Last news in Fakti

27 Април, 2020 12:42 6 235 38

Лора Крумова: Милен Цветков беше екзекутиран, а не просто убит

  • лора крумова-
  • милен цветков

Крумова оправда действията на хората, които са се притекли на помощ на покойния ѝ колега

Лора Крумова: Милен Цветков беше екзекутиран, а не просто убит - 1
Снимка: БГНЕС

Не убийство, а екзекуция - така определя смъртта на Милен Цветков неговата дългогодишна телевизионна партньорка Лора Крумова в интервю пред bTV.

“Той нямаше шанс“, казва журналистката. “Това момче го екзекутира, не просто го уби. Той е преживял такъв удар, който не му е дал никакъв шанс“.

Крумова оправда действията на хората, които са се притекли на помощ на покойния ѝ колега, защото, според нея, самият Цветков не е искал да прекара последните си мигове смачкан между ламарините на колата си.

“Сега е особено важно да видим правосъдие и то истинско“, категорична е Лора Крумова.

“Но не го виждаме. Непрекъснато правозащитниците ни показват, че сме нищожества“, завършва разгневено и разочаровано тя, визирайки липсата на справедливост за Йоан Матев, който наскоро излезе от ареста, въпреки основателните съмнения, че именно той е убил Георги Игнатов в “Борисовата градина“ през 2015 г.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 27 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Генерал BUF

    7 46 Отговор
    Хайде стига с героизирането, че започна да ми прилича на времената, когато се подаваше молба за АБПФК / Активен борец срещу фашизма и капитализма /. На мястото на Милен можеше да е всеки. Дали Факти щеше да пуска по една - две статии на ден за него ?
  • 4 Факт

    47 1 Отговор
    неуспорим ! Всички видяха страшната му екзекуция , да почива в мир!
  • 5 Само питам

    29 2 Отговор
    И мен ли ще ме изтриете?111 място е твърде високо за мисирките.
  • 6 Последния софиянец

    29 8 Отговор
    Като хули вожда и учителя и на него му запушиха устата като на мене. Трябва да се оглеждам на светофарите.

    Коментиран от #36

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Браво Лора, това е точното определение.

    43 3 Отговор
    Милен беше екзекутиран от 3-мата наркопласьори, наркомани, надрусали се със Сатанинска дрога. Народът, искаме минимум Доживотни Присъди без право на помилване за 3-мата Убиеца на Милен, дрогирали се със Сатанинска дрога. Цялостна Промяна на СИСТЕМАТА, за да не случват по-вече убийства, СИСТЕМАТА НИ УБИВА. Това е уж случайна ПУБЛИЧНА ЕКЗЕКУЦИЯ, това е определението.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Само питам

    15 2 Отговор
    И мен ли ще ме изтриете?111 място е твърде високо за мисирките.13 коментара-8 изтрити.Това е статистика ,а не тази за Ковид-19.

    Коментиран от #22

  • 15 ДА ЗАЩИТИМ Лора Крумова, Валя Ахчиева

    20 3 Отговор
    д-р ТОДОРОВ, д-р Мънгъров и всички добри хора, ДОКАТО Не е станало КЪСНО и са сред нас. ДА ЖАЩИТИМ ВСИЧКИ КОРЕКТНИ ЖУРНАЛИСТИ, АДВОКАТИ, ДОКТОРИ И ВСИЧКИ ДОБРИ И РОДОЛЮБИВИ ХОРА. СПЕЦИАЛИСТИТЕ КАЗВАЩИ ИСТИНИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА В ГОЛЯМА ОПАСТНОСТ И НИЕ НАРОДЪТ ТРЯБВА ДА ГИ ЗАЩИТАВАМЕ, ДОКАТО СА ЖИВИ И СРЕД НАС. ЗАЩИТИ ИСТИНСКИТЕ ЧЕСТНИ СПЕЦИАЛИСТИ, ЖУРНАЛИСТИ, АДВОКАТИ, И ВСИЧКИ ДОБРИ ХОРА В БЪЛГАРИЯ, БЪЛГАРИНО. ПОЧИВАЙ В МИР МИЛЕНЕ.
  • 16 Съд

    12 3 Отговор
    Като се позабрави темата и като се платят едни пари ще оправят условно , а може и да ги оправдаят , а нищо чудно да излезе Милен виновен , че е с кола и че чака зелено.
  • 17 Ученика

    20 3 Отговор
    Когато си се устроил добре в една изгнила среда - това не говори добре за теб!

    Коментиран от #24

  • 18 Булгарбаши

    2 1 Отговор
    Решение има V като......
  • 19 фактология

    15 0 Отговор
    Не вярвам в българското правосъдие.Изтъкано е със закони и безброй вратички за измъкване от реално наказание в услуга на богатите.Що се отнася до журналистите то една част, които искат да покажат и напишат реалната картина биват натиквани в ъгъла или пращани на борсата.Дори свобода на словото нямаме.

    Коментиран от #21

  • 20 вили

    22 0 Отговор
    Защо не вземахте толкова думата когато го изгониха от Нова тв и кой го и изгони и за какво е това кометирайте а стига съжаления и заключения къде бяха тогава мисирките където сега вземат думата
  • 21 Ето защо НАРОДА трябва да ги защити

    12 3 Отговор

    До коментар #19 от "фактология":

    ДА НЕ БЪДАТ НАТИКВАНИ В ЪГЪЛА, ДА НЕ БИВАТ УВОЛНЯВАНИ, ДА НЕ ИМ СЕ СЛУЧВА УЖ СЛУЧАЙНИ УБИЙСТВА. ТРЯБВА ДА ГИ ЗАЩИТИМ ЦЯЛОСТНО, А ТОВА МОЖЕ ДА СТАНЕ СЛЕД ПРОМЯНА НА СИСТЕМАТА И ХОРАТА ОТ ТАЗИ СИСТЕМА НА ИЗБОРИ. ЗАБРАВЕТЕ ДА ВЗЕМА ТЕ РУШВЕТИТЕ ПО ИЗБОРИ, КОЛКОТО И ГЛАДНИ ДА СТЕ, РУШВЕТА ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА НЯКОЙ НЯМА ДА ВИ НАХРАНИ, ЩЕ ВИ НАПРАВИ ПО-ГЛАДЕН, БЕДЕН И ЗАВИСИМ.
  • 22 Последния софиянец

    9 4 Отговор

    До коментар #14 от "Само питам":

    Не се оплаквай! На мене ми блокираха коментарите от личния, после от служебния телефон. Като почнах да пиша от телефоните на приятелите и на тях ги спряха. Това е Биг Брадър.

    Коментиран от #26

  • 23 Нова

    14 1 Отговор
    Всичко е от ден до пладне! Другата седмица вече ще е забравен освен от близките си колкото и силни думи да употребявате убит, екзекутиран няма да повлияят. Сега ще има проточва е във времето и след 3,4 год със ситни букви ще пише, че убиецът е осъден на пробация, но не се намира в страната.

    Коментиран от #37

  • 24 Най накрая

    6 8 Отговор

    До коментар #17 от "Ученика":

    ЕДИН УМЕН КОМЕНТАР И ТУК. БРАВО! / става въпрос за коментар 17/. А Лорчето забрави, че Коритаров беше човекът, който я лансира, при това без Никакви Журналистически качества, а Милен дойде на неговото място, след което рейтингът на предаването им започна да клони към нула. Милен беше атрактивен, но това не го прави Журналист. Жалко за Всеки един човек, който би бил на неговото място в катастрофата.

    Коментиран от #27

  • 25 Българче

    2 2 Отговор
    Подкрепям коментар N 3 на 100% ! Лицемерието е обхванало фитките като птичи грип .
  • 26 Учуден

    7 0 Отговор

    До коментар #22 от "Последния софиянец":

    А сега откъде пишеш от телефона на Кристиянчо? Ей приятел тия ги разправяй на други и изчезни най накрая от сайта с простотиите си и разтворената си личност.

    Коментиран от #29

  • 27 Последния софиянец

    2 12 Отговор

    До коментар #24 от "Най накрая":

    Да наистина си прав Милен Цветков беше просто един паразит който постоянно търсеше приемници.
  • 28 В е л и к и я

    11 0 Отговор
    Тримaтa в кoлaтa извършили eкзeкуциятa зa дa зaдoвoлят caтaнинcткaтa cи жaждa зa кръв - в зaтвoрa дoживoт ... !Трябвa дa cпacим нaциятa oт унищoжeниe , a тeзи дoкaтo ca нa cвoбoдa щe прoдължaвaт дa ce друcaт cъc caтaнинcткa дрoгa и дa убивaт .. !
  • 29 Последния софиянец

    3 2 Отговор

    До коментар #26 от "Учуден":

    Някакъв герберастки трол пише вместо мене, с моя ник.
  • 30 Дисциплиниран шофьор

    10 1 Отговор
    Браво Лора, това е най точната дума за убийството на Милен. Светла му памет. Изключително нелепа смърт, да загинеш на кръстовище от кола управлявана от 22 годишен пикльо наркоман.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 LOW

    3 3 Отговор
    Каква ирония на съдбата. Човекът който възхваляваше западния начин на живот и хулеше дългогодишните български ценности(дошли разбира се от Русия) беше ликвидиран от този ( вече всички разбрахме трайно наложила се пошла западна система ) така обичан от него СВОБОДЕН начин НА ЖИВОТ. ИМА ОЩЕ МНОГО , КОИТО МИСЛЯТ КАТО НЕГО- ЛИБЕРАЛИТЕ НА ЕВРОПА , ВКАРАХА ХИЛЯДИ БЕЖАНЦИ В СТАРИЯ КОНТИНЕНТ- НАЧЕЛО С БАБА МЕРКЕЛ.НЯКОИ СЕ УСЕТИХА И НАПУСНАХА ЕВРОСЪЮЗА-ДРУГИ ЩЕ ВЪВЕЖДАТ ЕВРОТО НО БЕЗ ДА ПИТАТ НАРОДА...
  • 33 Абе ,

    1 4 Отговор
    Лорче , забрави ли когато редакторите ти шушнеха в слушалката какви въпроси да задаваш и да прекъсваш постоянно , събеседниците си ?!
  • 34 Лид

    5 1 Отговор
    Съгласна съм с Лора Крумова, че Милен Цветков бе екзекутиран,но ще добавя, че това извършено на обществено място, посред бял ден.Очакваме спрбаведливост!
  • 35 реалист..

    1 0 Отговор
    Аз само се надявам убиеца да изгние в затвора и да има справедливост!! Не мисля че такива болни,дрогирани,изроди и т.н. имат място да се разсхождат свободно по улиците
  • 36 Помагащ

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Последния софиянец":

    Егоцентризма не е положително качество!
    Милен беше интересен за властта, точно нула.
    Не мога да ви разбера малоумните твърдения.
    Само един форумен деец, с нула ангажименти в реалния свят може да стигне до такова съждение.
  • 37 Все някога

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "Нова":

    Точно така е, но този път се надявам, ще има будни хора, които няма да го допуснат, защото това трябва да спре. Все някога.
  • 38 Айде стига вече

    0 0 Отговор
    ОСТАВКА!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове