Last news in Fakti

11 Май, 2020 16:13 100 096 98

Два кървави разстрела в София изправят Васил Божков до стената

  • убийства-
  • мафиоти-
  • васил божков

Спецпрокуратурата работи активно по разследванията за атентатите срещу Манол Велев и Йордан Динов

Два кървави разстрела в София изправят Васил Божков до стената - 1
Снимка: БГНЕС

Бруталните покушения срещу Манол Велев и Йордан Динов могат да се окажат решаващи за съдбата на хазартния бос Васил Божков. Това разкриха пред БЛИЦ източници от Специализираната прокуратура, която наблюдава разследването по двата случая.
Съпругът на двукратната олимпийска медалистка и дългогодишен депутат от БСП Весела Лечева бе прострелян в тила от неизвестен и досега килър в офиса си на столичната улица "Мизия" 3 на 11 юли 2007 г.

Почти 5 години по-късно България бе разтресена от друга черна новина. Представителят на австрийската букмейкърска фирма „Скай спорт 365” Йордан Динов бе покосен от куршуми на 12 април 2012 година. Оловният дъжд го застига, докато се движи по улица "Будапеща", близо до Агенция "Митници".

Вероятно двата случая щяха да потънат в графата "Студени досиета", ако собственикът на "Ефбет" Цветомир Найденов не бе направил сензационното разкритие: "Мисля, че Васил Божков е съпричастен към нападението срещу Манол Велев. Трябва да се разгледат случаите на Йордан Динов и на Манол Велев. Мисля, че Божков е съпричастен към тези работи".

Днес Цветомир Найденов заяви пред БЛИЦ, че държи на думите си, че Божков е поръчал Велев и Динов.

"Категоричен съм в това мое твърдение. Основание ми дават доказателствата, които от месец юни до месец декември м.г. съм предал на прокуратурата. Надявам се прокуратурата да разкрие както убийствата на Манол Велев и Йордан Динов, така и на всички останали български граждани, които бяха убити", подчерта пред БЛИЦ Цветомир Найденов.

Според главния прокурор Иван Гешев новото разследване за тежки криминални престъпления срещу Васил Божков е тръгнало след открити доказателства в тази насока при обиските в офисите и имотите на хазартния бос, извършени в края на миналата седмица. Тогава един от най-богатите българи попадна на мушката на разследващите заради афера за стотици милиони левове, свързана с лотарийната игра „Национална лотария” и сенчест контрол върху Държавната комисия по хазарта. На Васил Божков, който напусна България с частния си самолет, задочно бяха повдигнати 7 обвинения, сред тях – ръководство на организирана престъпна група, принуда, изнудване, опит за подкуп на длъжностно лице и подбудителство към престъпление по служба.

На този етап от прокуратурата не дават подробности за новите насоки на разследването, уличаващи Божков като поръчител на мафиотски екзекуции. Криминалистите обаче отново проверяват фактите и уликите около стрелбата срещу Манол Велев.

Тогавашният съветник на президента Георги Първанов бе причакан от килър, който го последва по стълбите и стреля от упор в задната част на главата му.

Велев бе откаран в „Пирогов”, където лекарите извадиха куршума от главата му, но за съжаление не успяха да го върнат към нормалния живот. Оттогава до днес Манол Велев продължава да е в кома, а за него се грижи съпругата му, която му е оборудвала специална медицинска стая в къщата си.

Според запознати разследването тогава не е било доведено докрай, а криминалистите умишлено или от незнание са игнорирали версията „Васил Божков”, макар тя да е била сред основните. Показания, че зад покушението на мъжа ѝ вероятно стои Васил Божков, най-неочаквано прави и самата Весела Лечева. Тя твърди пред разследващите, че мъжът ѝ е прострелян, тъй като пречил на хазартния бизнес на Божков. Допреди стрелбата Манол Велев стопанисваше няколко казина в София и в страната, обединени във веригата „Сезам”.

Само половин час след един от първите разпитите на Весела Лечева по телефона ѝ се обадил Божков, който ѝ предложил психиатрична помощ, тъй като „говорела като луда в полицията и споменавала името му”. Разказват, че след тази елегантна заплаха шампионката по стрелба е оттеглила показанията си срещу милиардера. Иначе Весела Лечева дълги години бе състезател в стрелковия клуб на Васил Божков – „Нове”, а пък мъжът ѝ Манол Велев минаваше за човек от обкръжението на хазартния бос. Двамата обаче влизат в конфликт в края на 2006 г. Малко по-късно Велев е разстрелян.

„Първият въпрос, който ми зададоха, когато отидох в МВР, където се беше събрала цяла група от всички отдели, беше: „Вярно ли е, че вашият съпруг Манол Велев се е държал лошо с негови подчинени и ги е обиждал?” Очевидно искаха да ми внушат, че някой, който е обиден или уволнен, ще натисне спусъка срещу Манол…”, разказва за сблъсъка си с органите на реда през 2009 г. Весела Лечева.

Според наши източници разследващите стрелбата срещу Манол Велев покриват и друга важна улика – записите от камери за наблюдение през офиса на простреляния бизнесмен.

Видеокадрите, запечатали убиеца – млад мъж, среден на ръст, с тъмна бейзболна шапка и зелени дрехи, просто изчезват! Криминалистите не записват и данните на единствения пряк очевидец – млада жена, която видяла с очите си покушението над Манол Велев.

„Имената и данните на очевидката са изтрити от масивите на МВР, уж с мотив, че тя не е искала да сътрудничи, тъй като се е притеснявала за живота си. Възможно е да е така, но защо и записите от камерите, запечатали лицето на прикрилия се с бейзболна шапка стрелец са унищожени!?”, признават днес ангажирани с повторното разследване на атентата срещу Манол Велев.

Васил Божков е подозиран и като поръчител на убийството на благоевградчанина Йордан Динов. Месеци преди да бъде разстрелян, Динов започна да открива из цяла България „центрове за обслужване на клиенти”, в които на практика се приемаха залози за футболни мачове. В този период в страната имаше няколко акции срещу нелегални залози на мачове, проведени от МВР, тъй като тогава законът преследваше даже интернет сайтове за залагания, регистрирани в държави от и извън Европейския съюз. На практика букмейкърските пунктове на Йордан Динов се явяваха единствената конкуренция на „Еврофутбол”. Благоевградчанинът символно наемаше помещения в непосредствена близост до пунктовете на „Еврофутбол” и даваше по-високи коефициенти за мачове от хазартната компания на Васил Божков. Преди да се стигне до убийството му, Йордан Динов неколкократно бе привикван в полицията, която го разследваше за „черно тото”.

Криминалистите пък напълно игнорират показанията на близки до Динов, сред които неговия брат и баща му, че той се е притеснявал за сигурността си и е споделял многократно, че Васил Божков му е „вдигнал мерника”. „Васил Божков уби сина ми”, ридае на погребението бащата на младия мъж.

От работата на полицията и прокуратурата зависи дали двете тежки престъпления ще бъдат разкрити и душите на жертвите ще бъдат възмездени!


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 99 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ръмпези

    138 18 Отговор
    ТОЧНО ЗАТОВА ПИСАХ ПРЕДИ ВРЕМЕ, ЧЕ НЕ ИСКАМ ДА СЪМ ОХРАНА НА БОРИСОВ И ДОГАН- ДЕМЕК ПЕЕВСКИ....

    Коментиран от #94

  • 2 Хорейшо

    177 16 Отговор
    Хахаха това са неразкриваеми убийства. Без солидни доказателства, които разбира се нямат, ще си останат на аз мисля, че е съпричастен.

    Коментиран от #50, #79

  • 3 Един

    164 4 Отговор
    Всичките са за затвора!!!

    Коментиран от #28

  • 4 да де

    213 34 Отговор
    Ха-ха-ха сега ще му припишат всички разстрели, изнасилвания, изнудвания и т.н.. Достатъчни са няколко кошаревски свидетели и всеки може да се окаже на неговото място.

    Коментиран от #40, #87

  • 5 Da be

    266 58 Отговор
    Няма съд в светът,който да осъди Божков за каквото и да било,а какви обвинения са му лепнали и ще му лепнат, го оприличава на фигура като Путин,който е виновен и за затлъстяването на американците.Смешна държава със смешно правителство и най смешния премиер.
  • 6 Ехелко

    295 6 Отговор
    Какво стана с пълната ревизия на приватизацията?

    Коментиран от #10, #11

  • 7 Съдията Дред

    158 8 Отговор
    1- до стената може да изправя само българския народен съд и 2- с подходящите свидетели на днешно време могат да ти пршият всичко!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Добро утро

    180 4 Отговор
    Това добре, но защо чак сега. Защото Прокуратурата е в играта и я диктува както и когато и е удобно.

    Коментиран от #96

  • 10 Уди Кълвача

    127 7 Отговор

    До коментар #6 от "Ехелко":

    Как какво стана, поредното балонче за наивници!
  • 11 от деловодството

    49 5 Отговор

    До коментар #6 от "Ехелко":

    Пишем буквата р на папката.
  • 12 Yamaha

    133 10 Отговор
    Така ли стана той заплаши че ще извади доказтелства, а те ще му лепват поръчителства!
  • 13 Последния софиянец

    92 7 Отговор
    Покрай Йордан Динов и аз щях да изгоря. Тъкмо ме навиха да отворя от неговите пунктове и го гръмнаха. А много народ изгоря с пари. Като сега с лотарията.
  • 14 гост

    144 13 Отговор
    "Миcля, чe Вacил Бoжкoв e cъпричacтeн към нaпaдeниeтo cрeщу Мaнoл Вeлeв. Трябвa дa ce рaзглeдaт cлучaитe нa Йoрдaн Динoв и нa Мaнoл Вeлeв. Миcля, чe Бoжкoв e cъпричacтeн към тeзи рaбoти".

    ...трябват доказателства,не мисли
  • 15 Милицията пази божков

    111 13 Отговор
    Щото е голема клечка и така им е наредено от политиците...милицията е най голямата организирана престъпна шайка запомнете

    Коментиран от #49

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Село

    145 15 Отговор
    Село дайте са поговорим малко и за отклоняването на евро пари за Барселона то това е също атентат срещу цяла България.
  • 19 Ко 2007

    25 6 Отговор
    ? Аз бех млад тогава. Вие сериозни ли сте?
  • 20 аз мисля

    114 23 Отговор
    че Божков е платил за убийството на Кенеди и е въпрос на време прокуратурата да намери солидни доказятелства и свидетели!

    Коментиран от #27, #53, #76, #90

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Bingo

    64 11 Отговор
    Като чета каква е била ,,бизнес" схемата на покойния Динов явно е намерил това, което е търсил.
  • 26 Toko

    96 5 Отговор
    Това сега ли го разбра прокуратурата ? Онова пресе цацаров трябва ли да даде показания? И да каже колко кафета изпи в офисите на червения депутат Гергов!
  • 27 Хахаха

    50 6 Отговор

    До коментар #20 от "аз мисля":

    Ако не прокуратурата то със сигурност Найденов ще намери, ако вече не ги е събрал:)
  • 28 Прокурор

    108 9 Отговор

    До коментар #3 от "Един":

    Тоя Цветомирчо бил съдружник на "престъпника" Божков!! Вижте му физиономията!! Типична мутра!! Щом като е съдружник,значи и той е в кюпа!! НЕЗАБАВНО да се арестува!!
  • 29 възпитаник

    85 7 Отговор
    боко и цв.цв. какви длъжности заемаха през тях години

    Коментиран от #52

  • 30 Дедовия

    90 15 Отговор
    Само не разбирам защо публикуват тъпотиите на изкукалия Цеки": Мисля, че Васил Божков е съпричастен към нападението срещу Манол Велев"..."Той е убиец и изнасилвач защото всеки четвъртък,петък и събота е по кръчмите" и ако това са доказателствата за осъждането на Черепухин чекистите на Сталин трябва да им завиждат !
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 8225

    93 18 Отговор
    Ковид19 няма ли да го припишат на Божков? Само питам.

    Коментиран от #51

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Следовател

    91 11 Отговор
    Цеки да каже какви ги е вършил като съдружник на Божков!! Предателите не се уважават! Никое правосъдие по света не им вярва!! И свършват по един и същи начин- гушват букета!! Помнете ми думата!!
  • 36 Шейтанов

    89 15 Отговор
    Аз като гледам как се развиват нещата в България, този Цеко трябва да си потърси некъде по света местенце за да доживее до старост. Например остров Тимбукту. Там ще лови риба и бере кокосови орехи, ще се пече на слънце и храни маймюните. Щото да се подиграваш с Божков когато е далече и да го обвиняваш в престъпления е много опасно. И дори и да го осъждаш без съд, само и само да угодиш на властта е още по-опасно!!!! Според мен, след време Цеките ще изчезнат изведнъж и ще гадаем кой и как ги е нагласил! А те си го заслужават!!!!

    Коментиран от #85

  • 37 Съдия

    29 4 Отговор
    Следователят е напълно прав!!
  • 38 Наблюдател

    89 10 Отговор
    Братя Найденови??? Долнопробни слуги на Боко Тиквата!!!

    Коментиран от #41

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Партенки!

    50 8 Отговор

    До коментар #38 от "Наблюдател":

    Нищо общо с истината! Отново цирк на прокуратурата.
  • 42 Боклуци

    88 7 Отговор
    А, нещо за смъртта на Мишо бирата, Петър Христов и другите поръчани и убити от б.арба Г.аньос няма ли да има разледване ??? Или за тях всичко е ясно, но само прокуратурата нищо не знае.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Отдел Човеши ресурси

    62 1 Отговор
    Ако някой се чуди, какво работят тyлупите е те това е!
  • 45 Дааааа

    25 9 Отговор

    До коментар #40 от "Голем си умник":

    Не знам според него,но според мен ще е онзи,който му дължи пари. Елиминираш кредитора си и си решаваш проблемите. А ти си търси конкуренцията... Убива се за пари,не за конкуренция.

    Коментиран от #55

  • 46 потребител

    43 4 Отговор
    Като се вземе в предвид,че автор на това твърдение не е Атанасова,а Ивайло Крачунов мисля че коментарите са излишни! Нали имаше и обвинение за изнасилвания? Къде е сега? Или ще бъде трансформирано за изнасилване на едъррогат добитък,само дето все още не могат да открият изнасилената крава!
  • 47 Asdfg

    74 3 Отговор
    Гешев...приватизацията???
    Спиш ли Гешев???
  • 48 Агата Кристи

    32 6 Отговор
    Десет малки мислителчета мислят , мислят , кво да измислят.
  • 49 Направи ми

    11 6 Отговор

    До коментар #15 от "Милицията пази божков":

    Като вятъра,”Милиционер”!!!!

    Коментиран от #82

  • 50 Гост

    41 3 Отговор

    До коментар #2 от "Хорейшо":

    Съгласен съм с теб.
    От мен ще добавя още нещо.
    Интересно ми е как институциите се ровят в миналото и търсят неща без да осъзнават,че с това не променят настоящето и всичко е като в един сън,от който видимо никой не иска да се събуди.
    Данъчните и те се ровят в миналото и с едни и същи действия и правила търсят какво и те не знаят,но трябва дейност да се отчита и заплати да се оправдават.
    Ето за въпросните милиони неплатени преди години от Божков като се говори и пише,разследват се и какво ще стане?Не действаш ли тук и сега,всичко друго е загуба на време и енергия за този където духа,а от управляващите няма виновни.Нормално ли е след като става въпрос за такива огромни суми?
  • 51 А може би

    17 6 Отговор

    До коментар #32 от "8225":

    вече е не само приписан, но прокуратурата има и доказателства!
  • 52 Всичко казано за Божков

    54 9 Отговор

    До коментар #29 от "възпитаник":

    са хипотези. Престъпник или не - ще реши съдът. Но че престъпник с присъда управлява България, е неопровержим факт - освен ако лъжата се счита за морално деяние...
  • 53 карамфила

    32 9 Отговор

    До коментар #20 от "аз мисля":

    Божков е поръчал Кенеди,Осама бин Ладен и Тръмп,въпрос на пари и време цацата с каскета да намери заплатени свидетели които под клетва ще покажат със среден пръст виновника Божков.
  • 54 Славейко Шишков

    19 4 Отговор
    Една истинска новина. Изпълнителя е Дани от Благоевград а поръчителят е Васил Божков.
  • 55 Треа да мислиш не става само с гледане

    24 1 Отговор

    До коментар #45 от "Дааааа":

    Е като има конкуренция демек вместо парите да течат към Божков се отклоняват към другите двама, така си решаваш проблемите а не да чакаш от умрял писмо, елементарно и логично🤔 а нито един от убитите не е взел пари от Черепа😉
  • 56 щом тия

    29 4 Отговор
    братя-кухавели са му били съдружници,Божков ми падна доста в очите. Освен ако не ги е използвал без да се усетят.
  • 57 дявола

    27 1 Отговор
    Почнаха да си показват кирливите си ризи макар и късничко но излизат
  • 58 ЬЯZ

    47 4 Отговор
    Атаките срещу Божков - отвличане на вниманието от кризата, чакалнята за еврота, коронавируса , тулупите, мисирките, беднотията и пр.Къде беха управлеващите ни цели 10 години, как Божков с със самальот премина границите ни, кой го пусна, с кого са били преди " приятели" и сега изведнъж виновен във всичко. Може да е така , но може и да не е така, кой проста всчиско това.
  • 59 Атанасова

    2 5 Отговор
    Към. Ком.46.Не съм запозната колкото теб,чеда коментирам.Не мога да разбера,какво не харесваш на смислените ми коментари.Или дайте да пишем глупости.
  • 60 Това е истината

    24 3 Отговор
    "ЬЯZ - Aтaкитe cрeщу Бoжкoв - oтвличaнe нa внимaниeтo oт кризaтa, чaкaлнятa зa eврoтa, кoрoнaвируca , тулупитe, миcиркитe, бeднoтиятa и пр.Къдe бeхa упрaвлeвaщитe ни цeли 10 гoдини, кaк Бoжкoв c cъc caмaльoт прeминa грaницитe ни, кoй гo пуcнa, c кoгo ca били прeди " приятeли" и ceгa извeднъж винoвeн във вcичкo. Мoжe дa e тaкa , нo мoжe и дa нe e тaкa, кoй прocтa вcчиcкo тoвa. "
  • 61 Антиквар

    36 1 Отговор
    Дрън дрън дрън .........и накрая " пише Блиц". С това трябваше да започнете.Това е държавен вестник на Гешев.
  • 62 Пъндиш

    7 4 Отговор
    Армията, 200000 хил.запасняци(с АК и Бтр) разп ус.на милиц.и на ЧохФ. БНСъд и това е рецептата после ще видим.важно е да има начало.
  • 63 Цеката е измамника

    26 3 Отговор
    Тук става опасно за лъжесвидетеля,Цеката със почернелия задник ,той е страна по делото, и не може да дава изявления, и в този случай е и съдружник на Божков.
    Аз виждам сянката на Цеката, като извършител на тези убийства,с
    цел да заграби техния бизнес, което си проличава, съвсем ясно,какъв е този Цеката, със подлото си лъжесвиделство за неплатени данъци срещу Божков, тоест срещу себе си.
    Този лъжесвидетел е параноиден лъжец и завистник на хора които са по-богати и по добри бизнесмени от него.
    Това, което прави срещу Божков го уличава в тежките престъпления, които ,явно много добре познава а и следователно защо, да не ги е извърщил той ?.
  • 64 гнида

    17 1 Отговор
    Прочетох .... медия шиши папир и спрях да чета ........
  • 65 hahah

    13 0 Отговор
    да би мирно седяло, не би куршума видяло
  • 66 Тука има тука нема

    20 3 Отговор
    Закриха частните хазарти и сега Гешефтурата почна да играе на "Тука има, тука нема"?! Сега ако излезат 3-4 свидетели и заявяат под клетва и пред нотариус, че БОКо или Пеевски са разпоредили убийството на тия същите мутри - квкво ще праи другаря приравнен юрист-милиционер Гешеф?!
  • 67 Портиер в Съда

    23 3 Отговор
    Ама по времената на убийствата Черепа не беше ли ортак с БОКо и Пеевски?! Да не излезе, че тримката са организирана престъпна група за поръчкови убийства?! Въпросът е кой е бил шефа на групата?!
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Сатъра

    27 4 Отговор
    Само едно знам, че много ги е страх от Божков. На това жалко създание Найденов много му лепнеше устата и му се пиеше много вода то си личеше, че се притиснява страшно много. Така е като човек страшно много лъже и изпълнява чужда поръчка да казва в национален ефир неверни неща.
  • 70 Стопански

    9 0 Отговор
    За пръв път чета, че казината могат да се " стопанисват". Върти чужди пари и се чудят защо са го гръмнали.
  • 71 sdgvs

    13 0 Отговор
    Така написано излиза , че Божков има вина , но видите ли цялата държавна машина е стояла зад гърба му за да прикрива улики. Може би някой от държавната машина трябва да каже нещо в защита.
  • 72 Шаран БГ

    7 0 Отговор
    Когато си "законен" хайдутин в нашата мила Родина, трябва да внимаваш много !! Първо правило: НЕ КРАДИ ПО-МАЛКО ! "Колегите" те намразяват. Създава се у тях усещането , че не си "чист", че ги " пееш" Второ правило: НЕ КРАДИ ПО-ВЕЧЕ ! "Колегите" отново започват да те мразят. Дали си по-умен или по-способен -
    няма значение - завистта и злобата избуяват. Трето правило: ОТЧИТАЙ СЕ СВОЕВРЕМЕННО КОМУТО ТРЯБВА според договорката помежду Ви !! В противен случай , като не спазваш стриктно тези три основни правила ......просто....даваш " фира " За 30 години доста хора бяха изпозастреляни......... С двама "свидетели" пред скромните слуги на Темида мнозина станаха собственици на земи, гори и недвижимости за много пари, а и бяха оневинени за големи золуми....... Нека бъдат щастливи !!! А г-н С.Божков само аз го подкрепях, закрилях и напътствах,за да направи пари...много пари!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Сеянин

    6 2 Отговор

    До коментар #16 от "Изпратете снайперисти в ОАЕ":

    Нали ББ когато беше главен секретар на МВР нареди , един който се беше затворил в къщата си, да го гръмнат с РПГ! Или това се забрави!
  • 75 ДОКО

    9 4 Отговор
    КАТО НЕ МОГАТ ДА НАТОПЯТ БОЖКОВ ЧРЕЗ ЗАКОНА ЗА ХАЗАРТА ЗАПОЧВАТ ДРУГА ТАКТИКА НАТОПЯВАНЕ ЗА ОПИТ ЗА УБИЙСТВО..ДОБРЕ ЧЕ ЗАМИНА БОЖКОВ ТУК ЩЯХА ДА ТИ РАЗКАТАЯТ МАМАТА ЩЕ ТИ ГЕПЯТ ПАРАТА КОЛЕКЦИЯТА ЧОРАПИТЕ И ИЗЛИЗАШ ОТ ПЕРАЛНЯТА ЧИСТ И ГОЛ ОШМУЛЕН КАТО ПИЛЕШКИ КОКАЛ...САМО ГЛЕДАЙ БАНЕВИ И СЕ УЧИ..ОТ ТУК НАТАТЪКА ГИ ЧАКА САМО КОСМОСА..
  • 76 логично нали

    2 4 Отговор

    До коментар #20 от "аз мисля":

    А аз мисля че М. Велев и Йор. Динов са се самоубили !!!! Когато нещата ти потръгнат в Б-я единствения вариант ти е да се самоубиеш от щастие !!!
  • 77 бсп

    3 3 Отговор
    Бсп се самозакрива чрез самоизбиване!
  • 78 коментатор

    10 0 Отговор
    Ами прокуратурата защо не се сети след 100 години за тези обвинения и да обвинят праправнуците на Васил Божков в тези злодеяния. И някак си станаха мнооого активни след разговорите с Божков от ОАЕ и някои негови твърдения за първите на деня . И всичко срещу Божков е на етап- ,, абе един ми каза".......А и този Цв. Найденов години наред е имал амнезия и чаааак сега се сети какво е правил В.Божков, когато вече е в ОАЕ. Като са били ,,ортаци" и е бъркал в ,,кацата с меда" нищо не е забелязвал, а сега- ,, о просветление " и амнезията изчезва ха ха ха. ,, Смях в залата и бурни ръкопляскания "......
  • 79 Димитър

    1 8 Отговор

    До коментар #2 от "Хорейшо":

    Ей комунистическо зомби. Комунистическия олигарх В. Божков е един тъмен криминален субект. Неговия чичо е генерал Атанас Семерджиев, последния явен комунистически министър на Мвр, които е унищожил част от досиетата за тоталитарната и репресивна Дс служба, Румно и тн. Божков трябва да лежи дълги години в затвора за натрупаните грехове, включително отнемането на човешки животи. В противен случай той ще се откупи било от прокуратура или съда има предостатъчно пари за това.
  • 80 Олимпийска надежда

    4 0 Отговор
    ЕДНА ЖЕНА КАЗА!
  • 81 Костов

    5 0 Отговор
    Г-н гл. Прокурор какво стана с приватизацията?
    Да не ВИ секнаха РАЗСЛЕДВАНЕТО!!!!!
  • 82 Таис

    3 0 Отговор

    До коментар #49 от "Направи ми":

    Както се Казваше в един филм,лошо седларов.ще ги наредим роднина,милиционер,роднина милиционер.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Това че

    3 0 Отговор

    До коментар #36 от "Шейтанов":

    Цеките ще гушнат букета е 100% сигурно. Обаче покрай тях и други ще гледат тревата от долната страна. Като знам Божков с какви хора работи аз ако съм на тяхното място спешно ще замина на палатка в амазонската джунгла. И за капак на всичко накрая България ще бъде осъдена за милиони от Божков които ще платят българските граждани
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 йван4о

    1 1 Отговор

    До коментар #20 от "аз мисля":

    Чудно, публична личност е извтшила (според покуратурата) няколко престъпления през последните 10 - 20 год. и едва след като напусна Б-я, повдигнаха обвинение. Съвпадение?!?
  • 91 Психо Доктор

    0 0 Отговор
    Нещата се повтарят и изглеждат като схема. Преди да затворят кТБ разследваха трима за опит за покушение срещу Пеевски и Цветан Василев избяга в Белград с мотива че се страхува за живота си , а вложителите загубижа кой лихви, кой и повече, а други се налапах от цесии и активи. С лотарията също, "поръчителят" на партньорите бяга зад граница, и се страхува за живота си, близки до властта захапват пазарния дял и приходите от "рекламата" които трябва да вървят. Само че "държавната" лотария ги съпунисваше от сутрин до вечер кой как си оправял живота с едно билетче, И пак народа го отнесе, а овластените се облажиха. И колко още случаи като тези има за които не се говори защото не е имало медийна промивка. Защо чак сега се сещат за някакви поръчки от преди 7-10 години. Като спрат да плащат и веднага лъсва че вършели и други престъпления, все едно служби в тази държава няма.
  • 92 Тома неверни

    1 0 Отговор
    Извадиха стари дела от нафталина, които може да са и с изтекъл давностен срок!
  • 93 Вълчан

    1 0 Отговор
    Защо г-н Цветомир Найденов е мълчал до сега! Той не трябва ли да бъде подведен под отговорност за съучастие след като е имал информация и я е затаил? Дали изказванията му не са продиктувани от друг? В този ред на мисли дали не се опитва -другия да прилапа и този бизнес както много до сега?
  • 94 Рататуй

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ръмпези":

    И от кога Пееевски дърпа конците на Доган?
    Нещо тотално си дал фира..
  • 95 некойси

    0 0 Отговор
    Нещо се заформя война на мутрите на високо равнище. Едни вадят компромати и инструменти срещу други ... да видим развръзката.

    Коментиран от #98

  • 96 Играта е на прокурватурата

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Добро утро":

    Защото прокурватурата стои зад това. Шега ви се струва, но в прокуратурата е мафията
  • 97 Пунтанара

    0 0 Отговор
    А Сретен кога ще го коментираме?
  • 98 Пунтанара

    0 0 Отговор

    До коментар #95 от "некойси":

    СИК-аджията има стар навик да ги отстрелва с гранатомет,но сега времената са"демократични" и си има за целта Каскет .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове