14 Юли, 2020 17:00 7 664 30

Орхан Исмаилов: Aко не е ДПС, това правителство да е паднало досега

  • орхан исмаилов-
  • дпс

Според лидера на Народна партия "Свобода и достойнство" в случая "Росенец" Доган е показал, че ще си прави каквото си иска

Орхан Исмаилов: Aко не е ДПС, това правителство да е паднало досега - 1
Снимка: БГНЕС

Всички знаем, че ако не е ДПС, досега да е паднало това правителство. Това каза пред БНР Орхан Исмаилов, лидер на Народна партия "Свобода и достойнство".

Той припомни подкрепата на ДПС при гласуването на Държавния бюджет:

"Много пъти Бойко Борисов явно е благодарил на ДПС. Той няма избор - при това състояние, в което се намира парламентът, той с кого да партнира? При едни "Обединени патриоти", които са неадекватни и само гаф след гаф, няма как да се приеме Държавният бюджет. Много пъти е казвал, че и при купуването на самолетите (Ф-16 - бел.ред.) нямаше как да стане без ДПС. Това не е тайна".

В предаването "12+4" Исмаилов заяви, че ДПС  участва задкулисно във властта и добави, че няма как да се реализира:

"Не виждам в близко бъдеще как Движението ще участва реално във властта, дори и 110 депутата да бъдат избрани, защото нямат потенциален партньор, който има желание да работи с тях".

Според лидера на Народна партия "Свобода и достойнство" в случая "Росенец" Доган е показал, че ще си прави каквото си иска. Исмаилов благодари на привържениците на ДПС, че са за толерантност и няма опасност за етническия мир.

"Псевдопатриотите във властта, като се обявяват срещу ДПС, защо не направиха акцията в "Росенец", каза Исмаилов, заявявайки, че това е реторичен въпрос. 


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 43 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    44 3 Отговор
    Доган нали е опозиция.Обеща да прати на помощ автобусите с помаци.Не ги виждам нещо.

    Коментиран от #18, #30

  • 2 Нищо ново

    50 2 Отговор
    Това го знаем от първия ден след изборите
  • 3 гост

    27 2 Отговор
    така е .
  • 4 Мазния Лютви

    41 2 Отговор
    Това всички го знаем за жалост.
  • 5 Така е

    29 1 Отговор
    Интереса клати феса
  • 6 Нали

    26 3 Отговор
    И ти беше кадър на ДПС !

    Коментиран от #11

  • 7 ОСТАВКА

    40 9 Отговор
    ОСТАВКА! БОРИСОВ ВЪРВИ СИ ЗАВИНАГИ ! ВЗЕМИ И ГЕШЕВ ! МАХНЕТЕ СЕ В ИМЕТО БОЖИЕ! ВЗЕМЕТЕ И МУТРАТА КРАДЛЕВ - НАГЪЛ Е МНОГО!
    ДА НА ПРОТЕСТИТЕ!!!!!!!
  • 8 Гост

    15 6 Отговор
    За всички е ясно, че нашия е ортак с вашия.
  • 9 dali

    19 2 Отговор
    И този се появи. Вчера беше Местан сега Орхан, утре може да се появи и Дал. Хайде да си спомним приказката за "новия бардак със стари ****и".
  • 10 заката

    30 8 Отговор
    ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТА ДО ЕДИН СТАНИ СТАНИ ЮНАК БАЛКАНСКИ

    Коментиран от #12

  • 11 И все още е

    12 2 Отговор

    До коментар #6 от "Нали":

    Прикрит! Политически манипулации и интриги..
  • 12 Fyk De Papa

    18 15 Отговор

    До коментар #10 от "заката":

    И кой ще додйе да управлява бе ахмак, Баце ще се завърне на бял кон...няма алтернатива..
  • 13 JEFF

    30 6 Отговор
    Ако не беше ДПС това правителство дори нямаше да го има в този си вид. Както и предишните правителства на БСП. ДПС е пречката за установяване на ред, закон и справедливост.

    Коментиран от #20, #27

  • 14 Карадайъ

    10 12 Отговор
    Всички ще станете ДПС.Агресори нахлуха на турска територия в Росенец.Да помогнем на жандармерията.
  • 15 Само с

    15 0 Отговор
    етническия модел не се заигравайте, че ще берете ядове. Там не пипайте заради общото благо.

    Коментиран от #17

  • 16 До Орхан Исмаилов

    21 0 Отговор
    А бе чожум, всъщност вие "политическият елит" на турците какво искате и давате ли си сметка, че сте на ръба на пропастта? Да започнем с Доган: създава ДПС и последователно си иска "права" и "свободи" без да дава насреща нищо - ни труд, ни отговорности. Нещо повече, заигра се с паразитизма на циг..ите - обещава безплатни ток, вода, без данъци, само и само да го изберат. А някой трябва да покрива разходите им, нали? Направихте този непочтен човек "Почетен председател на ДПС"! Значи той е най-почтен в цялото ДПС. След това дойде Местан - и неговата "партия" почна да иска без да дава. Сега Карадайъто и той същата манджа. Гледам и твоята партия "Свобода и.достойнство". А бе чожум, каква свобода ви тресе? Защо няма една партия, която да има в логото си думата "Труд"? За цига..те е ясно, те са паразити, ами обикновените турци? Ще ви бият шута!

    Коментиран от #19

  • 17 Не пасем детелина

    16 1 Отговор

    До коментар #15 от "Само с":

    Няма етнически модел. Запретвайте ръкави и бачкайте, няма кой да ви хрантути. Тук е България и който иска да живее добре, трябва да работи добре!
  • 18 затворник да си

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Това бисер от ДПС ли е ?
    Не виждам, някакво съществено значение от казаното, но толкова може, на Доган наследника.
    Явно ,Доган, не го е Украсил с диаманти от "Цанков Камък" и" КТБ".
    Познат филм, който описва КТБ , като фалит на "обръчите от фирми".
    А Гешев го кръсти," делото срещу Цветан Василев"!
    Ако има затворник ,който да е спечелил толкова много от затвора, то Доган, може спокойно да е шампион.
  • 19 изпроси си псувнята

    7 1 Отговор

    До коментар #16 от "До Орхан Исмаилов":

    Право, в очи куме!
  • 20 разбирай рушвет

    6 0 Отговор

    До коментар #13 от "JEFF":

    Да прав си , въпроса е , как да ги убедим че с парите в паспорта не се ходи на гишето на митницата?

    Когато рушвета се забрани със смъртна присъда и за този, който взима и за този, който дава, може нещата да се променят.
  • 21 Анонимен

    6 0 Отговор
    Алчността погубва човека и най-жалкото за него е,че страда от липсата на пари,а те се печатат.
    От кого зависи успешната икономика и добрият живот тогава?
    С постоянно увеличение на цените и глобите промени ли се финансовото състояние на държавата и това подобри ли вашият живот?
    Питам за един приятел.
  • 22 PRO PATRIA NOSTRA

    3 9 Отговор
    Ти ли ще говориш,бе турско корумпе такова.
    Като не ти харесва,върви в Турция.
    Комунистите правеха много добре с такива като вас.(не съм комунист,но за това ги признавам,циганите и турците трябва да си знаят мястото)

    Коментиран от #23, #29

  • 23 Аре ве

    9 0 Отговор

    До коментар #22 от "PRO PATRIA NOSTRA":

    А така ли!!! Сигурно си внук на някой дрипав комунист, който е пратил стотици Българи по затворите с доноси и лъжи. Както в случая.... Аре пий си ракийката....
  • 24 Гражданин

    4 1 Отговор
    Палачинката е обърната. Не е мое мнение, а на човека до мен. Тодор живков яко ги е мачкал циганите и сега виж цар киро чували злсто, коли лукс, поне по 2 деца. Лозето не иска политика, а мотика. Има и доза късмет. Ние не сме но всички не могат да са. Има хора над 70, на държавна и пенсия, за една гофина, само той стареца, или както му казва жената 'дядо' за една година оенсионерите слестяват 30 хил., а други 0. Няма да се бесим я. Съдби човешки. Кой има пари ще живее, кой няма знаете къде. На 30 юли до 3 авгус Курбан Байрам. Бъдете живи и здрави всички.
  • 25 ????

    3 3 Отговор
    Трябва да се сърдим на горния, че на едни дал, от други взел. При социализАма на тютюна бяхме, сега децата ни са на плантациите на запад. Е, това, ако е нъсмет, здраве му кажи. Кой се е родил роб и роб ще умре, независимо дали си хасан или иван. Доган, няма дървета на морето, иначе бихте намерили, но няма. Бил с къс панталон. Само кусури търсите. Аз бих на негово място бих и вратовръзка на късите гащи. Горе син цвят, надоле щервен, да не се сърдят щервени и сини бекспета хохохо
  • 26 тошко

    6 1 Отговор
    Ако не е дпс, бихме били къде по съглам държава явно този плевел е време да се изкорени.
  • 27 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "JEFF":

    За да си на власт все от някой си зависим и си плащаш,а видимо е каква цена плаща Борисов и на кого за да е толкова години начело на България.
  • 28 Мим33

    2 0 Отговор
    В случая ,това е така .Дпс е вътре и всички решения зависят от тях,иначе отдавна да са паднали,дори пенсионерите дето са поругани можеха да ги сринат...
  • 29 Ние

    1 1 Отговор

    До коментар #22 от "PRO PATRIA NOSTRA":

    Турците си знаят мястото.Нашите деди са пролели кръвта си на българска земя.Където е проляна ТУРСКА КРЪВ, ТАМ Е НАШАТА РОДИНА.
  • 30 Прав е Орх И

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Прав е Исмаилов! Знаете ли в колко общини и областни градове ДПС и ГЕРБ работят заедно и заедно спечелиха избори за кметове? След последните местни избори ГЕРБ назначава само кадри на ДПС в администрацията! Вижте Хасково- община, ОС Земедели Хасково, ДФЗ Хасково, БАБХ.............
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове