Last news in Fakti

5 Юли, 2020 20:51 2 120 16

Туристите влизат в Гърция само през "Кулата"

  • гърция-
  • кулата-
  • опашка

Спира се и пропускането на туристи и през пунктовете "Маказа", "Капитан Петко войвода" и "Ивайловград"

Туристите влизат в Гърция само през "Кулата" - 1
Снимка: БГНЕС

Изискването туристите да влизат в Гърция само през "Кулата-Промахон", вече е задействано, съобщи БТА. 

От 14.00 часа днес всички, които пътуват с туристическа цел, могат да минават само през този пункт, съобщиха от Граничната полиция. Спира се и пропускането на туристи и през пунктовете "Маказа", "Капитан Петко войвода" и "Ивайловград". 

През "Маказа" ще могат да минават само притежатели на имоти в Гърция с документ за собственост. През граничните пунктове "Илинден" и "Капитан Петко войвода" към Гърция се пропускат само товарни автомобили и сезонни работници. Тези работници могат да минават и  през пункта "Ивайловград". Пунктът "Златоград" е затворен и в двете посоки. 

На влизане в България от Гърция туристите ще бъдат пропускани през всички работещи гранични пунктове, информират още от "Гранична полиция".


Поставете оценка:
Оценка 2 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И незаконно да е

    18 2 Отговор
    Пак ще съм в Гърция на море!!!!Нашенските мутри нека се поучат,че не съм в техния хотел само да плащам!!!!!Последният път бях в Несебър ,и издържах 2 дни!!!На третия ден бях в Констанца!Прекарах си чудесно!

    Коментиран от #4, #10, #12

  • 2 КПСС-БКП

    7 6 Отговор
    Гърците правят каквато си поискат. Ние трябва да затворим Кулата.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Почивай

    7 17 Отговор

    До коментар #1 от "И незаконно да е":

    спокойно. Никой няма да си затвори и фалира хотела си заради тебе. С теб или без теб бизнеса си върви. Те хотелиерите само до теб са опрели. Щом тука ти е скъпо какво ли ще кажеш за цените в Гърция. Вземай сухари, кренвирши и консерви и тръгвай към Кулата. Ние ще мъчиме жегата на нашето Черноморие.

    Коментиран от #6, #9

  • 5 Оп са

    9 2 Отговор
    "През "Маказа" ще могат да минават само притежатели на имоти в Гърция с документ за собственост." Е значи прокурори, съдии, адвокати, митничари, политици и пр. да не ги мислим те, ще си минават по това "правило" !Ония с острова и Византиеца са го измислили !
  • 6 Е нещо не си в час

    11 1 Отговор

    До коментар #4 от "Почивай":

    Не става въпрос за пари!!!Където и да съм ходил на почивка/обиколил съм Европа/ винаги е било по-скъпо!Но не се заблуждавай,като плащам искам съответно обслужване!!!Плащам за ПОЧИВКА,ОТНОШЕНИЕ и добронамереност !Не за сърдити рецепсионисти,намусени келнери,не за това ,че впоследствие трябвало да платя шезлонги и чадъри,щото това не е почивка,а разправии!!!!!!Що никога това не ми се е случвало в чужбина, според теб!??????

    Коментиран от #8

  • 7 Ахахаха

    4 1 Отговор
    От 6 юли спират влизането на всякакви сърби и сърбежи в Гърция!
  • 8 До1

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Е нещо не си в час":

    В Гърция и навсякъде другаде в нормални държави всичко е наред. По-скъпо е това,което не си предвидил. Именно на Черноморието всичко е непредвидимо. В Гърция рибката си е рибка, обслужването си е обслужване, хвърчат млади момчета с електронни уреди и ти взимат поръчката, е селяни навсякъде и не ми пречат, защото ги разбирам каква им е мотивацията да са такива. Който прави компромиси със себе си да не се чуди после. Парите нямат притежатели, а реализатори. Ако нямаш пари, не можеш да ги похарчиш и си като бат Бойко, притежаваш ама нищо не можеш да си направиш кефа да си купиш. В крайна сметка най-евтино излиза в Гърция.
  • 9 Patriot

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "Почивай":

    Като си направиш сметка, излиза на една цена. Ама в Гърция си плажа, като плаж, храната си е храна, без да имаш стомашни проблеми, отношението си е съвсем друго. Няколко пъти сме давали шанс на нашето «бетономорие», то «Златните» ли не бяха, «Слънчака» ли не беше, Поморие ли, Приморско ли,все с проблеми, и сега и да ни плащат за да отидем на море в България, няма как!

    Коментиран от #11

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 filo

    1 4 Отговор

    До коментар #9 от "Patriot":

    Какъв патриот си ти тогава. По-скоро си друга дума завършваща на "от".

    Коментиран от #13

  • 12 Факт

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "И незаконно да е":

    В момента да ходиш в Гърция за два три дни е мазохизъм. Несебър и на мен не ми харесва, но има много места по 300 километровата ни брегова ивица където е страхотно и на достъпни цени.
  • 13 Patriot

    3 1 Отговор

    До коментар #11 от "filo":

    Обичам България и искам да проспера! Дай съвет, къде да заведа семейството си в България на море, където децата да не хванат някоя гадост, да ни сервират усмихнати хора и в края на обяда или вечерята да ни черпят със сладко или с диня, да не правят шумни ремонти,да не се правят «силиконките» и техните придружители на всемогъщи и бъзсмъртни.тогава веднага тръгваме натам!
  • 14 %trefhh

    3 2 Отговор
    На нашето море в момента е прекрасно, плажовете са празни, няма блъсканица от претенциоэни човечета планували отпуск цяла година с неоправдани очаквания, изпълнени с недоволство. Дано си остане така
  • 15 АРЕ БЕГАЙ НА SUNNY BEACH

    1 0 Отговор
    ОПАШКАТА ОТ КОЛИ ЧАКАЩИ НА ГРАНИЦАТА С ГЪРЦИЯ СТИГНА ..............СЛЪНЧЕВ БРЯГ............


    ХАХАХАХАХА.........
  • 16 Мнение

    1 1 Отговор
    30 г. крадоха пари, заобикаляха закони, вземаха разрешния за строеж по втория начин и инвестираха в бетон по морето, като си мислеха че така се става бизнесмен. Сега спокойно могат да си ги бият в главите тези хотели, нито туристи нито цена имат. Само данъка не могат да им платят. Това е идеалния пример показващ как корупцията работи дори срещу тези които я практикуват.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове