Last news in Fakti

24 Юли, 2020 18:17 24 997 242

Потвърдено: Записът с гласа на Борисов е автентичен (ВИДЕО)

  • елена йончева-
  • запис-
  • бойко борисов

Елена Йончева информира, че са сезирани европейските институции, а международните медии настояват за независимо разследване

Потвърдено: Записът с гласа на Борисов е автентичен (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

"Американски експерти са потвърдили, че аудиозаписът на Бойко Борисов, който беше разпространен на 12 юни, е автентичен". Това съобщи евродепутатът Елена Йончева в предаването "Лице в лице" по БТВ.

"Анализът е направен по моя инициатива от американска лаборатория, компанията работи с американското министерство на правосъдието, с ФБР, и има всякакви сертификати. Анализите на лабораторията се използват от американски и европейски съдилища", допълни тя.

"В записа мъжки глас използва обидни квалификации по адрес на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева, говори цинично за европейските лидери и премиери, обяснява как използва институции в България, за да притиска бизнесмен, и заплашва да изгори политически опонент", допълни Йончева.

По думите ѝ анализът на лабораторията е доста подробен, в размер на 34 страници. Със съответните диаграми и доказателства, които доказват, че записът е автентичен и няма следи от монтаж. "Заключението на експертите е, че гласът на този мъж е на премиера г-н Борисов", категорична бе Йончева. "Експертизата доказва, че няма вътрешен монтаж, че това е гласът на Борисов. Анализът на лабораторията има правна стойност, тъй като тя работи с американското министерство на правосъдието, с ФБР, и има сертификат за извършване на съдебни експертизи. Анализите им се използват в американски и европейски съдилища. Искам да припомня, че от името на групата на социалистите в ЕП, че след като този запис излезе и за него писаха множество европейски медии, бе изпратено писмо до Дейвид Сасоли, в което се съобщава за наличието на този запис. Така лидер в ЕП настоява за разследване на записа, включително и със съдействието на Европол. Затова записът е предаден на компетентна лаборатория", допълни евродепутатът. 

На въпрос кой е платил разследването на записа на лабораторията и дали това е скъпо начинание, тя отговори, че "няма скъпо начинание, за да се отървем от Борисов, защото това, което се случва в България - това показва този запис - моментната картина - че няма разделение на властите, но това трябва да се разбере и в Европа и от европейските лидери. Те знаят кой е Борисов и как авторитарно управлява. Трябва да дадем информация на европейските лидери да разберат кой е Борисов.

А не преди няколко дни, когато започнаха протестите в България, да излезе г.н Вебер и да каже: Поздравявам г-н Борисов за борбата с корупцията.Това е цинично и недопустимо за една голяма партия като ЕНП".

"Ще предоставя този анализ на белгийската полиция, защото г-н Борисов не само погазва демократичните правила, а на практика заплашва частни бизнесмени, както и член на ЕП, което тук се възприема много критично. В записа той казва, че щял да направи всичко възможно, за да ме "изгори". Ние чуваме този запис, но за колко хора още е поръчал да изгорят, ние не знаем. Това, което виждаме, е че Борисов е последователен и систематичен в това някой да бъде изгорен, но когато става въпрос за евродепутат, това означава натиск върху него. Затова тук толкова сериозно взимат подобни заплахи, защото не може един евродепутат да работи под натиск и заплаха, защото да се страхуваш в такава ситуация е нормално", допълни Йончева.

"Не съм със свален имунитет, - българската прокуратура поиска свалянето му, но целият документ от прокуратурата се базира на свидетелски показания. Аз не знам какво ще стане с него, но практиката в ЕП е да се доверява на националните институции, на съответната национална прокуратура. Можем да очакваме, че имунитетът ще бъде свален, уточни Йончева, цитирана от БГНЕС.
 "Обещанието да бъда изгорена не е ново, то започна още когато внесох сигнал за злоупотребите в Барселона - тогава още преди внасянето на сигнала бях предупредена от член на българския парламент, че ако внеса сигнала за "Барселонагейт", "ще пострадам", уточни евродепутатът. Тази заплаха е реализирана, заключи Йончева. 


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 144 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 2loop

    451 73 Отговор
    Само така, мачкай пасмината

    Коментиран от #107, #123, #210, #216

  • 2 Бившата

    129 410 Отговор
    Разследваща комунистка

    Коментиран от #39, #118, #142, #229

  • 3 Долу простолюдието да живее елита и САЩ

    43 277 Отговор
    Да живеят мутрите, Пеевски, САЩ и Херо Мустафа!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Долу Русия и България

    31 292 Отговор
    Слава на ББ, Доган, Гешев и САЩ.

    Коментиран от #83

  • 6 Нормално

    250 37 Отговор
    е да изкат независимо разследване , как да имат вяра на Ганьовите скалъпеници ?

    Коментиран от #54

  • 7 Слава на САЩ

    22 178 Отговор
    Само САЩ, Гешев, Алкайда, бежанците и СИК.

    Коментиран от #42

  • 8 ТАЗИ

    72 252 Отговор
    ЛЪЖЕ. !!!
  • 9 123

    93 256 Отговор
    Тая жива ли е?
    И най-вероятно е много загрижена за нашите баби,дядовци и техните пенсии ...
  • 10 И Европа са мафия с чекмеджета

    204 30 Отговор
    не е възможно да не знаят за далаверите на БМБ с евро пари, но го държат иначе ще дойде някой руски настроен.

    Коментиран от #128

  • 11 чичо

    190 28 Отговор
    /Публикувано във факти.бг: Йончева е поръчала проверка, която да бъде извършена от американски специалисти, според които разговорът е воден именно от министър-председателя/.-да има нещо неясно.

    Коментиран от #176, #179, #213

  • 12 qwe

    201 16 Отговор
    Бигус Тиквус, "С 200 в дупарата" а?
    Вече официално на кърджалийската питка може да й се казва ПКП!
    Цитат един вид
  • 13 Госあ

    194 57 Отговор
    Браво Йончева ! По добре петната да се видят и да се махнат навреме. Това беше идеята. Да се разобличават в ЕС и да има стачки. А не тия протести.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 бай Ставри

    181 26 Отговор
    Бацуне, чакам те в килията със шкафчето
  • 16 3.14К

    153 27 Отговор
    Браво! Този път реагирахте бързо на новината.
  • 17 Бай бай

    46 134 Отговор
    Ееееее защо и ти се показа???? Изплаши младите сега и още повече ще намалеят!!!!!!!!!!
    В ЕП работа нямаш ли си да защитаваш родината..... Руск... .
  • 18 qwe

    126 14 Отговор
    "Тя каза, че ще предостави записа на белгийската полиция"

    ххххххххххххххххххх
  • 19 ofofof

    172 23 Отговор
    Значи е доказано за кърджалийската пИтка... Браво!
  • 20 Серго Станишев

    48 122 Отговор
    Абе..Ленче...кога си изпаднала от мотора , че не съм разбрал? Сега един ми казва, че бил прочел какво пише на гърба ми..
  • 21 бай Ставри

    119 26 Отговор
    Бацуне, чакам те в килията, ти ще си дежурен по шкафче
  • 22 де ще се деваш тикво проста

    146 27 Отговор
    Тиквата , като всяка тиква биде сготвена на бавен огън , както си го търсеше и заслужаваше.
  • 23 резултатите от прехода

    141 18 Отговор
    баце верно ги е евал, сега да направят един транскрипт на аудиото, и да го раздадат на всичките 750 депутата в ЕП, да знае всеки един от тях, че техните министри и лидери са били евани с 200 от нашето юначно баце, булгар, булгар, всичките под ножа, и да се върти в д...то без почивка, да видят те с кой си имат работа, тези изнежени европейци
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 гост

    105 17 Отговор

    До коментар #14 от "Христо Иванов-Пинокио":

    Е и какво от това. Бойко М. Борисов също е от комунистическо котило и самият той е бил член на БКП. Забрави ли че не искаше да се разделя с членската си книжка?

    Коментиран от #31

  • 27 Яваш

    137 25 Отговор
    Ама чакайте,те ГЕРБ нали казаха,че това бил гласът на Ненчо Балабанов...Яяяяя,виж ти...Записите се оказаха автентични...Хора,тази мутра Борисов ни тъпче и ни прави на маймуни...Затвор за мутрата-министър-председател
  • 28 2588

    125 18 Отговор
    Той записа беше ясен, само който не го е слушал или който носи герберски слушалки отрича. Най - интересното е че ПКПеперудка, днес излезе във Фейса, че вярва на ББ, т.е. признава че е такава...
  • 29 Новини

    37 96 Отговор
    Йончева с Кащи за кости и 4000 000е хаа и говори Станишев добре избяга с 2000км в час
  • 30 Миризлив пор

    41 73 Отговор
    Не коментирам колко са истински записите, просто цената на тези записи е 6-7 цифрена сума. Въпроса е "кой е дал парите и какво очаква насреща".

    Коментиран от #82

  • 31 Преоблякъл се Илия и па от Тия

    25 3 Отговор

    До коментар #26 от "гост":

    Но има ангажименти към други
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Варна

    27 45 Отговор
    Само към Борисов и ГЕРБ ли толерирате?
    Това е факт,четете и помислете върху псевдо журналистиката си!
  • 34 Над 30 стр. Експертиза

    109 25 Отговор
    Няма 5-6, фирмата изготвила експертизата е сертифицирана и се ползва от американските и европейски съдилища, фбр, европол, интерпол и т.н. , така че Бацето с неговите "филми" не върви! Интересен е фактът, че освен, че казват категорично, че гласа е негов, забележете НЯМА СЛЕДИ ОТ МОНТАЖИ и пр. вмешателства!!!! Сега Йончева правилно сезира и белгийскатa полиция, защото в записа Борисов откровено заплашва, че ше я изгори !!! Интересно, какво ще каже сега кърджалийската интелегентна гугутка ?
  • 35 Последни данни

    11 19 Отговор
    В последното предаване Диагноза на Ифандиев ги има всичките Убавци изтипосани "Дежа Вю".Който има здрав разум и е неиндоктриниран с комунизъм,задължително да го изгледа.Ще остане изцяло задоволен.
  • 36 chi

    70 20 Отговор
    Тикво вън!
  • 37 1944

    12 50 Отговор
    вън тулупа и руската мисирка елена от границите на ес. и каскета да вземат към североизточната кочина.
  • 38 *******

    84 11 Отговор
    Ще чакаме разследването на Европа. Ще видим доколко европейските институции са на мястото си и спазват Европейската конвенция за правата на човека. Резултатът ще покаже дали има смисъл от съществуването на ЕС.
  • 39 Когато

    92 31 Отговор

    До коментар #2 от "Бившата":

    Когато отидеш като нея от пет метра да снимаш война, тогава можеш да я наричаш както те падне.

    Коментиран от #140, #225

  • 40 гост

    71 8 Отговор
    Ленчето първо да ни разкрие какво установи испанската прокуратура за къщата в Барселона.Нали тя подаде сигнала преди 2 години,не може да не са я уведомили.
  • 41 и ся ко

    26 60 Отговор
    Така си приказва човека,в затвора ли ще го вкараш ма шматко ?
    Окрадоха България,назначиха си милионери милиционери,че не ги съдиха.Тая за от некви милиционерски изнудвания на ушеви тръгнала революции да прави.
  • 42 Хаджи Хаджи Българин

    35 7 Отговор

    До коментар #7 от "Слава на САЩ":

    Сменяй доктора!
  • 43 🎃кратун

    44 39 Отговор
    Пфууууу,че нагла тая.
    Трябваше да я изгоря още преди 5 години.Сега трябва да изчезвам с 200 на някъде.
    Ама нищо,поне 10 милиарда успях да открадна.Сега ония тъпак ГешеФ да се оправя.
  • 44 гост

    37 43 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Йончева е поръчала проверка, която да бъде извършена от американски специалисти, според които разговорът е воден именно от министър-председателя. Ленчето поръчала,а факти ни го представи като доказано.Смях.
  • 45 Чекмедже Банка " Тулуп"

    61 21 Отговор
    Експертиза не е нужна за барцелонеца, за каскета, за Цвъцко апартамента, кърджалийски п_тки и тям подобни . Затвор! Събуди се народе клет! От 1378г насам сме мачкани! Стига! Не и от свои! Излизайте на улицата и прегазете парламента - това канцерогенно изчадие паразитно !
  • 46 Последни данни-АКТУАЛНО,ИЗВЪНРЕДНО

    12 5 Отговор
    В последното предаване на Диагноза с Георги Ифандиев са изтипосани всичките Убавци.Кой от къде е и за какво се бори "Дежа Вю".Който има здрав разум и е неиндоктриниран с комунизъм,задължително да го изгледа.

    Коментиран от #50, #55

  • 47 Азсъм

    25 32 Отговор
    Борисов на гилотината,но петно върху България е самата тя и нейната скапана партия която създаде мутрите, петно е сър Гей стани шеф,чиито дядо е донесъл детонаторите за да бъде взривена църквата света неделя 1925г. а баща му доказан финансов крадец.
  • 48 Тази още ли е на свобода

    35 54 Отговор
    Авторката на компромати, фалшиви новини, манипулации клиентка на прокуратурата, отворила голямата си уста и бълва змии и гущери. Моят въпрос е кога ще и се снеме имунитета и кой го бави. Защото е разследвана за източване на пари от КТБ и присвояване на пари и съдружничка на избягалият олигарх в Сърбия.

    Коментиран от #103

  • 49 Тази още ли е на свобода

    35 51 Отговор
    Авторката на компромати, фалшиви новини, манипулации клиентка на прокуратурата, отворила голямата си уста и бълва змии и гущери. Моят въпрос е кога ще и се снеме имунитета и кой го бави. Защото е разследвана за източване на пари от КТБ и присвояване на пари и съдружничка на избягалият олигарх в Сърбия.

    Коментиран от #59

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 ЛЕНЧЕТО ЗАЩО НЕ КАЗВА,

    38 25 Отговор
    ...ЧЕ НЯМА РЕЗУЛТАТ ОТ ИСПАНСКАТА ПОЛИЦИЯ ЗА БАРСЕЛОНСКАТА КЪЩА ВЕЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ 2 ГОДИНИ??? ДА НЕ СТАНЕ СЪЩОТО И С ТОЗИ ЗАПИС?????
  • 52 Последни данни-АКТУАЛНО,ИЗВЪНРЕДНО

    6 12 Отговор
    До 50.Що те изтриха бе мой?Нещо озлобе ли,неудобно ли ти станА от истината?

    Коментиран от #60

  • 53 Някой

    34 6 Отговор
    Че кой се е съмнявал...?Кърджалийската ли .... ?Иска и се!
  • 54 123

    6 5 Отговор

    До коментар #6 от "Нормално":

    Нормално е било да си учил когато трябва.Ставате жалки с "компетентни" коментари..Написани неграмотно.Май само иСкаш.А какво ти си направил освен да пишеш тук?

    Коментиран от #66

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 jorj

    37 44 Отговор
    Терористката продължава да трови народа с фалшификати и лъжи !!!!!! На червените терористи никога власт.
  • 57 Иван

    40 11 Отговор
    Бойко, човека отказал да си върне партийната книжка, следователно член на БКП все още, се прави на демократ а не много умните му вярват.....

    Коментиран от #69

  • 58 Варна

    48 22 Отговор
    Ах как му го нахлузи на селянина от Банкя ... - Просто не е истина! :-)
    Голям кеф!
    То беше ясно, че записите са истински а ма сега ... - Винаги най- големият проблем за този селянин е бил самият той!
    Ей сега отивам да пия една ракия по слечая! - Направо ми се оправи настроението.
    Борисов е политиченски труп! - Край с него в Европа!
  • 59 Ами така е

    28 39 Отговор

    До коментар #49 от "Тази още ли е на свобода":

    ИМА ИЗТОЧВАНЕ НА ПАРИ ОТ КТБ И СЕГА ДРАПА СЪС ЗЪБИ И НОКТИ ДА СТАНЕ ПРЕВРАТЪТ ПРЕДИ ПАДАНЕТО НА ИМУНИТЕТА Й!!!!! Л О Г И Ч Н О. А ЗА " ЧАСТНИЯ БИЗНЕС НА БОЖКОВ" - АГЕНТА НА ДС И КГБ - ВЪОБЩЕ НЕ МИ СЕ ГОВОРИ. НЕГОВИТЕ ПАРИ ОТ ТОЗИ ПЕЧЕЛИВ И ОГРАБВАЩ НАШИЯ НАРОД " БИЗНЕС" ОТИВАХА ДИРЕКТНО В Р У С И Я. СЕГА ОЧАКВАЙТЕ КТБ 3 ПРИ ВОЕННАТА ХУНТА НА РАДЕВ. Ч Е С Т И Т О.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 БКП БСП

    28 46 Отговор
    Чета ви коментарите и умирам от СМЯХ. Дъртата комунистка поръчала "експертно" мнение????Интересно ЗАЩО не каза ИМЕТО на тази "ЕКСПЕРТНА" институция??????????

    Коментиран от #74

  • 62 3.14К

    41 7 Отговор
    Искам да видя как изглежда диаграмата, отговаряща на израза: АЗ съм проста кърджалийска "кофа". Предлагам в бъдеще ,когато се пише точният цитат да не се трие от модератора. Предварително Ви благодаря!

    Коментиран от #70

  • 63 ИСТИНАТА Е

    22 8 Отговор
    ЧЕ БЪЛГАРСКИТЕ БАНКИ СА АПЕТИТНА ХАПКА ЗА ВОЕННАТА ХУНТА И...ДИРЕКТНО КЪМ Р.УСКАТА ЛАМЯ.
  • 64 Елена

    17 22 Отговор
    Плаках и лапнах кокала... Тук е добре
  • 65 До 44

    47 21 Отговор
    Ти явно си глух и сляп.Елена преди време е поръчала изследване на записите.РЕЗУЛТАТИТЕ СА ПРИСТИГНАЛИи са АВТЕНТИЧНИ.Борисов е на записите.Йончева,браво ,че помагаш.Много си смела и умна.
  • 66 Мануалните

    13 2 Отговор

    До коментар #54 от "123":

    грешки някакви дребни душици като теб , дори и не могат да си ги представят и пръскат на воля злоба и "акъл" при това ! А самите те - нито коментират по темата , нито познават и боравят с българската граматика ! Трагедия и смях !

    Коментиран от #233

  • 67 ЗА ТЕЗИ, КОИТО СЕ РАДВАТ

    14 34 Отговор
    НА ПАДАНЕТО НА БОРИСОВ - КЪРВАВИ СЪЛЗИ ЩЕ ЛЕЯТ ОТ ОРЕШАРСКИ 2.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Хехе

    13 2 Отговор

    До коментар #57 от "Иван":

    Разликата е,че Бойко има ангажименти към други.
  • 70 Ееееее

    5 16 Отговор

    До коментар #62 от "3.14К":

    КОЛКОТО Е ПРОСТА ДА Е - НЕ Е ПО- П.РОСТА ОТ ТЕБ, БЕЗМ.ОЗЪЧНО СЪЩЕСТВО.
  • 71 Цървул

    24 34 Отговор
    И как тази американска лаборатория е получила база за сравнение? Само от записа на Йончева? Нали трябва да вземат автентична гласова извадка от оригинала(Борисов)? Ами ако и аз извадя запис и твърдя че е на Борисов, кой ще е по-истински,моя или на Йончева?

    Коментиран от #80, #81

  • 72 Елена

    21 30 Отговор
    Алчна съм и грозна
  • 73 Европа

    33 8 Отговор
    Мутрите вън!

    Коментиран от #76

  • 74 ЗАЩОТО

    21 22 Отговор

    До коментар #61 от "БКП БСП":

    ТОВА Е ЕДНА ПИАР АКЦИЯ В ПОМОЩ НА ДС И КГБ. НЯМА ДА ИМА Н И К А К Ъ В РЕАЛЕН РЕЗУЛТАТ. НЕ Е ПОДСЪДНО ДА СЕ ГОВОРИ КАКТО НА ВСЕКИ МУ Е УДОБНО, НОООООО НЯМА НИКАКВО РЕАЛНО ДЕЙСТВИЕ ПРОТИВ ЕЛЕНКА ОТ СТРАНА НА БОРИСОВ. ТОЙ АКО ИСКАШЕ ДА Я ИЗГОРИ - СЕГА ТЯ НЯМАШЕ ДА Е В ЕВРОПАРЛАМЕНТА. ВИЖТЕ И В МЕСТНОСТТА " БУДЖАКА" КЖЙ ЗАГРАЖДА МОРЕТО. М И С Л Е Т Е.
  • 75 Анатема на Сашо Нереза и на СулЮ Пасито

    16 23 Отговор
    Добре правиш Ленче,само където забравяш,че си от същото Котило.
    Най-хубавото с тази сага е,че се самоизяждате.
  • 76 Добре, но...

    8 14 Отговор

    До коментар #73 от "Европа":

    КОИ - А РУСКИТЕ - КОГА????
  • 77 Karosel

    21 23 Отговор
    Еми Борисов беше в Брюксел тая защо не му зададе там на него тея въпроси?
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Последни данни

    10 1 Отговор

    До коментар #60 от "що ме изтриха ли":

    Нема какво да го мислим,рабутътъ е ясна.Държава там няма да има поне още 20г.
  • 80 Presian

    26 3 Отговор

    До коментар #71 от "Цървул":

    Отвсякъде могат да вземат.Включително и от Херо Мустафа.

    Коментиран от #85

  • 81 ТАКА Е

    22 28 Отговор

    До коментар #71 от "Цървул":

    НИТО ЕДНА ЗВУКОВА ЛАБОРАТОРИЯ НЯМА КАК ДА ТВЪРДИ ЧИЙ ТОЧНО Е ЗАХИСЪТ БЕЗ ДА ВЗЕМЕ ПРОБА ОТ РЕАЛНИЯ ПЪРВОИЗТОЧНИК. БОЙКО ДАВАЛ ЛИ Е ПРОБА НА ТАЗИ ЛАБОРАТОРИЯ?????????????????????
  • 82 Бай Стою касапина

    16 4 Отговор

    До коментар #30 от "Миризлив пор":

    Как кой? Човекът в Дубай.
  • 83 Абе ти

    19 2 Отговор

    До коментар #5 от "Долу Русия и България":

    НОРМАЛЕН ЛИ СИ?
  • 84 Маркс и любовникът му Енгелс

    23 31 Отговор
    Щом и тая се намеси, дето не знае какво прави в Брюксел, ясна е работата. Както каза Борисов - чакайте и снимски с малки момченца в пстаята ми. Тоя грозофил спокойно може да се гръмне. И на Станишев няма да му е мъчно за него.
  • 85 О хо хо

    12 20 Отговор

    До коментар #80 от "Presian":

    И ти мислиш, че Херо е съдействала на КГБ агентката от БСП????? Смешен си.
  • 86 Скоро без Имунитет и...

    26 25 Отговор
    Арест и Затвор за Милиончева--ОФШОРКАТА на КТБ и МУСТАКА
  • 87 елементарни постановки

    17 27 Отговор
    Да , автентичен е записа - няма монтаж.

    Ама гласа не е на премиера., а на имитатор,

    Ненчо Балабанов например го имитира абсолютно същия глас.

    Коментиран от #232

  • 88 плевен

    23 11 Отговор
    Всички знаят, че записа е автентичен. Това е най- безсмислено похарченият чувал с долари.
    Ще припомня казаното от бившият министър-председател на царска България, Иван Радославов. Излизайки порядъчно отупан от затвора, той заявява пред чужди журналисти: В моята Родина полицията не бие.
    Някой да вижда разликата?
  • 89 Банкянския карагьозчия

    23 11 Отговор
    Бойко милиардера и Доган сопола ограбиха държавата и народа

    Коментиран от #102

  • 90 БГ МАФИЯ В МС

    13 15 Отговор

    До коментар #78 от "Буда":

    Полицията е спряла камиона с техниката за днешния антиправителствен протест.
    Полицията е спряла камиона с техниката, необходима за провеждането на днешния антиправителствен протест. Това потвърди за БГНЕС един от организаторите на протеста - Велислав Минеков.
    "Камионът е спрян в района на Горни Богров. Без никакво обяснение номерата му са свалени, и той не може да влезе в София", съобщи Минеков.
    Мотивът, с който камионът е спрян, е че "няма лиценз за влизане в София". "Това не е вярно, той има дългогодишен лиценз и той е наличен в КАТ Пътна полиция", съобщи още организаторът на протеста.
    На въпрос как си обяснява задържането на камиона точно преди провеждането на протеста, Минеков съобщи, че "това са елементарни форми на отмъщение, които ще вбесят не само София и софиянци, но и цяла България. И ако камионът не дойде тук навреме, ще призова цяла София да излезе на улицата, и го обещавам".
    Ако няма начин как да проведем протеста днес, тръгваме и блокираме града, съобщи още Минеков.
    БГНЕС потърси и информация от пресцентъра на МВР, но там никой не отговори на позвъняванията.

    Коментиран от #101

  • 91 Johansson

    14 23 Отговор
    Че тиквата е бандит е ясно,Ама тая изперкала баба също е за пандиза.
  • 92 Karosel

    17 22 Отговор
    Вие го представяте като факт, а то е лъжа!
    Милиончева ги дала на нейни познати в САЩ и получила това което е заръчала и сега ще им правят в Европа. Срам, че вместо да сме обединени, ние сами се "топим". Хората в западна Европа и се смеят на тая, както по пред клетката на маймуните.

    Коментиран от #97, #199

  • 93 Густо, майна!

    19 6 Отговор
    Малийййй! Троловете полудеха! Ми ся кой ще Ви храни?! Анаааа, мотиката Ви зове!
  • 94 В неделя

    11 20 Отговор
    Борисов щял да събира спец.службите и да вкарват между протестиращите кримита,за да правели зулуми и да се спрат протестите и да се очерни Радев.Четете ,,Афера бг".Този наистина иска кръв.

    Коментиран от #227

  • 95 Хаджиментов

    21 22 Отговор
    Ако един монтиран запис се пусне и запише от друго устройство, няма да има никакви следи от монтаж. С днешните устройства може да се постигне идеална синхронизация във всяко звукозаписно студио, а който трябва има още по-добра техника.
    Така, че "раззследващата журналистка" да си бодне разследването на шапката.
  • 96 ОПААААААА...Я А ВИДИМ СА... ФАТМАКА

    14 15 Отговор
    КАКВИ ги е свършил ,така по... КГБейски!
    .."Страшен скандал, ФАТМАКА не приема ОСТАВКАТА на Шефа на НСО !Негови хора са дали НАРЕЖДАНЕ на ОХРАНАТА на ДУАН(Агент САВА).. нарочно да не се легитимират пред СОРОСА ..РИСТЕ ИВАНОВ ,..за да СТАНЕ СКАНДАЛ!!"😂 Всичко е БИЛО ПЪЛНА ПОСТАНОВКА,..
    ФАТМАКА поема.. салама на Дуан ,Защото е стар ДРУГАР!😂
    ОСТАВКА ФАТМАК
  • 97 Густо, майна!

    5 1 Отговор

    До коментар #92 от "Karosel":

    Ай, ай, ай, нещо много приветливи станахте към критиците...
  • 98 милиционера м манев

    8 11 Отговор
    Тази много лъже, ШЕФА е аскет.
  • 99 Karosel

    15 20 Отговор
    Станишев я усети навреме тая скукарджа!
  • 100 Мордекай

    20 20 Отговор
    Тя милиончева вече излъга за един такъв запис , забравихте ли. Флашки по пощата , дискове , ама не са оригиналните , с една дума ИЗЛЪГА. Това ще да е за втори път , за записите де , иначе тя си лъже редовно , не че я виждаме много, много.Абе обича да лъже , обича да се скатава и да си дава по 12000 лв заплата докато стои от офшорни сметки на цветан василев, за затвора е отдавна , милиончева.
  • 101 БГ МАФИЯ В МС

    22 12 Отговор

    До коментар #90 от "БГ МАФИЯ В МС":

    леле мале изгоря тиквеника мафиот Бойко. КОЙТО НОЖ ВАДИ ОТ НОЖ УМИРА. ОГИН ПО ТИКВАТА НА ТОЛУПА ТЪП РАЗБОЙКО.

    Коментиран от #110

  • 102 ИСТИНАТА Е

    18 2 Отговор

    До коментар #89 от "Банкянския карагьозчия":

    ЧЕ БЪЛГАРСКИТЕ БАНКИ СА АПЕТИТНА ХАПКА ЗА ВОЕННАТА ХУНТА И...ДИРЕКТНО КЪМ Р.УСКАТА ЛАМЯ. А ЗНАЕМ КОЙ ОГРАБИ КТБ. Ш.ИШИШИ НЕ Е ЛИ КГБ ИЛИ САМО ДОГАН Е???

    Коментиран от #105

  • 103 Да, бе

    16 8 Отговор

    До коментар #48 от "Тази още ли е на свобода":

    Приказваш си глупости. Нали тя осъди твоя вожд за лъжа. Това не го ли пише на листата от които гледаш с какво евентуално можеш да си запазиш службичката.
  • 104 ФЕН

    16 11 Отговор
    Тоя пък рептил, от къде изпълзя!?
  • 105 А и Д.П.С.

    11 4 Отговор

    До коментар #102 от "ИСТИНАТА Е":

    ГЛАСУВА ПРОТИВ ГЕРБ, АКО НЕ СИ СПОМНЯТЕ ВЕЧЕ.
  • 106 Манго

    19 13 Отговор
    Отвори си устата и замириса на червена сп*рма...
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 ГЕШЕВ ДЕЙСТВАЙ С ТЕБ СМЕ

    23 22 Отговор
    Милиончева, с офшорката и прехвърлените милиони от банката на Ц.Василев .Това ни е по- интересно да научим -колко и как прибра милиони от тази БАНКА. А ти понеже си много ЧЕСНА ,ЧИСТА КАЛУДА,защо не пожела сама да свалиш имунитета си, и да съдействаш на прокуратурата.Такава чистота като тебе ,не и отива да си трае и да се надява да и се размине.
    Що се отнася до Борисов,Ако всичко онова което изнесено като компромати за него/ОТ ВАС/,беше вярно ,ДО СЕГА АМЕРКАНСКОТО И ЕВРОПЕЙСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ ДА БЯХА ПРИКЛЧИЛИ С БОРИСОВ..
    А ВИЕ ,ВЪРЛИТЕ КОМ.ИЗЧАДИЯ СТЕ БЕСНИ ,ЧЕ С ВСИЧКАТА ТАЗИ ПОМИЯ ,КОЯТО ИЗЛИВАТЕ С/У НЕГО НЕ ХВАЩА ДЕКИШ ,И СЕ ЧУДИТЕ КАКВИ ПОШЛИ ВАРИАНТИ НА УДАРИ ПОД КРЪСТА ДА СЪТВОРИТЕ В КОМБИНАЦИЯ С МУТРОМИЛИАРДЕРИТЕ,В ЧАСТНОСТ С БОЖКОВ и ЦВ ВАСИЛЕВ. А МЕТЕЖНИКА ФИГУРАНТ СЕ ОКАЗА ДОБРЕ ПОДБРАН ,ИЗДИГНАТ ОТ ВАС ПО КОМАНДА НА СЪЩИТЕ МИЛИАРДЕРИ,РАЗБИРА СЕ С УГОВОРКА ЗА ОТПЛАТА. ТАКА, ЧЕ ПРОИЗТИЧЙКИ ТИ ОТ ЕДНО ТАКОВА ПОТЕКЛО ,НЕ СИ РАЗЛИЧНА ОТ ТЯХ..ЩЕ ТЕ ВИДИ И ТЕБЕ В СЪДА..ГЕШЕВ СИ ЗНАЕ РАБОТАТА..А ТИ ДО ТОГАВА В АГОНИЯ НА ОЧАКВАНЕ .ЗНАМ ,ЧЕ ТОВА Е НАЙ–МЪЧИТЕЛНИЯ ПЕРИОД ,ПРЕД НЕИЗВЕСТНОТО КОЕТО ПРЕДСТОИ..

    Коментиран от #154

  • 109 гост

    18 11 Отговор
    крадците викат дръжте крадеца бе я вървете си евете маиката
  • 110 По точно е

    17 13 Отговор

    До коментар #101 от "БГ МАФИЯ В МС":

    КОЙТО ВСИГА ЮМРУК - ОТ ЮМРУК УМИРА. РАДЕВ ДА СЕ МОЛИ НА Р.УСИЯ ЗА ПОДКРЕПА ЗА МТОРИЯ 9ТИ КЕПТЕМВРИ, ЧЕ БЕЗ НЕЯ ОРЕШАРСКИ 2 И КТБ2 СА НЕВЪЗМОЖНИ.
  • 111 Ким ЧенУн

    21 15 Отговор
    Ти, червена к*рво си петно за нацията...
  • 112 Майко мила

    18 16 Отговор
    Тая селска ****а,да каже колко пари прибра от фалита на КТБ,след това да се обяснява
  • 113 Уяууу

    17 7 Отговор
    Само да попитам за един приятел,Елена Йончева от младежкото БСП ли е?

    Коментиран от #117

  • 114 Цвета Караянчева

    25 4 Отговор
    Аз вярвам на г-н Борисов, не съм слушала записа но ми казаха че там ставало дума за една друга Цвета Караянчева от Кърджали а не за мен!

    Коментиран от #116

  • 115 Истината Е, че

    19 18 Отговор
    ГЕШЕВ ИМА ПОДКРЕПАТА НА КЬОВЕШИ, А ЛЕНЧЕТО - ПОДКРЕПАТА НА КГБ. ЧИСТА РУСКИНЯ Е. ПРОВЕРЕТЕ. НЕ ДАВАЙТЕ БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ ТРЕТИ ПЪТ ОГРАБЕНА ОТ РУСКАТА МАФИЯ !!!!!
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Аааа не

    12 5 Отговор

    До коментар #113 от "Уяууу":

    ОТ РУСКОТО МЛАДЕЖКО К.Г.Б.
  • 118 Бившият

    12 5 Отговор

    До коментар #2 от "Бившата":

    Боко щото не е бил комунде, а???
  • 119 месара

    16 11 Отговор
    като каква се явява фотаджийката елена брюкселска в Европарламента ?!
  • 120 Уяууу

    21 14 Отговор
    Грешката на Бойко Борисов,беше да вдигне стандарта на живот..Сега вече ми теглите по едня()..,но да погледнем реално,високи цени на жилищата,тоест хората имат пари,доста по нови коли по улиците,семейства с две коли,развит транспорт,доста средни предприятия,подобрена инфраструктура,развитие в земеделието ,,,еее да попитам Елена Йончева при БСП не са ли само празни завоалирано приказки...
  • 121 Уяууу

    18 12 Отговор
    Да попитам обективно хората във форума под статията,по зле ли живеят сега,отколкото по времето на тройната коалиция.Всеки да си зададе въпроса,а това ,че Елена Йончева е в немилост ,борейки се за власт,не е мой,а нейн бизнес
  • 122 Ултраефектна, руса и синеока

    23 19 Отговор
    Целта на тия протести не е свалянето на Герб от власт, а завръщането на комунизма! Комунизмът си отиде през 1989 година и това е абсолютно необратим процес ако ще да подскачате не 30, а 130 години по площадите, та ако ще и да започнете да пълзите по жълтите павета! А и защото вашият главен протестиращ Радев е циганин и не може да бъде президент на нас чистите българи! Няма ли кой да му го каже в очите, да го заплюе и да му ебе_майката_циганска на селския тарикат? Това е един сивокож мургав_мангал който не става дори и за чистач на президентството! Когато ние нацистите вземем властта, вашият Радев ще е първият измежду вас който ще бъде направен на сапун в новите концлагери!

    Коментиран от #144

  • 123 Мутреса

    14 3 Отговор

    До коментар #1 от "2loop":

    Това не е вярно! Хабиби е Женталмен, говори нежно, ласкателно и с френски акцент. Гледа в големите кафяви очи и ни нарича високопланински птички. Не спазва винаги правилата- кара с 200, влиза в забранени улици и непризнава червената светлина. Но пък обича слънцето на Агиа гръцка и полъха на Средиземноморски бриз из хълмовете на Каталуния. Ех, дай Боже такъв мъжкар на всяка дама... да си го хване и да си го снима, снима до крайно изтощение.
  • 124 Честно да ти кажа Ленче

    15 14 Отговор
    Вече не си интересна,ама хич...!
  • 125 898

    20 10 Отговор
    Баце изгоря като факла!Кьовеши ще го разкатае!
  • 126 Уаууу

    8 13 Отговор
    Протеста не трябва да се подава на партийните интереси ,мин ме интересува записа за Елена Йончева,колкото тя се интересува от моето и вашето благополучие..Силата на протеста тряб1ва да задържи Бойко Борисов на власт и с натиск и обществен гръб да бъде принуден да промени законодателната система и да се пребори с корупцията..Елена Йончева не е за тая работа сякаш
  • 127 Много си необразован

    4 4 Отговор

    До коментар #116 от "Много си млад":

    Има един литературен похват наречен САРКАЗЪМ, не е лошо да си обогатиш оскъдните знания.

    Коментиран от #133

  • 128 Ако Българския Народ в ДОБРЕ

    15 3 Отговор

    До коментар #10 от "И Европа са мафия с чекмеджета":

    Няма да се интересува кой го управлява, даже и Талибанин да е на власт! В Европа краденето е дискретно без да хората да го усетят. Тук тези наглеци, нахални, диктатори са решили да ни ощетят МНОГО. С какво сме заслужили това, като нация? Ние ли сме най големите будали на ЕС? Да ама НЕ! Оставка, Разследване и Затвор!

    Коментиран от #131

  • 129 Брах ви лайката гербаджийска

    17 10 Отговор
    Има ли вой на прости гербаджийски **тки
  • 130 Баце

    8 5 Отговор
    Спукана ти е работата, Баце...! Няма сила която да те спаси! Ама кът си прост- прост си! И май не ти е толкоз лесно! То ако беше малко по-непрост щеше да си къташ в Барцелона с манекенката, ама на, като са те хванали кукловодите няма пускане, братиньо!
  • 131 А беее

    15 7 Отговор

    До коментар #128 от "Ако Българския Народ в ДОБРЕ":

    ЗАЩО НЕ ВИКАШЕ ОСТАВКА, РАЗСЛЕДВАНЕ ЗАТВОР!!!, КОГАТО Д.П.С. ЧРЕЗ ШИШИШИ ОКРАДЕ КТБ, А НАРОДЪТ НИ ПЛАТИ ЗА ТОВА ИЗТОЧВАНЕ КЪМТО Р.УСИЯ??? А? С КАКВО СМЕ ЗАСЛУЖИЛИ РУСКИТЕ МАФИОТИ ДА НИ КРАДАТ ЗА 3ТИ ПЪТ ???? А?
  • 132 4572

    12 7 Отговор
    А как оригинала на записа, който е само един, е у тебе?

    Коментиран от #136, #137

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 БАТЕ БОЙКО ..

    12 3 Отговор
    Не Е ЗА МИНИСТЪР. ....МНОГО ПРОСТАШКИ ГОВОРИ
  • 136 Е, ясно е

    6 4 Отговор

    До коментар #132 от "4572":

    ...че другарите от К.Г.Б. са и го преотстъпили.Все пак е техен човек.
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Другия с коня

    11 9 Отговор
    Ако Шкумбата го е направил каква Намеса ще има в Записа ,Йончева...Разбира се,че ще е Автентичен.На времето Имитираше Тодор Живков,та глада на Бойко ли ще му се Опре....И занимсваш Цяла Европа с тази Глупост,а не кажеш за Офшорката и парите от КТБ....
  • 139 Ха ха ха

    13 2 Отговор

    До коментар #133 от "Литератор":

    Употребата на обидни думи, епитети и квалификации е знак за творческо безсилие и интелектуален дефицит.

    Коментиран от #161

  • 140 Ети

    7 12 Отговор

    До коментар #39 от "Когато":

    Ти си бил там и си и светил, че е снимала война, а не режисирана сценка, както е разказано за това от запознати?
  • 141 Уяууу

    13 7 Отговор
    Дразни ме факта,че енергията на младите се впряга в служба на партийните интереси на БСП и олигархични кръгове.Няма ли кой да им обясни,че не падането,а натиска върху едно правителство ,ще го направи ефективно..В противен случай,пада Бойко,идва Йончева и след 20 години децата на тези младежи ще са същите употребени,като самите тях..

    Коментиран от #146, #158, #195

  • 142 Ами като няма какво да кажете- полайте с

    11 5 Отговор

    До коментар #2 от "Бившата":

    Интересно е колко от защитниците на Борисов ще се покаят - имам предвид най-вече ония, които го бяха обкръжили , когато той лъжеше, че този запис просто не си струва да бъде взимането под внимание, защото е фалшив...

    Коментиран от #149, #169

  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 ЕЙ, Х.ИТЛЕР

    9 2 Отговор

    До коментар #122 от "Ултраефектна, руса и синеока":

    Само първото ти изречение е вярно. Не забравяй, че който сапун прави - на сапун става. Знай, че има Бог!
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Енергията,

    13 12 Отговор

    До коментар #141 от "Уяууу":

    упражнена в неправилна посока, е разрушителна. И престанете да плашите с измислени от призраци. Йончева е много по-достоен и кадърен човек от Борисов - и много по- смел!

    Коментиран от #153, #159

  • 147 Бат Вальо

    12 11 Отговор
    Ленче, чедо, спри да се излагаш!!!
    Първо: ако това, дето казваш е истина, щеше да обявиш коя е лабораторията, да дадеш данни за контакт, да приложиш официални документи! И за най-неосведомените е ясно, че ползваш стари ченгенарски номерца за дезинформация!!! НАГЛО ЛЪЖЕШ!!!
    Второ: Ти защо още си на свобода!!!

    Коментиран от #152

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 А ти как разбра

    9 13 Отговор

    До коментар #142 от "Ами като няма какво да кажете- полайте с":

    ...че е истински? Понеже Ленчето от КГБто така каза???? НЯКАКВИ ДОКУМЕНТИ И ЗАКЛЮЧЕНИЯ ДА ВИДИМ ДОРИ И НА АНГЛИЙСКИ?????? ЩОТО ЛЕНЧЕТО СКОРО ЩЕ СЕ ЗАПОЗНАЕ С ЕДНИ ДРУГИ ДОКУМЕНТИ. НА БЪЛГАРСКИ.
  • 150 гост

    16 1 Отговор
    Истина е!Имаме си ПРОСТА КЪРДЖАЛИЙСКА П.ТКА
  • 151 В.В.П.

    10 7 Отговор
    ТЮФЛЕКА,ТОЛУП,СЕ ВЗЕ МНОГО НАСЕРИОЗНО....ВУЛГАРЕН И КОРУМПИРАН,,РАЗИГРАВА СИ НОМЕРАТА,КАКТО МУ Е КЕФ......БРАВО ЕЛЕНА,,,
  • 152 гост

    13 3 Отговор

    До коментар #147 от "Бат Вальо":

    Бoлecтнoтo cъcтoяниe "тулуп" нe e зaрaзнo.Тoвa e дрecирoвкa кaтo нa тулупa и в cънищaтa зaпoчвaт дa му ce привиждaт кoмуниcти,бaнaни,кoрнeлиeвци ,oбири нa бaнки,рeшeтникoвци и т.н.
    Oбикнoвeнo при някoи cъcтoяния излизa пянa нa уcтaтa cъпрoвoдeнo c oбилнo пoдмoкрянe.Тoй винaги e гoтoв дa цeлунe "oщe пo-нaдoлу".Мeчтa - дa ce дoбeрe дo държaвнoтo зa дa прeрaзпрeдeля.В чacтния ceктoр изнacя дървa зa oгрeв,cтрoи /и рeмoнтирa/ ит.н..И чaкa cлидвaщия кeлeпир!Дoвoлeн e oт нacтoящeтo нo нe питa дeцaтa cи a и нe прeдпoлaгa ,чe вcякa влacт e ВРEМEННA!
  • 153 Май

    8 8 Отговор

    До коментар #146 от "Енергията,":

    САМО ТИ СМЯТАШ ТАКА И НЕЙНИТЕ ЧЕРВЕНИ
    ДРУГАРИ И ДС - ОФИЦЕРИ. БРАВО!
  • 154 гост

    8 2 Отговор

    До коментар #108 от "ГЕШЕВ ДЕЙСТВАЙ С ТЕБ СМЕ":

    Бoлecтнoтo cъcтoяниe "тулуп" нe e зaрaзнo.Тoвa e дрecирoвкa кaтo нa тулупa и в cънищaтa зaпoчвaт дa му ce привиждaт кoмуниcти,бaнaни,кoрнeлиeвци ,oбири нa бaнки,рeшeтникoвци и т.н.
    Oбикнoвeнo при някoи cъcтoяния излизa пянa нa уcтaтa cъпрoвoдeнo c oбилнo пoдмoкрянe.Тoй винaги e гoтoв дa цeлунe "oщe пo-нaдoлу".Мeчтa - дa ce дoбeрe дo държaвнoтo зa дa прeрaзпрeдeля.В чacтния ceктoр изнacя дървa зa oгрeв,cтрoи /и рeмoнтирa/ ит.н..И чaкa cлидвaщия кeлeпир!Дoвoлeн e oт нacтoящeтo нo нe питa дeцaтa cи a и нe прeдпoлaгa ,чe вcякa влacт e ВРEМEННA!
  • 155 Активист на БКП

    7 2 Отговор
    Точно 23 часа след новината сте ! Тя я съобщи снощи в Шоуто на Слави
  • 156 Zoro

    11 9 Отговор
    Крадеца вика дръжте крадеца.Едно време като бях тийнейджър си мислех че тоя пореден парцал е истински журналист. Безсрамна партийна сволоч, фурнаджийска лопата и слуга на властимащите.
  • 157 В.В.П.

    13 10 Отговор
    НЯМА ПО ГОЛЯМО НАКАЗАНИЕ,,ОТ ТОВА ДА ТЕ УПРАВЛЯВА КОРУМПИРАНА И ВУЛГАРНА ТИКВА.....И ГЛУТНИЦАТА ОКОЛО НЕГО....ПОЗОР... ИЗВРАЩЕНИЕ,,.

    Коментиран от #162

  • 158 Уяууу

    9 7 Отговор

    До коментар #141 от "Уяууу":

    Никой не оспорва качествата на руската школа,по скоро обратното.Тези деца са израснали с мисълта как да ни управляват.Ние за Йончева сме овце,така се нарича простолюдието в техните кръгове.. Сеят омраза,рискуват живота на младите хора,онеправдани са...Те дори са забравили да мислят от надменност..
  • 159 Уяуу

    10 7 Отговор

    До коментар #146 от "Енергията,":

    Никой не оспорва качествата на руската школа,по скоро обратното.Тези деца са израснали с мисълта как да ни управляват.Ние за Йончева сме овце,така се нарича простолюдието в техните кръгове.. Сеят омраза,рискуват живота на младите хора,онеправдани са...Те дори са забравили да мислят от надменност..
  • 160 Аве Адолф Хайлллл

    12 9 Отговор
    А , йончева ,пак са ти дали да пилееш московски пари за псевдоексертизи , ма много разточителни тия твоЙте кукловоди бе ......

    Коментиран от #166

  • 161 ПЪРВО

    6 4 Отговор

    До коментар #139 от "Ха ха ха":

    СИ ПРОЧЕТИ СОБСТВЕНИЯ КОМЕНТАР ЗА КАРАЯНЧЕВА. ПРИДЪРЖАЙ СЕ КЪМ СОБСТВЕНИТЕ СИ СЪВЕТИ.

    Коментиран от #163

  • 162 ЩО БЕ

    6 7 Отговор

    До коментар #157 от "В.В.П.":

    ЩО НЕ СЕ ОПРАКА НА КЬОВЕШИ, КОГА ТЕ КРАДЕ А. ДОГАН ЧРЕЗ ШИШИШИ И ОВЪРША КТБ. А??? ИЛИ И ЗА ТЕБЕ ИМАШЕ????
  • 163 Ха ха ха

    5 1 Отговор

    До коментар #161 от "ПЪРВО":

    Придържам се стриктно, въздържах се да цитирам как я определи Вожда
  • 164 Малееееееее,Тая каква голяма работа била

    14 12 Отговор
    То ФБР ,то Министерство на правосъдието на САЩ,то Европейски съдилища ,абе направо ми паднаха и очилата и шапката от тоя шемет наречен Йончева.А ма Еленка на тебе лично ли ти се обадиха, даже преди да осведомят европейските съдилища ? Я им кажи имената на лаборантите и та да бъдат издирени и официално да потвърдят това което дрънкаш.Чакаме и официално потвърждение от Европейските съдилища.Еленке май приготвят и стари манджи,които хващат дикиш при глупацитеумай май маршируващите ви пооредяха,май тия с тия партенки в
  • 165 Еленка,май с тия

    13 14 Отговор
    Партенки подгрявате утрешните бузлуджани,май мръснишките ви аудиузапписи ви свършиха?Чуй ме сега аз какво ще ти кажа-ти еленка си една една невероятна интригантка,кариеристка до мозъка на костите си и изключително проста защото още ни си разбрала ,че в България не всички са малоумни и много добре разбират кой колко струва,а ти струваш 0 лв.Ясно!
  • 166 пак ббб

    16 6 Отговор

    До коментар #160 от "Аве Адолф Хайлллл":

    Отдавна беше време да се извика, че царя е гол-този "премиер" е най-отвратителния индивид -вижте му физиoнoмиятa на вашия бос Капо ди тути капи-излъчвa вcички нeгaтивни чeрти нa чoвeкa: aлчнocт, зaвиcт, злoбa, cтрaх и oмрaзa... никaквa милocт зa него...caмo OCТAВКA И ЗАТВОР!!!

    Коментиран от #171

  • 167 Доротея

    10 4 Отговор
    Докато не бъде потвърдено от Лабораторията на КГБ - не вярвам! Тези на Запад са много по корумпирани, просто защото имат повече пари за крадене! И тези пари, които уж отпускат, с няколко прости хода се озовават пак при тях в сметките на началниците! Преди време например отпускат огромна сума на Гърция, но със задължението голяма с част от тях да се закупи въоръжение от тези, които ги отпускат.
  • 168 оня с коня

    16 10 Отговор
    Да каже Йончева :1/КОЯ е Амер. Компания,в чиято Лаборатория са направени изследванията на Записа- КОНКРЕТНО НАИМЕНОВАНИЕТО Й.2/ОТ КЪДЕ се е сдобила Йончева с ОРИГИНАЛА на Записа,защото КОПИЯ НЕ ПОДЛЕЖАТ на Анализ и Изследване.3/ЗАЩО България научава подобна "Новина" от Йончева а не по Официялен Път от Европаламента,или от Посланика на САЩ е нас.И накрая...След като за да се предпазим от Корона-вируса носим Маски,защо Йончева след като се страхува че ще бъде "Изгорена" не ходи със ПОЖАРОГАСИТЕЛ?

    Коментиран от #186, #189

  • 169 Васко Гроргиев

    7 0 Отговор

    До коментар #142 от "Ами като няма какво да кажете- полайте с":

    И Борисов е комунист
  • 170 Бат Вальо

    11 6 Отговор
    Склонен съм и аз да поискам оставката на Гешев - ЗАЩО ТАЯ ОЩЕ СТОИ НЕОСЪДЕНА, ЗАЩО ЦЕЦО МУСТАКА И ЧЕРЕПА ОЩЕ НЕ СА НАПЪХАНИ В ЧУВАЛИ И ДОСТАВЕНИ КАТО КОЛЕТНИ ПРАТКИ В БЪЛГАРИЯ, ЗАЩО ОЩЕ НЕ ЗНАЕМ ИСТИНАТА ЗА БРУТАЛНИТЕ ПРИВАТИЗАЦИОННИ СДЕЛКИ, А, ЗАЩООООООООО?!?!?!?!?!

    Коментиран от #173

  • 171 Доротея

    4 1 Отговор

    До коментар #166 от "пак ббб":

    ,,Новите дрехи на царя" е първата книжка, която прочетох от местната библиотека. Още в детската градина или първи клас! На един дъх и на следващия ден пак, но втората и третата не си спомням:

    ,,— Ах, колко хубави са новите дрехи на царя! Каква чудесна мантия! Как хубаво му стои!

    Никой не искаше да каже, че не вижда нищо, защото никой не искаше да мине за глупец или за некадърник. Нито едно царско облекло не бе извиквало досега толкова голям възторг.

    — Гледайте, гледайте, царят е съвсем гол! — извика изведнъж едно дете.

    — Господи, чувате ли какво казва невинното дете! — рече баща му и всички започнаха да предават думите на детето.

    — Да, да, царят е съвсем гол! — извика най-сетне целият народ.

    Царят беше поразен. Нему също се струваше, че народът е прав, ала си мислеше: „Все пак шествието трябва да се изкара докрай!“.

    И прислужниците продължаваха да вървят все тъй тържествено след него и да носят краищата на въображаемата мантия."

    Така ще е! Нет алтернатива!

    Коментиран от #175

  • 172 Владов

    9 2 Отговор
    "Американски експерти потвърдиха"😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂.....
    Нищо де при Бай Ганьо работи....

    Коментиран от #174

  • 173 Ами защото

    8 1 Отговор

    До коментар #170 от "Бат Вальо":

    ...преди Геша бяха Цацата и Борката Велчев - розовият прокурор.А срещу тях никой не ревеше.
  • 174 Пък и

    7 4 Отговор

    До коментар #172 от "Владов":

    ...много артистично прочетено. Добър опит. Задобряват тия с артистичните заложби от дс и кгб.
  • 175 ТОЧНО

    9 3 Отговор

    До коментар #171 от "Доротея":

    МНОГО ДОБРЕ ПАСВА НА РАДЕВ. ВОАЛЧЕТО ОТ КГБ СКОРО ЩЕ СЕ РАЗТВОРИ СЪВСЕМ. НА 30ТИ.
  • 176 чичо

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "чичо":

    Като си гледам плюсовете май нищо не ви е ясно.Като ви знам акъла, как можах да ви надценя.
  • 177 Ъъъъъъъ

    6 3 Отговор
    " Публикувано във факти.бг: Имате забрана за публикуване на коментари"...??? Местим го в другия крачол....
  • 178 Чата

    10 11 Отговор
    Преводачката на гламавия премиер е заявила, че повече не желае да превежда на толкова прост човек! Какво повече да коментираме?! Направо да и дадат народна пенсия като за 1 категория труд, солидно обезщетение и орден ,,Тиква със зелеви риста и 2 кауня"!

    Коментиран от #181

  • 179 чичо

    0 3 Отговор

    До коментар #11 от "чичо":

    Като си гледам плюсовете май нищо не ви е ясно.Като ви знам акъла, как можах да ви надценя.
  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 истината 2

    7 12 Отговор
    БРАВО НА ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА.ТЯ Е СМЕЛА ЖЕНА,КОЯТО Е ПРАВИЛА НАЙ ГОРЕЩИТЕ РЕПОРТАЖИ ОТ ВОЕННИТЕ ДЕЙСТВИЯ ПО СВЕТА.ДОРИ Е БИЛА И ПРИ ХОРАТА НА БИН ЛАДЕН.НО СЕГА ЩОМ КАТО ИЗВЕСТНА АВЕРИКАНСКА ЛАБОРАТОРИЯ ,КОЯТО РАБОТИ С НАЙ ГЛАВНИТЕ СТРУКТУРИ В АМЕРИКА, Е ДОКАЗАЛА ИСТИННОСТТА НА ЗАПИСА.ЕТО ,СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ КАКЪВ ГОЛЯМ ИДИОТ -ПРОСТАК НИ УПРАВЛЯВА.И НЕ СЕ ЛИ ВЪЗМУЩАВАТЕ И СРАМУВАТЕ ОТ ТОВА.ДАНО БЕЛГИЙСКИТЕ ВЛАСТИ ДА СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА.И ТЕЗИ ОТ ЕВРОПАТА ДА СЕ УВЕРЯТ С КОГО СИ ИМАТ РАБОТА.А ТОЙ ,АЗ СЪМ ПРОСТ УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА НА АВТО ПИЛОТ.ЗНАЕ САМО ДА ЛЪЖЕ И ИЗКУСНО ДА КРАДЕ ОТ НАРОДА.

    Коментиран от #193

  • 183 истината 2

    8 8 Отговор
    БРАВО НА ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА.ТЯ Е СМЕЛА ЖЕНА,КОЯТО Е ПРАВИЛА НАЙ ГОРЕЩИТЕ РЕПОРТАЖИ ОТ ВОЕННИТЕ ДЕЙСТВИЯ ПО СВЕТА.ДОРИ Е БИЛА И ПРИ ХОРАТА НА БИН ЛАДЕН.НО СЕГА ЩОМ КАТО ИЗВЕСТНА АВЕРИКАНСКА ЛАБОРАТОРИЯ ,КОЯТО РАБОТИ С НАЙ ГЛАВНИТЕ СТРУКТУРИ В АМЕРИКА, Е ДОКАЗАЛА ИСТИННОСТТА НА ЗАПИСА.ЕТО ,СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ КАКЪВ ГОЛЯМ ИДИОТ -ПРОСТАК НИ УПРАВЛЯВА.И НЕ СЕ ЛИ ВЪЗМУЩАВАТЕ И СРАМУВАТЕ ОТ ТОВА.ДАНО БЕЛГИЙСКИТЕ ВЛАСТИ ДА СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА.И ТЕЗИ ОТ ЕВРОПАТА ДА СЕ УВЕРЯТ С КОГО СИ ИМАТ РАБОТА.А ТОЙ ,АЗ СЪМ ПРОСТ УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА НА АВТО ПИЛОТ.ЗНАЕ САМО ДА ЛЪЖЕ И ИЗКУСНО ДА КРАДЕ ОТ НАРОДА.
  • 184 Политолог

    11 9 Отговор
    Всичко което казва Елена Йончева е лъжлива новина
  • 185 АрхНикола Пеев

    10 7 Отговор
    Ленче, видях и снимах къщите ви "за гости" с.Лозенец на морето. С крадени пари от КТБ ли ги построихте и съветските другари ти платиха?
  • 186 Госあ

    8 7 Отговор

    До коментар #168 от "оня с коня":

    😂 на тебе ли дава отчет бе ? Не, ЕК и прокоратура ще каже. Ако не се направят на ударени, но вече прасетата от енп не са еднолични, така че ще кажат. Не се притеснявай. Съсипа го Йончева тоя тиквеник 😂 Браво Елена ! Професионалист ! Много добро произношение, между другото. Да поясня, който не знае поне малко френски е за конюшните Още от Шарлеман е така. Това е всеизвестно. А баце дори малко английски не знае 😂 премиер тръгнал да става 😂

    Коментиран от #187

  • 187 Госあ

    4 0 Отговор

    До коментар #186 от "Госあ":

    * прокуратура 😄 да не вземе некое даскалче пак да поправя у факти
  • 188 Госあ

    14 6 Отговор
    Йончева е обвинена от прокуратурата в „изпиране" на 333 000 евро от КТБ, извършено между 13 юни 2012 година и 6 ноември 2014 (датата, на която съдът обяви фалита на банката). Според обвиненията на специализираната прокуратура, Йончева е знаела, че парите са предварително източени от КТБ от мажоритарния ѝ собственик Цветан Василев. ВЪПРОСЪТ: КАК Е ВЪЗМОЖНО Йончева да е била наясно с престъпния произход на въпросните 330 000 евро, след като в онзи период не само голяма част от държавните фирми и институции, но и цели общини и дори партии държаха парите си в КТБ. Толкова по темата.

    Коментиран от #196

  • 189 Посланика на САЩ

    10 3 Отговор

    До коментар #168 от "оня с коня":

    Като генерал-губернатор на територията България моето задължение е да ви управлявам, а не да ви обяснявам гласът от записа на напряко легналият тюлен ли е или не!
  • 190 Бошев

    10 4 Отговор
    Че то елементарено отдавна е ясно само Ваньо Гешев се прави на 3 и полвина
  • 191 народ

    5 6 Отговор
    Трябва да си не знам какъв изр-д за да не си подваш оставката!
    Мутрите ВЪН!
  • 192 незнайко

    7 3 Отговор
    Като се каже американски експерти всякаш Господ е направил експертиза . Разбира се, че няма да има монтажи в записа след като този "глас" си говори съвсем спокойно и СЕ ЗАПИСВА !!! Защо не кажат кой е правил записа ??? Защото не могат !!!
  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 Ти си от старите ленти

    3 1 Отговор

    До коментар #141 от "Уяууу":

    Многоуважаеми, дразнещ се, ти си усмивка от старите ленти! Всичко тече и се променя (Панта рей)!
  • 196 Милионите

    7 2 Отговор

    До коментар #188 от "Госあ":

    Милионите на премиера в КТБ в сметките на поставените му лица АС и ВС, които си ги спасиха с цесии и врътки, но тези неща не са направили впечатление на Гешевт. Кои са тези АС и ВС , които изчезнаха от първоначалните списъци ли? - А.Сталийски и В.Сечкова!
  • 197 Хитър Петър

    4 2 Отговор
    В частен крръг всеки може да си говори всичко. Тази как ли си е говорила със Станишев, когато са били на 4 очи?
  • 198 ГазоНосеЦ

    8 4 Отговор
    Абсурд е това да е гласа на Бойко ! А и това не е неговия речник. Изказът му се характеризира с изящен и фин говор , прецизно избиране на думите и отчетливото им казване , БЕЗ НИКАКЪВ диалект ! Явно пак Станишев , Орешарски , Радев , а дори и Путин му правят гадни провокации....Лоши чиляци !
  • 199 гост

    3 0 Отговор

    До коментар #92 от "Karosel":

    Каросел,каросел - с 200 а?
  • 200 хидрогениране

    7 4 Отговор
    Шайката се опитва да ни убеди , че БОЙКОВЩИНАТА е непобедима. Но народа не иска да се съгласи с това. От нас зависи дали ще издигаме ПРОСТАЩИНАТА и БАЙГАНьОВЩИНАТА в култ и новата ни национална доктрина ! Лицемерът мегаломан НЕ Е и НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ пример за РОДИНАТА ни !
  • 201 Хитър Петър

    8 6 Отговор
    Тази защо не публикува заключението на тези експерти за да видим и ние какво точно са написали. Отдавна почти никой не и вярва.
  • 202 Див

    4 5 Отговор
    Лъжа
  • 203 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 204 гост

    8 1 Отговор
    Очаквано. Не сме се съмнявали кой говори. Кажи сега за офшорките ....
  • 205 писна ми

    7 2 Отговор
    "КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ" НО ТАЗИ МАКСИМА НЕ Е ВАЛИДНА ЗА БЪЛГАРСКИЯ ПОЛИТИК, КОЙТО СТОИ НАД БОГА. МНОГО ВЯРВАХ И СЕ НАДЯВАХ, ЧЕ ПОДКРЕПАТА МИ ЗА "ГЕРБ" ЩЕ ЕДНО ОТ ДОБРИТЕ НЕЩА, КОИТО СЪМ ИЗВЪРШИЛ В ЖИВОТА СИ, НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ОСТАНАХ РАЗОЧАРОВАН ОТ СЕБЕ СИ ! РАЗОЧАРОВАН СЪМ НЕ САМО ОТ "ГЕРБ" А И ОТ ВСИЧКИ ПАРТИЙНИ ФОРМИРОВАНИЯ В БЪЛГАРИЯ ,ЧИИТО ЧЛЕНОВЕ /С МАЛКИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ/ СА ЛИШЕНИ ИЛИ ПРИРОДНО ОСАКАТЕНИ ОТ ЛИПСАТА НА ЕЛЕМЕНТАРНИ ЧОВЕШКИ ЦЕННОСТИ,... ДОБЛЕСТ, ЧЕСТ, СЪСТРАДАНИЕ И БЛАГОРОДСТВО Е ЕДНА ОТ ПРИЧИНИТЕ ДА СМЕ В ТОВА ОКАЯНО СЪСТОЯНИЕ КАТО ДЪРЖАВА...БЪЛГАРИЯ ИМА ЗАВИДЕН ПОТЕНЦИАЛ ОТ КАДЪРНИ МЛАДИ ХОРА, КОИТО МИЛЕЯТ ЗА РОДИНАТА СИ И СА ГОТОВИ ДА ДАДАТ ВСИЧКО ОТ СЕБЕ СИ ЗА ПРОСПЕРИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ И ВРЪЩАНЕТО И КЪМ НОРМАЛЕН РИТЪМ НА ЖИВОТ! ДАЙТЕ ПЪТ НА МЛАДИТЕ И СПОСОБНИТЕ ХОРА ДА РЪКОВОДЯТ ДЪРЖАВАТА И РЕЗУЛТАТЪТ НЯМА ДА ЗАКЪСНЕЕ!...

    Коментиран от #240

  • 206 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 207 Пак ли триете

    5 1 Отговор
    Дано и вас ви изтрият!
  • 208 Кога ще извадят

    8 4 Отговор
    На тази мръсница далаверите на светло?
  • 209 Асен

    3 9 Отговор
    Браво Йончева! С теб с хората!
    Да разчистим агиевите обори!
    Мутрите вън!

    Коментиран от #212

  • 210 Жалка кръстоска

    10 3 Отговор

    До коментар #1 от "2loop":

    между ДС-милицай и рАЗИЯтска номенклатурна кол-гърл, дето от много "лебофф" към социализЪма отиде в Брюксел на 18,000 евра заплатица. Как да не и вЕрва човек? Мустаците и маймунския външен вид не коментирам, че ще ме баннат...
  • 211 МИЛИОНЧЕВА

    6 4 Отговор
    И КОЙ ЩЕ ВЯРВА НА УУУРУС....ЯТА ЕЛЕНА МИЛИОНЧЕВА,ТЯ ДА СИ КАЖЕ В СЪДА ЗА ОФШОРКИТЕ И ИЗПРАНИТЕ 25 МИЛИОНА,...
  • 212 до асан

    7 0 Отговор

    До коментар #209 от "Асен":

    а матрьошките вътре, нъл тъй?
  • 213 ММ586

    3 4 Отговор

    До коментар #11 от "чичо":

    Да бе да! И как стигна оригиналния запис до нея? Та го даде на таз американска лаборатория.

    Коментиран от #224

  • 214 Политолог

    7 4 Отговор
    Една американска организация е правила проверка на "къщите за гости" на Елена Йончева на морето... Поровила се е в документацията на фалиралата банка КТБ и открила, че червената евро депутатка Елена Йончева е получила неправерно, без да заработи и 1 лв. обща сума 480 000 лв.
  • 215 vasik atanasova

    1 0 Отговор
    ние пък щото не знаем
    защитаваше се с Ненчо Балабанов
  • 216 СТАЛИН

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "2loop":

    А-у , ами сега!?
  • 217 Рамбо

    7 5 Отговор
    Мачкай Бойко,народа е зад теб!
  • 218 1111

    4 6 Отговор
    Йончева може да си поръчва каквото си иска и където иска но да си го плаща сама А тя не отговори на Цв.Ризова кой плаща на прехвалната от нея американска фирма А и не е нейна работа и няма никаква правна стойност и нищо няма да последва от напъните и .Изглежда точно като заяждане и отчитане на активност

    Коментиран от #226

  • 219 Завоевателя

    1 1 Отговор
    А ако господин Вебер е прав в което сэм убеден и ти си като председателката на парламента
  • 220 Завоевателя

    6 3 Отговор
    Мачкай Бойко не ги бави пове4е треперят от страх тия крадци на вси4ко давай Гешев
  • 221 Наядена дърта ингригантка

    6 4 Отговор
    И к во ли не праи една празна спалня..хехе
  • 222 Ленко пипера

    3 3 Отговор
    Ей ,,убавице,,нема ли тенджери и тигани за тебе че все се вреш къде не ти е местото.На всяка манджа.
  • 223 Сексолог

    4 2 Отговор
    Тая п..ча отдавна реве ма стара и грозна бе.
  • 224 Хаджиментов

    1 1 Отговор

    До коментар #213 от "ММ586":

    Как как - от нейните съучастници, които са го направили.
  • 225 ХА ХА ХА ХА

    4 3 Отговор

    До коментар #39 от "Когато":

    Как и защо е оцеляла точно тази, бяла, русокоса, синеока "журналистка" при джихадистите ?!?! Бяха изклани от 10 годишни деца маса всякакви журналисти !! Тази комунистическа утрп.. която не вярва нито в Господ, нито в Дявол, да не са я е пзили Христос, Мохамед, Шива или извънземни ?!?! ОООООО... БЛАЖЕННИ СА ВЕРВАЩИТЕ !
  • 226 Хе хе

    5 3 Отговор

    До коментар #218 от "1111":

    Потвърдено, че ще има присъда и за имунитета има срокове ! Ще има ЗА НЕЯ ! Набедяване, Клевети, Обиди имат правна стойност пред Българският СЪД и то срещу Държавен глава! Хейтърските дрънканици : Една жена каза ! "Смелата журналистка" от къде има пари да плати ? На кой ги е дала ? Кой е правил изследването, да се проверят банковите му сметки ? И други подробности !

    Коментиран от #235

  • 227 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 228 Хаджиментов

    4 4 Отговор
    Да публикува документа от американците за да видим какво точно пише. Тази лъже повече и от мадам Лъжа!
  • 229 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 230 Дообре

    5 3 Отговор
    "Потвърдено" - На мен една Френска Експертна Фирма ми потвърди, че Йончева е долна сврака, амааа по нататък ще ви покажа документа. Засега просто споделяйте думите ми. Имам звукозапис и как пъшка на леглото, но него първо в Руска Фирма ще го пратя за "експертиза".
  • 231 БРЦК

    2 4 Отговор
    Наглостта и лицемерието но ЕДИН УПРАВНИК . Този с парите златото записите т ест. БМБ ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА . ДА СЕ ПРЕСЕЧЕ ПРАКТИКАТА ЧЕ КАТО РАБОТИШ ЗА РОДИНАТА ТРЯБВА ДА КРАДЕШ ЗА СЕБЕ СИ . ТОЙ Е ЗА БЕСИЛО
  • 232 Доктор

    3 0 Отговор

    До коментар #87 от "елементарни постановки":

    Бойко Борисов и Ненчо Балабанов няма как да ги сбъркаш,даже и да не си чувал когато го имитира
    А гласът на Бочко може винаги да го запишат от негови изявление
    Затова е много скъпо там да дадеш за разшифрова на глас и се изисква време
    Щом го има доклада е ясно че баце е на пързалката
    Само не знам колко е платила Йончевата
    Индругоне интересно,каква ще е реакцията на простата Кържалиска ПУ....Ка

    Коментиран от #234

  • 233 И защо трябва да коментират по тема

    1 1 Отговор

    До коментар #66 от "Мануалните":

    , по която всичко е ясно и доказано /не че не се знаеше и преди, но сега е съвсем!/ Заради словесната полюция? Заради съмнителното удоволствие да се сложиш на Вожда? Бойко Борисов е говорил простащини - не само тук. Това достатъчно ли ти е като коментар?
  • 234 Значи

    0 1 Отговор

    До коментар #232 от "Доктор":

    първо - не "Йончевата", ако не искаш да подражаваш на Вожда, а да си обективен. Второ - тя го каза - "колкото и да е, си струва, за да се премахне този човек от властта". И трето - простата кърджалийска продължава авторитетно да ръководи Народното събрание. Тъй де - какво ли пък се е случило толкова - нищо не е по-скъпо от това удоволствие. Пак да се върне новоизлюпената столична аристократка при поцинкованите кофи? Не...
  • 235 Тази

    1 2 Отговор

    До коментар #226 от "Хе хе":

    "жена, която каза" е авторитетна американска фирма, специализирана и лицензирана за подобни анализи. Набедяване имаме тогава, когато информацията за дадено лице не е вярна и се разпространява с користни цели - например случаят с Бойсо Борисов и казаното от него за Йончева, завършил с присъда. А да си държавен глава съвсем не ти дава право да наричаш Председателя на Народното събрание "Проста пут-а". И последно - за парите - знаеш ли каква е заплатата на един евродепутат ? Ами питай мастития труженик на това поприще Александър Йорданов например...

    Коментиран от #239

  • 236 Чипът

    0 0 Отговор
    Всъщност не разбрах коя част от ТКП по адрес на Караянчева не е вярна.
  • 237 павлина хр

    2 1 Отговор
    Как ли не ти повярвахме. И вие госпожа Йончева имате скелети в гардероба и май доста ви е стегната душичката някой да не отвори вратата:)) Вие комунистите лъжете толкова естествено, както дишате. А който ви вярва докачва, че човешката глупост няма край както е казал Айнщайн
  • 238 Бай Манчо

    1 3 Отговор
    Браво , тиквоча и цялата предателска пастмина край него на съд за предателстват към Родината , след това гражданските дела . ОСТАВКА , СЪД , БЕЛЕНЕ И ЗАПОР И КОНФИСКАЦИЯ НА КРАДЕНОТО !!!

    Коментиран от #241

  • 239 Хе хе

    2 0 Отговор

    До коментар #235 от "Тази":

    "Другаркуу, която каза " Ко, ко, каза ?? Фирмата ще предостави данните на прокуратурата !
  • 240 Да писна ми от дрънкалки

    3 1 Отговор

    До коментар #205 от "писна ми":

    ДРЪН. ДРЪН: Чула жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак ! Аман от ДЪРТИ упорни точки ! Виждате си символа на Бузлуджа как е оголял, къде са ви супсидиите ? ЗАЩО И КАК ВСИЧКИТЕ от СОЦИАЛНАТА партиика сте милионери ? ЗЛОБНИ, ЗАВИСЛИВИ, АЛЧНИ, НЕКАДЪРНИ ! ВСИЧКИ ВИЖДАМЕ ЧЕ, СПОСОБНИТЕ КОМУНИСТИ СИ РАЗВИВАТ БИЗНЕСИТЕ И НЕ ИМ ПУКА ЗА ТЪПОТИИТЕ ВИ, НЕ ВИЖДАМ НИКОЙ ОТ ТЯХ ДА ИЗЛИЗА ПО УЛИЦИТЕ, ОСВЕН НЕУДАЧНИЦИТЕ, КРАЛИ, КРАЛИ И СЕГА ТРЕПЕРЯТ ОТ ЗАКОНА ! ЖЕРТВАТ И ПРАЩАТ ДОРИ ВНУЦИТЕ СИ ПО ПЛОЩАДИТЕ ДА СЕ БИЯТ! ЗА ЛУДИ ЛИ МИСЛИТЕ БЪЛГАРСКИЯ. НАРОД !? КОЛКО ПЪТИ ОБИРАХТЕ. БЪЛГАРИЯ !? НИКОГА НИКОГА ! РАДЕВ ЩЕ ВИ ДАДЕ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА И ТОГАВА ЩЕ ВИДИТЕ КАК И С КАКВИ ПАРИ ЩЕ ПОЧИВАТЕ !? ЗА ГЪРЦИЯ И СВЕТА ЩЕ СИ МЕЧТАЕТЕ, НО САМО НА СЪН !
  • 241 Коя родина

    3 0 Отговор

    До коментар #238 от "Бай Манчо":

    Бай мунчо, " социалистическата родина" ли с Белене ? Коя "родина" ? Май си от главорезите на Българския народ ? Мисли какво си пожелаваш, че може да се сбъдне !
  • 242 ревизор

    2 0 Отговор
    хубаво говори тази жена ама я да погледне себе си
    баща и милиционера е съсипвал човешки съдби той е решавал кой ще учи и работи кой ще си купи жилище и прочие
    довел една рускиня тука да живее в палат в Княжево без да е работила за този палат
    Ленчето отива в Русия на пълна издръжка на българския народ учене квартира учебници храна ток вода парно всичко и е платено от българския народ - работниците работеха за 80 лв заплата а кооператорите за 1 лев надница
    после път се привъртя при Станишката в резиденцията и похарчи много пари за охрана храна и прочие без да му е съпруга и без да има право да стои в резиденцията
    Хайде Ленчето да върне парите на българския народ и тогава да говори

    я сега Ленчето да
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове