Радев никога не отговаря на импровизирани въпроси! И винаги отговаря на въпроси за неща казани и направени преди седмица! Т.е. на горкия са му нужни поне 5 дни да научи научи това което са му написали да каже....
  • 320 Иван

    8 11 Отговор
    Жена му какво е работила и сега какво работи, че има 10 000 за даряване, покрай всичките дизайнерски рокли които си купува?!?!
  • 321 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 322 Неграмотен

    2 0 Отговор

    До коментар #48 от "мечо":

    Виж във огледалото
  • 323 Неграмотен

    7 2 Отговор

    До коментар #317 от "Бай Миле":

    Той да не работи в промишлено предприятие, че да си взема заплатата за март през април???
  • 324 Нормално

    3 12 Отговор
    ..народ който си е избрал такъв премиер и такъв президент не можа да очаква нищо хубаво.. вьеми единия удари другия. И двамата са срам за България, и двамата служат на същите господари.. плюенето помежду е за пред простолюдието
  • 325 Това съм аз

    7 1 Отговор
    Който разбрал-разбрал, който не е, никога няма да разбере.
  • 326 "президент"

    3 10 Отговор
    Нищо не става от другаря хвърчилков, историята ще го забрави, ще го запомни само статистиката, че е бил "президент"!

    Коментиран от #328

  • 327 Bai nudals

    10 2 Отговор

    До коментар #50 от "старото":

    В армията има така наречени фатмаци! Но става дума за сержантския състав. Служил съм 3 години в в.м.с и никога не съм чул офицер или генерал адмирал да е наричан фатмак. Дано ти стане ясно.

    Коментиран от #342

  • 328 Bai nudals

    6 2 Отговор

    До коментар #326 от ""президент"":

    За Плевнелиев говориш а.
  • 329 Bai nudals

    6 1 Отговор

    До коментар #317 от "Бай Миле":

    Лош псевдоним се си избрал! Каръшки.
  • 330 Капитана

    15 5 Отговор
    БРАВО Г-Н ПРЕЗИДЕН ТОЧНО ДЕСЕТКАТА !НА ТОЯ НАГЪЛ ТАПИР НЯКОЙ ТРЯБВА ДА МУ КАЗВА ИСТИНАТА !
  • 331 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 332 Цоню Тодоров

    8 1 Отговор
    Няма нужда от дарения. Трябва само дисциплина и търпение. Това, че заводите не работят 2 или 3 месеца не е толкова важно. Нека от 60% хората с наднормено тегло станат 20%. Не е толкова важно, че в магазина ще има 2 пъти по малко паста за зъби или пък няма да има клечки за уши. 20 хляба струват 16 - 20 лева и кой не може да ги даде за месеца. Мнооого сме се разглезили.

    Коментиран от #335

  • 333 Tate

    10 3 Отговор
    До Коментиран от #308 Нищо не ме засяга повече от войнстващата тъпотия !! Гледах "Патрона" ти сутринта !! Всичките герберасти сте като него ,питат го нещо той започва да обяснява как е все и вся !! Даже се засегна !! Говорие само тъпотии нищо по същество ,и както много пъти съм писал като нямате какво да кажете,а обикновенно е така стигате до логичното " А защо си биете негрите" Вие сте колективен мозък проблема е че централният "мозък" е леко ТЪП !! И затова всичките сте на един хал ! Все пак "Аз съм глупав и вие сте глупави затова се разбираме" не съм го казал АЗ ! Има и по тъпи от мен !!
  • 334 ивко

    2 5 Отговор
    чуеш ли за военен не ми го хвали
  • 335 Tate

    6 1 Отговор

    До коментар #332 от "Цоню Тодоров":

    Много си прав ! Дори и да свърши кенефната хартия има вода !! Какво толкова става ,седим си по домовете ! Вчера ходих до магазина е има и хяб и салам и ракия !! Медицинската система е продънена затова наложиха карантината мнезнам някой да не се сеща !! Да има вече съкратени има безработни неприятно е съгласен съм ,но това е положението ! Ще се лишим от благинки ,няма да купим последният АЙ"нещо си голяма работа !По лошото е че глобализацията ни направи лентяй ,всичко наготово !! Само искаме то затова доматите са турски ,краставиците полски ,компира немски !!2/3 от населението не произвежда блага!! Само консултанти,менажери,ИТ специалисти,куриери и незнам какво си още !! И никой не копае земята ,те това ни е цялата оправия !! И охкане и пъшкане ,правата оле мамо !! Нека направят цената на разговор 2 лева и интернета да се плаща на трафик да ви видя къде ще се оплаквате и кой ще "Лайква' снимките ви у Фейсо !!
  • 336 Draco

    2 8 Отговор
    Беше моят президент !
    Това доказва , че в държавицата ни алтернатива няма ! Жалко !
    Време е да си ходиш ! Но какъв е смисълът ?
  • 337 Гост

    5 1 Отговор

    До коментар #7 от "Този":

    Всеки има право на мнение. Вие сте обожател на Цецка, Катето Захариева, Пневнелиев.Това е,, достойнства "алтернатива на Радев, която могат да ни предложат от Герб.
  • 338 Нане

    12 2 Отговор
    Глупос е това правителство което сасипа народа и е.а майката на държавата в последните 12 год. Едва ли е имало по-добър действащ президент от времето на бай Тошо,както президента Румен Радев! Сегащното правителство тяма място в бг парламент!
  • 339 чичо

    1 1 Отговор

    До коментар #311 от "самуил":

    Че защо носи маска?
  • 340 Иван

    1 4 Отговор

    До коментар #110 от "България 16 република на СССР":

    Тоя пък, живеещ в 70-те години на миналия век, се поизтупал от нафталина ,че и той да се изкаже по темата.
  • 341 чичо

    1 4 Отговор

    До коментар #315 от "Трезво мислещ":

    Много точно,браво.И да знаеш плачеш за комсомолско събрание.Ако беше „тр.мислещ" нямаше да му казваш „президент".
  • 342 karl hoker

    6 0 Отговор

    До коментар #327 от "Bai nudals":

    няма смисъл да обясняваш на лигльовци които от училищния чин са се качили на бмв- то на тате какво е "фатмак" и какво е "генерал" ...
  • 343 karl hoker

    9 0 Отговор
    няма смисъл да обясняваш на лигльовци които от училищния чин са се качили на бмв- то на тате какво е "фатмак" и какво е "генерал" ...
  • 344 karl hoker

    11 3 Отговор
    точно и ясно , г-н Президент...не ги щадете тези самозабравили се кретени...
  • 345 сноу

    0 3 Отговор

    До коментар #27 от "ВЪЗРАСТЕН":

    А ти си най-изпростелия "възрастен"
  • 346 cornholio

    3 0 Отговор
    Има по-лошо... пасивно агресивната глупост.
  • 347 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 348 Ййййййй

    4 4 Отговор
    А онзи с глава като перфоратор,не можа да разбере че цитирайки президента,заради казармените команди,всъщност се самоунижава.Командите бяха намек за начина,по който се ръководи МС.....отиваш на мегдана във всяко село и викаш по три пъти.....знаеш ли колко бързо Ще ви опрАв
  • 349 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 350 Jessy James

    1 0 Отговор
    Ееех, защо ни трябваше да скачаме сращу Жан Виденов през 1997 год. Ако го бяхме оставили да си изкара мандата сега един жив редови комунист нямаше да има в БГ.

    Коментиран от #351

  • 351 Масова Селяндуризация

    1 0 Отговор

    До коментар #350 от "Jessy James":

    Да верно е, всички щеха да ипусат от глад понеже да простички, дори и сегашните им копеленца нямаше да ге има.
  • 352 Реалист

    1 0 Отговор
    До всички, които реват, че ще умрат от глад - имам важно съобщение...
    В Германия търсят работници за прибиране на релолтата. Трябват им 40 000 човека и за тях карантината ще бъде нарушена. Заминавайте да работите...
    Току що го казаха по новините!
  • 353 Kiki

    0 0 Отговор
    Boklucii kolko miliona oshte iskate da otnesete alchni svine grija vi bilo za naroda pravite sena zagrijeni vie vkarahtre viros vie tova iskate nalagate sankci globj na horata ako ne nosat maski globa ot 100 do 1000 leva che minete i im razdaite a ne ot stotinki da gi pravite po 100 leva okradnahte darjavata nakupihte si kashti i apartamenti po drugite strani za milioni levove za jenite decata za liubovnicite karate policaite da gonat decata ot parkovete te dori letat da gi biat posqgat na 14 15 godishni deca i te sa zaslepeni negovoto dete da izleze sas stachkuvashtite i da e nai otpred da go vida togava dali shte posqga
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове