Last news in Fakti

15 Юли, 2020 12:00 2 289 30

Карадайъ: Проблем на "Росенец" няма, там протестираха организирани агитки

  • мустафа карадайъ-
  • дпс-
  • росенец-
  • протест-
  • протести

Няма да успеят с опитите да ни включат в политическото блато, убеден е председателят на партията

Карадайъ: Проблем на "Росенец" няма, там протестираха организирани агитки - 1

"Няма да успеят с опитите да ни включат в политическото блато, което е следствие на войната на институциите. Още в началото на противопоставянето на институциите предупредихме, че войната между тях ще доведе до политическа и парламентарна криза." Това каза по време на извънреден брифинг лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ в Народното събрание.

"Проблем на "Росенец" няма. Ако някой има претенции за нарушения, има компетентни органи, които могат да бъдат сезирани. Тези въпроси не се решават на територията на частен имот, нито на законно отдаден на концесия плаж, нито пък на камъните там.

"На "Росенец" протестираха бутикови партийки с дежурните протести и протестиращи, както и организирани агитки, за които вчера разбрахме кой ги организира с бомбички и запалителни течности. Преди седмица четох как групата "Капитал" се заканва на мира в страната. Ние 30 години сме пазители на мира, сигурността, демокрацията и евроатлантическият път на страната", катеогричен е Карадайъ.

"Младежите от ДПС не позволиха да има посегателство върху частната собственост на имота на д-р Доган. Защитиха правотно на неприкосновена собственост, мира и сигурността. Проблемите на жълтите павета се решават на жълтите павета, а не другаде", заяви още Карадайъ.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 20 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гост

    61 0 Отговор
    Организираните бяха тия с тениските на ПЕЕВСКИ и еднаквите бели шапки на ДПС. Стига с простотиите
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Гост

    45 1 Отговор
    Тоя ни ще му чета словоизлеянията, нито ще го коментирам, тоа е ясен като бял ден. Какъв е и какво прави там, толкова е ясен, че ми е под достойнството да го коментирам
  • 5 Дпс

    36 2 Отговор
    Вън от политиката! Никога повече етническа партия! Това е моята гражданска позиция, за това се боря!
  • 6 Факт

    36 1 Отговор
    Тоя помак първо да научи български и тогава да дава мнение.
  • 7 Този е за затвора!

    26 3 Отговор
    Ако имахме честна прокуратура, която да работи за България и всички българи, то този трябваше на момента да се арестува и да му се повдигнат обвинения! Изключително отвратителен субект. Ще стигнем, както до него, така и до всяка подлога на мафията в България, която унищожи милиони съдби. Геноцид!

    Коментиран от #20

  • 8 Данъкоплатец

    17 3 Отговор
    Доган е чудовището от дъното на блатото!
    Пеевски изобщо не стъпва в Парламента!

    СТИГА!
    30 години стигат!
    МУТРИ, ВЪН!

    Днес чрез петата си колона-"бутончетата за гласуване" в Парламента,
    Русия брани мутрите Борисов,Гешев, Пеевски и Доган!

    В българският парламент няма народни представители!
    Там са хрантутници, "избирани" чрез фалшиви избори!
    С над милион фалшиви гласоподаватели в избирателните списъци!
    С "избираеми места" и праг на преференциите!

    Дори и никой симпатизант на ДПС да не даде преференцията си за Пеевски,
    той пак ще бъде депутат, нали?
    Въпреки, че Пеевски изобщо не стъпва в Народното събрание, нали?

    Е що за "избори" е това?

    СТИГА!
    30 години стигат!
    МУТРИ, ВЪН!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Проблемен

    14 1 Отговор
    Когато няма свободен достъп - тогава има проблем. Когато НСО охраняват "геолога" Меди Доганов за наша сметка - тогава също има проблем. Когато този "геолог" консултира срещу милиони и му се разминава - тогава също има проблем.
  • 11 ърли

    5 1 Отговор
    в България етническият мир се пази по следният начин
    краде се по равно от бели и черни за да няма дискриминация
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ДАМА ПИКА

    6 1 Отговор
    Карагазън я се озъби да видим венците ти какъв цвят са лилави сини или като на нормалните.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Неро

    7 0 Отговор
    Мустафа за няколко седмици научи да изгобяря български дупи и изречения от въпросния ! Ама и той се уредил с "къщи за гости" , да бачкат будалите , да плащат данъци - те ще богатеят на гърба им !
  • 16 баце

    5 1 Отговор
    Осман Октай друго казва. Той няма причини да лъже.
  • 17 Тъпо тролче

    4 0 Отговор
    Абе, къде изчезнаха форумните подръжници на ДПС, че не коментират, да не охраняват сараите?
  • 18 гост

    4 0 Отговор
    А бе байно научи се първо да говориш добре БЪЛГАРСКИ !!!! Не да ФЪФЛИШ !!!! Херо Мустафа от консуството в САЩ говори Български МНОООГО по-добре от теб!!!!! Явно е за ВСИЧКИ ЧЕ СИ ПИШМЯН БЪЛГАРИН !!!!!
  • 19 Надежда

    4 0 Отговор
    Безгранична наглост!Беззаконие!Олицетворение на българския политик!Но ние си го заслужаваме щом вече 30 години търпим.
  • 20 Мафията никога

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Този е за затвора!":

    няма да изчезне, независимо кой е на власт и трябва наистина да сте много наивни, за да не го осъзнавате.Демокрацията стартира с мафиотски структури и организации, с раздадени
    те куфарчета с пари, с недомислената приватизация и унищожаването на множество предприятия. И протестите само ще доведат до чистки и реваншизъм и нови и стари(вече изгладняли мафиоти). ДПС с пръст не може да го пипнете за съжаление. Всеки подобен опит ще се тълкува като насилственото преименуване по време на соца и ще доведе до насилие и много по-големи злини.Или това, което се случи в Югославия и сега в Сърбия не ви служи за урок. Младите са надъхани, но нямат грам житейски опит и действат първосигнално. Протестът им дава усещане за общност и значимост, но нямат и най-малка идея за това,че омразата и конфронтацията раждат горчиви и отровни плодове. И че са само част от нечий план, а не са никакви борци за свобода. Познавам младеж, който работи за чужда компания в България. Взема 10 бона заплата и никак не му е зле. Като го питам защо протестира отговаря, че Бойко бил тъп пожарникар и не можело такъв тъпанар да го управлява.Питах го за кого ще гласува и не знае. Веднъж бил гласувал досега за България на гражданите на Кунева, а тогава не прескочи 4%бариера тази партия. И това са разсъждения на млад човек, с две висши образования, но без деца, приятелка, съпруга. Животът му минава пред компютъра и изведнъж протестът му дава дозата адреналин... А какво остава за онези от футболните аг
  • 21 геновеза

    2 0 Отговор
    абсолютен примат.говори неразбираемо и говори тотални глупости. имаше една агитка и тя беше на етническата партия на приматите- дуписе. примат зомбиран не си позволявай да наричаш достойните Българи ,агитка, защото и ти част от мутризацията на България по оста тиквата-пеефски-примат доган. желая ти вкусно ручане на филии с мас. долен примат
  • 22 гено

    3 1 Отговор
    ало каскета ли е? козируваш ли на сарая каскет? усмихваш ли се мазно на такива изказвания а? подръжник на мутри.

    Коментиран от #24

  • 23 буркан със свинско

    3 0 Отговор
    ДуПиСе- етническата партия на приматите.основен изнудвач на България, наричана още Фирмата на доган. За росенец, трябва да има вкарани в затвора- лицето доган незаконно придобило имота,незаконно построен, и превърнат във личен вилает. къде си каскет? защо мълчиш? и там ли прокуратурата ще излезе със становище -не бяха открити нередности? а поддръжник на доган?
  • 24 Би ли ми дал

    1 1 Отговор

    До коментар #22 от "гено":

    твоето определение за "мутра". Кои са конкретно мутрите поименно и кои не са? Божков например какъв е според теб? Борец за справедливост ли. Има корумпирани магистрати и управленци, но те не са мутри, а може да обслужват интересите на дадени "мутри". Едни политици на едни мутри, други на други мутри.Ако смятате, че някой друг ще дойде на власт и корупцията, шуробаджанащината и краденето ще спрат трябва да сте супер наивни и заблудени. Сред 30 години "демокрация" Гешев е първият главен прокурор, който се осмели да под гони част от мутрите и затова сега е враг #1.Започна нещо, което уж всички от народа искахме, но май не е така...Обвиняват го че действа избирателно. Може и така да е, но отнякъде трябва да се почне. Божков ви разправя за Шехерезада. Че тя да не е единствената с разкошна къща сред политици, ПР, бизнесмени, кметове и т. н. за 30 години преход. Аз познавам и обикновени хора с по 5-6 апартамента и големи къщи построиха. . Успяха да продадат земеделски земи и накупиха имоти. И зърнени босове също. Къде е границата между "мутра" и бизнесмен?Би ли ми обяснил. Тези с по 3 къщи за гости(от евросубсидии), които не се ползват по предназначение мутри ли са или обикновени мошеници? Не са само от ГЕРБ, а и от БСП, ДПС и т. н. а и без никаква ясна политическа принадлежност хора. Този Бабикян, който преди е бил на хранилката при Надежда Михайлова от СДС и отдавна се мъчи да се докопа до друг успешен за момента властимащ политик сега кръжи около Радев и яха п

    Коментиран от #25

  • 25 Любомир

    3 0 Отговор

    До коментар #24 от "Би ли ми дал":

    Много объркано обясняваш приятелю.Това нравоучение не е за тази ситуация.Хората искат и се борят да се промени всичко това , което е в България.Кой ще дойде в последствие, ще се разбере в близко бъдеще.
    Пропускаш очевадното, за да защитаваш власт имащите и Каскета.Хората съм сигурен, няма да допуснат да се повторят 30 години до сега.
  • 26 Иван

    2 0 Отговор
    Първо се научи да говориш правилен български език, издекламирай “аз съм българче” и тогава приказвай за неща, дето хич не го разбираш
  • 27 ТТТ

    1 0 Отговор
    Абе те вашите хора видяха как живее падишаха
  • 28 незнайко

    0 0 Отговор
    А тези около него не бяха ли организирани ? Колко истински БЪЛГАРИ имаше там ? Половината не знаеха добре БЪЛГАРСКИ ! Частно имение било на Доган !!! Къде са документите ??? Наистина турците са много задружни и няма как да е по друг начин щом ИМА ПАРИ ОТВЪН !!!
  • 29 "Проблем на "Росенец" ИМА

    1 0 Отговор
    Как собственост на фирма е на д-р Доган?
    Има ли строителни книжа за всичко построено там?
    Защо в строителен обект живее д-р Доган преди въвеждането му в експлоатация?
    Защо в строителен обект се разхождат 3000-4000 човека с бели шапки вместо каски?
    И много други ???????
  • 30 ДО Главна инспекция по труда

    1 0 Отговор
    https://fakti.bg/imoti/9089-1000-leva-globa-za-stroitel-bez-kaska

    Законите трябва да ли се спазват от всички?
    4000х250=1 000 000лв.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове