Last news in Fakti

17 Април, 2020 10:13 8 478 253

Фандъкова: Не дай, Боже, да ограничим движението и в София

  • софия-
  • йорданка фандъкова-
  • коронавирус-
  • мерки-
  • софия блокада

Градският транспорт в столицата се движи нормално, а ограниченията са за областта и общината

Фандъкова: Не дай, Боже, да ограничим движението и в София - 1
Снимка: БГНЕС

Движението в София е отворено в рамките на града и това трябва да го оценим. Това е трудно решение, не дай, Боже, да се правят по-големи ограничения. Това призна столичният кмет Йорданка Фандъкова в сутрешния блок "Здравей, България" на "Нова телевизия".

Трябва да проявим още малко търпение, за да не се налагат и въведат допълнителни ограничителни мерки, призова кметицата.

Според нея работодателите трябва да преразгледат работното време на служителите си и да пренастроят своята работа там, където е възможно. Фандъкова даде за пример фирмите за чистотата в София, откъдето идвали много служители от Перник и други населени места. Те започвали работа по-рано сутрин и се прибирали по-рано вечер. Трябва така да се направи организацията, че да се съборазим с мерките, настоя кметицата.

Тя обясни, че градският транспорт в столицата се движи нормално, а ограниченията са за областта и общината. Ситуацията с блокирането на София е необичайна, но тя е продиктувана от поведението на много хора. Решението е много трудно, но Националният оперативен щаб е длъжен да се погрижи да не се разпространява заразата от коронавируса.

"София е център на заразата и тъй като няма нови допълнителни ограничения за движението в нашия град, трябва да осъзнаем, че отговорността ни е много голяма в празничните дни, за да спазваме ограниченията, които ние познаваме", настоя Фандъкова.

Всички ние сме длъжни да следим всичко, което с случва в рамките на града, за да се предприемат адекватни мерки. Всеки от нас трябва да се опита да пренастрои работата си и ежедневието си, настоя кметицата.

Тя предлага да оставим на компетентните служби да се погрижат за случаите, но посланията да бъдат към всички. Фандъкова е убедена, че някой от излизащите хора отивали на работа или да се погрижат за много тежък случай във фамилията си.

"За всички нас това е пределно ясно, че това бяха единични случаи, а повечето хора не осъзнаваха какво правят като отиват да пренесат заразата", посочи Йорданка Фандъкова.

Трябва да бъдем безкомпромисни към малката група от хора, която подлага на риск останалите, подчерта столичният кмет и посочи, че обичта към близките ни не се изразява към ядене и пиене, а към отговорност, отбелязва news.bg.

Нека да оставим конкретните случаи на полицията. Би било грешно да се съсредоточим върху конкретни случаи, а това е работа на контролните органи, които ще проверят документите. Сигурна съм, че полицаите ще намерят решение за прибиращите се хора, надява се Фандъкова.

По думите ѝ в момента се правят хипотези какво щяло да се случи с прибиращите се хора. Фандъкова призова хората да празнуват Великден вкъщи само със семейството си - има достатъчно технологии да се свържем с близките ни.

За ромските махали - ж.к. "Факултета" и "Филиповци" е насочена допълнителна техника за дезинфекция и почистване. За там са въведени КПП-та, за да не се разпространява заразата и да се погрижим за хората, които живеят вътре, допълни Фандъкова.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Доктора

    36 96 Отговор
    Следя този вирус много внимателно още от появата му! Прегледам съм повечето медицински проучвания от Китай, Южна Кореа, Германия, САЩ и Великобритания. Провете сами. Лансет например публикуват много информация. ВИРУСЪТ СЕ ПРЕДАВА АСИМПТОМАТИЧНО ... ЗАРАЗЯВАНЕТО СТАВА ОЩЕ ПРЕДИ ПОЯВАТА НА СИМПТОМИ. ЗАЩО ПЪТУВАТЕ ??? ЩЕ ЗАРАЗИТЕ БЛИЗКИТЕ СИ БЕЗ ДА ПРЕПОЛАГАТЕ, ЧЕ СТЕ ВЕЧЕ ЗАРАЗЕНИ

    Коментиран от #64, #83, #243

  • 2 Някой си

    156 15 Отговор
    Отлична идея, ще си джитка само Бибитко с жипката из софето!
    Подкрепям!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 червените

    89 9 Отговор
    тоя папагал вируса него ли лови ??

    Коментиран от #60

  • 5 Барба Ганьос

    119 12 Отговор
    Заклевам се ,ще крадна докато мога, ако лъжа да ми изгори къщата в Барселона

    Коментиран от #241

  • 6 Напротив

    45 13 Отговор
    Затваряй!
  • 7 напред назад

    79 6 Отговор
    Фандъкова: Не дай Си, Боже, да ограничим движението и в София. Фънди,ако ще го ограничаваш,сега му е времето. Щото повечето се изнесоха.
  • 8 защо

    16 42 Отговор
    не е истина - китаи предните дни ушким овладели - пуснана влакове - само днес сутринта 1290 загинали - пламнаха пак
  • 9 Ръмпези

    46 12 Отговор
    ФАНДЪКОВА, С КОНТАТАЦИИ НЕ СЕ УПРАВЛЯВА СТОЛИЦА В ТАКЪВ МОМЕНТ...ИСКА СЕ ЗДРАВА РЪКА И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРОФЕСИОНАЛЕН ЕКИП...

    Коментиран от #17, #155

  • 10 На Манастирски

    69 4 Отговор
    В Манастирски ливади как е, там лесно ли се придвижвате, има ли изненади ?!

    Коментиран от #249

  • 11 защо

    42 3 Отговор
    ако пламнат повече китаи
    - ще се върнеме на тел с шайба - нямя кои да произвежда - сетете се и за цени на всякаква техника
  • 12 пенчо

    38 19 Отговор
    И с какво по различно с.Паничерево от София ? Значи може да затворите едно село за 14 дни,но София не можете

    Коментиран от #15

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Последния софиянец

    56 14 Отговор
    Дойде софийския Великден. Върнахме си София.

    Коментиран от #90

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Нова

    21 4 Отговор

    До коментар #9 от "Ръмпези":

    Особено ^изключително професионален "Вие сигурно се шегувате? Ако е София Вирусолога нареди всичко ще заспи с изключение на махалите с избирателите му
  • 18 Най добре

    52 40 Отговор
    селяните които вчера се изнесоха по родните си места с фалшиви декларации за да празнуват на "софра" да не бъдат допуснати обратно в София.Хора с такъв манталитет опорочават усилията на възпитаните и отговорни граждани които се стараят да постигнат нужните резултати за да може по скоро положението да се нормализира.
  • 19 ДГД

    63 5 Отговор
    Фандъчката що е без маска?!?

    Коментиран от #25

  • 20 Фунди нали си спомняш

    77 5 Отговор
    Как стана кмет за пореден път? С фалшификации и манипулации.

    Коментиран от #30, #106

  • 21 Пешо моториста

    92 9 Отговор
    Останете си в къщи и чакайте частните съдия-изпълнители да дойдат да ви описват имуществото! А е мръднал някой до магазина, а глоба 10000 лв!! Всичко намирисва вече на Световна Полицейска Диктатура! Правителствата се управляват от полицейските структори във всяка една страна и правят каквото им се диктува! Явно армиите са поставени в положение партер при това положение и би било добре поне една от световните армии, да даде отпор и начало на ''войната'' срещу полицейщината....Вирусът вече се досещате от кои структори е създаден...дoceщaтe ce и кoи щe бъдaт имунизирaни първи...
  • 22 ХХХ

    53 5 Отговор
    Сега ще разберем истинските софиянци лъвове ли са или селскостопански животни.

    Коментиран от #26

  • 23 Фхфйгййойхох

    35 9 Отговор
    Селскостопански животни са, ще ги пускат на паша по график.
  • 24 Лекар БГ

    76 6 Отговор
    Освен,че се изчерви,всъщност Фандъкова нищо не обясни.Общи,бла-бла,приказки.Не стана ясно,как "работодателите"ще си преустройват работното време.Санитарките,започват работа в 7 и свършват в 14ч.,напр.Пекарите,сладкарите,баничарите започват в 05ч.И приключват в 13-14ч.До 18ч.,какво правят?Разходка в парка или по улиците?Нито тя знае,нито може да обясни,камо ли полицаите,които просто изпълняват поредната заповед-недоделка.

    Коментиран от #50

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 От Витоша по-високо нема..

    6 13 Отговор

    До коментар #22 от "ХХХ":

    Ти ка мислиш, бе ...фУЙ ЗА ПОЗИТАНО-ФАТМАЦИТЕ

    Коментиран от #27

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 ДАЦО

    52 4 Отговор
    ИЗБРАХАТЕ 200 000 СОФИЙСКИ КРАТУНИ С КУПИНИ ГЛАСОВЕ . ОНЗИ МИШО КОНСТАНТИНОВ ТРЯБВА ДЕВЕТ БОЯ В ЗЕМЯТА ДА ГО ЗАКОПАЯТ С МОЛИВАСИ ВА КРЕПИ ДЕСЕТ ГОДИНАТА НА ВЛАС МРЪСНИЦИ ГЕРБАДЖИШКИ ИЗМЕТ

    Коментиран от #31

  • 29 още от същото

    58 5 Отговор
    И тази крадлива ма ймуна доста мазнинка натрупа с оратаците от ГЕПИ. Колко пейки по 10 хил. лева постави в центъра. А сега тези пейки и фонтани не могат и да се ползват.
  • 30 Дон Цеци

    6 17 Отговор

    До коментар #20 от "Фунди нали си спомняш":

    Недей говори така за Радев, не ,че не е..вярно
  • 31 България и София са ЗАБРАНЕНА ЗОНА..

    9 18 Отговор

    До коментар #28 от "ДАЦО":

    За ПОЗИТАНО-ФАТМАШКИ Престъпници и Майцепродавци, ШМУЛЬО

    Коментиран от #33, #223

  • 32 Бойко, прибери тази смотла!!!

    60 5 Отговор
    Така е Бойче, нацвъка навсякъде такива като нея, смотани послушници, които за нищо не стават! Дойде време да се взимат разумни и своевременни решения, но кой да ги вземе? Тази уплашена гугутка ли, която също се е обградила с крадливи послушници в СО, която окраде и разнебити София, която отново я сложи за кмет с фалшификации и плащане на цигойните. Нали я виждаме, трепери от страх но не си подава оставката, стои там защити Имперстора я иска за кмет, все пак бюджета на града е 1.7 милиет да лева!!!!! Колко има за крадене, а? А тепърва тези на които плати партията й, лилавите де, те ще и благодарят така както им е позволено от години, се пълно неспазване не законите и не приемане на задълженията!!! От тези дни ще получи от тях това което заслужава, Лилава благодарност!!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 М Костов

    43 7 Отговор
    Маски да носят тези,които имат симптоми.Другите оставете да дишаме.И тези от чистотата защо не са с маски?Сигур взимат пример от вожда Боко....Фандък,Фандък...,поне оправи ямите и мръсното из улиците....

    Коментиран от #41

  • 36 БГ се управлява в новото време

    37 5 Отговор
    От некомпетентни и не квалифицирани индивиди. Учител КМЕТ, Пожарникар МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ, и т. н. Гибелта ни е сигурна 1100%.

    Коментиран от #39, #242

  • 37 Котарак

    21 2 Отговор
    К'во е положението с игралните зали? Работят ли?

    Коментиран от #54

  • 38 Клепара

    16 3 Отговор
    Аве......къде е..батко УШИ?
  • 39 Попа

    2 3 Отговор

    До коментар #36 от "БГ се управлява в новото време":

    Чул те Господ , другарю
  • 40 Котарак

    19 1 Отговор
    Вчера се изнесе половин София. Как ще се прибират при тази блокада?
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Софията тесна

    14 4 Отговор
    В София е тесно, няма вече лесно!
    НЯМА ВЕЧЕ ЛЕСНО!
    НАПУСНЕТЕ БЕСНО!
  • 43 ШУМКАР

    6 3 Отговор

    До коментар #33 от "Комунист от истинските":

    Връзвай въжето за да не се мъчиш

    Коментиран от #76

  • 44 Фандъкова

    36 3 Отговор
    Аз по принцип нямам мнение но ББ от време на време ми е разрешил да казвам по някоя глупост !

    Коментиран от #48, #49, #110

  • 45 Гост

    5 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: някой от излизащите хора отивали
    НЕГРАМОТНИЦИ!
  • 46 Бранник

    17 15 Отговор
    Како Данче, затварай София веднага и селяните които се прибраха за Великден да си останат по родните места. Сега е момента да изчистим боклука!
  • 47 ФАНДАЧКОВА

    6 7 Отговор
    Ьано да ги порази гръмотевица тези които не спазват карантината помагайте олимпйски богове да се справим с тази паплач непосушна в София!!!
  • 48 Цветанчо Апартаментния

    25 2 Отговор

    До коментар #44 от "Фандъкова":

    Браво, ти си истинска послушница браво!

    Коментиран от #108

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Лекар дилетант

    12 1 Отговор

    До коментар #24 от "Лекар БГ":

    И аз това видях. Явно червеното отвътре започва да избива. Когато лъже също.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 вили

    22 3 Отговор
    не пускайте селянията на София по селата затворете ги там да си седат на село ни трябват изобщо да се не довлачат
  • 53 Фйег

    25 4 Отговор
    Значи, бъдете благодарни че сме заключили само града, щото като ви заключим по къщите ще си мечтаете за сегашното време.
  • 54 Софийския Вегас

    8 1 Отговор

    До коментар #37 от "Котарак":

    Работят но само с покана, само нелегални залагания !
  • 55 Циганин

    14 4 Отговор
    Как да бъдеш тъп софиянец - отиди си на село да празнуваш велик ден.
  • 56 Доказаха

    8 14 Отговор
    Доказаха, че корона вируса е ударил най замърсените градове в света. Щаба да забрани ползването на леки коли в София за лични цели. Така ще стане и по чиста. Знае се, че София е най мръсна в ЕС.
  • 57 Ян БиТурбо Бибиян

    18 1 Отговор
    ФАН ДЪКОВА ФАНИ СА ЗА ПАЛЦИТЕ НА КРАКАТА И МАРШИРУВАЙ .
  • 58 От Народа

    29 0 Отговор
    Много сте смешни журналистите, питате едни и същи въпроси и то глупави. Ще дам пример. Писах и снимах до Столична община и медии, че с отмяна на зелена и синя зона са неефективни мерки и центъра е пълен с коли. Никой не пита това Фандъкова както и защо е безмаска на проверката на пазара на Красно село. Зад гърба и еМинистъра на МВР, той защо не я предупреди или глоби?
  • 59 Ян БиТурбо Бибиян

    17 2 Отговор
    ВСИЧКО ТОВА СА СВЕТОВНИ МАШИНАЦИЙ ОТ ВИСОКО НИВО .
  • 60 Жълти гербери

    29 2 Отговор

    До коментар #4 от "червените":

    Тая мърла да сложи маска поне сбръчканото грозно лице да скрие.
    Покрай Боко стана като мутра в лицето нищо женствено не остана по нея.
  • 61 Човек

    17 6 Отговор
    Како Данче, работата Ви не е лесна. Три дни се нагледах на тумби от хора и никакви маски. Сбирки на улицата за по бира. Майки с колички спиращи се да си лафят с комший. Пълна лудница. Намираме се след Филиповци. Повече тестове и пълно затваряне.
  • 62 Така сме

    17 16 Отговор
    Защо напускате София, бе хора?! Нали ще заразите родители и близки по родните места! За да ви хранят безплатно и да ви пълнят багажниците с био-консерви ли? Видях по селата изоставени старци: в някои порутени къщи дори социалните не смеят да влизат... Подават им храната през зейнали в стените дупки, наместо прозорци... Други се разхождат невчесани, неумити и почти обезумели по улиците. А тогава още нямаше корона... Защо не мислите за родителите си, които винаги са искали вие да живеете по-добре от тях?!
  • 63 ИЗБИРАТЕЛ

    13 10 Отговор
    АС ВЕРВАМ НА ПРЕЗИДЕНТА ДИГНЕТЕ ВСИТЕ ОГРАНИЧЕНИЯ, САМУ РАДЕВ И БКП

    Коментиран от #67, #79

  • 64 факт

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Доктора":

    ти че ги излекуваш
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 ЧОРАП, ЗАЩО... ИНКОГНИТО..

    3 2 Отговор

    До коментар #63 от "ИЗБИРАТЕЛ":

    КЛЕПАР?😆

    Коментиран от #75

  • 68 Гошо

    23 4 Отговор
    Тая селянка да си гледа компирите в Самоков а не само да ръси акъл!
  • 69 Госあ

    6 8 Отговор
    фандък, като утре килимяфките отворят църквите,затваряш всякакво движение в София и излизане,само с наложителна причина. Т'ва е.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Фандъка

    22 2 Отговор
    Ми писна на дедовия да гледам човек който е манипулиран и няма собствено мнение и управление .
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 факт

    21 0 Отговор
    ако я хване вируса дали ще я излекуват с хапчето на домуса за три дни?
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 прррц

    14 0 Отговор
    За кога са насочени празненствата пред парламента?

    Коментиран от #81, #86

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Софиянец

    11 10 Отговор
    Отворете изходите на София,и селяните да си заминават....завинаги, защото само цапат въздуха.

    Коментиран от #177, #227

  • 81 Веднага щом

    3 2 Отговор

    До коментар #78 от "прррц":

    Комунягите сложат...Короната😆
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 кУронавирус

    10 3 Отговор

    До коментар #1 от "Доктора":

    продължавай да го следиш гербав троле и съм сигурен ,че ще го откриеш в коя от дупките ти се крие....д е б и л
  • 84 месара

    14 10 Отговор
    София е център на заразата заради разни временни софиянци дето напълниха града и си щъкат до селата когато им скимне!
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 месара

    3 4 Отговор

    До коментар #78 от "прррц":

    питай "независимата" и импексова, те ги организират тия празници, за такива като теб!
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 XXL

    6 6 Отговор
    Добре де, Фатмака и Крушарския Травис, до кога ще се крият тия нищожества?
    Иначе искат ВЛАСТ а при първа опасност...ДЕЗЕРТИРАТ?
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Отвратен

    30 5 Отговор

    До коментар #14 от "Последния софиянец":

    Софиянци, не виждате по-далеч от носа си. Целта на правителството първо е да раздели обществото на "софиянци" и "провинция" и след това да затвори София за да пресече възможността за провеждане на национален протест пред парламента. Действията на Борисов дойдоха точно ден, след като започна организацията за протест на 13.05.
    Вие се радвате, че ви слагат оглавника и сами се навеждате на властта. Крайно време е да преосмислите надменното си отношение към т.нар. от вас "селяни", защото България си отива, а без нея ще си отиде и София. Щото и вие като отидете в чужбина на никой не му пука, че сте софиянци-за хората вие сте "прости" българи и "селяндури". Крайно време е да се обединим и да изчистим името на България!

    Коментиран от #95, #158

  • 91 Фандъкова,

    4 0 Отговор
    Грижи се за избирателите си,че лошо те чака
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Фандъкова

    8 2 Отговор
    Грижи се за избирателите си ,че ако започнат да мрът,живи ще ви закопаят. Това не са ти мирните българи.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Гарантирано от герб

    13 5 Отговор
    Разпети петък е! Най тежкият ден за Българския Народ. Разпънат е на кръст, беден, мъчен и обруган от Спасителя ни от ГЕРБ!

    Коментиран от #98, #182

  • 97 О. Ч. З

    9 3 Отговор
    Сега знам че много хора от София ще ми скочат но просто искам да попитам защо не я блокирате както направиха със Банско за две седмици тъкмо софиянци ще се излекуват много бързо или ще разберат че половината мерки против заразата са напълно безмислени

    Коментиран от #101

  • 98 Комунистите Ограбили България

    4 3 Отговор

    До коментар #96 от "Гарантирано от герб":

    НЕ СА НАРОД, а ПОДЧОВЕШКА БИО-МАСА, подлежаща на...АНИХИЛАЦИЯ..
  • 99 ГЕРБ = МАФИЯ

    10 1 Отговор
    Много се е разхубавила кметицата, още малко ѝ трябва и ще става за клецане даже...

    Коментиран от #120

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 АНАРХИЯ

    4 6 Отговор

    До коментар #97 от "О. Ч. З":

    По-добре Коремното да ви събере на Протест у " Факултета", ТАКА ще защити своята Теза!

    Коментиран от #107

  • 102 КралиМарко

    17 0 Отговор
    Зa мeрки e къcнo!Мeрки cрeщу вируc...ce взeмaт дoкaтo нe ce cъздaдe и пуcнe тoзи вируc..и ecтecтвeнo oнзи кoйтo гo e cъздaл e взeл мeрки - имa aнтидoт, нo нe зa вceки,инaчe нямa eфeкт oт вируca.

    Нямa къдe дa ce cкриeтe oт вируc...или гo нaдживявaтe и имунитeтa ce прeбoрвa, или нe.Имунитeтa..тoй e нaй-вaжнoтo нeщo зa вceки.Cилeн ли e, имaтe шaнc!E, кaк ce грижaт дa cтe cъc cилeн имунитeт - cтрecирaт Ви cъc cмърт/тя e нeизбeжнa зa вceки нaли/, трoвят Ви c гoрeнe нa бoклукa нa EC - инaчe ca зa чиcтия въздух, хрaнят Ви c oтрoви, a избихa живoтнитe - луди крaви,птичи грип,кoзи-oвци,чумa пo cвинeтe.., крacтaвицитe криви, aбe лудocт бeзумнa..caмo ГМO и oтрoви...Тoтaлнo oбeздвижвaнe - и зaтлъcтявaнe!Тoтaлнo пoлудявaнe ..липca нa aктивнocт.Интeрнeт зoмбирaнe..дeцa тoтaлнo бoлни,рoдитeли-aлкoхoлици,нaркoмaни...бeднoтия,крeдити,дългoвe,зaeми...CТРEC oт вcякъдe!Тoвa ca уcлoвиятa, кoитo прeдлaгaт грижитe нa Държaвaтa зa Вac..и тo бeз пaндeмия!!!Зa здрaвeoпaзвaнe...c мeнтe лeкaрcтвa и диaгнoзи, зa oбрaзoвaниe..c никaквo възпитaниe у дeцa и oбщecтвo..зa кaквa ocъзнaтocт и cмиcлeнocт ми гoвoритe!Кaквo oчaквaтe...чудeca?!Тук..cмe някoлкo вeкa cлeд нoрмaлнитe cтрaни..и кaтo рaзвитиe и кaтo интeлeкт и гoтoвнocт зa рeaкция...мa c кaквo дa гo ocмиcлим - тoвa e уcилиe!Ниe мрaзим дa ce aбимe..нaпрaзнo, caмo бУдaлитe миcлят зa oбщoтo и зa другитe..., a тукa бУдaли нeмa..cичкoтo Тaрикaти!

    Коментиран от #122

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    8 3 Отговор

    До коментар #20 от "Фунди нали си спомняш":

    Другари тая на избори ви мачка четири пъти....явно ви е малко
  • 107 О. Ч. З

    15 1 Отговор

    До коментар #101 от "АНАРХИЯ":

    Аз не съм от София и за това можете да ме нарече те селянин но не забравяй че точно от селяните получаваш това което слагаш на масата бил съм във командировка във 4 или 5 столици европейски както и във София и съм осъзнал че това са градове за мазохисти та седи си там във панелката и вика че си гражданин

    Коментиран от #201

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    5 4 Отговор

    До коментар #44 от "Фандъкова":

    Като Нинова и Радев...,
  • 111 Уруда па се яви

    3 3 Отговор
    Да ръси мозък

    Коментиран от #114

  • 112 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    1 2 Отговор

    До коментар #109 от "Valio":

    Команди само у вас

    Коментиран от #121

  • 113 Ама тъде беше ти

    3 1 Отговор
    И твоита партия като хората се самоубиваха и емигрираха от мизерия и нищета а сега цирикате че видите ли много ни е грижа за вас😂😂😂😂като ви е грижа носете реална храна на хората пици печени пилета бира цигари салати шоколади а не да ми носите брашно и да викате ние раздаваме храна😂😂😂😂😂

    Коментиран от #118, #133

  • 114 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    1 3 Отговор

    До коментар #111 от "Уруда па се яви":

    Явно. нямаш такъв......
  • 115 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    7 7 Отговор
    Давай Данче, мачкай, с Бойко ги разбивате от всякъде.,......явно искат още
  • 116 Другия с коня

    10 0 Отговор
    С тази Карантина ми развалиха семейството.Жената преди само правеше салатки а сега ме бие и на табла,и на сантасе,и на белот, и ми обра парите на Покер...Добре че не заложих колата....Сега я уча да играе БРИДЖ и онлайн дано докара някой долар....Салатките вече ги правя аз . .Дюшеш ми дойде тази Карантина-вика -сядай отсреща Жертво....
  • 117 Bit

    11 5 Отговор
    Никога повече Данчето и ГЕРБ!!!!

    Коментиран от #119

  • 118 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    3 2 Отговор

    До коментар #113 от "Ама тъде беше ти":

    Сигурно ще искаш и некоя сгодна женица..,....
  • 119 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    3 6 Отговор

    До коментар #117 от "Bit":

    Малко ви е......поне ОЩЕ ДЕСЕТ ГОДИНИ.....
  • 120 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    2 3 Отговор

    До коментар #99 от "ГЕРБ = МАФИЯ":

    Мераци,мераци...оди удари една ч......я.
  • 121 ШМАТАРОК

    8 0 Отговор

    До коментар #112 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    МАРШ ПРИ ДРУГАРЯ ЦВЕТАНОВ ДА ТИ НАГЪНЧИ ПРАЗНОТО КУБЕ, А ПОСЛЕ ПРИ ДРУГАРКАТА ЦАЧЕВА, ДА ТИ БОДНЕ НЯКОЯ И ДРУГА МОЗЪЧНА КЛЕТКА! А ПОСЛЕ ПРИ ГОРГОНАТА, ТЯ ПЪК ДА ТЪ ПРИПИКАЕ ЗА ЗДРАВЕ, МЪДРОСТ И ДЪЛГОЛЕТИЕ! СЕА КАТО РАЗБРА, КВО ТРЯА ДА ПРАВИШ, ДА НЕ СЕ САМОУБИЕШ ОТ РАДОС? ЧЕ ГЕРБЕРАСТИТЕ СТЕ НЕПРЕДВИДИМИ В ПРОСТОТИЯТА СИ ШИБжНЯЦИ...

    Коментиран от #124

  • 122 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    1 2 Отговор

    До коментар #102 от "КралиМарко":

    Не съди по себе си
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    2 4 Отговор

    До коментар #121 от "ШМАТАРОК":

    Кръгом,бегом марш......заповеди са о на президента.......другарю

    Коментиран от #129

  • 125 Българина

    7 0 Отговор
    Абе "Факти', пишете материали за ШИБ@НЯКА, а когато ние ги напишем, ТРИЕТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 126 Обръща се към Бойко

    6 0 Отговор
    Това прозвуча като "да не каже слънцето - Бойко, да ограничаваме и в София"
  • 127 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    4 2 Отговор
    Я Путин отменил парада...и той ограничил движението в Москва......нещо закъсняха.
  • 128 Българина

    9 1 Отговор
    Фандъкова и Бойко са умни, добри, щедри, честни, прозорливи, талантливи........Факти, нали сега няма да ме изтриете, за майтапа, който си направих?! :-)
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Нясой

    5 2 Отговор
    Аз се питам останаха ли още хора които да вярват за този вирус, колко страшен и опасен бил той

    Коментиран от #134

  • 131 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    0 0 Отговор

    До коментар #129 от "АЗ КАТО ТИ РАЗПРАЯМ":

    Май те фраснах в десетката.......обидите са твоето безсилие.......

    Коментиран от #136

  • 132 Гост

    8 0 Отговор
    Другарката Фандъкова да даде личе пример, като слезе от служебната кола и си остане в къщи... И без това рискува да зарази себе си, шофьора, служителите в общината, мисирките.... Ако няма заразени от изброените е цяло чудо или вируса не е толкова заразен!? Между другото - да не си е в Самоков?

    Коментиран от #137

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    0 2 Отговор

    До коментар #130 от "Нясой":

    Що бе, в Русия отмениха и ПАРАДА.......сега вярваш ли?

    Коментиран от #138

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 ГОРКИЯТ МАКАК

    2 0 Отговор

    До коментар #131 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    ЗА НИЩО НЕ СТАВАШ, ОСВЕН ЗА ШИБжНЯК. САМО ТОВА НАУЧИЙТИ УТ ВОЖДЯ БОКО ТЪ....

    Коментиран от #139

  • 137 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    4 2 Отговор

    До коментар #132 от "Гост":

    Затова е кмет.... Това да не са ти Радев и Нинова, да се крият.....

    Коментиран от #143

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    2 3 Отговор

    До коментар #138 от "🇷🇺Парада на Русия искаше да го гледаш":

    Жалко за парада.....как сега Радев ще разцелува Путин.....другари
  • 142 бруталната истина за ново софиянчета

    7 1 Отговор
    Ново софиянчета се оказаха тарикатчета като шефа си бойко с джипката , за тях карантина не значи абсолютно нищо , тарикатлъка обаче си е лайфстайл в шоплука , та плъзнаха да заразяват и прованса , ако беше в китай тези тромата глучаци псевдо генерали бойко мутафч и ел президенто по един куршум в името на народа .......

    Коментиран от #146

  • 143 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #137 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    Значи за еднокнижните "мозъци" карантината не се отнася... Другарката "работи"! Какво точно "аботи", осен да ни се кара пред отбрани мисирки бе, шмиргел.... Напъни двете си мозъчни клетки, предизвикани от разглеждане на картинките на Винету, за да отговориш...

    Коментиран от #145, #147

  • 144 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    2 4 Отговор
    Да пратим на руснаците Мангъров......може да ги оправи за парада......а другари.

    Коментиран от #231

  • 145 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    1 2 Отговор

    До коментар #143 от "Гост":

    Как разбра че ти се кара...значи я гледаш и слушкаш.....
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 България 16 република на СССР

    3 3 Отговор

    До коментар #143 от "Гост":

    Работата и е да ви бие на избори.....и Мая не ви спаси....вашата последна надежда

    Коментиран от #196

  • 148 ПРОС ПРОСТ ПО ПРОСТ

    3 2 Отговор
    ДРУГАРЯ МАКАКОВ, ДЖЕНДЪР ПАРАПИТЕКОВ, ДРУГАРКАТА КЪЛИНКА, ГОРГОНАТА, СКУНКСА, ПЕКИНСКАТА ПАТИЦА И ВОЖДЪТ ШИБжНЯК - ЩО Е ТО?

    Коментиран от #236

  • 149 ПЛАТЕНО ЛИЗАНЕ

    4 2 Отговор
    ФАНДЪКОВА Е НАЙ - ДОБРИЯ КМЕТ НА СОФИЯ И НАЙ - МНОГО Я ХВАЛЯТ ВСИЧКИ МИСИРКИ

    Коментиран от #153

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    2 2 Отговор
    Айде бе другари, къде се скрихте, да не хванахте гората...

    Коментиран от #157

  • 153 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    0 2 Отговор

    До коментар #149 от "ПЛАТЕНО ЛИЗАНЕ":

    Така,така, леко ти се просветлява мозъка.....
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Бойко

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "Ръмпези":

    Ало, Фъндък, всички "софиянци" - под ДОМАШЕН АРЕСТ!! Разбра ли???

    Коментиран от #163, #165

  • 156 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    2 3 Отговор

    До коментар #151 от "Слава Россий 🇷🇺Слава Путин👨":

    Че Къде ги тия комунисти, дори и държава немате...........а да Северна корея
  • 157 ШМАТАРОК

    3 0 Отговор

    До коментар #152 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    МАКАКОВ, ТАКЪФ ПРОСТ ШИБжНЯК СИ, ЧЕ И МОДЕРНЯТОРКАТА НЕ МОИ ДА ТИ ПУМОГНИ!

    Коментиран от #160

  • 158 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #90 от "Отвратен":

    Ще видят,ще видят..и по далеч от носа си ще видят, но ще мине известно време.Сега да обясняваш няма никакъв смисъл. От регион където е произлязло следното: ..Я че си запалим плевнята, да изгори на Вуте къщата....какво да очакваш? Обединение?..хм.
  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    1 1 Отговор

    До коментар #157 от "ШМАТАРОК":

    Нали помага на вас...другари

    Коментиран от #173

  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Кореняк Софиянец

    5 3 Отговор
    Фъндъкова е последния селянин който още не се е изнесъл. Щом и тя се разкара затваряме София тотално. Вън провинциалистите от София !!! Да живее карантината !

    Коментиран от #164

  • 163 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    3 2 Отговор

    До коментар #155 от "Бойко":

    Това да не ти е Радев.......разбра ли
  • 164 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    3 1 Отговор

    До коментар #162 от "Кореняк Софиянец":

    И Нинова не се е изнесла....
  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    2 4 Отговор
    Путин пита за Мангъров, да им помага за борбата с ковито
  • 167 Мутафолог

    8 0 Отговор
    В сравнение с чумата герб, коронавирусът е като лек махмурлук за БГ робите.

    Коментиран от #171

  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    1 5 Отговор

    До коментар #165 от "Кргом марш":

    Ти под полата на Нинова....другарю

    Коментиран от #172

  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    1 5 Отговор

    До коментар #167 от "Мутафолог":

    Тая "чума" ви разбива вече десет години......слаби сте другари....много слаби.
  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 МОДЕРНЯТОРИТЕ

    5 0 Отговор

    До коментар #160 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    СА РЪЦЕТЕ НА ДЕБЕЛИЯ БЕЙ НА СОКОЛА И ЧАК СЛЕД ТОВА СА РЪЦЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ВОЖД ШИБжНЯК И СПАСИТЕЛ НА МАТРЯЛА, КОЙТО ЩЕ ГО СПАСИ В АДА, ИЗПРАЩАЙКИ ГО С ХЛАДИЛНИ КАМИОНИ, ВЗЕМАЙКИ ТРУПОВЕТЕ ОТ ПЛАНИНИТЕ ПО ДЕТСКИТЕ ПЛОЩАДКИ!!!
  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    5 1 Отговор

    До коментар #170 от "Един проект в Бг":

    Така требе... като имаме 50 години комунизъм.....сме изостанали с 200 години от Германия...
  • 177 гост

    6 1 Отговор

    До коментар #80 от "Софиянец":

    Та то никой не трябва да остане в София . Всички сте пришълци от някъде , ако не ти , то баща ти или дядо ти.
  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    1 3 Отговор
    Я кмета на Благоевград го махнали от ВАС.....Слабо сте го подкрепили...другари.
  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    1 2 Отговор

    До коментар #178 от "Гробарски трол":

    Грешно мислиш....опитай пак.....да мислиш

    Коментиран от #184, #192

  • 182 гост

    2 2 Отговор

    До коментар #96 от "Гарантирано от герб":

    Ти май не си видял хубавите дни по време на управлението на Луканов или Жан Виденов

    Коментиран от #198

  • 183 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    3 2 Отговор

    До коментар #180 от "Гробарски те тролове":

    Пак те фраснах в десетката....обидата е безсилие
  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    2 2 Отговор
    Кмета на благоееград требваше да слушка Бойко, като пернишкия кмет
  • 186 Васил

    0 1 Отговор
    Карантината е за гражданите за селяните от Софето не важи с безцелните си разходки там все едно че няма карантина живота си ври и кипи всички са на улицата.

    Коментиран от #190

  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 България 16 репобулика на СССР

    2 3 Отговор

    До коментар #184 от "За бонбон и плакатна вожда и 20лв":

    Кой предложи България да стане 16 та република на СССР.....тайно,зад гърба на хората

    Коментиран от #191

  • 189 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    1 1 Отговор

    До коментар #187 от "Познавам един гробарски трол":

    Една жена ми каза на пазара........
  • 190 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    1 1 Отговор

    До коментар #186 от "Васил":

    Къде е това....и ние да изем
  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 ШМАТАРОК МАКАКОВ

    3 0 Отговор

    До коментар #181 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    НИ СЪ ПРАИ НА УМИН! ЗНАИШ МНОО ДУБРЕ, ЧИ НЕ СИ, А И НИ ТИ УТИВЪ. СЕА НА ПО УМИН УТ МЕН ЛИ ША СА ПРАИШ? И АС СЪМ СЕЛЯНИН, КЪТ ТЕП, АМА УТ БАНКЯ. И НИ МЪ ИДОСВАЙ КЪжУТ, ДА НИ ДУЧАКЪШ СКЪПИ ГОСТИ! АРИ АС ТРЪГВЪМ КЪМ БАНСКУ И ДЪ НИ СЪМ ЧУЛ, СЛЕТ МЕН НЯКУЙ ДА МИ ВИКЪ ШИБжНЯК! НЯМЪ ДЪ ВИ СТААМ ПЪДАРИН....
  • 193 ЗА ПЪЛНА КАРАНТИНА

    1 2 Отговор
    СОФИЯ Е ОГНИЩЕ НА ЗАРАЗА ,В СТОЛИЦАТА ЖИВЕЕМ 1000ДУШИ НА ДЕКАР РАЗСТОЯНИЕ А В ПРОВИНЦИЯТА 200ДУШИ НА ДЕКАР А ПО СЕЛАТА ПО ДВАМА НА ДЕКАР

    Коментиран от #210

  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 аненербе

    2 0 Отговор
    Защо ми беше изтрит коментара,че след като има заповед за затваряне на София ,то мутрата по прякор Тиква няма право да джитка из цялата държава с джипката си и да си прави евтин предизборен Пи-Ар.Мисля ,че законите са за всички.
  • 196 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #147 от "България 16 република на СССР":

    Не ти се отдава мисленето.... Няма как, като си разглеждало само картинките на Винету! Има и други книги и те са за Четене, еднокнижни....

    Коментиран от #200

  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    3 2 Отговор

    До коментар #182 от "гост":

    Луканов и Виденов ....любимци наши народни..... ама тия май ги по ступаха пред парламентс с много любов.
  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    1 3 Отговор

    До коментар #196 от "Гост":

    Верно е .... Не съ чел тухлите на Маркс и Ленин....за радост

    Коментиран от #202, #206

  • 201 гост

    4 1 Отговор

    До коментар #107 от "О. Ч. З":

    Аз живея в София , но не съм софиянец и никога няма да се нарека такъв , под достойнството ми е! Не мога да приема презрителното отношение на живеещите в София, и незнайно защо наричащи себе си софиянци към всички неживеещи в София.
  • 202 Знаем

    2 0 Отговор

    До коментар #200 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    чел си само Винету до средата:)

    Коментиран от #205

  • 203 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    2 3 Отговор

    До коментар #199 от "И ходете на фъндюша под полата":

    По добре е от Руските боклуци......Кремиковци и т.н.

    Коментиран от #207

  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    0 0 Отговор

    До коментар #202 от "Знаем":

    Останалото оставям не те .....да се просветиш
  • 206 Тиква Барселонска

    2 0 Отговор

    До коментар #200 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    Браво, 10 коментара по 10 ст., едно левче днес заработи

    Коментиран от #209

  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    0 1 Отговор

    До коментар #204 от "Колко стотинки ви плащат":

    А познай....другарю

    Коментиран от #222

  • 209 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 210 НА ГРОБИЩАТА СЪЩО

    1 1 Отговор

    До коментар #193 от "ЗА ПЪЛНА КАРАНТИНА":

    ПЪЛНА КАРАНТИНА! ТАМ СА ЕДИН ДО ДРУГ, А НЯКЪДЕ И ПО НЯКОЛКО ВЪВ ВЕЧНИЯ ИМ ДОМ.
  • 211 ЗА ПЪЛНА КАРАНТИНА

    1 3 Отговор
    СОФИЯ Е ОГНИЩЕ НА ЗАРАЗА ,В СТОЛИЦАТА ЖИВЕЕМ 1000ДУШИ НА ДЕКАР РАЗСТОЯНИЕ А В ПРОВИНЦИЯТА 200ДУШИ НА ДЕКАР А ПО СЕЛАТА ПО ДВАМА НА ДЕКАР
  • 212 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    1 1 Отговор

    До коментар #207 от "Аромата хубав ли е":

    По добър е от руският аромат....другари.
  • 213 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 214 Софиянец

    0 1 Отговор
    Ще хвърчат глави а ръчичките така ме сърбят че две не виждам

    Коментиран от #219

  • 215 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    2 2 Отговор
    Айде бе другари....слаба ракия сте....
  • 216 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 217 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    0 1 Отговор

    До коментар #213 от "Всички куронавирусни":

    Здрависвам се само с вас. другари....

    .

    Коментиран от #226

  • 218 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    0 1 Отговор

    До коментар #216 от "Гробари":

    Пак съдиш по себе си....
  • 219 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    0 1 Отговор

    До коментар #214 от "Софиянец":

    Виждам три......
  • 220 Реплика

    1 1 Отговор
    Запечатай те София. Сега сме си по добре. Да не виждам чужди регистрации е по спокойно.
  • 221 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    1 0 Отговор
    Другари отивам на бачкане.....беше ли приятно. да си побъбрим.,.,очаквах повече от вас..Стегнете се.Чао

    Коментиран от #224

  • 222 Трол - гербераст

    2 0 Отговор

    До коментар #208 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    Я , май си имам конкуренция тука.
  • 223 fakeTAXI

    0 4 Отговор

    До коментар #31 от "България и София са ЗАБРАНЕНА ЗОНА..":

    Тихо, комунист, не се вживявай, дишай
  • 224 Отиваш

    2 0 Отговор

    До коментар #221 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    в централата на ГЕП за надника?
  • 225 fakeTAXI

    2 5 Отговор
    Ганьо се изнесе на село, с фалшива декларация, за да се наяде и напие, като свиня, нали е празник голям, да не се мине случайно, нали е тарикат.... мама ви тъпа проста
  • 226 ШМАТАРОК МАКАКОВ

    3 1 Отговор

    До коментар #217 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    ПРИ ТЕБ КОЛИЧЕСТВЕНИТЕ НАТРУПВАНИЯ ВОДЯТ САМО ДО ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ, А НЕ ДО КАЧЕСТВО. И СЛУШАЙ ГЛАВНИЯ ВИ ШИБжНЯК! НА НЕГО И БЕЗ ДА ПОМИСЛИ ИЛИ РАЗМИСЛИ, ВСИЧКО МУ Е ЯСНО... А И СЕГА КОМУНДУРЕТО ОТ ГЕРБ ИМАТЕ НОВА ПОВЕЛЯ И АКСИОМА, КОЯТО НАРУШАВАШ: ЛИНИЯТА НА ВОЖДА Е ПО ПРАВА ЛИНИЯ ОТ ЛИНИЯТА НА ПАРТИЯТА, МАКАР ЧЕ ОБРЪЩА ПАЛАЧИНКАТА ПО ПЕТ ШЕСТ ПЪТИ НА ДЕН!

    Коментиран от #247

  • 227 по по по

    1 1 Отговор

    До коментар #80 от "Софиянец":

    По-голям селянин от софиянец не съм виждал никога и никъде
  • 228 Васил Левски

    2 2 Отговор
    Иорданка достатъчно диктатура няма Вирус!
  • 229 МОЛИМ ЗА ПЪЛНА КАРАНТИНА НА СОФИЯ

    2 3 Отговор
    СОФИЯ Е ОГНИЩЕ НА ЗАРАЗА ,В СТОЛИЦАТА ЖИВЕЕМ 1000ДУШИ НА ДЕКАР РАЗСТОЯНИЕ А В ПРОВИНЦИЯТА 200ДУШИ НА ДЕКАР А ПО СЕЛАТА ПО ДВАМА НА ДЕКАР
  • 230 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 231 fakeTAXI

    1 0 Отговор

    До коментар #144 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    Здравей, изкара ли някой лев? , много се стараеш. Браво!
  • 232 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 233 софиянец от челопечене

    0 2 Отговор
    като се изпотръшкат етническо разнообразните махли и повечето коментиращи тук мистериозно изчезнат КОЙ ЩЕ СПАСИ ДЪРЖАВАТА??1
  • 234 Чума

    4 1 Отговор
    Бе, вижте фотоса, бе! Прилича на 85 годишна деменция, излязла от дома си, не знае къде живее и се лута по улиците, белки някой се сети да я прибере! Ако постави и една червена връзка, ще прилича на септемврийче - випуск 1949 година!
  • 235 Ван дер Любе

    5 0 Отговор
    Когато човек не може да помогне, почва да пречи. Така и Борисов, а сега избраната от факултета кметица. Колко са добри, може да се види тук: https://fakti.bg/bulgaria/466266-izsledvane-balgaria-e-edna-ot-nai-slabo-podgotvenite-darjavi-v-evropa-po-zashtita-ot-covid-19
    Добре че сме се ваксинирали, та е по-добре
  • 236 ВИДЕН ГЕРБЕРАСТ МАКАК

    2 0 Отговор

    До коментар #148 от "ПРОС ПРОСТ ПО ПРОСТ":

    ЧААЙ ДА ПУЗНАЯ. ЧЕ ТИЯ МАЙ СИЧКИТИ СА МИ СЪПЪРТИЙЦИ, АМА ПЪК КУО ША ПРАЯТ СИЧКИТЕ? МАЙ ШЕФА Я НАПРАИЛ НОВЪ ГРУПА ЗА ЗУЛЕНЕ. СИУРНО СЪ ДУШЛИ ПОМУЩИТЕ... ША ИДЪ ДА РЪСПИТЪМ....
  • 237 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 238 A ceга накъдe

    4 1 Отговор
    Откакто цигaнитe от Татарли, Факултето, Филиповци, Столипиново, Максуда, Меден рудник, Куцкорн, .... гласуваха срещу заплащане за БКП+ДС-КЛАНА на влашкия цигaнин Замфир Яшар - Тато (известен и като Тодор Живков - Янко) и делиорманския мaнгacap Пънчо Кубъдънъ = БКП-ГЕРБ, ДС-МВРо, ....цяла София и България се превърна в цигaнcкo гето! Цигaнитe избраха БОКо, Фандъка, ДС-Ванче караПраси, Джанбаз, Андро Слабака, Сандо кримиал-радикало, ..... - цигaнитe ще ги свалят от власт! Въпросът е как след това да изчистим оствената от тях милиционерско-бюрократична рекетьорско-мародерска ЦИГAHИЯ и ПРОСТОТИЯ с кухи докторски и професорски дипломи и лапази?!
  • 239 Баба от село

    1 2 Отговор
    О.Ч.З. (107)
    Казваш че си от село? Кога се оземли та процъфтяваш? Натрупал си земя много и сега можеш да се похвалиш. При Тато никой немаше много а имаше за всички.
  • 240 ЛИЦЕМЕРИИИИИИ

    3 2 Отговор
    Бoйкo Бoриcoв
    Из cтeнoгрaмa oт зaceдaниe нa Миниcтeрcки cъвeт
    Тe coциaлиcтитe c тoвa ca извecтни, чe, примeрнo, зaклeймявaхa рeлигиятa, ceгa първи тичaт дa пaлят cвeщи и дa ce кoмкaт в църквитe ТОЧНО КАТО ФАНДЪКОВА И БОЙКО
  • 241 То стана

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Барба Ганьос":

    Изгонят ви спонсора а сега ви остана да пишете лъжи
  • 242 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 243 Фандъкова продължава наум:

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Доктора":

    "Не дай Боже масовото простолюдие да ми се разсърди и да не ме преизбере за 5-ти мандат."

    Коментиран от #245

  • 244 София

    1 0 Отговор

    До коментар #168 от "Бизнесмени те на гробарите":

    По ваше време даже спряха еврофондовете
  • 245 София

    1 0 Отговор

    До коментар #243 от "Фандъкова продължава наум:":

    Някъде четох че пак ще ви е малко
  • 246 Морко

    2 1 Отговор

    До коментар #191 от "Що да не станеппо добре ли е краварски":

    30 години купуваме газ на двойна цена. Яко ни дереха руснаците . С милиарди.
  • 247 Хъс

    2 2 Отговор

    До коментар #226 от "ШМАТАРОК МАКАКОВ":

    Тоя. Шиб,....к, яко ви ши,.а на избори....по правата линия

    Коментиран от #250

  • 248 МОЛИМ ЗА ПЪЛНА КАРАНТИНА НА СОФИЯ

    3 3 Отговор
    СОФИЯ Е ОГНИЩЕ НА ЗАРАЗА ,В СТОЛИЦАТА ЖИВЕЕМ 1000ДУШИ НА ДЕКАР РАЗСТОЯНИЕ А В ПРОВИНЦИЯТА 200ДУШИ НА ДЕКАР А ПО СЕЛАТА ПО ДВАМА НА ДЕКАР
  • 249 Selo

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "На Манастирски":

    Те там нямат асфалтови пътища,прахоляк
  • 250 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 251 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 252 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 253 възмутен

    1 0 Отговор
    СЛАГАЙ МАСКАТА!