Last news in Fakti

23 Април, 2020 13:52 9 485 65

Сгрешиха ли хората, оказали помощ на Милен Цветков

  • хора-
  • помощ-
  • катастрофа-
  • милен цветков

Всяка помощ може да бъде и рискова на моменти, но си има ясни правила

Сгрешиха ли хората, оказали помощ на Милен Цветков - 1

Минувачи и шофьори се притекоха на помощ на Милен Цветков в минутите след фаталния сблъск с джипа, управляван от 22-годишния Кристиан Николов. Те го извадиха от смачканата кола и опитаха да му окажат първа помощ. Защитата на Кристиан Николов изтъква това като причина за фаталния край на телевизионния водещ.

,,Всяка помощ може да бъде и рискова на моменти, но си има ясни правила. Както беше видно от всички записи, хубавото е, че много хора се притекоха на помощ, но имаше и такива, които продължиха пътя си. Първото нещо, което правим, е да ограничим движението на мястото на инцидента - да вземем мерки за безопасност. Много автомобили продължиха движението си", коментира д-р Пенчо Пенчев, който е експерт в дирекция "Социално-здравна политика" в БЧК.

Пред Bulgaria ON AIR той подчерта, че първо оценяваме основните жизнени показатели, дали пострадалият е в съзнание. Проверяваме дишането и след това сърдечната дейност.

,,Ако при такава тежка катастрофа човекът все още е в съзнание, но предполагаме, че може да има травма на главата или гръбначния стълб, е по-добре да изчакаме пристигането на Спешна помощ, тъй като разполагат с шийна яка и спинална дъска - могат да евакуирaт пострадалия без да увредят шийни прешлени и прешлени на гръбначния стълб", обясни д-р Пенчев.

Експертът от БЧК допусна, че забавянето в позвъняването на Спешна помощ се дължи на това, че очевидците на катастрофата не са преминали обучителен курс и не знаят как точно да реагират.

,,Една четвърт от населението е обучено да оказва спешна помощ. Около 23-24% от населението е обучено. Тези базови знания избледняват с времето. Хората нямат инициативата да дойдат, да се поинтересуват и да минат през такива курсове", посочи още д-р Пенчев.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 25 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 колкото и да се опитват да извъртат

    168 6 Отговор
    Сгрешилите са двама дрогирания убиец и майка му, която го е "отгледала" такъв и му е дала ключовете !

    Коментиран от #27

  • 2 Мхм

    63 6 Отговор
    В интерес на истината нищо не помня от курса. Ако човека е в съзнание бих помогнал като първо го попитам за позволение и къде го боли... Не бих докоснал човек в безсъзнание освен ако колата не се запали.

    Коментиран от #16

  • 3 Иванова

    49 0 Отговор
    Ами някога ни ограмотяваха в училище.Трябва и за пътните знаци и за първа помощ,и за въздействието и последствията при употреба на наркотици.Ама кой му дреме...
  • 4 Сгреши

    57 1 Отговор
    убиеца му & компания ! Всъщност сътвориха един НЕПРОСТИМ ГРЯХ !
  • 5 НЕ СА СГРЕШИЛИ

    38 4 Отговор
    ТОВА Е КАТО САМОЛЕТНА КАТАСТРОФА..ДЕЙСТВА СЕ БЪРЗО ЩОТО ТРУПА ЩЕ ИЗГОРИ ..
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Адвокатски мозък

    67 4 Отговор
    Тоя вече сме го оправдали. Скоро пак ще ви гази. Не ни благодарете. Техните добре ни платиха. А и да искате саморазправа, сте силни само в Интернет

    Коментиран от #15

  • 8 Алфа Вълкът

    24 5 Отговор
    Като минаваш задължения курс за оказване на първа помощ те учат, че трябва да попиташ пострадалия дали иска да му бъде помогнато.
  • 9 Абе малоумбик

    71 1 Отговор
    Имал е травми на сърце, черен дроб които са били несъвместими с живота. Нямате ли страх от Бога да говорите така бе. Милене почивай в мир приятелче.
  • 10 СДЕЧЕВ

    83 2 Отговор
    1. МИЛЕН Е В СЪЗНАНИЕ И В СЛЕДСТВИЕ НА АДРЕНАЛИНА НЕ УСЕЩА БОЛКА И СЪОТВЕТНО ИМА ПОРИВ САМ ДА НАПУСНЕ КОЛАТА.

    2.ХОРАТА ГО ПРИДЪРЖАХА ДОКАТО ТОЙ СТИГНА ДО МЕСТОТО КЪДЕТО ГО ПОЛОЖИХА НА ЗЕМЯТА.

    3.ЩЕТИТЕ ОТ УДАРА СА НЕ СЪВМЕСТИМИ С ЖИВОТА.

    4. АДВОКАТИТЕ СА ГАДОВЕ,ДА СИ ХАРЧАТ ПАРИТЕ ОТ ХОНОРАРИТЕ ЗА ЛЕЧЕНИЕ ОТ ПОДОБНА КАТАСТРОФА.

    Коментиран от #62

  • 11 Азимов

    87 1 Отговор
    Намирисва ми че ще оправдаем "момченцето",търсим вина в хората които са искали да помогнат.Нещо май тях ще изкараме виновни накрая
  • 12 дсдс

    33 3 Отговор
    Тези проценти на обучени са на хартия, дали има и 5% минали реално обучение, а не прибрани такси. Хората взимат книжки и не знаят какво се прави, не знаят как да реагират, седят като кифли. Застанете за 10мин на едно кръгово и вижте кой подава мигач при излизане и престрояване, аз съм отчел максимално 1 на 10 на всичкото отгоре спорят, че не било задължително понеже не било кръстовище, или пък че на нерегулирани кръстовища по-широкия път бил главен и следователно с предимство.

    Коментиран от #21, #24

  • 13 бай Шиле

    47 1 Отговор
    Адвокатът с тази смехотворна теза,сигурно е същият дето измисли,че Местан не е виновен.Или брат му.Лакомник на годината.
  • 14 Рошко

    69 0 Отговор
    Слд като вътре всичко му е било дроб сърма, и да го оставят и да го извадят все тая, отсега ме е яд само че това наркоманче след някой и друг ден ще е на свобода, и още по лошото е че такива боклуци не изпитват никакви угризения
  • 15 Алфа Вълкът

    14 6 Отговор

    До коментар #7 от "Адвокатски мозък":

    Като тебе баце, подстрекаваш хората към протести, ама си стоиш по цял ден в нета и пишеш от сто ника.
  • 16 ТРОПЧО

    4 32 Отговор

    До коментар #2 от "Мхм":

    АДИ СТИГА ВЕЧЕ ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ СТАНАЛОТО СТАНАЛО ТОВА ЛИ Е НАИ ВАЖНОТО ЗА ДРЪНКАНЕ ИМА СЪД
  • 17 калъча

    58 0 Отговор
    Добре де,ако не го извадят от колата и тя вземе да се взриви,тогава ще почне вой що па не са помогнали,можело видиш ли да бъде спасен.
  • 18 2233

    61 2 Отговор
    Браво сега лепнете умишлено убийство на тия дето са оказвали помощ а наркоманчетата са невинни
  • 19 Последния неандерталец

    26 2 Отговор
    Абе, една дрога не удари ли случайно колата на Милен? Огин да ги пали.
  • 20 Пълен СРАМ за съдебната

    56 1 Отговор
    И законодателната система. Прокуратурата Изкривява фактите, за да оневини 3 копелдака и техните родители олигарси, депутати и прокурори. Всичките са НАРКОТРАФИКАНТИ, ОБИРДЖИЙ НА бензиностанции и магазини, крадци на ЕВРО фондове и перачи на пари.
  • 21 бай Шиле

    22 0 Отговор

    До коментар #12 от "дсдс":

    И аз имам същото наблюдение.На кръговото при Телевизионната кула има доста смешни сцени,понеже е с две кръгови платна.По мигачите се познава истинския "карач",а не по емблемата на жипката.
  • 22 Ха ха ха

    25 1 Отговор
    Ей няма такава държава
  • 23 Сега

    25 1 Отговор
    съда ще изкара тях виновни за смъртта на Милен.
  • 24 Бой&ко

    17 2 Отговор

    До коментар #12 от "дсдс":

    Обаче нашите доктори веднага го измислиха, че трябвало народа да се обучава периодично в указване на първа помощ, срещу заплащане естествено. А аз лично предпазен колан в автомобила не ползвам, защото при катастрофа от такъв мащаб не желая да ме лекуват нашите доктори.
  • 25 Хората трябва да се образоват

    15 0 Отговор
    В световния ден на книгата, ще се позова на "Окончателната диагноза" от Артър Хейли. Силно препоръчвамза четене, а за тези, които не искат обяснявам– всички ни учат,че пострадал не тряба да се пипа до идване на спешна помощ, но има състояния(в книгата–глътнат език), които не чакат линейката. Що се отнася до БЧК –преди много години имаше т.нар. НВО, в което се застъпваха на разбираем език за всички ученици въпросите, касаещи как да помогнем, докато чакаме помощ.
  • 26 КРЕН - /намек, наклон, залитане, намек/

    31 2 Отговор
    Ти усещаш ли на къде - Дърпа, Тегли, Тика, Бута, Насочва този НАМЕК ? А ? Този ТРЕНД ! Вината е " ОБЩЕСТВЕНА ПОДКВАСКА " че причината за Трагедията трябва да се пренасочи , подели и едва ли не и с ДРУГИ ТРЯБВА ДА Я РАЗПРЕДЕЛИ ! Аз очаквах ,че ще обвинят загиналият , за това че е спрял в лентата където е "летял" ГОЛЕМИЯТ КОРАБ и Слаткия и Златен син на Тати и Мама , но ето че АДВОКАТА ЩЕ ДА Е ПОЗЛАТЕН за проявена Далновидност , Прозорливост и Професионализъм ! Инспектор Дю Дю - РЯПА ДА ЯДЕ ! България не е Държава а ВИЛАЕТ ! Що ? Проблем ли има нещо ?

    Коментиран от #34

  • 27 Точно така

    31 2 Отговор

    До коментар #1 от "колкото и да се опитват да извъртат":

    Първата му работа на този келеш е била да се обади на 112. А и другите два примата явно са събрали компроматите и затова са духнали. Точно така го описа "очевидец". Те спокойно си събираха багажа...... Демек всичко е наред. Нищо му няма!
  • 28 Възмутен

    44 2 Отговор
    Опитите да оправдаят наркоманчето продължават - явно много пари играят.

    Сега да не излезе че Милен си е бил жив и здрав след инцидента и даже цигара щял да си запали но видиш хората които са се помъчили да му окажат помощ са го измъкнали насила от колата и са го претрепали на тротоара.

    В Боколандия вече няма да се учудя на всякакъв абсурд.
  • 29 Ха ха ха

    15 1 Отговор
    Ей няма такава държава
  • 30 Убиец

    32 0 Отговор
    Тезата е абсурдна!! Аз ако те гръмна в корема и после умреш в болница докторите ли са виновни???? Това си е убийство и то даже умишлено щото отиваш някъде с кола после се друсаш и после караш.
  • 31 Препатил гражданин

    22 1 Отговор
    Оказвайте съдействие на МВР и после ще ви разхождат по съдилищата и накрая вие ще сте виновни. И глоба за неявяване и принудително завеждане може да има.
  • 32 Дъ ШОУ МАСТ ГОУ ОН !

    18 3 Отговор
    Ти само ГЛЕДАЙ и са корегирай МИСЛОВНАТА ДЕЙНОСТ ! Тръгнахме за ЗАПАДНИ СТАНДАРТИ на Белите хора от Нормалните Евро - държави а ДЕ ГИ и има ли ги ВЪОЩЕ ? Кой ни направи таквиз Лапни Шарани , Бунаци , Сган , Паплач и ОВЦЕ ? КОЙ ! ни доведе до ТАЗИ НАЙВНОСТ да вярваме в на Запад всико е СНЕЖАНКА а на Изток БАБА ЯГА ? Четери пъти получаваме от лъскавият запад - НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ ! Дали ще ни УВРИ ФАСУЛА ? Помним ли Сан Стефано и Берлински конгрес? Помним ли кой се изплю на " Велик е нашият Войник" във Виена Ньойски договор ? Помним ли кой ни набута да се бъхтим за Дойче в Първа световна и РЕПАРАЦИИТЕ от ВЕРСАЙ - ПАРИЖ ? Помним ли че ни ряза територията , именно тя - СНЕЖАНКА от ЕВРОПА от както сме държава станали ! Снежанка ли е или САТАНА Европа и кой казва че сме част от нея ? Германия, Австрия, Франция ! Или отговора е Да ! Ама Не !
  • 33 Мими

    19 0 Отговор
    Доколкото разбрах, притеснително се на помощ са му извадили глътнатия език - правилно действие. Но както посочва аутопсията, имал е поне 4 травми, несъвместими с живота!
  • 34 Извинете

    9 1 Отговор

    До коментар #26 от "КРЕН - /намек, наклон, залитане, намек/":

    Сладкия син на тати и мама съм го написалс "Г" - от бързина ! Простете , просто от бързина !

    Коментиран от #46

  • 35 Диамантената ръка

    5 2 Отговор
    Обвинението може би трябвало да бъде за причиняване на тежка телесна повреда, вследствие на която е настъпила смърт. Важен детайл е и дали Цветков е бил с колан, другото е ясно...
  • 36 АбВ

    11 5 Отговор
    Да осъдят тези които са му правили сърдечен масаж и са му счупили ребрата. Закона позволява да полагат труд. Ще окопават лозята на един известен ,,Винпром” и ще ползват опцията 2 за 3 дни. Заработеното за морални вреди на синчето и компания.
  • 37 България не е държава

    3 3 Отговор
    А район, терен, вилает, геогравска територия където само " Големият Кораб " облян в блясък , разкош, охолства и безброй светлини - МИНАВА и през Огън и през Вода ! Ти как мислиш , а ? Дане си малко магаре , защото него ВСЕКИ ГО ЯХА !
  • 38 Хммм

    10 0 Отговор
    Била съм на такива курсове отдавана. Освен ..превързване на рани,обездвижване на крайници с шини и пр. сме учили и при катастрофи какво се прави. Спомням си за катастрофите,че пострадалите се вадят от колата ,ако е възможно разбира се,(защото понякога се налага и оксижени да се реже ламарината ) пренасят се на безопасно разстояние и се поставят в легнало на една страна положение с единия крак сгънат. И се наблюдават да не си глътнат езика.
    ПС Безопасно разстояние е това,че ако избухне колата да не бъдат обхванати от пламъците и да изгорят.
  • 39 А ми ако колата , след удара

    15 1 Отговор
    Се ВЪЗПЛАМЕНИ ? Пак ли ще гледаме отстрани ? А нима всички други са виновни но не и ВИНОВНИКА ЗОМБИ и НУРС ?
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Дон Чико

    16 0 Отговор
    Ама естествено, то хората са го очистили, какво толкова, някакъв дрогиран лaйнso го избухал със 120 отзад. Това е, напълно невинен е дpишльото, хората са го очистили Милен. Да се издирят и да се вкарат в затвора за убийство, а келешът от утре с по-голям джип да бръмка на воля.
  • 42 Опала а а а Пуснаха МЕТЛАТА

    9 0 Отговор
    Къде са СТАНДАРТИТЕ ПРАВАТА И СВОБОДАТА ? Де е ТЯ - Дермо крацията ? И ималия въобще ? Кой ни прави на овце ?
  • 43 В е л и к и я

    19 1 Отговор
    Самият шофьор е поискал да излезне , те просто са го придържали . Вас ако ви ударят така и имате възможност да излезнете от автомобила , краката са ви здрави -ще останете ли вътре . Това са естествени реакция на всеки човек , да се махне колко се може по бързо от нещото което му е причинило шока .
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Неучуден

    15 1 Отговор
    На тези наивни хорица и минувачи не им е патила главата от новите закони, затова са се притекли на помощ! Яcнo е, чe c нoвия НК в Бългaрия, ВCEКИ ще мoжe дa бъдe oбвинeн и дa му ce пoвдигнe oбвинeниe зa ВCИЧКO без да знае че е извършил някакво престъпление , oт дaвaнeтo нa ключoвeте нa кoлaтa зa дa уcлужиш нa приятeл, дo това че си дал пари на просяк за да си купи алкохол или си "затаил истината" при пoмaгaнeтo cъc cмянaта нa гумa нa някoя нeпoзнaтa дaмa,която по късно катастрофира, a пък дa нe гoвoрим кaквo oбвинeниe зa дълъг зaтвoр мoжe дa cи нaтрeceш зa прoявeнa човещина и хумaннocт за дa ce пoмoгнe нa някoгo и дa ce cпacи живoтa му, кaкъвтo e cлучaя c Цвeткoв в кaтacтрoфирaлaтa кoлa и чe някoлкo чoвeкa без да се замислят инстинктивно ca му се притекли за първа помощ, като са му пoмoгнaли дa излезе oт кoлaтa, извaдили ca му eзикa за да не се задуши ,установили че e кoнтaктeн , нo пocлe той пaдa нa зeмятa и цялo чудo e чe дoceгa, вce oщe нe ca им пoвдигнaти oбвинeния зa cъучacтничecтвo в убийство и ускоряване настъпването на cмъртта му , cпoрeд мнeниeтo нa лeкaри cпeциaлиcти...
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 3333

    17 2 Отговор
    Копелето мина с мръсна газ през човека те търсят под вола теле. В затвора ще му разкажат играта на малкия пикльо.
  • 48 АУУУУУ

    15 2 Отговор
    НЕ МОЖАХ ДА РАЗБЕРА ОТ ПО-ГОРЕ НАПИСАНОТО ..... ТОВА ОПИТ ЗА ОНЕВИНЯВАНЕТО НА ДРОГИРАНИЯ УБИЕЦ И ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА ВИНАТА НА ХОРАТА ПОМОГНАЛИ НА ЖЕРТВАТА ( МИЛЕН ЦВЕТКОВ ) ЛИ Е ???????
  • 49 Чичо

    11 1 Отговор
    Кой ли плаща на медиите, за да обръщат посоката на общественото мнение.... Интересно, всъщност за България е нормално..
  • 50 Бачо Киро

    10 0 Отговор
    Ало, експерта от БЧК. Не са закъсняли с обаждането, а линейката е стигнала за 6 минути. Обяснете 16 минути къде са спали от 112, че след 22 минути чак пристига линейката. Защо е отнело 16 минути на 112 да известят спешното?
  • 51 Да ,но

    9 0 Отговор
    Така, както сте написали статията,г-це,Атанасова вменявате някакво съмнение във виновността на очевадният нагъл и безскрупулен ,надрусан УБИЕЦ!!!
  • 52 Ние Европа ли сме ?

    2 0 Отговор
    Или ОРИЕНТ ?
  • 53 Иван

    0 0 Отговор
    Защо не вкараме в затвора хората които са помогнали това е и ще се излезе от това неудобно положение
  • 54 Й Симов

    3 1 Отговор
    С адвоката ми търсим някой свидетел да каже, че Кр. Николов не е убил Милен Цветков! Ще изкара хубави кинти
  • 55 ААА

    12 0 Отговор
    Той човека плюе кръв, а те как го били извадили , защо го били извадили. Май кампанията за оневиняването на убиеца започна прекалено рано. Какви сигнали подавате към обществото бе боклуци? утре ще стане катастрофа с някой ваш близък , и никой няма да посмее да отиде до колата , да му извади езика , да му спре кръвта, или да му възстанови сърдечната дейност, а без това се умира за 3-4 минути, мозъка остава без кислород. . Хората помагали , не носят в джоба си ренген , та да знаят на кой какво му е счупено . Помагат му да напусне автомобила , защото и там мястото му съвсем не е безопасно.
  • 56 Какво лошо имаше в Белене !

    4 1 Отговор
    Който не се "култивила" с народата воля и власт и не крачи в " крак" ! Който е ЗОМБИ " , " НУРС" и дори се мисли за "Голем кораб" или " Брониран влак " решил да мъти водата сред хората живеещи мирно и по волята обща - Чамавата овца се отделяше с право ! Фактите днес показват че Белене нявга го е имало с ПРАВО ! А днес ? ОРИЕНТ и дори безЕкспрес ! А Нявга бяхме 28ми в СВЕТА !
  • 57 яна

    5 1 Отговор
    с разкъсана аорта и сърдечна тампонада и на място да беше останал пак щеше да умре в линейката , докато разберат какво е докато премине изследвания лека му пръст , но е назидателна тази катастрофа и следва да се пуска видеото на курсовете за шофьори ,и например във франция млади шофьори карат до 25 г само с придружител
  • 58 Царица ПАРИЦА !

    3 0 Отговор
    Нямаш ли си Парици ТИ ? Ти си ПРОСТО ДИВАНЕ и какво ли още не ! Та за какво , говорихме ? За Западните Стандарти от Нормалните държави ? Но ДЕ ГИ ? Такива - НЯМА ! Джунгла има ! КРИЗА там има и затова се появе " любовта" - защо тяхната крава ще издъхва а нашата да е ЖИВА ! И те ти я на - Евро съюз ! За Запада съюзничи няма - а само ИНТЕРЕСИ ! Англия защо избяга от ЕС - случайно , просто и хей така ? Англия да се подчинява на Германия ? Вечни конкуренти в Съюз - НИКОГА ! А ние с ГАЙДИТЕ , какъв го дирим там ?
  • 59 Зрител

    1 0 Отговор
    ДА Сгрешиха хората, оказали помоща и те в затвора поне за една година.
  • 60 Ами ако бях Аз , или беше - Ти ?

    1 0 Отговор
    И не сме журналисти и никой не "шуми" как аджеба въпроса щеше да реши - "Е/и го в г/за и Господ да го прости !"
  • 61 Гост

    7 0 Отговор
    Не са сгрешили. Стига сте търсили под вола теле. Виновникът е ясен. Останалото е лобизъм.
  • 62 Боби62

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "СДЕЧЕВ":

    Кампанията за ОНЕВИНЯВАНЕ НА УБИЕЦА.....УБИЕЦА........да УБИЕЦА на Милен Цветков вече е в ход!!!!
    Тия гадови ще ни донесат вода пруз девет планини за да НАГОДЯТ ФАКТИТЕ в тяхна полза!!!
    Хареса ми коментара ти приятелю. Браво!
  • 63 Гост

    6 0 Отговор
    Адвокатчета и разни други, играете си със огъня.В момента вулканът пуши, ако изригне ще отнесе всичко живо. Зорлем ще си докарате революция, не си играйте с нас, защото почва да ни пада пердето.
  • 64 Геро

    3 0 Отговор
    Значи сега сигурно ще трябва да съдим тези, които са помогнали ли??
    Бойкот на Винпром Карнобат и на цялата тая престъпна клика там.
  • 65 Телефон 112

    0 0 Отговор
    Там какво казаха? Има ли запис на сигнала, моля публикувайте го! За съжаление едва ли някой се е сетил да снима с телефон ситуацията, за архив!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове