Last news in Fakti

13 Април, 2020 13:40 141 816 390

Адвокат Гунчева подаде сигнал срещу Борисов, Ананиев и Мутафчийски за всяване на паника

  • бойко борисов-
  • кирил ананиев-
  • венцислав мутафчийски-
  • елена гунчева

Премиерските думи „след 2-3 седмици ще сме в ада” възбудили неоснователен страх и паника в голям брой български граждани, пише Гунчева

Адвокат Гунчева подаде сигнал срещу Борисов, Ананиев и Мутафчийски за всяване на паника - 1
Снимка: БГНЕС/Архив

Адвокат Елена Гунчева подаде сигнал в прокуратурата срещу премиера Бойко Борисов, министъра на здравеопазването Кирил Ананиев и началника на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса ген.-майор Венцислав Мутафчийски. Причината е всяване на паника у населението.

Ето и текста на сигнала:

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ГЛАВЕН ПРОКУРОР,

В изпълнение на общественото си задължение по чл.205 ал.1 от Наказателно-процесуалния кодекс, Ви уведомявам за наличие на данни за евентуално извършено престъпление от общ характер по смисъла на чл.326 ал.1 от Наказателния кодекс.

По националните телевизии – БТВ, Нова телевизия, БНТ1, както и други, които не мога да изброя подробно, но са ноторно известни, лицата Бойко Методиев Борисов и Венцислав Методиев Мутафчийски /не ми е известна родствена връзка между лицата, въпреки сходството в презимето/, предаваха заблуждаващи знаци за тревога, с което считам за вероятно да са осъществили състава на престъпление по чл.326 ал.1 от НК със следните свои изказвания:

Относно лицето Бойко Методиев Борисов: на 04.04.2020 година, пред медиите, включително телевизии и радиопредавания /ноторно известни/, заяви, че „след 2-3 седмици ще сме в ада”, с което заяви, че има тревога и възбуди неоснователен страх и паника в голям брой български граждани, като използва заблуждаващи данни. Също ноторно известен факт е, че в България болните от коронавирус и починалите от него са пренебрежимо малък брой. И без да се принизява заплахата от зараза, насаждането на страх и паника сред българските граждани, използвайки медиите, за да разпространява заблуждаващи факти, Бойко Методиев Борисов вероятно е нарушил закона, което и следва да се установи.

Считам, че следва да бъде разпитано лицето, какви медицински показатели и данни за заболяването му дават основание да всява страх, като плаши българите с ад относно заболяването. Още повече, същото се случва в дни, когато православните християни в България празнуват Великденските празници и подобна тревога нарушава правото им на религия, като се има предвид, че съгласно Библията адът е наказание за грешниците, които са се отрекли от Бог или са имали смъртни грехове. По този начин лицето навежда твърдения, че явно само грешници и неверници се заразяват с вируса.

На 12 април същото лице заяви, че „ще дойдат хладилните камиони както в Ню Йорк /явно визирайки извозването на починалите от болниците/”, като отново създаде паниха и страх сред хората, докато към посочената дата, починалите от коронавируса са 29 човека от началото на заболеваемостта в България. И отново, без да омаловажавам сериозността на заразата, посочвам, че насаждането на страх и паника сред населението и заплахите с „чували с трупове, хладилни камиони и ад” не само няма да спомогне за спазване на мерките, но и ще причини лека телесна повреда на гражданите – състояние, неопасно за живота, като ги разтревожи, доведе до депресия, безсъние, нервност, несигурност в бъдещето и дори суицидни мисли, които е възможно дори да бъдат реализирани, какъвто случай вече имаше.

По отношение на лицето Венцислав Методиев Мутафчийски – същият, използвайки средствата за масово осведомяване, всеки ден насажда страх сред българските граждане, паника, която води до редица психични заболявания и суицидни мисли, като вместо адекватни мерки, съобразени със заболяването и картината му у нас, използва медиите предимно за всяване на паника, като също споменава трупове, хладилни камиони, смърт и т.н., многократно всеки ден, с което пряко застрашава психичното здраве на българите. Всички изказвания на лицето са ноторно известни и моля прокуратурата да провери дали изказванията му не представляват евентуално извършено престъпление по чл.326 от НК.

Също така, моля да проверите дали чрез изказванията и предприетите мерки от Националния оперативен щаб, не се поставя в опасност здравето и живота на българските граждани, тъй като ежедневно мерките се променят, като най-показателен е примерът с маските, за които лицето първоначално твърдеше, че не са необходими, а днес на брифинг пред медиите с конклудентни действия и отклоняване на въпроси показа, че и бебетата и малките деца трябва да носят маски, което пък може да постави в сериозен риск здравето и живота им.

По отношение на лицето Ананиев, известен като министър на здравеопазването, моля да проверите дали има необходимата компетентност от професионална гледна точка за издаване на заповеди за противоепидемични мерки с оглед обстоятелството, че същият не е завършил медицина, а заповедите му са неиздържани, взаимно си противоречат и поставят населението в риск за здравето и живота му, тъй като на практика заповедите не са мотивирани от медицинска гледна точка, каквато е задължителна за противоепидемичните мерки. Моля да проверите и дали не е надхвърлил правомощията си по закон евентуално и дали издадените от него заповеди са доведени по установения в АПК ред до знанието на населението.

С оглед на горното, моля да образувате проверка и предвид високата степен на обществена опасност, да бъде уведомена обществеността за извършената проверка. Всеки гражданин е длъжен да съобщи на органите на досъдебното производство за деяния, които според него биха могли да представляват престъпление, като това е обществено задължение на гражданите, както задължение на прокуратурата е да упражнява контрол за законността!


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 1169 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 3121

    1107 136 Отговор
    Браво!

    Коментиран от #87, #150, #247, #371

  • 2 Активист на БКП

    1035 130 Отговор
    Браво! Затвор и за тримата!!?Това беше голям шок за мен!!?

    Коментиран от #105

  • 3 Ръмпези

    719 101 Отговор
    ТОЙ ИСКАШЕ ДА КАЖЕ ЗА НЕГО СИ, ЧЕ ЩЕ Е В АДА..ЕМИ ДОСЕЩАЙТЕ СЕ ВЕЧЕ...НА ЗДРАВЕ ЗА БАРСЕЛОНА....

    Коментиран от #155, #372

  • 4 Гнида

    795 81 Отговор
    Ами тези умници не спряха да кълнат ! Заслужават си го !
  • 5 зжцв

    327 52 Отговор
    имаше ли протест в София днес?

    Коментиран от #119

  • 6 Антитъпанар

    803 76 Отговор
    С техните камъни по техните глави. Сега ще кажат, че те можело да говорят така, а другите ги арестуват на момента. А тиквата що ходи без маска, като лично той разпореди, да са задължителни?

    Коментиран от #180

  • 7 ася

    74 707 Отговор
    Тоя адвокат нема се чуе повече, всеки който се осмели да се опълчи на управляващите зачезва безследно :)
    Тя пак може да е адвокат, но няма да е практикуващ и нема има клиентела... Някои хора нямат акъл у главите

    Коментиран от #34, #66, #77, #107, #167, #233, #259, #362, #389

  • 8 Stormtrooper

    208 826 Отговор
    Много хубава реклама си прави! Защо не изкара едно нощно дежурство при лекарите на първа линия и след това да се прави на "спец юрист".?

    Коментиран от #29, #101, #193, #201, #316, #354, #365, #385

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 СТОП

    127 627 Отговор
    Интересно адвокат Гунчева къде е завършила.Народна поговорка :“Село се пали баба се реши”.Логиката и адресата не кореспондират с обективните закони

    Коментиран от #70, #145

  • 12 Сандо

    683 82 Отговор
    Подкрепям на 100 % !!!!!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 1234

    279 49 Отговор
    А дано ама на да ли

    Коментиран от #355

  • 15 ОТКАЧАЛНИК

    735 85 Отговор
    ТОВА НЕ Е ИСТИНА ТАЗИ АДВОКАТКА ТРЯБВА ДА Е ГЛАВЕН ПРОКУРОР А НЕ ОНЯ ПОСЛУШКО СЕГА ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ ИЗМИСЛИ ДАЛИ МУ СТИСКА ОЩЕ ВЕДНЪЖ БРАВО
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Права е адвокатката!

    431 56 Отговор
    Питека да се чува какво плямпа.
  • 18 Баро Вкаров

    514 68 Отговор
    Не моеш да победиш простотията на ГЕРБ!👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️

    Коментиран от #212

  • 19 Valio

    527 76 Отговор
    Тия тримата глупаци са направо за бесилото.......

    Коментиран от #131

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 ТОДОР СТОЯНОВ

    444 45 Отговор
    ОЧАКВАМ АРЕСТИ!ВИНОВНИ ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО, НАЛИ ТАКА Е В БЪЛГАРИЯ!?СЪЩО ТАКА ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ САМОСЕЗИРА ЗА МИЛИОННИТЕ "ДАРЕНИЯ" И ПРОИЗХОДА НА КИНТИТЕ!
  • 24 Ръмпези

    485 52 Отговор
    ЕДИНСТВЕНИЯТ ПРЕМИЕР В ЦЯЛА ЕВРОПА ОСЪДЕН ЗА ЛЪЖА- 5000 ЛЕВА....

    Коментиран от #133

  • 25 Юсуффф

    356 43 Отговор
    Гунчева всичко добре,ама това Уважаеми можеше да го пропуснеш.
  • 26 разбирач

    316 49 Отговор
    Тримата глупаци! Проблемът е, че и за ада не стават, коронвируса ги заобикала такива.
  • 27 1001 нощ

    82 397 Отговор
    е , как иначе ще разберем че съществува неква дебелана на която никой не обръща внимание ....

    Коментиран от #56, #173

  • 28 ветеринарен психолог

    432 48 Отговор
    Гешев гони само крадци на велосипеди. И ходи на гости на пребити старц показно...Капацитета му да накаже Борисов е нулев. Всички сме на къса каишка иБорисов става все по- нагъл и самовлюбен.Има си 6000000 кротки овце

    Коментиран от #373

  • 29 Същото се отнася и за тримата глупаци-

    170 28 Отговор

    До коментар #8 от "Stormtrooper":

    практикуващи стъкмистиката.
  • 30 чичо

    61 187 Отговор
    А аз си мислех ,че почти е невъзможно Радев да бъде свален от 1то място.Свещена простотия.Дори и да мога,отказвам да повярвам.
  • 31 гост

    15 78 Отговор

    До коментар #22 от "Дон Чико":

    Въжето за теб ли е или ....?)))

    Коментиран от #57

  • 32 Тиквата

    330 38 Отговор
    Съд и затвор за крадливите и лъжливи Герберасти

    Коментиран от #86

  • 33 Гуня адвокатина

    383 37 Отговор
    Отлично г-жа Гунчева,но...Сега г-н Гешев ще събере една дузина адвокати за съвет как да отговори на жалбата и да потули случая.Дано не съм прав.Сега е момента г-н Гешев да докаже,че е принципен.

    Коментиран от #344

  • 34 Ти живееш във времето на Гестапо

    268 31 Отговор

    До коментар #7 от "ася":

    Сега има международни съдилища за престъпници като мутрите!
  • 35 Пепи

    328 35 Отговор
    На фона на насаждания постоянно страх, Браво!!!!
  • 36 I'm not a robot

    290 25 Отговор
    За да оправдаят Каракачана,прокуратурата смята да излезе със становище ,че снимката на пейката в парка е била фотоколаж .
    Честито !
  • 37 Чук и Гек

    310 44 Отговор
    Тцъ, Гунчева! Поне за Бойко не става! Той не носи наказателна отговорност поне поради 2 законни основания! Първо - още няма 15 години, видно от инфантилното му състояние! Външният вид понякога заблуждава! Второ - да не ви отегчавам с терминологии, накратко - човека не е съвсем в ред! Също видно за специалистите! Останалите ще го усетят след като вече е късно! За тях, за даржавата и за самият обвинеям!

    Коментиран от #229

  • 38 Герберастия

    270 47 Отговор
    Предлагам в 18,00 да излезем на балконите и блеем в чест на Тиквуций и щаба подлоги , дето ни отърваха от доходи последния месец!

    Коментиран от #159

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Бой&ко

    309 31 Отговор
    Гешев ще го разпита, Бойко ще се закълне във внуците И ще го пуснат.
  • 41 Подсъдим

    251 31 Отговор
    Лекарката е напълно права.всеки ден се насаждат от тримата психически тревоги в хората.е стига вече.прекаляват.народа е достатъчно умен и без тяхните тревоги спазва ограничителните мерки.даже медиците ги аплодират за дисциплината.
  • 42 човеко с каскето

    96 20 Отговор
    Тая паника не е паника.
  • 43 незнайко

    335 39 Отговор
    Доказано е, че маските не помагат . Сега ни задължават всички да сме с маски навън ! Това е пълна безумица !!! Да не би да се стремят за печалба от МАСКИ ??? Защо няма статистика колко са починалите от ЕСТЕСТВЕНА СМЪРТ а се говори само за вируса ??? Това не е ПАНДЕМИЯ това е ПРОМИВКА НА ТЪПИТЕ НИ МОЗЪЦИ !!! Защо няма статистика колко за заразените влезли ОТВЪН и колко са се заразили ТУК !!! Много са въпросите на които никой не отговаря !!! ТОВА Е ВСЕОБЩА ПРОМИВКА НА МОЗЪЦИТЕ НИ С ЦЕЛ ПО ЛЕСНА МАНИПУЛАЦИЯ !!!

    Коментиран от #51, #55, #308, #375

  • 44 Някой си

    278 28 Отговор
    Сега няма да могат да открият Гешев и с ловджийско куче даже!
    Само гледайте как ще залегне дълбоко на дъното...
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 БЕЛЕНЕ

    51 234 Отговор
    ЕЕЕ стига. Стига от такива като вас браво на кое Смешковци ако се разрасне болеста ще викате браво че не се справят/ Нали / така е по интересно е пожелавам ви да сте здрави ......

    Коментиран от #104

  • 47 SSssss

    312 38 Отговор
    Браво Гунчева.Една жена,която има "Топки"Искаме да внесете и жалба в Конституционния съд ,за въвеждане на извънредно положение,без да има пандемия или епидемия.Пандемия има само ако от 10000 човека 200 са заразени..
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Някой си

    249 23 Отговор
    Пропуснала е да отбележи “разходките с жипката без належаща причина и без маска“.

    Коментиран от #50

  • 50 гост

    189 18 Отговор

    До коментар #49 от "Някой си":

    И диалогът с тракториста .
  • 51 незнайко

    245 18 Отговор

    До коментар #43 от "незнайко":

    От Италия се прибраха най много ЦИГАНИ, защо в техните махали няма пандемия ??? Кой ще ни даде ОТГОВОРА ???

    Коментиран от #54, #67, #286

  • 52 цербер

    313 26 Отговор
    " Лицето Ананиев, известен като министър на здравеопазването, не е завършил медицина." Е,бравосъ! Все едно лице,което не е завършило архитектура да прави строителни проекти. Българска работа. Чест й прави на тази смела адвокатка,че казва истината!

    Коментиран от #197

  • 53 каскет

    208 16 Отговор
    Публикувано във факти.бг: задължение на прокуратурата е да упражнява контрол за законността!..........Прогнилата ни Бълг.Прокуратура НЕ МОЖЕ И НЕ ИСКА да упражнява контрол точно там....в изпълнителната власт................
  • 54 незнайко

    196 15 Отговор

    До коментар #51 от "незнайко":

    Прекалената стерилизация ЩЕ НИ ПОГУБИ и това си проличава с екземите по ръцете "ОТ ЧИСТОТА" !!! Естествената преграда на кожата не трябва да се ПРЕМАХВА !!! ХОРА МИСЛЕТЕ И НЕ ХОДЕТЕ КАТО ОВЦЕ !!!

    Коментиран от #58

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Дон Чико

    103 19 Отговор

    До коментар #31 от "гост":

    Да, дойде ли ада се беся на джанката и после горе ще се пазаря със свети Петър, може пък да ме прати в рая, пича. Нали той е регулировчик горе. Ако до тогава Боко Спасителя не го уволни. :(

    Коментиран от #59

  • 58 незнайко

    185 24 Отговор

    До коментар #54 от "незнайко":

    ЖЕСТОКО НИ МАНИПУЛИРАТ ОТВЪН , ДАЖЕ И НАШИТЕ УПРАВНИЦИ !!! ТОВА СА ГОЛЕМИТЕ КОРПОРАЦИИ В ЧИИТО РЪЦЕ Е ЦЕЛИЯ СВЯТ !!!
  • 59 гост

    53 9 Отговор

    До коментар #57 от "Дон Чико":

    Недей така бртле !Аз си помислих че за други си го приготвил ?
  • 60 Хайде напред.

    182 14 Отговор
    Когато фактите говорят и боговете мълчат.гещев да вземе сериозни мерки по изнесените факти. Нали се впрегна активно да действа и да не прави разлика между гражданите и управляващите.той сам твърдеше това пред медиите.

    Коментиран от #156

  • 61 некой си играе на диктатура

    166 16 Отговор
    На лице са отявлени действия за въвеждане на извънредно положение и необоснованото му протакане с цел извличане на неконтролируема власт и употребата и за лична изгода.
  • 62 Винету

    171 15 Отговор
    Заклевам се,да ми изгори къщата в Барселона,ако лъжа.
  • 63 гост

    93 12 Отговор
    Липсва ми 'оня с коня'.Нема го.Да се появи и да напише нещо в защита на Борисов.

    Коментиран от #65, #93, #202

  • 64 Вашето мнение

    157 18 Отговор
    Ако така наречения професор бъде осъден и му се наложи да плати глобичка няма да го преживее. Ще пукне като куче, тоя нарцис. Баце е свикнал, съден е много пъти за лъжа.
  • 65 гост

    42 9 Отговор

    До коментар #63 от "гост":

    Ще се появи ! И не само той .
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 ДАРВИН и 🙊🙉🙈

    99 12 Отговор
    Нищо няма да стане но това е в знак на протест!

    Коментиран от #71

  • 69 цъфнала тиква

    84 16 Отговор
    На 24 май всички пълним ресторанти и хотели , аз вече съм си ангажирал количества партньорки . Вярвам дилърът на празни надежди да не ме е подвел с тази моя крупна инвестиция.

    Коментиран от #367

  • 70 Абе

    160 25 Отговор

    До коментар #11 от "СТОП":

    адв. Елена Гунчева е в пъти по-умна и успяла от теб..ти къде и какво си завършил?

    Коментиран от #328

  • 71 найнакрая да станем общество

    97 7 Отговор

    До коментар #68 от "ДАРВИН и 🙊🙉🙈":

    Така е , но поне да се обадим , да знаем , че няма да търпим да си правят с нас каквото им скефне , и че един ден......... ах този ден.
  • 72 Българин

    50 147 Отговор
    Най-различни комплексари, които се смятат за недоценени гении смятат, че е дошъл звездният им час за да докажат колко са велики. Някои от тях обикалят като цветарка по телевизиите, други като гореспоменатата завеждат дела. Ще се нагледаме на достатъчно непризнати величия.

    Коментиран от #217

  • 73 UK Citizen

    42 18 Отговор
    По какво си приличат UK и BG единствените две дърцави в които 🙊🙉🙈 управляват хората но в UK са една идея по умни.

    Коментиран от #78

  • 74 Бай Шиле

    124 17 Отговор
    Защо работещи пенсионери са все още на пенсия и заплата в тази безработица???? МВР, МО и.т.н. Докога бре бастуни?

    Коментиран от #144, #146

  • 75 Кукуригу

    136 20 Отговор
    Браво!И Генерало-Професора с черната униформа и чувалите за трупове да го направят шеф на моргата!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 ТРОПЧО

    132 26 Отговор

    До коментар #7 от "ася":

    АМИ КАТО СТЕ СТРАХЛИВЦИ НИКОИ НЯМА ДА ИЗЧЕЗНЕ САМО СТРАХ ОТ ТОЗ ПРОЗ НАРОД ОТ КАКВО ВИ Е СТАХ БЕ ПЕ РАЗБИРАМ ПРАВА Е АДВОКАТКАТА ПОДКРЕПЯМ Я ТРЯБВА В СТРАСБУРГ ДА СЕ ВОДЯТ ДЕЛАТА И ПАРИТЕ ДА СЕ ДАДЪТ НА ХОРАТА В НУЖДА КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ХОРА КАТО АДВОКАТКАТА ИМА НЕЩАТА ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ ---- СВАЛЯМ ТИ ШАПКА АДВОКАТКЕ ДАНО ПОВЕЧЕ АДВОКАТИ СЕ ЗАЕМАТ С ТЕЗ МАЛОУМНИ УПРАВЛЯВАЩИ

    Коментиран от #170

  • 78 обърнати са

    26 4 Отговор

    До коментар #73 от "UK Citizen":

    Ами GB и BG , което при едното е от горе , при другото е от доле , или ако искаш от пред и отзад. , нещо като с водата и тинята.

    Коментиран от #83

  • 79 ани

    44 160 Отговор
    Как може тази пък да е съдийка .Ами то си личи .че е огладняла И тя стана докторка..Нищо ,което да е странно не се съобщава Цитират се данни отъ всички страни ,които са факт .А какво трябва да се съобщава ,че у нас всичко е розово.Предлагам на тази куха лейка да постои не 24 часа в интензивно отделение ,а само няколко часа и тогава да говори глупости.Госпожо вас трябва да ви поразпитат ,защото се чувства ,че сте разстроена.пийте си хапчетата,не ставате за докторка.

    Коментиран от #81, #85

  • 80 Тошко

    45 149 Отговор
    Още по - голям уплах получих когато залязващия Радев каза, че по страшното е че "глада ще победи страха"!?!?!? Когато превъртя и започна да раздава команди "кръгом! Марш"..... Скочих от дивана и си ударих главата в тавана.

    Коментиран от #82, #84, #89, #272

  • 81 Божееееее

    66 27 Отговор

    До коментар #79 от "ани":

    прибери си вересиите!! Какво образование имаш, драга?У Факултето учат ли поне до начално?

    Коментиран от #88

  • 82 Някой си

    13 45 Отговор

    До коментар #80 от "Тошко":

    Аре сега давай за московията.........пропусна!
  • 83 UK Citizen

    39 7 Отговор

    До коментар #78 от "обърнати са":

    Прав си.До кога ще сме тинята

    Коментиран от #92

  • 84 гост

    28 7 Отговор

    До коментар #80 от "Тошко":

    Личи ти .По написаното !
  • 85 Някой си

    101 9 Отговор

    До коментар #79 от "ани":

    Не е съдийка, а адвокатка!
    Впрочем ти добре знаеш това, аре бегай ближи сладоледа на кумира си!
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 да ве

    31 56 Отговор

    До коментар #1 от "3121":

    Адвокате по добре страх отколкото ново вярващите да лижат на поповете ръце,крака и ... Страшно са притеснени келеметата в килимавки ча няма да вържат бюджета от продажби на свещи. Църквата е на далавера при смъртност 1000 на ден.
  • 88 явно е

    29 21 Отговор

    До коментар #81 от "Божееееее":

    работеща в администрацията жената така са и казали да пише.
  • 89 Чук и Гек

    43 7 Отговор

    До коментар #80 от "Тошко":

    И като чу команда от Щаба - ,,Газ, чорапи, наметало!" ти стана драго и възкръсна!
  • 90 КОРОНела - тиквата от селО КрУшовица

    5 38 Отговор

    До коментар #56 от "Mary":

    Я не ме обиждай бе, цървул!
  • 91 Шекспир

    47 126 Отговор
    Еййй много заблуден народ.Адвокатката използва ситуацията за да си вдигне рейтинга сред адвокатската колегия.Ясно и е че не може да спечели това дело но ще си изгради име от нищото.Когато утре някой и потърси услугите ще разбере че са 3-4 пъти по скъпи от на останалите адвокати.Нищо лично просто бизнес.Пир по време на чума за тази адвокатка.Как не се научихте че който за каквото и да ви говори винаги става дума за пари.
  • 92 обществен филтър требе

    49 3 Отговор

    До коментар #83 от "UK Citizen":

    Докато не ни проработи пречиствателната станция и допускаме мътилката да се промушва в системата.
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 SS-oвец

    9 90 Отговор
    Проблемите на България идват от това,че не си знаем(по-точно отричаме) истинският си корени все гледаме да се присламчим при някого.Още навремето Хитлер и нацистките учени са доказали,че българите сме от тюрски произход и роднини с унгарците.Ето затова Хитлер ни е харесвал,защото той има унгарска кръв,освен немска.Целта пред нас българите трябва да бъде да създадем обща граница с нашите братя унгарци и да създадем една обща държава.Другарката Елена Гунчева и всички кадри на БКП и ДС трябва да бъдат осъдени и голяма част от тях и екзекутирани!Да живее Българо-Унгарската империя и великият Атила!!!

    Коментиран от #100, #121

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Някой си

    92 12 Отговор
    Цялата тази работа с карантината, мерките и всички простотии, които натвориха е защото “спасителя“ се чувства малко пренебрегнат, зер “началниците“ горе малко се смениха, не му обръщат внимание, никой не “се учи от него“, “не го търси за съвет“, “не го дават за пример НЕГО великия спасител“............търси внимание от към “началството в Брюксел“ ще нещо след Барселона нещо много-много не искат да чуват за него даже, иначе до преди Барселона през ден беше на срещи с “началниците“, учеше ги, даваше им съвети, напътствия и т.н.
    Някой да е чувал нещо за Мария Габриел и другата наша снаха в европата, как се казваше от случая в Барселона насам?
    Преди не слизаха от заглавията на медиите и екраните на телевизиите......та някой да е чул нещо за тия двечките?
    Понякога трябва да гледаш това което липсва, не това, което е очевадно.........така е в политиката.....
    За Брюксел според мен “спасителя“ е пътник, обули са му кънките, на протежетата му в ЕС и ЕК също.........та за това е час по час при Херо, защото се е заплел като куче в кълчища и се чуди какво да прави!

    Коментиран от #102

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Шишманоглу

    27 7 Отговор

    До коментар #97 от "SS-oвец":

    Бих добавил и жълтите зъби,евтиният парфюм и шкембетата направени от преяждане с дюнер и кебаб.
  • 99 Репресиран от герб

    114 22 Отговор
    Хахаха искам да стисна ръката на тази адвокатка. Адмирации за смелостта и идеално съставен иск. А иначе е истина че има смъртни случаи на хора в следствие на психозата от короната. Браво на госпожата да е жива и здрава.
  • 100 Чук и Гек

    14 3 Отговор

    До коментар #94 от "SS-oвец":

    Много поздрави от Емерих Тьоколи!

    Коментиран от #108

  • 101 НххххххМ

    112 20 Отговор

    До коментар #8 от "Stormtrooper":

    Викам малко да се поспрете с тая първа линия, а...Каква първа линия, на какво??? На измисления коронавирус, дето го пишат на хартия да опъват мангизи??! Ами всеки, който ходи на работа и се среща с хора, е на първа линия! А пък и на лекарите това им е работата - да са в болниците! Както на адвоката работата е да води дела! Или искаш адвокатите да те лекуват, а лекарите да те защитават в съда?...
  • 102 Репресиран от герб

    64 12 Отговор

    До коментар #96 от "Някой си":

    Нямаш си на идея колко си прав. Проблема е че Европа ни чака нас да си го свалим да не изглежда като вмешателство. Но ние си го обичаме и си го не даваме.

    Коментиран от #162

  • 103 народен съд

    63 9 Отговор
    осъдете тиранина
  • 104 НххххххМ

    104 17 Отговор

    До коментар #46 от "БЕЛЕНЕ":

    Не ти ли е ясно, че ако се разрасне "болестта", ще изкарат народа виновен, че не е спазвал мерките, а ако изчезне "болестта", ще си припишат заслугите, че са взели мерки...В единия случай нямат никаква вина, в другия ще бъдат герои...пфууу, много хитро са го замислили - и в двата случая чисти паници...

    Коментиран от #166

  • 105 Емил

    69 9 Отговор

    До коментар #2 от "Активист на БКП":

    Да и аз много се уплаших, имаме малки деца, попитаха ме :
    -Тате, ще умрем ли....и се разплакаха милите
  • 106 Емил

    43 6 Отговор
    Да и аз много се уплаших, имаме малки деца, попитаха ме : -Тате, ще умрем ли....и се разплакаха милите.
  • 107 Репресиран от герб

    46 6 Отговор

    До коментар #7 от "ася":

    Много си права аз съм един от тези глупаци но няма да се спра да си търся своето. Нищо че те минаха през трупа ми не се отказвам.
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Пишман възрожденец

    8 18 Отговор
    Гинева спасявай КоцитУ чи са осра

    Коментиран от #239

  • 111 666

    76 12 Отговор
    Права е , та са най големите разпространители на страх и невежество!!!
  • 112 Репресиран от герб

    57 7 Отговор
    И помнете ми думата това е само началото. Тези които имат косвени жертви ще имат възможност да ги осъдят на общо основание.
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 гост

    18 6 Отговор

    До коментар #93 от "чичо":

    Къде видя коне и магарета?.Зомбиран си като оня с коня,а може писача да е един с два ника.

    Коментиран от #245

  • 115 ВСЕ ОЩЕ НЕ СЪМ ЗОМБИ

    77 10 Отговор
    БРАВО ЕЛЕНА !!!
  • 116 Пена

    91 14 Отговор
    Браво,респект за куража, не е лесно да се посяга на мафиотската диктатура.
    Народа е със Елена.
  • 117 Bob

    55 12 Отговор
    Браво !
    За жалост - пусто в празно.
  • 118 Голямо Браво на

    94 19 Отговор
    Адвокат Елена Гунчева-Един Левски на нашето печално време!
  • 119 666

    60 5 Отговор

    До коментар #5 от "зжцв":

    Имало е пред Парламата и Президиума, ама са ги арестували и заплашвали да се разотиват доброволно , защото.........
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Ввввв

    10 33 Отговор

    До коментар #94 от "SS-oвец":

    И какво ще произлезе от всичко това а? Нали ние толкова сме се смесили и опростачили че ще съсипеме унгарците за нула време. Дори и турците говорят че ако не са били на специализация при нас500г да са много по напред.

    Коментиран от #211

  • 122 Бати Гошо висникарчиту

    62 14 Отговор
    Гунчева, свалям ти шапка, но не може да не знаеш, че законите са за нас, а не за тях.
  • 123 filo

    17 88 Отговор
    Адвокатите нямат в момента клиенти (шарани, които да мамят) и затова газ пикаят, но няма да ги огрее. Който вярва на адвокат е за лудницата.
  • 124 Лекар от 1 линия

    23 90 Отговор
    Стига глупости! Неспазване на карантина през средните векове се наказваше със смърт! Сега неспазването наистина ще ни заведе в Ада. Всички тези задни зъбни колела ще бъдат виновни за много смъртни случаи. Всички тези хора да дойдат да помагат в болницата, разбира се че са страхливци, своя живот е много ценен, а живота на другите...”кво ме интересува”4365

    Коментиран от #128, #290

  • 125 винкела

    59 16 Отговор
    тия тримата тиквеници май ще ядът бахура
  • 126 John Smith

    47 12 Отговор
    Тия сенилни глупаци накрая ще го отнесат подобаващо, цялата им ОПГ
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 НххххххМ

    81 10 Отговор

    До коментар #124 от "Лекар от 1 линия":

    Ами те вече ни наказват - с психоатаки, ограничения, забраняват ни движението и слънцето, задушават ни с маски...това не е ли смърт??!Да, на всеки му е мил животът, но животът на всеки един е свързан с животите на неговите родители, деца, братя,сестри,съпруг или съпруга, роднини...виждаш ли колко много животи стоят зад живота на един човек...това са животите на хора, които обичаме и с които сме свързани. И от свое, и от тяхно име можем да заявим, че тая психоза е по-лоша от самата "болест". И нека лекарите да не се изписват като мъченици, защото няма как да са изложени на риск от нещо, съществуващо на хартия за статистиката и родено от болни мозъци...Защо не се оплаквахте, че сте в риск, когато имаше грип, той е много по-опасен? Или ви дотежа, че сега вашата работа се наблюдава и не можете да я карате през пръсти, както сте свикнали?
  • 129 мама джустице

    38 16 Отговор
    Всички жалби, искове, сигнали и прочие против управляващата политическа класа ще отидат в кръглата папка на правосъдната система. Та нали който прокурор или съдия посмее да гъкне ще бъде уволнен с sms.
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 НЯМА

    22 39 Отговор

    До коментар #19 от "Valio":

    НЕНАКАЗАНО ДОБРО!
    ВИНАГИ Е БИЛО ТАКА ДОБРИТЕ ХОРА
    ДА СИ ПАТЯТ ЗАРАДИ ДОБРИНИТЕ И САМОЖЕРТВИТЕ
    КОИТО ПРАВЯТ
    КОЛКО МУ Е И ТРИМАТА ДА ГИ РАЗПНЕТЕ
    ТА НАЛИ И ХРИСТОС БЕШЕ РАЗПЪНАТ НА КРЪСТА
    ЗА ДА ИЗКУПИ ГРЕХОВЕТЕ НА ВСИЧКИ МИРЯНИ
    КОИТО НЕ СПАЗВАТ 10-ТЕ БОЖИ ЗАПОВЕДИ
  • 132 Qeer

    25 4 Отговор
    Не разбирам защо триете поста на човека за жалбата?

    Коментиран от #137

  • 133 душата ти

    6 4 Отговор

    До коментар #24 от "Ръмпези":

    черна
    как ще спасиш
    знаеш ли
  • 134 Иво

    67 21 Отговор
    Браво на г-жа Гунчева ! обществото отвръща на държавната бухалка
  • 135 Елена Гунчева

    38 6 Отговор
    Моля да оправите заглавието. Не е жалба, а сигнал. Има голяма разлика. Жалбата е за други неща и принципно до съда или до прокуратурата, когато става дума за по-лични неща.

    Коментиран от #177, #332

  • 136 Milena Petrova

    23 91 Отговор
    Аз, като българска гражданка, тази адвокатка не съм я упълномощявала да подава жалба от мое име.

    Коментиран от #142, #241, #368

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Браво

    67 18 Отговор
    На адвокатката, БРАВОООООО
  • 140 Подкрепям

    80 18 Отговор
    Браво адв. Гунчева, подкрепям вас и вашите общественополезни и правно издържани позиции, имаме нужда от повече хора като вас в България !
  • 141 Аз тиквун

    57 11 Отговор
    .....И нека Гешев да се самосезира.По възможност не като за Барселона
  • 142 Ние сме

    46 9 Отговор

    До коментар #136 от "Milena Petrova":

    Я упълномощили ако ти не си. Никой не те пита, така или иначе.
  • 143 Боко 1

    60 9 Отговор
    Опа и да не забравяме че цифрите ,за починали и заболели не отговарят на закона за обявяване на извънредно положение!!!
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 защото

    23 5 Отговор

    До коментар #74 от "Бай Шиле":

    са много ценни кадри на .....червените директори
    техни очи и уши..
    продали са си душите на дявола
    за стотинки
    цял живот - подлоги, ПФУ!
  • 147 И. Д.

    23 80 Отговор
    Каквото и да се каже за тази безумица , която е написала към Прокуратурата тази адвокатка е малко. Обграден от щаб, доценти, лекари, постоянен мониторинг на случващото се по света, с наближаващи празници, които крият риск...И човека направил предупреждение към хората, да си знаят какво ни чака ако слушаме национални предатели като Волен, тази адвокатка, Мангъров, Радев. Едва ли някой от тях щеше да носи отговорност за народа вече 1 месец и всеки ден да е на пънгара и все още да сме на тези ниски нива на заболели. Доста жалка шайка сте се събрали тук...комунистчета :)

    Коментиран от #262, #325

  • 148 gost1

    58 10 Отговор
    Лошо. Жената си е професионалист, но дали този зад гърба и е силен??? Защото иначе ги чака такава прокурорско-полицейска завера в стил ДС, че им е бедна фантазията...дано господ да е нея...
  • 149 Ара

    50 8 Отговор
    Че този Бойко от къде знае че щте сме в ада. Всичко е лъжа. Ние сме в чужбина и както говорят и тук не е така много прееспунират журналистите

    Коментиран от #268

  • 150 Ново

    22 32 Отговор

    До коментар #1 от "3121":

    Една чума върлува из европа чумата на комунизма

    Коментиран от #244

  • 151 чиче

    65 13 Отговор
    Тези тримата ще закопаят умрялата ни икономика.Никой не носи отговорност.От 89 кражби за стотици милиарди никой не е в затвора
  • 152 Червени галфони

    18 35 Отговор

    До коментар #48 от "СЕЛЯНИНЪТ ОТ БАНКЯ":

    Границата с русия е отверена не пречете на кадърните хора защо не излезат умните радев или нинова да кажат какво да се прави
  • 153 Чук и Гек

    34 15 Отговор
    Ба! Ще я купят и нея като Тончо Шайката, Колтучката, оная с ябълките...! Марешкия и той казваше, че няма да го опитомят като Волен, но надмина Волен по слугинаж!
  • 154 Пенчева

    20 69 Отговор
    Ощве една луда за връзване и то дрогарка адвокатка ! Тя направо е перкулясала от "страх " .

    Коментиран от #187

  • 155 Ново

    2 10 Отговор

    До коментар #3 от "Ръмпези":

    Сьлзи от бате васко ще ви е мъчно много

    Коментиран от #206

  • 156 Ново

    29 7 Отговор

    До коментар #60 от "Хайде напред.":

    Гешев започна от радев това ли вие проблема
  • 157 filo

    22 53 Отговор
    Плювачите явно мислят, че подобни мерки има само в България и никъде другаде. За сетен път се убедих за че тук пишат 90 процента платени клакьори.

    Коментиран от #186

  • 158 ФДЗА 13

    60 15 Отговор
    Краино време беше да се опълчи някои на тези дюмбели . Тези господа мислят всички за невежи и мишки да ама не. Много скоро народа ще си каже думата и тогава ще е страшноооооо
  • 159 Бостана

    13 39 Отговор

    До коментар #38 от "Герберастия":

    Вашия кауна от шипка нали ви каза няма вирус има страх от шипка /ходете без маски и се прегръщат те в комунист вирус не вирее
  • 160 ВАТМАН

    47 5 Отговор
    Този маскен-гей-парад е време да приключи
  • 161 Анонимен

    64 17 Отговор
    Майка ми много се беше стресирала от тези думи на Борисов и уплашена ме питаше как може премиера на страната да говори такива неща на хората...
  • 162 Репресиран бкп

    22 19 Отговор

    До коментар #102 от "Репресиран от герб":

    Кажи една страна където има комунисти да е добре

    Коментиран от #169, #214

  • 163 Атанасов

    43 8 Отговор
    Ми със това тяхно деяние да създават паника стред хората.И ми избива мисълта да не може Българският народ да излиза и да протестира по улиците защото наближават и изборите майче.
  • 164 цвцв

    28 9 Отговор
    какъвто и сигнал да подава съдът се управлява от данаилката кирилов,съпругата ми хвана от село един пияндурник в къщата идва полиция всичко уж редовно след няколко дни бабата получава призовка за съда а съпругата ми не е призована въпреки,че тя го хваща първа,че занимават бус на съдебна от Силистра да го вземат от Старо село да го съпроводят до съда вТутракан харчат народна пара това е герб
  • 165 Best

    20 47 Отговор
    Гунчева,ти откакто отслабна на килограми,явно си отслабнала и другаде.Иначе да взимаш парички,да обещаваш и нищо да не вършиш е ОК.Мога да кажа.....
  • 166 пфууу

    5 5 Отговор

    До коментар #104 от "НххххххМ":

    Че дай трети вариянт, или си на шопската - Я че сам на пук на всичко!

    Коментиран от #168

  • 167 Ййй

    3 11 Отговор

    До коментар #7 от "ася":

    И ти ли заплашваш?
  • 168 ПФУУУ

    11 0 Отговор

    До коментар #166 от "пфууу":

    ВАРИЯНТ ИЛИ ВАРИАНТ
  • 169 Бате Бойко

    16 6 Отговор

    До коментар #162 от "Репресиран бкп":

    България!Азсъм стар комунист,а фискалния резерв е "пълен до горе".
  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Край

    31 9 Отговор
    Браво. Аз къде да подпиша. И аз съм съгласен да подам сигнала.
    Браво. Щото да теглят шефката на фармацевтите могат а? Мразя Гешев.
  • 172 ягуар

    40 18 Отговор
    Браво на адвокат Гунчева! Единственото правилно нещо в обществото ни досега.

    Коментиран от #390

  • 173 Пролет67

    38 11 Отговор

    До коментар #27 от "1001 нощ":

    Каква дебелана, бе? Това е много готина, сексапилна, интелигентна и смела дама ! Вземи се образовай !

    Коментиран от #243

  • 174 Адвокатче

    13 43 Отговор
    Абе вие още малко ще ги изкарате и организирана престъпна група ?! Знаете ли как ще и свие на тази сърмите Гешефтчето ?! Айре по кротко с тез претенции . Това тук да не ви е Дисниленд ? Всеки да се хваща и да си стои под домашния арест без много , много мрънкане , че да не заиграе куровироса на бързи обороти !

    Коментиран от #267

  • 175 F16

    40 11 Отговор
    Герберасите на държавна хранилка и Антон Тодоров -шайката нападнаха адвоката!

    Коментиран от #178

  • 176 ДА СЕ ЗНАЕ

    11 2 Отговор
    Влезнах в друг сайт,ноооооо.......404.
  • 177 Репресиран от герб

    12 9 Отговор

    До коментар #135 от "Елена Гунчева":

    Ееее това е друго нещо. То било само сигнал. И е ясно как ще се посмее каскета и аре у кошчето.
  • 178 Бай Ганьо

    44 9 Отговор

    До коментар #175 от "F16":

    Тия боклуци, само си хващат белята с адвокатката.Просто не са от нейната категория.Спокойно ще набута ГЕЙберастката ИЗМЕТ на КУЧЕТО у Г@ЗО, както постоянно го прави.
  • 179 свинята

    37 10 Отговор
    браво за смелостта
  • 180 Антиумник

    6 18 Отговор

    До коментар #6 от "Антитъпанар":

    Кои говори против правителството и парламента кауна и преватезаторката те не внасят ли паника
  • 181 Иван

    2 7 Отговор
    Местя
  • 182 адашката

    44 15 Отговор
    Браво Елена! Тия и тримата на СЪД!
  • 183 Чумата

    42 9 Отговор
    А да те видим ГЕШЕВ стиска ли ти да ги обвиниш! Туй не ти е Божков,а?
  • 184 ОПА

    39 10 Отговор
    Те направиха същото с шефката на фармацията, дори за много по-малко защото си позволила да каже, че някой лекарства няма да ги има. Сега при тези сериозни обвинения за всяване на страх и паника да видим какво ще направят.
  • 185 доволен Българин няма

    5 10 Отговор
    пиша от скука.Искам да се върна в БГ и да си живея спокойно.
  • 186 НххххххМ

    47 11 Отговор

    До коментар #157 от "filo":

    За сетен път се убедих, че хората, които одобряват ненормалните "мерки" на НОЩ и правителството, са параноици и/или хипохондрици, треперещи за кожичката си! Има решение: пуснете хората на свобода/ чист въздух и слънце/, всеки носи отговорност за себе си и за здравето си...а тези, които се страхуват, да не излизат - да си стоят вкъщи с маска и ръкавици, да се опазят, щом толкова треперят...Ама бива ли заради шепа хипохондрици всички останали да ни държат по къщите като затворници??!
  • 187 Трай ма

    4 3 Отговор

    До коментар #154 от "Пенчева":

    Трай ма
  • 188 бай Пешо

    11 18 Отговор
    Червени боклуци!
  • 189 доволен Българин няма

    10 11 Отговор
    Аз пък си мисля че, създават предпоставка да нарушаваме закона и пр.за да могат да ни глобяват ...което си мисля че е незаконно .Не са ми копали на лозето чеда ми казват какво да правя. С нетърпение чакам някой да се заяде с мен от форума.Както по горе писах че ми е скучно.
  • 190 доволен Българин няма

    5 10 Отговор
    щом никой не ще да се заяжда с мен.Казвайте тогава кого да плюем.Някой конспирация да завъртим
  • 191 Тодор Живков

    48 14 Отговор
    Браво! Много смела жена. Правителството и щабът не могат да предложат адекватен модел как ще се развива заразата (по българските закони тук нямаме епедемия). Примерно тези заразени дето се споменават всеки ден са 10% от всички заразени или 30% или 50% или 90% - има ли реални данни въобще. Борисов като го напече се качи на джипката и хайде насам натам без абсолютна нужда - нито да ходи по магистралите (той нищо не разбира от тях), по разни заводи и други да си води предизборната борба. Значи обикновените хора да мрат, а той да се мандахерца. Нито едно тези неща не са спешни и имащи нужда той да е там. Както видяхме и другите управляващи нарушават закона всеки ден. На тях ли разчитаме да са коректни, грижовни и всеотдайни? Те ни разглеждат като животни.
  • 192 Гешев

    31 12 Отговор
    Няма шанс в България да осъдиш Тиквата, но все пак добър опит!
  • 193 Истината

    20 7 Отговор

    До коментар #8 от "Stormtrooper":

    Защото е АДВОКАТ а не Лекар. Затова не е нужно да е на нощно дежурство...

    Коментиран от #223

  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 анонимин

    27 5 Отговор
    Сикаджийте вън от управлението на държавата,и в Белене!!!!
  • 196 кучето

    12 41 Отговор
    Тази пача като я сложат на интубация ,ще я питам какво ще пише?
  • 197 Ахахха

    31 6 Отговор

    До коментар #52 от "цербер":

    Точно, а оператор на шланг, демек пожарникар как ни стана премиер?! С какъв ценз?! А, сетих се, говори простовато на простакесите над 50 години, жадно блеещи по мутрака!
  • 198 Николай

    1 16 Отговор
    НАЙ-НОВАТА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ СЕ УЧРЕДИ В СЛИВЕН
    Бившият областен лидер на ВМРО в Сливен Георги Георгиев оглави най-новата българска партия НАРОД. Имаше и гости – председателят на партия „Възраждане“ – Костадин Костадинов от Варна. Гост беше и представител на партия АБВ – общинският председател в Сливен Георги Георгиев.
  • 199 5997

    16 5 Отговор
    1. Дания и Австрия от 16 планират постепенно облекчаване на мерките - поне със стартиране на учебни занятия.
    2. Уиз Еър от 16 възстановява полетите си от Варна за Лондон
    3. Бързо възстановяване на Борис Джонсън - за 4 дни и на Домусчиев - за 3 дни.
  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 Рио

    45 7 Отговор

    До коментар #8 от "Stormtrooper":

    Имам приятел доктор от първа линия. Това, което споделя е много различно от официалната информация. Няма да влизам в подробности, но не взимайте казаното по медиите за чиста монета !

    Коментиран от #205

  • 202 коня

    13 11 Отговор

    До коментар #63 от "гост":

    Тук съм.Ти си говедо.Пожелавам ти да си получиш необходимата доза вируси,достатъчна да те прати в спешното,ще изпратим Бойко да ти побае да се свестиш.
  • 203 В. Пеева

    35 15 Отговор
    Подкрепям адвокат Гунчева с две ръце. Всичко е 100% вярно.

    Коментиран от #208

  • 204 Опа

    21 7 Отговор
    https://fakti.bg/bulgaria/464866-borisov-iznenadan-che-advokatite-sa-obideni
    "Прeмиeрът Бoйкo Бoриcoв ce cрeщнa c прeдceдaтeля нa Виcшия aдвoкaтcки cъвeт Рaлицa Нeгeнцoвa. Двaмaтa oбcъдихa прeдприeтитe мeрки в уcлoвиятa нa пaндeмия."
    Бързо реагира Тиквата! Интересно дали адвокат Гунчева е получила смъмрящо обаждане от шефката?
  • 205 Оса

    10 7 Отговор

    До коментар #201 от "Рио":

    Много зависи къде и в коя болница е твоя приятел щото и аз имам такъв в Сърбия и казва ,че е страшно и незнаят какво да правят
  • 206 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 207 Хетрик

    16 39 Отговор
    И кое му е бравото!?Няква малоумна овца дето и писнало да седи без работа се решила да ходи и да се пъне срещу тези,благодарение на които нямаме толкова заразени колкото в други държави.Вие слепи ли сте!? Търсите си го и ще си го получите,ще ревете ама така ще ревете ,то не е за първи път българина да оплюва оня дето е направил нещо добро.

    Коментиран от #386

  • 208 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 209 ДОРОТЕЯ

    9 31 Отговор
    Адвокатката е ангажирала всички затворници да се произнасят тука срещу щаба и Б.Борисов...Не изключвам от затворниците тук да се правят на писатели и Банев ,и Стайков,и Арабаджиев и...т.н.Кой ви да ва компита в затвора бе,нали сте затворени,чак ми става хубаво като си помисля как се пише от ЗАТВОРА.АМАХА....

    Коментиран от #261, #265

  • 210 БОЙКО БУДАЛА

    23 9 Отговор
    ...КЪЛНЪ СА В ДИСАТА СИ...
    ДА МИ УМРЪТ ДИСАТА КУ ЛЪЖА...,
    ....ДА МИ ИСГУРИ КЪЩАТА В БАРСЕЛОНАТА ПА И ТАА В БАНКЯ
    КУ ЛЪЖА...
    ...КУ СЪМ ВА НАПЛАШИЛ С АДА
    И КУ СЪМ ВА НАПЛАШИЛ
    С ГУЕЕЕЕМИ КАМИОНИ С ТРУПОВЕ...
    ...АКУ СТЕ ЧУЛИ ТУЙ ОТ МЕНИ,
    НАЧИ АЗ НЕ СЪМ ГО КАЗАЛ...
    ...МОЖЕ ОРЕШАРСКИ
    ДА ГУЙ КАЗАЛ ТУЙ...
    ...ИЛИ ПЪК ТОДОР ЖИВКОВ...
  • 211 Ти ходил ли си на училище

    20 2 Отговор

    До коментар #121 от "Ввввв":

    поне до 6 клас????
    България до идването на османците е била цветуща европейска държава! И идват някакви диваци от Мала Азия и Анадола, разрушават всичко, палят, грабят и убиват и... след 500 години "присъствие" какво остава след тях, а????
    Джамии, кючеци и локум - е това са оставили след тях тези диваци!Кажи нещо полезно, нещо градивно, нещо с културна или историческа стойност, а какво ли да питам за научни постижения или нещо допринесло за прогреса или развитието на Европа или света? Даже точно тези недостатъци като корупция, мързел, покорство и търпение - точно от турците ни е останало за съжаление!

    Коментиран от #220

  • 212 прпр

    22 3 Отговор

    До коментар #18 от "Баро Вкаров":

    Простотия е имало винаги. Съчетае ли се с власт, бегай!!!

    Коментиран от #361

  • 213 EZI

    11 31 Отговор
    Коя е тази ИЗТРЕЩЯЛАТА? Няма да се аргументирам, то е очевидно! Не са един и двама, дето нямат нито срам, нито страх...от Господ, дори сега!
  • 214 Репресиран от герб

    18 4 Отговор

    До коментар #162 от "Репресиран бкп":

    Ако си мислиш че съм комунист или от бсп жестоко се лъжеш. Просто съм заблуден привъженик на приятелството. Което е лъжлива химера за будали като мен. Не ме интересуват ни куманизе ни всекви други политически твари. В бг всичко е синджир марка. Лошото е за нас като нация а политиците независимо от цвета са си били и винаги ще бъдат добре.
  • 215 4383

    27 8 Отговор
    Някой трябва да провери после отчетите за изразходваните 10+ милиарда, за да стане ясно колко пари са минали като разход за предпазни маски, каквито държавата трябва да осигури от бюджета по чл. 63 ал. 2 от здравния закон при изпълнение на ал. 1 от същия член. И понеже явното желание на мутренското управление е тези пари да бъдат "усвоени", без да се използват за закупуването на каквито и да са предпазни средства, министър Ананиев за втори път заповядва задължителното носене на предпазни маски, без да споменава и дума за осигуряването им с помощта на държавата.
  • 216 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 217 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 218 Ангел Грънчаров

    30 9 Отговор
    Браво!!! Има достойни адвокати!!! Поздравления! Ха сега да видим как ще реагира таваришч Гешинский!!!
  • 219 БРЦК

    16 9 Отговор
    Рептили= Ротшилдови=Герб палачи на БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ НО ЗНАЙТЕ ЖИВОТА НЯМА ДА СПРЕ С РУСИЯ СМЕ СМЕЛИ В БОРБАТА
  • 220 Вввввв

    3 17 Отговор

    До коментар #211 от "Ти ходил ли си на училище":

    Аре моля да не си говорим за история. Защото нищо че съм българин в сравнение с турците сме варвари. И мога да ти дам много примери в тази насока. А дали съм ходил на училище едва ли те интересува.

    Коментиран от #250

  • 221 МИХАЙЛОВ

    30 11 Отговор
    ...ЗА НАРУШЕНИЕТО НА ЧЛ.63, АЛ.2
    НА ЗДРАВНИЯ ЗАКОН
    НЯМА ДА ИМ СЕ РАЗМИНЕ,
    НО НАЙ- ВЕРОЯТНО ЩЕ ГО ОТНЕСЕ
    САМО ЗДРАВНИЯ МИНИСТЪР,
    А РЕАЛНО ВИНАТА ЗАТОВА НАРУШЕНИЕ
    Е НА ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО
    И ЛИЧНО НА МИНИСТЪР ПРЕДАТЕЛЯ
    НА БЪЛГАРИЯ...
  • 222 ПРАВ СИ

    24 9 Отговор

    До коментар #216 от "криминално проявен":

    СЕЛЯНИНЪТ ОТ БАНКЯ СИ Е ЖИВА ПЪНДЕМОНИЯ!
  • 223 И аз да кажа

    12 19 Отговор

    До коментар #193 от "Истината":

    По принцип адвокатите не работят ли за клиентите си, а не да изразяват себе си? Или тя в лично качество, щото много се разстроила от съобщенията?
  • 224 А БЕ

    9 17 Отговор
    АКО НЕ КОРОНА ВИРУСА, ТО ЗЛОБАТА ЩЕ ПОГУБИ ТИЯ ЧЕРВЕНИ ПРЕДАТЕЛИ НА РОДИНАТА НИ !
  • 225 И аз си помислих

    9 22 Отговор

    До коментар #95 от "Го4о":

    Че всички, дето са против мерките на правителството са с проруски тежнения. То, като си помислиш те винаги са били против българите. Явно сега искат да измрем в големи количества. Може пък тях да ги почнат някой ден за измяна?
  • 226 ПАНДЕМИЯТА

    12 23 Отговор
    Е по целият свят.Намерете картата на заразните огнища.Форумниците тук са или много ама много прости и не разбират за какво иде реч или са ербапи готови да се зараят от лъжичките в църквите.Вече свърши хубавото време!От сега нататък сме в плен на вируса.Сега ще разберете какво значи да си бил СВОБОДЕН.Свквайте!Само че че след свободата отиваш в болница!
  • 227 Калешева

    14 28 Отговор
    Всички държави вземат ограничителни мерки с цел ограничаване броя на заболелите от Ковид 19,който несъмнено е нещо непознато и много опасно. В България необходимите мерки също бяха предприети и то на време. Това,че някои твърдоглавци сметнаха да се правят на бабаити и да не ги спазват наложи многократното разясняване на опасността от неспазването им както и даването на ежедневна информация за положението свързано с Ковид 19. В това няма нищо страшно и не трябва да се търси под воля теле като се използва казаната от Борисов дума "ад" за да се прави опит за всяване на омраза и раздухване на разделение в държавата при една наистина кризисна ситуация.
  • 228 мислещ

    15 33 Отговор
    Г-жо Гунчева, с този неиздържан поради всякаква конкретика сигнал може да впечатлите масовия читател, но сте длъжна конкретно да посочите какви са извършените нарушения като докажете твърденията си. В най-добрия случай мога да приема, че сте написали есе, отразяващо личните ви чувства, които се опитвате да вмените на цялото българско население.

    Коментиран от #237, #242

  • 229 456

    7 5 Отговор

    До коментар #37 от "Чук и Гек":

    Браво,точно в 10-та.
  • 230 Диамантената ръка

    16 6 Отговор
    Да, ама невменяеми не носят наказателна отговорност...
  • 231 longest hour

    31 12 Отговор
    Вcички cмe c вac! Aз личнo пoдгoтвям жaлбa дo прoкурaтурaтa cрeщу cъщитe лицa, кoятo щe бъдe дeпoзирaнa в cрядa. Прeз 2006, нa бизнec cрeщa, Дoнaлд Тръмп кaзa нeщo, кoeтo нe мoжe дa e пo-вярнo: "кoгaтo тe удaрят първи, ocoбeнo aкo e нeзacлужeнo, eдинcтвeния хoд e дa удaриш oбрaтнo, нo 100 пъти пo-cилнo". Вcички ниe трябвa дa удрямe 100 пъти пo-cилнo гeрбeрacтитe, вceки дeн, дoкaтo cи oтидaт зaвинaги!
  • 232 Лъжа

    21 10 Отговор
    Името Бойко ще бъде табу и много малко родители ще си позволяват да го дават на новородените си деца си в близките няколко години. Сетете се защо.
  • 233 covid22

    15 1 Отговор

    До коментар #7 от "ася":

    стадото като теб няма мозък у главите, вярно е!
  • 234 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 235 Ти ходил ли си на училище

    10 2 Отговор
    Е добре, де...Ето - дай примери, както аз съм дал...Нали в спора се ражда истината както е казал онзи...Ето аз казвам,че ако не е било робството нямаше да сме толкова назад! Дали сме били варвари или не е спорно, но факт е че сме били цветуща държава за своето време до падането под робството!

    Коментиран от #270

  • 236 ХХХ

    33 10 Отговор
    ЧЕСТ И ПОЧИТАНИЯ КЪМ АДВОКАТ ГУНЧЕВА!!!
    ПОСТАВИ ГИ НА МЯСТО....., КАРИКАТУРИ ЖАЛКИ И СМЕХОТВОРНИ!!!
  • 237 The Judge

    25 6 Отговор

    До коментар #228 от "мислещ":

    Всичко посoчено е достатъчно и правно издържано за да се инициира проверка от прокуратурата. Това не е заведено дело, където обосновката е различна. Гледайте си Нова/БТВ/БНТ и не коментирайте материя, толкова далече от вашия ценз и капацитет.
  • 238 ЛЕКАРИТЕ ЩАБА

    12 17 Отговор
    Ви казва истината за пандемията а някой хора се правят на "ощипани моми"Ушите им не искат да чуват лоши неща.Много сте крехки и зле психически.Какво искате да се премълчава горчивата истина заради вашия комфорт?Знаете възпитанието на МАКАРЕНКО. Който не разбира от дума се възпитава с ТОЯГА! Та дотам я докарахме.Ближем лъжичките на поповете!Не се правете на по прости от колкото сте!
  • 239 котопакси

    26 10 Отговор

    До коментар #110 от "Пишман възрожденец":

    Ти гледай Коцето да не дойде на власт че тогава кой ще те спасява теб незнам . А Елена е много по умна от държавният изменник Борисов и оня ненормалник Муфтачийски .

    Коментиран от #277

  • 240 black cat

    26 9 Отговор
    Мили герберчета, като пратят Вожда ви на съд, заедно с цялата му пасмина, дали ще скачате по площада с плакати "Справедливост за Бойку"? Ще сте се изпокрили по дупките и ще разправяте на всички, как винаги сте били против него, дори и репресирани може да се искарате, нали милички? Дааа, ама ние знаем кой е кой!
  • 241 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 242 under armor

    22 5 Отговор

    До коментар #228 от "мислещ":

    Вие сте специалист по право толкова, колкото господаря ви пожарникар по квантова механика! Защо не си гледате погребалната хроника по БНТ?
  • 243 котопакси

    29 7 Отговор

    До коментар #173 от "Пролет67":

    Добре му го каза на този гербаджийски пуяк .Елена Гунчева е изключително красива жена и десет пъти по умна от Борисовци , Муфвтаджийски и Ананиевци Впрочем всеки може да я види и на нейният канал във ЮТУБ .

    Коментиран от #253, #278

  • 244 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 245 чичо

    5 3 Отговор

    До коментар #114 от "гост":

    Писача не е един.Конете ги видях при „оня с коня",а магарето си ти.Дали не обиждам магаренцата.
  • 246 локомотива

    18 4 Отговор
    Неправилно разсъждавате,всички знаем че е пълен простак и няма нормален изказ,що се вързвате.
  • 247 Стоян Георгиев

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "3121":

    Супер!
  • 248 Адаша

    8 22 Отговор
    Тая адвокатка
    да не се брактиса от страх,като и гледам физиономията ми докарва повече на неадвокатка,а...
  • 249 Браво

    32 6 Отговор
    Време беше! В къщи се наложи дори да забранявам гледането са сутрешните брифинги, че жената много се шашка и цял ден е притеснена!
  • 250 Ти ходил ли си на училище

    11 0 Отговор

    До коментар #220 от "Вввввв":

    E дoбрe, дe...Eтo - дaй примeри, кaктo aз cъм дaл...Нaли в cпoрa ce рaждa иcтинaтa кaктo e кaзaл oнзи...Eтo aз кaзвaм, чe aкo нe e билo рoбcтвoтo нямaшe дa cмe тoлкoвa нaзaд! Дaли cмe били вaрвaри или нe e cпoрнo, нo фaкт e чe cмe били цвeтущa държaвa зa cвoeтo врeмe дo пaдaнeтo пoд рoбcтвoтo!

    Коментиран от #258, #291

  • 251 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 252 hmhmhm

    9 15 Отговор
    Трагедия сме. май трябваше да стане като в Италия
  • 253 KIKO

    5 2 Отговор

    До коментар #243 от "котопакси":

    Тц... тц... тц... тц...тц...........
  • 254 Buba

    16 24 Отговор
    Не мога да повярвам на това тържество на глупостта, което чета както в жалбата така и в коментарите. Вие нямате уважение към хората, които се опитват да ви спасят живота, нито лекари, нито хора на науката, нито управляващи, борещи се с тежка криза. Заразените в България са малко именно заради това, че се уплашихме навреме, заради т.нар. "паника" , която ни накара да вземем мерки и да се пазим, докато други смелчаци и непукисти плащат висока цена.
  • 255 ешрхъ

    3 3 Отговор
    бой деба
  • 256 Бг.реалност

    24 5 Отговор
    Много добре.
    Браво !
    Но по-интересното е от тук нататък какво ще стане.
    Пак нищо !
    Да търсиш демокрация по време на диктатура е все едно да търсиш съвест в
    бг.парламент.
  • 257 Tozi

    16 5 Отговор
    Този майтапчийски не беше ли онзи дето можеше да педизвука политически скандал с изявлението си че в някоя държава тестват след когато при паднат.
  • 258 Tozi

    1 10 Отговор

    До коментар #250 от "Ти ходил ли си на училище":

    Ти до кой клас си ходил. Или си Маке? Ако искаш да бъдеш историк питъй историк

    Коментиран от #266

  • 259 Я ,повтори

    14 0 Отговор

    До коментар #7 от "ася":

    Ася,това адвокатката за заплаха го възприема .Ако нещо и се случи ще си носиш последствията ( знаела си ,а не си уведомила органите).
  • 260 Нашия

    11 21 Отговор
    Трябва да сме благодарни а не да съдим хората които не допуснаха България да се превърне в ад. Стойте си вкъщи и не вършете глУпости
  • 261 Ха ха

    17 6 Отговор

    До коментар #209 от "ДОРОТЕЯ":

    Долутея,Долутея, всички сме в затвора България.Там ще сме докато Шайката с Тиква начело ни управлява.
  • 262 Чебурашка

    5 7 Отговор

    До коментар #147 от "И. Д.":

    Я напиши колко субсидия ще вземеш за този коментар,че почнах да огладнявам.
  • 263 дядо

    16 6 Отговор
    Чета че Б оико е мутра .А мутрите освен даплашат друго немогат.
  • 264 Лило,не кълни

    9 6 Отговор

    До коментар #200 от "Лили":

    Лило,не кълни.Но и ти си невярваща като ОНЯ където във внуците и децата си се кълне.

    Коментиран от #312

  • 265 МАНАФА

    10 2 Отговор

    До коментар #209 от "ДОРОТЕЯ":

    Доротея, ДоротеяЯЯЯЯ, да ти го отвея, ама и за това не ставаш.
  • 266 Ти ходил ли си на училище

    9 3 Отговор

    До коментар #258 от "Tozi":

    Въпросът ми беше към ввв
    . Нищо общо с Македония, Гърция, Пирин и т.н....
    да, ходил съм... когато в училището учителят беше истински учител - достоен и уважаван , дори и да удари някое келеме защото се прави на отворен, когато се пишеха истински оценки, когато се пишеха двойки и незнаещите повтаряха. а не примерно в 7ми клас да не могат да си напишат името...
    Та въпросът беше за онзи - ВВВ. Че българите са повлияли отрицателно на Османската империя...Моля???? Смех!!!

    Коментиран от #271

  • 267 Ха ха

    13 5 Отговор

    До коментар #174 от "Адвокатче":

    Точно .И ти си забелязал,че са организирана престъпна група.Гешев,спиш ли?
  • 268 прееспунират

    6 1 Отговор

    До коментар #149 от "Ара":

    ПРЕЕКСПОНИРАТ може би
  • 269 sbs

    20 8 Отговор
    Адвокат Гунчева направете снимка в бизък план на масово предлаганите маски --приличат на оградна мрежа и задайте въпросът -това ли ще ГИ спаси или целта е да се вземе и последният лев на пенсионера -защото те са масовите потребители -----и най вече са само разход за така наречената Е.Т. ДЪРЖАВА
  • 270 Вввввв

    16 3 Отговор

    До коментар #235 от "Ти ходил ли си на училище":

    Спор да няма имали сме много моменти да се гордеем че сме българи но за съжаление в природата всичко е циклично. Възход, падение, възход, падение просто сега сме в падение и няма изгледи да се измъкнем. За 30г виждаш ли колко се срина образованието, културата, ценностите. Аз самия говоря вече като каруцар. За 110г развитие в образование, култура, науки и т н след 30г виждаш какви са ценностите. Без коментар.
  • 271 Вввев

    1 4 Отговор

    До коментар #266 от "Ти ходил ли си на училище":

    А за турцитетова е метафора както сам си се досетил. Между другото това е виц. А и както сам знаеш в природата по силния оцелява. Така и ние с турците.

    Коментиран от #273

  • 272 ПП ГРУБ

    3 1 Отговор

    До коментар #80 от "Тошко":

    Слабо си се ударил, щом пишеш глупости не си умрял само си изпращял.
  • 273 Ти ходил ли си на училище

    5 0 Отговор

    До коментар #271 от "Вввев":

    Да, така е! Радвам се, че се разбрахме! Жив и здрав!:)
  • 274 ГРАНДЕ ЛЪЖА

    20 4 Отговор
    Бойко Борисов
    Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разказва спомени от детството
    Обрах джанка и баща ми ме би, повече не съм крал..."

    Коментиран от #279

  • 275 Иваноеа

    7 5 Отговор
    Браво само така
  • 276 КРОМЕО

    21 6 Отговор
    НОТОРНО известно е колко некомпетени хора заобикалят Боко и споменатите нв този сигнал са само върха на айсберга от некомпетентност носещ се по течението...
  • 277 Що,

    7 2 Отговор

    До коментар #239 от "котопакси":

    Не научите веднъж за винаги правилото за пълния член: Минимумът поне, е че като има предлог не може да има пълен член. Не може, бе ! Хайде ако "подлог" ви е много академично, поне това запомнете- грешно е ". ...за премиерЪТ ...на ЗападЪТ ". Мисля всички хора трябва да се погрижат Копейкин- да не идва на власт

    Коментиран от #313

  • 278 И аз да кажа

    6 13 Отговор

    До коментар #243 от "котопакси":

    Е хайде стига, достатъчно реклама й направихте на Гунчева. Направо ме смайвате ,като кажете кой колко ПЪТИ бил по- умен от друг. И как ги съпоставихте? Мозъците им претеглите или IQ- тестовете им сравнихте?

    Коментиран от #314

  • 279 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    7 10 Отговор

    До коментар #274 от "ГРАНДЕ ЛЪЖА":

    Нинова и това не разказва. Направо си гушна Техноимпекса......
  • 280 UFO

    28 11 Отговор
    Дано тази адвокатка не е единствената бяла лястовица . Най после мислещ човек !
  • 281 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 282 Станимир

    25 9 Отговор
    Тези боклуци трябва да са в затвора щото направиха народа да страда още повече И продължават да го правят
  • 283 ПРЕСА

    16 9 Отговор
    Баце ще излезе на 14 май и ще ви каже,драги българи Вие участвахте в Сладко отмащение,Честито!
  • 284 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 285 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 286 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 287 коз

    5 15 Отговор
    Бъдете благодарни на тримата не дс ги плюете защото щяхме да сме много много зле като други страни а благодарение на мерките сме добре зс сега.Още човече трябва да се затегнст мерките за да сме добре.Които не го разбира или е много глупав или луд.

    Коментиран от #318

  • 288 До 43 форумец

    5 11 Отговор
    България е 7 милиона Средната продължителност на живот е 75 год Годината има 365 дни.
    7000000000 : 75 след това делено на 365 први броя на умрялит всеки ден = 255 човека. От корона вирус колко?.
  • 289 Браво

    16 5 Отговор
    Е това е публично поставяне на място!
    Конгратс за адвокатката!
  • 290 Лекарю от първа линия

    16 6 Отговор

    До коментар #124 от "Лекар от 1 линия":

    Виновни ще бъдат не зъбчатите колела, а онези от още по първата линия, които държат болните хора в къщи, преглеждат ги по телефона, лекуват ги с парацетамол и ги чакат да направят усложнения. Кога при първи симптоми на вирусно заболяване, не сме започвали веднага с антивирусно, а сега при този уж много опасен вирус, първите дни - парацетамол.
  • 291 Док

    8 2 Отговор

    До коментар #250 от "Ти ходил ли си на училище":

    Каква цветуща държава е била България през 14-ти век? Разделена н а две царства - Видинско на Иван Срацимир и Търновско - на Иван Шишман, както и Добруджанско деспотство на Добротица, Тракия и Родопите са в пределите на Византия. Болярите са се хванали гуша за гуша, не са зачитали централната власт, кумани постоянно са прииждали от север, и на всичкото това е имало и чумна епидемия! А?

    Коментиран от #310

  • 292 И сега

    16 4 Отговор
    И сега трябва да се намерят мисирки с топки, появи ли се Каскета постоянно да му задават въпроса как върви разследването на Борисов, Мутафчийски и Ананиев, и с какво те са по различни от хубавата професорка.
  • 293 Драс

    9 4 Отговор
    Адв.Гунчева, допълнете изложението си към прокуратурата с нещо много важно-- не спазване на Конституцията на РБ, чл. 37, Ал. 2, на посочените от Вас лица, където се казва /цит.по памет/, че всички /подчертавам ВСИЧКИ/ вероизповедания са длъжни да спазват законите на страната при необходимост от защита на държавната сигурност, обществения ред и НАРОДНОТО ЗДРАВЕ!!! Визирам дадената безумна и незаконна превилегия на Бълг.Правосл.Църква пред останалите духовни деноминации да остави вратите на ХРАМОВЕТЕ за Празниците ОТВОРЕНИ!?
    Освен това, редно е Прокуратурата да поиска от Държ.Здравна Инспекция потвърждение за ДОПУСТИМОСТТА на практиката на същата превилегирована църква, да дава Св.Причастие на богомолците С ЕДНА ЛЪЖИЧКА!?
  • 294 стефан

    19 5 Отговор
    Така се управлява "калпав материал"- СТРАХ, ЛЪЖИ И БОЙ! А, че материала е калпав го доказва избирането на ГЕРБ 3/три/ пъти да управлява!

    Коментиран от #345

  • 295 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 296 dsсса

    5 2 Отговор
    Аз още съм уплашен.
  • 297 111

    9 20 Отговор
    Е, по-тъпо нещо не съм чувала да се прави! Дано няма в дома й починал! Дано няма близки в Ню Йорк, Италия, Испания...! Аз имам и треперя за тях, че приятелите са им починали, а до вчера са били са в една стая и никой не ги тества!
    Нашите медици се борят за нас, а ние се чудим каква глупост да измислим!!!
    Госпожо, щом не ви е страх, отидете и станете доброволец! Не подавайте он-лайн заявки да съдите някой!
  • 298 1122

    10 1 Отговор
    към 74 бай шиле.Защото не работещите преди корона вируса така и не намериха повод да се хванат някъде на работа,защото си получаваха помощи от държавата,и сега пак на това РАЗЧИТАТ.Нали ББ разпореди всичката не продадени хранителни стоки да отидат пак за тях.
  • 299 Някой

    10 17 Отговор
    Обърнахте демокрацията в свободия и анархия!!!!!
    Радвайте се, че в нашата страна няма война, както на други места. Тогава щях да ви питам. дали ще пишете жалби и ще ходите на разходки, защото времето било хубаво.
  • 300 ivo

    6 2 Отговор
    само браво Не стига
  • 301 ВИРУСОНОСИТЕЛ

    11 19 Отговор
    Адвокат Гунчева, ако започнем да мрем като в Италия, Испания, САЩ също ли ще подадете сигнал срещу изброените по горе от вас лица?????? Тогава причината каква ще бъде??????

    Коментиран от #305

  • 302 минаващ

    3 4 Отговор
    А защо не са квалифицирани като ОПГ?
  • 303 Кой68

    4 13 Отговор
    Поредния PR на човек без работа.....
  • 304 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 305 минаващ

    16 4 Отговор

    До коментар #301 от "ВИРУСОНОСИТЕЛ":

    Тя не е против мерките, а против начина на прилагането им. Ама мисленето е сложен процес и не е за всеки. Тъй, че не се напъвай с реториката.

    Коментиран от #306

  • 306 Някой

    6 9 Отговор

    До коментар #305 от "минаващ":

    В извънредно положение, да не искаш да ходят да молят всеки по отделно ?????Явно мисленето, не се отдава и на теб самия !

    Коментиран от #311, #331

  • 307 М О Д Е Р А Т О Р Е

    5 8 Отговор
    Това че ме изтри не означава че немога да си мисля същото. Има една поговорка. НА ЧОВЕК ДОКАТО НЕ МУ БРЪКНЕШ В ДЖОБА ИЛИ ЗДРАВЕТО НЕМОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС...... И след като действията на тая за мен са ОВЧИ как да реагирам
  • 308 Д. Драганов

    5 0 Отговор

    До коментар #43 от "незнайко":

    Че то това беше ясно още в началото. И го казаха уважавани и утвърдени анализатори.
  • 309 никой

    5 8 Отговор
    тази да ходи на първа линия.
  • 310 Ти ходил ли си на училище

    3 0 Отговор

    До коментар #291 от "Док":

    Рзбира се, че нямам предвид последните няколко десетилетия преди османското нашествие.
  • 311 ххх

    11 3 Отговор

    До коментар #306 от "Някой":

    А, каскетурата кога ще се произнесе? Не за друго ,ами да се посмеем малко!Ще четем ли пак за пръскачките на НС?
  • 312 коня

    4 2 Отговор

    До коментар #264 от "Лило,не кълни":

    Тук съм.Ти си говедо.Пожелавам ти да си получиш необходимата доза вируси,достатъчна да те прати в спешното,ще изпратим Бойко да ти побае да се свестиш.
  • 313 Лили

    2 4 Отговор

    До коментар #277 от "Що,":

    Минимумът поне,е че/ало,а ти как си в граматиката,че да критикуваш бееее..?Запетайката ти пред Е,а не пред ЧЕ,алоууууу!!!
  • 314 Лили

    1 2 Отговор

    До коментар #278 от "И аз да кажа":

    АЗ ИМАМ IQ 138,колко имате вие?!

    Коментиран от #319

  • 315 аз съм Веска

    5 0 Отговор
    Аз бИх го заплюла без свидетели .... Духовниците видяли ,че затваря пазарищата , а оставя отворени ябанджийските вериги ...и измислили техниката " СЕПУКО " . У НАШЕ СЕЛО НА ТЕА ИМ ВИКАМЕ " ТЪПО ПАРЧЕ " ... А У НЕГОВО - "МИН...ПРЕД " !!!
  • 316 jedy night

    6 1 Отговор

    До коментар #8 от "Stormtrooper":

    Каква първа линия.. Смешни сте.
  • 317 Ессерем

    2 5 Отговор

    До коментар #200 от "Лили":

    Никой не трябва да бъде над закона,Лили!За вирусите и кой да ги "хване" или не за твое и на Гунчева добро не решавате вие!
  • 318 И8ииои

    2 0 Отговор

    До коментар #287 от "коз":

    За себе си ли говориш.
  • 319 Репресиран от герб

    4 2 Отговор

    До коментар #314 от "Лили":

    Дано да е така както казваш. Аз съм наравно с теб но нещо не вървим в една посока защо ли.
  • 320 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 321 антигунчев

    1 10 Отговор
    вероятно права е Гунчева, ...щото ето нея я е застигнало....
    е с явно нарушено психично равновесие
  • 322 Омръзна ми от некомпетентна пасмина

    10 3 Отговор
    Крайно време е да подкрепим усилията на доблестната Елена Гунчева и по всички възможни начини! Рапространявайте вестта за нейната постъпка и дано т.н. главен прокурор с партизанското име "Каскетът от друмищата" да започне да си върши работата, за която му плащаме от нашия джоб!
  • 323 Милен

    8 2 Отговор
    Браво на адвокат Гунчева!
  • 324 Пепа Петрова

    2 9 Отговор
    Уважаема Госпожо адвокат, нека бъдем благодарни, че в този тежък момент имаме отговорно правителство, което действа абсолютно адекватно на ситуацията. Крайно време е да се опомниме и да оценяваме с благодарност положителните неща в нашата родина. Престанете да търсите само негативите. Ако не можем да помогнем, нека поне не пречиме на качествените хора. Благодариме, че ги имаме точно в този момент. А който никога не е управлявал повече хора от себе си и семейството си , и не е носил отговорност нека да се въздържа от крайни оценки. Вероятността да не са верни е 100%
  • 325 Аз аз

    7 1 Отговор

    До коментар #147 от "И. Д.":

    Е те голяма отговорност носят за нас! Няма що! Грижат се за нас, да си пращаме.рудовно сметките за да може да има пари в хазната и те да ни крадат! Нито ни плащат сметките, нито ни дават пари докато трае това извънредно положение.
  • 326 Омръзна ми от некомпетентна пасмина

    8 3 Отговор
    Крайно време е да подкрепим усилията на доблестната Елена Гунчева и по всички възможни начини! Рапространявайте вестта за нейната постъпка и дано т.н. главен прокурор с партизанското име "Каскетът от друмищата" да започне да си върши работата, за която му плащаме от нашия джоб!

    Коментиран от #340

  • 327 Браво Гунчева

    8 2 Отговор
    БРАВО.Герберите начело с Вожда си искат Извънредно положение да е до Изборите.Хайде Гешев ще имаш ли смелоста да ги подведеш под отговорност.

    Коментиран от #335

  • 328 СТОП

    3 0 Отговор

    До коментар #70 от "Абе":

    ЮФ на СУ .
  • 329 Иво Кувлиев

    2 9 Отговор
    Народе, спазвайте правилата и се пазете. Ако не уважавате труда на тези, които денонощно не спят за да ни помогнат, то ценете и уважавайте себе си . Аз като медик , ви казвам- пазете се.Дано разбирате разликата между медик и адвокат
  • 330 Не мой тъй баби

    6 1 Отговор

    До коментар #200 от "Лили":

    Само изкуфял псевдоинтелигент днес може така да кълне непознати, но доблестни граждани на страната ни! Очевидно това криещо се Лили по подмазвачество иска да надмине Лили Винетката от герберастите. А коефициентът на нейната интелигентност и човешко безочие е 00. Но в името на справедливостта ми се иска всички изречени пожелания към Гунчева от устата на това Лили да се върнат умножени по 100 на самото Лили и нейните близки.
  • 331 минаващ

    6 0 Отговор

    До коментар #306 от "Някой":

    Позна. Трябва да се стреснат хората. Като гледам, Каракачана направо се е насрал от страх. Ама той вече и без това е взел-дал Вижда се от километри.
  • 332 Не подкрепям

    1 3 Отговор

    До коментар #135 от "Елена Гунчева":

    По същество машината ще работи на пълна мощност ,за Вашата реклама без да има никакъв друг резултат освен много труд на вятъра.
  • 333 Логика

    3 4 Отговор
    Ноторно означава известно.В писмения сигнал ноторно известно по същество е тафталогия.Учи се в първите години при обучението по право. Изводите в изложението на адв.Гунчева по -скоро са сигнал за мерки по ЗЗ и специализирана помощ .

    Коментиран от #348

  • 334 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 335 Кого..

    3 4 Отговор

    До коментар #327 от "Браво Гунчева":

    Кого да подведе. Има ситуация в светът, има ситуация в Европа, има ситуация в България. Има решение на парламент има решение на правителство. Ето тук вече изплува Ганьо, в такъв момент да подлагаш на съмнения пред обществото решения или изказвания на държавно отговорни хора. Авторката май трябва да бъде разследвана. Ако пък не са решили от ПОЗИТАНО ДА ВИ Я СЛОЖАТ НА ДОНДУКОВ
  • 336 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 337 Адвокат

    2 9 Отговор
    Елена Гунчева е доста изявена поборница срещу правителството на страниците на Фрогнюз и пр. Там се отличава с малко познаване на правните постулати, но с амбиция и хъс да поведе борбата като Жанд,Арк. И тук личи неопитност на младата и без достатъчен житейски и професионален опит адвокатка.Премиерът, шефът на щаба и здравният министър предупреждават хората за тежки последствия ако не спазват правилата на извънредното положение. Те им казват - спазвайте въпросните правила. Спазвайте социална изолация и пр., защото... ще стане това и това. Ако търси аналогия с Волен Сидеров и Костя Копейкин, които прокуратурата наистина разследва - те казват обратното - не спазвайте правилата, нарушавайте ги, а Коста Копейкин направо заплаши, че в държавния резерв нямало нищо. Има разлика, нали Гунчева? Обаче Гунчева е фен на Волен Сидеров и Костя Копейкин /Костадин Костадинов/. Обичайно заклеймява като соросоиди, противниците си. Защото е ангажирана в политическа борба. Както Копейкин и Сидеров. Дали са соросоиди противниците й от властта, е отделен въпрос. Но че не са по вкуса на Гунчева и Сидеров е сигурно.
  • 338 9689

    3 1 Отговор
    Каскет Гешев недей дряма иначе ще правиш компания на мутрата и слуги....

    Коментиран от #349

  • 339 NNN

    3 6 Отговор
    В момента хората нарочени от ГУНЧЕВАТА, карат в мъглата - без карта, без компас, самолета, в който сме всички ние. Всички ние им дължим БЛАГОДАРНОСТ, УВАЖЕНИЕ и ПОДКРЕПА! И да стискаме палци, да успеят! Това е НОРМАЛНОТО!.......... Не искам да и давам квалификации, то е ясно.
  • 340 SISO

    2 2 Отговор

    До коментар #326 от "Омръзна ми от некомпетентна пасмина":

    "доблестната Елена Гунчева..." - ха, ха, ха..... 😋
  • 341 Марлена Пончева

    3 2 Отговор
    Дано прокуратурата да предприеме необходимите действия.Всичките действия от страна на здравния министър,на главния санитарен инспектор противоречат на закона за здравето.Поздравявам адвокат Гунчева за предприетите действия
  • 342 Георги Динев

    3 2 Отговор
    Браво , следващото :

    ОСТАВКА > СЪД > ЗАТВОР !

    Коментиран от #343

  • 343 Ами

    1 1 Отговор

    До коментар #342 от "Георги Динев":

    Ще ти се, ама нема.....
  • 344 Neon

    4 5 Отговор

    До коментар #33 от "Гуня адвокатина":

    Глупости, няма нужда, и с просто око се вижда пълната несъстоятелност на т. н. СИГНАЛ. Адвокатката, меко казано, заблудена, тия дето и ръкопляскат, също.
  • 345 Тути

    1 0 Отговор

    До коментар #294 от "стефан":

    Ай, стига, бе....
  • 346 Евгени

    4 6 Отговор
    Перфектна е адвокатката. Сега по закона за извънредно положение да се сезира прокуратурата, че с тази жалба подкопава авторитета и мерките взети от правителството. Само за миг, от изгряваща ще се превърне в падаща звезда. Бойко и Мутавчийски водят на цяла Европа със само 5 на милион загинали, срещу 38 Германия, 167 UK and counting, над 200 Франция , над 300 Белгия, Италия, Испания.
    Победителите не ги съдят! Въпрос на желание е тази адвокатка да бъде подведена под отговорност заедно със Сидеров. Опита за индивидуална реклама ще и се отплати. Времето ще покаже как.
  • 347 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 348 Логика на квадрат

    2 0 Отговор

    До коментар #333 от "Логика":

    ТафтОлогия, а не тафтАлогия. Учи се в първите години при обучението по правопис, далече преди университета.

    Коментиран от #350

  • 349 , KIKO

    1 1 Отговор

    До коментар #338 от "9689":

    Тц.... тц.... Тц.... Тц.........
  • 350 5949

    1 2 Отговор

    До коментар #348 от "Логика на квадрат":

    Дребнаво......!
  • 351 Пришълец

    4 3 Отговор
    Спекуланти с ел-мазни очички
    пак ред нов световен редят.
    За вселенската власт и парички
    безпощадни интриги кроят.

    Разиграват коронни игрички.
    Корумпират диктатори с власт.
    Алчни медии като осички
    разгласяват поредния фарс

    Филантропи с ел-мазни очички
    трилиони от борси доят.
    До живот ще ги плащаме всички.
    А народите - жертви броят.

    А диктаторът недобрадясал
    за ПийАр без умора е луд.
    От безкрайната власт ковидясал.
    Кой да каже, че „Царят е шут“.
  • 352 Makc

    0 0 Отговор
    Супер евала !!!
  • 353 Мария Панкова

    9 2 Отговор
    Аз съм жена на 78 год.Имам рискови заболявания-скоро прекарана пневмония и благодарение на д-р Маринов от Пета градска болница и лекуващ д-р Думанов оздравях,с диагнози установени от кардиолог д-р Г.Тодоров от Втора градска болница-сърдечно-съдови заболявания, хронични бъбречни заболявания - спазвам всички разпореждания на щаба ръководен от д-рМутафчийски.В резултат на едномесечния наложен режим да несе движа дори и за дребни покупки в квартала, който живея,получих депресия и психично натоварване от изказванията на тримата Б.Борисов,Д-р Мутафчийски и министър Ананиев.На 7.04. 2020 год.излязох от сърдечен ритъм 135 пулс в 2 часа през ноща.Взех всички преписани мерки за такъв случай и сутринта бях на спешен преглед в болницата Въпреки изключително качествмената медицинска помощ, дадена ми от д-р Тодоров пулса ми рязко спадна на 47удара за минута.Паническият страх , настъпил в семейството ми преудоляхме с абсолютна забрана да гледам телевизиите на какъвто и да е канал /всички телевизии, журналисти и канени гости създават изключителен страх и напрежение на възрастните хора, деца и затворените по- млади без работа в домовете си хора/.Разберете господа държавни ръководители, карантина не включва страх, напрежения, немотия, несигурност.Била съм в карантина като дете за заболяла около мен братовчетка.Нито веднъж близките ми не създадоха това напрежение, което сега е създадено изкуствено.Не знам какво целят тези хора!Не знам и дали българския народ ще успее да из

    Коментиран от #377

  • 354 Dan

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "Stormtrooper":

    И кво ще стане бе.ква първа линия те гони с десетината заразени дневно дето сигурно половината само кихат
  • 355 Дес

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "1234":

    Това урок по сричкопренасяне ли е?
  • 356 само аз ли мисля така

    4 8 Отговор
    интересно дали всички които подкрепяте това барабар с юристката готови ли сте да поемете отговорността от това че правите опити да възпрепятствате опитите на правителството да спаси вашите и нашите животи само 10 -15 дни ни делят от катастрофата като гледам как се мандахерцате по магазините не дай бог да се случи но с тези действия това ни чака

    Коментиран от #358

  • 357 ВИКТОР

    4 2 Отговор
    ТОВАРИЩИ ПОЗИТАНЦИ , НЯМЯ НАЧИН ДА НЯМАТЕ МОЗЪЦИ , ВСЕ НЕЩО ИМА В ЧЕРЕПИТЕ ВИ ! ВСИЧКИ , ЗАЕДНО С АДВОКАТКАТА , СТЕ БОЛНИ ОТ ЧЕРВЕН ВЯТЪР ! АКО ИЗПЛЯМПАТЕ ПОДОБНО НЕЩО В ИТАЛИЯ , ИСПАНИЯ..... , ДОРИ И В ЛЮБИМАТА ВИ РУСИЯ , ЖИВИ ЩЕ ВИ ОДЕРАТ ! ПОНЯЛИ ?

    Коментиран от #359, #360

  • 358 Kirumo

    3 2 Отговор

    До коментар #356 от "само аз ли мисля така":

    Какви животи, каква катастрофа за нещо с опасността на настинка? Обикновените хора си го изкарват на крак, а много от тях дори не знаят, че са били болни.

    Коментиран от #370, #376

  • 359 Kirumo

    4 1 Отговор

    До коментар #357 от "ВИКТОР":

    Препоръчвам ти да погледнеш кадри от болниците в Италия, Испания и Русия. Но не кадри от медиите, а любителски кадри и ще разбереш, че в тези любителски кадри, същите болници които, казват по медиите, че са препълнени, всъщност са празни, любопитно ми е да чуя мнението ти относно това. Препоръчвам ти преди да ми отговориш, да научиш граматика и правопис на български език, а и тези главни букви не са приятни.
  • 360 Kirumo

    1 0 Отговор

    До коментар #357 от "ВИКТОР":

    Не знам как виждаш цвят във вятъра, но аз съм на мнение, че вятъра няма никакъв цвят
  • 361 Немаскарянец

    2 2 Отговор

    До коментар #212 от "прпр":

    Простакът е кремък- корав и могъщ,
    Простакът е демон без лик, весдесъщ
    Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
    Удариш на кухо, простакът звучи.

    Простакът не чака, не знае предел
    и стига простакът до своята цел,
    Защото простаци край него вървят
    и дават му знаци и правят му път

    Надкласов, безкласов, без род и съюз,
    но винаги касов, но винаги в плюс
    Без ден да протакаш, дори да кърви
    война на простака до смърт обяви

    За срам на Европа, на всичките нас,
    когато докопа в ръцете си власт
    По страшен от спина, по-жилав от рака,
    сега за сега се оказа простака.

    Радой Ралин
  • 362 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 363 Дешка Минчева

    3 2 Отговор
    Браво за смелостта ! Такива хора като вас трябва да водят нацията ни, а не глухи и слепи послушковци ! Желая ви здраве и УСПЕХ !
  • 364 Ива

    2 1 Отговор
    Браво!!!
  • 365 Крис

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Stormtrooper":

    Тази първа линия ми излезе на първата линия
  • 366 Ивайло

    2 3 Отговор
    здравето на хората здравите хора да не носа пак ни накарахте да нося на ново маските нарочно кара на сила да се разболея народа и децата маската помага на 5G мрежата вкарват вълните Унищожаване на хора, животни и природа посредством 5G излъчването да смукват клетките кислорода уврежда мозък и централната и нервната и система и в черен дроб и бял дроб днес видя малки деца не трябва носят маските слава имунната система майките насила разболяват собствените деца.





    Видяно в 0:41 ч.
    Край на разговора в чата

    Напишете съобщение...
  • 367 АнтиКОЙ

    2 2 Отговор

    До коментар #69 от "цъфнала тиква":

    По-добре ще бъде ако на 24.05 напълним площадите.

    Коментиран от #374

  • 368 АнтиКОЙ

    0 1 Отговор

    До коментар #136 от "Milena Petrova":

    Ами тогава се хвани за ушите си и се удари в асфалта!
    Ти го кръщаваш, то скача и пърди.
  • 369 емил илиев

    2 3 Отговор
    До всички вас които коментирате без да си напишете дори истинските имена : Живяхте ли по време на "комунизъма" мракобесния ? Преживяхте ли нищетата при Луканов отгледахте ли тогава невръстните си деца или самите вие тогава сте били такива ? Оцеляхте ли при кризите на ......и Жан Виденов ? Видяхте ли как пенсионерите бяха ограбени от комсомолските кадри с пирамиди и приватизация ? Явно на много хора им е къса паметта или са с оскъдни знания за държават в която са родени !!! А лъжата за Чернобил..че ни искараха на манифестация тогава след хубавия радиационен дъжд.. много хора измряха от последствията ....Най сетне в тази обрулена от комунисти комсомолци спортисти и др. соц. троли се извършва нещо като ХОРАТА ....слепи ли сте за това какво става в света около нас умират много хора....ами дайте да си свалим маските да спрем да се мием и къпем...то и без това повечето българи го правят един път седмично.. и да излезем на разходка че да отидем на кино на театър....ресторант..на митинг в подкрепа на еди кой си ...манифестация дори....да се плъзне хубаво заразата удържана с толкова усилия на добросъвестни граждани че тогава наистина да дойдат и хладилните камиони а не само да ВИ плашат с това както ви се иска....ПОЛОЖЕНИЕТО Е СЕРИОЗНО И НЕ ВСЯВАЙТЕ НЕДОВЕРИЕ !!!
  • 370 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 371 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 372 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 373 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 374 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 375 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 376 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 377 емил илиев

    2 2 Отговор

    До коментар #353 от "Мария Панкова":

    Българина както и рома /циганина/ за съжаление разбира само от заплахи и наказания това е единствения начин да му се въздейства дори когато е за негово добро !!! В такава ситуация приемете че това е единствения възможен метод да опазят и нас които разбираме и от дума !
  • 378 ГОСТ

    1 1 Отговор
    БРАВО НА АДВОКАТ Г-ЖА ЕЛЕНА ГУНЧЕВА!!!! ПЪЛНА ПОДКРЕПА!
  • 379 ГОСТ

    1 0 Отговор
    Тая атеистична адвокатка обаче не е права за някои неща . Ада СЪЩЕСТВУВА! Ада го има във вечността, както и Рая - Царството Божие.

    Тая адвокатка е права само за едно -че правителството придава истерия и повече значение на вируса и че те плашат и безпокоят народа.

    Този вирус трябва да се казва китайски или Ухански вирус, защото Короната е свят венец и украшение за глава, носена от царски и духовни личности. Не може Короната да бъде наименование на гнусен китайски вирус.
  • 380 ГУНЧО

    1 4 Отговор
    иМАМ ЧЕСТА ДА ПОЗНАВАМ ТАЗИ ИЗМИСЛЕНА КОМУНИСТИЧЕСКА АДВОКАТКА,ДЕТГО СИ НЯМА ГФРАМ ПРЕДСТАВА ОТ ПРАВО И ЮРИДИЕСКИТЕ НАУКИ. ГОЛЯМА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ И САМОЧУВСТВИЕ БЕЗ ПОКРИТИЕ.ПАЧАВРА ТЪПА "УФСЪ".ХОРАТА ИСКАТ ДА ТЪЕ ПРЕДПАЗЯТ ДА НЕ СЕ ЗАРАЗИШ, ТИ МИ ГОВОРИШ ЗА СЪВСЕМ РАЗЛИЧНИ НЕЩА. ОСВОБОДИ КАНТОРАТА И МАРШ БА СЕЛО ДА СИ ГЛЕДАШ КОКОШКИТЕ.

    Коментиран от #382

  • 381 Сама

    4 0 Отговор
    Загубих съпруга си преди дни. От момента на обявяването на извънредното положение спазваме наложените мерки. Детето ми не е излизало от вкъщи. Аз ходя на работа при специален режим и при спазване и съблюдаване на всички наложени изисквания. Сега не ходя, вкъщи съм, за да се справя с положението си, да вдигна на крака детето и свекървата си. Тази масова медийна психоза и манипулация доведе мъжа ми до абсолютен стрес, което му докара и фатален инсулт. Прецених, че в дадената ситуация, не мога и погребение да направя и не би било редно с оглед на наложените мерки. Кремирах го. Не дадох възможност на никого да се сбогува с него... И двамата бяхме съгласни, че ситуацията е страшна и сложна в световен мащаб. Но това денонощно манипулативно и умишлено стресиране на хората, не води до нищо добро. Болката ще си остане в дома ми, но мога да кажа, че той е косвена жертва на този вирус или по-скоро на масовата психоза покрай него.
  • 382 Гутенберг

    2 0 Отговор

    До коментар #380 от "ГУНЧО":

    Забележителни литературни способности и стил! Като виден издател, Ви призовавам да напишете роман, който се заемам да издам!
  • 383 НЕ СЪМ ОВЦА

    0 2 Отговор
    НЯКОИ ХОРА НЯМА ДА СЕ УСПОКОЯТ,ДОКАТО НЕ ИМ НАДЯНАТ РЕСПИРАТОРА .ЛОШОТО Е,ЧЕ ПОКРАЙ ТЯХ ЩЕ ИЗГОРЯТ И НЕВИННИ ЖЕРТВИ НА КРЕМЪЛСКАТА ПРОПАГАНДА.
  • 384 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 385 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 386 до милиционера от ДАНС

    0 0 Отговор

    До коментар #207 от "Хетрик":

    бегом към ДАНС да пишеш простотии
  • 387 Иван христоф

    0 0 Отговор
    Трябва да си понесат отговорността. Сьд.
  • 388 Иван христоф

    0 0 Отговор
    Трябва да си понесат отговорността. Сьд.
  • 389 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 390 comment

    0 0 Отговор

    До коментар #172 от "ягуар":

    Не ми се иска да те разочаровам, но контролираната "опозиция" е също част от сценария във всички държави. Чичко Ленин отдавна е казал че най-добрият начин да се справиш с опозицията е да я оглавиш и ръководиш. Истинска опозиция по масови медии няма. Забележи също че тя никъде не споменава че гнусният цирк е измама! Истинските дисиденти винаги са били убивани или най-малкото им е бил разбиван живота. Със сигурност не са популяризирани от средствата за масова пропаганда.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове