13 Юли, 2020 06:52 8 529 164

Страната извика: Мафията - вън!

  • протести-
  • правителство-
  • мафия

В цялата страна се проведоха антиправителствени протести

Страната извика: Мафията - вън! - 1
Снимка: БГНЕС

Хиляди протестиращи се включиха в антиправителствената демонстрация в центъра на София, предаде Българското национално радио.

Със скандирания „Оставка“ и „Мафия“ участниците в протеста и снощи настояха за оставка на правителството и на главния прокурор. Пред събралото се множество адвокат Николай Хаджигенов добави към исканията и това за Велико Народно събрание.

След като протестиращите се бяха събрали пред Министерски съвет, те тръгнаха по бул. „Княз Ал. Дондуков“, след което по ул. „Г. С. Раковски“ и бул. „Цар Освободител“, за да стигнат пред парламента. Сградата на Народното събрание беше обградена от плътен полицейски кордон. Там протестиращите изпяха химна на България и се отправиха към Орлов мост с викове „оставка“. Те продължиха по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“, ул. „Граф Игнатиев“ и с освирквания стигнаха пред Съдебната палата. Демонстрацията приключи малко след 23 ч. пред Министерския съвет. По данни на МВР, не е имало сериозни нарушения на обществения ред.

„Бъдещето на държавата е с изключително лоша перспектива. Нужни са избори и суверенът да избере кой в бъдеще да го управлява“, казват хората, които не вярват на правителството. И още:

„Дори и нещо добро да е направено за България, това, на фона на 30-годишното очакване нещо да се случи и да говорим в бъдеще време, помрачава успехите“.

„Моделът е грешен и изпълнен с лъжи“. "Мафията - вън".

„Не може с бездействието си да унищожаваме тази държава, която отдавна трябваше да стане рай. Имахме добра образователна система, а сега от училище децата излизат неграмотни“.

Протестиращите искат по-добро бъдеще за децата си и казват, че народът е алтернатива да избере честни управници.

„Младите бягат, младите се връщат, те ще създадат държавата отново“.

Стотици варненци шестваха по централните улици на Морската столица, скандирайки за оставка на правителството. Протестът се проведе под засилена полицейска охрана.

Близо 100 души се събраха на протест в Бургас в градинката пред Часовника. С викове и скандирания „Оставка“ протестиращите призоваха за смяна на властта. С шествие протестиращите преминаха по главната улица „Богориди“ до входа на Морската градина.

В Благоевград хора на различни възрасти се събраха пред Общината, за да протестират срещу корупцията и начина на управление в страната. Протестът в града вчера беше мълчалив, но ако не постигнат целта си – оставка на правителството – протестиращите се заканиха на социални бунтове.

Във Велико Търново за първа вечер гражданите се събраха в центъра на града с настояване за оставки на правителството и на главния прокурор. Протестът беше организиран в социалните мрежи, а полицията се самосезира за охрана на обществения ред. До ексцесии не се стигна. Повече от 100 великотърновци се събраха тази вечер пред паметника „Майка България“.

Около тридесет души, предимно симпатизанти на БСП, излязоха пред сградата на Областната управа в Кюстендил, за да поискат оставка на правителството. Протестиращите изразиха недоволството си от управляващите от ГЕРБ.

Над 200 пловдивчани със скандирания пред сградата на Общината се обявиха за оставките на правителството и главния прокурор. Тук сме, за да защитим достойнството си на свободни хора, казаха присъстващите.

В протеста, който за трети ден събира русенци на площада пред Съдебната палата, днес се включиха предимно млади хора. Вчера протестът започна в 18.30 часа, но хората решиха да направят шествие до Парка на младежта по централната улица „Александровска“, за да подканят съгражданите си да се включат към тях. Така до 20.00 часа по улиците се чуваха скандирания за оставка и смяна на системата.

В Габрово се проведе граждански протест на недоволни от държавното управление. 50-60 души се събраха на централния площад Възраждане в града. Протестът в Габрово беше гражданска инициатива, в която се включиха и представители на политически сили от ляво и от дясно. 

Стотици се включиха снощи в организирания в Стара Загора протест срещу правителството. Недоволните настояха за оставката на министър-председателят Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев. Протестът започна пред сградата на Областна администрация, а близо час след началото му участниците в него поеха на шествие по улиците на Стара Загора. Те се спряха пред сградата на Районната прокуратура.

В Плевен за трета вечер стотици граждани протестираха пред Областната администрация. С мирно шествие те преминаха по централните улици на града.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 64 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    154 17 Отговор
    вън мафията вън герб мутрите в затвора

    Коментиран от #4

  • 2 Имало едно време комунизъм

    40 145 Отговор
    А след тях кой идва? Само да попитам! Тукви зелени...

    Коментиран от #10, #58, #73, #90

  • 3 Хрониките на герберлунгия

    143 15 Отговор
    Скоро и в други градове, банкянски е напълнил гащите, но ще стиска кокала до последно. Тулупа знае, че падането му от влас води до затвора. Кураж българи.

    Коментиран от #149

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Росен

    188 20 Отговор
    Погледнете премиера - харесва ли ви с език, възпитание, визия, култура, образование, ами той е един срам за България,само ци ганите го приемат, защото е като тях, крадлив и лъжлив.
    А младите хора, които протестират с образование, с култура, те се срамуват, че имат такъв премиер на родината си.

    Коментиран от #21, #26

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    96 13 Отговор
    БОЙКО КАЗАЛ няма хубав бой а защо шпиц командите му ритаха в главата падналия студент зад колоните бияча се казва петьо има полицай и полицай но има и шпиц команди
  • 8 Бай Ганю Балкански

    108 12 Отговор
    Отдавна викаме: МАФИЯТА ВЪН, но сега народа е по улиците. Чашата преля, управниците се оляха и връщане назад няма. На площада докато изгоним парламентарната паплач!
  • 9 Фаро

    126 12 Отговор
    Какъв комунизъм ви гони,като Бойко е най-големия комунист диктатор.Комунистите му подариха властта а той направи техните наследници милионери и милиардери
  • 10 Kris51

    94 12 Отговор

    До коментар #2 от "Имало едно време комунизъм":

    Стига сте ни плашили с тези комунисти. Такива реално отдавна няма. Ще дойдат тези, които народът избере. Може пак да са ГЕРБ, но се надявам да не са те и не ми се вижда реално, особено при машинното гласуване, което по закон трябва да се проведе.

    Коментиран от #35, #136, #137

  • 11 Boxer 3.0

    34 91 Отговор
    Никога не почвам ремонт без резервната част да е при мене.
    В случая, коя е "резервната част"?
    Проблеми има - съгласен съм.
    Кой ще ги замени, кой ще реши проблемите?
    Дайте имена!
    Решения трябват,а не голи констатации!

    Коментиран от #22, #28, #134

  • 12 Емил

    111 20 Отговор
    Тези които питат "Кой ще сложим след борисов?" са правнуци на същите онези селяни които са питали Васил Левски "Дяконе, сега като изгоним султана кой ще сложим за цар?".
    Отвратително просст народ.

    П.П. След бУрисУФ можем да сложим ВСЕКИ !! И магаре ще свърши по-добра работа от бУрисУФ

    Коментиран от #19, #66

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Оставка

    76 9 Отговор
    Да покажем на мафията, кой решава и има последната дума
    Оставка мафия, Оставка ! оставка !

    Коментиран от #49

  • 15 ББибитков

    63 11 Отговор
    Аз съм прост,ама и вие се оказахте прости-11 години съм на власт...
  • 16 Професор

    30 118 Отговор
    Импийчмънт за шофьора на самолет! Радев народа не те иска! Оставка!

    Коментиран от #42, #151, #162

  • 17 софия доган

    60 5 Отговор
    данчо ментата не иска да се маха от парламента прдставете си този ни управлява с доган и шиши
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Boxer 3.0

    13 33 Отговор

    До коментар #12 от "Емил":

    Емиле, 30 години викаме "долу, вън, оставка и т.н." следва разруха...
    Е?
    Кажи, КОЙ?
    Дай твоето решение!

    Коментиран от #27

  • 20 Градовете

    35 8 Отговор
    с истински , смели , достойни , читави и вярващи в себе си и бъдещето на България си проличаха !!! Не е неочаквано , че най - продажните в провинцията , срастнали и станали зависими от власт , мутри и институции = мафия , "хитро" със селски тарикатлък си траят и изчакват !!!
  • 21 Мъка трови сетивата

    69 5 Отговор

    До коментар #5 от "Росен":

    Срам ги е нормалните хора.Няма млади стари.Много млади му се кефят щото те виждат себе си в него,една успяла арогантна мутра,обичаща чалга и кючеци,спяща до пачки и оръжие.Не се заблуждаеайте от протестите.В България има много много мнооооого плява,и две поколения съвсем изгубени.И не забраввйте че симеончо мадридския мошенник ни доведе мнооого млади,и мутрата се заобиколи от мноооого млади,млади алчни цинични и арогантни келеши които съсипаха държавата.Трябват честни и можещи хора!
  • 22 Преди да вложиш резервните части,

    44 9 Отговор

    До коментар #11 от "Boxer 3.0":

    не отстраняват ли повредената? Искаш имена - по- добре е да знаем какво ще сменяме и как да функционира новата. Изисквания - да не е с присъда за лъжа и да не лъже; да владее , освен родния си, поне още два езика; да не страда от съзнание за незаменимост; да притежава обширна обща култура...- това достатъчно ли е като изискване? Нима в България няма такива хора? И ти не поЗнаваш такава личност?

    Коментиран от #36, #120, #127

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 мишо

    12 47 Отговор
    Ей,ади бе,СТРАНАТА ИЗВИКАЛА,ха ха ха .По ститина души в няколко града , а в София ,днес много по-малко и цялата страна била извикала.Правилно е викала за мутрите вън-КУРНЕЛА,ГЕЧЕВ,ПЕТКОВ,СЕСТРАТА ,ГИМЕН РАДЕВ Е С ТЯХ И ТОЙ СЪЩО „БОЖКОВ -той вече е бен. и т. н.още много.Само че със викове НЕ СТЪАВА. На изборите догодина ,да.А дотогава Гешев много от тях ще излови.

    Коментиран от #30, #32

  • 25 П. С.

    33 8 Отговор
    Добре си връткаше и държава и евро кинти Боко ... За кво се напъна да бута и Черепаха ??? Осман Октай добре го каза - "черепа е държава в държавата" ! Пипнеш ли го .. и края ти идва ! Те тия там пари имат .. народа кво ше прави...
  • 26 Еми не ми харесва

    17 7 Отговор

    До коментар #5 от "Росен":

    ама знаеш ли какво хубаво чекмедже има? И жипката му е хубава.
  • 27 Това означава ли

    15 4 Отговор

    До коментар #19 от "Boxer 3.0":

    да запазим статуквото? Бих уточнил - през всичките тези години Някой ни " помагаше" да " си изберем" " най- подходящия". И винаги попаднахме на готов да слугува .
  • 28 гост

    21 22 Отговор

    До коментар #11 от "Boxer 3.0":

    Решения няма, алтернатива няма....засега.Всеки вика ,,мафията вън,, а кой ще влезе ,,вътре,,? Само с ,,венсеремос,, не става. Нашата работа е типично като на шопа: Я че си запалим плевнята,да изгори на Вуте къщата....,,Проблеми много, трябва промяна,ама кой ще я извърши? Всеки я иска ,ама друг да носи отговорност. Така е у нас.Сега ще получа много плюнки, но всеки да се замисли как живее,как работи и може ли да промени нещо там,ако не може или не иска,или го мързи, да знае че който и да е на власт, пак няма да е доволен от живота си.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 А бе

    24 7 Отговор

    До коментар #24 от "мишо":

    Ти Боко като Путин го изкара ...несменяем,месия ...ювикаш без тези двамата държавите им загиват.ами дай тогава царе да ги направим доживотно

    Коментиран от #33, #41

  • 31 Кооператор

    34 6 Отговор
    В България трябва ДЪЛБОКА ОРАН,която няма как да се случи.Когато ни приеха в ЕЮ,всичко свърши за страната.Еврогейците легализираха мафията в България като държавна институция и последната надежда умря!Виждате как му се радват на тоя проссстак неграмотен престъпник лидерите на гЕйвропа.Нас кучета ни яли.А мутрата няма да ди подаде оставката докато не му се обадят да я даде,и не е сигурен че след няколко месеца пак ще спечели,както стана 13година.За жалост,моето мнение е че без ДЪЛБОКА ОРАН,няма нищо да се промени,а оран няма кой да ни позволи..ДС УПРАВЛЯВА 30 ГОДИНИ!!
  • 32 Не можеш да броиш.

    5 5 Отговор

    До коментар #24 от "мишо":

    Но това ти помага в утешението ти досега. Чувал ли си това -" От искры разгорится пламя..." Уточнявам - авторът НЕ Е комунист.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Ю Кортес

    13 16 Отговор
    Комунисти соросоиди джендъри и криминали.
    Полицията да им отреди маршрути за разходки и да не пречат на нормалните и работещи хора
  • 35 Роко

    16 32 Отговор

    До коментар #10 от "Kris51":

    Добре бе ако пак изберем ГЕРБ (което най - вероятно ще стане с тази политическа алтернатива) какъв е смисъла да бутаме Боко? Или при това нямане трябва да харчим милиарди за избори всяка година щото на кака Кури не й харесва че народа не я иска на власт? Задавала се тежка зима? Да може би ще е тежка, но какво ще ни помогне ако през нея няма кой да взима каквито и да е решения? Защото дори да приемем че Боко си подаде оставката избори ще има най - рано октомври(шансът да се получи Борисов-4 е над 70%) докато се направи ново правителство ще стане декември докато почне да управлява става февруари тогава БСП ще поиска вот на недоверие и ще блокира работата на парламента за пореден път закони няма да се приемат (дори да се приемат пилотчето ще им налага вето). И става март оцелелите ще са доживяли до новата реколта коприва и цирка може да започне отново.

    Коментиран от #48, #74, #138

  • 36 гост

    26 3 Отговор

    До коментар #22 от "Преди да вложиш резервните части,":

    Ами честно да ти кажа, Царя доведе доста такива ,,личности,, отговарящи на 100% на твоето описание.Нещо да се случи,освен въпросните личности,които бяха богати,да станат още по-богати,имаше едни снимки на едни яхти .. така че логиката може и да е вярна, но има една малка подробност ..манталитета на българина.
  • 37 Що бе

    7 4 Отговор

    До коментар #33 от "Тони Мигусмукаро":

    Нали и Путин е несменяем та и наш Боко е царят слънце...нали се вайкаш кой ще дойде след него

    Коментиран от #39

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Тони Мигусмукаро

    8 7 Отговор

    До коментар #37 от "Що бе":

    Аз за нищо не се вайкам имаш няква грешка,прочетох че сравняваш мутрата с Путин,та за това те питам много ли масло хвърляш??
  • 40 Уточняващ

    12 11 Отговор
    Платените в страната и имащите лична изгода. Те са там и викат. Плюс някой друга заблудена душица.

    Коментиран от #47

  • 41 Не сравнявай несравнимото

    17 5 Отговор

    До коментар #30 от "А бе":

    Русия е обкръжена държава, с насочени отвсякъде срещу нея апетити и врагове - вероятно моделът Путин, засега успешен за нея, е достатъчна за руснаците възможност; България е подчинена територия и такива като Борисов са удобните слуги на господаря. Но и наш, и техен проблем е, че той се самозабрави и сам си повярва в незаменимостта и изключителността си.
  • 42 Да живееш на друга планета

    10 2 Отговор

    До коментар #16 от "Професор":

    Бягай бързо при д-р Цветеслава Гълъбова. Няма да може да ти помогне,ама поне да се повесели!
  • 43 Вълк

    9 20 Отговор
    Гледах как бият безделниците, голям кеф
  • 44 СусБеБоко

    24 8 Отговор
    Който си обича държавата не я чупи... не я краде, не трупа пачки и не вади пищови, не се прави на евтин сикаджийски бабаит и си ПОДАВА ОСТАВКАТА когато му я поискат... И заминава за софийския централен затвор преди да е злоупотребил със прокоратура и правосъдие!
  • 45 Пацо

    10 18 Отговор
    Лошо факти ,лошо,. Сибир въстана,казват,Путин чао
    ...после идва ред на мунчорадев чао,радевица чао,ниновица,маноловица.....Йоло Денев ще ви го оставим,че ни развеселява.

    Коментиран от #50

  • 46 Хмм

    25 5 Отговор
    Явно много народ му харесва статуквото, грабене на мутрите и ширещата се простотия. Умните и можещите напускат България. Да ви питам само, като напуснат тези които създават благата кой ще ви дава заплатки бе ? Стойте си по домовете и гледайте как во грабят тогава ...
    Ако трябва и президентска република да станем е по добре отколкото да се хрантутят 240 разбойника в парламента, поне ще знаем на кой да ми се счупи главата после ...
  • 47 Лъжеш се

    12 5 Отговор

    До коментар #40 от "Уточняващ":

    или съзнателно лъжеш. А щом на вас -" едрите души"- ви харесва да ви управлява човек с присъда и пачки в нощното шкафче, лъжата е естествена.
  • 48 Мъка трови сетивата

    10 6 Отговор

    До коментар #35 от "Роко":

    Мутрата заслужава звучен шамар,затова.Иначе,много ми се иска да не си прав,но си ...за жалост!
  • 49 ИМПИЙЧМАНТ ЗА ПАРАЗИТА

    11 31 Отговор

    До коментар #14 от "Оставка":

    ИМПИЙЧМАНТ ЗА ПАРАЗИТА Р Р ..ПРЕВЪРНА ПРЕЗИДЕНСТВОТО В ШПИОНСКИ ЦЕНТАР за чужда държава .Това НИЩО,стана уговорена марионетка на червените мутри милионери да им спасява окрадените милини.Това НИЩО парадира с понятиет мутри ,но то се отнася по-точно за НЕГО И НЕГОВОТО ОБКРЪЖЕНИЕ сдобили се с милиони чрез фалитите които ни спретнаха.ИМПИЙЧМАНТ ,ИМПИЙЧМАТ И В ЗАТВОРА ЗА НАЦИОНАЛНА ИЗМЯНА..БРАВО НА СМЕЛИЯ НИ ПРПКУРОР ГЕШЕВ..ДАВАЙ ГЕШЕВ ,ДА ИЗЛОВИШ МУТРИТЕ МИЛОНЕРИ СПОНСПРИТЕ НА РАДЕВ, ТЕХЕН ПОКРОВИТЕЛ.

    Коментиран от #52, #104

  • 50 Вече го каза.

    13 5 Отговор

    До коментар #45 от "Пацо":

    Не е вярно, но ти не знаеш какво е Сибир. Чаото сега е актуално тук. Но - пиши. Последни възможности да изкараш с писане някой лев. И не забравяй - еврото е за други - знаеш кои - оня с шкафчето например.
  • 51 Панов

    9 5 Отговор
    Желая им приятни разходки
    .....ние също протестирахме
    ..срещу мафията бспдпс Пеевски шеф на ДАНС костинбродскатамая
    ..сега е ред да протестират в тяхна защита...това е демокрацията,всеки има права да протестира за каквото се сети и всеки има задължението да не пречи на нормалните хора

    Коментиран от #59, #60

  • 52 Научи правописа.

    14 3 Отговор

    До коментар #49 от "ИМПИЙЧМАНТ ЗА ПАРАЗИТА":

    Явно засега уменията ти стига да слушаш платени медии. Те лъжат като господаря си.
  • 53 Цв цв

    8 16 Отговор
    Забравихте как тройната коалиция цял месец ви се надсмиваше и ядяхте бой с нейно одобрение от полицията. Забравихте как комуниста, Орешарски над 40 дни с кеф гледаше полицайте как ви пускат кръв. А ако искате демокрация, заминавайте в Франция тамошните полицай също демократично бият жълтите жилетки.

    Коментиран от #82

  • 54 Ай Сиктир

    8 26 Отговор
    Льотчик ВЪН отивай си в Кремъл агент ти не командващ парада само шепа заблудени баби и дечурлига. #РадевАгентКГБ #СивиДрехизаБошкоф #КурнелияНаБесилото !!!
  • 55 Гешев Гешев Гешев

    6 13 Отговор
    Мафията се стряска и насън от това име

    Коментиран от #67

  • 56 Храна за размисъл

    17 4 Отговор
    Държавните институции не работят в интерес на народа и системата като цяло така е устроена,защото и законите като добавка създават едно робско мислене и съзнание,че всеки е длъжен на държавата да дава и да се жертва за нея,за да получи и така пренебрегвайки себе си,се разделят хората на балъци и тарикати.Страхът от неподчинение и неизпълнение на законите и глобите предизвикват в нас повече избори от страх,а това с времето води до силен стрес и болести.
    Защо няма стимул да се дава награда за това,което е добре и уж правилно според някой от управляващите да се прави вместо да се чудят как да ни глобяват и контролират?
    Защото се обезмисля идеята от това да живеем в липси и да сме стадо роби,а контрола тук е важен и печеливш,не парите.
    Парите се печатат и липсата им би ли тогава да е проблем?
    За това банката идва и ти взема всичко и това е идеята,лесно и бързо с тези законни механизми ри вземат всичко.От едно дърво можеш ли да искаш и да го биеш да получиш повече плодове или кокошката да снася повече яйца?
    Защо няма по новините нещо положително,а всеки ден колко заразени и умрели от някакъв си вирус?
    А преди вируса не умираха ли хора?
    А колко млади хора се самоубиват информират ли ви?
    А с маската какво вдишвате и душата казват ли като я носите по няколко часа в тези жеги?
    А има ли интерес някой да се справи с бедността и да имате достатъчно пари и свободно време без да се налага да ходите и на втора работа?
    В живота нещата не се ли свеждат да се

    Коментиран от #61

  • 57 Pilot

    25 4 Отговор
    Алооо хорасъбудете се , може ли в големи градове като Варна и Бургас по сто човека да протестират ! Какво чакате Делянчо да ви дои и вас и децата ли а ? Не ги ли махнем сега утре ще е късно и децата ви ще мизерстват в чужбина !

    Коментиран от #70, #89

  • 58 Анализатор

    11 4 Отговор

    До коментар #2 от "Имало едно време комунизъм":

    Въпрocът e вceки избирaтeл дa e нaяcнo кaквo дa oчaквa oт cъoтвeтнaтa пaртия. Cтигa вeчe c тия дeмoкрaтични идeи нa eдрo. Тoвa e мъглa - пунтa мaрa, кaктo ce изрaзявaшe eдин пътник. Нямa кaк интeрecитe нa рaбoтoдaтeли, инвecтитoри, трудoви мacи, интeлигeнция дa cъвпaдaт. Cъщeврeмeннo зa вcякa oт тeзи coциaлни групи дa бъдe гaрaнтирaнa cпрaвeдливocт и зaщитa нa трудa или инвecтициятa. Лявaтa и дяcнaтa идeя нe трaбвa дa ce прoтивoпocтaвят или oбeдинявaт. Тe ca двeтe cтрaни нa eднa и cъщa мoнeтa - coциaлнa cпрaвeдливoдcт. Oбщecтвoтo имa нуждa и oт двeтe идeи. Eднaтa идeя трябвa дa cъздaвa нужнaтa зaкoнoвa рaмкa и държaвнa пoдкрeпa нa инвecтитoри, рaзивaщитe бизнec или прoизвoдcтвo. Другaтa идeя e дa ocигури cпрaвeдливo рaзпрeдeлeниe нa рecурcитe зa трудoвитe мacи, a cъщo тaкa и зaщитa нa coциaлнocлaбитe групи.Кaктo ce виждa двeтe идeи ce дoпълвaт и нe би трябвaлo дa ce прoтивoпocтaвят. И вceки грaждaнин, в зaвиcимocт oт тoвa къв кoя coциaлнa групa принaдлeжи, чрeз избoрa cи дa мoжe дa изпрaщa в пaрлaмeнтa cвoи прeдcтaвитeли, кoитo дa изпълнявaт aнгaжимeнти в зaщитa нa интeрecитe му. Тeмaтa e мнoгo ширoкa и нe мoжe дa ce изрaзи в някoлкo рeдa. Нo идeятa e яcнa.
  • 59 И тези, които заслужаваха протестите,

    8 3 Отговор

    До коментар #51 от "Панов":

    си го получиха. Тези, срещу които протестират сега десетки хиляди, заслужават същото. И ще си го получат. Уточнявам - много от протестиращите тогава са протестиращи днес. Поогледай се и излез от черно- белия модел на оценяване на реалностите. Позитивно е, че много хора вече го направиха.

    Коментиран от #69

  • 60 Чегевара

    8 16 Отговор

    До коментар #51 от "Панов":

    То,само ми трябваше да видя организаторите и ми е ясно по нататък....Румен Петков мая Манолова Нинова Бабикян Йоло Денев ,за шпиц командите е ясно,дубайската пура,жалка история,последни издихания на мафията
  • 61 Храна за размисъл

    10 1 Отговор

    До коментар #56 от "Храна за размисъл":

    В живота нещата не се ли свеждат да имаме храна дрехи и дом където да живеем?
    Защо има битова престъпност и ходенето на акции по градове с главният прокурор променя ли нещо или само създава дейност и се харчат безмислено пари на народа все едно да плашиш гаргите?
    Ако не се отстрани причината за проблем или болест то проблема или болестта изчезва ли?
    Не,е тогава какво променят държавните служители и институции?
    В Германия има ли битова престъпност?Ходят ли българи там да крадат и да правят далавери с крадени стоки?
  • 62 Анонимен

    7 5 Отговор
    Бабикян ги прави на нищо по НОВА ТВ.
  • 63 Гешев е и рекетьор

    21 7 Отговор
    Действително Гешев е Позор и концентрира върху себе си всичката омраза, която се е събирала, през годините, към Мутрите! Самият той е Мутра, щом не обръща внимание, на записа, който е истински (няма софтуер, за фалшиви записи направен за български език) плюс това има и предаване на живо (музиката която се чува, от радиото). Гешев не чува и не вижда и по друга причина на младини преди 8 години е рекетирал едно казино годината е 2012.
  • 64 Герасим

    6 7 Отговор
    В Англия такива вандалщини в центъра са недопустими. Там, ако от общинския позволят само тогава се разрешават протести. Иначе конната полиция първо бие и после вика линейки. Губещите собственици на среден бизнес който са няколко хиляди в центъра, как да платя на работноците ми?

    Коментиран от #115

  • 65 ЯСНО

    7 14 Отговор
    е като бял ден. Снощи /12 юли/ Веско Ешкенази под диригентството на Найден Тодоров изнесоха превъзходен концерт в зала "България".
    На прибиране у дома двамата със съпругата ми се качихме на тролей 9 посока "Борово". Спряхме преди графа защото една тълпа се движеше крещейки....На ъгъла на Раковски и Графа видяхме последно как доволни млади хора със остригани глави слагаха пари в портфейлите си. Тогава си казахме, "Ето ги новите комунисти, които са децата и внуците на тези, които грабиха и тормозеха народа ни след 9-ти септември. Жална ни майка...Нищо добро...

    Коментиран от #68, #83

  • 66 Гоцев

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "Емил":

    Емиле много си прозд....
  • 67 Ако се стряскаше,

    10 4 Отговор

    До коментар #55 от "Гешев Гешев Гешев":

    Б. Б . нямаше да събира обкръжението си и да целува " простата кърджалийска пу,ка". Напротив - поставеният от мафията на тази позиция симеоновски" юрист" й вдъхва спокойствие.
  • 68 Пенев

    4 5 Отговор

    До коментар #65 от "ЯСНО":

    А добър ден...
    Но иначе млади хора образовани...😂
  • 69 Панов

    3 10 Отговор

    До коментар #59 от "И тези, които заслужаваха протестите,":

    Имат права,защото сме демократична европейска държава,да си упражняват правата без да пречат,като спазват правата на нормалните граждани.За сега,шпиц командите на превратаджиите бяха изтеглени защото рейтинга на пучистарадев съвсем се срина.
    Който спазва реда,да протестира
  • 70 Варна десетки хиляди

    12 3 Отговор

    До коментар #57 от "Pilot":

    Не си гледал 78 тв бяха хиляди да не кажа десетки хиляди. Малко по малко , от София, но това е нормално Варна е 350 000 не 1 350 000. Забележи от Бай Тошово време все сме 320-350 хил. Няма индустрия, която да задържа българите във Варна и те заминават в чужбина или София.
  • 71 Проф. Калупов

    7 1 Отговор
    Като гледам какви професори са се навъдили, каквато държавата, такива и професорите!! Продава а се дипломи, титли, професор ски, княжевски, на аерогара та на Одеса, за да пишеш подобни глупости ити трябва да си от тия "професори"!!!!!?????
  • 72 иво

    5 17 Отговор
    Добре Бойко и Герб пада ама който ще поеме управлението мисля че ще е по лошо

    Коментиран от #79, #91

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Абе

    17 3 Отговор
    Довечера всички вън!
  • 77 Алоооо,

    19 3 Отговор
    другите градове спите ли?В.Търново-духовната столица,крепостта на България -къде сте?Браво на младите софиянци!!!МУТРИ,ВЪН!!!
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Ицака

    13 4 Отговор

    До коментар #72 от "иво":

    По-лошо от Баце и Гешефт много трудно може да бъде.
  • 80 Пацо

    5 10 Отговор
    Късно,къснооооо,Путин пада,късно се сетиха преврат да правят
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Емил

    5 13 Отговор

    До коментар #53 от "Цв цв":

    Много ги е яд комундалите. И двамата ми брачеди оная Петя Цанкова комунистката от Гр Септември с автобуси ми се хвалят и двамата е организирала младежкото бсп и по 50 лева на човек. Цяла нощ ядат и пият и пак щели да ходат. Ако съм като бойко, както пише в по долния коментар, комуниста орешарски ви такова лелята и под негово одобрение един вагон бой изядохте и пак не подаде оставка. Та защо Орешарски комуниста да може да ползва насилие а бойко да не може. Защо в демократична Америка първо стрелят и после задават въпроси.
  • 83 РЕАЛИСТ

    12 3 Отговор

    До коментар #65 от "ЯСНО":

    Децата и внуците на комунистите са в ГЕРБ и момента им треперят гащите. Скрили са се по миши дупки и стягат багажа с пачките за бягство. Кажи ми един от управляващите гербаджии, който не е от родата на комунистически велможа. А сега на улицата е народа на България, който иска да си вземе държавата от алчните им крадливи ръчички.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Да се вземе предвид че

    6 15 Отговор
    Миналата година ДВА пъти имаше избори,и двата пъти Борисов ги РАЗГРОМИ,та какъв чеп го дирят лумпените по площадите?
  • 87 Иво

    10 4 Отговор
    Къдего бе? Къде е тоя вирус? Протести до дупка! Ха да видим как ще се напълнят болниците и бялата мафия ще страда. Вън продажните лекари от България. Като си върнем България ще почнем само със студенти и студентки, непокварени

    Коментиран от #130

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 бббббб

    7 4 Отговор

    До коментар #57 от "Pilot":

    Недей чака протести от Варна и Бургас.Коренните жители на тия градове са от застаряващо поколение,а младите в по голям процент са пришълци от селата и малките градчета,които си ,,натискат парцала,, някъде за мижава заплата.
  • 90 Аз съм българче

    10 4 Отговор

    До коментар #2 от "Имало едно време комунизъм":

    Който и да дойде,по-добре ще от сегашното управление на мафията,начело с Борисов,Пеевски и машата им Гешев.
  • 91 Няма да ти

    4 9 Отговор

    До коментар #72 от "иво":

    Отговорят защото за тях важи логиката на Ленин...тя е. Колкото по лошо,толкова по добре.
    Връщат държавата 20 години назад с фалиралите банки,ограбените спестявания ...нали знаеш,тоя филм сме го гледали.Обаче няма да им се получи
  • 92 Бойко Борисов

    7 9 Отговор
    Защо е тази злоба бе хора.............На кого да оставя постигнатото от мен ? На върхушката на БСП командвана задкулисно от Божков. Вие мислите че като дойде Радев на власт ще е добре положението за бедните хора но се лъжете . Добре ще е за олигарсите които пак ще ви демонстрират лукс а вие ще лапате мухите. Аз мисля за вас и затова няма да дам оставка.
  • 93 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 7 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ най добрия и смел ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ да живее БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #99, #113

  • 94 До 72

    12 6 Отговор
    Няма да е по- лошо!!!Ти си депресиран!!! Хората все повече говорят за Ренета Инджова,Велизар Енчев...-достойни хора,честни,милеещи за България!!!Само,че ще се лее много кръв,докато падне мутрата и после дълго и трудно ще се освободим от подлогите му!

    Коментиран от #106, #129

  • 95 кадията

    8 1 Отговор
    Бай Ставри ги чака
  • 96 А,ти бе

    6 3 Отговор

    До коментар #18 от "всички сте тъпаци":

    Заблудена гадулко,бюлетини как се броят виждал ли си Уе?
  • 97 Мафията- вън!

    11 12 Отговор
    Какви протести бе...??? "Kрадците викат, дръжте крадеца..." За всички е ясно ,къде е корупцията и коя е мафията,която беше настъпена от Гешев затова стана неудобен и заплаха за "червената мафия" и олигарсите в България и без причина точно сега се организирани поръчкови протести !!! Президента, който трябваше да обединява народа и той се включи да води война срещу Гешев и правителството и стана рупор в защита на мафиотите и мафията...!!!!
  • 98 Кармора

    2 9 Отговор
    Путин пада,те тръгнали пропутински преврат да правят.
  • 99 Козлохуй

    3 7 Отговор

    До коментар #93 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Чакам те в панделата

    Коментиран от #103

  • 100 Два коментара в един

    19 3 Отговор
    Всички които подкрепят Борисов явно са доволни от това че сме най бедната, най корумпираната, най бързо намаляващата държава в ЕС, със жалко здравеопазване и образователна система която произвежда неграмотни дебили и че сме на 111 място по медийна свобода. И магаре да изберем за премиер ще му е трудно да подобри тези печални рекорди. А до тези които твърдят че Божков финансира това и онова, досега знаем само за финансиране на Борисов, Севда и Горанчо

    Коментиран от #132, #135

  • 101 guest

    13 1 Отговор
    Хора не се подавайте на провокациите и на двете управляващи партии, те играят заедно и защитават статуквото! Във форумите са пуснати хиляди платени провокатори, които се опитват да изкарат протестиращите комунисти и да настроят народа един срещу друг. Целият този театър е организиран от тях!!! Всичко тръгна от парчето зема край Росенец, което беше отцепено от България. След като Хр. Иванов, обяви протест хората се вдигнаха като един! И тогава разиграха театъра с президентството и бсп яхна протеста. Пак се опитват да ни манипулират и мамят, само че този път няма да успеят! Спомнете си пророчеството на Слава Севрюкова, "когато парче земя бъде отцепено от България..." и какво седва след него!!!
  • 102 Маьора

    9 11 Отговор
    Жалко че не разбрахте че хора ограбили България и стнали олигарси изкарват хората на улицата само и само да не бъдат съдени и наказани Жалко е че и Румен Грипена е на тяхна страна Добре е че прокурата влиза навсякъде независимо дали си обикновен човек или управляващ

    Коментиран от #107, #131

  • 103 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 2 Отговор

    До коментар #99 от "Козлохуй":

    и в коя дано те вкарат в ПАЗАРДЖИШКИЯ ПЛОВДИВСКИЯ ИЛИ ВАРНЕНСКИЯ там гадовете не оцеляват
  • 104 ежко

    7 5 Отговор

    До коментар #49 от "ИМПИЙЧМАНТ ЗА ПАРАЗИТА":

    Муцкааааа...Ако има президентски избори, самите ГЕРБ ще гласуват за Радев, щото нали се сещаш,че ако направи партия, с рейтинг като неговият къде отива ГЕРБ?!?:)
  • 105 Нека

    7 11 Отговор
    Първо младите протестиращи посочат точно имена - кой идва да смени управляващите. Иначе от другата тъч линия срещу Борисов загряват Георги Гергов и Васи
    Божков. Не виждам особен смисъл да го сменяме с тях
  • 106 Руски еничарин

    1 5 Отговор

    До коментар #94 от "До 72":

    Я прочети в десебг.ком за Енчев колко почтен е бил. Донасял е даже и за жена си.
  • 107 guest

    2 5 Отговор

    До коментар #102 от "Маьора":

    Недей бъди толкова наивен, всичко е театър . Мафиотите започнаха да се бият един срещу друг! И не опорочавай протеста!
  • 108 Крещящите тълпи

    3 10 Отговор
    са си направо зомбирани. Получават някакви пари за "услугата" но едва ли подозират "водачите" им какви милиони ще прилапат като изпълнят нарежданията от Кремъл.
    Другари и Другарки и вие малки другарчета. Рубла във България няма да има. Набийте си това в ....
    Сега отивайте да спите, че пак "работа" ви чака. Най много да ви излязат мазоли на гърлата но те се лекуват като пиете по чаша студена вода.

    Коментиран от #116

  • 109 Чукча писател ...

    3 3 Отговор

    До коментар #88 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Една дума ! ;)

    Коментиран от #111

  • 110 лиси

    14 4 Отговор
    Браво българи! Мафията вън!Искаме си България!Тя вече е наша , не е на мафията и крадливото мафиотското управление.

    Коментиран от #122

  • 111 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 4 Отговор

    До коментар #109 от "Чукча писател ...":

    икаква е тя
  • 112 guest

    7 5 Отговор
    Втората им манипулативна теза, е че видите ли няма кой друг да дойде след тях. Не се подавайте на манипулациите им!!! Има много достойни, честни и умни хора които могат да градят!
  • 113 Рио

    6 10 Отговор

    До коментар #93 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Същия радев къде уреди жена му на много хубава работа вместо човек съсипал се от учене и инвестирал в образованието. Деса се уреди, същия лъжец къде казва, че е безпартиен но винаги взима страната на бсп. Лъжеща, къде не отрече, че е провокирал борисов с дрон, но каза на бенатова.
  • 114 ААА

    8 4 Отговор
    Другари прости, нали знаете турчина какво казва "интереса клати феса". Та след като на един сикаджия му давате възможността да ви лъже и баламосва толкоз години и подлогите му журналя да ви казват "да прав е ,така е" тогава не се сърдете на друг а на себе си.
  • 115 оня

    4 3 Отговор

    До коментар #64 от "Герасим":

    Ти сравняваш Англия с България ли??? Нещо си се объркал:))
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Факти

    7 6 Отговор
    Абе бойко излизайте в ваканция пък тия нека си врякат по площадите. Орешарски и тройната коалиция така правеха.
  • 118 Нещо сте се объркали

    6 9 Отговор
    Мафията е На Дондуков 1.Там е и Путин и руските платени посерковци който изнасят информация за страната. А партията която създаде мафията и е мафията е БСП. За инфо тя създаде и ДПС. И сега става интересно. Та как така сега тези на който олигарсите като Божков им пълнят касичката станаха борци срещу мафията, че даже и борци за свобода. Как така едни други дето Прокопиев ги хрантути също и те така. Та значи мафията вън да живее баш мафията

    Коментиран от #124

  • 119 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 2 Отговор
    оставка мафия
  • 120 Boxer 3.0

    7 6 Отговор

    До коментар #22 от "Преди да вложиш резервните части,":

    Имена ми дайте! Конкретни личности с конкретни решения!
    Само " долу, мафия, оставка" не върши работа!
    Представи си, Борисов слиза от власт и веднага влиза в затвора.
    И после?
    Кой сега, доволно потрива ръчички и точи лиги по властта?
    Нямаш ли конкретни личности и решения, просто отваряш път за други далавери!
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Български християнин

    6 5 Отговор

    До коментар #110 от "лиси":

    И кой си ти бе, че България да е само твоя? Какво си направил за нея, освен да пишеш глупости по форумите! С поредното разбиване на държавността сами се набутваме в ръцете на БСП олигарсите, но ти с твоя пилешки ум няма как да го разбереш!
  • 123 Сделано в СССР

    4 1 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Пред събралото се множество адвокат Николай Хаджигенов добави към исканията и това за Велико Народно събрание."
  • 124 guest

    0 6 Отговор

    До коментар #118 от "Нещо сте се объркали":

    Ама краят на приказката умишлено премълчаваш че Бсп създаде герб, като приемник на стаутковото, след като видя че губи... Незнам глупав ли си или платен...
  • 125 Шаран БГ

    5 2 Отговор
    Тя , страната отдавна вика, ама никой не я чува !! Някой ще ли ни каже, какво вика г-жа Херо Мустафа и Вашингтон ? Москва не ни интересува - към нея само ругатни и псувни.....
  • 126 ВЪН МАФИЯТА

    5 9 Отговор
    ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО И ПОЗИТАНО 20! РУСКИЯТ СЛУГИНАЖ НЯМА МЯСТО В ДЪРЖАВАТА НИ!
  • 127 Boxer 3.0

    3 2 Отговор

    До коментар #22 от "Преди да вложиш резервните части,":

    Познавам много способни и едновременно честни личности. И нито един не се стреми към властта!
    Да , личности има, но желаещи да управляват, поне аз не познавам.
    Докато не ми дадеш имена, приемам коментарът ти за общи приказки.
  • 128 Радев прозрачното

    6 8 Отговор
    Радев бил борец против корупцията ли? Ами защо се разписка точно когато прокуратурата му погна сътрудниците му за корупция? Май напълни гащите че и него ще го хванат и тогава ще му се изпари президентския имунитет ....
  • 129 Българин християнин

    4 2 Отговор

    До коментар #94 от "До 72":

    Ясно ми е, какъв си родолюбец, щом искаш да се лее българска кръв!Ти си платен продажник на някоя чужда държава или на някой от БСП олигарсите. Ами когато започне да се лее тази кръв и тя е на жена ти или на детето ти? Как ще се чувстваш тогава"родолюбецо"?
  • 130 Наздарове товариши

    3 3 Отговор

    До коментар #87 от "Иво":

    Медицински неграмотен си и по добре не се изказвай за вируси - има си нещо наречено инкубационен период. Новите заразени от протестите се очакват след 1-2 седмици. Така стана в САЩ. Аз лично съм благодарен на Короната че ще прочисти БЦПто и разни платени 'протестиращи'. Между другото, дори и да не умреш от руската рулетка на Короната, поразява белия дроб и мозъка за цял живот.
  • 131 Густо, майна!

    5 3 Отговор

    До коментар #102 от "Маьора":

    Не просто е добре, а е задължотелно да ходи навсякъде, където има данни за разследване! Защо тогава не разследват Бате Гойко?! Защо разследват само неговите критици?! Отворете си очите! Не се подлъгвайте от наглата им пропаганда! Освен оправдания, друго не казват! Строител бил! Ха, прости финансира негови подопечни! Защо не разследват Келешев-каскетский, за раздаване на присъди?! Той съд ли е?! Може даобвинява, но не и да казва кой е виновен, кой е престъпник!
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Бележки под възглавката

    5 12 Отговор
    1. Правителството на Бойко е ЕДИНСТВЕНОТО което разследва и вкара в затвора олигарси.

    2. Няма алтернативно правителство което ще краде по малко. Функционерите на БЦП то са особено умели в кражбите и на тях не им дреме за 'народа'.

    3. Дори и да свалите това правителство, повечето хора пак ще гласуват за ГЕРБ защото де факто няма стойностна опозиция или алтернатива.

    Резултатът от тези 'протести' на промити мозъци е единствено политическа и икономическа дестабилизация на страната, точно както стана през 1989 ако помните ....

    Коментиран от #155

  • 134 до Boxer 3.0

    11 5 Отговор

    До коментар #11 от "Boxer 3.0":

    Как кой - учиндолския чалгар ,кюстендилската слива и Черепа чакат на полу-съединител ...

    Коментиран от #154

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Анализатор

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "Kris51":

    Въпрocът e вceки избирaтeл дa e нaяcнo кaквo дa oчaквa oт cъoтвeтнaтa пaртия. Cтигa вeчe c тия дeмoкрaтични идeи нa eдрo. Тoвa e мъглa - пунтa мaрa, кaктo ce изрaзявaшe eдин пътник. Нямa кaк интeрecитe нa рaбoтoдaтeли, инвecтитoри, трудoви мacи, интeлигeнция дa cъвпaдaт. Cъщeврeмeннo, за да съществува социален мир, зa вcякa oт тeзи coциaлни групи трябва дa бъдe гaрaнтирaнa cпрaвeдливocт и зaщитa нa трудa или инвecтициятa. Лявaтa и дяcнaтa идeя нe следва дa ce прoтивoпocтaвят. Тe ca двeтe cтрaни нa eднa и cъщa мoнeтa в обществото - coциaлнa cпрaвeдливoдcт. Oбщecтвoтo имa нуждa и oт двeтe идeи. Eднaтa идeя - дясната - трябвa дa предлага нужнaтa зaкoнoвa рaмкa и държaвнa пoдкрeпa нa инвecтитoри, рaзивaщитe бизнec или прoизвoдcтвo. Другaтa идeя лявата - e дa работи за ocигуряване на cпрaвeдливo рaзпрeдeлeниe нa финансовите рecурcи зa трудoвитe мacи, обществените фондове, a cъщo тaкa и зaщитa нa coциaлнo cлaбитe групи.Кaктo ce виждa двeтe идeи ce дoпълвaт и нe би трябвaлo дa ce прoтивoпocтaвят. И вceки грaждaнин, в зaвиcимocт oт тoвa към кoя coциaлнa групa принaдлeжи, чрeз избoрa cи следва дa мoжe дa изпрaщa в пaрлaмeнтa cвoи прeдcтaвитeли, кoитo дa изпълнявaт съответните aнгaжимeнти в зaщитa нa интeрecитe му. Тeмaтa e мнoгo ширoкa и нe мoжe дa ce изрaзи в някoлкo рeдa. Нo идeятa e яcнa.
  • 138 Имало едно време комунизъм

    5 6 Отговор

    До коментар #35 от "Роко":

    Точно! Те това не могат да разберат, че няма алтернатива... И на изборите ще се изхатчат 30000000 лв ей так и пак същото! Кое ще се промени? И те немогат да кажат! Идиотска работа
  • 139 хе хе хе

    4 11 Отговор
    Шепа платени популисти извикаха, не страната. Нека поскачат и повикат малко, да си заслужат 20те лева.
  • 140 месара

    3 4 Отговор
    а в Кюстендил колко бяха протестиращите ? само питам , не че нещо ......
  • 141 Събудихме се

    7 2 Отговор
    Лозето не ще молитви, иска мотика! Има много млади и способни хора, нека им позволим те да решат какво да правим отсега нататък. Че с досегашното е невъзможно да продължим, е ясно на всички! Но наказание за дългогодишната подигравка с народа трябва да има,за назидание и респект!
  • 142 Факти

    7 2 Отговор
    Всички се бъзикахте с кмета на Пазарджик, че се слагал на бойко. Ама кмета докара заводи и отвори хиляди работни места, само работа да искаш, с автобуси ги карат чак от Костенец софийско. Цяла зоологическа градина с модерен парк направи и то безплатно, мостове, саниране, улици и сменени водопроводи. А предишните крадливи комунисчета на власт в Пазарджик все едно излизаш в кербала.
  • 143 Любопитен

    4 2 Отговор
    Интересно ще е да видим колко от облагодетелстваните от ГЕРБ и Б.Борисов ще останат до него! Ще има няколко оцапани, които много, ама много се страхуват от народа, но другите? Ще поживеем, ще видим!
  • 144 123456

    2 6 Отговор
    Много странно, когато дясната мафия започна да отстрелва мафиоти на левите партии и захранката им намаля, започна люта борба. Да им дадем време на десните да довършат мафията на левите, да сменим десните и да дадем възможност на левите да отмъстят и да съсипят дясната мафия. Добър ли е този план; тези претестиращи младежи нямат никакъв конкретен план; вероятно много от тях са студенти тук и там по света, не могат да се върнат и от скука тичат по площадите като разгонени пубери.
  • 145 Справедлив

    5 0 Отговор
    Никой не отрича, че някои кметове от Герб направиха много за градовете си. Но, оставайки дълго на власт, и те се корумпират. Понякога просто ги принуждават. Видяхте как бургаският кмет показваше обиколната пътека до плажа в Росенец на протестиращите. Той много добре съзнава кое е редно и кое-не, интелигентен е, но служенето на една компрометирана партия ще го доведе до безславен край, въпреки всичко, което направи за Бургас. Просто трябваше навреме да се оттегли!
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Ха ха ха ха ха ха

    6 4 Отговор
    Шествия,протести.....
    А кога влизаме с факлите в парламента ?
    ВРЕМЕ Е да си свършим мръсната работа !
  • 148 1221

    5 0 Отговор
    Всички революции подбудителите използват улицата до момента на успеха, но в момента когато улицата става опасна и за тях подбудителите измитат (много често с много кръв) използваната улица за да започнат на чисто. Радой Ралин; Първите паднаха в кърви, последните хапнаха първи.
  • 149 Реалист

    1 8 Отговор

    До коментар #3 от "Хрониките на герберлунгия":

    Всяко чудо за 3 дни и мераклиите за кокала ще си останат с пръст в г*з.
  • 150 Е големи

    4 0 Отговор
    Е големи манипулатори сте от "факти".Това е факт.
  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Иво

    3 5 Отговор
    Ми да де, мафията е вън. Вън са Божков, братя избегалеви и прочие. Догодина на изборите вън ще са и Радефф и вся остальная сволоч.И секнаха постъпленията в позитанската касичка и настана рев и вой до небесата - устафкъ,устафкъ,устафкъ...Ох как искам да доживея позитано да остане в (к) аналите на историята и България да бъде истински европеец, такава, каквато трябваше отдавна да е , ако не бяха, станишевци,виденовци, орешарски и прочие червени некадърници...
  • 153 Boxer 3.0

    1 3 Отговор
    Именно!
    Малко като ги отпусне еуфорията, като свърши "ихууто" и като дойде "тхууто", после кой ще управлява, енергично, разумно, честно, с мисълта за обикновеният човечец и в ползу роду?
    До сега (30 години) принципа е дай да разрушим, нека да съборим, закривай!
    Е, какво му е новото? Какво ми предлагат протестиращите?
    Един конкретен отговор не получх!
    Освен твоя. Поздрави!
  • 154 Boxer 3.0

    3 3 Отговор

    До коментар #134 от "до Boxer 3.0":

    Именно!
    Малко като ги отпусне еуфорията, като свърши "ихууто" и като дойде "тхууто", после кой ще управлява, енергично, разумно, честно, с мисълта за обикновеният човечец и в ползу роду?
    До сега (30 години) принципа е дай да разрушим, нека да съборим, закривай!
    Е, какво му е новото? Какво ми предлагат протестиращите?
    Един конкретен отговор не получх!
    Освен твоя. Поздрави!
  • 155 Терминатор

    0 2 Отговор

    До коментар #133 от "Бележки под възглавката":

    Е много си прост
  • 156 Нане

    5 1 Отговор
    Оставка на наглите от правителството!
  • 157 Независим

    2 0 Отговор
    Моля. не говорете от името на цялата страната.
  • 158 Лудогорец9

    4 1 Отговор
    Оставка!
  • 159 Гост3

    2 2 Отговор
    Прост народ,първо трябва да се изгонят от власта БСП
  • 160 Пешо

    4 2 Отговор
    Мафията вън но защо Фуражката и Чалгаря още не са в затвора. Гешев моля ви приберете ги.
  • 161 Веско

    2 4 Отговор
    Ебете си маиката това правителство е направило наи много за България а вие искате да ви управляват мафиотите като Васил Бошков Румен Радев. Бобокови и други милионери те ще съсипят Държавата. ще стане много по лошо от. сега
  • 162 Естетичен хирург

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "Професор":

    Ти си професор с ампутиран мозък. Кой не иска Радев? Гледай протестите, гледай бройката гледай в колко градове започват протести против еднокнижния, който само на втория ден успя да докара няколко автобуса с роми за по 30 лева на калпак. Викаха крякаха и после в автобуса и на село. Време е за велико народно събрание.
  • 163 Миро

    1 0 Отговор
    Радев,Бойко,Пеевски,Еврото и зад-колисника ;Близнашки !!! -в една килия в съседство с килията в която са - Гешев,Божков,Гергов,Доган, и зад-колисника ;Вълков ! Не-лустрираните политеци с не-разформированите милиции на диктатулата имат САМО ЕДНО ОПРЕДЕЛЕНИЕ-МАФИЯ ВСИЧКИ СА САмо ЗА едноТО място НАРЕЧЕНО : ЗАТВОР!
  • 164 ivan

    0 0 Отговор
    Митингите трябва да започнат от бояна та да ги видим тогава баровците какво ще прават като им влезнат в къщите та да видим тогава дали няма маФИЯ им се иземат имоти коли и др и станат като обикновените хора някои даги мачка па да видиме тогава
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове