Last news in Fakti

14 Юли, 2020 10:39 7 774 33

САЩ и ЕС са съдийската двойка за протестите у нас

  • сащ-
  • ес-
  • позиция-
  • протест-
  • протести

Гражданите на България са подчинени на закона и това важи за абсолютно всички

САЩ и ЕС са съдийската двойка за протестите у нас - 1
Снимка: БГНЕС

Коментар на Петко Симеонов във "Фейсбук"

Би трябвало да се очаква, че Борисов, Радев, Гешев, Нинова, Карадайъ, Каракачанов, Симеонов, Марешки, Христо Иванов и др. са анализирали и разбрали какво им се казва. По неведом начин на тях им е помогнато да разберат. От вербалното им и невербално поведение, ще узнаем какво са разбрали.

От реакцията на медиите (неприлично независими от властите при 111 място по свобода на словото) може да се съди коя медия чия е, кой журналист от обществените медии чий е.
Отзвукът от тази декларация показва, че ние признаваме за рефер на нашия мач САЩ, а за страничен съдия, който тича по тъч линията, сме приели Брюксел. (Да не забравяме техните думи за "широко затворените очи".)

Какво казват от посолството на САЩ и Брюксел в съвсем свободна интерпретация: Хей, станете възрастни и спрете да се водите от детинските си мераци!

Или:
1. Мирните протести, т.е. при спазване на законите и обществения ред, са естествени за демократичната държава.

2. Работа на правителството е дали ще изпълни исканията на протестиращите, или ще продължи своята дейност до края на своя законен мандат.

3. Съдебната система е независима и никой от другите власти няма правото да се меси в нейната работа.

4. Висшият съдебен съвет и Гешев са в правото си да имат независима позиция по отношение на протестите.

5. Никой, дори президентът, няма правото да се меси в работата на съдебната система.

6. Гражданите на България са подчинени на закона и това важи за абсолютно всички, включително министри, депутати, президенти, супер богати, съвсем не-богати, мускулести и хилави, красиви и грозни...


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 20 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Къде е фатмака Радев?

    10 49 Отговор
    Продавачът на Надежди.

    Коментиран от #8, #25, #26, #27

  • 3 джагалче,

    19 0 Отговор

    До коментар #1 от "ТюркОглу":

    Ама, кога ти го сложи го харесваше! Всъщност го обичаш, така че не лъжи не е правоверно някакси и си признай за 10-те овци и 2 козички !
  • 4 00000014

    30 2 Отговор
    Ей, изкопаемото, що не се скриеш някъде с твоите общи приказки.
  • 5 Пилат

    36 4 Отговор
    Абе ние няква колония ли сме че трябва подкрепа отвън за протест, който е свързан с вътрешните ни работи.Все едно жена ти да е недоволна от отношенията в семейството и съседа да я подкрепи.

    Коментиран от #14

  • 6 О. Ч. З

    21 1 Отговор
    Ми решението е много лесно ставаш и се мести във Анадола там го няма пък и местните ще те обичат даже по няколко пъти на ден
  • 7 Criminal

    16 0 Отговор

    До коментар #1 от "ТюркОглу":

    А ние ви мразим всичките...........
  • 8 Българин

    9 23 Отговор

    До коментар #2 от "Къде е фатмака Радев?":

    От както ВСС го покани на разговор този страхливец се скри.Усети,че е сбъркал.
  • 9 Метлата

    24 1 Отговор
    Изчезвай мутренска подлого
  • 10 Фактология

    21 1 Отговор
    Айде още един син изпълзя от нафталина.
  • 11 Румен Радев

    6 19 Отговор
    Никой не можеда ви даде това,което аз мога да ви обещая! Следват ентусиазирани възгласи на лумоени....йееее йеее йеее
  • 12 500 години натурската КУЛТУРА в Балгария

    1 6 Отговор
    Девширме и балгарски ибрикчии.
  • 13 ПЕТКО СЕ Е СДУХАЛ

    23 1 Отговор
    КАТО ИМАШ КРАДЦИ В КЪЩАТА (СТРАНАТА) ГИ НАРИТВАШ БЕЗ ОБЯСНЕНИЯ.ДРУГОТО СА СЪЧИНЕНИЯ НА ЧОВЕК КОЙТО НЯМА РАБОТА И ДАВА АКЪЛИ
  • 14 О. Ч. З

    22 2 Отговор

    До коментар #5 от "Пилат":

    И Европа и Америка треперят сега на едните им трябваме да им работим за без пари на другите да налива е пари за военни стари машини и да ни заливат със стари продукти храни които при тях се изхвърлят. И да не забравяме боклуците на Европа.
  • 15 йно

    19 2 Отговор
    излизане от нато и ес подготвят се 100 концесионерни договора на чужденци , ние сме колония да се отървем от това
  • 16 Румен-Батман супер герой

    4 13 Отговор
    Никой не може да ви даде това,което аз мога да ви обещая! Следват ентусиазирани възгласи на лумпени....йееее йеее йеее
  • 17 Румен-Батман супер герой

    4 15 Отговор
    Това е птица!Не,това е самолет! Нее,това е Супеееер Румеееееннннн....!!1!!!11!!
  • 18 Последния Софиянец

    12 1 Отговор
    Тоя нищо не разбрал пак.
  • 19 Червен имбецил

    6 21 Отговор
    Радев започна редовно да се осира до уши, ще рече човек, че взе да му харесва друг да го забърсва след това..
  • 20 Бесен Язовец

    11 2 Отговор
    Колониална демокрация хахахаха хахахаха хехехехе пфу- пфу.. суверенитет само на думи! Кви съдии бе изветел да не живея в България западняците?
  • 21 В името на народа

    13 0 Отговор
    Дано важи и за сикаджията ББ , който изпълзя от подземния свят , че и стана премиер! Страната на неограничените мутренски възможности.
    ГЕШЕВ Е ПОЗОР - ОСТАВКА , ОСТАВКА И ЗА ББ БАРЦЕЛОНСКИ И ОСТАВКА НА КОШЛУКОВ , КЪРДЖАЛИЙСКАТА П-ДАМА И ОФФ ИМА МЯСТО ЗА ВСИЧКИ НЕ СЕ БУТАЙТЕ.....:))))))
  • 22 пройчо

    4 0 Отговор
    "... По неведом начин на тях им е помогнато да разберат......" ******бай петко е "ведом" за тоя начин ,още от 89 та. Знае ги нещата от първо лице.
  • 23 Тръмп

    3 2 Отговор
    Съдия е пратил прокурорите в Президентството,а не Гешев!!!:):):)
  • 24 Факт

    2 2 Отговор
    Комунист си беше и такъв си остана!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 ееее

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Къде е фатмака Радев?":

    САЩ и ЕС са съдийската двойка - Що за простащина и намеса във вътрешните работи на БГ. Пълна забрана на НПО та и затваряне на шпионските офиси (посолства) на САЩ и (напълно нелогично - уж ЕС, а дефакто Германия, Франция) на страни от ЕС. Въобще посолствата са амсолютно НЕНУЖНИ в 21 век и се превръщат в офиси за преврати.
  • 28 Гост

    3 0 Отговор
    Тези отдавна дирижират съдбата ни. А ние се бутаме и натискаме още повече да им станем 51 щат.
  • 29 Сандо

    1 0 Отговор
    Петко стига с тези теории,отдавна би трябвало да си наясно с практиката.САЩ не са никакъв рефер,те са ГОСПОДАРЯ.При него се отива с богати дарове,с дълбок поклон и преклонение.Готовността да се изпълняват всички задачи и капризи се подразбира.Всичко останало са сладки приказки за стадото.
  • 30 ПЕНКО

    0 1 Отговор
    САМОУКРАСЕН МЪРЛЯНЕ , КАКВИ ПРАТЕСТИ БЕ - УРУНГЕЛ ??? "10 000" СИ ПРАВЯТ ХЕПЪНИНГ НА "ЛАРГОТО" - 70 % С ПО 50 ЛВ.!?!? 500 000 ЛВ. НА ХЕПЪНИНГ - 3 МИЛИОНА ЛВ. ЗА ДВА МЕСЕЦА -БОЖКАВ КОНТРОЛИРА МИЛИАЛДИ /ОБРАНИ / ЛВ. !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #33

  • 31 ЛайНато

    1 0 Отговор
    И едните и другите се тресат от страх, щото ще им запалим чергата. Измислената европейска кочина която едвам се крепи да не се разпадне, америката едвам се оправя с другоцветните. Целта е една , да се експлоатират до дупка дребосъците щото колонии вече няма и няма на кого да се продава залежала стока и оръжие.
  • 32 Тъй като потрудно разбира

    0 0 Отговор
    на Б.Борисов Мустафа му го каза в прав текст, че и на крака му ходи. Случайно ли веднага след срещата последваха оставките на тримата министри? Знае се кой управлява България, сега се и видя. Тези лакеи се изчерпиха. Готвим следващите - затова е и удължаването на агонията.
  • 33 Изоставаш

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "ПЕНКО":

    я се преориентирай. Пари - защо не? Още повече, че имаме светлия пример на спонтанното пътувате с автобуси за спонтанно скандиране на името на Вожда... Но поне 99% мравят безплатно.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове