Last news in Fakti

12 Юли, 2020 11:32 5 078 85

Христо Иванов: Пеевски контролира МВР

  • христо иванов-
  • росенец

Моят извод от цялата тази организирана заблуда е, че полицията умишлено ни заблуди, заяви Иванов

Христо Иванов: Пеевски контролира МВР - 1
Кадър бТВ

Видяхме, че МВР се контролира от Пеевски. Това каза в предаването на бТВ „Тази събота и неделя“ лидерът на "Да, България" Христо Иванов след напрежението в парк "Росенец" заради масовото плажуване на брега на парка в събота.

„Виждаме много тежка невъзможност на ГЕРБ да управлява МВР. Кметът на Бургас се щура един час там. Повтаря пред медиите, че поведението на полицията е грешка. По закон, когато става въпрос за такива мероприятия, полицията е длъжна да се съобразява с неговите разпореждания и те го игнорираха като муха.

Това наложи ние да окажем натиск върху полицията и едва тогава те видяха, че трябва да ни осигурят достъп. След това Бойко Борисов поиска оставката на директора на ОД на МВР и Младен Маринов не му я приема. Моят извод от цялата тази организирана заблуда е, че полицията умишлено ни заблуди“, заяви Иванов.

"Пускаме сигнал до прокуратурата за възпрепятстване на законно организиран протест", добави той.

"Трябва да се провери дали тези хора нe са действали по план да предизвикат етническо напрежение с разделянето на двете групи. Това беше план и той е на Пеевски“, категоричен бе Христо Иванов.

"Видяхме, че ГЕРБ не контролира МВР, то се контролира от Делян Пеевски" заяви той.

"Планът не сработи, не защото сме се прегърнали с ДПС, ние очевидно не сме се прегърнали с ДПС, а защото хората - и едните, и другите знаят, че нашата борба е с тази корумпирана власт. Когато Борисов се криеше и видя, че кордонът се скъса и че планът на Пеевски да предизвика поредното етническо противопоставяне не сработи, започна да ми звъни по телефона и да търси начин да излезе от ситуацията като иска оставката на шефа на полицията“, разказа още Христо Иванов.

Според Иванов, побоят над младежа на протеста е екзекуция, министрите на вътрешните работи и правосъдието Младен Маринов и Данаил Кирилов трябва да подадат оставки, защото са се превърнали в адвокати и подчинени на Ахмед Доган и Делян Пеевски.

По повод снощното изявление на Бойко Борисов, според когото ДПС и "Да, България" целят повишаване на техния рейтинг за сметка на ГЕРБ, Иванов каза, че премиерът губи връзки с реалността. Според него изходът са предсрочни избори.

На въпрос дали това няма да дестабилизира държавата, Христо Иванов отговори: "Колко повече да я дестабилизира? Повече от поведението на тази мутра, която инсталираха за главен прокурори и се държи като гавазин на Пеевски?".


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 62 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само ДПС

    69 14 Отговор
    Това го знае всяко хлапе.

    Коментиран от #31

  • 2 Гост

    104 8 Отговор
    МВР са позор, продадоха се и то не вчера...
  • 3 Видяхме

    72 2 Отговор
    и разбрахме ! Показно !
  • 4 Долу Румен Радев

    14 98 Отговор
    Слава на Пеевски, Бойко и Доган!!!!!!!

    Слава на СИК и САЩ.
  • 5 Антимилиционер

    80 1 Отговор
    Пеевски и Боеко контролира.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Слава на мутрите

    7 50 Отговор
    Слава на Пеески, СИК, ГЕРБ и САЩ. СЛАВА НА МАДЖО И ПАШАТА.
  • 8 Последния Софиянец

    88 8 Отговор
    Страшно МВР.Садисти и страхливци.Десет души бият зад колоните един вързан.Винету да им каже че и индианците не закачат вързан човек.А шефа на МВР в Бургас заряза хората си и като заек побягна при турците да се скрие.Разстрел за него.А министъра го хвали.Жалки са.

    Коментиран от #19

  • 9 Слава на ГЕРБ

    9 40 Отговор
    Да живее САЩ, Маджо, Бойко и СИК.
  • 10 БойкУ БурисоФ

    54 2 Отговор
    ПееФски и дУган имат доказателства за корупция срещу мен и за това с ГешеФ им станахме слуги.
  • 11 Аптикадир

    11 29 Отговор
    Целта е ясна, брачед.Да откъснеш гласове от Волен Сидеров и после като него ще станеш златен пръст на Амет Доганов.

    Коментиран от #49

  • 12 Тиквата

    43 5 Отговор
    Най-корумпирания политик в света
  • 13 Барни

    60 4 Отговор
    Гешев, кога ще провериш спалнята на шефа за пачки? Обиск нещо кога? Имаше едни снимки с пачки. Или не знаеш нищо, а борецо с корупцията?

    Коментиран от #21, #23

  • 14 Добро утро Ице

    48 3 Отговор
    скоро може да разбереш,че и прокуратурата е към същия свине-комплекс...
  • 15 Време е за Възраждане

    44 6 Отговор
    КАКТО ГЕРБ БЕШЕ СЪЗДАДЕНА ОТ АМЕРИКАНО-ГЕРМАНСКИ ПАРИ , ТАКА АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ ФИНАНСИРА ДайБългсрия . Иначе всеки е по-добър от Шайката. Иначе поздравления за Росенец !

    Коментиран от #68

  • 16 Васил Левски

    41 3 Отговор
    Бойко си залязва,но в крайна сметка кога ще му се потърси съдебна отговорност за всички извършени престъпления от него и слугата на дпс инан гешев?
  • 17 Радев е Решетников боклук

    9 44 Отговор
    Същите са и новоизлюпените му "братя по оръжие" Черепа и Хриванов.
    И до Бургас ходи и пак некъпан. Воня.
  • 18 С размятане на хартишки не става

    30 2 Отговор
    "Пускаме сигнал до прокуратурата за възпрепятстване на законно организиран протест" !?!?!? Сега и Гешеф, ще ви заблуди, аве вие за КОЙ мислите работи Каскета ??? Що се правите на луди, сигнали, мигнали !? Тyлyлът снощи ви каза протестирайте си, колкото искате АЗ оставам ! И ' ко прайм ся при тези реалности ???
  • 19 Ужасна

    26 1 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    гледка , предизвикала само и единствено ГНЯВ !
  • 20 Да жияеят ГЕРБ и СИК

    4 27 Отговор
    Слава на СИК, БОЙКО и Америка против България. Слава на Пеевски, Доган и Пашата. Слава на Димата Руснака, Маргините и Европейския Съюз.
  • 21 иван гешеФ

    32 2 Отговор

    До коментар #13 от "Барни":

    Какви пачки?Какво злато?Аз нищо не знам.Новини не гледам,има си наблюдаващи прокурори,но никой не ми е докладвал..Следователно липсва престъпление...
  • 22 защо

    39 3 Отговор
    къде се покриха вс телевизии снощи - центъра пълен с протестиращи те затъмнение - вместо вс да излъчват извянредно
    - навремето при студентския протест - по цял свят дават за бг - по бнт дават празди - вчера за плажа пак бразди - тиквата пеевски и домуса вс ли контролират за герберастите

    Коментиран от #27

  • 23 франтишек

    21 2 Отговор

    До коментар #13 от "Барни":

    Той, гешеф нищо не знае.Нищо не сме му докладвали,сега търсим на кой да си продадем златото което гепихме от ония дърт балък дето се довери на нашия човек..

    Коментиран от #28

  • 24 волен сидеров

    9 5 Отговор
    тоа па ,земи се скрий -няма да си в парламента и ти си циркаджия
  • 25 Ванчо

    17 3 Отговор
    Абе, винаги съм се питал, коя ли плякал вожда когато го в снимала след акта заспал напречно на леглото с пачките? Коя може да е, а?

    Коментиран от #37

  • 26 цецо апартамента

    21 2 Отговор
    Тези дни ще повдигнем обвинение за ОПГ на Радев,за това,че обиди мен и борисоФ с думата мафиоти и си вдигна победоностно ръката..Ние не сме мафиоти,а най-обикновенни бандити..
  • 27 Сун Дзъ

    22 2 Отговор

    До коментар #22 от "защо":

    Защо са ти телевизии те са под контрола на Падишаха и Диктатора, всички имате телефони ми стримвайте без цензура НА ЖИВО за цял свят !! Обезоръжете продажните медии ! Спечелете виртуалната война и ще спечелите реалната !
  • 28 Според мен

    18 2 Отговор

    До коментар #23 от "франтишек":

    ако Гешеф се разрови в чекмеджето може да се озове при Мишо бирата и затова избягва такива разследвания.
  • 29 momon

    19 3 Отговор
    И Каскета се оказа в голяма степен техен избор.
  • 30 КарадъЯь

    15 1 Отговор
    Никой да не е посмял повече да нарушава спокойствието на нашия господар Г-Н дУган ..Дойдат ли пак тия досадни българи,ще заповядаме на нашия слуга бойку борисоФ да се стреля на месо...Мвр и прокуратурата бачкат за нас..Както и повечето мисиркии в медийтер
  • 31 И точно кое

    12 3 Отговор

    До коментар #1 от "Само ДПС":

    ...да харесвам в ДПС??????? Може би ягентя на ДС - Сава????Защо да го харесвам??? Затова, че е Руска подлога ли??? И дори Ердоган му е взел мерника. Затова го охраняват Руските копои от НСО. ЧЕ иначе бързо ще го светнат от Юг.
  • 32 Цървул

    11 0 Отговор
    Този нещастен м#шок не можа да сбъдне мечтата си - да предизвика скандал между ДПС, хората на "Росенец" и властта!
    "Мила Родино", изпята на масата от хора от различни партии,направо му е бръкнала кърваво в сърцето.
  • 33 Димов

    5 6 Отговор
    Борисов, Радев, Доган, Местан, Пеевски..... са кукли на конци. Кукловодите им са ЕС, Русия, САЩ и Турция. Политиката в България се определя от тях, не от тукашните марионетки, още по-малко от гласуването на избори.
  • 34 Фантазиите на Христо Иванов

    10 11 Отговор
    Освен фантасмагории и манипулации и лъжи друго нещо не съм чул от тази кукла на БКП. За ме тоя е доказан псевдодемократ като Иван Костов и от Нищо не разбира. Пълен провал. Пак няма да влезеш в Парламента.

    Коментиран от #52

  • 35 Вчера гледам нямой снима жълтите павета

    8 4 Отговор
    вече са изкъртени ремонта беше има няма преди 5 годинки, бою сигурно всеки ден минава оттам не ги ли вижда ,да беше ги оправил сега утре в други ден като му литне някое паве у тиквата да не се чуди от къде му е дошло, народа който протестира за сега се държи много много адекватно и цивилизовано като се има в предвид с какъв индивид си има работа който е с интелект на амеба съдейки по държанието му последните 15 години
  • 36 Тасева

    6 5 Отговор
    Премиерът, губел връзка с реалността, относно PR на Иванов, но решението било предсрични избори. Този " не си противоречи *
  • 37 НАРИЧА СЕ

    6 13 Отговор

    До коментар #25 от "Ванчо":

    НСО. ТЕ СА РУСКИ ПОДЛОГИ. СНИМКАТА Е ЯВНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: АКО НЕ СЛУШАШ ДОГАН - ОТИВАШ СИ ФИЗИЧЕСКИ. НЕ Е ПРОБЛЕМ ДА НАС. ЗАТОВА ББ НЕ Е НА СЕБЕ СИ. А И ОТ ЗАПАД ГО ПРИТИСКАТ. ХИЧ НЕ МУ Е ЛЕСНО. А РАДЕВ ОПРЕДЕЛЕНО Е С ДПС. И ДОГАН И РАДЕВ, СА ИЗБОР НА РЕШЕТНИКОВ. Ако жена е снимала ББ - той нямаше да спи, нали така. Просто е пиян. Бутилката с уискито е долу под шкафчето.

    Коментиран от #42

  • 38 Лекар БГ

    13 2 Отговор
    ДСП /ДПС владее тази Държава.Цялото им ръководстсво е членство в ДС.Това определя всичко.ГЕРБ-ченгета и ДПС-ДС,идеалната симбиоза.

    Коментиран от #43

  • 39 Фейк

    8 4 Отговор
    Господин Иванов,а какво лошо има да се декларират парите,които получават НПО-тата от чужбина?Има ли общо с това,че точно когато се заговори за варианта за яснота за тези пари вие забелязахте сарая на Росенец и завземането на плажа?
  • 40 гост

    9 2 Отговор
    ето тоэи е лицето на политическия преход в бг син ли червен лие эелен ли да се ма и чуди човек аэ се обърках эа вас не энам

    Коментиран от #54

  • 41 ВИЖТЕ

    13 3 Отговор
    НА ГЛАСУВАНЕТО НА ВОТА НА НЕДОВЕРИЕ В СРЯДА.... С КОГО ЩЕ ГЛАСУВА ДПС!!!!!!!! ДОГАН ДАЛИ ЩЕ Е С НИНОВА ИЛИ С БОРИСОВ. И СИ ПРАВЕТЕ ИЗВОДА С КОГО Е РУСКИЯТ АГЕНТ 0Т ДС - АГЕНТ САВА. СВЕСТНИТЕ НЯМАТ РЕЗИДЕНЦИЯ КАТО ДОЛМАБАХЧЕ И ХОДЯТ СРЕД ХОРАТА С КОЛЕЛЕТА.

    Коментиран от #55

  • 42 Бачо Киро

    7 3 Отговор

    До коментар #37 от "НАРИЧА СЕ":

    Е не така злобно ... Ако имало жена нямало да спи ... Може пък да е свършил работа и после да е придремнал ... Малко ли хапчета има и за хора на неговата възраст ... Ти веднага, пиян бил, не можело да има жена ...

    Коментиран от #46

  • 43 Да така е

    8 10 Отговор

    До коментар #38 от "Лекар БГ":

    ЙОРДАН ЦОНЕВ ОТНАЧАЛО БЕШЕ В СДС. ПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДА КАК СЕ ВНЕДРЯВАТ РУСКИ АГЕНТИ В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ. ЦЯЛА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ Е ЗАПАДНИЯ БРЯГ НА РУСКОТО ЕЗЕРО " ЧЕРНО МОРЕ". НАТО, СПИШ ЛИ ??????????????????????
  • 44 Европа

    11 2 Отговор
    Оставка на правителство!
    Ново правителство!
    И основно ремонтиране на милицията!
    Там никога не е правена истинска реформа!
    Там е само от роднини!
  • 45 ВЯРВАТЕ ЛИ НА ДОКАЗАН И ОСЪДЕН ЛЪЖЕЦ ББ

    12 0 Отговор
    ПЕЕВСКИ КУКЛОВОДА НА МАФИЯТА, БОЙКО БОРИСОВ КУКЛАТА НА КОНЦИ, ДОГАН ПАРАВАНА ЗА ДА НЕ СЕ ВИЖДАТ КОНЦИТЕ НА КУКЛАТА. БОЙКО РЕВЕ ДА НЕ МУ СЧУПИТЕ ЧЕКМЕДЖЕТО ЩОТО ЩЕ СЕКНАТ ЕВРАТА КЪМ НЕГО ЗА БАРСЕЛОНА.
  • 46 Аз съм

    8 7 Отговор

    До коментар #42 от "Бачо Киро":

    ...жена. Знам ги тия работи. Ще ти кажа още нещо: НИТО ЕДНА ЖЕНА няма да обозначи тази снимка като " Баце спинка". Това е направено от МЪЖ. Психология. НСО СА РУСКИ ПОДЛОГИ И СЛУГИ НА АГЕНТА ОТ ДС И КГБ - ДОГАН.

    Коментиран от #50

  • 47 Партия ,,Адрешковци,,

    5 2 Отговор
    Почина на Адрешко ще откачи всички кърлежи от тялото на народа....Те кърлежите не плащат данъци и работят срещу народа БЪЛГАРСКИ..
  • 48 Николова

    6 10 Отговор
    Такива като Иванов искат изборите да са всяка година. На всички избори ги размазват и не ги е срам да говорят за избори.
  • 49 ivan

    6 4 Отговор

    До коментар #11 от "Аптикадир":

    айде няма нужда от твоя коментар.....лакей на Герб,пак сте наизлязли от дупките
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 чекмедже 2

    5 3 Отговор
    Мале...това да кажеш за гл.проКУРор...тук вече или оставка...не няма друг ход.. "Повече от поведението на тази мутра, която инсталираха за главен прокурори и се държи като гавазин на Пеевски?".смешници,Калинки...,
  • 52 перничанин

    8 4 Отговор

    До коментар #34 от "Фантазиите на Христо Иванов":

    Браво колега, има надежда , аз си мислех , че само на мен ми се привижда , че има някаква постановка и опит за яхване на народното недоволство. Мине не мине време и току изпълзи от някъде някой от тия неосъществените водачи. Той тоя Христо колко партии смени, основа или се присламчи. Неосъществен, там за какъв не го избраха, за върховен съдя ли за главен прокурор ли. А бе не седне да работи нещо все на баницата в мекото му очите.
  • 53 луд

    4 2 Отговор

    До коментар #50 от "ivan":

    На теб баце ти личи, че си негра*отен или живееш някъде в 90-те години.

    Коментиран от #64

  • 54 Саросоид

    7 2 Отговор

    До коментар #40 от "гост":

    У, сакън не думай! За НПО-та няма да говориш! За пари също, че току виж някой разрови и ми прати НАП. Парите не ги държа само за мен, аз ги споделям с "приятели" , които ми помагат в протестите. Давам пари и на тия които ми пишат сценария. Сакън не прави така.
  • 55 ммм

    5 0 Отговор

    До коментар #41 от "ВИЖТЕ":

    У сряда от другите партии може да има много отсъстващи на гласуването на вота. И много "въздържал се". ГЕРБ ще са там.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Един от вас

    9 4 Отговор
    Българи, ако не сменим системата на пряка демокрация и народът да решава важни, включително и политически и финансови въпроси, отново ще бъдем излъгани. Ще хрантутим зависи политици. Време е за тотална промяна!

    Коментиран от #61

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Стига

    5 2 Отговор
    Тсзи целенасочено се стремеше към провкация.Изчака новините в 12 и каза реплиата Хайде към 150 килограмовия Мирчев които пробиха кордона.Проблемът е че при подобни ситуации за други образуват дела и пишат актове.Как веднага намериха път след това,а можеше да няма проблем. Ако няма полиция какво ще стане.Нищо защото баш протестиращите се страхуват от тези които наистина като им писне ще ги ошамарят.Щеше да стане интересно като мастия която обикаля около овчарка .Подвива ооашката и гледа встрани

    Коментиран от #70

  • 60 Борис 3

    6 1 Отговор
    Не съм фен на Хр.Иванов , но е прав и наистина за сефте българи се докопаха до заветния бряг. Това е символ. Като цяло разсъждава спокойно и трезво и не ме нерви. Виж за 2 дни поведението на хунтата - Каракачанов каззва и ние имаме групи от привърженици....Дончев - ако има война ние ще я спечелим....нападението към Радев , който на техния фон е направо човек без амбиции за власт , е направо мълниеносно и свирепо. Говоренето към хората от протеста е сякаш сме някакви бели мишки , които им пречат на кефа и НИЕ трябва да им даваме отчет. Какво става тука? ОСТАВКА НАИСТИНА , нагли са. :(((((((
  • 61 Съгласен

    5 4 Отговор

    До коментар #57 от "Един от вас":

    НО ТОТАРНА ПРОМЯНА СЪС СЛУГИ НА РЕШЕТНИКОВ НЯМА КАК ДА СТАНЕ И ОТНОВО ЩЕ БЪДЕМ ИЗЛЪГАНИ. ДНЕС ИЗТОЧНИЯТ БРЯГ НА БГ ВЕЧЕ Е ЗАПАДЕН БРЯГ НА РУСКОТО ЕЗЕРО " ЧЕРНО МОРЕ". НАТО, СПИШ ЛИ?????????????????
  • 62 Някой си

    5 4 Отговор
    Не го харесвам Иванов, но за три дни направи повече от колкото всичките ни "политици" за тридесет години!
  • 63 ivan

    4 1 Отговор
    Бойко вси4ко е отдал на концесия на ДПС,половината му министри ги назна4и ДПС Горанов-700млн от тотото,11милчрда не взето ДДС без възможност да се вземат,кражбата на вс.данни на НАП,Караниколов,Ангелкова,Танева,Са4ева и да не забравяме Младен Маринов който каза 4е нямало да приеме оставката на 6ефа на полицията в бургас ахахахахх
  • 64 ivan

    3 1 Отговор

    До коментар #53 от "луд":

    хаахахахх ей клоун ти ли си много умен,нали та виждам бе на хранилка в Герб сме6ник,дърпай в ляво

    Коментиран от #75, #76

  • 65 Д-р Джозеф ГИЛОТЕН е имал право !

    0 0 Отговор
    Епредложил - ГИЛОТИНАТА , като уважение , демократично и хуманно , не само към аристократите да снемат главите от "РЯЗ !" , но и за простите граждани. Които са ги били с брадви на дръвник когато се случвало да се добива осъденият с втори замах и после със ЗАТЪР ! Д-р Джозеф не е кой да е , а член - депутат от френският Парламент ! Време е да станем образовани вски у нас а не само Мутрите и Доган ! Нужни са ГИЛОГИНИ и строго по процедурата - тя рачоти безупречно !
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 ivan

    1 0 Отговор

    До коментар #56 от "ХА ХА ХА":

    и с главни букви да пишеш по умен/а няма да стане6 тра.....т
  • 68 Костадин Костадинов е като

    0 2 Отговор

    До коментар #15 от "Време е за Възраждане":

    Проф. Иво Христов - Балалайки ! Говорят мнго но конкретно - нищо не правят ! Дума - Дупка не прави ! Сир - Не хваща ДЕКИШ ! Лайкучка /словесен еквилебрист - жонгльор/ да си днес е УМЕНИЕ , ПРИСТИЖ ! Волен ги нарича ла/номети , но това си е негово право и мнение. Аз толкоз крайно не ще се отклоня !

    Коментиран от #69

  • 69 Престиж да се чете

    1 0 Отговор

    До коментар #68 от "Костадин Костадинов е като":

    А не "пристиж" по английски ! ОК ? Днес е важното да ОМАЙВАШ но нищо да не ОБЕЩАВАШ ! Да горориш , НО НИЩО ДА НЕ КАЗВАШ ! И като завършиш с излиянията и бръщолевенето - нищо ясно да не остане в главите им. Ей за туй се иска АКЪЛ и не е за всеки да е политик ! Акъл за себе си няма ама акъл на цяло село дава !
  • 70 Един

    2 1 Отговор

    До коментар #59 от "Стига":

    Кой ще ги ошамари? Бабите и дядовците, дето карадято ги беше натоварил на автобусите ли? Те повечето, даже не знаеха защо са дошли.
  • 71 Но митинга пред президентството Вагинов

    2 0 Отговор
    Си отво.и вагината и какво ти остана от неговото излияние ? А ? Но от думите на Президента НАРОДА ЖИВНА ! Равлика има ли ? Има ! Когато говориш - ДА КАЗВАШ !
  • 72 Пенсиониран от НСО

    2 0 Отговор
    Христо, само не говори глупости! Пеевски да контролира МВР
    Спри да приказваш такива глупости, защото аз и прители ще спрем да те подкрепяме. НСО контролир и управлява Радев, МВР Борисов
  • 73 Наблюдател

    1 0 Отговор
    Предсрочни избори но при сегашната конфигурация - отсъствие на Oбединена десница я познайте кой идва на власт! "Да България" дори да вкарат 10-20 души в НС нищо не прави освен пак да си уредят някой и друг министър "бушон"! На България и трябва Политическа сила на власт с визия за радикална промяна на системата! А като приоритет промяна на законодатлеството за реално търсене наказателна отговорност от сегашните крадливи и корумпирани управленци...... като за начало!
  • 74 Юлия

    1 1 Отговор
    Престанете гн Иванов вече всички видяха успешния ви политически пиар.На следващите избори ще влезите ли в парламента? Желая ви го от сърце,но и вие нищо няма да промените всичко е заложено още много отдавна от комунистите и ДС само се питам какво какво търсят хората по тези платени протести....ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА СТАНЕ ПРЕДИ 30 ГОДИНИ
  • 75 луд

    2 0 Отговор

    До коментар #64 от "ivan":

    Може да съм клоун, но пиша ч където трябва и ш , а не ползвам 4 и 6. По начина ти на правопис и заядливи тон, съдя , че си от лилавите или си от тия: " дигам 200 от лежанка бе брато".
  • 76 луд

    2 0 Отговор

    До коментар #64 от "ivan":

    Може да съм клоун, но пиша ч където трябва и ш , а не ползвам 4 и 6. По начина ти на правопис и заядливи тон, съдя , че си от лилавите или си от тия: " дигам 200 от лежанка бе брато".

    Коментиран от #78, #79

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 ivan

    1 0 Отговор

    До коментар #76 от "луд":

    със сигурност си клоун не ми говори за правопис като няма какво да каже6 и си виш твоя правопис не6тастник
  • 79 ivan

    0 0 Отговор

    До коментар #76 от "луд":

    напи6и го 5 пъти ве олиго...
  • 80 ПРАСЕТО

    1 0 Отговор
    КОНТРОЛИРА 100 %ШАРКО ПАРКО. ..ПЛАЩА И ПОЛУЧАВА
  • 81 да ама не

    1 0 Отговор
    Дебелия е мултак, а мутра с кво се маха - справка Илия Павлов и Андрей Луканов!
  • 82 Иванов

    3 0 Отговор
    Пеевски контролира МВР, а Иво Прокопев контролира Христо Иванов! Всичко е точно, добре дошли в България!
  • 83 Асен

    2 0 Отговор
    Христо Иванов работи за олигарха Прокопиев и говори това, което му е наредено!
  • 84 Тони

    2 0 Отговор
    Абе Ицо Иванов откъде ги измисля тия? Колко жалък може да си за да търсиш медийно внимание
  • 85 другар

    2 0 Отговор
    А бе РИСТьО ИВАНОВ,ТИ защо се правиш на утрепана мисирка.ТИ БЕШЕ БЪТРЕШЕН МИНИСТЪР В УПРАВЛЕНИЕТО..Тогава когато имаше прекрасната въсможност да се заемеш с догановите сараи ,ТИ СИ ТРАЯ..ЗАЩО ТОГАВА СИ ТРАЯ??????Сега ,изведнаж ти доде музата да се направиш на НАРОДО- МИСЛЕЩ ЗАЩИТНИК.и ПАК ПИТАМ ЗАЩО??????
    ЗАЩОТО И ТИ СИ ОТ ОНЕЯ ТАМ РЕШИЛИ ДА СЕ БОРЯТ ЗА ВЛАСТТА т.е.ЗА КЕЛИПИРА.,НАЙ–ВЕЧЕ ЗА КЕЛИПИРА ЗАЩОТО БОЖКОВ ПЛАЩА ЯКО И ПЛАЩА ЗА ДА СПАСИ МИЛИОНИТЕ СИ. И ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ Е САМО ТОЙ –ТОВА СА МУТРАЦИТЕ МИЛИОНЕРИ И НА РАДЕВ,ЗА КОИТО ТОЙ ЖЕРТВА ПАДЕНИЕТО СИ..ТАКА ЧЕ НЕ СЕ ПРАВИ НА .......................МНОГО СТЕ НИ ЯСНИ ,КАКВИТО И ДА ГИ ПРИКАЗВАТЕ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове