Last news in Fakti

29 Май, 2020 13:19 5 430 22

Въпреки ужасяващата гибел на Милен Цветков Столична община продължава да нехае

  • милен цветков-
  • катастрофа-
  • безопасност на движението по пътищата-
  • столична община

Член на ''Да, България'' разкритикува остро столичния кмет Йорданка Фандъкова

Въпреки ужасяващата гибел на Милен Цветков Столична община продължава да нехае - 1
Снимка: БГНЕС

Активистът на ''Да, България'' Ивайло Мирчев отправи сериозна критика към столичния кмет Йорданка Фандъкова. Причината, според Мирчев, е липсата на адекватни действия от страна Столична община що се касае до пътната безопасност в София.

Ето какво написа той в своя Facebook профил:

''След смъртта на Милен Цветков Фандъкова обеща бързо обследване на опасното кръстовище при мол Парадайз. 41 дни по-късно то не е факт.

За 2 г. броят на жертвите на пътя в София се е увеличил със 150%. Столична община е платила десетки хиляди за обследване на 8-те най-опасни кръстовища в града.

1 г. след съставяне на доклада Фандъкова не е взела никакви мерки за обезопасяване на тези кръстовища.

Не е ясно кои са получили 27 000 лв. и дали това не е било използвано за "приспиване" на организациите, които работят по пътната безопасност в града.

В София е създаден консултативен съвет по пътна безопасност, който от 12 месеца не се е събирал.''


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 истина е

    71 3 Отговор
    Шайката е обхванала цялата страна ,и не им пука колко роби ще умрат !
  • 2 Гост

    48 4 Отговор
    ... ми мутри, сър!
  • 3 Така така

    9 15 Отговор
    Тези от ДА Гьрция копаят ново дьно!!!
  • 4 Правилно

    29 0 Отговор
    Би било да поискат публикуване на доклада от обследването.
  • 5 goni

    48 0 Отговор
    Кръстовището било опасно!:) Майтапчия! Ти, спри и на най-безопасното кръстовище, пък аз да те ударя със над 100км/ч. отзад!:) С Q7 разбира се! Ако, не си с бронетранспортьор пиши се умрял!:)
  • 6 Субару боклук

    4 14 Отговор
    Това на снимката е субару. Има 5 звезди на краштестовете.

    Коментиран от #7, #10

  • 7 Госあ

    29 0 Отговор

    До коментар #6 от "Субару боклук":

    Селски, това е лек автомобил, а не танк !
  • 8 шоп

    19 15 Отговор
    Нещо не разбрах - Йорданка ли караше дрогирана?
    И какво ви е виновно кръстовището в случая?
  • 9 От ГЕРБ създадоха цял институт

    25 3 Отговор
    за безопасност на движението,който усвоява държавни заплати и не прави абсолютно нищо. Катаджиите са на повикване,като магистралки.
  • 10 goni

    17 0 Отговор

    До коментар #6 от "Субару боклук":

    Не знам дали Субаро е боклук, но за теб съм сигурен!
  • 11 Последния софиянец

    1 20 Отговор
    Хайде стига вече бе с тоя Милен Цветков.
  • 12 Лекар БГ

    15 2 Отговор
    Доминираната от ГЕРБ Община прави и невъзможното да затапи докрай лудият трафик в София.Въпрос на умствен капацитет.Калинките не са тъпи насекоми. Не знам защо ги обиждате.
  • 13 ЖЛЛЛЛЛ

    3 18 Отговор
    НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА МИЛЕН ЦВЕТКОВ УМРЯЛ И ТОЛКОВА С КАКВО Е ПОВЕЧЕ ОТ ДРУГИТЕ ХОРА С НИЩО

    Коментиран от #14

  • 14 Знайко Многознайко. 🐰🐇🐰🐇

    2 13 Отговор

    До коментар #13 от "ЖЛЛЛЛЛ":

    И данезабравиш да дариш парички за децата му, че голямата му дъщеря се хвалеха пред приятели, че това лято щяла да почива един месец на Карибите.
  • 15 Стоимен Колев

    6 11 Отговор
    Фандъкова ли е виновна за кокаиновия бизнес на БСП, или че не е възпитала децата на червените олигарси - ОЛИГОФРЕНИ!
  • 16 Светлина

    11 0 Отговор
    Колкото и да се активира този активист причините за жестоките катастрофи са високите скорости и друсачката. Тях как ще ги спрем?
  • 17 НЕ ШОП

    10 2 Отговор
    Ами то това Данче не е живяло в голям град (някъде от шоплъка беше) и няма хал-хабер от понятие какво трябва да прави. Отделно е някаква даскалица по неясно какво. Деа е даскалуването, де е управлението на голям град.
    Нерде Ямбол, нерде Стамбул, Нерде Кмет ?
  • 18 Петър

    7 0 Отговор
    Абе тарикатска работа ви казвам. А като я гледаш как говори и мънка, ще помислиш че не бърка в кацата с мед. Изберете я пак, този път ще ремонтира друга улица 100 пъти.
  • 19 Коцето

    4 0 Отговор
    Какво се чудите, приходите е СО много да намалели и краденето от кияците там е рязко намаляло. Тетката учителница се е хванала за главата, колко да откраднат, колко да дават на Башицата, той нещо нервенен, ще му лъсне крадливата гъзица къде ли не! На 20 Юни ще го разпитват в Испания за къщичката в Барцелона, за много работи. Требва са събира, че ако го изрита народа ще трябва да се крие и плаща за яка охрана. Хич не и е лесно на даскаличката. А и Графа се развали отново, там потънаха 26 милиона, главата и пуши. За некакво кръстовище ли да мисли!!!
  • 20 Заинтересуван

    3 2 Отговор
    Тя нехаеше и за хилядите избити по пътищата, мъже, жени и деца преди журналиста. Но нали е един от вас, затова се размрънкахте, толкова дълго. Още една бройка, това е реалното положение.
  • 21 Наблюдател

    4 1 Отговор
    Фандъкова по отношение градската безопасност в София e част от безхаберието на управляващите и в това отношение! Цели квартали като в голяма част на "Стрелбище" например пешеходците трябва да вървят по улиците защото тротоарите са задръстени с коли! Годините си минават но това изобщо не прави впечатление на Столична община и КАТ!! Иначе много приказват за безопасност и грижи за гражданите ! Лъжци - празнодумци, нищо повече!
  • 22 ДОКО

    0 0 Отговор
    МЛАДЕЖО КРЪСТОВИЩАТА В ШОПСКО СА СИГУРНИ И ПОДСИГУРЕНИ ОТ ТАНКОВА ВОЙНА..АБЕ ВИЕ НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ПЛОДОВЕТЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА СЛЕПИ ЛИ СТЕ Я ИДЕТЕ В НЕКОЯ ОЧНА КЛИНИКА ЗА ПРЕГЛЕД..А ПЪК МИЛЕН УМРЯ ЕЙ ТАКА ПО НЕПРЕДПАЗЛИВОСТ ТОЙ Е ТЪРСЕЛ ПОРТАЛ КЪМ ОТВЪДНОТО И МАЙ ГО Е НАМЕРИЛ А КОЛАТА МУ Е ПОСМАЧКАНА ОТ МАГНИТНОТО ПОЛЕ..ТАКА КАЗАХА АДВОКАТИТЕ И ЗАЛАТА ОНЕМЯ И СИЧКИ ШОПАРИ СЕ ОНЕВИНИХА..АМА ПРЕДИ ТУЙ СЪБИТИЕ ПАРАТА ТЕКНА КАТО АВАРИЯ В СОФИЙСКА ВОДА..МУУ КАЗА ЕДНО ТЕЛЕ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове