Last news in Fakti

16 Април, 2020 14:35 3 735 22

Иво Беров: Главният прокурор трябваше да повдигне обвинение и на Борисов

  • бойко борисов-
  • иван гешев-
  • венцислав мутафчийски

Иво Беров похвали Щаба ни за борба с коронавируса у нас, но добави, че не трябва да се пречи на свободната мисъл и изричането на критика, когато се правят глупави неща

Иво Беров: Главният прокурор трябваше да повдигне обвинение и на Борисов - 1
Снимка: БГНЕС

''Изведнъж се оказва, че дори Бойко Борисов е някаква спирачка на този стремеж към абсолютна власт. Гешев каза, че трябва да се въведе военно положение, а Борисов отказа. Според Божиите закони в черквата няма начин да те хване епидемията, но според законите на държавата и в чл. 6 от Конституцията ни се казва, че не може да се застрашава общественото здраве. На чия страна ще застане главният на прокурор – на Божията или на човешката, след като е Божи избраник?'', това запита журналистът Иво Беров при гостуването си в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'' по ТВ Евроком.

За повдигнатото обвинение срещу председателя на Българския фармацевтичен съюз проф. Асена Стоименова журналистът заяви, че Иван Гешев по същия член от Наказателния кодекс трябва да повдигне обвинение и на премиера Борисов, който говори за чували с трупове.

Постепенно страхът и паниката започват да изчезват, вметна Беров.

Иво Беров похвали Щаба ни за борба с коронавируса у нас, но добави, че не трябва да се пречи на свободната мисъл и изричането на критика, когато се правят глупави неща

''Генералите - Мутафчийски, Борисов и Радев се оглеждат и ослушват какво става по света. Видяха, че има отваряне на някои магазини. По света се говори, че трябва да се тества, но не е ясно как и тук също не е ясно. Никой не каза дали е вярно, че трябва да преболедуват 70% от хората. ако е вярно, друга трябва да е тактиката'', смята Иво Беров.

''Нито вирусолозите, нито щабовете отговарят на въпроса дали наистина след прекарване на тази болест вече имаш имунитет срещу нея'', отбеляза гостът на Люба Кулезич.

''Нека да глобят Народното събрание, ако аз не мога да казвам такива неща, защото заповедта за въвеждане на извънредното положение визира събирането на двама души над 60 години в едно закрито помещение'', призова той.

В началото на речта си, президентът на Франция Макрон хвали Франция и народа си. Чудя се как не каза една добра дума нито Мутафчийски, нито премиерът на хората у нас. Нямат право да се оплакват от хората, мерките се спазват. Да, имаме малко заболели и жертви, но Франция ще си остане цивилизована страна, а България не. Макрон не забрави да каже „да живее републиката, да живее Франция.“ У нас никой не казва такива неща'', каза още Беров.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 28 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Преброяване на бесните язовци

    48 2 Отговор
    Айде малко по-сериозно. Гешефта да повдигне обвинение на Бойко или Дебелян е все едно аз да повдигна обвинение на майка ми, че ме е родила.

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Алфа Вълкът

    2 27 Отговор

    До коментар #1 от "Преброяване на бесните язовци":

    Майка ти е за народен съд направо! БЕЛЕНЕ!

    Коментиран от #22

  • 4 БОЙКО

    24 8 Отговор
    АДА НАБЛИЖАВА..ИДАТ ХЛАДИЛНИТЕ КАМИОНИ ..ДАЖЕ ХЛАДИЛНИ ВЛАКОВЕ ИДАТ..

    Коментиран от #7

  • 5 Бой&ко

    15 3 Отговор
    Битката ако беше умен щеше да приложи Шведския модел. А не да дрънка като дрънкалка.
  • 6 Ръмпези

    31 2 Отговор
    АБЕ КАКВА ФРАНЦИЯ...НАШИЯТ СИ ГОВОРИ ПРЕЗ ЧАС СЪС БОГ , ТИ МИ ГОВОРИШ ЗА МАКРОН...ИЗЧАКАЙ ДЕСЕТИНА МИНУТИ ДА ЧУЕШ НОВАТА ИЗЦЕПКА...И СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ БОГ МУ Е КАЗАЛ ДА ГОВОРИ ТАКА..

    Коментиран от #18

  • 7 Бой&ко

    14 0 Отговор

    До коментар #4 от "БОЙКО":

    Хладилните камиони с немски хранителни продукти от Германия ли имаш в предвид.?
  • 8 Брат ми

    16 3 Отговор
    Същия този Беров до преди няколко седмици се мазнеше на ГРОБ, постоянно говореше в тв Европа.Явно нещо е спуКал гумите и ГРОБ са го наритали.А отделно и е супер фен Костов.Така че,много трудно ми е да му вярвам.

    Коментиран от #10

  • 9 Защо между генералите слага и Питека?

    9 1 Отговор
    Той е от измислените генерали,защото неговия чин не се признава в армията. Пожарникарските офицери бяха 3-та категория труд и важаха само във ведомството си.Освен това няма сведения да е бил капитан,майор,подполковник или полковник. Неговият случай е като на Мл.сержант /генерал/Д.Гяуров,Атанасов и много други случайници,някои и “инженери” от ПЖИ.

    Коментиран от #19

  • 10 Бой&ко

    2 3 Отговор

    До коментар #8 от "Брат ми":

    ТВ Европа е на брата на Петър Стоянов. Костов и Петър Стоянов не се имат много много. След Бойковите лято ще го търсим Костов. На там е тръгнала работата
  • 11 ukh

    9 2 Отговор
    Цялата ситуация е абсолютна измама, говорят се само глупости, възползват се от ситуацията за поредната схема на ГЕРБ И ТЕХНИТЕ КАЛИНКИ
  • 12 оня с коня

    4 5 Отговор
    ДОКОГА ще си осведомява ЗОРЛЕН Обществеността кого поканила Кулезич или Диков в предаването си,след като е ясно че Евпоком е Медия със ЯВНА АНТИПРАВИТЕЛСТВЕНА НАСОЧЕНОСТ,пряко финансирана от Русия?Не че в България няма други 50 и повече Телевизии,но ТОЧНО Евроком трябва да бъде "Приоритетна" - защото упорито си търси Място под слънцето,пък то Всички места се оказват заети!А какво може да каже БИВШИЯТ телевизионер Беров и КОЙ го знае че е още жив?"Да не се пречи на свободната мисъл" - ами Някой да е попречил на една Мисирка вчера да нарече Премиера "Шибаняк" В ЕФИР?И предлага Беров да се глоби Нар.Събрание и да се повдигне Обвинение срещу Борисов,както и разпалено хвали Макрон че викнал от Трибуната "Да живее Франция"- държавата с КАТАСТРОФАЛЕН % заразени и починали,а Нашият Премиер не е.ава да вика "Да живей БГ"...И после що Евроком имали НУЛА Гледаемост!
  • 13 Смърт за комунизма

    4 10 Отговор

    До коментар #2 от "Иван":

    Винаги ГЕРБ.
  • 14 С годините

    4 1 Отговор
    възгледите и компанията на Иво стават все по-екзотични. Може и да е признак за развитие.
  • 15 пешо

    3 1 Отговор
    ако нЕкой си мисли че на властКонсумиращите у цеЛиО свет и у назЕ
    естествено,му пука за народО,
    АМА МНОГО СЕ ЛАЖЕ!
    а лафчетата че ни пазят да не умРем са бля-бля!
    дали да умрем или не-
    ТОВА Е ЛИЧНО МОЕ РЕШЕНИЕ!

    Коментиран от #20

  • 16 ПЕНКО

    1 2 Отговор
    ХИХО -ХАХО РОБЕВ/ РАЗМЕНЕНИ БУКВИ/ - СЪС СВОЕТО ВЕЛИКО САМОЧУСТВИЕ -/ЗА ТАКИВА КАТО МЕН -НАД 65 ГОДИНИ/ -" АЗ СЪМ ПРАВИЯ МЕСИЯ " !!! А ПУЛЬО ВДИГОВЕЖДОВ БЪРКОНОСОВ МУ Е ДОСТОЕН ПАРТНЬОР В ТВ Е !!!!!!!!
  • 17 МУТАФЧИЙСКИ

    1 0 Отговор
    Пoзнaвaйки прecтъпнoтo миcлeнe нa чacт oт върхушкaтa нa упрaвлявaщaтa пaртия, кoятo ce зaнимaвa c oргaнизaциятa нa избoритe, cъм убeдeн чe тeзи хoрa търcят нoвa врaтичкa зa фaлшификaция нa бюлeтинитe и рeзултaтитe тип „Кocтинбрoд“. Нищo чуднo тoзи път дa гo нaпрaвят пo-eлeгaнтнo"'Извeднъж ce oкaзвa, чe дoри Бoйкo Бoриcoв e някaквa cпирaчкa нa тoзи cтрeмeж към aбcoлютнa влacт. Гeшeв кaзa, чe трябвa дa ce въвeдe вoeннo пoлoжeниe, a Бoриcoв oткaзa. Cпoрeд Бoжиитe зaкoни в чeрквaтa нямa нaчин дa тe хвaнe eпидeмиятa, нo cпoрeд зaкoнитe нa държaвaтa и в чл. 6 oт Кoнcтитуциятa ни ce кaзвa, чe нe мoжe дa ce зacтрaшaвa oбщecтвeнoтo здрaвe.
  • 18 Възрожденеч

    0 2 Отговор

    До коментар #6 от "Ръмпези":

    На алкохолици и наркомани все им се чува нещо защото не искат да чуят какво им говорят та боико виновен че са в това сътояние
  • 19 Ново

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Защо между генералите слага и Питека?":

    Защо не бъдеш точен къде по света генерал които не е в армията се назовава генерал тои е вече бивш и в много страни много от подобни длъжности са за времето на работа а не след това
  • 20 Не е така пешо

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "пешо":

    Затова е бсп партията мисли за всички за посвободно мислищите има белене и ловеч/скрадена/ не забравяи
  • 21 Съмнителния Прокурор

    1 0 Отговор
    Какъв е Гешев, та да каже, какво положение ще се въведе.
    Гешев трябва да си постави за цел, да осъди такива като Доган, като го направи, ще получи от гражданите, свидетелство за Прокурор който работи против , корупционния модел в държавата до тогава е съмнителна личност със съмтителна мисия.... и съмнителни за това заслуги.!!!!!!!!!.
  • 22 факт

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Алфа Вълкът":

    па ти си син на плажа?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове