Last news in Fakti

24 Юли, 2020 18:02 3 591 23

БОЕЦ излиза на протест пред БНТ по време на ”Панорама”

  • боец-
  • бнт-
  • протест

Сами знаете, че за мафията и дебелите няма почивен ден, изяждат ни и грабят всеки ден, пишат от сдружението

БОЕЦ излиза на протест пред БНТ по време на ”Панорама” - 1
Снимка: БГНЕС/Архив

Тази вечер БОЕЦ ще бъдем пред БНТ. Важно е, ”Панорама” е от години предаване, което няма нищо общо с журналистиката и свободата на словото. Именно в ”Панорама” Цветанов ни каза, че няма кой да го накаже, а Борисов ни каза, че едни гадове искат да му вземат властта. Това обявиха от ГД "БОЕЦ" преди минути.

Ето целият им призив за протест тази вечер:

ВСЕКИ ДЕН! По силни сме от наглите и слугите им.
Сами знаете, че за мафията и дебелите няма почивен ден, изяждат ни и грабят всеки ден! И нашата битка трябва да се води всеки ден. Обявен е голям протест за сряда. Добре. Не знам защо сряда, това е след почти една седмица. Дано Отровното трио знае. До тогава протестите и действията на гражданите не просто не трябва да спират, а е нужна ескалация всеки ден. Не трябва да влизаме в капана на времето, времето работи срещу нас. Половин месец сме вече на площадите. Нужен ни е резултат, за да влеем допълнително енергия и вяра и да продължим. Гражданите трябва да извоюваме победа след победа, както на Росенец и да продължаваме стъпка по стъпка без да изпускаме инициативата нито за миг.

БОЕЦ призоваваме - всеки ден на площадите, всеки ден блокади навсякъде, в цялата страна и всички да потърсим пътища за координация и ефективност.

Тази вечер БОЕЦ ще бъдем пред БНТ. Важно е, "Панорама" е от години предаване, което няма нищо общо с журналистиката и свободата на словото. Именно в "Панорама" Цветанов ни каза, че няма кой да го накаже, а Борисов ни каза, че едни гадове искат да му вземат властта.

Тази вечер също там ще са министри и всякакъв слугинаж на мафията. Тяхната задача е да манипулират и лъжат народа, за да крепят мафиотската власт на госпдоарите си, а задачата на гражданите и бойците е да се отървем от тази престъпна власт. Елате да ни чуят, а ако сме достатъчно, ще ни и "усетят".

Утре и в неделя също - на площадите. В понеделник сме пред централата на ГЕРБ и продължаваме! Трябва да се прибера поне за ден да си видя децата и семейството, но се връщам и битката не трябва да спира. Знам, че гражданите сме по силни от мафията.
Битка всеки ден!
ОСТАВКА на Борисов!
ОСТАВКА на Гешев!
ОСТАВКА на Кошлуков!


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 19 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    20 16 Отговор
    на "Боец"!
  • 2 Магията

    11 14 Отговор
    крещи мафията. Егати наглите на Цветан Василев
  • 3 Последни данни

    7 4 Отговор
    В последното предаване на Диагноза с Георги Ифандиев са изтипосани всичките Убавци.Кой от къде е за какво се бори "Дежа Вю".Който има здрав разум и е недоктриниран с комунизъм,задължително да го изгледа
  • 4 Левски

    13 10 Отговор
    Мафията вън,ако не куршум
  • 5 БО€Ц

    12 10 Отговор
    БО€КО К€ ПАДН€

    Коментиран от #23

  • 6 🤜🏻🎃🤛🏻

    3 3 Отговор
    ✊🏻💀✊🏻
  • 7 Бобец

    9 7 Отговор
    Довечера затворете прозорци около БНТ!
    Ще се пърди яко! :))))))

    Коментиран от #9

  • 8 Behemoth

    5 0 Отговор
    Охааааа ще се наакат мишоците!
  • 9 ВАСИЛЕВА

    5 3 Отговор

    До коментар #7 от "Бобец":

    ЯВНО СТЕ ОТ АДМИНЕСТРАЦИЯТА НА КАБИНЕТА КАКВИ БЪЛГАРИ СТЕ
  • 10 браво

    5 2 Отговор
    Христо Ботев би се гордял с "Боец". Свестните у нас смятат за луди.
  • 11 Иво

    10 2 Отговор
    Кошлуков беше слугинаж на управляващите и заглушаваше истинските новини .караше журналистите от бнт да изкривяват фактите което е в разрез със закона
    Това е подсъдно защото една обществена телевизия е длъжна да информира гражданите си за всичко което се случва в ежедневието искрено и честно. Да спазва етичния кодекс. Затова трябва да покаже достойнство и да си подаде оставката.
  • 12 Иво

    7 3 Отговор
    Бнт не отразяваше протестите от първия ден .не отразяваше протестите в други европейски градове. Чак от снощи започна да представя новините в истинската им светлина.за много други нарушения относно свободата на словотомога да ви информирам но нямам време. Ще гледам протестите.
  • 13 наблюдател

    3 7 Отговор
    Подръжниците на Божков пак щели да протестират за пари и да викат вън на прокурора
  • 14 10 човека на протест

    4 7 Отговор
    Човекът партия на Боец ще излезе с 10 човека на протест. Смешно и трагикомично. Ха ха ха
  • 15 Пред Президентсвтото

    5 8 Отговор
    Пред президентсвото тече друга трагикомична история 100 човека развяват байраци.ле ле Христо Иванов и Румен Радев ще се пръснат от яд. Направо ще полудеят

    Коментиран от #16

  • 16 Не знам

    5 3 Отговор

    До коментар #15 от "Пред Президентсвтото":

    дали Иванов и Радев 'ще полудеят', но на тебе със сигурност ти трябва психиатър, ако ти е тъжно и смешно едновременно
  • 17 Пешо Капитана

    4 1 Отговор
    Кви са тия БОЙЦИ , посрами бе ?!!
  • 18 Пешо

    2 5 Отговор
    Вън престъпниците от призиденството воглаве с фигурата искат да защитават престъпници и олигарси като Божков Прокопиев Огнян Донев и д-р бандюги каде им дават пари и каква отставка искат на Гешев да не са гласували за него събрали се десетина хиляди в цялата страна да искат оставка Ами ние другите три милиона какво викаме отставка на президента и какво прайме като има избори пак избираме Герб и тези пак продалжават с протестите и така до кога питам аз
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Ултраефектна руса и синеока

    3 3 Отговор
    Целта на тия протести не е свалянето на Герб от власт, а завръщането на комунизма! Комунизмът си отиде през 1989 година и това е абсолютно необратим процес ако ще да подскачате не 30, а 130 години по площадите, та ако ще и да започнете да пълзите по жълтите павета! А и защото вашият главен протестиращ Радев е циганин и не може да бъде президент на нас чистите българи! Няма ли кой да му го каже в очите, да го заплюе и да му ебе_майката_циганска на селския тарикат? Това е един сивокож мургав_мангал който не става дори и за чистач на президентството! Когато ние нацистите вземем властта, вашият Радев ще е първият измежду вас който ще бъде направен на сапун в новите концлагери!
  • 21 Политолог

    1 1 Отговор
    Боец се активират, дойдоха им парите от банкера -беглец от Белград, фалирал КТБ
  • 22 Гост

    2 1 Отговор
    Тези са борческа групировка,която се опитва да прави рейтинг срещу пари.Всички са мутри.И да тръгнат протестиращи да им се връзват ... Затова сме на това дередже.
  • 23 С.В.

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "БО€Ц":

    Кои сте вие бе господа,откъде изпълзяхте.Като се поразмъти блатото и почват да изпълзяват разни пиявици. Кой може да има доверие и уважение към някаква група която носи име даже звучащо агресивно. Е мирно време няма нужда от бойци.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове