Last news in Fakti

23 Юли, 2020 16:48 10 458 70

Како Деничке, не е хубаво да се лъже!

  • деница сачева-
  • акад. петър иванов-
  • петър иванов

Като обладателка на общо 11 дипломи и свидетелства, Деничке, би ли ми казала кой е Едуард Бърнайс?

Како Деничке, не е хубаво да се лъже! - 1
Снимка: БГНЕС

Социалният психолог акад. Петър Иванов публикува любопитно писмо до министъра на труда и социалната политика Деница Сачева, хващайки я в "лъжи", касаещи професионаната ѝ кариера. 

Како Деничке, дето си завършила незнамколкоси университета, че и с Cum Laude, и незнамколко си курса в Австралия, Колумбия, САЩ etc., не знаеш ли, че не трябва да се лъже?
Майка ти не ти ли е казала?

УИКИПЕДИЯ:
“Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 г. в гр. София. Завършва средното си образование в Езикова гимназия „Гео Милев“ в гр. Добрич (вероятно през 1992 год., П.Ив.). След това завършва Висше училище по туристически мениджмънт в Маастрихт, Холандия* и Международен колеж по туризъм в Албена*. Изучава и завършва Бакалавър по „Социална педагогика“ в Югозападен университет „Неофит Рилски“ в гр. Благоевград*, където придобива и своите познания и страст (?!) към социалната сфера. Магистър е по „Здравен мениджмънт“ в Университета „Проф. д-р Асен Златаров“, гр. Бургас*. Впоследствие завършва Магистър (Cum Laude) по „Връзки с обществеността“ във Факултета по журналистика и масова комуникация към Софийския университет „Св. Климент Охридски“*.
Преминава курсове за обучение по социален маркетинг*, връзки с обществеността*, политически маркетинг*, управление на социалното подпомагане и услуги*, управление на външни ресурси* и управление на риска* във Великобритания, Холандия, Бразилия, Колумбия, Австралия и САЩ.”

Така: значи Деничка, както представя нещата, има 4 магистратури, първата в Холандия и 3 в България, има и 1 бакалавърска степен (отбелязани по-горе със *). Обучението за първите две магистърски степени е по 5 години, значи общо 10 години; после 4 години за бакалавърската степен, стават 14 години; после още две магистърски степени най-малко от по 2 години (по 4 семестъра), тъй като са в различна от бакалавърската степен област, значи още поне 4 години.
Дотук 18 години обучение според Закона за висшето образование, от които последните 13 години са в България.
Обучавайки се в България, Деничке, ти си “преминала” 6 много сериозни курса в 6 далечни страни - Великобритания, Холандия, Бразилия, Колумбия, Австралия и САЩ (и те отбелязани със *). Приемаме, че тези курсове са траели поне по два семестъра, значи още 3 години, общо стават 21 години, най-малко, без никаква пролука от време, през което да не се обучаваш.
Взела си, по мои сметки, общо някъде около 270 изпита, явила си се 5 пъти на Държавна изпитна комисия и си издържала 5 държавни изпита и/или си написала 5 дипломни работи, написала си и около 180 курсови работи по отделните учебни дисциплини, може и много повече, зависи от учебните планове на специалностите, била си на 5 абсолвентски бала и на 6 тържества в Австралия, Колумбия, Холандия...
Деничке, знаеш ли, 21 години обучение по сметките дотук, след завършване на средното ти образование, се простират от 1993 год. най-малко до 2014 год.
Добре, ама ти в периода на 21-годишното си образование, па и после, виждаме, че си и работила на много места!

Пак УИКИПЕДИЯ:
“Деница Сачева е член на здравната каса (НЗОК) от първите години на създаването ѝ, тя е един от първите десет служители на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК), където от 1999 г. работи като началник на дирекция (“началник на дирекция”, ха-ха-ха!). Година и половина е началник на кабинета на министъра на здравеопазването. Тя отговоря също и за връзките с международните институции (?!). Била е председател на Съвета на директорите на МБАЛ – гр. Хасково и Балнеологичен център „Камена“ – гр. Велинград. Хоноруван преподавател в Нов български университет. Работила е като консултант по над 15 (много ве! П. Ив.) международни проекта, финансирани от Европейската комисия, Световната банка и Американската агенция за международно развитие. Тя е била председател на Българската асоциация на пиар агенциите. През 2001 г. Деница Сачева е основател и изпълнителен директор на частна PR агенция. Заместник-министър на труда за периода май 2016 г. – януари 2017 година. От 2017 г. до края на 2019 г. тя е заместник-министър на образованието и науката. От декември 2019 г. Деница Сачева е министър на труда и социалната политика.”

Мила Деничке, ако приемем, че едновременно си учила и работила като “началник на дирекция”, зам.-министър, министър и др., обучението ти трябва да е ставало по задочната форма на обучение, иначе би било нарушение на Кодекса на труда, но пък тогава сроковете се увеличават с още 5 години, плюс промеждутъци от по половин година, за кандидатстване, пътуване и др., 6 Х 0,5 години, 3 години, стават 8 години.
А общо имаме, Деничке, по твои данни в Уикипедията, 29 години обучение, и този срок тече вече в бъдещето - от 1993 год. до 2022 год.
Тези изчисления, скъпа, са според Закона за висшето образование и според Кодекса на труда.
Ако сроковете не са тези, значи има нарушения на Закона.
А ти ве, Гешев, не проявяваш ли поне едно мъничко човешко любопитство към каката с 11-те дипломи?
Още нещо, Колежът по туризъм в Албена, който не обучава нито бакалаври, нито магистри, а само специалисти, защото е колеж, не е университет, оферира (копи-пейст от сайта) му: “Специалност: "Хотелски мениджмънт" - Албена + диплома "Специалист" на Висшето училище по хотелиерство - Маастрихт”.
Деничке, в Уикипедия се твърди, че ти си завършила “Висше училище по туристически мениджмънт в Маастрихт, Холандия”, пък май не си звършила в Холандия, ами просто си завършила за прост специалист, нещо като полувисше за камериерки и рецепционистки, по “Хотелски мениджмънт” в курорта Албена “+ диплома от Маастрихт”, за по̀ така, тъй ли е? В Албена дават още и “+ диплома от Ница, Франция”.
Защо тогава представяш едно обучение за две обучения: 1.) завършено Висше училище в Холандия; 2.) завършен Международен колеж в Албена?
Колко години живя в Холандия ма, Деницо, дето си завършила?
Има и други по-интересни неща в образованието ти, ама за тях друг път.
Не е хубаво така да се лъже, да знаеш!

Приемаме все пак, Деничке, че ти си свръхсупергениална, и през всичкото време на усърдна работа, под ръководството на Иван Костов, на агент Иван и др., ти си била 5 пъти абсолвент и си завършила курсове във Великобритания, Холандия, Бразилия, Колумбия, Австралия и САЩ.
Ама това е невъзможно ве, како Деничке!
Абсурдно е! Нема как да стане!
В света няма човек, който да се обучавал по университети и курсове 29 години, както да представени нещата! Със сигурност.
Освен едно време Аристотел май, Учителя.
SIC MAGISTER DIXIT.

Аз съм университетски преподавател от много десетилетия.
Не съм виждал по-голяма и по-нагла лъжа от тази по-горе.
Даже и Баце лъже по-скромно, човекът. Знае, че Началника отгоре гледа, и че “Няма нищо тайно, което да не стане явно, нито пък скрито, което да не стане известно”. Лука 8:17-18. Даже и ко има в нощните чекмедженца.

И накрая, като обладателка на общо 11 дипломи и свидетелства, Деничке, би ли ми казала кой е Едуард Бърнайс?
...
Е, хайде, не знаеш, добре, няма нищо, сега по-лесен въпрос: знаеш ли кой е Иван Вазов?
А къде е град Пекин?

Акад. Петър Иванов


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 55 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Българина

    154 6 Отговор
    За ГЕЙберастите лъжата е закон.

    Коментиран от #43

  • 3 ха ха

    14 116 Отговор
    Срам!!! Белобрад човек да вика на доста по-млада от него кака...

    Коментиран от #31, #39

  • 4 ссссс

    151 8 Отговор
    Калинка гранде
  • 5 ДесА

    6 170 Отговор
    Завист и злоба, дедоооо!!!
    Знаем как едно време сте си взели титлите!!!!!

    Коментиран от #11, #18

  • 6 категоря напудрена 🐞

    58 8 Отговор
    При тая безработицата на зима ще чукне 70%
  • 7 Сачева

    109 6 Отговор
    Имам толкова пари,че мога и 20 дипломи да си купя.

    Коментиран от #8, #66

  • 8 чиба къш

    56 4 Отговор

    До коментар #7 от "Сачева":

    Ма пак никой не ще да те ощастлеви.

    Коментиран от #64

  • 9 Радо

    75 2 Отговор
    Завършила е в Подгумерския университет за парамеринждейка.
  • 10 ужас

    77 3 Отговор
    Много учена. По учена от шефа си.

    Коментиран от #67

  • 11 S74LK3R

    49 1 Отговор

    До коментар #5 от "ДесА":

    Едно време се учеше, ако не бой и пак учене. Сега меки китки като теб, знаем как взимат дипломи без приемен изпит.

    Коментиран от #29

  • 12 Мазница сачева

    59 3 Отговор
    Ша са връткам с 200 на боковия, щот съм послушна и устата
  • 13 КАЛИНКЕ КАЛИНКЕ

    70 2 Отговор
    БОЙКО ЩЯЛ ДА Я СЛАГА НА НЕГОВОТО МЯСТО -- МИ ТЯ СИ Е ЧИСТА КАЛИНКА !
  • 14 Актуална Антена

    67 3 Отговор
    На тая Сачева освен дипломите и шофьорската и книжка е фалшива.
  • 15 Иван

    70 4 Отговор
    Тя е лъжкиня долу герб унищожава народа крадци са всички. Браво на президента Румен Радев да го подкрепим всички българи долу крадците.
  • 16 Къш

    50 5 Отговор
    другарке , че се не траеш ! Наглост ненадмината , лъжи , само заучени фрази и обещания за балъци , абе от червено котило !
  • 17 пройчо

    47 4 Отговор
    цветанов се оказва по-скромен от ТаЪ . Писал си е само две "вИшу"--НСА и право от УНСС ..:)
  • 18 ха ха ха ха ха

    43 2 Отговор

    До коментар #5 от "ДесА":

    И какво има да се завижда на училата за камериерки Деница?
  • 19 О. Ч. З

    37 3 Отговор
    Че то нищо чудно то там половината са със купъно образование. Или заемат длъжности които не са за тях. Важното е да са във властта тип бушони да се показва кой е виновен
  • 20 Пенсионеркан

    8 23 Отговор
    Жената е разбрала как се прави кариера в България и го прилага. Академикът добър анализ направи, но нищо не разказа за тези които я насърчаваха. Обикновено това са хората от обкръжението на академика.
  • 21 Хрониките на герберлунгия

    54 2 Отговор
    Някогашният славен български народ е доведен до положението да го управляват такива като този птеродактил на снимката. Абсолютна калинка, която няма завършено нито едно читаво образование, тледа и изглежда тъпо, и от нея зависят най-уязвимите българи.

    Коментиран от #26

  • 22 Behemoth

    28 1 Отговор
    Той и Томиту много учену!
  • 23 пройчо

    35 2 Отговор
    А калина илиева направо си беше фалшифицирала дипломка от Берлинския Университет. *****Мозъчният тръста бандата
  • 24 Фактолог

    29 2 Отговор
    Академик Иванов, не би трябвало да има съмнения за връзка на Деница, с фройдиската теза, че всичко започва от пе*иса, въпреки че не познава Едуард (лично) – племенника на Фройд, тя чудесно владее тънкостите на езика, и на това се дължи нейната женска класа.
  • 25 Таа

    22 4 Отговор
    е многу учена бре. Сачева ПРЕМИЕР.
  • 26 Тази

    28 1 Отговор

    До коментар #21 от "Хрониките на герберлунгия":

    е типичен соросоид - калинка : нагла, безочлива, некадърни, лъжлива и крадлива!
  • 27 В.В.П.

    27 2 Отговор
    ДЕНИЦА,Е СЛАМЕНО ПЛАШИЛО....ВСИЧКО СЕ ЗАБЪРКВА ОТ ТИКВАТА....САМО СЕ ВНАСЯТ ДОБАВКИ....ЗА КРАЖБИ....ДАЖЕ И ТЪПИЯ ТОМИСЛАВ НИЩО НЕ ИГРАЕ...АВТОРИТАРНА. ,НАГЛАСЕНА СХЕМА.... УЖАССС..
  • 28 Време е за Национал-капитализъм

    8 24 Отговор
    Глупости! Рoкaди в прaвитeлcтвoтo нямa, a Гeшeв e нecмeняeм! Отиват на море на Бахамите, Малдивите и Дубай и ще ви управляват пак те, по скайп! Керванът си върви, а протестиращите си протестират абсолютно безрезултатно и това ще продължи до изборите 2021 година! На тях им харесва да протестират защото 30 лева на ден плюс тези за безработни са си добра заплата, но какво и колко ви кефи вас, които ги подкрепяте в интернет?
  • 29 Тия глупости

    2 32 Отговор

    До коментар #11 от "S74LK3R":

    "как се учеше едно време" и колко беше "хубав живота" ще ги разказваш на 16 годишните теленца на протеста. Тука не четат само вчерашни пишлигари да си ги тролиш, платен (цензура).

    Коментиран от #35

  • 30 Последния Софиянец

    31 0 Отговор
    Гостувах в сараите на един лекар на морето.И питам приятелите дето го познават:Тоя пластичен хирург ли е че е толкова богат.А те викат:Не бе . Работи в Здравната каса.
  • 31 Доктор Спок

    24 1 Отговор

    До коментар #3 от "ха ха":

    Не знаеш, млад си... от едно време е, на учените, по умните, авторитетните, независимо че са млади на им се казва: бай, майсторе, дядо...
    В този смисъл академика я назовава кака, като си прави и малко ташки, за тази супер жена за нашите мащаби.
  • 32 Масажи

    16 0 Отговор

    До коментар #1 от "Zent":

    е специализирала тая, като я гледам как плюе ГЕРБ, Борисов, т.е. мутрите от управляващата партия, начина им на мислене и в последствие на 180 градуса извърта всичко и драпа да се задържи на поста и прави всевъзможни акробатики да не изпадне по трасето си давам сметка че е една долна, лицемерна и чевръста к...рва
  • 33 “Do you want coffee or?“

    26 1 Отговор
    Айде, айде, щом Джулиана Гани може да завърши "три виШи и едно друго", що Деница да не може ? Няма да пипате специалистите на Мистър Сахер, ей !
  • 34 Гъдю Гъдев

    20 2 Отговор
    Много фалш в управлението на Герб
  • 35 S74LK3R

    16 1 Отговор

    До коментар #29 от "Тия глупости":

    Бухал ти па вземи се научи да четеш. Никъде не споменавам "Колко е било хубаво", а само как се учеше. Аман от такива дето четат нещата както им е угодно. Аре бегай да пасеш кравите.
  • 36 Тази е

    19 1 Отговор
    Нагла,подла сган .
  • 37 Мила

    20 0 Отговор
    Всичко има някакви граници, лъжите също. Само че нашето търпение вече се изчерпа...
  • 38 Мила

    12 1 Отговор
    Всичко има някакви граници, лъжите също. Само че нашето търпение вече се изчерпа...
  • 39 Що бе кака е дири уважително

    19 1 Отговор

    До коментар #3 от "ха ха":

    Ам чи тя толкова образования ги е навързала , че и на Конвфуции може да му е кака.
  • 40 БСП....ВЕЧНАТА ОПОЗИЦИЯ

    4 14 Отговор
    ТАЯ ШЕ РАЗКАЖЕ ИГРАТА НА ДРУГАРИТЕ......НИКОГА БСП НА ВЛАСТ
  • 41 Тим

    19 0 Отговор
    Абе то всички в мутренската групировка имат някакви психични отклонения. Шефът им пък с носталгия, че не са го пуснали да учи Харвард. Представи си само! Да прочетеш една книга в живота си и да имаш такова самочувствие! Не коментирам!

    Коментиран от #46, #50

  • 42 Сачева народа казва ГЬОНСУРАТ!!!!

    15 0 Отговор
    Калинка с дипломи, един бивш депутат печати дипломите в България, 30--40%има повече вишисти в дипломи отколкото са учили реално в университети, нно сте много такива има защитили разни титли в Япония, Италия, а знаят само Български???? Менте дипломи, менте вишисти, менте държавни служители, менте хора!!!!! ГЬОНСУРАТИ!!!!!
  • 43 Гешо

    16 0 Отговор

    До коментар #2 от "Българина":

    По времето на Ивана Костов, се разигра едно купуване на всякакви дипломи за образование.От 600 до 1200лв. имаше до 2000 лв.На половаината СДС активисти, се уреждаха дипломи през Свищов и Габрово най-вече.Голяма търговия и от други учебни заведения плюс дипломи от чужбина.При голяма заявка имаше отстъпка.
    Какъв цирк е с хора, сдобили се с тези дипломи и нямащи понятие за елементарни казуси.Тази е играла на едро.И сега е просто с по-дълги крака.
  • 44 Наблюдател

    17 0 Отговор
    Добре ,че беше Евгения Спасова ,та да я вкара в МТСП.Всичките тези дипломи не доказват нищо.Те явно са съмнителни.Това,че говори много не означава ,че трябва да я слушаме.Тя говори като латерна,заучени фрази.Амбицията на провинцията.Не й завиждаме,съжаляваме българите,че имат такава за министър при толкова кадърни млади хора.
  • 45 Гост

    10 0 Отговор
    1997, година тя беше в ,,, манстрийт,,, холандското в кк
    Албена.... На 24 години....... Но с точност не знам коя година на учене и беше........ Живееха в х_л,,, Лора.,,, на Албена..
  • 46 Реалист

    12 1 Отговор

    До коментар #41 от "Тим":

    Да де... В
    Харвард не учил ама е министър..... То има ли там в герб някой който да е учил..... А
    Деничка, ех
    Деничка мъж ли е, жена ли е и тя не знае.... Ей такива ще ни унищожат като герб.....
  • 47 Сойка Присмехулка

    6 0 Отговор
    Ами че той и Бойко преди няколко дни каза, че е доктор на техническите науки.
  • 48 Боцо

    15 0 Отговор
    Най-малкия проблем на този кара ...конджул е , че лъже. А стреса у малките деца от визията и?
  • 49 баце

    14 2 Отговор
    проста толбухинска п?тка
  • 50 не си го разбрал

    8 0 Отговор

    До коментар #41 от "Тим":

    Светиня му каза , че направо в Брюксел искал да учи , вероятно в Парламента , или в Комисията , ама му попречил дядото.
  • 51 ПЕНКО

    0 1 Отговор
    НИЩО , ЧЕ СЪМ ПЛЕШИВ ;КЬОРАВ И С КАНТАРЧЕ --- АЗ НЕ СЪМ УМРЕЛЯК , А САМ САЩЕСТВИТЕЛНО !!!!!!!!!!
  • 52 Гост

    11 0 Отговор
    Таа бойко я е видял как хубаво лъже и веднага я е взел в герп
  • 53 ежко

    10 0 Отговор
    Ха,ха!:)Всичките с по един вагон дипломи и накрая не могат на две магарета сеното да разделят:)Лъскаме се с измислени постижения и накрая като Пламен -хоп посланник в Испания с рехав 200 думен испански......
    Мъка,мъка.....Проблема е,че всияките са по-умни този който ги е назначил!Посредственост до шия!
  • 54 Хи их хи

    8 0 Отговор
    Тоя птеродактил мяза на умствено изостанал! К'ви амнайсет дипломи?
  • 55 ПАТРИОТ

    11 0 Отговор
    Нищо ново под слънцето, ами ако икараме дипломите на Барни Ръбъл, ами кака Цеца с ПУЦ по право и т.н. до безкрая.А като за капак наш Боко има дисертация на тема - ПСИХО-ФИЗИЧЕСКОТО СЪСТОЯНИЕ НА ПОЖАРНИКАРЯ ПРИ РАЗПЪВАНЕ НА ШЛАНГА.

    Коментиран от #56

  • 56 Пешо

    7 1 Отговор

    До коментар #55 от "ПАТРИОТ":

    Не може да има по-умен от Баце, около него.Какво да се очаква?!
  • 57 ТОЧКАТА

    8 0 Отговор
    Басиии,не мое поверувам,оти за една КАЛИНКА да се учи толкова..Па язе си знаем оти югото си е достатъчно!!!!!! ...ма то явно за колорадскио бумбар требе и нещо отгоре
  • 58 баце

    10 0 Отговор
    Тази е абсолютна калинка. Само заради лъжети в биографията, трябва да я изхвърлят с шутове от която и да е уважаваща себе си администрация. Единствения и актив са НПО-та. Парцал!
  • 59 ty6y

    7 1 Отговор
    заедно да изметем недоразумението мухобойко
  • 60 ПУРКОВИЯ

    7 0 Отговор
    ка ще знае кой е Иван Вазов нали знае кой е Джордж Сорос - това стига
  • 61 Станислава

    4 0 Отговор
    ПО НАСЛЕДСТВО СА ТИЯ НЕЩА. И БАЩА И БИЛ ВОЕНЕН, ПЪК ИЗВЕДНЪЖ СТАНАЛ ПРОФЕСОР И ДОКТОР ПО 5-6 НАУКИ. ЧЕ И ПРЕПОДАВА, ТА И СЪВЕТНИК В ПАРЛАМЕНТА !?!
  • 62 ВИНЕТУ

    4 0 Отговор
    По учена е от мене !
  • 63 някой

    3 0 Отговор
    крадци и лъжци
  • 64 Ми тя

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "чиба къш":

    си има пари,колко мислиш че струва един ВАЗ Жигуло?
  • 65 Ми тя

    0 0 Отговор
    си има пари,колко мислиш че струва един ВАЗ Жигуло?
  • 66 ПП ГРУБ

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Сачева":

    Жалко, здраве и акъл с пари не могат да се купят, другото е , че не могат да се ползват в гроба , парите де.

    Коментиран от #68

  • 67 чекмедже 2

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "ужас":

    срамота е, толкова много дипломи..а библиотекарски институт,пардон вече университет..как го пропуснала,досега щяла да си най малко професор..раздават китаби на всички управляващите...бегай че влака тръгна..
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Реплика

    3 0 Отговор
    Сачева, защо не живееш с 24 лв. на ден. Мръсни долни крадци! Опустошихте България, разсипахте народа. Некадърно, крадливо герберско племе. Всички в пандиза. Време ви е вече.
  • 70 Недоволна от властта

    1 0 Отговор
    Гнусна, крадлива, нагла. Отвратителна жена.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове