Last news in Fakti

16 Юли, 2020 06:05 3 454 29

На протеста: Гешев, върви си, "бушоните" не решават проблема

  • гешев-
  • оставки-
  • протест

Поредната вечер на гражданско недоволство премина без инциденти

На протеста: Гешев, върви си, "бушоните" не решават проблема - 1
Снимка: БГНЕС

С традиционното шествие и без сериозни инциденти премина седмият протестен ден, за щастие до късно снощи без инциденти, предаде Българската национална телевизия.

В 22 часа, след като група запали две факли и те полетяха към част ат протестиращите, се стигна до леки сблъсъци, но без сериозни последствия.

Ето как протестиращите коментираха оставките:

"Мисля, че няма да реши въпроса само поредните бушони да изгърмят. Гешев трябва да си подаде оставката, трябва да има някаква генерална промяна".

"За мен това не са управляващи хора, те не са адекватни, не са европейци. Няма нищо общо с времето, в което живеем в 2020-а, нямат връзка с младите хора, нямат връзка с обществеността".

"Аз съм тук, защото искам оставката на цялото правителство. Не желая да се сменят министри повече".

"Мисля, че всички трябва да си подадат оставката, начело с Борисов. Това би прекратило протестите, нищо друго".

"Необходимо е промяна в начина на управление на държавата, толкова много години в държавата има много ресурси, които не се използват по правилния начин. Толкова много еврофондове, които потъват. Държавата, обществото, народът можеха да имат много по-добър просперитет за всички тези години, само че не се получава отговорността е на всички политици в последните 30 години".

Към 23:20 часа останаха малко хора на протеста. Полицаите пред сградата на Народното събрание в 23 часа бяха оборудвани с шлемове и щитове. По неофициална информация към тях са били хвърлени две бутилки. Не се е наложила намесата на медици.

Иначе протестиращите аплодираха тази вечер полицаите с възгласи "полицията е с нас".


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жжэщ666

    73 3 Отговор
    Хора, този път не трябва да ги оставим да се измъкнат. Всички които са заемали държавен пост след 1989 г. плюс всички техни роднини и приятели трябва да се разследват. Конфискация на всичко придобито. Това са повече от 100 милиарда лева. Е тогава пенсионерите ще имат минимална пенсия 800 лева, а минималната заплата може да бъде 1500 лева. Не им вярвайте. Всички са корумпирани. 31 години геноцид над българския народ. От 9 милиона през 1989, в момента сме по малко от 6. Ха сега да видим колко минуса ще ми сложите. Да видим колко роднини и приятели пишат коментари всеки ден тук.

    Коментиран от #7, #9, #13, #23

  • 2 Bai nudals

    43 2 Отговор
    Гешеффф,върнете колекцията която откраднахте,от Божков тя е на народа. Той ще подпише че я дарява на музея,вие само я възстановете.
  • 3 1927

    41 2 Отговор
    Айде Гешев туитвай си оставката!
  • 4 Оставка Пеевски

    36 3 Отговор
    ДПС вън!
    Доган вън!
  • 5 Томчо

    39 2 Отговор
    Оставките на тримата бандити министри няма да ни откаже от искането ни да изгоним всички мутри.
  • 6 пройчо

    36 1 Отговор
    Тлъстия Бою чака нещо.....затова тупка кратуните на горанов,караниколов и младенов. Чака.

    Коментиран от #28

  • 7 мечо

    5 33 Отговор

    До коментар #1 от "Жжэщ666":

    да не се позволява да се измакнат ли ти главорес ли си някакав кого преследваш хората решават на избори а не ти пишеш пупулиски неща невазможна е пенсия от 800 лева нито такава заплата това да не ти е германия тука даржавата неможе да си позволи

    Коментиран от #10

  • 8 Жжэщ666

    21 1 Отговор
    А бе мечо, една дума не мога да ти разбера. Ти на какъв език пишеш? На някакъв старо- турски ли?

    Коментиран от #11, #25

  • 9 Вярваш ли си

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "Жжэщ666":

    Вярваш ли си? Аз не вярвам да стане!
  • 10 Тошо

    16 4 Отговор

    До коментар #7 от "мечо":

    Ей пумак, като им се конфискува всичко откраднато ще има и за дядо ти да си купи нови потури.

    Коментиран от #16

  • 11 Bai nudals

    12 0 Отговор

    До коментар #8 от "Жжэщ666":

    На древен римски "цигански" май.
  • 12 Грейс

    21 0 Отговор
    Нищо не чувам вече за разследване съд и присъда на тези тунеядци, които трябва да си подадат оставка. Ако и тези си отидат без възмездие, какъв ще е смисълът от оставката им? 30 г ни крадат и се е..... т с нас и всеки път няма виновни! Трябва да се променят много неща, не съм компетентна, но не може да има недосегаем, не може правителство с доминиращо мнозинство в парламента да налага действия в ущръб на народа. Не може 30% от които 15%необразовани да определят управлението на Страната.

    Коментиран от #14

  • 13 Голям фантазьор си

    9 6 Отговор

    До коментар #1 от "Жжэщ666":

    Голям фантазьор си.
    И аз искам, ама няма да стане.
    Просто едни ще се сменят с други на кокала.

    Коментиран от #15

  • 14 Ходете да гласувате

    12 0 Отговор

    До коментар #12 от "Грейс":

    Ходете да гласувате!
    А и всички български граждани навършили 18 г. и отговарящи на закона имат право да гласуват. Другото е дискриминация.

    Коментиран от #19

  • 15 Жжэщ666

    11 1 Отговор

    До коментар #13 от "Голям фантазьор си":

    Е това е лошото, че вече никой не вярва, че може да стане.
  • 16 Първо

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "Тошо":

    Има закони. Има и давност. Първо доказваш в съда и тогава конфискуваш.

    Коментиран от #27

  • 17 Наглия каскет

    7 0 Отговор
    Трябва да си ходи. Където иска да отиде , само да не е в прокуратурата или на някой висок пост. Може да ходи на село да прекопва градината на баба си.
  • 18 Баце

    7 1 Отговор
    Тези са наследници на комунизма,защо пишете след 1989,тя властта не е сдадена от БКП ,те не са спирали да управляват.
  • 19 Грейс

    7 0 Отговор

    До коментар #14 от "Ходете да гласувате":

    Мантрата на либералите "дискриминация"! Да изброя ли как дискриминират българите при това всеки ден, а ние дори няма и къде да го заяви, защото комисията за защита от дискриминация е доминирана ха познай от кого?
  • 20 123

    8 1 Отговор
    Българите си избират най вече тези политици които най много и добре говорат и най много обещават,само че от тях нищо не може да се очаква освен пак да си напълнят джоба.Всички в политиката и управлението са се окопали добре от много години, конситуцията и законите са и направили да ги обслуват тях самите. Без да има никакви мерки за наблюдение,контрол,отчетност и отговорност,
    и оценяване на работата им.Както липсват и механизми за как, кога , защо и при какви срокове и обстоятелства тези политици и управници ще се разделят със местатас и в НС и Управлението. Сега веднъж като влезат в НС 240 разбойника от там не излизат докато не окрадът каквото могат без никой да може да им каже нищо, до следващите избори исъщото се повтаря всеки 4 години със почти същитите хора.
  • 21 Европеец

    4 14 Отговор
    Kaкви протести бе...?? Това са си махленски организирани фатмашки панаири И не мога да повярвам че в България може да има толкова много подмамени глупаци, които без да се замислят и да си дават сметка за бъдещето, участват и вярват като "слепци" които ги водят за носа в разпространяваните лъжи и измислени безумия които им се разказват за Борисов и им се подхвърлят гнилите приказки от пазара, колко лошо и зле било при Борисов и какво "светло бъдеще" ги очаква, след като Борисов си подаде оставката...!!!

    Коментиран от #29

  • 22 big

    7 2 Отговор
    Полиция, жандармерия и т.н. силови структури никого не са били, са или ще бъдат с протестиращите! Те са специално подбрани: безмозъчни, негодни за нищо друго т.е. еничарите на властта! Те ще бият и убиват, ако им заповядат - после с невинен глас ще казват, ние изпълняваме заповед! Ами мислете бе малоумници, но няма с какво!
  • 23 ВМОРО

    2 5 Отговор

    До коментар #1 от "Жжэщ666":

    А тези, които управляваха преди 1989 година? Давност ли има за техните престъпления?
  • 24 Долу Радев

    1 7 Отговор
    Слава на Пеевски, Доган, Бойко, Гешев и САЩ.
  • 25 Хи хи

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Жжэщ666":

    Мечо е Мартинчо от нашия квартал прави се на ромлянин
  • 26 2020

    5 0 Отговор
    Подкрепям изказването на Обединителя на Нацията Президента Румен Радев.Подкрепям протестите.Всяка вечер сме на площада.Така ще бъде до оставката на цялото правителство на Бойко Методиев Борисов, обединени лъжепатриоти,олигархът Делян Пеевски ,откраднал 4 милиарда лева от КТБ,уволнил служители на "Лавка" и оставил хората без прехрана,ДПС.ДПС се храни със страхът на Бойко Методиев Борисов ,който е зависим от тях.Тази етническа партия трябва да бъде отстранена от властта.Предсрочни избори, служебно правителство от експерти съставено от Румен Радев,ново Народно събрани и гласуване за промяна на Конституцията.
  • 27 Бачо Киро

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Първо":

    Каква давност бе? Леко да ги разровиш и веднага ще се разсмърди. Никой от тях не може да докаже произхода на собствеността си. Точно за това звучат абсурдно глупостите на прокуратурата... Вземи Цветанов например. Откъде са ти парите бе, Цецо? Ми от тъщата. И край? Всичко било наред? Никой не пита тъщата? С тея пародии на разследване естествено че всичко ще е "законно". Абе големи сте диванета...
  • 28 Толуп Трети

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "пройчо":

    Да не дочака само да го овалят с катран и перушина...
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове