Last news in Fakti

22 Април, 2020 08:20 8 483 59

Катя Сунгарска: Милен Цветков е бил в кома, когато е пристигнала линейката

  • спешна помощ-
  • катя сунгурска-
  • милен цветков

Преди да получи сигнала за катастрофата, спешният екип е отивал към адрес с потвърден случай на COVID-19, заяви говорителят на „Спешна помощ“

Катя Сунгарска: Милен Цветков е бил в кома, когато е пристигнала линейката - 1
Кадър бТВ

Когато екипът на „Спешна помощ“ пристига на мястото на катастрофата, при която загина Милен Цветков, те заварват мъж, който за дълго време остава неизвестен дали всъщност това е журналистът. Той е бил в тежко състояние – в кома. Това заяви пред бТВ говорителят на Центъра за спешна медицинска помощ Катя Сунгарска.

Тя подчерта, че спешният екип, отзовал се на сигнала, е разговарял с директора на ЦСМП. Те са свидетелствали, че когато са стигнали на мястото, граждани са били надвесени над пострадалия и са правели изкуствено дишане – уста в уста.

„Екипът ни го е заварил по гръб, което не е добро за състоянието му. Трябва да е на една страна с единия крак свит. Това са елементарни правила за оказване на първа медицинска възможност“, допълни тя.

Сунгарска изтъкна, че реанимационният екип е тръгвал за адрес с установен случай на COVID-19, който е трябвало да бъде извозен към болнично заведение. Екипът бива пренасочен от координациония център, като линейката тръгва от централата, а медиците били облечени с предпазни средства.

„Представете си какво е напрежението, като отиваш на случай на коронавирус и ти кажат отиваш на тежка катастрофа“, коментира тя.

По думите ѝ сигналът за инцидента е получен в 18:16 ч. на 19 април. Текстът се диктува в 18:18, а в 18:19 линейката потегля. Пристига на мястото на произшествието в 18:23.

Сунгарска обясни, че не може да кажат защо е имало забавяне в обаждането от момента на катастрофата.

„Получили сме сигнала в този час и отиваме веднага. Екипът се чувства безкрайно обиден, защото с риск за живота си са стигнали за тези 5 мин до мястото на катастрофата“, подчерта тя.

Тя коментира, че на място реаниматорите са опитали да намерят венозен път и да интубират пострадалия, но състоянието му не позволявало това.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 19 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 как сте взели книжки бре

    29 44 Отговор
    Гражданята сеирджии са го доуморили Милен. Изкуствено дишане на човек с потрошен гръден кош..? Пълни диваци.

    Коментиран от #11

  • 2 Koko Боко

    52 5 Отговор
    Няма смисъл да лъжат. Има записи от камерите, така, че лесно може да се установи кога е дошла линейката....
  • 3 цербер

    32 1 Отговор
    говорителката на Центъра за спешна медицинска помощ Катя Сунгарска. Сунгарска обясни, че не може да каже, защо е имало забавяне в обаждането. „Получили сме сигнала в този час и екипът отива веднага.
  • 4 Вальо Кюмюра

    27 15 Отговор
    Как ще му правят изкуствено дишане ако е по корем бе мисирко. Първо се стабилизира пострадалия, а после се слага в посочената поза...

    Коментиран от #17

  • 5 Справедливият Съд реши

    36 6 Отговор
    На съда е ясно .Виновни са тези които са опитали да му окажат първа помощ.

    Коментиран от #55

  • 6 Гост

    70 1 Отговор
    Почивай в мир Милене.
    Фактите - няма Държава по пътищата и ефективни закони.
    Има показно безнаказани хора над закона, отнемащи животи.
    Сериозно ли смятате, че проблема е в бързата помощ?

    Коментиран от #9

  • 7 Трън

    24 7 Отговор
    Тази потвърди казаното от вчерашния свидетел. Не ви ли се струва странно.
  • 8 Айде сега

    32 12 Отговор
    помагащите са виновни, бърза помощ като изхвърли вчера човек на тревните площи пак ли друг беше виновника, сигурно аз съм виновен, че дори полицаите са дошли доста по рано от линейката, за затвор за поне половината лекари и калинките покрай тях
  • 9 Домакин

    28 13 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Сериозно ли смяташ, че спешната помощ /в кавички/ са чисти като сълза, серизно ли смяташ, че са се обадили на 112 и са повикали само полиция без линейка, полицията е дошла за няма и пет минути, а така наречената бърза помощ е обикаляла забележителности 20 минути и отгоре.

    Коментиран от #27, #32

  • 10 Ламбо от София

    48 2 Отговор
    защо е имало забавяне в обаждането от момента на катастрофата. !!!
    112 - трябва да се премахне и те бавят сигнала , обажданията да стават на директни телефони , както преди
  • 11 Хахаха

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "как сте взели книжки бре":

    Не всички имаме очи ренген като теб многознайко:)
  • 12 Свидетел на произшествието каза по ТВ,

    35 5 Отговор
    че от момента на обаждане на 112 до закарването на М.Цветков в Пирогов да минали около 40 мин.Само две звена има по веригата: оператора и Спешна помощ! Кой ще разследва от къде идва забавянето и какви мерки ще се предприемат за случая.Дали е могъл да преживее това време пострадалия е друг въпрос и не може да се взимат предвид резултатите от аутопсията.Проблемите с този директор на Спешна помощ не свършват!

    Коментиран от #21

  • 13 Бойко Борисов

    22 7 Отговор
    Орешарски е виновен,аз къща в Барселона нямам!!!! И чрез братчеда Ради само пари пера по семейна линия.
  • 14 Адвокатски мозък

    53 2 Отговор
    НАРОДЕ??? Очеизвадно е, че защитата от високоплатени адвокати подготвят за тезата, че не е убийство, защото бил жив, но гражданите с неправилни действия са влошили състоянието му и той починал. До кога ще търпим?????
  • 15 Зомбайо

    29 5 Отговор
    Защо да му правят изкуствено дишане след като той ходи. Има нещо което се премълчава. Дайте пълния запис от катастроафата до качването в линейката.

    Коментиран от #29

  • 16 gost

    22 4 Отговор
    Тя да каже, защо след намесата на екип на Бърза помощ при друг инцидент човекът се е самоубил

    https://fakti.bg/bulgaria/467469-tragedia-v-sofia-maj-se-samoubi-sled-kato-go-izhvarliha-ot-speshna-pomosht

    Коментиран от #42

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Обективния

    18 11 Отговор
    Е няма да се научи българина,че изказванията му трябва да са по компетенция! Нали всичко знае,за вс е компетентен! Знае системата на Бърза помощ,знае как се лекува и най-вече знае да иска! За да лекуваш,трябва да учиш 6 години за лекар и то бая да учиш! За да знаеш работата на бърза помощ трябва бая да си се поинтересувал от медицински стандарти! Докато няма подведени под отговорност лялячи срещу лекарите,все ще е така.! Като толкова всеки знае,що не се лекувате сами!

    Коментиран от #19, #52

  • 19 Хахаха

    20 4 Отговор

    До коментар #18 от "Обективния":

    Ти си обективен колкото лекатите в България са лекари, първи пример - коментара и препратката към статия под теб, второ шефа на ВМА и главен щабаджия след 6 години учене за лекар не знае, че функцията на която и да е ваксина е да създава антитела, това го знае всеки завършил основно училище. А икато гледам, че който е влязъл в Пирогов жив не е излязъл май ще е много по добре сами да се лекуваме.

    Коментиран от #22, #36

  • 20 пешо от панелката

    22 2 Отговор
    За съжаление живеем в маймунска държава и нищо не ни е наред. Интересно как всички очакват бърза помощ, полиция, прокуратура, съд и пр. да са перфектни, като сме преобладаващо страхливи, крадливи мърлячи
  • 21 А гаранция

    13 1 Отговор

    До коментар #12 от "Свидетел на произшествието каза по ТВ,":

    че този свидетел не е обучен от явно бързодействащите "защитници" на наркоманчето убиец? Още повече, че той самият /свидетелят,де/ каза и че "не е сигурен и не знае колко е времето, ама така му се е сторило". Има си записи - едва ли говорителката на Бърза помощ говори просто така...
  • 22 Дано не ти се наложи

    5 0 Отговор

    До коментар #19 от "Хахаха":

    да се самоопровергаваш на терен. Господ е шегаджия, ситурно ще разбереш от опит къде грешиш...
  • 23 9999999

    7 3 Отговор
    Мъж се самоуби, след като го изхвърлиха от Спешна помощ

    https://fakti.bg/bulgaria/467469-tragedia-v-sofia-maj-se-samoubi-sled-kato-go-izhvarliha-ot-speshna-pomosht
  • 24 СЕДЕМ МИНУТИ СА ТВЪРДЕ МНОГО

    18 4 Отговор
    ЗА ПРИСТИГАНЕ НА ЛИНЕЙКА...ЗНАЕТЕ ЧЕ В ТАЗИ СИТУАЦИЯ ВСЯКА СЕКУНДА Е ОТ ОГРОМНО ЗНАЧЕНИЕ...ТАКА ЧЕ НЕ СЕ ОПРАВДАВАЙТЕ С НЕНАВРЕМЕННОТО ПРИСТИГАНЕ НА ЛИНЕЙКАТА...ПЛЮС ТОВА НЕ МОЖЕТЕ ДА ОБЯСНИТЕ ЗАЩО СА ИЗГУБЕНИ ТЕЗИ ДВЕ МИНУТИ ПРИ ПРЕДАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯТА...ТО Е ЯСНО ЧЕ ЛЪЖЕТЕ ИЛИ ПО-ТОЧНО КАЗВАТЕ ЧЕ НЕ ЗНАЕТЕ...КОЛКО Е УДОБНО ТОВА ИЗКАЗВАНЕ...А ЗА ТЕЗИ ДВЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ НАПРАВИ МНОГО ЗА НЕГО ЗАЩОТО ВЛОШАВАНЕТО СТАВА ЗА СЕКУНДИ И НАВРЕМЕННАТА ПОМОЩ Е ОТ ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ...ЗА ВАШЕ СВЕДЕНИЕ В ПО-РАЗВИТИТЕ ДЪРЖАВИ ОТ НАС ЛИНЕЙКА И ПОЛИЦИЯ ИДВАТ ЗА ДВЕ ТРИ МИНУТИ И ТО В ГРАДОВЕ С НАСЕЛЕНИЕ ДЕСЕТ ПЪТИ ПО-МАЛКО ОТ СОФИЯ...ТАКА ЧЕ НЕ ОБВИНЯВАЙТЕ ХОРАТА КОИТО СА МУ ПОМАГАЛИ ТЕ НЕ СА БИЛИ ЛЕКАРИ ЧЕ ДА ЗНАЯТ КАК ТРЯБВА ДА МУ ПОМАГАТ...ВИЕ ПРОСТО СТЕ ЗАКЪСНЯЛИ ПО ПРАЗНИТЕ УЛИЦИ НА СОФИЯ...САМО ЕДНА ЛИНЕЙКА ЛИ ИМА В СОФИЯ ЧЕ Я ПРЕНАСОЧВАТЕ??? ДРУГИТЕ СА ВИ ВИНОВНИ ПОНЕ НЕ СЕ ОПРАВДАВАЙТЕ...КАПИШ...

    Коментиран от #25

  • 25 ПОПРАВКА

    7 1 Отговор

    До коментар #24 от "СЕДЕМ МИНУТИ СА ТВЪРДЕ МНОГО":

    НАСЕЛЕНИЕ ДЕСЕТ ПЪТИ ПО-ГОЛЯМО ОТ СОФИЯ...
  • 26 А иначе

    20 1 Отговор
    По история учим за 2000 г. назад. Ами ето я реалността. Два дена минаха и ако дадат трибуна на още капацитети ще излезе, че Милен е виновен.
  • 27 2738

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Домакин":

    Просто замълчи - мрънкачи - на всяка манджа мирудия!!!
  • 28 Дедо1

    15 0 Отговор
    Бог да го прости Милен,другото са само приказки
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Чойко методиев борецов

    4 4 Отговор
    Их как ме е яд,че не можахме да го пишем корона,че тогава да видят дали маските са да мълчите.
  • 31 Голяма част от шофьорите на Спешна

    7 1 Отговор
    помощ не познават София и се движат с GPS. Това забавя движението,защото изисква време за вкарване на данните,също и GPS-a,дава различни маршрути,а когато има ремонти,те не са ъпгрейдвани в системата.Камерите на кръстовището и записите на оператора 112 ще докажат истината за линейката.
  • 32 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Домакин":

    Виждам, че напълно сте схванали същността на коментара. Нямам какво да добавя за вас.
  • 33 Фермер

    16 1 Отговор
    Целия народ сме в кома.Кога ще се събудим?
  • 34 Умник

    9 2 Отговор

    До коментар #29 от "6525":

    Ти наистина ли вярваш на всичко което четеш Бухал. Сигурно вярваш и на полирания мозък че те спасява от пандемия.
  • 35 Помислете още малко

    18 2 Отговор
    Обаждате се на телефон 112. Там оператор чува за сигнала. Какво е казал този оператор на лицето подало сигнала? Дал ли е инструкции да не пипат жертвата? Нека да разберем този телефон колко е адекватен в подобни кризисни ситуации. Нека да разберем лицето от 112 какво образование има и подходящо ли е да вдигне тел.112? Както всичко в тази държава нищо не работи качествено, защото зад постовете на всяка държавна длъжност стоят наши хора, избрани с "конкурс". Бог да прости Милен Цветков и да даде утеха и помощ на близките му! Всеки факт ще се изопачили в това убийство, пред Бог не могат да се скрият!

    Коментиран от #40, #46

  • 36 Обективния

    5 1 Отговор

    До коментар #19 от "Хахаха":

    Ще питам едно нещо-защо самоубилия се мъж(за съжаление) не е обгрижван от близките си,когато е в депресия?Защо е извозен до токсикология,а там не е приет? И ще отговоря-човека се е депресирал,започнал е да пие(на всеки може да се случи,хора сме) Кой трябяа да му помогне,за да не се получи тояа,което се е получило? Близки,съседи или социалните,личен лекар ,психиатър. Бърза помощ не е всичко това! Системата убива,не спешната! А лекарите не са убиици!
  • 37 Говорителят на бавната помощ

    8 4 Отговор
    Май е работила в телевизията майка. Май е била колежка на Милен Цветков, или поне са се познавали защото са близки по възраст. Да видяхте някакво съчувствие в нейните очи. Не. Няма. За всеки, който не е понасял Милен виждате ли им очите, как реагират на новината за неговата смърт. Виждате ли радостта в ъгълчетата на очите, че няма вече кой да ги дразни, да ги изобличава? Всяка душа си проличава в погледа. Особено показателни са очите на злите хора, колкото и да прикриват злото си зад "щастливи" усмивки.
  • 38 Доктора

    11 3 Отговор
    В белите държави нямаш право да вадиш от колата пострадал при ПТП и да му правиш каквото и да е освен, ако не си медицинско лице. Единствено, ако си е глътнал езика се вади, за да не се задуши или пострадалия се вади само, ако колата гори. Нямам представа дали "помагачите" са му помогнали да умре или не, но на обществото трява да се каже как се действа. На запад установи ли се, че заради подобни действия постррадалият умре, то отиваш на съд за непредумишлено убийство. Така, че хора спрете се да "помагате" и да правите неща, които не са ви ясни! В желанието си да помогнете, ставате убийци!

    Коментиран от #56

  • 39 Ели

    11 2 Отговор
    Всичко, което казва тази госпожа ще помогне на защитата на убиеца да иска квалифициране на престъплението в причиняване на тежка телесна повреда тъй като Сунгарска казва, че поради неправилно оказана помощ се е стигнало до леталния изход. Изродът пак ще се измъкне, както и другите убийци на пътя с пари и власт, с лека присъда, която няма и да излежи.

    Коментиран от #41

  • 40 Обективния

    1 0 Отговор

    До коментар #35 от "Помислете още малко":

    Дълбоко се надявам онзи от горв да чуе думите ти!
  • 41 Обективния

    11 0 Отговор

    До коментар #39 от "Ели":

    Нека излезе аутопсията! Ще се види,че убиеца е онзи лигльо с джипа и дрогата и голямото Его. Всеки,който се е опитал да помогне е човек!

    Коментиран от #47

  • 42 Гошо

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "gost":

    Защото е бил луд затова

    Коментиран от #50

  • 43 Гост

    10 0 Отговор
    Във връзка с трагичния инцидент имаме поне 10 нарушения от причинил катастрофата, за които същия следва да носи отговорност по НК, като започвам от най-лекото: нарушаване на забраната за събиране от 3 лица, шофиране на служебен автомобил, превишена скорост, не спира на червен светофар, употребата на наркотици, шофиране след употреба на наркотици и алкохол, причинява ПТП виновно със смърт... Сигурно може и още да се повдигнат. В демократични държави, като САЩ тези провинения се комулират и Убавеца отива в панделата..... за около 60-70 г. Тук ще го изкаран с "чисто" минало, споразумение и 3 г. условно.... Дано не съм прав!
  • 44 Снтон

    8 2 Отговор
    Много видеа, много експерти. Обаче все липсва една дребна подробност - кадри на колата-убиец преди това кръстовище. Мисля, че ускорява точно там, а преди това се движи съвсем нормално. Но нека видим! Нали каскетът щеше да публикува по медиите всички доказателства по делата от висок обществен интерес. Ама за това нищичко не ни открехва. А уж убиецът е син на съдружничката на Миню, дето сега му е на прицел. Ама само уж.

    Коментиран от #59

  • 45 alek

    6 0 Отговор
    в памет на Милен трябва да сеобединим и да подобрим състоянието на държавицата ни
  • 46 Шекспир

    5 2 Отговор

    До коментар #35 от "Помислете още малко":

    Един да каже къде е истината.Проблема е в тел.112.Точно там се губят ценни минути.Ще ви дам пример от Варна.При обаждане на 112 сигнала постъпва в някаква централа(координационен център)в София.От там разпитват за случая и адрес и чак тогава разговора се прехвърля във Варна.Вече във Варна отново разпитват за случая и адрес и тогава следва ново прехвърляне на разговора към компетентно лице което най накрая подава сигнала където е нужно.Това е.Избягвайте 112.Въведете си номерата на спешна помощ полиция пожарна КАТ по местоживеене.112 е куца работа

    Коментиран от #48

  • 47 Ели

    1 2 Отговор

    До коментар #41 от "Обективния":

    Това, което написах го коментира добър юрист. Освен това каза още, че сега се работи по фабрикуване на фалшиви свидетелски показания, че експертизи и всичко необходимо за промяна на обвинението както писах.
  • 48 Roko

    2 2 Отговор

    До коментар #46 от "Шекспир":

    Много ги разбираш централа, туй унуи. Браво
  • 49 Кофи-20

    3 1 Отговор
    Тука нещо всичките разбирачи големи, свързочници централи, парамедици, криминалистика, прокурори и всеки недоказани таланти, евалата.
  • 50 gost

    3 2 Отговор

    До коментар #42 от "Гошо":

    Това не е оправдание. Става дума за лекари, които трябва да помагат на всички болни. Все едно ти да отидеш на лекар и той да откаже да те лекува защото си беден или си чернокож. Я се вземи малко в ръце.

    Коментиран от #58

  • 51 ЯШУА

    0 2 Отговор
    Недай Боже да стигаш до Бърза помош на 49 г мъж се самоуби ,след като ба сигнал от съседи е повикана линейка за тежкото му състояние и поглъщане на голяма доза лекарства ,същите тези изроди са го върнали половин час по къснио и го хвърлили ,като куче в градинката пред блока и след два часа е намерен мъртъв В КАКВА СТРАНА ЖИВЕЕМ ХОРА ,ТУК ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ НЯМА СТОЙНОСТ ! НИЕ СМЕ САМО СТАТИСТИКА!Милен си отива по програма ,земния му път е бил до тук ,факта ,че толкова хора е имало около него *пепеходци *които със същия успех е можело да бъдат убити ,но няма нито един пострадал !Замислете се върху това ,ако не беше това момче ,щеше да е друг ...
  • 52 Обидиха се

    3 2 Отговор

    До коментар #18 от "Обективния":

    Ама ти направо ги обиди.Те разбират от всичко не само от лекари.Те са и най-запознати с вируса
    от цял свят.Обяснява им се ,че преди да го качат и след като са го качили са се опитвали да го интубират.То за тях една интубация е секунди и лесна работа.И на продължават с глупавите въпроси,защо след 40 мин.са били пред Пирогов.Сигурно от филмите са гледали и как се инрубира ,когато линейката хвърчи с висока скорост ама по филмите Винаги съм си мислел,че по Живково време за това е имало забрана за чужди продукции и освен руските,знаели са че българина няма да прави разлика между филми и действителност.Сега разбират от всичко,конспирации,разкриване на престъпления,професионалисти на пътя във всичко са по-добри от някакви лекари,доценти ,професори учили години.Сега всички оценяват Цветков,съболезнования,загриженост,а до преди това го псуваха,обиждаха.Обвиняват наред за смърта му,нищо че после се качват на колите си натискат газта и карат като,че ли пътя е само за тях.
  • 53 От коя телевизия не е гонен

    2 1 Отговор
    Мисля че не е гонен само от ТянковТВ
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 ТРОПЧО

    0 3 Отговор

    До коментар #5 от "Справедливият Съд реши":

    ИМА.КАМЕРИ ДА СЕ ВИДИ КОГА Е ДОШЛА ЛИНЕИКАТА НЕ ДА КАЗВА ТАЯ КАТЯ ЛИ Е КВА Е НЕ ВЯРВАМ ДА Е ДОШЛА ТОЛКОВА БЪРЗО ПУСНЕТЕ ЗАПИСА ДА ВИДЯТ ХОРАТА ШО ГО СПИРАТЕ ЩОТО Е ДОШЛА НАИ МАЛКО СЛЕД 20 МИНУТИ ДА НЕ КАЗВАМ И ПОВЕЧЕ КАТО ГИ ЗНАМ КОЛКО СА БЪРЗИ НЕ ОПРАВДАВАМ ВИНОВНИКА АМА МОЖЕШЕ И ДА НЕ СЕ СХИФНЕ ДО ТУК СВЕТЛА МУ ПАМЕТ НА МИЛЕН БЕШЕ ИСТИНСКИ ЖУРНАЛИСТ И ЗА ТОВА БТВ И НОВА НЕ ГО ХАРЕСВАХА ЩОТО НЕ ИМ СЕ ПОДЧИНЯВАШЕ ДА КАЗВА ТОВА КОЕТО ИМ НАРЕЖДА ВЛАСТТА ЖАЛКО ЗА ЧОВЕКА МИР НА ПРАХА МУ
  • 56 Обективния

    1 0 Отговор

    До коментар #38 от "Доктора":

    Моите уважения,гълтане на език,няма такова понятие. На езика може да му падне корена и да запуши дихателните пътища. И това,че е правено изкуствено дишане,с какво ще навреди на човек поел удар със 100 км. Хайде да помислим,въпреки,че не е наша работа,а на експертите(моля да ни простят) Дали пък след този удар ,не се случва удар в гърдите,корема,повишаване на налягането...Травмите би трябвало да са сериозни и дали се оживява от това,въпреки изкуствено дишане и т н.
  • 57 Обективния

    5 0 Отговор
    И кой знае,че ще опита да помогне и ще навреди! Айде стига! Виновен си е шофьора с дрогата,маминия
  • 58 Обективния

    0 2 Отговор

    До коментар #50 от "gost":

    А ако лекаря се занимава депресирания,а в другия край на София умира някой от инфаркт,наистина спешно сестояние? Хайде гледай обективно. Лесно е да си човечен,когато и да искаш не можеш,за дълбоко,ама дълбоко съжаление
  • 59 555

    1 1 Отговор

    До коментар #44 от "Снтон":

    Абе и на мен още от началото ми замириса на гнилоч тая история.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове