9 Април, 2020 18:18 12 218 216

Радев: Премиерът е обигран политик, но не приемам да си гради образа върху трупове

  • румен радев

Не критикувам карантината, а апелирам за това да има достатъчно мерки - социални, икономически, да се управляват ограниченията разумно, каза още президентът

Радев: Премиерът е обигран политик, но не приемам да си гради образа върху трупове - 1

Не сме минавали границата в отношенията с премиера. Всяка власт се нуждае от коректив, особено когато е взела решение да въведе извънредно положение. Това заяви президентът Румен Радев в интервю за Би Ти Ви. Защо в условията на криза президент и премиер не са единни, са питали 90% от зрителите.

Запитан какъв е проблема между него и премиера, Радев обяви: Не мисля, че има проблем.

Когато армията от безработни се множи всеки ден, е неуместно да занимаваме хората с отношенията между президентската институция и изпълнителната власт. Аз в това цупене и коментари няма да участвам. Мисля, че двамата показахме единни действия. Проведохме срещи и има взаимодействие по редица важни въпроси.

Според мен трябва да търсим проблем, там където има разминаване в мненията. Аз не искам тази криза да се управлява с паника и не разбирам как забивам нож в гърба на премиера. Говореното за трупове по улица не е ли паника? Никога не съм казвал, че ограниченията трябва да паднат, както твърди Бойко Борисов. Предложил съм мерки, които според мен ще помогнат в този тежък момент. Когато се цитира СЗО, трябва да се казва всичко. Да, от СЗО казаха, че излоционните мерки са добри, но също така казаха, че трябва да има безплатно масово тестване на всички граждани. Според мен ние изпуснахме този момент. Не искам да влизам в работата на експертите, но наистина изпуснахме момента. Ние не бяхме подготвени и нямахме тестове. С тестването щяхме да проследим болестта и да сме наясно кой е изградил антитела. Кабинетът безспорно взе точни и навременни мерки за социална изолация. Това е похвално. Другите положителни стъпки са, че кабинетът разгърна много активна информационна кампания за коронавируса и успя да пренастрои производството на редица български заводи. Но липсата на тестване е грешка. Нима енормално да се казва - няма да тестваме, защото е скъпо. Винаги съм казвал, че е много по-важно да се дават средства за хората и за здравеопазване", разкри Радев.

Защо беше тази реакция на моето вето, в края на краищата всички депутати го приеха, и тези от ГЕРБ. "Льо Монд" даде положителна оценка на ветото, защо бяха тези реакции, попита Радев. По повод критиката, че даде изявлението си в ден, в който е починал баща му, той обяви, че така го е учил баща му и не може слбед като е казал, че ще направи нещо, да го промени зарадил личен повод.

Нямам нужда от личен говорител, който да обяви смъртта на баща ми, това са лични неща, каза Радев.

Президентът разказа, че се обадил на премиера два часа преди да наложи вето и го уведомил. До този случай двамата се чували.

Трябва да обърнем приоритета на кабинета, който е за инвестиция в инфраструктурни проекти, в инвестиция в човешкия капитал, призова Радев.

Депутатите сами показаха, че действат по команда. Неведнъж са приемали да бъдат командвани, така се случи и с решението за заплатите им, обясни президентът защо сам той е изкомандвал депутатите.

Ние сме парламентарна република и парламентът трябва да изпълнява ефективен контрол над правителството, а не да бъде негов придатък. Депутатите допуснаха да бъдат командвани многократно от г-н Борисов - това не е ли шашкане във всички посоки, попита президентът.

Радев заяви, че подкрепя извънредното положение. Драстично обаче изоставаме със социални и икономически мерки. Това създава напрежение, добави той.

Ще покажа реакцията на работодателите и на работниците. В първия вариант, интересът беше много слаб. Сега има индикация, че повече работодатели ще се включат.

Задължително трябва да има помощ за бедните. Мерките трябва да са навременни, безвъзмездни и достъпни. Закъсняхме. Другите държави масово въведоха веднага масови социални мерки, за да не остава никой зад борда. Никой да не остава зад борда. Трябва ли гладният човек да излезе на улицата и да помете всичко? - попита президентът.

Трябвало да има ваучери за храна, да бъдат актуализирани социалните плащания, добави той. Има резерв в бюджета и никой не говори за него, подчерта Радев.

Много е важно в тази криза доверието между институциите и хората, те да усетят, че има държава. Защото това влияе и на психическия климат вътре в семействата, който е разклатен. Специалистите казват, че когато си под психическо напрежение, имунитетът се срива, коментира Радев. Той разказа, че му се обаждат родители на деца с увреждания, за които е важно те да излизат.

Не трябва да допускаме в България да се случва това, което стана в Англия - хората масово хукнаха по парковете. Затова е по-добре управляемо, с ясни правила, зададени от правителството, да се пуснат хората в парковете и на Витоша, полицията да следи, предложи президентът. Защото се опасявам да не стане така, че хората в един момент да омаловажат мерките, допълни той. И разказа, че на Витоша е виждал как семействата са на разстояние едно от друго.

Ние, българите, доказахме, че можем да сме отговорни, трябва да се разчита на съзнанието на хората, коментира още държавният глава.

Премиерът е обигран политик и не хвърля думи на вятъра, но не приемам да си гради образа върху страха, който сам раздухва, върху трупове. И все пак ще има виновен, знаем, че ще е Радев, каза той.

Не критикувам карантината, а апелирам за това да има достатъчно мерки - социални, икономически, да се управляват ограниченията разумно, каза още президентът. И даде пример, че по улиците има същия трафик, както преди.

Хаосът при излизането от тези мерки може да бъде много по-опасен от хаоса, който се създаде при въвеждането на извънредното положение, смята Радев. Не можем да кажем дата за излизането.

Запитан дали би удължил извънредното положение, той отсече: Мерките трябва да останат, докато не се види какво се случва. Но ние закъсняваме с подкрепата за домакинствата в нужда, на малкия и средния бизнес. Други държави, които го направиха, ще са пред нас по конкурентоспособност.

Ако се забавим с мерките и изпаднем в рецесия, а други държави вече дърпат мощно напред, ще се случи масова емиграция към тях, това е най-лошият сценарий, предупреди той.

Не говоря за хеликоптерни пари да ръсиш за всеки, говорим за хората, които са застрашени от глад. Повишаване, преразглеждане и актуализация, ваучери за храна, не трябва да оставяме да има гладни хора, отсече Радев и цитира банкера Буров, който казва, че безработицата е най-голямата беда.

Не искам и не трябва да делим живота и смъртта на българите на само починали от кронавирус, а другите да ги забравим. Годишно през зимата умират от усложнения по 2000 души, на месец по 300 души. Това е една мрачна статистика.

Е, от какво умират тези хора, няма ли да направим брифинг и да кажем, че вчера у нас са умрели еди колко си хора, от глад, студ, липса на медикаменти, липса на достъп до здравеопазване. И само сега ли се сещаме за възрастните хора в България? Ще мине тази криза и ще забравим, че има възрастни хора. Трябва да мислим как да вдигнем продължителността на живот, смята държавният глава.

Игра с живота не трябва да има. Да, това е мрачна статистика, но нека не забравяме, че грижата за възрастните хора трябва да е сред най-важните в държавата, отсече той.

Бих подал ръка на Борисов, ако няма други цели, допълни президентът.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 87 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха

    95 284 Отговор
    Догодина си чао

    Коментиран от #65, #68, #173, #215

  • 2 Аве Адолф Хайлллл

    85 244 Отговор
    А , парашутчика вече се е "смирил" и разбрал , че нищо не зависи от него .....

    Коментиран от #32, #192

  • 3 истината

    73 246 Отговор
    Генерал Мутафчийски отвя фърчилото

    Коментиран от #15, #71, #156

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Факт

    192 26 Отговор
    По-грозно и злъчно "съобщение" , при това без ничие съгласие , едва ли някой от нас е чувал ! Светла му памет на човека , да почива в мир !
  • 6 FAKT

    256 62 Отговор
    Боко кара последен мандат! ;)

    Коментиран от #12, #22, #83

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Българан Европейски

    70 197 Отговор
    Отвратително е нахалството на този безсмислен индивид.
    Самовар Случайников с Решетников дизайн.
  • 10 1122333

    173 50 Отговор
    ББ много ще гледа на нивото на червейте,но никога няма да е на едно ниво с погледа на РРадев!

    Коментиран от #63

  • 11 Ронин

    172 50 Отговор
    Щото борисоф е една клюкарка от банкя която не знае да си затваря човката!
  • 12 Хасково кръговото

    54 131 Отговор

    До коментар #6 от "FAKT":

    Убеден ли си,защото аз мися че чорапа.си заминава догодина.!

    Коментиран от #29

  • 13 Миризлив пор

    47 122 Отговор
    Генерала ако иска да лъсне да седне на една маса с ББ и да се разберат. След това да не разединяват нацията. Кога свърши този цирк, да си води политиката с това което е останало от тази територия. Най-добре и лекарите да привикат и заедно да свършат работа. Не е време за политика сега.

    Коментиран от #20

  • 14 Бесен Язовец

    107 24 Отговор

    До коментар #7 от "Бесен язовец":

    Скоро соронята ще ви изритаме от РБ!

    Коментиран от #128, #131

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 колю

    66 168 Отговор
    Нямаше нужда да ставаш президент,цяла България разбра,че не си умен.

    Коментиран от #67, #198

  • 17 Борис

    178 67 Отговор
    Браво на президента!
    Това е Човекът с голяма буква.

    Коментиран от #43, #186

  • 18 Ессерем

    189 59 Отговор
    Другари от №1 до №4 ,ще ви разочаровам.Радев отново ще е президент! А ген.Мутафчийски след карантината ще пита Баце "Ти къде"?!
  • 19 Довиждане

    42 112 Отговор
    Госпдин пингвин.
  • 20 Ебисе бе WC

    118 37 Отговор

    До коментар #13 от "Миризлив пор":

    Ппрезидента с доказани клеветници няма какво да се договоря и разбира!
  • 21 аааааа

    160 49 Отговор
    Герберастката козяшка проститутка ако ще да пише и от 200 ника е все едно. Румен Радев е с най-висок рейтинг а ОПГ ГЕРБ си заминават обратно в канализацията на следващите избори.

    Коментиран от #30

  • 22 колю

    20 57 Отговор

    До коментар #6 от "FAKT":

    май сбърка славяново с Банкя.

    Коментиран от #91

  • 23 Асен

    143 58 Отговор
    Президентът се оказа единственият мислещ трезво български политик.
  • 24 4567

    34 50 Отговор
    ВЕТОто беше най-вече заради приетото предложение на БСП за спекулата.По принцип няма как ГЕРБ да не подкрепят ВЕТО,което едното е за предложение на опозицията.Само си мисля колко пъти Нинова щеше да се покаже да ни натъртва ако тази промяна неадекватна я бяха предложили ГЕРБ и после бяха гласували против собственно предложение?Дали и Радев е еднакво отдалечен от всички партии като всеки път за всяко ВЕТО споменава за неадекватността на ГЕРБ,а този път нямаше даже и намек,че е неадекватността е на БСП?Само да кажа на тези,които ще коментират-безпартиен съм!

    Коментиран от #193

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Българин

    141 50 Отговор
    Браво на Радев, че успя да се опълчи срещу диктаторския мутро-милиционерски режим.
  • 27 Боби

    96 27 Отговор
    Когато рекет и държавна икономика , бъдат обединени в смисъл партийно управление , последиците за обикновените хора са убийстеени. Диктатура на самозабравили се бивши и доказани криминални елементи без нужното образование и интелект . Мислете българи !

    Коментиран от #189

  • 28 Българин

    48 100 Отговор
    Колко трябва да си задръстен, за да се изцепиш, че трябвало да се спрат "инфраструктурните проекти ", и да наблегнеш на "човешкия капитал"! Значи ли това, че трябва да се спре строителството на магистрали/в момента се строят девет/, и сигурно трябва да излапаме парите , да си стоим в къши и да препрочитаме ...Гьоте! Съжалявам , ама този непоправим индивид никога няма да влезе в час!

    Коментиран от #113

  • 29 Даже не знаеш в кой град е

    58 14 Отговор

    До коментар #12 от "Хасково кръговото":

    Случката с кръговото доказателство за липсата на сякакъв капацитет у теб и сподвижниците ти....
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Свободен

    74 23 Отговор
    Стига мутри с милиционерски произход са ни управлявали!
  • 32 Дръвчо

    76 25 Отговор

    До коментар #2 от "Аве Адолф Хайлллл":

    Много си ъъп Адолф, един истински генерал не отдава чест на самозвани такива. Той има чест и достойнство. А и най-важното, интелект.
  • 33 Народ

    90 42 Отговор
    Хайде Радев мачкай корумпираното правителство!
  • 34 Pepars

    88 30 Отговор
    Президента Румен Радев направи ли партия гербераците отитичат! Лаура Кьовеши не е спряла да работи по сигнали някой си мисли че му е Ок обаче се е объркал!
  • 35 Българин

    88 39 Отговор
    Радев министър-председател! Това е човекът!
  • 36 rusnak

    109 34 Отговор
    2 050 000 умни Българи избраха Радев, точно за това, да има някой да излъчва мислите на народа срещу шайката, която ще свърши много зле.

    Коментиран от #45, #157

  • 37 Ген Ментарджийски

    53 19 Отговор
    Едно нещо не го ли съобщя АЗ или Борисоофф, значи не се е случило. Тъй че за смъртта на баща ви, трябваше да бъде съобщено от Висша инстанция.
  • 38 ПЕЕВ

    42 102 Отговор
    НЕ СЛУЧИХМЕ НА ПРЕЗИДЕНТ.
  • 39 Българин

    95 30 Отговор
    И много добре го каза Радев, правим някакви инфраструктурни проекти от които управляващия режим краде, а за хората, за здравеопазването няма нищо!
    ОСТАВКА на управляващия режим!

    Коментиран от #42

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Пипи дългото чорапче

    73 26 Отговор

    До коментар #17 от "Борис":

    Няма да те разберат тикви.Те избуяха покрай положението.Айде Герб,бай бай!
  • 44 Българин

    95 35 Отговор
    След 1989 година България има за първи път достоен президент!
    Президент, който не е послушко и не хвалебства корумпираното правителство.

    Коментиран от #48

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 shano

    11 47 Отговор
    Следвада се обединят в момента в полза на народа а не да се тупат в гърдите кой какъв генерал е защото народа полудя и огладня и на 2мата няма да им се размине при евентуално излизане на народа по улиците!Успокойте и нахранете народа!В крайна сметка това ви е работата!!!
  • 47 Свободен

    76 23 Отговор
    Хората на мутро-милиционерския режим ще се задавят от плювни по президента.
    Голяма мъка им причинява.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Geo

    61 18 Отговор
    Сороснята ужким е срещу комунистите но яростно защитават комунистите и сътрудници на ДС от ГЕРБ - да се смееш ли да плачеш ли. Ама така става когато са ти платили да защитаваш мутри.

    А Радев е наистина най добрия ни президент до сега.
  • 51 гост

    60 31 Отговор
    Пожарникарят да си ходи! Не става и за ...
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 7898

    30 52 Отговор
    Радев,обади се и на Путин да му кажеш,че спираме строежа на газопровода за да има народа какво да яде.Той на теб ще ти влезе в положение,нали казваш,че се разбирате двамата
  • 54 Geo

    66 31 Отговор
    Колкото и да се плюнчат соросоидите за Радев са гласували повече българи отколкото за всичките партии в парламента.

    Коментиран от #60

  • 55 Псевдо "интервю" с нагласени...отговори

    34 71 Отговор
    А после,..защо рейтинга на Фатмака е 30% а на БОЙКО,..60% ,
    ОСТАВКА на РУМЕНЧО РЕШЕТНИКОВ

    Коментиран от #73

  • 56 абсд

    62 23 Отговор

    До коментар #45 от "ОСТАВА МУ 1 год. НА ФАТМАКА":

    Ама на бибитко му остава по малко до февруари мах, после барцелона и прокурора там
  • 57 ВЕЛИК ФАРАОН АМОН БОКО

    47 17 Отговор
    АКО БОЙКО НЕ ОБЯВИ САМ СМЪРТТА СИ -- НЕ ВЯРВАЙТЕ
  • 58 БГ681

    79 30 Отговор
    Добре че избрахме този президент. Ако и президента беше от управляващото мнозиство представяте ли си какво щеше да бъде. Не бях от тези който подкрепят президента, но сега той се държи адекватно на фона на цялата фобия.
  • 59 бибитко

    58 18 Отговор
    съобщавам щото всичко знам, само за къщата в барцелона нищо не знам
  • 60 НКВД

    48 15 Отговор

    До коментар #54 от "Geo":

    Сравни го с Желев,П.Стоянов,Г.Първанов и д-р. И ще разбереш,тъпако

    Коментиран от #72

  • 61 КЬОВЕШИ

    52 22 Отговор
    ДИША В ГЪРБА НА БОЙКО !

    Коментиран от #66

  • 62 уууууу

    35 56 Отговор
    Дори и факти са написали Президентът с малка буква.Срина се и доверието на тази институция заради това недоразумение без ясна и променлива позиция.
  • 63 Bai nudals

    64 30 Отговор

    До коментар #10 от "1122333":

    Така е Боко мухата не може да лети на една височина,с орела Радев.Невъзможно.
  • 64 Колев

    33 64 Отговор
    Стига бе Радев стига си ни тровил с твойте глупави разсъждения живота е достатчно тежък остави другите да се справят стой си при твоето Деси виждаш,че никой нете иска.До година си аут .
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 ДИША МУ НА...КУРО

    24 58 Отговор

    До коментар #61 от "КЬОВЕШИ":

    ШУМКАР!Скоро ще чуем интересни ЗАПИСИ с фатмака а после...и Военен Съд😃
  • 67 SSsss

    52 20 Отговор

    До коментар #16 от "колю":

    А ти ли си умния бе птицекантроп или оня пуек от Банкя,който и едно изречение не може да върже сам.Събирай си стотинките за които ти плащат да тролиш,защото скоро няма да има кой да ти плаща.

    Коментиран от #146

  • 68 Ххех

    48 10 Отговор

    До коментар #1 от "ха ха":

    Балъци платени.
    Догодина ще има яко секс, ако изобщо изкарате до тогава
  • 69 Жоро

    46 10 Отговор
    ЗА ЕДИН МИЛИОН " МАРГИНАЛИ" ПАК НИЩО НЕ СЕ КАЗА...НИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ СИ ПЛАЩАМЕ ВСЯКАКЪВ ВИД ОСИГОРОВКИ НА ДЪРЖАВАТА --А ТЯ ЗА НАС Е МАЩЕХА..
  • 70 Фреди

    49 16 Отговор
    БАРЦЕЛОНА, БАРЦЕЛОНА
  • 71 джаич

    43 24 Отговор

    До коментар #3 от "истината":

    Да , прав си кривчо като крив кюнец ! Не ми е жал за шофьорът на самолет , а ми е криво защо си мислиш , че Годжи Майтапчийски от Дупница с голямата крива глава ще е президент на vulgaria с аргументите : генерал на бутафорна армия , д-р по диплома , хирург по случайност и на хартия , член на БКП по задължение като офицер от БНА и жалка политическа креатура на ГЕРБ ?
  • 72 Geo

    57 19 Отговор

    До коментар #60 от "НКВД":

    Какво да го сравнявам - казвам ти че за него са гласували много повече българи отколкото за цялата управляваща ни коалиция в момента - е кой представлява гласът на народа тогава.

    Никой президент до сега не е събирал повече гласове от гласувалите за партиите общо.
  • 73 Bai nudals

    24 14 Отговор

    До коментар #55 от "Псевдо "интервю" с нагласени...отговори":

    Тия рейтинги нали знаеш каде да си ги завреш.69
  • 74 БОЙКО Я ИЗБРА

    34 12 Отговор
    Кеворк Кеврокян
    Кеворк Кеворкян за президентските избори във фейсбук
    Цецка заби един ръждив пирон направо в черепа си – и все едно, че нищо не е било"
  • 75 До Ебания

    21 33 Отговор

    До коментар #65 от "Еблю":

    То и Първанов беше с два млн. А после...фУР😂
  • 76 в пълно противостоете съм на това управл

    26 24 Отговор
    Радев , Радев , на тоя въжеиграч от цирка до му кажеш ''обигран политик'' е пресилено Радев . Не виждам в конкретния случай нищо лошо в противоречието , че и нещо по остро даже. Я стига с тия глупости обединение , заедност и тем подобни.
  • 77 Юлиан

    12 8 Отговор
    Щом всички са Българи в парламента, и постоянно казат "ние българите", защо сте ми дали държава и народа на почти целия свят? Хайде Русия, Константинов Град и Ватикана да вадят архивите, и който от къде е. Тогава Тракийска-България (това сме местното население тук) ще диша. Тогава ще види света какви сме, кои сме и какво можем. Чужденците, правещи се на Българи ви видяхме всички, какво можете и искате. Оставиха ни тази малка земя на времето и нея взеха. Малка им е планетата.
  • 78 ГЬОТЕ НЕ Е ГЕРБАВ

    46 19 Отговор
    Ченалова: ГЕРБ откачиха след думите на президента
    И реакцията не закъсня след като разбраха кой е този Гьоте
  • 79 КАБИНЕТ НА ГЕРБ

    28 8 Отговор
    Томислав Дончев
    Туит на Томислав Дончев
    Започвам да чета само еротични издания. Само там може да се намери голата истина."
  • 80 ДА ОБОБЩИМ:

    19 50 Отговор
    УШИ ФАТМАКА Е...ИСТОРИЯ,...
    БОЙКО БОРИСОВ...ПРЕЗИДЕНТ...ПРЕЗИДЕНТ!!!
    ОПЛАЧЕТЕ СЕ НА...РЕШЕТНИКОВ, ДРУГАРИ
  • 81 Достоен президент и човек!!

    45 26 Отговор
    Тоя човек е коренно различен от управляващата шайка.
    На различно ниво на мислене и схващане как да се получат нещата.
    С теб сме господин президент.

    Коментиран от #88, #89

  • 82 дядо Ильо

    46 15 Отговор
    Кратко, ясно и точно казано. Няма "аз", "аз", "аз". Няма плюене и себехвалене. не познавам президента, но знам, че е изминал пътя си дотук стъпка по стъпка. Докато има генерали, даже не е нужно да споменаваме имената им /не е само един/, получили званията си с прескачане на степени/в МВР, в разузнавателни служби и т.н./, по понятни причини. Страната ни има нужда от разум в управлението.

    Коментиран от #85, #107

  • 83 колю

    17 36 Отговор

    До коментар #6 от "FAKT":

    Как може партия предизвикала т.нар.жан виденов мор да говори за глад?
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 БЕГАЙТЕ БЕ

    15 23 Отговор
    ДО РЕДАКЦИЯТА ... ТОВА ,,ОБИГРАН ПОЛИТИК" ГО ТУРЕТЕ В КАВИЧКИ , ЧЕ БЕЗ ТЯХ НЕ ОТГОВАРЯ НА МИСЪЛТА НА ИСТИНСКИЯ ГЕН. РАДЕВ .... ДОСТА СМЕШНО ИЗЛИЗА !

    Коментиран от #104

  • 88 славчо

    8 24 Отговор

    До коментар #81 от "Достоен президент и човек!!":

    Колко сте.двама или трима?

    Коментиран от #96

  • 89 Тоя.."достойния" дали върна

    19 36 Отговор

    До коментар #81 от "Достоен президент и човек!!":

    Милионите на Решетников, Грипенените, служебните апартаменти и тн?
    Ха-ха-ха

    Коментиран от #101

  • 90 Behemoth

    41 16 Отговор
    Какъв политик е тиквата ?Селски шмекер лъжи малоумниците също като поповете...обещай на глупака Рая ,заплаши го с комунистите дето убили дедо му ,кажи че Станишев е виновен...и готово ...това политика ли е?
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Вова

    41 15 Отговор
    Боко Тиквата Буда не е обигран политик, а е просто един селски тарикат МУТРА!
  • 93 ТИКВА

    7 20 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Радев , Радев , на тоя въжеиграч от цирка до му кажеш ''обигран политик'' е пресилено Радев . ЩЕ ВЛЕЗЕШ В НЯКОЯ РУБРИКА КАТО ,,ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА" ПРИМЕРНО ....
  • 94 Кое е по добре

    35 9 Отговор
    Да се помогне на бизнесът да не фалира или на хората да не умрът от глад, кредити и тн неща които ги притесняват много.Моето мнение е че хората са по важни и трябва да им се помогне с финансова помощ не с кредити.

    Коментиран от #175

  • 95 От този ..

    16 32 Отговор
    какво зависи.... Господи опази БЪЛГАРИЯ от този разединител на нацията. Той заеква от злоба...
  • 96 Това е най достойния президент

    27 10 Отговор

    До коментар #88 от "славчо":

    шест милиона
  • 97 Plovdiv

    36 15 Отговор
    борисOFF e като хамалин, в сравнение с Радев!!! Просто не може да стъпи на малкия му пръст!

    Коментиран от #99

  • 98 ДА НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАМЕ

    14 35 Отговор
    СЛУЧАЙНО ПОПАДНАЛ НА ТОЗИ ПОСТ С..ПРОТЕКЦИЯТА И ПАРИТЕ НА РЕШЕТНИКОВ!
    ПОСРЕДСТВЕНА ЛИЧНОСТ СЪС СЪМНИТЕЛЕН МОРАЛ И ЛИЧНИ КАЧЕСТВА!
    ОСТАВКА, ФАТМАК
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Едно си знаете едно си баете.

    19 7 Отговор

    До коментар #89 от "Тоя.."достойния" дали върна":

    Ва е.а и кухтерите да Ва е.а.
    Ама добре е щото така настройвате народа да ви изметем. Демек и да спамите сте некадърни какво означава да управлявате.
  • 102 мишо

    20 2 Отговор
    НИКОЙ НЕ Е ВИНОВЕН ПРОСТО ХОРАТА СА БЕЗОТГОВОРНИ МИСЛЯТ СИ ЧЕ СА ВЕЧНИ
  • 103 ЕДИНСТВЕНО

    34 14 Отговор
    ВЯРВАМ НА ГЕН. РАДЕВ , ЩОТО Е ИСТИНСКИ И РЯДКО СРЕЩАН В ЕВРОПА , НА ПРЪСТИТЕ НА ЛЯВАТА РЪКА СЕ БРОЯТ , ЕДИНИЯ Е ФРАНКО , ВТОРИЯ ДЕ ГОЛ , А ТРЕТИЯ И ЧЕТВЪРТИЯ НЕ СА НИТО АТАНАСОВ НИТО ГЯУРОВ НИТО ЦЕЦО ГУМЕНКАТА ДЕТО ГЕН.БОКО ЩЕШЕ ПРЕЦЕДЕНТ ДА ГО ПРАВИ КАТО ЦЕЦА СТРУГАРКАТА !

    Коментиран от #105, #108

  • 104 Ники Станков

    12 26 Отговор

    До коментар #87 от "БЕГАЙТЕ БЕ":

    А бе ний военните при Бай Тошо за хора не ги смятахме , те го избрали за президент .
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Аз ще им спомена имената

    17 4 Отговор

    До коментар #82 от "дядо Ильо":

    "ген" мутафчииски, "ген" борисофф

    Коментиран от #115

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Фермер

    31 11 Отговор
    Президента е с вързани ръце.Нищо не може да направи.Срещу Бойко трудно се върви.Само народа може да се опълчи,да изисква да се води правилната политика.Народа трябва непрестанно да държи очите си отворени и да протестира срещу всяка неправда.
  • 111 Кореняк Софиянец

    17 27 Отговор
    Нещо гарда много му е паднал ,заедно с рейтинга . Петлювия му гребен увяхна.Всички го разбраха ,ч е е едно мрънкащо кречетало с големи амбиции и въздух под налягане.
  • 112 Ха-ха-ха... Бойко: това момче е комплекс

    7 14 Отговор

    До коментар #106 от "Боко злобара":

    Защото до вчера ми козируваше" !
    Ха-ха-ха
  • 113 Яж ги тия магистрали

    23 5 Отговор

    До коментар #28 от "Българин":

    По скъпи от немските и по некачествени от африканските

    Коментиран от #178

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Къщата

    15 5 Отговор

    До коментар #107 от "Аз ще им спомена имената":

    фсе комунистически женерали, на единия му е време за прокуратурата в барцелона, пък другия за пенция

    Коментиран от #124, #141

  • 116 Резача

    13 23 Отговор

    До коментар #109 от "МАНАФА":

    Ей сегинка ще те оманафя заедно с Руменчо , Решетников и оная Поцулана Потната Товариш Нинова .

    Коментиран от #118, #120

  • 117 АЛОО КРАДЦИТЕ ГЕРБАВИ

    20 7 Отговор
    В Сърбия всеки пълнолетен ще получи €100

    Коментиран от #121

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 А КАРТЕЛА С ГОРИВА

    22 2 Отговор
    ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК ГО ИНТЕРЕСУВА ЕВТИНОТО ГОРИВО ,КОГАТО Е ЕВТИНО ГОРИВОТО И ХЛЯБА ЩЕ Е ЕВТИН
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 БСП, ДПС,ДС И ВИДЕН ОФФ-ПЕДАЛА

    9 21 Отговор

    До коментар #117 от "АЛОО КРАДЦИТЕ ГЕРБАВИ":

    ЗАПЛАТА 4$,... ПЕНСИЯ 2$,....
    .....ИМПЕКСОВИЯ АЙДУК И УШИ ФАТМАКС,...ПО КОЛКО ЩЕ ДАДАТ?!?
  • 122 шапка

    5 8 Отговор
    Ами шапка
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 дядо Ильо

    7 14 Отговор

    До коментар #115 от "Къщата":

    Нямам информация за ген.Мугафчийски и развитието му по военната стълбица. Знам, че е перфектен лекар. Говоря за лица /не е нужно да ги споменаваме, за тях има достатъчно публична информация в МВР, Национална разузнавателна служба, Национална служба сигурност /сега ДАНС/. Подобно кариерно развитие не е естествено и поставя въпроса какво стои в основата му.
  • 125 Юнйон Сакрее

    12 2 Отговор
    България на живо
    08.04.2020 Част2 гледайте това предаване в което водещипт казва нещо което почти не се чува в България-Истината!
  • 126 бойко

    14 5 Отговор
    колко сте жалки ганйовци
  • 127 Умри бе WC

    1 1 Отговор

    До коментар #49 от "До 25":

    Ууууу кофкте уууу кофитееееее кофитеее...
  • 128 Напоследък забелязвам, че

    12 19 Отговор

    До коментар #14 от "Бесен Язовец":

    бългaрcкитe кoмуниcти, aтaкиcти и руcoфили, пo 20 чaca в дeнoнoщиeтo пишaт зa Джoрдж Coрoc, a в ocтaнaлитe 4 чaca гo cънувaт! Някoй щe дaдe ли рaзяcнeниe, тoзи Вeлик Гocпoдин зaщo им бъркa в мoзъцитe, c кaквo им бъркa тaм и кaк гo прaви?? Иcкaм дa cтaнa кaтo НEГO и дa пишaт зa мeн дeнoнoщнo...!!!

    Коментиран от #133, #134, #145

  • 129 Дууухахйййййй мършоиоо

    13 3 Отговор

    До коментар #42 от "ЛАПАААЙ,....ЛАПАЙ":

    Заминавай в махалата малцинствооооо кой ти подари телефооон ДПС ли малцинствооооо..
  • 130 gost

    7 18 Отговор
    Мунчо пак много говори и нищо не каза.
  • 131 Гербаджия от Стара Загора

    7 12 Отговор

    До коментар #14 от "Бесен Язовец":

    Властта, властта как мислите да ни Я вземете??
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 МЪРШО

    10 3 Отговор

    До коментар #128 от "Напоследък забелязвам, че":

    Марш в канафката и да не си се обадил ефтин ибрик!
  • 134 Бесен Язовец

    17 4 Отговор

    До коментар #128 от "Напоследък забелязвам, че":

    Сорос е мерзавеца на 20-21 век ще му вдигнат паметник в кучешкия парк да го препи**** кучетата!
  • 135 Както викаш сега

    16 3 Отговор

    До коментар #49 от "До 25":

    има сигурност сигурно е че ще го ядеш като немаш работа ако ще и да си некой богаташ парите свършват много бързо и ще ходиш да им ядеш у я на гробарите тогава щом толкова ги харесваш.Не дадоха помощ като в нормалните държави на хората това ги прави още по големи престъпници от колкото си бяха.

    Коментиран от #150, #153

  • 136 Запознайте се с

    6 16 Отговор
    Политика, ветеринаря Павел Пасков, работещ в РФ. Този човек е достоен за да ни бъде нов президент . Уважаемият Радев е на много ниско ниво, или дупнишкият генерал! Четете! Правете информиран избор!

    Коментиран от #139

  • 137 НЯКОЙ

    20 8 Отговор
    Габровският Мюнхаузен разпореди вчера: тази вечер след 19ч. всички държавни чиновниците да влязат във форумите и да защитят Вожда си чрез масирано анонимно оплюване на Президента.
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Ожени се за него

    22 8 Отговор

    До коментар #136 от "Запознайте се с":

    щом си толкова влюбен .Нашият президент се казва Румен Радев!Най ДОСТОЙНИЯТ президент на България в сравнение с тия циркаджий от преди него.

    Коментиран от #148, #151, #152

  • 140 бай Шиле

    20 3 Отговор
    Представете си какво щеше да е,ако бяхме избрали Тетка Цетка за президент.
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Тралала

    17 5 Отговор
    Три гербаджийски трола с много псевдоними атакуват стремително. Няма как да заличите мнението на хората безмозъчни гниди.
  • 143 Нео

    11 26 Отговор
    Дочакахме поредният буламач на Радев. Признавам си, трудно ми е да коментирам толкова много глупост на едно място. Прецедентът е напълно объркан и постояно си противоречи. Но зад всичката глупост си проличава една огромно его чиято същност може да се изрази с "кръгом и бегом марш". Този индивид нито е медик, нито финансист, нито икономист, но това никак не му пречи да дава съвети в тези насоки. Да, правителството на ГЕРБ прави много грешки, много простотии, но аз се радвам, че в тази ситуация не ни управлява Радев или БСП, би било апокалипсис!
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Поздравления

    10 3 Отговор

    До коментар #128 от "Напоследък забелязвам, че":

    успял си да станеш морално пропандала и предателско продажна джендераска измет като него
  • 146 колю

    6 12 Отговор

    До коментар #67 от "SSsss":

    Току що сам разкри схемата на комунизма.тегли кредит.краде .хлаща и владее.аз не съм трол.но не съм и комунар.
  • 147 Чума

    8 3 Отговор
    Щом се карат, значи няма нищо страшно! Преди месец като не знаеха какво ще стане бяха се кротнали! Сега ги е срам да си признаят, че прекалиха с плашенето на хората, но както и да е! Не с мерките, а именно с плашенето!

    Коментиран от #159

  • 148 Достоен е за теб,

    1 2 Отговор

    До коментар #139 от "Ожени се за него":

    Подобното привлича подобно! Пилетата се броят на есен!
  • 149 Смехурко

    12 4 Отговор
    Както винаги конкретно и пестеливо за разлика от словоизлиянията на Голямата глава!

    Коментиран от #181

  • 150 До 135

    2 2 Отговор

    До коментар #135 от "Както викаш сега":

    Сега има работа и се търсят работници,тогава за едно работно място се редяха десетки желаещи и те цакаха със заплатата,че като не си доволен за твоето място чакат други.Повечето работници,които са на български родата знаят,че паднат ли мерките се връщат на работното си място.Винаги трябва да влизам в обяснителен режим заради глупаци.Надявам се сега да съм го обяснил достатъчно добре
  • 151 С руският как си?

    1 7 Отговор

    До коментар #139 от "Ожени се за него":

    Прочети интервюто на Пламен Пасков, на руски, ако нещо не ти еясно, питай...грамотни и знаещи.
  • 152 Рожденнатс дата,

    7 5 Отговор

    До коментар #139 от "Ожени се за него":

    Говори много, а 18-ти е най-лошото число, но Нинова от къде да знае! Кога е роден Радев?
  • 153 До 135

    1 4 Отговор

    До коментар #135 от "Както викаш сега":

    Не си дорадъл до нивото на обществото в останалите държави за да искаш като тяхното.
  • 154 чичо

    12 11 Отговор
    Радев,ти сляп ли си,глух ли си или добре платен от ... някого.Не виждаш ли какво става в другите държави-хиляди трупове само за ден.И понеже видя че потъваш,взе ръка да подаваш-подавай, той „тиквата"и тебе ще спаси.

    Коментиран от #158, #167

  • 155 Сталинчо

    13 8 Отговор
    Трупове остават само след КОМУНЯГИТЕ.Трупове щеше да има и след глупостите които дрънка.Кръгом и бегом марш към село -СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!
  • 156 наглите

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "истината":

    С какво го е отвял със слугинажа ли ?
  • 157 чичо

    7 8 Отговор

    До коментар #36 от "rusnak":

    Сега вече разбрах що Радев безотговорно ръси глупост подир глупост.Аз останах с впечатлението че за президент го избраха.
  • 158 Чети специялистите

    7 3 Отговор

    До коментар #154 от "чичо":

    Вирусолози, а не вярвай на политици, лаици, и😃 интересчии. Какво казват 15-те най-добри ,в света , вирусолози? Измамата на новата ера е това. А ти си вярвай..

    Коментиран от #162

  • 159 КолтураМиЯнко

    7 3 Отговор

    До коментар #147 от "Чума":

    Прекалиха с тъпотията си.А че мерки трябват да със сигурност трябва да е задължително хората да носят маски за защита е някой носят но много има които не носят и са тия като решът на Великден да ходят на черква пак без маски пък и да забравят в какво положение е цял свят и се скупчат на едно място е какво по опасно от това.

    Коментиран от #165

  • 160 Аз Негодника

    10 5 Отговор
    Дончев ти направили, като президента. Дарили си заплатата, за март ТИХО без да знае никой.А или ти ,още строиш КЪЩИТЕ ЗА ГОСТИ...Ако имахме РЕАЛНО правосъдие.Ти ,щеше да даваш интервюта от ЗАТВОРА.
  • 161 Чума

    4 5 Отговор
    Добре, че правителството прибра тук няколко мънгала от Европейския съюз, че да има и при вас малко пандемия!

    Коментиран от #163

  • 162 Корона👑 Вирус

    5 6 Отговор

    До коментар #158 от "Чети специялистите":

    Измама е лъжа е всичко докато не те хване короната

    Коментиран от #166

  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Чума

    6 4 Отговор

    До коментар #159 от "КолтураМиЯнко":

    Те, тея, които посещават редовно черквата са най хрисимите, боязливи и изпълнителни хорица! Всичките си носят маски! Аз викам, който иска да се залости в избата си, да стои там с маска, с каска, с респиратор, с вибратор ако ще! Така, свободните хора ще си ходят където си пожелаят и няма да се притесняват, че ще унищожат някого! Или да ви раздели Бойко на 2-3 части, според предпочитанията! Тези с маските - при него в Банкя, останалите - на Шипка в опълченски дрехи! Третата група - в Сливен!

    Коментиран от #202

  • 166 Прекарах я на крак,

    10 1 Отговор

    До коментар #162 от "Корона👑 Вирус":

    Със ,суха кашлица и отпадналост, месец януари-февруари, след контакт с италиянци. И съм в “ рискова “ възраст. Добрее, за теб самият, да не злобееш...
  • 167 И какво виждаш,

    3 2 Отговор

    До коментар #154 от "чичо":

    По телевизора? Стари кадри, например ,жертвите от морската катастрофа, преди години, в Италия и други монтажи. Наивност .

    Коментиран от #176, #177

  • 168 Чума

    6 2 Отговор

    До коментар #163 от "Мангали като теб":

    Сега и гробарска утайка ме изкара!!? Бе, я да ти поставя един +! Много емоционален коментар! Браво!
  • 169 Какво е корона вирус

    3 3 Отговор
    И за кои живи същества е характерен? От кога е известен? Какво казват ветеринарните лекари? Например, Пламен Пасков . Критично гледайте, на нещата , младоци...
  • 170 Защитниците

    5 1 Отговор
    На ГЕРБ , или БСП, платени ли сте? Защото показвате въпиюща неграмотност! Върнете парите на работодателите си. Нооо, не е луд , този, който яде баницата, а този, който му я дава. И в резултат обиждате. Но на практика, сами себе си.
  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Какъв човек е Радев,

    8 7 Отговор
    При цялото ми уважение към него, от един негласуващ, щото не виждам достоен, който да ме ръководи, и/или представлява . Много сме такива , болшинство сме. Та Радев е още на около 23-24 години, от както е завършил ВНВВУ. Но сам признава, че не е политически, разбирай житейски опитен, за президент! Нинова е виновна, за ра ди промитият си мозък, от девическите си години, че шофьор без насрещно, е Голямата работа. Радев е голямо дете, заради животът си в инкубатор! Факт!
  • 173 Скит'ник

    9 9 Отговор

    До коментар #1 от "ха ха":

    Ха Ха ..Догодина си чао бойко борисов!
    Чоджум -Това е правилното изречение..Пиши ги нещата -Как си ТрЕбва!
    Ее знаем от ПП герб - сте все така половинчати и гладнички, за кинти, а Да и малко Наглички.
  • 174 България 16 република на СССР

    7 12 Отговор
    Здравейте другари......Я,президента дал интервю...Нещо за коронавируса,за икономическите мерки,за премиера,за градинките,птичките и пчеличките и накрая.... НИЩО. Щото нищо конкретно не отговори. Общи фрази,някакъв цитат от Великия банкер Буров,сподели основни насоки и съображения,да пазим възрастните хора,за страха и смъртта. Конкретика -нет.Радев,стегни се. Хората очакваха поне една добра дума за мерките на правителството и Щаба. А можеше да удариш лека критика на опозицията.Ама тя горката е толкова зле,че може да го приеме като комплимент.
  • 175 Мислиш ли?

    7 3 Отговор

    До коментар #94 от "Кое е по добре":

    Еднократната помощ, за всеки един, в затруднение, е от жизнена важност, но след това какво? Трябва да се работи, а ако бизнесът загине, какво ще стане? Няма да има пари за никого... Съзнаваш ли? Май, май, не! Първо ще умрат работниците и след, а може и едновременно работниците! Много си зле, ама, много, много...
  • 176 България 16 република на СССР

    6 7 Отговор

    До коментар #167 от "И какво виждаш,":

    Кви стари кадри от Италия бе другарю. Мрът си като мухи. Що тогава Путин вкара цяла Русия в кошарата.....

    Коментиран от #180

  • 177 България 16 република на СССР

    5 6 Отговор

    До коментар #167 от "И какво виждаш,":

    Другарю,свали си червените очила......
  • 178 България 16 република на СССР

    8 5 Отговор

    До коментар #113 от "Яж ги тия магистрали":

    Ти щом си гладен в 21 век, не ставаш за нищо. А за магистралите виж пътната карта на Европа. Не само си гладен,но и непросветен
  • 179 Малко вероятно е

    3 9 Отговор
    Борисов да бъде “ чао”, въпреки че дотира незаслужени гилдии, като медици, учители и бюджетни, защото е пластичен, саморегулиращ се, с корекции в решенията си, ако ме разбирате. Част от “ корекциите” са пунта Мара, но работят. Другото е, че няма конкуренция, на нивото му. Иначе ме е яд на него, заради пенсиите. За това, че невнеслите, взимат повече, в пъти, от внасялите! Но нали сме социализъм, социялна държава, след 44-та, а на него му изнася, да преразпределя.

    Коментиран от #183

  • 180 Прочети

    5 4 Отговор

    До коментар #176 от "България 16 република на СССР":

    Интервюто на Пламен Пасков и после се изкажи. Не съм ти другар! Аз в приятелство не вярвам и другари нямам!

    Коментиран от #182, #184

  • 181 България 16 република на СССР

    5 5 Отговор

    До коментар #149 от "Смехурко":

    Май конкретно беше само цитата на Буров. Поне може да стане от Радев даскал с тия цитати.
  • 182 България 16 република на СССР

    2 6 Отговор

    До коментар #180 от "Прочети":

    Та каква ОТГОВОРНОСТ носи товариш Пасков,че не разбрах.......
  • 183 България 16 република на СССР

    4 5 Отговор

    До коментар #179 от "Малко вероятно е":

    Предлагам вместо лекарите, да дотираме политиците. Я виж днес кво шоу ни спретнаха по телевизията.
  • 184 България 16 република на СССР

    4 5 Отговор

    До коментар #180 от "Прочети":

    Що тогава товариш Путин вкара цяла Русия в кошарата?

    Коментиран от #187

  • 185 Тодор Живков и Радев

    6 8 Отговор
    Близнаци ли са? Ма много си приличат! Сравнете снимките им. Публична тайна е, че Живков ,е обичал ,баници от хасковско.
  • 186 България 16 република на СССР

    4 8 Отговор

    До коментар #17 от "Борис":

    Човекът с голяма буква, но малко акъл.
  • 187 За да стане

    1 1 Отговор

    До коментар #184 от "България 16 република на СССР":

    По-богат, заради същото.

    Коментиран от #191

  • 188 Гост

    11 9 Отговор
    Радев, ти си червен предател и популист. Какво се оправдаваш и обясняваш!
  • 189 Хахах

    9 8 Отговор

    До коментар #27 от "Боби":

    Точно така . Стига се до " Жан Виденовата зима" така. Мислете българи ,и не гласувайте за БСП
  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 България 16 република на СССР

    8 4 Отговор

    До коментар #187 от "За да стане":

    Нали вируса не е опасен,другарю
  • 192 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Много точен коментар

    10 9 Отговор
    Анализ на ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ. ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ, ИЛИ НАПРАВЕТЕ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА ИЛИ СЕ КАНДИТИРАЙТЕ ЗА ПРЕМИЕР. ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА МАФИЯТА ЩЕ ВИ ПОДКРЕПЯТ. НИЕ СМЕ ПО СИЛНИ ОТ ТЯХ, ДА ГИ ИЗМЕТЕМ. ЗАВИНАГИ

    Коментиран от #207

  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 Ако президента и Премиера

    4 3 Отговор
    замълчат и оставят експертите и специалистите да говорят, ще изглеждат много по умни и ще им се вдигне рейтингът.. колкото повече говорят, повече се излагат
  • 202 Тъпите Кравари

    8 1 Отговор

    До коментар #165 от "Чума":

    "Или да ви раздели Бойко на 2-3 части"- НАЙ КЪСИЯ ВИЦ! ХАА ХААА Хахаа
    Майко мила -Тоя вашия бойко на две Телета( негови Побратими) сеното и плявата Неможе да раздели, та камо ли друго!
    Едно време в ареста в Чехия, Не знаеше, вратите в коя посока се отварят и си блъскаше Мацунута о' тях...Ха Ха Ха ..
    Щял да разделя...Я пак?Най много,както е тръгнал да СЕ раздели с " кацата с меда"

    Коментиран от #206

  • 203 ВИКИ

    5 6 Отговор
    деса дарила 10 000 лв от фондация жива вода а фондациятя има оборот 3 000 лв хахахахаа
  • 204 ИЗЧАДИЕ

    5 4 Отговор
    LUCIFER КАЗА ---- Нaй пocлe Бoйкo вeлики cвaли гaщи прeд дявoлa,гoлям cтрaх ,

    тя - църквaтa e пo вeликa oт Диктaтoрa ,кoйтo нe мoжe дa зaбрaни нo мoжe дa cмaчкa цял нaрoд ,бeз мaнгуcтитe
  • 205 ЛУКАВИЙ

    1 1 Отговор
    Аа не казвам само подсказвам
  • 206 България 16 република на СССР

    4 9 Отговор

    До коментар #202 от "Тъпите Кравари":

    Тоя нашия Бойко десет години ви разбива на избори.Явно ви е малко.

    Коментиран от #209

  • 207 България 16 репобулика на СССР

    3 3 Отговор

    До коментар #194 от "Много точен коментар":

    Ами ако загуби.......

    Коментиран от #208

  • 208 Дарвин и Маймуната

    8 1 Отговор

    До коментар #207 от "България 16 репобулика на СССР":

    Колко ти плащат от бустана да се правиш на маймуна другарю
  • 209 От всички гробарски тролове

    6 1 Отговор

    До коментар #206 от "България 16 република на СССР":

    Ти си ми най симпатичния ти си ми маймуната щото си полу интелигентен подчертавам полу за разлика от останалите ти събратими хабиш си енергията на празно.
  • 210 Овчарчето Калитко

    7 9 Отговор
    Много ми е кеф когато Президентът набута затворен чадър в Тиквата и го извади разтворен какво фалцетно виене и охкане настава каква пяна излиза от цървуля проЗд мутрок
  • 211 Коментатор

    7 4 Отговор
    Г-н Президент непрекъснато говорите за глад и мизерия точно от тези хора които мизерстват и получават ниски заплати и които плащат осигуровки и данък върху заплатите си вие получавате вашата голяма заплата и голяма пенсия не казвам,че е незаконно но ми се струва ,че е не морално да го говорите.
  • 212 ГГТИ

    5 6 Отговор
    Г-Н ПРЕЗИДЕНТ С ТОВА, ЧЕ ПРЕМИЕРЪТ НИ Е ОБИГРАН ПОЛИТИК НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН.АКО БЕШЕ ТАКА НЕМАШЕ ДА СМЕ НАЙ БЕДНАТА СТРАНА В ЦЕЛА ЕВРОПА И ДОРИ АЗИЯ, НАЙ КОРУМПИРАНАТА, С РАЗБИТО ЗЕМЕДЕЛИЕ И ПОЧТИ БЕЗ СЕРИОЗН ИКОНОМИКА.
  • 213 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 214 ivo

    2 2 Отговор
    единствения президент досега който говори реално за действителността в бг и мисли за хората .затова е и трън в очите на много хора.
  • 215 ГЛАСОПОДАВАТЕЛ

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "ха ха":

    АМА ЕДНО ГОЛЯМО ЧАО, СИ РУМЯНЕ!
  • 216 Недоумявам

    2 3 Отговор
    Тоя как може да лъже, че имал общи действия с правителството! Докато се кри под полата на жена си, хората действаха!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове