6 Юни, 2020 08:10 24 207 82

Тези, които ни управляват, са крадци, рекетьори и мутри

  • методи андреев-
  • мнение

Това заяви бившият депутат Методи Андреев

Тези, които ни управляват, са крадци, рекетьори и мутри - 1
Снимка: БГНЕС

''Имаме прокуратура, но дали е обективна - това е сериозен въпрос'', това заяви в предаването "Делници" по ТВ Евроком Методи Андреев, бивш депутат и експредседател на Комисията по досиетата.

"Независимо, че Божков е обвинен в 18 обвинения - той не е осъден. В правото всеки човек, който не е осъден, е да може да каже своята гледна точка. Това, което казва Божков, неговата гледна точка, е обвинение към онези, които казват, че той е престъпник", посочи Андреев.

"Като чета тези схеми, тези видеоматериали, ми прави впечатление, че нищо там не е случайно", допълни той.

"Защитен свидетел е най-добрата оферта, която Божков може да получи. Тя няма да го оневини, но ще облекчи неговото положение. Ще разкрие мафиотската същност на управлението, не само на това, но и на предишните'', смята Методи Андреев.

Той заяви, че българският бюджет е бил ощетен със 700 млн. лева. 

"Божков разкрива грозната истина. Нашата държава отдавна е станала мафиотска и тези, които ни управляват са крадци, рекетьори и мутри. Човек, който е бил съдружник с тях започва да говори с имена." 

На въпрос относно поредната публикация на Васил Божков в социалните мрежи, Андреев отговори така: "Сагата продължава, нещата стават още по-сложни и още по-грозни.''

"Ние възлагахме много надежди на г-жа Кьовеши. Затова Борисов по едно време имаше отрицателно отношение, когато тя имаше проблеми в собствената си страна. Но когато разбра, че ще стане прокурор, каза "браво'''', завърши бившият депутат.

ВИДЕО:


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 98 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЦЕТО-КОШМАРА НА...БСП

    71 73 Отговор
    АМИ ОСЪДИ ГИ ..СТИГА КОНСТАТАЦИИ....ЧАКАМЕ ДЕЙСТВИЯ

    Коментиран от #69

  • 2 фалшив е

    46 150 Отговор
    Този наистина ли е антикомунист или само се прави на такъв? Защо не каже нещо за комунистическия паметник Братска могила, например.

    Коментиран от #16, #31

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Тиквистан кочина

    131 17 Отговор

    До коментар #3 от "Филия с мас върху 1 книга":

    Един е Доган и Пеевски е негов пророк.
  • 5 изкривено мислене

    133 8 Отговор
    Митоди, прав си за следствието, но не си прозрял причината. И най-силната мафия е по-слаба от най-слабата държава. Ако ти си мафиот, какво ще направиш? Ще се стремиш с всички сили да станеш ти държавата. А силата на прокуратурата, като държавен инструмент /бухалка/ не е в това да издири престъпниците и да ги изправи пред Съда, а да не го направи.
  • 6 Цървул

    99 17 Отговор
    Разбира се! Защо обаче винаги тези сърцераздирателни изповеди стават не КОГАТО , а СЛЕД като и ти някога си бъркал в обществената каца с меда? Защо,защо...?Защото всичко това БЕШЕ!
    Методи беше..Диков беше..Евроком беше..

    Коментиран от #17, #21

  • 7 Сливи за смет

    85 25 Отговор
    Ми той до вчера им беше другарче, па сега риве от тях.
  • 8 БАЦЕТО-КОШМАРА НА...БСП

    38 23 Отговор
    САМО ТЕОРЕТИЦИ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.......ДАЙ ГИ НА ПРОКУРОР.........
  • 9 Българина

    88 14 Отговор
    Козяк е намесен съшо, защото те назначиха Гешев!
  • 10 Вярно е

    91 10 Отговор
    И Бойко си повярвал. Човекът просто е болен психически
  • 11 Всички в л,айно

    57 6 Отговор
    Бойко в бяло !!!!
  • 12 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    87 7 Отговор
    Този е забравил , че също беше често на амбразурата със Спас Гърневски. Изведнъж намрази бившите си партньори
  • 13 ВСИЧКО ИДВА ОТ ЛАКОМИЯТА НА КУКЛОВОДИТЕ

    84 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Тези, които ни управляват, са крадци, рекетьори и мутри

    ----- НО ЗАБРАВЯТ НЕЩО ВАЖНО, КОЕТО Е КАЗАЛ ВЕЧЕ ПОЕТА - " ХЛЯБЪТ Е МАЛКО, ХЛЯБЪТ НЕ СТИГА ДЕЦА...". СЕГА ИЗЯЖДАМЕ БОЖКОВ, РЕД Е НА ЗЛАТЕВ, А СЛЕД НЕГО ЕДИН ГОСПОД ЗНАЕ.... АКО НЕ СТРАДАШЕ НАРОДЪТ В ТОЗИ МУТРЕНСКИ КАНИБАЛИЗЪМ, ДАЖЕ ЩЕШЕ ДОРИ ДА Е ЗАБАВНО.....
  • 14 Маг Минчо

    32 48 Отговор
    Има една притча за селски поп и чирака му,тръгнали за града.Баба попадия била сложила хубава храна и 2 печени кокошки в дисплеите на магарето.Уморен,попа спрял и решил да поспи,но на чирачето гладни очи не се затварят.Изял едната печена кокошка и полегнал,а когато попа се събудил, вдигнал скандал къде е ВТОРАТА кокошка.Чиракът упорито твърдял,че тя е там!
    Та за Андреев,Диков,Цветанов,Трифонов и всички подобни!Те никога не питат за ПЪРВАТА "кокошка", нито за цели изядени партизански "курници", нито за 45-годишното ядене на цели "кококошарници":-))
    Те винаги като гладния дядо поп,все за ВТОРАТА печена кокошка им е думата....

    Коментиран от #37

  • 15 КАНДИДАТ

    46 7 Отговор
    Практиката показва, че всеки когато е на власт по един или друг начин бърка в кацата с меда. Малко са тези, които не го правят. Но това интервю поставя един въпрос - Може ли да се вярва на изнесеното от Васил Божков? Засегнатите твърдят, че не коментират изказвания на човек, който има повдигнати 18 обвинения, защото това е негова защитна теза. Може би е така. Но Темида държи везна, а това показва, че пред нея следва да се срещнат две тези доказателства/ - тези на обвинението и тези на обминяемия/подсъдимия. До този момент в изказванията по "Темата Божков" се набляга само на обвинителната теза, а другата се неглежира. Съдружници са свидетели. Те нищо не знаят - плаща ли се или не, как в дейността на фирмите им няма проблеми, и те не знаят какви задължения къмдържавата имат, какво плащат? Прави впечатление, че те са добре информирани СВИДЕТЕЛИ. На техните показания се крепи обинението, считай обвинителната теза. А казаното от обвиняемия ....в едното ухо, през друготои отлита. А дали в казаното няма някаква истина. При замисляне върху всичко прочетено май, май, но през м.юни, нещо се вижда. Неприятно за някои хора. Хода на разследването на делата срещу Васил Божков прилича на разследването по едно друго дело, което е вече на шест години, а кога ще приключи ...... и в кой мандат на кой главен прокурор.

    Коментиран от #73

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 друг цървул

    39 3 Отговор

    До коментар #6 от "Цървул":

    Нали си виждал голямо и дребно куче до чинийка с храна първото яде другото скимти и наблюдава......
  • 18 Вили

    39 8 Отговор
    време е да се изправим и да се защитим аз съм инвалид и ми отнеха пенсията за инвалидност за 3.5 години
  • 19 Vgt89uy

    9 7 Отговор
    Айде и тя ще влиза в затвора....или ще се самоубива.
  • 20 ел сужук

    48 14 Отговор
    ЕС с какъв акъл дава още фондове на баце, спират ги и разследване, включително и парите за короната чак като се смени властта
  • 21 Е до бе де

    5 4 Отговор

    До коментар #6 от "Цървул":

    Те "беше" а ти защо ставаш "беше"?
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 123

    48 14 Отговор
    ГЕРБ са един от клоновете на БСП, начина им на действие не е по различен от на техния родител. Сигурно има много бавно развиваши се в България за да могат чак след 30 години крадене и измами да разберът че си избират политици които са крадци,мутри и рекетьори за управляващи.

    Коментиран от #58

  • 24 МЕТО

    32 10 Отговор
    Браво Мето точен си . Един път Държавна сигурност да не ти е виновна.
  • 25 Лекар БГ

    51 15 Отговор
    В първи клас,децата знаят,че Каскетурата не е обективна.
    Пак се надяваме на външни фактори-Кьовеши и Черепа от Абу Даби.
    Всъщност,едни 10-15 хиляди по площадите,за по-дълго време и много проблематика би намерила решение.
    Черепа не е света вода-ненапита и това се знае в първи клас.
    Но,че върхушката е с двата крака в схемите,далаверите,корупцията на много едро,е факт.Къде са реакциите?Нашите,на Херо Мустафа,на ДП на САЩ,на фон дер Лайен,на ЕК?!
  • 26 така е

    48 13 Отговор
    Управляват ни откровени крадци и лъжци. Това е много лошо и опасно и след разкритията на Божков, ако прокуратурата не арестува Магнолията и бандата му, беззаконието може да доведе до гражданска война и разпад на държавата. Прокурора трябва да действа незабавно а също и службите от сигурността. Иначе и те са съучастници и престъпници.
  • 27 987654

    17 15 Отговор
    Това интервю е автогол на ЕК-тв. Играта загрубя и прилича на действия за ликвидиране на всички источници за финансиране на социалиститите (следващите са горивата; работи се по въпроса). Резултата е очевиден; вече те са 5 мил. минус и почнаха сами да се трепят един друг вътре в партията.
  • 28 ПРИНЦИПЕН

    24 7 Отговор
    ТОВА Е ТАКА , НО ЛОШОТО Е , ЧЕ НЕ Е ОТ СЕГА , А СТАНАХА 75 години !
  • 29 Васил Левски

    36 11 Отговор
    100% крадци ! бандити и убийци !
  • 30 Абсурдистанска реалност

    21 7 Отговор
    През последните 30 години други не са били на власт.
    Затова реалността тук е = на бананова република от 303ия свят.
  • 31 Лоша работа

    22 5 Отговор

    До коментар #2 от "фалшив е":

    Грабливите са истрештели, паметници, могили, а забравяте че грабливите сте внуци на партизани, в близкото минало виши соц служители, настоящи мутри

    Коментиран от #77

  • 32 MA3O

    18 15 Отговор
    Абе Факти вдигнете си малко летвата за качеството на хората които дават мнение. Точно този ли АУТСАЙДЕР намерихте да публикувате глупостите му.Методи Андреев е със закърнял мозък и е негоден за каквото и да е.Той е като хелий – по земята върви ама не стъпва

    Коментиран от #61

  • 33 MA3O

    15 12 Отговор
    Абе Факти вдигнете си малко летвата за качеството на хората които дават мнение. Точно този ли АУТСАЙДЕР намерихте да публикувате глупостите му.Методи Андреев е със закърнял мозък и е негоден за каквото и да е.Той е като хелий – по земята върви ама не стъпва

    Коментиран от #35

  • 34 ar40

    16 22 Отговор
    Тоя сигурно е бил на хранилка при божков. Сигурно му е лъскал чепиците
  • 35 Е ти кво очакваш?

    18 6 Отговор

    До коментар #33 от "MA3O":

    За такива читатели, такива теми! Нивото е според аудиторията! Даже комплексарите пускат Еди коментар два пъти едно след друго, за да си личи че ги има!
  • 36 Гост

    22 2 Отговор
    А добру утро! Това го знаят и малките дечица
  • 37 Възмутен

    30 9 Отговор

    До коментар #14 от "Маг Минчо":

    Докато все още се оправдаваме, с комунистите няма да мръднем от последното място. Разбира се никой не отрича, че предишния режим не беше цвете за мирисане. Но едва ли това, че открито можеш да псуваш управляващите, те прави по-свободен и по-щастлив. Икономическата диктатура е също толкова лоша, както политическата.
  • 38 Куроновирус

    12 6 Отговор
    Придворните шутове се надпреварват да си заработят надницата. Нивото им е като на господарите им, пълна скръб.
  • 39 Бачо Киро

    27 5 Отговор
    И кучетата по улиците ги знаят всички тези неща, но какво от това? Керванът си върви, корупцията е навсякъде, прокуратурата удобно спи и туй то... То не става със скачане по площадите и с мирни революции...
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Гешефт

    23 6 Отговор
    Пеевиц ръководител на ОПГ България. Бойковиц група за силов натиск в ОПГ /ДАНС,НАП,МВР и спецназ организации/.Догановиц стратег в ОПГ. Симеоновиц щатен сътрудник в ОПГ шибойка. Целата държава е виц.
  • 43 габровец от варна

    21 2 Отговор
    Ами ти къде беше,бе? Не беше ли и ти на софрата,а? Ся ревеш ,щото няма откъде да пълниш гушата...
  • 44 Гост

    32 7 Отговор
    До 25 лекар,бг-питаш къде са реакциите на ЕК,урсула фон дер лайнен,ДП на САЩ и др.Питай къде са реакциите на овчия народ,ЕК казва това е работа на заспалите овце,а може би не са толкова заспали.Джодж Оруел казва: народ,който търпи тиранията и кражбите на управляващите не е жертва,а съучастник.
  • 45 Луд

    10 6 Отговор
    Опааа добро утро,така си е било така и ще бъде,нямаме навици,преди сме крали от Руснаци,по рано от Фесовете,сега от Европейците.Е па такива сме си ,,Крадливо,пияно,лъжливо,завистливо,ЕБЛИВО,....... племе.Имаме и хубави страни една от които е като Тросък сме и върху бетон виреем
  • 46 Бивола

    9 5 Отговор
    Това го знаем.Даже и малките деца.
    Не е новина.Този модел работи много добре за богаташи и олигарси.Същите го поддържат с парите си.
    Лично аз не виждам алтернатива защото
    този модел се поддържа и от вън.
  • 47 Кака Мара

    24 4 Отговор
    "Божков казва грозната истина.."
    Щом дочакахме оттам истината,означава че комисията по досиетата и нейния бивш шеф г-н Методи Андреев са изпълнявали фиктивна дейност, вземали са незаслужени заплати и реално НИЩО НЕ СА СВЪРШИЛИ !!!
  • 48 111

    22 5 Отговор
    Допълнение – тези,които ни управляват са и лъжци, лапачи, продажници, слуги на чужди интереси ....
  • 49 възмутен

    8 3 Отговор
    Бе Мето нали и ти преди години беше от управляващата партия не по малко крадохте .Запомнихте че много настояваше заЛУСТРАЦИЯ Голяма е грешката че не те послушаха и днес нямаше внуците на старите АБФК и ДС да са на власт .
  • 50 ПЕНКО

    5 1 Отговор
    ТОЙ Е : " МЕТО КРЯКАМ ТУПАНЕТО " !!!! НО "ТОНИ ПЛЮНКАТА " ВЪЗРАСТНАЛ ДО- " АНТОНИЙ ХРАЧКАТА " ГО БИЕ ПО ГЛУПАРЩИНА И ЩЕ ГО БИЕ ДО - ПЕСНИК !!!!!!!!!!!!
  • 51 ПЕНКО

    7 0 Отговор
    ДА ПИШАТ ЗА ТЕБ --- БИВШ - СИ Е НЕКРОЛОГ !!!!!!!!!
  • 52 Р. Овч.

    5 2 Отговор
    Не разбрахте ли, че ние ще бъдем богати, а вие бедни?!?!?
  • 53 Иво

    6 4 Отговор
    Гешев, чакаме акция в Министерски съвет?
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Лора

    5 1 Отговор
    За съжаление е така и да пиша и да не пиша,те командват парада,че и ако има и неграмотни етноси между тях ,по добре човек да отиде в Африка...!
  • 58 лаборант

    5 5 Отговор

    До коментар #23 от "123":

    Гроб са продължението на СДС. Същите гласоподаватели, същите господари от чужбина.

    Коментиран от #60

  • 59 Puri

    6 7 Отговор
    Браво на гешев само той. Ще. Изрине. Боклука. Качествено и оня плазмодии криещ се в. Дубаи. Ще налара да. Изпълзи
  • 60 123

    9 1 Отговор

    До коментар #58 от "лаборант":

    А СДС е основано агентите на ДС и втория ешелон кадри на БКП.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 ЦЪРВУЛ

    3 0 Отговор
    Узря ли ?
  • 64 цачо

    3 0 Отговор
    Браво!!!Този е като един Колумб!
  • 65 Иво

    6 4 Отговор
    КАТО БЕШЕ В СДС И ГЕРБ ТИ БЕШЕ ДОБРЕ А СЕГА ГИ ЛАЕШ
  • 66 А БЕ ТО ТОВА

    4 1 Отговор
    Е ЯСНО. .ПРОБЛЕМА Е ЧЕ СА СА ОКОПАЛИ ДЪЛБОКО. .И СА СИ ПЛЮЛИ ЕДИН НА ДРУГ В УСТАТА. .СУПЕР МАНИПУЛАЦИЯ. .И ДА СРЕЩУ РЪЖЕН НЕ СЕ РИТА. .СЕ ТЕБЕ ВИНОВЕН ЩЕ ИСКАРАТ. .
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Бойко Митич

    3 0 Отговор
    И сводници!
  • 69 Азсъм

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "БАЦЕТО-КОШМАРА НА...БСП":

    Осъдете ги . Ами ние като граждани като СУВЕРЕН кога ще си влезем в ролята
  • 70 Тези

    5 3 Отговор
    КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ, ДО ЕДИН СА НАЗНАЧЕНИ ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ - КОЙ В НСО, КОЙ В ДАНС, КОЙ ЗА ПОЛИТИК, КОЙ ЗА ОЛИГАРХ, КОЙ ЗА ПОЧЕТЕН ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРТИЯ.... ВСИЧКИ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ!!!
  • 71 Знам

    6 0 Отговор
    , че когато прасе се пече на бавен огън е най-вкусно.
  • 72 Летто

    3 2 Отговор
    Прокурора да не се прави на глух .Бандата разбойници могат да се преструват на невинни и глухи но ПРОКУРОРА ДА СИ РАБОТИ РАБОТАТА !
  • 73 Клоп

    1 2 Отговор

    До коментар #15 от "КАНДИДАТ":

    Това че кликата около Борисов са престъпници по никакъв начин не оправдава престъпленията на Божков. И не е защита срещу повдигнатитв му обвинения. Съдът няма как да сравнява двата вида обвинения.
  • 74 денонощно пия ракия и коняк

    1 2 Отговор
    Според мен, на пияна глава,хунтата се чувства изненадващо комфортно в създалата се ситуация.Интересно защо... Ами защото утре ще кажат,че това е било операция под прикритие,брилянтна акция или нещо подобно.Ще се окаже, че някои хора са биле агенти под прикритие,едва ли не герои,Щирлиц пасти да яде пред тях.Валерко ще бъде награден с орден за вярност и преданост като безумно храбър комсомолец-чекист от Смееш.Е,с ордена ще вървят и други,попски екстри,но това е друга тема.Влади ще бъде възнаграден също подобаващо,но той вече блажи отдавна.Джаба Берлинчанина и Сталин Справедливия ще гледат и ще се радват на идилията, която се пази от Торквемада Каскетлията...Така е засега
  • 75 Бубу

    2 1 Отговор
    На тези дето жалят за черепа да им дадат още малко билетчета да потъркат че и да "спечелят" може та най после да забогатеят хората. Била му взела държавата "бизнеса", че какъв му бе бизнеса на този, нещо да е построил, нещо да е произвел, бизнеса му беше да печели пари на гърба на най бедните и наивни хорица и сега когато държавата най после се намеси всякакви лузъри и не успели политици като този методи, скочиха. Явно добре им плаща пък методито отнякъде трябва и той да захлеби човека.

    Коментиран от #78

  • 76 Наблюдател

    3 1 Отговор
    Цялата "компания" са селски пръчки, крадливи, далавераджии, които се плюят един друг. Не стават и за мафия, там действат други закони, не плюене и съдене...мдааа
  • 77 Иванов

    2 1 Отговор

    До коментар #31 от "Лоша работа":

    В грешка си. Много от тези нямат общо с тях, но са били много дейни. Та са се намърдали на постове по бай Тошово време и след него си продължават. Смени се само собственоста. Преди беше държавна и тия си я ползваха, сега си е тяхна. Но тогава и за народа все пак се мислеше за разлика от сега. И някой ще каже Белене, репресии. Е имало ги е, но сега какво е?Извършват геноцид срещо собствения си народ. И познавам двама"репресирани". По Тошово време работеха към военното контра разузнаване. И разпределяха контрабандна стока. Ходил съм в къщата на единия, с брат му се имахме. Беше превърната в склад, и в корекома нямаше толкоз стока. Еми хванаха ги тогава, но не издадоха шефовете си. Полежаха 2 годинки и дойде демокрацията. Та станаха страшно богати и "уважавани". Генералите им метнаха куфарчетата,за заслугите им. А да, реабилитираха ги и осъдиха държавата. И си бяха от крими контингента, но тогава. Та има много такива, покрай истинските пострадали. Само, че тия последните надали са помирисали парички или други облаги. Така, че боклуците и преди и сега са все начело на държавата. И ше рече, че сме мноого прост народ. Тоя последния ни премиер не може да стъпи и на малкия пръст на бай Тошо. Не случайно тогава му беше пазач. Е сега е номер 1,падишаха наш. Ае сега помислете дали ние го избрахме или други го сложиха там?
  • 78 Иванов

    1 1 Отговор

    До коментар #75 от "Бубу":

    Момент, в случая той какво е виновен? Та нали тая държава му е позволила да върти този бизнес. А, че е мутра и той е ясно отдавна, но какво от това. И Боко е мутра, обаче ни е премиер. Та две мутри се скарали и едната иска да гепи част от паричките на другата. Ама Догана по ги знае тия неща, все пак е един от тия дето са стиснсли Тиквата за топките и няма мърдане.
  • 79 Бубу

    2 2 Отговор
    Иванов, Бойко ако беше мутра дали щеше да ги подкара един по един, ако беше мутра както обичате да го титулуват, дали щяхте досега да му намерите парите и да му развеете кирливите ризи, а вие до сега какво, измислих те с големи напъни някакъв имот и любовница в Барселона. Ама нали не ни смяташ че сме толкова плитки за да се вържем, защото освен за зайчарника му който бил незаконно построен, друго не можахме да видим, защото за разлика от синчето на загрижената за бедния народ курнела, което е скъпоплатен служител на американска банка и живее в тузарски апартамент в манхатън, дъщерята на мутрата Бойко си живее в Банкя и вместо скъпо платена работа, съответстваща на 3-те и дипломи за висше образование, си отглежда децата тук и в БГ. И разбирам ви всички вие, които го наричате крадец, мутра и какъв ли не, то в БГ е нещо нормално крадеца да вдига врява и да вика дръжте крадеца, само не си мислете че народа е толкова прост колкото на вас ви се иска.

    Коментиран от #80

  • 80 Иванов

    1 0 Отговор

    До коментар #79 от "Бубу":

    Опа, по спокойно с трите дипломи. Та я ми кажи на кой беше пазвантин в зората на "демокрацията". Не говорим вече за бай Тошо, и хубави снимчици има. И пак по късно, като държавен служител вече, там на едни яхти с кои си лафеше. И защо е лежал в чешки затвор, това сигурно не го знаеш. Само това ми отговори, па не бил мутра а. Изключително проста мутра при това, но такива кат теб си ги харесват такива. Е няма лошо, разни хора,разни идеали. Но на черното да кажеш бяло, само банкянския лешояд и шайката го могат. А да, има международно разследване за едни овшорни сметки. Та банкянския тарикат според това разследване е милиардер. Е все пак некадърно направените магистрали са наляли доста парички в нечии джобове. Но, който не вижда по далеч от носа си, или се е облажил край него, разбира се друго ще твърди. О, да не забравяме и ктб, не случайно там забатачиха разскедването.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Малко слонче

    0 0 Отговор
    Гласувайте за чалгата,получавате стари муцуни от БСП
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове