Last news in Fakti

10 Април, 2020 22:05 24 448 538

Ген. Мутафчийски: Напът сме да се провалим. Ще предложа маските да са задължителни

  • ген. мутафчийски-
  • венцислав мутафчийски-
  • национален оперативен щаб

''Няма единност в обществото'', констатира ген. Венцислав Мутафчийски

Ген. Мутафчийски: Напът сме да се провалим. Ще предложа маските да са задължителни - 1
Снимка: БГНЕС

"Ние може би сме единствената държава в Европа, в която има такова движение по улиците. Навсякъде градовете са пусти, в България - все по-пълни. Докато до преди три седмици сме били еталон за цяла Европа, сега сме напът сами да провалим всичко'', това заяви началникът на Щаба за борба с коронавируса в България ген. Венцислав Мутафчийски в предаването ''Панорама'' по БНТ.

Той довери, че е истински разтревожен от хубавото време, защото то провокира много хора да забравят инстинктите си за самосъхранение и да излязат навън.

Генералът смята, че много хора са отправили грешни послания.

''Няма единност в обществото'', констатира ген. Мутафчийски.

Според него досегашните мерки дават резултат, защото основната им цел е била да се държи нисък процентът на заразени, за да може здравната система да поеме болните.

''Нямаме нито един пациент, който да е оставен извън болницата. При нас не се взимат такива тежки решения, каквито се взимат в други държави, кой да бъде интубиран и кой - не'', уточни началникът на Щаба.

''Тестовете със сигурност няма да решат проблема. Това е нова болест, която не може да се мери с аршините на старите епидемии. При този вирус има много неясноти. Все повече вървят научни съобщения за резаразяване на хора, изградили имунитет. : Всъщност от Корея и от Китай все повече има съобщения за такива резаразявания'', заяви още ген. Венцислав Мутафчийски.

''Топлото и влажно време не влияят особено за вируса'', обясни Мутафчийски и допълни, че все още е напълно неясно как ще се държи COVID-19 при топло и сухо време.

''С PCR тестовете трябва да се намерят болните хора, на първа линия сега, на момента, да се отделят, да се изолират, да се настанят в болницата. След като се натрупа достатъчно време от развитието на епидемията, тогава би трябвало да се правят тестовете за антитела, с които да се види какъв имунитет има популацията'', аргументира Мутафчийски отказа си да се правят масово бързи тестове сега.

Според него ние сме царе на изключенията. И то до такава степен, че правилата стават изключение. С напредване на времето и особено във връзка с предстоящите празници, смята, че би трябвало да се предложат по-строги мерки.

''Най-малкото трябва да се въведе задължително носене на маски и по-строг контрол върху събирането на хора'', каза той и добави, че ще предложи тези неща на правителството.

Според него е добре хората да си останат вкъщи по празниците.

''Толкова много хора спазваха тези правила, всъщност това е най-обидното в случая, и това са млади хора, с добри професии, с добро отношение към света, с хъс към живота. Една малка част в момента нарушава правилата и ще изкриви целия успех'', каза още генералът.

''Аз имам достатъчна популярност в моите среди. Малко се чуствам изнасилено популярен'', заяви в заключение ген. Венцислав Мутафчийски, като с това си изказване той декларира, че популярността не му допада.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 124 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хайде сега

    405 135 Отговор
    обществото му било виновно за провала ?!

    Коментиран от #31, #267, #299, #504, #523

  • 2 Някой си

    344 75 Отговор
    Най-сетне!
    Ох олекна ми!
    О великий войне на Винету, О храбрий Ташунко КАсапа, защо искаш да сложиш маски на племето, преди да закачиш скалповете на всички на пояса си?
    И друг път недей да ми се губиш така, чу ли!

    Коментиран от #133

  • 3 Бай Калоян

    370 62 Отговор
    Нали бяха взели адекватни мерки навреме,сега какво стана мамка му?? Хората ще останат гладни за нищо така ли??

    Коментиран от #44, #366, #529

  • 4 SSD

    458 70 Отговор
    Маски при 25 градуса кой ще си сложи?След 5 мин. си целият в пот и сълзи!Генерале употребиха те!

    Коментиран от #74, #455, #525

  • 5 8657

    453 76 Отговор
    Тоз пък! Писна ни от теб и скапаните ви манипулации!

    Коментиран от #25, #146, #526

  • 6 Я СИ КАЖЕТЕ

    303 35 Отговор
    АНАНИЕВ НАЛИ ИЗДАДЕ ЗАПОВЕД ЗА МАСКИТЕ , КОЙ Я ОТМЕНИ ВЕДНАГА ТИ ИЛИ БОЙКО ?
  • 7 Виц

    343 25 Отговор
    "....Cпoрeд нeгo дoceгaшнитe мeрки дaвaт рeзултaт, зaщoтo ocнoвнaтa им цeл e билa дa ce държи ниcък прoцeнтът нa зaрaзeни, зa дa мoжe здрaвнaтa cиcтeмa дa пoeмe бoлнитe....."
    ---------------------------------------
    Един ръси захар по улицата, друг го пита защо ръси, - за да нема крокодили, - кви крокодили бе ти си луд, - еми нема щот ръсим...

    Коментиран от #91, #201, #433

  • 8 Вейдър

    134 14 Отговор
    Аз си нося подходяща маска!

    Коментиран от #36

  • 9 Миризлив пор

    52 266 Отговор
    Баце, вземи и се обърни към ПЕС да си озъптят Курнелия и президента. Да се кротнат малко и да не говорят простотии. Въпрос на време е да пламне някое гето защото ги слуша. Следва някоя организация на Сорос да следи докторите да стоят ромите на вентилатор а тези дето плащаме да се оправяме. Живее ми се бре генерале, как да ти го кажа...

    Коментиран от #147, #398

  • 10 При този вирус

    301 33 Отговор
    Има много неясноти😳, цитирам генералчето. Как може да се бори Щабът, с нещо което не му е ясно ?

    Коментиран от #50

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Doni Brasko

    228 19 Отговор
    Кажете истината ген. Мутафчийски!

    Коментиран от #285, #499

  • 13 ПРОВАЛ ГРОБ

    132 20 Отговор
    Да вече трябва маски :)

    Коментиран от #389

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Абе

    289 28 Отговор
    Милиционерче, изкарвай ми парите и тогава ще казваш дали са пълни улиците, няма да мръдна от нас. Още малко и ще излезе народа да търси храна с камъни по магазините, вие си лижете микрофоните на мисирките.

    Коментиран от #54

  • 16 МУТРЕНСКИ РЕКЕТ

    32 43 Отговор
    Рaдaн Кънeв
    Лидeрът нa ДCБ Рaдaн Кънeв кoмeнтирa кaндидaтурaтa нa Трaйчo Трaйкoв зa прeзидeнт
    Ниe имaмe cилнa oбщa мaжoритaрнaтa кaндидaтурa, кoятo нямa дa ce oгънe нa тoзи мутрeнcки рeкeт нa Бoйкo Бoриcoв. Зaщoтo oпитът дa бъдe oгънaт Трaйкoв пo тoзи нaчин e прaвeн, caмo чe рeзултaтът e бил друг. И нe e cлучaйнo, чe Трaйкoв e кaндидaт, зaщoтo прeзидeнтът нa Бългaрия трябвa дa нe ce oгъвa."
  • 17 фактология

    333 24 Отговор
    И да предлагаш и да не предлагаш маски, гърците на 26-27 април вдигат блокадата.Така, че влез в релси и не се напъвай. Вдигайте до тогава блокада и всеки по пътя си.Цял свят разбра, че всичко това е панаир и проба, доколко може да устискат робите,но всичко си има начало и край.

    Коментиран от #30, #381, #527

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Как може стандартна маска

    179 9 Отговор
    Да задържи два микрона вирус?

    Коментиран от #64

  • 20 Ръмпези

    192 11 Отговор
    Г-Н МУТАФЧИЙСКИ, ВАШЕ ЗАДЪЛЖЕНИЕ Е ДА КАЖЕТЕ НА НАШЕТО ОБЩЕСТВО, ЧЕ ПРИ НАС ЛИПСВА РИСКОВАТА ЗОНА..МУТАФЧИЙСКИ, ПРИ НАС ЛИПСВА РИСКОВАТА ЗОНА, ЗАЩО...ЗАЩОТО ХОРАТА ОТ ТАЗИ ЗОНА ОТДАВНА НЕ СА МЕЖДУ ЖИВИТЕ..МУТАФЧИЙСКИ , ИСТИНАТА ИСКАТ ХОРАТА...БЪДЕТЕ ИСКРЕН ....
  • 21 Мими

    158 17 Отговор
    Тъпак!
  • 22 КАЖИ

    104 8 Отговор
    АНАНИЕВ НАЛИ ИЗДАДЕ ЗАПОВЕД ЗА МАСКИТЕ , КОЙ Я ОТМЕНИ ВЕДНАГА ТИ ИЛИ БОЙКО ?
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Мутафчийски...

    228 19 Отговор
    Недей да се опитваш да изкараш БЪЛГАРИТЕ най-тъпите, най-недисциплинираните, защото ако е така , то е в резултат на всички вас, които сте постоянно на телевизора!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Peci kupona

    265 18 Отговор
    Помнете ми думите! От утре ще се увеличи броя на обявените заразени и починали, за да се засилят мерките! Ще има около 40 нови заразени и 4 починали!
  • 27 Питай

    59 16 Отговор
    Ветеринара Пламен Пасков, щото той знае. Дал е интервю за руска медия, на руски.
  • 28 ТЪМЕН СУБЕКТ

    108 10 Отговор
    Бoйкo Бoриcoв
    Лидeрът нa ГEРБ oбяcнявa нa БCП зaщo e тъмeн цвeтът нa кoжaтa му:
    Aз имaм тeн, нe cъм cтъпвaл нa мoрe, нe cъм cтъпвaл, мoят тeн, Бoг дa гo прocти бaщa ми ми гo e дaл. И aз иcкaх дa cъм руc, бял, cинeoк, aмa бaщa ми мe e нaпрaвил тaкъв.
  • 29 Valio

    142 31 Отговор
    Винаги съм казвал,че си пропаднал МУФТАджийски ама не ми вярваш.....Прост си като гъдулка....

    Коментиран от #279, #375

  • 30 Миризлив пор

    54 11 Отговор

    До коментар #17 от "фактология":

    А дали ще я вдигат или ще я продължат? А там като си работил навън и платиш 3 вноски с 500 евра дали ти продължават здравноосигурителните права за неограничено лечение? Я погледни какви с ограниченията при гърчолята?
  • 31 До 1

    41 97 Отговор

    До коментар #1 от "Хайде сега":

    Когато си е тост няма как да разбереш какво ти казва.Заради не спазващите режима тези седмици изолация губят смисъл.Сами дърпаме дявола за опашка-в болниците имало места,малко са болните ,малко са умрелите,те са умряло от друго,къде са болните да ни ги покажат,защо не ги виждаме.Ами давайте съвети рез просото и ще видите след като обезсмисляте 4 седмици и покрай топлото време ,празници ще броим след празниците.Жалкото е,че тогава едновременно ще ни връхлети и вируса и глада.Не си мислете,че искам да ви убеждавам в нещо.всеки има глава на рамете и какво сте решили,после ще го сърбате.
  • 32 ПЪЛНО С ЛЪЖЦИ

    42 10 Отговор
    Николай Бареков
    Евродепутатът споделя бъдещите си "творчески" планове пред "24 часа"
    До 3 г. излизам от политиката, но преди това правя революция"
  • 33 а бе майтапчийски

    188 12 Отговор
    защо не вземете пример от австрия ??? тук маските са задължителни само в магазина и общественият транспорт . икономиката не е спряна с изключение на туризма,ресторантите и търговските центрове като и те вече има планове поетапно да се отворят.защо не кажеш на хората колко ще продължи тази карантина в българия ако не се оставят младите хора да се зараят и придобият имунитет ??? ами може ли да блокираш държавата за 1-2 години ?? това да не му е диктатура!!

    Коментиран от #76, #188

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Б.Х.

    182 23 Отговор
    Трябва да излизаме по площадите вече. Не се издържа от шапки

    Коментиран от #40, #260

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Варна

    202 17 Отговор
    Във Варна от седмица няма болен , хората огладняха , спряха да спазват карантина . Днес имаше задръствания по улиците от коли.
    Гладът е по-силен от всички вируси взети накуп

    Коментиран от #56, #247, #248

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 ivo

    200 20 Отговор
    крайно време е да излезем по улиците и да вземем нещата в свои ръце не може да ни контролират некомпетентни хора,ми то никой не знае колко реално болни има защото не се правят тестове ,приказват си само дивотиите да си вдигат рейтинга и да крадат а стадото да си трае. ми ние пък може да искаме да мрем това е личен избор , тоя хубав живот в бг не ни трябва....

    Коментиран от #57, #94, #486

  • 40 Лален

    113 6 Отговор

    До коментар #35 от "Б.Х.":

    и кво като излезем по площадите? Тоя сценари сме го гледали много пъти. Според мен трябва тихичко да избиваме всяко политичско гумно от последните 30 години.

    Коментиран от #59, #427

  • 41 Попчо

    54 10 Отговор
    Попчо излъга Бойчо и след Велигден ще работи много здраво ,на 2 смени и голям зор ще види ама то милионер трудно се ставало
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Ганьо

    128 10 Отговор
    Женерала -,, чувствам се изнасилен,, Скоро може да не е само чувство,а сурова действителност!

    Коментиран от #46

  • 44 До 3

    44 31 Отговор

    До коментар #3 от "Бай Калоян":

    Като се нарушават как да са адекватни.То и мисленето не ви се отдава ама по цел ден правите опити и бълвате глупости.

    Коментиран от #166

  • 45 Wega

    43 140 Отговор
    НИЕ КАКТО ВИНАГИ ВСИЧКО ЗНАЕМ!!! ПРОСТ НАРОД МНОГО ГРОБИЩА!!! ВСЛУШВАЙТЕ СЕ МАЛКО БЕ ХОРА!!! ЖИВОТНИТЕ РАЗБИРАТ ОТ ДУМА ВИЕ НЕ!!! СТОЙТЕ СИ ПО ЗАДНИЦИТЕ КЪДЕ ЩЕ ХОДИТЕ НА УЛИЦАТА ДА СЕ ОГЛЕЖДАТЕ ЛИ!!! ДА РАБОТИТЕ НЕ ИСКАТЕ НО ДА СТОИТЕ У ДОМА ПАК НЕ ИСКАТЕ!!!

    Коментиран от #491

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Маскин бал

    159 19 Отговор
    Гади ми се от тая герберска слуга. Скоро истината ще лъсне!

    Коментиран от #73

  • 48 Мутафчийски

    90 12 Отговор
    Не спазва карантината, ходи по улиците.

    Коментиран от #202

  • 49 Този е злият клоун

    139 18 Отговор
    Изпълнява ролята на един вид чучело, което има задачата да всява страх и паника у хората. Като касапин може да е добър, но извън своята тясна специалност е пълна дупка - не особено образован гербав плешивец, който нито знае какво да каже, нито как да го каже.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 гост

    41 130 Отговор
    Излизайте мизерници на площада. Мрете. Проблемът на тъпунгера е, че не разбира колко е тъп.

    Коментиран от #118, #512

  • 52 защо

    17 94 Отговор
    Coronavirus Cases:
    1,680,527
    view by country
    Deaths:
    101,762
    къде сте троловете да цитирате цифри - до 2 месеца с тези криви са милиони загинали и да не говориме за заразени - даите математика по криви

    Коментиран от #84, #126, #246

  • 53 Сигорни Уивър

    38 3 Отговор
    НАПЪТ НОВА ДУМА НАПЪТ!

    Коментиран от #531

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Корона шоу.🌟💈🍺🍢🍥🌸👑

    88 15 Отговор
    Когато Майтапчийски спре да излиза безцелно че да разхожда кучето си тогава и аз ще си седя в вкъщи да си научи кучето да пикае и дриска в леглото.
  • 56 Чумата

    63 3 Отговор

    До коментар #37 от "Варна":

    Да прочетат ,,През чумавото,, Йовков го е написал преди 100год
  • 57 АМАН

    175 23 Отговор

    До коментар #39 от "ivo":

    Крайно време е извънредното положение да се саботира от всички ни. Този го туриха, да е с пагони, до Тиквата, та да плаши народа в караконджоли. Целият свят прави това, което му диривират чифутите с банките. Ще мине всичко, като си раздадат заемите и изкупят икономиките. Само че, най смешно е у нас както винаги. То не бяха адове, пикове, армагедони.... и цялата държава затворена от месец, а 600 души с грип. Как ги траем още не знам!

    Коментиран от #106

  • 58 Ха ха ха

    55 16 Отговор
    Аз ли да мина начело на Щаба? Още преди повече от месец казах да се затворят границите и на идващите наши съграждани от чужбина, задължителна карантина, но карантина и на хората около тях. Задължително маски и ръкавици за всички, защото не всеки знае, че носи вируса, а в същото време продължава да заразява и други. Нека държавата да покаже държавността си и да наказва всеки който продава на населението маски на завишени цени, в извънредно положение сме, застрашени сме, а едни се възползват от това за да печелят спекулативно
  • 59 Б.Х.

    91 6 Отговор

    До коментар #40 от "Лален":

    Трябва да ги закараме на националния стадион, и за последва това което направиха румънците . После всички следващи ще си знаят
  • 60 Генерала е уважаван човек,

    55 11 Отговор
    който ще се провали,залагайки на куц кон,като примата. Отива му кариерата на кино,въпреки уважението на хората,но тиквата го сложи на шейната!
  • 61 Порно

    93 10 Отговор
    Майтапчийски , провалихте се още с домашната карантина. А трябваше карантината да е в действително изолирани помещения. Сега само шашкате народа и се оплаквате че все по малко хора ви се връзват.
  • 62 Нямало нито един

    112 6 Отговор
    Пациент извън болница?! А тези които са по домовете и ги лекувате по телефона пациенти ли са?
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Голям праз

    25 72 Отговор

    До коментар #19 от "Как може стандартна маска":

    Ще ти го обясня, дано ме разбереш.
    Маската пази другите от теб, ако всички ги носят в затворени обществени места, магазини, градски транспорт и пр., вероятността от заразяване намалява.

    Коментиран от #77, #161

  • 65 👽👽👽👽

    88 8 Отговор
    Коремния хирург всичко знае и разбира от епидемии знае и че, тестовете не са надежни всичко знае за вирусите учил го е по обща медицина в Мед. Факултет!
  • 66 защо

    63 5 Отговор
    а вече починалите са млади - зящото взеха да избират кой
    - питайте мутафчииски за белодробните - че се крие - дали са пълни
    и коий от какво почива - да не шашкат народа
  • 67 защо

    10 4 Отговор
    примерно 2-ра гпадска
  • 68 124

    118 10 Отговор
    Мутаф, незнам дали си добър лекар, но със сигурност си добър прислужник. Срам за теб.
  • 69 6833

    131 5 Отговор
    Хиляди самоосигуряващи останаха без работа и те не са наврени в бюрата по труда просто защото няма да получат никакво обезщетение. Тези хора 1 месец стоят по къщите си. - Ако тъпите чиновници си мислят, че тези хора ще стоят без доходи нещо са се объркали. След 2 седмици всички ще са на улицата. Паразитите от държавният апарат не го разбират просто защото те не се грижат за заплатите си и не са им спрели доходите. А да спрат на паразитите средствата и ще ги дават всеки ден по телевизията да протестират.
  • 70 Кой68

    34 118 Отговор
    Мутафчийски е прав за носенето на маските.Като чета коментарите все повече се убеждавам в това че нито сме общество и нито дори стадо?Цари едно примитивно мислене и поведение.Но явно трябва да почнат индивидите да мрат като мухи за да се осъзнае поне малко проблема.Но ще е късно за съжаление.......Пазете се🍀🍀🍀

    Коментиран от #87, #253, #262

  • 71 Фен на Ботев

    44 4 Отговор
    Истината те прави свободен! Хай, Ташунко!
  • 72 Legionarivs

    97 7 Отговор
    лъжец и манипуилатор, много добре знае, че маските не вършат НИКАКВА работа! вируса не само че минава през маската но и през лигавиците на очите ви! Не че има от кво но за предпазване само истински противогаз важи!

    Коментиран от #199

  • 73 ИМПЕРИАЛИСТ

    99 7 Отговор

    До коментар #47 от "Маскин бал":

    Oт тoзи "кaпaн" излизaнe нямa, eпидeмиятa нямa дa oтминe дoкaтo нe кaжe Мутафчийски...
    ИНФOРМAЦИЯТA E ВЛACТ и упрaвлявaщитe гo знaят мнoгo дoбрe!
  • 74 sadfsed

    18 69 Отговор

    До коментар #4 от "SSD":

    По-добре в пот отколкото 2 метра под земята

    Коментиран от #467

  • 75 Дръвчо

    108 6 Отговор
    Редно е генерала да си припомни, че е генерал от Българската Армия, а не е куртизанка на Боко и сие ООД. Клел се е да пази държавата и народа и с живота си, а не лъже и да чака едни пари. Да не забравя, че е отговорен пред Бог, Родина и Военен Съд.

    Коментиран от #93

  • 76 До 33

    38 42 Отговор

    До коментар #33 от "а бе майтапчийски":

    Като даваш пример с Австрия да си се поинтересувал изказването на Австрия за това,че са се подвели от Англия за стадния имунитет и колко е грешен.Ще отварят поетапно след 24.04.Те са католици ибВеликдена им е зададен реди нашия.А ако не отворим и ние,ресторанти,заведения,хотели,магазини какво ще отворим?Ти какво работиш,да не си на държавна издръжка?Предприятията за износ какво ще работят като няма поръчки.Ще чоплят семки на работнте си места,защото собственика и със семки ще им плаща
    до време като няма поръчки.Налибтрябва да отворят другите държави и да заявят,а не евентуално ще е творят. Много ги разбирате нещата от дивана.

    Коментиран от #186

  • 77 Биоинжинера

    103 7 Отговор

    До коментар #64 от "Голям праз":

    А очила няма ли да носиш? през очите е по- голям шанса да влезе и маската се обезсмисля профан! Само в България слагат хирург на щаб с за борба с вирусна епидемия!!!

    Коментиран от #88, #314

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 пррррц

    71 0 Отговор
    с каски за мотор не може ли? или скафандри?
  • 80 👽👽👽👽

    73 5 Отговор
    Кога точно учи за вируси и стана такова светило или е питал и други коремни хирурзи с опит в дяла от медицината вирусология?
  • 81 не съм комунист

    68 14 Отговор
    Седя си в къщи от началото на карантината а някай хора си обикалят по света и после се връщат в БГ-то а те и мерят температурата и ги пускат сред хората да заразяват а аз трябва да стоя цел живот под карантина щот има щаб който не знае къде му е главата.
    Тряба който идва от чужбина да го сложат карантина в спициално подготвени помещения 14 дни без да има право да излиза а не да си ходи в къщи да се самоизолира и да заразява близките си който не са под карантина и щъкът на сам на там.Така няма никога да се оправим.Ама всичко е до икономия на пари за да се дадат после за глупости

    Коментиран от #116

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Биоинжинера

    61 4 Отговор
    Тестовете не са надежни обаче на тех си правят всеки ден!
  • 84 безумни глупости

    6 2 Отговор

    До коментар #52 от "защо":

    нали цитират годишно "троловете"- а тfва е за 2 седмици
  • 85 Фермер

    82 3 Отговор
    За какво са тия кпп-та Като автобусите си минават с хора без декларации. всичко е пунта мара
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Някой си

    96 10 Отговор

    До коментар #70 от "Кой68":

    А бе льольо, ти умирай като искаш!
    НЕ Е ВЯРНО, ЧЕ ПО ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ УЛИЦИТЕ СА ПУСТИ!
    ТОВА ГО КАЗА ДНЕС ЕДНА КОЗА ОТ АВСТРИЯ ПО ПОРЪЧКА НА ГЕРБ ПО НОВА, ИДИ ВИЖ СТАТИЯТА ЗА НЕЯ ТУК И ВИЖ КОМЕНТАРИТЕ НА СЪНАРОДНИЦИТЕ НИ КОИТО ЖИВЕЯТ ТАМ.
    АЗ СЪМ В ГЕРМАНИЯ, ТАМ ЖИВОТА СИ ТЕЧЕ НОРМАЛНО, ДАЖЕ ВЧЕРА ВИДЯХ И ОТВОРЕНО ЗАВЕДЕНИЕ!
    ТАШУНКО КАСАПА ЛЪЖЕ БЕЗОГЛЕДНО!
    ЗА СЕГА ИЗВОДА Е САМО ЕДИН, ПОСТРАДАХА НАЙ-МНОГО ДЪРЖАВИТЕ КЪДЕТО СЕ ВЪВЕДОХА НАЙ-СТРОГИТЕ МЕРКИ В ЕВРОПА.
    ТОЧКА!
    ОТ ГРИП УМИРАТ МНОГО ПОВЕЧЕ ХОРА!

    Коментиран от #192, #220, #280

  • 88 Голям праз

    19 51 Отговор

    До коментар #77 от "Биоинжинера":

    Ще ти го напиша бавно, защото не можеш да четеш бързо!
    Маската не те пази теб , тя намалява вероятността, да заразиш хората около теб .
  • 89 Уса

    86 9 Отговор
    В САЩ няма забрана да се разхождаш по улиците и маските не са задължителни.България е единствената държава,която позволява на такива да вземат важни решения
  • 90 Шопо

    40 3 Отговор
    Епа вие ги отменихте маските,бе Фантомас !Що ги не глобявате тия по улиците !
  • 91 ХXX

    44 2 Отговор

    До коментар #7 от "Виц":

    РАЗЦЕПИ МЕ ОТ СМЯХ...ХАХАХА...С."ЗА ДА НЕМА КРОКОДИЛИ.."
  • 92 Вова

    59 6 Отговор
    Смъртно опасно е да си просг гн военен коремвн хирург Мисирклийски!
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Павел

    81 11 Отговор
    Генерал, който дори не е служил.
    Хирург, който никога не е държал скалпел.
    Ми нет чийски, ти си пълно менте.
    Наведен плу жек у селски кариерист от Дупница.

    Коментиран от #128

  • 96 Груьо

    11 24 Отговор
    Омръзна ми от тъпи коментари! Гасете тока и си лягайте!
  • 97 Жорката от Италия

    114 12 Отговор
    Пътувах до Холандия, Германия и Австрия тази седмица.. Никой не носи маски, спортът навън е разрешен, децата са по градинките, хората карат групово колело, кънки, бягат за здраве. Застреляй се г-н Генерал

    Коментиран от #134, #137, #144, #149, #175

  • 98 qwerty

    2 1 Отговор
    На какво?
  • 99 Дионтей

    19 93 Отговор
    Само лигльовци и дундьовци ли са останали в тази държава?! Такива мрънкалници... по-зле сте от 15 годишни ученички! Като не искате да спазвате мерките ще си понесете наказанията, цял свят си стои по къщите само тук изключенията. После ако пламне заразата ще търсите под вола теле - Генералът ще ви е виновен или Б.Б.
  • 100 Ужас

    83 7 Отговор
    Има два момента сега, 1вия е, че окрадената държава няма как да помогне на населението и втория е, че наистина, за да издържи здравната ни система и жертвите да са малко, трябва да останем вкъщи, но как да останем като ням мерки от окрадената държава....Ако бяха дали по 2000лв на всеки трудещ се щяха да са около максимум 5млрд и хората щяха да стоят вкъщи,а не на опашки пред бюро по труда!!! И със задна дата могат да си платят осигуровките, а и ставаш не осигурен след 3 месеца неплатени вноски...така че не е виновен генерала, а шайката крадци без никакви мерки...

    Коментиран от #115

  • 101 Амчи

    56 3 Отговор
    Провалете се и вървете по дяволите мафия
  • 102 Кажи истината бе мисир

    91 6 Отговор
    Във всички други държави са позволени индивидуалните разходки на открито - в паркове и планини. Пролет е, хората имат нужда от слънце, от чист въздух, от разходки, за да имат силен имунитет. СЗО препоръчва разходките сред природата, а вие ги забранявате.
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 SSss

    108 6 Отговор
    Абе Мутафчийски.Изглеждащш ми интелигентен човек и недоумявам защо си се хванал да играеш в този филм на ГЕРБ.От както официално го има този вирус в БГ.по статистика,досега починалите от вируса са 12 човека,но по друга статистика,всичките които са починали са имали допълнителни усложнения,като сърдечна недостатъчност,хипертония.белодробна недостатъчност или предишни травми на белите дробове,които са нарушили по някакъв начин имунната система на починалите.Всичките тези,които са починали,по аналогични ситуации са могли да починат и от хрема.Кой има интерес да всявате паника серед хората и защо не купите тестове за откриване на вируса и да изследвате хората.Премиера най нагло излъга на брифинга с журналисти,че тестовете в Германия стрували по 150€ което е пълна лъжа и нямаме пари за тях,но и ако е истина,толкова ли струва един човешки живот за да вземат мерки ако има зараза.Между другото всеки може да посети Ибей и да види че немски тест произведен в Aschenhausen струва.3,95€ ако се закупят 148 бройки и резултата излиза след 10 минути.Мислите ли че в ерата на интернета и онлайн пазаруването може да заблуждавате хората с лъжите на примата от село Банкя.Някой ще ми каже че не съм в ред и да видя какво става в Италия или Испания,да там е страшно но някак си ние имаме имунитет и този вирус е един грип за нас.От обикновенния грип умират годишно повече хора от колкото от този вирус

    Коментиран от #110

  • 105 HohoBoho

    91 7 Отговор
    Тази работа с вируса почна много да смърди и маските няма да помогнат.
  • 106 Пълна държава с прост народ

    20 64 Отговор

    До коментар #57 от "АМАН":

    И какво се обясняваш всеки ден и се правиш на куражлия Излизай!Протестирай!Какво ми се правите на голяма работа в нета,а на вън сте по-тихи от тревата.Заради такива като вас замина карантината По цял ден подстрекавате,няма вирус,излизайте,да излезем.Заради една част прости българи ще страдаме и тези които спазваме и не подстрекаваме други да излизат.Дано сте доволните след Великден като се запълнят местата.Над месец отива по дяволите.Виждате ,чувате простотията на Бойко ами вашата!

    Коментиран от #143, #391

  • 107 анонимен

    25 8 Отговор
    И мислиш,че маските ще ни спасят...ако са тези които трябва може би

    Коментиран от #184

  • 108 4444

    18 68 Отговор
    Тук всички тролове са безсмъртни и за тях вирус няма. Ако нямаше ранни ограничения щяхте да видите как се разпространява пандемия и какви са последствията. Мислещите хора не напразно са казали простолюдие, тук ключовата дума е прост.
  • 109 Слави Славов

    51 5 Отговор
    Това Мутафчийски сам ли го измисли или суфльора зад него му го каза,че той без подсказки се губи и започва да пелтечи!Усещам как врата му мирише на изгоряло/който е бил в казарма,ще ме разбере/.
  • 110 До 104

    18 39 Отговор

    До коментар #104 от "SSss":

    Споко,бе.Не го слушай.Като започнат да се запълват местата ще се приема по lP адреса.Невярващите да си карат стадния имунитет.Никой не ви задължава да вярвате ама се натискате вкъщи от страх.Само в нета сте смели
  • 111 Nik

    24 82 Отговор
    Гледам и чета коментариите и си "вадя"заключението,че по-голямата част от тези,които ги пишат са АБСОЛЮТНИ ПРОСТАЦИ И НЕВЕЖИ ХОРА!Това са хора,които нарушават правилата и пречат на обществото да се развива.Това са и хората,които ходят без предпазни средства по улиците и нарушават правилата зададени от щаба и здравният министър в режим на епидемия от "Коронавирус"!Хора бездарници,малограмотни и вечно отричащи всичко добро,което се прави в България!За такива хора ЗАКОНЪТ трябва да бъде безпощаден!

    Коментиран от #113, #211, #364, #462, #466

  • 112 Бенковски

    69 10 Отговор
    Не вярвам на лекар - администратор. Той не е и генерал, няма военна академия. Това звание е получил заради директорския си пост. А тази гола глаеа!! Нелицеприятен е!
  • 113 Някой си

    22 1 Отговор

    До коментар #111 от "Nik":

    оди се еви, аре!
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 До 100

    13 24 Отговор

    До коментар #100 от "Ужас":

    Покажи си носа на вън и виж индивидуалните разходки и мерки как се спазват?Днес ходих да пазаря,нито мерки,нито индивидуални,а на групи.В магазини,по улици и пенсионери колкото искаш.

    Коментиран от #152

  • 116 личи си,че си комунист,след като така

    22 15 Отговор

    До коментар #81 от "не съм комунист":

    започваш.Чудя се само как не си разбрал,кой доведе криминалните и държавни престъпници на власт и защо читавите хора станаха емигранти,а некадърните и неграмотни отрепки,само злобеят срещу хората,които бяха принудени да емигрират от престъпните режими.Емигрантите са сто пъти по-големи патриоти от останалите зомбита-роби,слугуващи на подчовеци.

    Коментиран от #227

  • 117 ууу

    4 39 Отговор
    Трябват заповеди,бай Ганя нищо не спазва
  • 118 бах мааму

    40 2 Отговор

    До коментар #51 от "гост":

    Я се скрий два метра под земята да не се заразиш бе параноик.
  • 119 Обществото

    47 4 Отговор
    Къде ти отидоха офицерската чест и достойнство бе генерале ?
    Май са в тоалетните на Ул. Козяк 16 ?
  • 120 hmhmhm

    29 5 Отговор
    а защо не са затворени границите ни за всички. а някакви боклуци 37 наброй дойдоха на нащо летще. писна ми от глупости

    Коментиран от #154

  • 121 Гого

    76 5 Отговор
    На път е Мутафчийски да се провали. Алчен за пари и власт. Коремен хирург, а се меси във всичко. Много специалисти вирусолози, микробиолози отхвърлят маските като защитно средство, само тоя умник натиска. Защо? Хората са интелигентни и без него достатъчно са наплашени вече. Носят се маски, спазва се дистанция, а тоя тъпанар чертае все по черни краски и натяга пружината. Но да знае, че натегнатата пружина има граница, а като се скъса знаем какво става. Ще го измете този глупак. Вече има случаи на инфаркти и инсулти от нервното напрежение. Но за това тоя си мълчи. Само и само още малко да остане медийна звезда. Само заплашва и нищо не се предприема по активно лечение на застрашените хора. Какво направи неговия щаб освен да нагнетява психоза и черна статистика? Май нищо.
  • 122 ВИ 57

    40 5 Отговор
    Хем е изнасилено популярен ,хем вируса МУ е девствен!!! Този е за консултация при Николай Михайлов.
  • 123 нищо ново

    23 5 Отговор
    Генерал-касапин,д-ра Министър -ччч ,а оня ментето e хаха....
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 хубавец

    44 4 Отговор
    модераторе, пак се престараваш, можеш да изтриеш спокойно всички мнения, защото 90% от тях са негативни спрямо този самозванец на снимката, така че започвай да триеш щом това ти е целта и за това ти плащат заплатата
  • 126 Хах

    30 3 Отговор

    До коментар #52 от "защо":

    150,000 умираха всеки ден и преди короната, и?

    Коментиран от #189

  • 127 смях в залата

    50 5 Отговор
    Голямата Близост на Мутафчийси до Борисов е причина да прихване голяма доза вируси на простотията от същия . Нямало данни как влияе слънцето на коронарния вирус ..а ма друг път .Разходката намаля стреса а свлънцето убива вируса . И така по вероятно в такъв случай е да умрете от инсулт инфаркт да получите рахит от липса на витамин Д... Истината е дистанция маски и хигиена .
  • 128 Един там

    15 37 Отговор

    До коментар #95 от "Павел":

    Генералът колкото операции е направил ти толкова филми не си гледал. Щях да напиша толкова книги не си прочел, но предполагам се броят на пръстите на едната ти ръка.

    Коментиран от #168, #229, #392, #435

  • 129 Този е

    38 8 Отговор
    ибрика на бойко, той знае ли ние колко сме , възмутените от него?!?
    И тях ще ги намери тая чума ,нищо,че си мислят,че са защитени и тогава ще ги питам те спазвали ли са идиотските си мерки и защо не са им помогнали да се опазят???

    Коментиран от #138, #148

  • 130 феъд

    15 5 Отговор
    да помислят добре как се разнася заразата ---например полицаите по КППтата.да се отворят парковете под наблюдение ....
  • 131 Дойнов

    54 9 Отговор
    Ей мутафчийски писна ни от вашите мерки и забрани. Теб ти е през плешивата глава ама хората НЯМАТ ПАРИ ВЕЧЕ, трябва да се работи за да се живее не става иначе. Ти пишеше че взимаш 12 бона ма някой не са ги виждали. И съм сигурен че положението не е толкова страшно както го изкарваш. Те добре те ебават със снимки, колажи, песни и клипове

    Коментиран от #167

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Милко и Морко

    14 54 Отговор

    До коментар #2 от "Някой си":

    Дрaзни ли ви Мутaфчийcки .Дрaзни ви .Зaщo . Виe знaeтe oтгoвoрa. Aми тoй cъc щaбa буквaлнo ви oтнe възмoжнocттa дa трoлитe в прocтрaнcтвoтo c фeйк нoвини . E-eх aкo гo нямaшe щaбa кaкви фaнтacтични фeйкoвe щяхa дa бъдaт cъздaдeни ; Примeрнo: Пoчинaлитe ca 240 ,a нe 24 , кaзa ми кaкa Cийкa oт cъceдния вхoд . Или пък aкo трябвa дa пoдкoпaeтe мeркитe щe кaжeтe; Aми нe нe ca пoчинaли 24 , a caмo 2.4 чoвeкa , a другитe прocтo ca cи умряли oт други бoлecти и зaщo e тaзи кaрaнтинa. Другo , нa Бoриcoв ca му нaпрaвили 240 тecтa и кoй ги плaщa , a cъщo и нa вcички дeпутaти им прaвят пo 3 тcтa нa дeн , a зa тoвa нa ocтaнaлитe хoрa нямa тecтoвe . Cрaмoтa.......... Eй oбъркa ви бизнeca Мутaфчийcки c тoзи щaб. И другo , някoй пуcнa мухaтa ,чe Мутaфчийcки щe e кaндидaт нa ГEРБ зa прeзидeнт и вcички любитeли нa фaтмaкa Рaдeв извeднъж зaпoчнaхa дa гo плюят , чe дaжe и eдин ce изцeпи дa му иcкa ocтaвкaтa .Cмeшни cтe другaри . Мaндритe cвършихa . Щe oбирaтe нa мaркo Тoтeв Чaдърa ceгa!

    Коментиран от #155, #538

  • 134 Костя копейкин

    12 55 Отговор

    До коментар #97 от "Жорката от Италия":

    Пътувал си на кукуво лято, аз съм в Германия, работя в обществена институция и ще ти кажа че от три седмици се работи дистанционно, а излизането от в къщи е нежелателно, и е обявено като такова защото хората са дисциплинирани и го спазват. Да, там забрани няма но ПРЕПОРЪКИТЕ се спазват от хората, дори и от чужденците и мигрантите. Това е така защото там няма заблудени и платени русороби начело с президента на държавата които публично да отричат мерките предприети от правителството по препоръка на здравните власти.

    Коментиран от #159, #165, #270

  • 135 Бургазлия

    33 3 Отговор
    Алоу извънредното положение ли е? Отговор-Да, какво има? ....Елате тука,че едни се плющят на пейка в парка,дето я няма!😀
  • 136 Кочо

    51 7 Отговор
    Господата се радват на вируса, защото той им вдига рейтинга и стават популярни Спасители на средностатистическия български тъпанар! С тоя вирус смятат да се пенсионират, ако ги търпите! Сами поднасят бодряшки статистики, сетне народа бил се разпасал! Айде, стига! Омръзнахте ни!
  • 137 До 97

    7 26 Отговор

    До коментар #97 от "Жорката от Италия":

    Значи всички други българи от чужбина и тези на които вземат интервю на веригата лъжат.Българките,които ревяха от Австрия,че немогат даде приберат,защото са блокирани и не разрешават предвижване и се молиха за помощ и те лъжат.Днеска Премиера на Австрия с изявлението си и той излъга.Всичко е затворено на всякъде за Великден.Тоя австрийски мин.председател Канц много лъже и той.
  • 138 Милко и Морко

    9 39 Отговор

    До коментар #129 от "Този е":

    Дрaзни ли ви Мутaфчийcки .Дрaзни ви .Зaщo . Виe знaeтe oтгoвoрa. Aми тoй cъc щaбa буквaлнo ви oтнe възмoжнocттa дa трoлитe в прocтрaнcтвoтo c фeйк нoвини . E-eх aкo гo нямaшe щaбa кaкви фaнтacтични фeйкoвe щяхa дa бъдaт cъздaдeни ; Примeрнo: Пoчинaлитe ca 240 ,a нe 24 , кaзa ми кaкa Cийкa oт cъceдния вхoд . Или пък aкo трябвa дa пoдкoпaeтe мeркитe щe кaжeтe; Aми нe нe ca пoчинaли 24 , a caмo 2.4 чoвeкa , a другитe прocтo ca cи умряли oт други бoлecти и зaщo e тaзи кaрaнтинa. Другo , нa Бoриcoв ca му нaпрaвили 240 тecтa и кoй ги плaщa , a cъщo и нa вcички дeпутaти им прaвят пo 3 тcтa нa дeн , a зa тoвa нa ocтaнaлитe хoрa нямa тecтoвe . Cрaмoтa.......... Eй oбъркa ви бизнeca Мутaфчийcки c тoзи щaб. И другo , някoй пуcнa мухaтa ,чe Мутaфчийcки щe e кaндидaт нa ГEРБ зa прeзидeнт и вcички любитeли нa фaтмaкa Рaдeв извeднъж зaпoчнaхa дa гo плюят , чe дaжe и eдин ce изцeпи дa му иcкa ocтaвкaтa .Cмeшни cтe другaри . Мaндритe cвършихa . Щe oбирaтe нa мaркo Тoтeв Чaдърa ceгa!
  • 139 Спазвай закона

    14 15 Отговор
    Няма нужда от по-строги мерки,просто тези съблюдавайте да се спазватЗа съжаление ,по-младите хора се събират на купони безгрижно и се създава сериозен риск! Тях никой не ги закача,а гонят хората по парковете....
  • 140 Дон Чико

    37 4 Отговор
    Зелени Годжка, къде е пикът, кога идва Ада да се подготвя?
  • 141 ИМПЕРИАЛИСТ

    45 5 Отговор
    Eй генерале, тaкa нe cмe ce рaзбрaли! C тoлкoвa мaлкo cлучaи брюкceлcкитe бюрo-клaти, нямa дa рaзвържaт кecиятa зa Бългaрия! Я ги виж тaрикaтитe итaлиaнци, чe cнимки нa кoфчeзи, чe кaмиoни c трупoвe, чe oлeлия дo нeбecaтa... Дa нe тe увoлнят пo цeлecъoбрaзнocт?
  • 142 345

    38 2 Отговор
    Абе дилъра на тоя да му смени хаповете много е лошо когато един който не става и за чеп за зеле си повярва че е велик
  • 143 Nik

    8 24 Отговор

    До коментар #106 от "Пълна държава с прост народ":

    Това са прости,неграмотни и нахални човекоподобни!Само се "дървят" в интернет-форумите и са тотални нихилисти!Страхливци!Нали виждаш по колко човека протестират?Една шепа хора!По-големи простаци от тях няма.
  • 144 Статист.

    12 20 Отговор

    До коментар #97 от "Жорката от Италия":

    Щом си пътувал тая седмица из цяла Европа и всичко живо е по улиците значи е напълно нормално това дето си мрът яко ами евала на мен пък ми е хубаво в вкъщи фризерите пълни с домашно месо домашна ракия бол ядене пиене и спане.

    Коментиран от #195, #205

  • 145 Plovdiv

    26 3 Отговор
    На Оня рейтингъТ му Бил само няк`ви си 71 процента?! Как така, бе - 99 е. Даже 111 процента е!
  • 146 Дядо Поп

    49 6 Отговор

    До коментар #5 от "8657":

    Тая гола тиква, "генерал" ,отдавна се провали!! През м. февруари каза, че короната не бил опасен, колкото грипния вирус тип Б!! Сега пее друга песен!! Много рано взе да се изживява като диктатор във военно положение!! Народе,не го слушайте!! Тоя иска да оправдае тримесечното си бездействие!!
  • 147 Къпан

    15 2 Отговор

    До коментар #9 от "Миризлив пор":

    Спряхме с един приятел преди няколко години до една магистрална работничка да се бъзикнем и той я пита: без презерватив става ли, а тя една мръсна, миризлива и вика: Ааа не! Живей ми са! Викам и, че то туй твойто живот ли е? Не го знам твоя живот какъв е, ама вземи вече се изкъпи, че поне да си само пор!
  • 148 Минчо Праздников

    2 20 Отговор

    До коментар #129 от "Този е":

    Ей сегинка ще те ибричам заедно с Курнелата и оня Фатмак.
  • 149 4874

    14 6 Отговор

    До коментар #97 от "Жорката от Италия":

    Е, аз сега на теб ли да вярвам или на генерална по коремна хирургия и платените медии?
  • 150 Доьнслс

    28 5 Отговор
    Аз им три маски. Дадоха ми ги от работата.
    Не ги нося. Ще кажа защо.
    Защото влизам в магазина и продавачите и клиентите пипат зеленчуците и плодовете с голи ръце. Онзи ден един продавач с голи ръце нареди два кашона ябълки.
    Значи да носим маски, но може да пипаме храната ? Или веригите да ги опаковат ,или да не ги продават изобщо.

    Коментиран от #169, #249

  • 151 Владика

    18 4 Отговор
    С Божията помощ ще се спасим!!
  • 152 Ужас

    8 8 Отговор

    До коментар #115 от "До 100":

    Не го отричам това, но всеки си мисли, че е измислица и е обикновен грип...жалко и сигурно ще страдаме....
  • 153 Аман от генерали

    31 4 Отговор
    Премиерът - генерал. Шефът на НОЩ - генерал. Президентът - генерал. А бе ние да не сме в казарма!? Толкоз ли няма читави цивилни!?

    Коментиран от #160

  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Някой си

    32 8 Отговор

    До коментар #133 от "Милко и Морко":

    Да, дразни ме!
    ЗАЩОТО СЪМ В ГЕРМАНИЯ И ВИЖДАМ КАК ТОЧНО ТРЯБВА!
    И ЧЕ ТАШУНКО КАСАПА ЛЪЖЕ КАТО ДЪРТ ЦИГАНИН!
  • 156 Мишок си

    21 5 Отговор
    Хайде като си ербап затвори черквите, ама си измекяр на Суджука
  • 157 Сърп и чук

    43 5 Отговор
    Разбира се, че е логично маските да се ползват в дадени ситуации, най вече в магазини, аптеки, офиси, гишета! Но, да ходите постоянно с тях като турбоидиоти е грозно! Всъщност, те не толкова мислят за вас, а за бизнеса с маски! Губят доверие- това е! Колкото наредените на държавна и всякаква хранилка социолози и Хекимянчета да ни внушават рейтинги! Светнаха и угаснаха за 1 месец! Фалшиви хора!
  • 158 българин

    6 3 Отговор

    До коментар #114 от "бедняка милионер":

    точно казано
  • 159 Някой си

    3 7 Отговор

    До коментар #134 от "Костя копейкин":

    РАБОТИШ ТИ ТРЪНКИ, РАБОТЯ АЗ, ВСЕКИ ДЕН СЪМ НА РАБОТА, НА РАЗЛИЧНИ МЕСТА ПРИ ТОВА, И С МНОГО ХОРА!
  • 160 Две от три

    19 3 Отговор

    До коментар #153 от "Аман от генерали":

    Двама от тях са измислени генерали, знаеш кои са те
  • 161 Защо

    2 9 Отговор

    До коментар #64 от "Голям праз":

    не се завреш някъде, а повтаряш една и съща глупост?

    Коментиран от #208

  • 162 Втора вълна

    28 5 Отговор
    Епидемиите се развиват на вълни. Когато силно ограничите първата, втората е с по-висока амплитуда.
  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 7948

    32 2 Отговор

    До коментар #132 от "Един там":

    Те тия от 2 лева пазят да не ти влезе някоя муха само.
  • 165 Kiko

    36 3 Отговор

    До коментар #134 от "Костя копейкин":

    Защо лъжеш хората бе трол.Ти си на заплата на две места:едното е при Герб а другото е при козяк.Имаш 20 ника и си от сутрион до вечер по форумита.Аз съм пенсионер и чета кой какво пише и смятам че троловете като теб не вършат никаква работа,защото веднага ги забиват с минуси.
  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 312

    11 14 Отговор

    До коментар #131 от "Дойнов":

    Не всичко е пари на този свят. По добре жив и беден отколкото с пари и два метра под земята. Няма връщане само от едно място, всичко друго се оправя.
  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Истината

    23 3 Отговор
    Двама от тримата генерали са менте.
    Всеки знае кои са.
  • 171 оня с коня

    6 37 Отговор
    Обръщам се ДИРЕКТНО към всичкото "Тюбетейка - вирус" тука:ЯД ли ви е бе Лешояди закърмени с Руско мляко,че Майка България е ЕТАЛОН от Световен Мащаб в борбата с Болестта?Аре вземайте си под Мишка "Възраждане","Боец","Атака" и "Воля" и Марш НА ИЗТОК КЪМ АЗИЯ,от където сте се дотътрили!
  • 172 защо

    14 4 Отговор
    тролове - отчитам факта че няки трупат за сметка на пандемията - но това не отрича че нямя проблем и че е лъжа само зо групане от "някои" на печалби и дивиденти - "някои" са евреите световни терорисги към вс което нее евреи и не е богат дори евреин
    - има проблем опасен за хората и не е конспирация - със всеки ден е по зле- и дори прикриват нещата
  • 173 Ха ха ха

    6 40 Отговор
    А одобрението за Мутафчийски и Борисов РАСТЕ , ЗА РАЗЛИКА ОТ ТОВА НА РАДЕВ. И 5те червени трола, пишещи с 20 ника ЩЕ УМРАТ ОТ ЯД!!!! ХА ХА ХА!!!

    Коментиран от #204

  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 Тираджия под карантина

    9 11 Отговор

    До коментар #97 от "Жорката от Италия":

    С какво пътува и ми е интересно как се прибра като си пътувал?Не ви ли е срам,нямате ли съвест,семейства.Добре ли ще се почувствате ако след седмица- две заради вашата забава тук и лъжи хора се подведат и излезнат всички и пламне и България? Как мина през границите,бе пътнико?През Сърбия или Рунмъния и кога?Защото има едни препятствия които само прибиращите се знаят?
  • 176 HohoBoho

    41 4 Отговор
    За вируса не знам, но пикът на недоволството наближава и вместо маски, може да се маскираме и...
  • 177 ПРАВОСЛАВНИЙ

    14 3 Отговор
    Един от най-великите моменти в българската история, когато българи, славяни и останали траки приеха божието слово и станаха един народ!!!
  • 178 Някой си

    4 2 Отговор

    До коментар #166 от "gost":

    От мен имаш 100 плюса от воле!
    Евала за коментара!
  • 179 Дарвин и Маймуната

    7 3 Отговор

    До коментар #94 от "Чебурашка":

    Дигурен ли си че са били само трима на протестите на К.К. Най жалко е да лъжеш като наведен трол това което ти правиш

    Коментиран от #194

  • 180 ФАКТ

    7 12 Отговор
    Всеки ден пияниците пред блока пият и вият.Какви мерки,какви 5лв.? Прости и невежи говеда сър.
  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 Асльндль

    34 3 Отговор
    Вие вече сте се провалили. Още преди 11 г. Цените на храная скочи след като обявихте извънредното положение. Хляб 1,50 лв, картофи 1,50 лв, месо 5-10 лв всичко е поскъпнало. В същото време стотици хора отчаяни се редят на опашки в бюрата по труда за подаяния от 7 лв на ден. Жалки сте. Не вярвам да сте толкова тъпи, че да си вярвате, че работите в полза за народа.
  • 183 Знаещ

    37 4 Отговор
    Полицайче къде беше ти 2018 и 2019 година
    Когато от грип и пнефмония умряха 650 000 души в света

    На Луната ли беше или на някоя друга планета ????
    Хората са гладни и нямат пари и ако ви скочат ще ви пометат всичките
    Скрий се ти по добре в миша дупка
    Сега каква е тази паника за няма и 15 ПЪТИ по малко починали от нормалното

    Върни се директно в 1 ви клас
  • 184 Шекспир

    22 6 Отговор

    До коментар #107 от "анонимен":

    Няма маски които да ни спасят.Всичко идва от ръцете.Пипаме пари предмети дръжки на врати опаковки на продукти зеленчуци плодове....
    Ако маските помагаха нямаше да има 40 заразени лекари работещи при почти стерилни условия.Ще ви дам прост пример.Сядате да вечеряте и си рупате пресния лук и салатки пипани от вирусоносител.Здравей живот.Вируса е навсякъде
  • 185 леле

    8 15 Отговор
    Десет години се тупате в гърдите по форумите,че изкарвате по няколко хиляди на месец,имате по 100 апартамента,които давате под наем...Как огладняхте за един месец? За тоалетна хартия ли похарчихте милионите? Щом предпочитате да умирате - скочете от мост или няма да ви хареса,ако не завлечете някой със себе си.
  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Костя копейкин

    5 7 Отговор
    Аз не говоря за тези като вас дето работят по изхвърлянето на казаните с боклук, вие сте нужни на обществото и както в България така и в Германия трябва да работите. По тази причина обаче ми е чудно що ревете че сте гладни! и то по български форуми. Аз например се включих да споделя положението в Берлин, без обаче да се оплаквам.
  • 188 Чума

    17 4 Отговор

    До коментар #33 от "а бе майтапчийски":

    Как да кажат, като не знаят, а е и толкова прекрасно да си значим! Да виждаш някой угрижен, че има зараза!? Напротив! Пърхат от радост, че им се падна такъв шанс да блеснат! Реагираха като подплашени магарета и сетне нищо! Старците едно време имаха един лаф, когато някой се колебае - ,,Като не знае какво да прави, вика на магарето - Чуш! /Стой!/. Чуш, чуш, ами сетне? Ще стоим и ще се пулим като бурсуци!
  • 189 защо

    10 5 Отговор

    До коментар #126 от "Хах":

    къде са умирали - маломник - за седмица от какво са умирали толкова а са мн повече от обявените - ходи се пери бе тупан проЗд
  • 190 Шекспир

    6 1 Отговор

    До коментар #169 от "Kcaniba":

    За ябълките разбрах ама за ориза няма да се разберем
  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 Кой68

    11 25 Отговор

    До коментар #87 от "Някой си":

    Заповядай в Хърватия.От близо месец няма градски транспорт,междуграцки,моловете-заведения и кафета не работят,а за Великден катедралите са затворени.Магазини хранит. и аптеки работят 08-15ч,а в събота 08-13ч.Малките магазинчета затворени.Прибиращи се от Италия,Австрия и Германия поувеличиха заразените! Хората приемат всичко със разбиране и такива капацитети като теб не са на почит.Вярно всеки го разбира по-своему относно маските но се носят и в магазина е нежелателно да си без маска...Всичко е до морал и възпитание...Моля не съди за другите по себе си.....Пази се да не настинеш .🍀🍀

    Коментиран от #250

  • 193 PlimP

    27 4 Отговор
    бас ловя, че почти никой не гледа скапаната му мутра и тъпите му пресконференции, бива бива лизане, омаза лизания с акунци
  • 194 Чебурашка

    3 22 Отговор

    До коментар #179 от "Дарвин и Маймуната":

    Никъде не съм "казал" КК, името на предателя и безбожник е Костя Копейкин, и да всички канещи се тук да протестирате сте трима-четирима анти българи и долни надупени русороби пишещи с по 20-30 ника.
  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 До Щаба на ГЕРБ

    30 5 Отговор
    Колко са починалите от грип и пневмония за м. Януари и м. Февруари? За месец Март ги знаем. Също така знаем, че последните 10 години средно годишно загиват от грип и пневмония 1400, т.е. 115 на месец.

    Дайте ни публични данни преди да ни отнемете правата.

    Коментиран от #212

  • 197 4444

    8 34 Отговор
    Българина никога няма да разбере че изолацията спира всяка пандемия. Един вирус ако няма къде да се възпроизвежда умира. Това им го блъскат всеки ден в главите и те пак няма вирус. Няма тук защото има карантина. В перу има забрана мъжете излизат понеделник сряда и петък, жените вторник четвъртък и събота. В неделя никой. Ако ви го направят това тук ще оревете всичко. Обаче там го спазват защото са тъпи и няма вирус.

    Коментиран от #438

  • 198 COR19

    28 4 Отговор
    Тоя скинар с повече коса отколкото мозък, някой следи ли му изявите изобщо още? Слаб актьор си е избрал БашБобчи.
  • 199 безумни глупости

    4 3 Отговор

    До коментар #72 от "Legionarivs":

    tupan - vurshat osven ako ne si gledash samo sobstveniya gz
  • 200 оцелял от турското робство

    29 5 Отговор
    Моля д-р Мутафчийски да обясни на 2-годишно дете на брифинга си пред камерите, за да гледат всички хора, че, след като е било затворено повече от месец в една стая, го очаква още един месец най-малко, а може и повече, не се знае докога. И да му постави диагноза и лечение. Нали все пак е учил и обща медицина, не само коремна хирургия. Така, както са я подкарали, цялото население ще психяса, и то не само от глад. Ако това е целта, ще я постигнат, но ще тежи на тяхната съвест, ако имат такава.
  • 201 Цветанка Ризова с клюкарския тон

    43 4 Отговор

    До коментар #7 от "Виц":

    Банката на свой ред отпусна 75 милиона лева на една изнудваческа колекторска фирма за събиране на кредити извън всякакви правила. За бирниците без правила има милиони, за болниците трябва да събираме дарения с СМС-и. Само на мен ли ми звучи налудничаво? Всъщност колко респиратора и защитни облекла могат да се купят със 75 милиона лева?!? Българските медици нямат защитни облекла. От първа ръка съм го чула и видяла. Но даряваме защитни облекла на Македония, доколкото разбрах, и на Австрия. Но българските лекари да си купуват сами или да си приспособяват! Ненормална история…..??
  • 202 защо

    6 8 Отговор

    До коментар #48 от "Мутафчийски":

    тупан прати възрастната си маика да ходи по улиците
  • 203 4775

    6 18 Отговор
    Провалихте се, да! Папата води литургия онлайн, Баце разреши нашите да ги събират на място. Как ще изпуснат парите от свещи, а може и в касата да пусне някой.
    Пика ще е след Великден.

    Коментиран от #265

  • 204 Plovdiv

    13 2 Отговор

    До коментар #173 от "Ха ха ха":

    Откъде правиш този извод, освен от Дилърите си? Ако е от сова харис - това е социологически Кенеф, дето, ако му дам сто лева, утре и мене ще ме обяви за №1 в Галактиката.
  • 205 HohoBoho

    13 1 Отговор

    До коментар #144 от "Статист.":

    Жал ми е за тебе. Нямаш душа, отдавна те е напуснала.
  • 206 9689

    24 2 Отговор
    Глупако,слуга на мутрата -първо осигурете маски и то сертифицирани и тогава плямпай.
  • 207 Горан

    39 1 Отговор
    Никъде в западната пресе не пише, че България е еталон! Заливат ни с фалшиви новини,и то , правителството!
  • 208 Голям праз

    5 18 Отговор

    До коментар #161 от "Защо":

    Къде да се завря и за коя глупост пишеш?
    Всеки ден пътувам с градския транспорт,не ме кефи да нося маска, но си я слагам, въпреки че знам , че няма да ме предпази . Това, да пазиш хората около теб, глупост ли е? Писна ми от егоисти, които не могат да поставят общественият интерес над собствения си комфорт.
  • 209 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 210 Тошибицу Хуйтеби

    29 3 Отговор
    600 заразени от Covid-19 срещу 60 000 безработни това сочат числата към днешна дата. Статистиката продължава и с още по-интересна информация само за два дена 6 и 7 април в България са починали около 1500 души, но от тях само 4 са посочените като починали от Covid-19. Може би е крайно време да започнем да правим и друг вид анализи и изводи, които да са подчинени на други много по-прагматични въпроси? Къде е логиката и от какво всъщност се пазим?

    Коментиран от #238

  • 211 Тра-ла-ла

    22 3 Отговор

    До коментар #111 от "Nik":

    Аз съм здравен работник и ходя по улиците без предпазни средства, но тебе бих те предпазил! Ще си сложа презерватив! 👨‍❤️‍👨😂😂😂. 🐖+🦇=🛌 Верваш ли!
  • 212 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 213 Бледоликият Джон

    5 32 Отговор
    Нормално българина е недисциплиниран.По-голямата част от българите са мелези между цигани турци и руснаци.Българина не е генетично еднороден.И не е точен и изпълнителен а дървен философ и лаладжия.

    Коментиран от #232, #234

  • 214 Тони

    15 3 Отговор
    Сериозно се е объркал.

    НЕ е забранено ходенето на тумби по улиците. Беше забранено със заповед на Ананиев от 17 март. Забраната беше отменена пак със заповед на Ананиев на 19 март.
    Изобщо не са в час със собствените си мерки...
  • 215 бай герги

    3 25 Отговор
    Каквото да говорите и да дуднете мрънкате ЧОВЕКА казва истината че на бай ганя не му харесва и не ще да спазва карантина ГЛОБА ако пак не спазва по голяма ГЛОБА
  • 216 3456

    16 6 Отговор
    Да забрани дишането и умирането!!! А кога ще признае, че това е заговор на илюминатите и искат вксина с чип?!!!?????? Простаци!
  • 217 Истината

    20 3 Отговор
    600 заразени от Covid-19 срещу 60 000 безработни това сочат числата към днешна дата. Статистиката продължава и с още по-интересна информация само за два дена 6 и 7 април в България са починали около 1500 души, но от тях само 4 са посочените като починали от Covid-19. Може би е крайно време да започнем да правим и друг вид анализи и изводи, които да са подчинени на други много по-прагматични въпроси? Къде е логиката и от какво всъщност се пазим?
  • 218 Чума

    23 3 Отговор
    Митю Пищова би бил триста хиляди пъти по достоен да ни води в такъв сложен момент! Тея само ни плашат, гледат с каменни физиономии и не дават никаква надежда и вяра на хората! А господин Пищова винаги е грижовен, забавен, позитивен и оптимист! Ще каже - така и така ни натисна едно зло, но ние сме добри българи и ще го преодолеем! Пазете се, да се предпазим един друг и Бог ще ни закриля, защото и той е българин! Аз раздавам на нуждаещите се 20 000 вафли, 10 000 кебапчета всеки ден! Няма да ви оставим, ще се погрижим за всеки, ходете в планината един по един, в храма влизайте на Великден по двама, забавлявайте се и не падайте духом....!
  • 219 Щтаб Андромеда

    10 1 Отговор
    Тез гологлавците ще управляват светът ,гола глава вирус не я лови щот е празна и аз съм с гола глава и скоро другите като умрат аз ще отида на доктор да питам дали съм болен
  • 220 до льольото

    7 6 Отговор

    До коментар #87 от "Някой си":

    Я кажи къде в Германия си и каква заведение казваш е отворено льольо?

    Коментиран от #252

  • 221 Прос

    1 2 Отговор

    До коментар #114 от "бедняка милионер":

    Ъъъъ.. ко?
  • 222 ротон

    21 3 Отговор
    Крайна мярка е хванат ли те улицата да се разстрелят. Тази мярка е най-добра. Направо я приемете без да му мислите.
  • 223 5748

    1 8 Отговор

    До коментар #124 от "Коце":

    Че купи си. Само нещо безплатно търсите Той вируса и гой безплатно се хваща.
  • 224 Мечешка услуга

    30 4 Отговор
    Това с интубирането е почти 100% смъртна присъда !Статистиката е ,че от 100 човека с тръба набита в гърлото , оцеляват едва 20-30 ! Много специалисти са на мнение ,че травмата от упойката която се бие за да се вкара тръбата в трахеята и насилственото вкарване на въздух под налягане в белите дробове , довежда до преждевременна смърт !

    Коментиран от #245, #461

  • 225 Мишо

    29 2 Отговор
    Същият преди време разправяше, че маски требва да носят само болните, защото не предпазвали здравите и само им давали фалшиво спокойствие. Началник на щаба, който всека седмица си мени мнението кардинално. Нищо чудно, че си паснаха с Тиквата.
  • 226 HohoBoho

    6 0 Отговор

    До коментар #209 от "gost":

    Не е трол, просто е малоумен
  • 227 не съм комунист

    16 2 Отговор

    До коментар #116 от "личи си,че си комунист,след като така":

    ИМАХ ПРЕДВИД ТЕЗИ КОЙТО ХОДЯТ ПО ЕКСКУРЗИИ И СВОБОДИЯ. НО ПЪК ТИ МЕ ПОДСЕТИ ЗА НЕЩО ДРУГО .ВМЕСТО ДА СИ ОПРАВИМ КОЧИНКАТА БЯГАМЕ -ТОЧНО ЗАТОВА ДОЙДОХА ТЕЗИ НА ВЛАСТ ЩОТО НЯМАШЕ НАРОД ДА ГИ СПРЕ 3000000 МЛАДИ ХОРА В ЧУЖБИНА И ТЕ ТУК С ВЪЗРАСНИТЕ СИ ПРАВЪТ КАКВОТО ИСКАТ .ВЪЗРАСТНИТЕ ТРОВЯТ НИ С БОКЛУЦИТЕ ОТ ДЪРЖАВИТЕ В КОЙТО СТЕ РОБИ -90% СА БОЛНИ ПРИРОДАТА Е ЗАМЪРСЕНА ХРАНАТА Е ХИМИЯ-ЩЕ УМРЕМ ТЕ ЩЕ ВИ ВЗЕМАТ ИМОТИТИ НА БЕЗЦЕНИЦА И ТОГАВА ВИ ПИТАМ КЪДЕ ЩЕ СЕ ВЪРНЕТЕ КОТО ПУСНАТ СЛЕДВАЩИЯ ВИРУС. ОПОМНЕТЕ СЕ ДОКАТО Е ВРЕМЕ
  • 228 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 229 Тра-ла-ла

    8 2 Отговор

    До коментар #128 от "Един там":

    Еми що не продължава да прави това, което може и което му е работа?
  • 230 да де

    12 2 Отговор
    Разбрах , че нищо не му е ясно , но е запознат с подходящите мерки.
  • 231 вбнмнмл

    4 21 Отговор
    Отдавна трябваше да са задължителни! Маски вече има, не могат да се оправдават с липсата им! И не са чак толкова скъпи, по-евтини са от кутия цигари. Най-скъпите N95 струват колкото две кутии цигари. И затворете църквите на Великден! Ако трябва със заповед! Полза няма от затегнатите мерки, ако бабичките се нагъчкат в теснте църкви!

    Коментиран от #235

  • 232 Тук

    2 12 Отговор

    До коментар #213 от "Бледоликият Джон":

    Няма никой който да се държи нормално. Те както винаги са разделени на комунисти и капиталисти, ама природата ще им изиграе много лоша шега. Това не е грип, всеки ден им казват, че е смесица между грип и сарс който засяга всички органи, но те имат статистики, че така или иначе хората щяли да умрат. Това няма как да го разбере някой тираджия или таксиджия. Лошото е че ние патим покрай тях. А и това било конспирация и нямало такъв вирус, това забравих. Болшинството от Българите са много умни като дървени философи.
  • 233 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 234 Голям праз

    4 2 Отговор

    До коментар #213 от "Бледоликият Джон":

    Ти пък си истински специалист антрополог, умнико.

    Коментиран от #241

  • 235 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 236 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 237 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 238 Коментар

    16 2 Отговор

    До коментар #210 от "Тошибицу Хуйтеби":

    Между другото, по БНТ дават филм за Филаделфийския експеримент. Та си мисля, че ако откритията на Тесла бяха приложени за доброто на света ......., но това е невъзможно, заради човешката алчност и жестокост. Така и сега дано повече хора да разберат, че никой от властта не е загрижен за тях, а целта е политическа и икономическа промяна, която организаторите на "пандемията" целят. Кураж и бъдете будни!
  • 239 Бледоликият Джон

    4 14 Отговор
    Как очаквате българите да са изпълнителни българският ген е в резулат на оплождане по тези земи на черкези турци цигани руснаци албанци и всякаква гмеж.Вижте типипните българи че са леко мургави тук с бял цвят на кожата съм само аз другите са с жълтеникаво кафяв.
  • 240 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 241 398

    1 0 Отговор

    До коментар #234 от "Голям праз":

    Ти си знаеш родата от 1920?

    Коментиран от #261

  • 242 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 243 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 244 Яйца от свободни кокошки

    20 2 Отговор
    Сега, когато чета в магазина на една кутия..“яйца от свободни кокошки“, направо им завиждам!
  • 245 Напротив

    4 3 Отговор

    До коментар #224 от "Мечешка услуга":

    Повечето операции се правят така. Като не си запознат не коментирай.
  • 246 Аз съм

    12 1 Отговор

    До коментар #52 от "защо":

    Ти ли си бе , Мишо константинов с 86% смъртност ? Не е чудно , че с такъв математик като теб ГРОБ печелят изборите !
  • 247 Барселона

    16 6 Отговор

    До коментар #37 от "Варна":

    И в София няма болни.Има само по платените телевизии.Това е огромна измама за ,оправдание на кражби на милиарди.
  • 248 Барселона

    9 4 Отговор

    До коментар #37 от "Варна":

    И в София няма болни.Има само по платените телевизии.Това е огромна измама за ,оправдание на кражби на милиарди.
  • 249 От друга страна

    23 1 Отговор

    До коментар #150 от "Доьнслс":

    Така е! А там където пипат с ръкавици, каква е разликата дали с голи ръце или с ръкавици? Онзи ден ходих в общината, график за дезинфекция, всички служители се изнасят от салона и стоят отвън 15 мин., вътре никой не дезинфекцира. След 15 мин. влизат и започват работа. Отивам на касата, касиерката се изнася за 15 мин., защото според графика е време за дезинфекция, отново вътре никой не дезинфекцира, минават 15 мин. и се връща и започва работа!?? Обаче графика се спазва перфектно!😂😂😂 Всичко е Пунта Мара!
  • 250 Някой си

    7 3 Отговор

    До коментар #192 от "Кой68":

    Намерил с кого да сравнява!
    Тия усташи са по фашисти и от Хитлер!
    Аз настинките и грипа ги минах, пази се ти!
  • 251 Ти си луд

    5 3 Отговор
    Хората мечове си вкарват в трахеята за шоу от една тръба умирали.
  • 252 Някой си

    12 1 Отговор

    До коментар #220 от "до льольото":

    Едно кнайпе, някъде из Германия, адрес и ЕГН ИСКАШ ЛИ?
    Пият си хората бира навън, само дистанция пазят :)
  • 253 Аз съм реалист

    3 8 Отговор

    До коментар #70 от "Кой68":

    Ще, ще, когато мнозинството се накичи с 👑 👑 👑 👑 👑 тогава ще разберат всички Кав@ли тук за какво иде реч
  • 254 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 255 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 256 Тодоров

    17 2 Отговор
    Палете свещи да пада правителството
  • 257 9363

    3 21 Отговор
    Предлагам всички които си мислят че вируса е шега да си спретнат едно парти заедно и да ги изолираме после на някой остров да си създадът стаден имунитет. Че като гледам смъртноста върви на 30 процента оздравяли умряли. И после ще вземим интервю от оцелелите как е било. Весело ли беше.

    Коментиран от #263

  • 258 HohoBoho

    15 2 Отговор

    До коментар #243 от "вбнмнмл":

    Права си, ако се страхуваш може да се самоизолираш докато мине вируса /щях да напиша психозата ама няма да ме разбереш/, но защо всички трябва да сме затворници понеже на тебе ти харесва?
  • 259 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 260 Бедни и гладни

    12 3 Отговор

    До коментар #35 от "Б.Х.":

    Слагам плюс и отново предлагам дата :13.04.20. Този ден трябваше да бъде последният за извънредното положение.
    Но за съжаление оли го френа на здравето илечебният глад днес намекваше за ново удължаване след 13.05.20. Е, докога ?
  • 261 Голям праз

    0 0 Отговор

    До коментар #241 от "398":

    Да. Даже баба ми която беше родена 1912г. , ме отгледа . Нещо друго?
    И преди да пишеш, не е лошо да почетеш малко.

    Коментиран от #266

  • 262 въпросче във въздуха

    19 1 Отговор

    До коментар #70 от "Кой68":

    Овцата не е ли това дето изпълнява сляпо всякакви команди. Доят я, стрижат я и чат пат я колят. И се радва на това защото и другите овце ги правят така. И я е страх да излезе от стадото защото непознатото е страшно. А е непознато защото и е овчи мозъка и я е страх. А когато някоя друга овца реши да прави нещо на своя глава. Това я дразни и започва да блее недоволно по коментарите. Какво значение има дли ще пукнеш от корона лош въздух неграмотен лекар или дупка на пътя. Изблеи ми моя.
  • 263 оцелял от турското робство

    4 1 Отговор

    До коментар #257 от "9363":

    Докато си в къщи, преговори по-подробно граматиката или я понаучи поне малко. Моля те, иначе ме е срам да те чета.

    Коментиран от #269

  • 264 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 265 Този пък

    5 2 Отговор

    До коментар #203 от "4775":

    Ти, друго не знаеш ли освен ,,парите за свещи"??? А да! Забравих и ролексите и лимузините. Явно толкова ти е акъла. Повтаряте като папагали едни и същи изтъркани глупости.
  • 266 241

    2 1 Отговор

    До коментар #261 от "Голям праз":

    Грешката е моя. Имах предвид 1412 година.
  • 267 А кой

    6 16 Отговор

    До коментар #1 от "Хайде сега":

    Кой според теб е виновен, той да не е излязъл да ни заразява? Хората като се движат и събират на групи Генерала няма какво да направи! Сами сме си виновни
  • 268 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 269 За твое

    0 6 Отговор

    До коментар #263 от "оцелял от турското робство":

    Сведение я знам граматиката. На изпит ли сме тук, не знаех.
  • 270 ManafMuncho

    5 0 Отговор

    До коментар #134 от "Костя копейкин":

    Спортът на открито и разходките са разрешени
  • 271 Jordo

    3 5 Отговор
    И, как така го прецени, може би машите градове са относително по-малки по мащаб от много европейски и 100те излезли изглеждат като манофестацоя. Единственото което трябва да се направи е всеки следващ ден с основание или не заболяевомпста да се увеличава с над 200%. Ама мъц тестове чакаме до няколко дни така че и същата ще остане ниска.
    Сега едвам го издържате, чакйте да видите какво ще е след седмица. Дисцип:-)
  • 272 Jordo

    2 13 Отговор
    Въпреки всичко , Генерала ме кефи.
    Евала
  • 273 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 274 До 259 re 259

    3 9 Отговор

    До коментар #259 от "gost":

    Чета други статии назад и като ме обвиняваш че съм платен трол, то ти освен във факти да тролиш друго правиш ли в последните дни и се научи да зачиташ и чуждото мнение. и кой ти е казал че генерала е специаликт епидемиолог или виросолог? Той е шеф на ВМА освен Кантаржийки има и други специалисти и микробиолозил виросолози. Мислиш ли. че им се занимава и им е много важно да се покажат да ги видиш и да ги плюеш ?Имd и трети те са в отделението и лекуват те не са виждали близките си вече месец, а не като теб да си стоиш и да хейтиш на спокойствие- кой за какво ставал ,кой не и кой колко коментара ще напише, повече ли са от твойте. На времето този хейт беше присъщ за бабите -все търсиха кусури и критикуваха някой на скамейките пред блока .Да казвам ли че освен този имаш и друг ник ?
  • 275 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 276 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 277 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 278 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 279 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 280 000

    2 9 Отговор

    До коментар #87 от "Някой си":

    Е то може в Германия да тече, но и в Испания, Франция, Италия нищо не работи. Пусто е. Сега да караш кола е удоволствие, а преди не ми се качваш в нея от светофари те дето са през 10 метра и кръгови те.В банките няма и служители. Институциите са заключени с по 2 ма човека вътре и всичко онлайн. Плажовете са затворени. Вчера от Мадрид бяха хукнали към други градове от качени хора. Магистралата беше 3 платна задръстване. Сега на всеки град е пълно с полиция да не успеят да влязат. Глобяват ги и ги връщат обратно. Така Северна Италия зарази Южна в една нощ бяха хукнали по влакове кой как успее и бяха нахлули в Южна Италия. Сега и тея от По заразените испански градове същото правят, но се намира кой да ги снима и веднага са спрени. В Испания хората от блоковете, ако видят 2-ма човека да вървят по улицата един до друг веднага звънят в полицията

    Коментиран от #300

  • 281 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 282 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 283 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 284 Българин

    13 3 Отговор
    Не само маски ,с вашите неадекватни и малоумни решения ни сложихте намордници .Вие не сте на ясно защо сте там, освен за статистиката колко са заразените и колко починалите .Когато хората ви предупреждават че се очаква криза в доставка на медицински материали за този короновирус ,вие го използвате като фалшива новина заплаха ,всяване на паника и страх ,но когато Великият Тиквоний цар Български каза че след 2 седмици ще бъдем в АДА това не води до уплаха и нервно - психически разтройства ,просто Той ни успокои и ни каза да слушкаме.Кой ще му потърси отговорност за насаденият страх ,къде е Каскетов или е под карантина?
  • 285 Лекар от ВМА

    21 5 Отговор

    До коментар #12 от "Doni Brasko":

    " генералът действително е популярен сред лекарите от ВМА,ама с прозвището ПЛАЗМОДИЙ!!!
  • 286 Вирусолог

    3 0 Отговор
    Браво на " Българина" Много точно!!
  • 287 ха ха ха глупако

    10 3 Отговор
    Отдавна се провалихте, вече никой не ви вярва за нищо!
  • 288 в чужбина

    10 1 Отговор
    Живея в Канада движение на хора има само да се спазва 2 метра дистанция .
  • 289 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 290 Лекар от ВМА

    14 4 Отговор
    " генералът действително е популярен сред лекарите от ВМА,ама с прозвището ПЛАЗМОДИЙ!!!
  • 291 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 292 Статист

    14 4 Отговор
    Някой знае ли колко генерали и професори имаме напоследък ? По времето на лошият соц . се брояха на пръсти , а сега всеки Сульо и Пульо , който прави хубави бибитки на властта е със звание . 99,9 са некадърници !
  • 293 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 294 до 289

    2 7 Отговор

    До коментар #289 от "gost":

    Пусни ги тези мухи от междуушието стига ги държа под корантина и да ми крещиш мухаааа,хахахаха Глупако всички са мой коментари само аз защитавам генерала и хонорара не можеш и да го мечтаеш.
  • 295 1945

    13 3 Отговор
    Пълни лъжи. И в Германия, или по-скоро в Бавария няма никакво спиране, стига да се спазва дистанция и да няма групи. Хората се разхождат, пекат се по парковете, карат си колелата децата, играят...

    Коментиран от #303

  • 296 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 297 Gia

    5 4 Отговор
    Ако правите повече бързи тестове и проследявате контактите им можете да имате повече контрол! Асимптоматичните са заразни!
  • 298 Gia

    3 8 Отговор
    И още, затворете църквите! Никакво събиране за Великден! Вярата е в сърцата, не в сградите!
  • 299 Човек от народа

    16 5 Отговор

    До коментар #1 от "Хайде сега":

    Върховният Главнокомандващ- Президентът,незабавно да уволни това недоразумение"генерал" Муфтаджийски и да го даде на Военна Прокуратура за тримесечното престъпно бездействие!!

    Коментиран от #313

  • 300 дон Бульон

    1 2 Отговор

    До коментар #280 от "000":

    Силно гражданско общество в следаятие на добрео възпитание от родители учили а не трактористи тва е разликата.
  • 301 Развеселен

    13 4 Отговор
    Готви се да става президент, яко върви рекламната кампания. Все пак военен хирург си е сериозен ъпгрейд спрямо пожарникари и физкултурници...Всичкото Герб от близо и далеч ще се мобилизира за 50 лева. Жалка изтория!
  • 302 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 303 Хехе

    8 1 Отговор

    До коментар #295 от "1945":

    Ти да си виждал циганин да не е в група.Нали ше го пречукат от бой.Затова са на тумби.
  • 304 Набиват

    3 1 Отговор
    Ни, че вирусът търси само маски и ръкавици, а той дали не попада по цялото тяло, от косата, до обувките, нали? Значи трябва да минеме през обилен душ, за да го отмием е.

    Коментиран от #316

  • 305 До 296

    2 6 Отговор

    До коментар #296 от "gost":

    Какви господари,какви извънземни?С какво ви пръскат,че откачихте повечето?Определено имаш съм ти важен Ако не бях едва ли би обърнал внимание или варианта е да пишете под команда и заплащане, в което ме обвиняваш мен определени тролове.По начина на писане е не от бикове можеш да разбереш кой пост на кое.Не си дорасъл до там за да разбереш.
  • 306 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 307 При по-дълбоко

    6 1 Отговор
    Издишване, въздухът , голямо количество от него ,минава около маската. А и при нормално, също, но по-малко.как тогава ще ни предпази маската, от заразоносители? Все едно непрогонен противогаз да ни предпази от БОВ. Зоман,

    Коментиран от #310

  • 308 Кума Лиса

    5 3 Отговор
    300 коментара срещу престъпната власт на Борисов! Идеално избрах момента да използвам дискомфорта на хората от карантината.Браво соколи мои! Заповядайте на Позитано да почерпя.
  • 309 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 310 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 311 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 312 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 313 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 314 Хехе

    3 8 Отговор

    До коментар #77 от "Биоинжинера":

    Вируса се съдържа в слюнка и на капчици а тях маската ги спира.
  • 315 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 316 Анонимен

    5 2 Отговор

    До коментар #304 от "Набиват":

    Вируса не се рее в небето.За да се заразиш трябва да си близо до контактен човек да се изкашля или кихне и да фръкнат слюнки наоколо или да пионеш предмет с такива.
  • 317 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 318 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 319 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 320 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 321 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 322 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 323 Балък

    0 1 Отговор

    До коментар #318 от "Хехе":

    Значи риба, а преносно се ползва за заблуден човек, какъвто си. Ха, Ха , Ха, кой се бута, не аз. Теб нещо те бута и ти тропа дъскатс.
  • 324 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 325 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 326 Guest

    18 3 Отговор
    Само на мен ли ми се чини (едва ли), че цялата генералщабна дивотия е да не счупим (както се изразяват в ГРОБ) здравната с/ма?! Значи целогодишно бачкаме за медици и полицаи, а когато се наложи те да побачкат по-по-най... Народа у коневръза! Много кекави тези с/ми бре? Ама техните (на началниците им така мазни) заплатки вървят, а ние? Тези дни Винету нали изтъкна, че се равнявал вече по японци, германци и корейци. Е питам аз, като италианци и испанци са шкарт, що не отпусне едногодишен бюджет да кажем 100 млрд. ЛВ, гражданите и фирмите да се справят с последвалата мизерия, а гледа да мине с нек'ви съмнителни 1- 2 млрд.?! При т'ва условията за отпускане са такива, че никой не им ги ще... Багу - нашите си пари!!! Ама за изедници-колектори има. Щото шкартирания му "брат" Салвини е приготвил едни така мизерни 400 МИЛИАРДА, ама ЕВРО! Не ми се вярва да сме 200 пъти по-зле от Италия, чак пък. Та аре Бацета и генералчета, вадете парата, нашата - стига сте гледали к'во да завлачите, пък ще лежим. Колкото кажете! Щото гладният нали знаете, че на сития не вярва. Престанете да се еб.ва.е с народа, че глада и мизерията настъпват...

    Коментиран от #332, #334

  • 327 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 328 Вирусът си е вирус

    2 0 Отговор
    А слюнката ,е благоприятна среда , за да е жив по дълго. То са казали специялистите: въздушно капков
  • 329 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 330 Вирусът

    0 1 Отговор
    Се разрежда от въздуха . Намалява концентрацията му. Рее се. По-малка концентрация, по малка вероятност от зараза. По-лесно излекуване. По/лесен имунитет.

    Коментиран от #333

  • 331 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 332 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 333 Рее

    1 0 Отговор

    До коментар #330 от "Вирусът":

    Не се рее щото пада и умира.

    Коментиран от #337

  • 334 Наблюдаващ

    8 1 Отговор

    До коментар #326 от "Guest":

    Ами , ако някой сметне съотношението на населението между България и Италия и парите отпуснати от двете правителства , ще се разбере колко сме жалки .
  • 335 Бръсната глава?

    6 0 Отговор
    Що за решение, нездравословно. Охлаждането, косата, е унищожена. Прегрява му компютъра, на човек. Топлинен удар. Ще получи и слънчев удар. Не правете така. Подражанието не всякога е полезно,
  • 336 До 327

    1 11 Отговор

    До коментар #327 от "gost":

    Зеленото човече ти препоръчвам не ти забранява.В белите държави спазват и правила и закони и ред.Никой не те спира да отидеш и да се научиш как живеят в Бел те държави и защо са по-успели и какво е обществото там.

    Коментиран от #339

  • 337 Може,

    4 1 Отговор

    До коментар #333 от "Рее":

    Да се размине със счупен крак, или ръка. Да е касметлия и генерсла да му оперира апендиксът...
  • 338 Леко болните

    3 0 Отговор
    Си спят в собствените легла , у дома. Не знаеш ли, че и лекарствата си купуват от аптеката. Не са по клинична пътека .
  • 339 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 340 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 341 Ланга лунга трактор

    6 1 Отговор
    За България това е с цел да се приберът паричките от вън а като цяло за цялото кълбо е с цел рестарт на икономиката че китаецо завладе свето
  • 342 С гледане ако ставаше,

    7 1 Отговор
    Кучето щеше да стане касапи, транжор специялист. Нито са по-умни, нито по-работни, нито по-дисциплинирани, нито са по-честни хората от “ белите” държави, от нас Българите.
  • 343 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 344 Болничните легла

    1 0 Отговор
    При 450 болнични са предостатъчни, а и човекооборота, на легло, ще да е макс седмица , заради легалността - смъртта .
  • 345 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 346 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 347 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 348 един от многото

    3 5 Отговор
    с теб сме генерале
  • 349 До345

    2 5 Отговор

    До коментар #345 от "gost":

    Имаш ли идея в Германия колко лаборатории има?Не ме занимавай повече.Имаш ли идея от тяхното и нашето оборудване?Влизал ли си в лекарски кабинет в Германия?Там прегледите не са като тук,там се разчита повече на диагностика на мед. апаратура отколкото на лекарския преглед.Нямаш си идея,даже не ти минава в междуушието разликата между България и Германия,България и Франция,България и Италия,България и Испания,България и Русия,България и Ню Йорк и отделно всеки един американски щат Свен че сме на опашката след всички изброени и мнения го други пропуснати.

    Коментиран от #351

  • 350 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 351 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 352 Иво

    1 2 Отговор
    Глава, да те за заболи, корона, крак, корона корем да те заболи корона, гръб-корона, зъб-корона,....... НЕМОЖЕМ ВСИЧКИ ДА СМЕ КРАЛЕ И КРАЛИЦИ С КОРОНИ....
  • 353 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 354 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 355 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 356 Георги

    17 1 Отговор
    Ти не се притеснявай,като дойде време за виновни Бойко ще те хвърли на лъвовете и пак ще излезе чист.Точно като Слави по голям от него не може да има.Сигурно всички гербари живеят в ужасен страх кога ще бъдат пожертвани за благото на лидера.Много обича властта Бойко почти като диктатор та не прощава ни на кумец ни на бивши приятели,такива хора са оасни защото са готови на АБСОЛЮТНО всичко само и само да останат на власт.
  • 357 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 358 Единият тиквеник преди месец каза

    21 3 Отговор
    пика ще е в началото на април и оттогава всяка седмица повтаря че пика ще е след 2 седмици пък мина цял месец и не е спрял да повтаря колко ще е зле след 2 седмици така ако продължава ще изкара до нова година , а за 75-те милиона дадени ей така от ББР на фирма с 2000лв капитал само едно уволнение и бил приключил с казуса , къде е каскета дето ходи по селата да плаши м.нгалите за това ,че откраднали 2 кокошки пък като стане въпрос за милионите раздадени на наши хора се крие като м..ок
  • 359 Кучетата

    3 5 Отговор
    Са преносители на корона вирусите, както котките. Възможно е кучето на генерала да разнася заразата.
  • 360 Геерал

    7 3 Отговор
    Не спазва устава,къде му е фуражката,и да каже като какъв говори,,като коремен хирург или военен,и двете в няма как да е осветен в Камбоджа, Сомалия
  • 361 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 362 Измамник от щаба на краля тиква

    13 10 Отговор
    някоя мисирка няма ли да го пита как в Люксембург държава колкото Пловдив заразените са в пъти повече отколкото цяла България този яйцеглав фатмак вместо да философства да си каже направо ме са се о.рали нито знаят реалната бройка нито могат да я установят всяка сутрин излиза и се прави на интересен и остроумничи къде е видял масово да обикалят хората аз съм всеки ден на вън при тези 20 градуса това ако е масово излизане този фатмак наистина има проблем с паметта не че не го доказа вече де с абсолютните си противоречиви изказвания интересно защо толкова време никоя от мисирките не му зададе и този въпрос как така за 1 седмица се обърна на 180 градуса и от обикновен грип това нещо стана толкова смъртоносен вирус
  • 363 Корта се тресе

    23 2 Отговор
    В нормалните европейски държави ,щабовете се ръководят от специалисти вирусолози,а тука пожарникар, хирург,ДС доносник.държавата е пред колапс

    Коментиран от #387

  • 364 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 365 Draco

    5 20 Отговор
    Прост народ !
    Не приемаме забраната за пушене , не искаме маските да са задължителни !
    В Китай където вече вдигат мерките хората сами се "задължават" да носят маски , не защото са по - глупави от нас ! Живее им се !
    Тревожат се не само за родителите си , за децата си също !
    Твърдите мерки се налагат защото сме прост народ !
    Бъдете здрави !

    Коментиран от #368, #411, #442

  • 366 Draco

    4 19 Отговор

    До коментар #3 от "Бай Калоян":

    Мерките са адекватни , народа неадекватен !

    Коментиран от #393

  • 367 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 368 Мислещ

    7 3 Отговор

    До коментар #365 от "Draco":

    Какъв живот имат китайците? Това тяхното е съществуване, тия са ботове. Ние няма да станем като тях никога.

    Освен това в Китай дихателните проблеми са втората най-честа причина за смърт...дали не е и заради маските, с които се душат?
  • 369 Guest

    9 2 Отговор

    До коментар #332 от "Хехе":

    Ми аз к'во съм написал бре киликандзер, че заради гримираните им системи сме на тоя хал, а нек'ъв генерал (ни в клин, ни в ръкав) се държи с нас, като ДРУГАРКАТА някога, от детската градина! Щото калинка до калинка, върху калинка 🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞... Ама не мъчени заплати - удобно се вземат!
  • 370 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 371 в Италия

    5 12 Отговор
    в началото също не вярваха и не спазваха нищо. Сега спазват,ама вече е късно. Ще дойде време да си бием тъпите и кухи балкански чутури,ако все още можем

    Коментиран от #372

  • 372 Мислещ

    15 3 Отговор

    До коментар #371 от "в Италия":

    Ама ние още ли сме в "началото"? Последно утре ли е пикът или може би 2030-а по същото време?

    Коментиран от #382

  • 373 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 374 Мислещ

    11 4 Отговор

    До коментар #373 от "Испанеца":

    Защо, ти това ли правиш когато няма епидемии (Не, че сега има, не и според законовите изисквания за обявяването на такава)? Сменете опорката, че това отдавна се изтърка. И освен това е много жалкарско да си цъкаш сам плюс секунда след като си се изходил

    Коментиран от #378

  • 375 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 376 От Стара Загора

    6 4 Отговор
    На път сте да сасипите една една бедна тиквеника държава.
  • 377 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 378 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 379 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 380 Мислещ

    14 3 Отговор
    Понеже видях, че ми изтриха коментара както подозирах, ще питам пак без обиди:
    Този ***** какво иска? Хем "мерките давали резултат" и според собствените им статистики заразените са много малко, обаче това някакси говорело за задаващ се "рпвал"?

    Провалът са именно издънки като вас, чиято цел е да тероризирате народа. С това изказване и заявени намерения, маските ви окончателно паднаха.
  • 381 Опа

    2 6 Отговор

    До коментар #17 от "фактология":

    Ти ли си (цялия свят) А Китай, Италия и САЩ не са? Егати какъв (велик) народ сме!!!! Явно трябва да ви нахвърлят по подовете на коридорите на болниците, белкем разберете че има и по лошо от (глада). То попове това чякат
  • 382 Мислещея

    0 5 Отговор

    До коментар #372 от "Мислещ":

    Мисли бе (умен) и си смени мейла
  • 383 Ел мадригао

    7 1 Отговор
    ,в Испания подаряват по 440 евро на калпак докато е извънредно положение
  • 384 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 385 Не че нещо, но

    2 2 Отговор
    Започвам да бегам, брат :D
  • 386 До 373

    1 1 Отговор

    До коментар #373 от "Испанеца":

    Абе, с теб ли си писа един пич тук целата вечер? Много мязаш на него хахахаха
  • 387 Да питам

    2 8 Отговор

    До коментар #363 от "Корта се тресе":

    и за това ли са им толкова много смъртните случай??? А забравих, то нямало вирус, то това е една конспирация, ама на кой?

    Коментиран от #390

  • 388 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 389 Еблю

    7 1 Отговор

    До коментар #13 от "ПРОВАЛ ГРОБ":

    А бе тиквата рекламира едни маски в Хасково дето ги шият!
  • 390 Загрижен

    8 2 Отговор

    До коментар #387 от "Да питам":

    И къде са толкова много смъртните случаи

    Коментиран от #400

  • 391 Док

    22 1 Отговор

    До коментар #106 от "Пълна държава с прост народ":

    Добре, де мина един месец ИП, стояхме си вкъщи, слушахме НОЩа, по статистика 635 заразени, от тях 300 в болница, 24 починали с придружаващи заболявания. Е? Инкубационен период 14-21 дни, колко още да чакаме? Вчера пак кацаха самолети на летище София! Тези вярно ръсят захар, за да няма крокодили!
  • 392 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 393 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 394 Уточнение

    13 1 Отговор
    След позволението на студията за красота и магазините за парцалки да работят, хората просто решиха, че е редно да излизат, да ходят на разкрасителни процедури и да си купят дрешки. В Пловдив само ресторантите
    и моловете са още затворени, за празниците може и тях да ги отворите.
  • 395 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 396 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 397 Няма

    11 1 Отговор
    Няма да заробите народа, нещастници!
  • 398 Ядосан

    16 1 Отговор

    До коментар #9 от "Миризлив пор":

    Ти като искаш, изкопай си землянка и се зарови в нея. Не ми се слушат безпочвени теории от хора, които им е казано какво да говорят., колко повече от теб. Сега болниците стоят празни ....и не само, че болните от вездесъщия вирус са малко , ами и тези които искат да се лекуват от други заболявания и те не могат. Тъпанари ....
  • 399 Загрижен

    17 3 Отговор
    Коремният хирург да почне да си гледа работата демек язвички, киселините в стомаха и е такива леснички неща, като за него. Вижда се, че капацитетът му е като на началника му, като на тиква :)😄

    Коментиран от #412

  • 400 Ти ти

    4 9 Отговор

    До коментар #390 от "Загрижен":

    нормален ли си? Що не вземеш да си станеш дружка с Борис Джонсън и той така пееше ама сега нещо не му е до пеене А????

    Коментиран от #403

  • 401 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 402 Иван

    11 1 Отговор
    Тоя пък......пак започна с простотиите. Видяха че не могат да спрат хората да излизат и сега пак......Да сложим маските задължително.
  • 403 Загрижен

    9 1 Отговор

    До коментар #400 от "Ти ти":

    Май не си се наспал... Къде са болните? Искам по същество! Не искам опорки!

    Коментиран от #428

  • 404 анти Ананиев

    15 1 Отговор
    Министърът на Здравеопазването Ананиев, отмени заповед на кмета на тара Загора, с която се забраняваше повече от двама човека да се събират, отмени вечерния час, охраната на циганския квартал и ограничението им да щъкат из целия град, отвори и кучешките градинки, отвори Автогарата. И след като гражданите се съобразяваха, съобразяваха се със заповедта сега дисципината се наруши. В това правителство нико не знае кой какво прави.
  • 405 До 404

    11 1 Отговор
    Еми то целата им работа е такава. Днес едно, утре друго. Побъркаха хората с неадекватните си решения.
  • 406 Rtw

    10 1 Отговор
    Е, ако стоиш само вкъщи ще се разболееш от кръвно, сърце,диабет и ТНТ.

    Коментиран от #409

  • 407 Истината

    3 18 Отговор
    За никого не е тайна, че във форума преобладават платени и "идейни" червени русофилстващите тролове. Водейки се от патологичната си българофобия сега те насочват усилията си да дискредитира мерките, които правителството взима за борба с пандемията. Възползвайки си от омразната им в други случаи свобода на словото те внасят хаос и дезинформация в българското общество, което може да доведе до много негативни последици. И от ръководството на сайта зависи дали на подобни "форумници" ще бъде позволено да заплашват здравето на нацията. Най-добре е под подобни материали са нява възможност за коментари. Защото червените тролове са в състояние да подпалят половин България само и само тяхната предателска партия са се докоха до властта.

    Коментиран от #417, #420, #421, #441

  • 408 Спартак

    9 0 Отговор
    Е как ще съм изградил ИМУНИТЕТ и пак ще се заразя бре?Ако съм преболедувал и не съм изградил антитела понеже нещо ми е "компрометирана" имунната система еди-ела,ама да съм изградил имунитет и пак...хептен ни взехте за будали деба.
  • 409 Мислещ

    3 3 Отговор

    До коментар #406 от "Rtw":

    +Вируси заради отслабване на имунната система. И самоубийства. И глад.
  • 410 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 411 Цезар

    3 6 Отговор

    До коментар #365 от "Draco":

    Що бе в Китай да не би мерките да бяха по-меки. Цял град арестуваха като в карцер, а ти ми говориш ще били по умни, а ние прости. Ами иди в Китай да живееш, кво правиш тук, може да станеш по-умен..
  • 412 До загрижен

    3 4 Отговор

    До коментар #399 от "Загрижен":

    Добре е че, капацитета ти за глупост е безграничен
  • 413 Даааа

    12 0 Отговор
    Един Генерал , не вярващ в победата си , не тръгва на война ! А ти другарьо генералино тогава , на къде и защо си тръгнал ? Че и др.Ненков си плю на суратЯ да те Фали !
  • 414 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 415 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 416 изумен

    16 3 Отговор
    Тоя защо говори абсолютниглупости ! В Германия хората се движат свободно и работят. Ходят на пикник по двойки около реките и се разхождат без маски. Тоя щял да задължава с маски и да спиш сигурно ! Уреждат някоя герберска фирма да продава маски , гаранция давам.
  • 417 До 407

    15 1 Отговор

    До коментар #407 от "Истината":

    Айде, и тоя видя конспирация... Абе, а кой взе едни къси 75 милиона лева? Цяла България пита къде са, кога ще има арестувани??? Ти к'во мислиш?

    Коментиран от #423

  • 418 Не ние

    15 0 Отговор
    Ти !
    Се провали .
  • 419 Време е

    17 1 Отговор
    На Великден всички пред парламента и да изметем тикви и генералчета
  • 420 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 421 извод

    7 1 Отговор

    До коментар #407 от "Истината":

    Омразата и злобата, която излъчваш е по опасна от коронавируса

    Коментиран от #425

  • 422 ирина

    9 2 Отговор
    Трябва да е спокойно, за да окрадат каквото е останало!
  • 423 Истината

    3 6 Отговор

    До коментар #417 от "До 407":

    Е, че за подобни лъжливи твърдения трябва да се търси наказателна отговорност. Или да се трият. А не са се трие истината за Радев и БСП.
  • 424 Барба Ганьос

    16 2 Отговор
    Интересно къде изчезнаха умрелите от инфаркт, инсулт и др. Дай сега да приписваме всичко на вирусчето та да оправдаем безумията на властта.
  • 425 Истината

    3 14 Отговор

    До коментар #421 от "извод":

    Омразата и злобата са запазен патент за червените тролове. Омраза генерирана и подхранвана от най-високо място. Русовируса е много опасен!
  • 426 Загрижен

    13 2 Отговор
    Цялата работа на шайката е да отместят хората вниманието си от барЦелоната, любовницата, незаконното дете на Боци и т.н и т.н. Да не питат за откраднатия резерв, за откраднатите 75 млн.лв. За целта си имат кукла на конци ----> Мутафчийски!!!
  • 427 До ген Минетчийски

    17 2 Отговор

    До коментар #40 от "Лален":

    Истината излезе наяве - улиците са пълни с хора и то без маски /реално си е така/, а се заразяват по 20 на ден, грип да беше щяха да са по 1000 дневно. Крадци веднага отменяйте извънредното положение заради измисления вирус.
  • 428 Ти ти

    2 4 Отговор

    До коментар #403 от "Загрижен":

    Не спя, отдавна съм се събудил. А това че използваш модни думи като(опорка) не ти помага, Ако не вярваш на ТВ има Интернет има познати и в Италия и в Испания има телефони. Това вече достатъчно ли е ти?

    Коментиран от #434

  • 429 Истината

    1 2 Отговор

    До коментар #420 от "антиджендар":

    Докога ще пишеш едни и същи простотии? Нали знаеш че демонстративната хомофобия всъщност е симптом за латентен хомосексуализъм.
  • 430 Туристът

    11 2 Отговор
    Абе верно, къде е МАЗНИНКАТА? Кълнящият се във внуците кво вика? Май, май я е поарчил по метресата си.
  • 431 Тошо

    11 3 Отговор
    Стига вече, бе човек! Не може вечно да сме в карантина!!!!!
  • 432 котопакси

    13 2 Отговор
    Абе кой още му вярва на този ШУТ Муфтачийски . аз лично не му вярвам защото той е поставен да всява страх у хората и затова всички трябва да се опълчим на неговите налудничави решения .Далеч съм от мисълта че не трябва да се предпазваме но на хората вече взе да им писва от фалшиви и луди генерали .
  • 433 лабораторен плъх

    10 1 Отговор

    До коментар #7 от "Виц":

    😂....използват най-обичаната от учените откриватели и автомонтьори любители стратегия ПРОБА-ГРЕШКА!
  • 434 До 428

    4 1 Отговор

    До коментар #428 от "Ти ти":

    Абе, не се ли умори, не ти ли писна цяла нощ да пишеш глупости? К'во си мислиш, че всички сме т**пи като теб ли? Какво стана с Винету, последно от един или 3 тома е, а? Хахаха

    Коментиран от #436

  • 435 котопакси

    5 1 Отговор

    До коментар #128 от "Един там":

    Я ми кажи колко операции е направил този мухльо бе .Този шут не знае от коя страна се държи скалпелът ти за операции ми говориш .
  • 436 Ти ти

    1 2 Отговор

    До коментар #434 от "До 428":

    Я кой е бил, този умния с Винету много са ти мейлите бе пич и затова ли се мислиш за (умен)

    Коментиран от #439

  • 437 Ти ти и той

    3 1 Отговор
    Само те гледам и ти се смея. Нещо се подми, ама не спре да пишеш глупости. Какъвто началникът, такъв е и подчиненият хахаха
  • 438 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 439 Мутафчийски

    2 3 Отговор

    До коментар #436 от "Ти ти":

    За мен си отворена книга. На всякъде ти виждам писанията. Явно и днес ще се бориш за едната биричка бонус, смешко. А дори не си и спал. Ако беше коте да ми стане жал за теб, но ти си нещо много по-лошо...
  • 440 Реалност

    19 1 Отговор
    ''Няма единност в обществото'', констатира ген. Венцислав Мутафчийски...напротив, обществото става все по единно, вече почти всички искат да те окачат на някой стълб редом до шефа ти!
  • 441 Някой си

    0 0 Отговор

    До коментар #407 от "Истината":

    Килър, това ти ли си бре?
  • 442 Георги

    12 1 Отговор

    До коментар #365 от "Draco":

    И на мен ми се живее ама не под ботуш да ми казват стойте си вкъщи,не работете това е добро за вас ама да не забравиш осигуровките,винетките,тока,водата,данъците,глобите зер я си мръднал от вкъщи баста/пък когато изтрещите и децата ви тръгнат "голи и боси" свети боко ще иде да направи едно матчле/.Мразя ви гербари при мутрите и комунистите по леко се дишаше.

    Коментиран от #445

  • 443 ДА СЕТИХ СЕ

    3 0 Отговор
    НАПРАВО СА МАТРИАЛ ЗА САПУН
  • 444 аз съм Веска

    3 0 Отговор
    КЪДЕ ВИ Е ОБРАБОТВАНЕТО НА ПАРИЧНЯТ ПОТОК?
  • 445 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #442 от "Георги":

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  • 446 Грешката

    2 12 Отговор
    Грешката на Мутафчиев е една. Това че е седнал да ви обеснява и отговаря на Т... И журналисти. Има обявено извънредно положение от парламента, изпълняваш указанията на щаба или си плащаш. А, има и трети вариант използваш многото свободно време да пишеш глупости
  • 447 Кокъл

    8 1 Отговор
    Ген. Мутафчийски: ХОРАТА СА ГЛАДНИ И БЕЗПАРИЧНИ.От тука идва целият проблем?Как да се грижат за децата си ,кажете?Без пари,кредити натискат.Трябваше да дадете 3 месеца по 1000 лв.на всички за да изкарат карантината.Хората са вън за да работят,нямат избор просто.Вие казвате стойте вкъщи ,а не питате хората имат ли пари?Тук е проблемът.
  • 448 Пешо

    11 0 Отговор
    Годжи, ясно е, че и теб те подготвят за политиката, както преди време Гешев ни се явяваше всекидневно и накрая гл.прокурор го направиха. Само не разбрах какво общо има коремната ти хирургия с вируса... Абсурдното е,че стадото продължава да вярва, че си компетентен, а си учил,като всеки лекар, обща медицина до втори курс като студент. Също толкова компетентен е всяко jp от произволна поликлиника в страната. От вирусология нищо не разбираш,не те виня, но поне признай и ни насочи към специалист вирусолог и се оттегли с достойнство.
  • 449 4422

    8 1 Отговор
    Генерале, да ви дам само два примера какви са ви мерките - имам приятел ,работещ на летището в София и познайте... не били спрели полетите от Лондон и Амстердам !
    Втори пример - затворени били градовете... да,ама частично,защото влаковете работят и всеки може да се качи и днес да кажем от София да отиде до Варна.
    Това ли са ви мерките? Мерките са такива,че целта е да се разпространява заразата, да се убие икономиката и после като се съживява,хората да са съгласни масово да работят на половината си заплата ( ако въобще си запазят работните места), само и само да не седят гладни. А олигарсите ще ни пълнят още години главата с приказки как мислели за българите и въпреки рецесията давали работа на хората. Ще ни трябват години да стигнем заплатите отпреди кризата и това е само и единствено заради правителството. Коронавирусът е само извинение.
  • 450 въпросче

    6 0 Отговор
    Напът сме да се провалим. Ще предложа маските да са задължителни. А НАП-ът какво казва по въпроса,генерале? Генерира ли нещо от сорта да ходим с ботуши или с калцуня? А?
  • 451 Констатация

    8 1 Отговор
    Ти си се провалил още щом си кандисал на Хунтата, но и ти си един голям Нарцис, досущ като Другия!
  • 452 Дървен Философ.com

    5 0 Отговор
    2020 г.другарят Мутафчийски получи откровение:Не сме единни! Никой не се бе сещал ,че това е проблем досега.Евала!
  • 453 Средна работа натегач

    6 0 Отговор
    Годжи: Ставаш за рекламно лице на погребална агенция, но за говорител на такава категорично НЕ!
  • 454 Лъснат дървар

    3 1 Отговор
    Лампаз-хирургът щел да мааа вече с теслата! Това скалпел, пинсети, ножички, .... били вече ненужни при възстановяването на Татовия циганьор-комунизъм от концлагерно-казармен тип!
  • 455 Секретар на Сорос

    7 4 Отговор

    До коментар #4 от "SSD":

    В селата няма да е задължително, така че не се напрягай излишно да бъдеш в пот и сълзи...Тaкa или инaчe щe мe изкaрaт coрocoид, a нe нaциoнaлиcт, тaкa чe пo-дoбрe дa cъм ''ceкрeтaр'' нa тoзи Вeлик Гocпoдин! Eднo oт мaлкoтo пoлoжитeлни нeщa нa тoзи вируc e, чe зaпoчнa дa oбръщa нaшитe кoмуниcти, aтaкиcти и руcoфили към Мaйкa Бългaрия! Тoecт, тe зaпoчнaхa дa гoвoрят oт днec, зa ceбe cи кaтo зa ''бългaри'', a нe кaтo зa ''руcнaци'', oткaктo зaрaзeнитe в Руcия oфициaлнo ca 14000, нo нeoфициaлнo ca нaд 184000, кaтo зaгрoбeнитe caмo в Мocквa ca нaд 2580 вeчe....Дaжe вeчe ce хвaлят c тoвa, чe в Бългaрия имa caмo 650 зaрaзeни и 26 пoчинaли...Дaнo тoзи вируc им oбърнe и миcлeнeтo, въпрeки, чe щe ocтaнaт бeз пaри aкo ce признaят зa ''бългaри''!

    Коментиран от #456

  • 456 ИМПЕРИАЛИСТ

    11 0 Отговор

    До коментар #455 от "Секретар на Сорос":

    Нямa вeчe ГEРБ, oттeчe в клoaкaтa нa иcтoриятa зa рaдocт нa кoмуниcтитe, жaлкo. Caмoубихa ce c тeзи нeaдeквaтни мeрки...................... oкoлo 600 души заразени, от тях по-малко от 200 интeнзивнo болни нa лeглo, от които вече нaд 30 /тридесет/ са се ОЗДРАВИЛИ, всичко това за периодa ДВЕ - ТРИ СЕДМИЦИ, това ли ви е "епидемията"? А да, били стe я овладяли! С какво? С безумните реплики на Муфтаджийски или с глобите по 5000 лв за неносене на маски-носни кърпички и със забраната за излизането на вън?? Хайде чao!
  • 457 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 458 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 459 некойси

    10 0 Отговор
    Важното е всяка сутрин да излизаме и да обявяваме нови заразени с гробовен глас. Така може да си изкараме и до коледа :)
  • 460 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 461 Я Дебьил

    1 1 Отговор

    До коментар #224 от "Мечешка услуга":

    Така е, братле! 20-30 оцелели от 100 си е 100% смъртност. Хубавото при тебе е, че не се налага да си правиш бърз iq тест. Отрицателен е, можеш да бъдеш спокоен...
  • 462 нкм

    0 0 Отговор

    До коментар #111 от "Nik":

    В общи линий си прав но мисля че отиваш много напред в квалификацийте
  • 463 Www

    0 6 Отговор
    Мърши спазвате карантината не разнасяите заразата
  • 464 Васил

    2 1 Отговор
    Затвори тоя скапан развъдник на зараза София че селяните там ще ни изпоразят
  • 465 Www

    0 7 Отговор
    Всички със маски които не иска да стои във вкъщи иначе прибиране за 24 часа и глоба

    Коментиран от #468

  • 466 444

    5 1 Отговор

    До коментар #111 от "Nik":

    И какво заключение от човек без мозък?Ако утре "щаба"поиска да ни чипосва сигурно първи ще се наредиш.Овца нещастна.
  • 467 И каква

    1 0 Отговор

    До коментар #74 от "sadfsed":

    е връзката между двете?
  • 468 И със

    1 0 Отговор

    До коментар #465 от "Www":

    скафандри или минимум противогази!
  • 469 роб

    6 0 Отговор
    Тоз човек се оплете, преди време говореше едно, после друго, сега пък нещо ново подсказано или заповедано от друг. Първо беше грип - няма страшно, после - маските не помагат, сега сложете маските, утре какво ще е господине?
  • 470 9934

    7 0 Отговор
    Бройката ли не излиза, другарю генерал?
  • 471 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 472 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 473 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 474 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 475 хахахаха

    3 0 Отговор
    Напът-Не е ли правилно да се напише На път-тоест разделено,или имаме нов селташки правопис?Ще направимЕ,ще идемЕ,така говорят само ......читателите на ....една книжка там))))Живи топани .
  • 476 Мария Атанасова

    1 0 Отговор
    Марчето ми изтри коментара, но сега ще го кажа по- Ентелегентно- тоя не блести с ум !
  • 477 Kirumo

    10 1 Отговор
    Къде има такива ограничения каквито при нас, освен в Италия? В Германия хората си се разхождат свободно и си се наслаждават на живота, а тук гледат как да ни мачкат все повече и повече. Между другото в Германия човек с маска - няма.
  • 478 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 479 joro

    8 0 Отговор
    А ТИ САМИЯ ЗАЩО НИТО ВЕДНЪЖ НЕ СЕ ПОЯВИ С МАСКА БЕ И.ДИОТ
  • 480 ние

    2 0 Отговор
    дали ще мрем от вирус или от глад или мутрите на шаиката ще ни бият за пари дреме ми на к …...
  • 481 гост6699

    4 0 Отговор
    И тоя ако го гласят за президент ....?

    Коментиран от #502

  • 482 Нави

    6 0 Отговор
    И до кога предлагате да се стои по-къшите другарю генарал? следващите 15 години докато всеки един по един мине през вируса?
    Проблемът ви е че не давате яснота на хората. Да ясно е че и вие не знаете, но човек без цел /например вкъщи до 13 май../ просто няма как да си стои вкъщи.
  • 483 Матей

    5 0 Отговор
    Ти ли предлагаш Мутафчийски или така са ти наредили,и кой решава в края на краищата.Бе вий все генерали се събрахте,това с корона-виртуалиса военна мобилизация ли е,за цялото население,за страшната биологическа атака.Вярно ли е,че някакви общественици ви дали под съд за злоупотреба с властта,при нищожен брой заразени и починали сте обявили епидемия с абсолютно безпрецедентни мерки за сигурност,все едно има сибирска язва.Икономическите и социални последици--башкА(ОТДЕЛНО).аА сега нареждате да ходим изцяло маскирани по сокаците?Утре какво,под строй с маршова стъпка и песен,пълзешком назад,а?Важно било да се повиши дисциплината.Ще видите една дисциплина като плъзнат тълпите по великден или по 1 май,ще ви направят разногледи.
  • 484 Аз съм

    6 1 Отговор
    Стига този лекар прави каквото му наредят той ни смята за глупаци че му вярваме

    Коментиран от #487

  • 485 Аз съм

    6 0 Отговор
    Смърт за предателите на народа
  • 486 Добруджанец

    3 0 Отговор

    До коментар #39 от "ivo":

    Абе как ще мрете бе. Кой ще плаща данъци после!
  • 487 гост

    2 0 Отговор

    До коментар #484 от "Аз съм":

    Публикувано във факти.бг: Ген. Мутафчийски: Напът сме
  • 488 гост

    2 0 Отговор
    Страните показали успешно справяне с вируса направиха следното: масирано провеждане на бързи тестове и проследяване на контактите на хората с позитивни проби. Стотици хиляди теста на ден, така за месец може да се направи картина на цялата страна, да се изолират хората, да се предупредят техните контакти, кое му е лошото? Фирмите да се ангажират с производство на защитни маски и облекла, икономиката да работи, но с ограничено лично пространство. А у нас какво правят: забраняват функционирането на икономиката, действащите фирми никой никак не ги подпомага, нито инструкции нито мерки. Нямаше мерки по границите месец след карантината в Италия и Испания, лично го знам, близки семейства се прибираха и бяха наблъсквани като овце, макар че по телевизията твърдяха друго. На кого да вярваш, на млади и интелигентни хора преминали летището и разказали как е или на политици с тлъсти заплати и нулев морал?
  • 489 ФАКТ

    5 0 Отговор
    ГОСПОДА КОМЕНТИРАЩИ,

    МУТАФЧИЙСКИ СИ ПРАВИ ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ ЗА ПРЕЗИДЕТ СЪС СТРАХОВЕТЕ НА ХОРАТА!
    ГАВРИ СЕ С НАРОДА!
    НЕ Е РАБОТА НА НАЧАЛНИКА НА КРИЗИСНИЯ ЩАБ ДА ОБИКАЛЯ ГРАДОВЕ И ПАЛАНКИ, СТРОЕЖИ И Т.Н., БАРАБАР С БОРИСОВ!
    КАКВО ТЪРСИ ТОЙ ТАМ, БАБА СИ ЛИ?
    ТОВА ЛИ МУ Е РАБОТАТА НА НАЧ. НА КРИЗИСЕН ЩАБ, КАТО ТАКИВА ФУНКЦИИ НЯМА И Е СМЕШНО ДА ГИ ИМА!
    ВЯРВАМ, ЧЕ ВСИЧКИ ХОРА СА ВИДЯЛИ ТОВА. БОРИСОВ С ДЪРЖАВНИ СРЕДСТВА И ТЕХНИКА /АВТОМОБИЛИ И ДР./ ПРАВИ ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ НА МУТАФЧИЙСКИ, А ЛИШИ ДРУГИТЕ ПАРТИИ ОТ СУБСИДИИ. НА ТОВА КАКВО МУ СЕ КАЗВА, ОСВЕН ЗЛОУПОТРЕБА С ВЛАСТ ЗА ЛИЧНА ИЗГОДА, КОЕТО Е ЧИСТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
    ЗА НЕГО НЯМА ЛИ ГЛ. ПРОКУРОР, ДА ВИДИ КАКВИ ГИ ДРОБИ ИЛИ СПИ?
  • 490 ПИТАМ

    4 0 Отговор
    МАЙТАПЧИЙСКИ, ВЧЕРА НАЧАЛНИКА, ЧИЙТО ХОРО ТИ ИГРАЕШ ПЛЮЕШЕ ПО ПРЕЗИДЕНТА - ПЯНА МУ ИЗЛИЗАШЕ ОТ УСТАТА, ЧЕ Е КАЗАЛ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЯМА РЕСУРС, ЧЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕ Е БИЛО ГОТОВО С НЕОБХОДИМИТЕ МЕРКИ ЗА КОРОНОВИРУСА, ВЪПРЕКИ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА НИКОГА НЕ Е КАЗВАЛ ТЕЗИ ДУМИ, А КАЗВАШЕ, ЧЕ ХАЗНАТА Е ПРАЗНА И ТОВА Е ФАКТ, ЗАЩОТО ЗАЕМ ОТ 10 МИЛИАРДА ЛВ. ТАКА НЕ СЕ ТЕГЛИ, АКО В ХАЗНАТА ИМА ПАРИ. ПРЕЗИДЕНТА ЗАДАВАШЕ И ВЪПРОСИ КЪДЕ СА ИЗЛИШЪЦИТЕ ОТ КРАЯ НА ВСИЧКИТЕ ДЕСЕТТЕ ГОДИНИ НА УПРАВЛЕНИЕ НА БОРИСОВ, КАТО ТЕ БЯХА В ПОРЯДЪКА НА 2-3.5 МИЛИАРДА, КОЕТО СЪЩО Е ФАКТ, БОРИСОВ ВЪПРЕКИ, ЧЕ ТВЪРДЕНИЯТА НА ПРЕЗИДЕНТА СА ФАКТ, КАЗВА ЧЕ ЛАЖЕ. ДНЕС, ТИ КАЗВАШ:
    "Показахме, че една малка държава с ограничен ресурс, може да се справи добре. Германия лесно може да се справи. България с нейните ограничени ресурси се справя досега, но е напът сама да се провери", смята шефът на Националния оперативен щаб."

    ДАВАШ ЛИ СИ СМЕТКА МАЙТАПЧИСКИ, КАКВО ГОВОРИШ, А АКО ШЕФА ТИ ПРОЧЕТЕ КАКВО СИ КАЗАЛ, И ТВЪРДИШ ТОВА, В КОЕТО ТОЙ НАБЕЖДАВА ПРЕЗИДЕНТА, НЯМА ЛИ ДА МУ СТАНЕ ЛОШО?
  • 491 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 492 Мутафчийски

    6 1 Отговор
    Хората излизат именно защото се провалихте. Не показахте никакъв план как да се овладее заразата. Само с ограничения, без обяснения не става. Самият инат да не се тества масово показва нежалание да се изясни каква е ситуацията в България. резултатът от 1000 бързи теста показа, че неидентифицирани заразени са повече от 7000 само в София. Тези хора се разхождат между нас и сеят заразата, вместо да са под карантина. Не съобщавате и каква е смъртността от 1 март насам. Примерно, умират 100 човека на ден - 5 от пневмония, 3 от рак и 1 от усложнение от вируса. Както сте го подкарали и след 10 години няма да сте изтествали рисковите групи. Така че не хората са ви виновни, а вие самите, т.к. не знаете какво да правите. Борисов иска да блесне на всяка цена и е готов да унищожи всичко в България за целта. Вашата мотивация не е много ясна, но и тя не е ограничаване на заразата, т.к. и учениците в 5 клас разбраха, че така не се стига до никъде. Така че хората търпяха и то доста строго изолацията, но очакваха действие от вас. Такова няма и те просто не ви вярват.
  • 493 Anon

    3 0 Отговор
    Ах, ние сме виновни. Не те.
    Типично.

    Коментиран от #500

  • 494 hristo

    0 3 Отговор
    Pozdravi ot Astralia.Tyk merkite s po strogi i xorat gi spazvat i blagodariat na pravitelstvoto.Ne razbiram komentarite, napravo me plashite
  • 495 Цонко

    2 0 Отговор
    Не е от маските тъпако ...От некадърност е ...Извънредно положение с отворени граници ....смях ...Мерили им температурата ...малоумие ....карантината трябваше първо да е по летищата и границите ....Сега вече е както каза п-р Мангъров ...Колкото и да не му вярвате
  • 496 Наблюдател

    1 0 Отговор
    Военен ли е Разум под фуражката не търси!! Тоя е поредното доказтелство!! Всеки път това е потресаващо въпреки че го знаеш да го откриеш!! Фатално е обаче когато го изпуснеш да командва Държава! Просто е уникална как грам Мозък няма в тия хора!!! Единствената им идея е да вкарат ВСИЧКИ В КОШАРАТА че да комндват "стадото" - Равнис...!!
  • 497 joro

    2 0 Отговор
    Този генерал лекар няма ли да свърши някаква смислена работа само седи пред камерите и стряска хората с думи на които не знае смисала.Епидемия е когато на 10000са повече от 200 души болни. Пандемия е кокато населението е болно. Искам си свободата стига депресия.Децата са престъпници и са наказани под домашен арест.
  • 498 pA3ИЯ пуйло

    3 4 Отговор
    Незабавна световна анкета за ролята на рАЗИЯ и лично на "вова" путин за появата и щетите от ковид19(RusVid-19) след взрива в лабораторията ВЕКТОР!

    Съд и компенсации за нанесените материални и нематериални щети! Санкции и тотален бойкот на всичко руско!
  • 499 Военен лекар

    6 1 Отговор

    До коментар #12 от "Doni Brasko":

    Истината?? Това е един болезнено властолюбив тип, подобно на бившия !Стоян Тонев!! Не случайно прозвището мусред колектива на ВМА е "нагаждача",плонжора и "плазмодия""!!
  • 500 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 501 БАН

    4 1 Отговор
    Алооо отдавна сте се провалили как не го осъзнават,?
  • 502 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 503 Малко магаре

    9 0 Отговор
    Политиците са Супер прости и Голями магарета
  • 504 Провинциалист от Каспичан

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Хайде сега":

    Ало,софийски тарикати!! вместо да плачете и критикувате,излезте на жълтите павета и изметете тая паплач,Боковци,Мутафовци, Кантарджиевци!!!
  • 505 Провинциалист от Каспичан

    6 2 Отговор
    Ало,софийски тарикати!! вместо да плачете и критикувате,излезте на жълтите павета и изметете тая паплач,Боковци,Мутафовци, Кантарджиевци!!!
  • 506 Предлагам само

    4 0 Отговор
    Е къде да ходим?Нямам къща с двор в апартамента съм. Близо до парка, който гледам през крив макарон.Предлагам и след края на "мерките"да си останем у дома, хем да си починем от всичко, хем с този отслабнал имунитет да не ни хване хепатит или шарка, или хрема, или настинка, или нещо друго .
    Е защо ни е социалния контакт? Можем си и без него и не включвайте телевизора.
  • 507 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 508 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 509 Ааврам

    1 0 Отговор
    Кой ще плаща вноса на маските, а фирмите които накараха да шият.Някой ще направи пачки...
  • 510 Прав е че сме царе на изключенията

    3 0 Отговор
    Ако не е така,такива като него ли щяха да ни управляват?
    Шапкарите трябваше да са в РПУ-тата и в казармите,а те сега са в парламента,в МС,в цялата управленска структура на България.
  • 511 НххххххМ

    4 0 Отговор
    Генерал Мутафчийски, изпитвах огромен респект към Вас отначало, следях двуразовите ви ежедневни брифинги, после ги разредихте на един път и аз пак Ви гледах и от всичкото гледане установих следното: от ден на ден Ви ставаше все по-досадно да отговаряте на журналистите /не че те задаваха някакви съществени въпроси де/ и в същото време забелязах, че Ви е все по-неудобно да лъжете хората. И спрях да Ви гледам... Изтъквайки високата смъртност в Италия от коронавирус /почти 1000/, защо не направихте следната съпоставка: през 2019 г. на ден в Италия са умирали средно по 1700 души - всякакви болести без коронавирус, защото още не се беше появил; през март т.г. в Италия на ден умираха около 1550 човека всичко - коронавирус, инфаркти, инсулти и т.н. По-малко от миналата година. Това са официални данни от брояча на населението в реално време countrymeters.info ! Колко удобно е 1000 от тези случаи да ги припишем на коронавируса, нали... И вместо да успокоите хората, вие премълчавате тези факти. Сам ли така решихте или изпълнявате нареждания?
  • 512 не робувам на никой

    4 1 Отговор

    До коментар #51 от "гост":

    Поне сме горди и имаме собствено мнение , ако трябва ще излезна и ще умра като свободен човек , а не роб като тебе . Ти си роб и винаги ще си останеш такъв.
  • 513 чиче

    4 2 Отговор
    Другаре генерале от паниката по лошо нема.Сложете грамотни хора начело а не парашутисти от ВБ
  • 514 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 515 Лично мнение

    3 3 Отговор
    Генерал Годжи - придворният шут и момченце за мръсни поръчки на Боко Тиквата.
    Ако беше лекар щеше да е при болните, а не да се напъва в политиката.
  • 516 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 517 факт

    0 2 Отговор
    някой ден може и редник да стане?
  • 518 факт

    0 1 Отговор
    ами вие като лъжливото овчарче , днес така утре другояче!
  • 519 Стоименов

    1 1 Отговор
    Само военни униформи от екрана на телевизора. Това държавен апарат ли е или военна организация, която раздава заповеди на подчинените? Президент - генерал, министър-председател - генерал, министър на здравеопазването - генерал. Отгоре на това имаме "сутрешен развод" за мъртвите и заболелите. Не ви ли прилича на казармен ред. Не е ли просто опит за диктатура? Само питам?
  • 520 от Женския пазар

    2 1 Отговор
    Хаосът в държавата налага нейното затваряне и отваряне с нов персонал.
  • 521 волен сидеров

    3 1 Отговор
    бравус,идва новият начин на управление.ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КОГАТО ДОЙДЕ ВАКСИНАТА-ЛЕКАРСТВОТО заедно с чипа
  • 522 Умно село

    2 1 Отговор
    Едно не мога да разбера в това генералско царство НРБ или само РБ.
    Министъра на войната ходи по дънки, а докторите с военна униформа, че били военни. /това кото с яйцето и кокошката/.
    Гледам и шефовете на МВР-то сложиха форми, ама като сме свикнали да ги виждаме цивилни и по анцузи от миналото, как да внесат ред и разбиране, или по скоро да насадят страх в навалицата, за да излезнем от Короната и да влезнем в чакалнята, за да станем като Литва с богати вождове и бедно и липсващо в страната население.
    Народният театър, може само да завиди за такива добри кадри!
  • 523 Стефани

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Хайде сега":

    Провал няма, но такива като Вас ще го сътворят със сигурност.
  • 524 волен сидеров

    1 1 Отговор
    ПО ДОБРЕ ДА УМРЕМ ОТ ВИРУСА -Отколкото от глад,НО преди това ще вземем още няколко с нас
  • 525 Стефани

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "SSD":

    Стой си вкъщи и няма да се потиш.
  • 526 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 527 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 528 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 529 Аха да

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Бай Калоян":

    Слагай маскитееее.
    Опаа ама тйо некой продал държавнию резерв.
    Сваляй маские.
    Са маски бол но на ква цена и опааа.Слагайте маските бизнес требе да се връти.
    А бе тоя статист що не си гледа докторлъка.
    И оти ни го знакъф доктор е по добре да со остане статист тйо и без туй никой му не вярва веч.
    Е само джурналистите дет задават угоднически въпроси
  • 530 Тодор Живков

    1 0 Отговор
    Този генерал може ли да дефинира как да разберем, че са се провалили у как да разберем, че са успяли. Самият подход да се теставт по около 200/300 души, означава да се тестваме следващите 2-3 години. Това означава провал още от началото. Какво би означавало успех?
  • 531 ТРОПЧО

    0 1 Отговор

    До коментар #53 от "Сигорни Уивър":

    ТОЛКО МУ Е БАГАЖА БРАТЛЕ НЕ АКВАИТЕ ХУБАВО ОТ ТАКИВА ХОРА АМА НИШО ХУБАВО НЕ ОЧАКВАИТЕ НА ИЗБОРИТЕ ДАИТЕ НЕГАТИВНИЯ СИ ВОТ
  • 532 Коронски

    0 1 Отговор
    Пази Боже сляпо да прогледа.С една дума-военен.
  • 533 Бегом под шлифера Му

    2 1 Отговор
    Ах ти малко, невзрачно, униформено комплексарче !
  • 534 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 535 Анатоли

    0 0 Отговор
    Плешив п..........с скрий се.
  • 536 волен сидеров

    1 0 Отговор
    дали ще ми подарят нов мустанг или направо ферари за натягането му,може би тесла
  • 537 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 538 Анонимен

    0 0 Отговор

    До коментар #133 от "Милко и Морко":

    Хора,Ген.Мутафчийски и Бойко Борисов искат да,ни,помогнат не друго разберете ги.