25 Юли, 2020 09:34 5 601 81

Нинова иска оставки, но не обели и дума за блокирането ѝ в БНТ

  • корнелия нинова-
  • даниела дариткова-
  • бнт-
  • оставка-
  • протест-
  • протести

Подкрепяме протестите и призоваваме всички наши симпатизанти и членове да се включват в тях, коментира лидерът на БСП, макар и вчера да беше освиркана бурно от демонстрантите срещу системата

Нинова иска оставки, но не обели и дума за блокирането ѝ в БНТ - 1

Голямата победа е, че народът се освободи от страха и апатията. Идва криза, а управляващите доказаха, че не могат да се справят с нея. Това написа в събота сутринта в официалния си Facebook профил председателят на БСП Корнелия Нинова. Нинова не пропусна да вметне, че алтернативата на сегашното правителство е нейната партия, но не обели и дума за вчерашната ѝ блокада в сградата на БНТ и голямата народна "любов", която изпита заедно с Даниела Дариткова от ГЕРБ.

Припомняме, че след участието на Нинова и на председателя на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова в предаването "Панорама", протестиращи срещу статуквото блокираха за над час политиците, които, под бурни освирквания и викове "оставка", но не и без помощта на полицейските кордони, успяха някак да се измъкнат от мястото по различни пътища из тъмните малки улички около  БНТ.

Ето какво написа Нинова във Facebook:

Искаме оставката на цялото правителството, но искаме и чрез тази оставка и нови избори – промяна на модела на управление. По време на вота на недоверие ние го описахме какво представлява. Лобистки закони и институции, които се използват като маша за прокарване на лобистки интереси. Хора, използвани като бушони да изпълняват частни интереси и след това да бъдат сменяни, за да се запази системата. Пропаганда, която всява страх и наказва всеки инакомислещ. Затова трябва система от мерки, които да се променят този модел, а не просто едните да си тръгнат и друга партия да продължи да управлява постарому.

Предсрочните избори са нужни, защото идва криза, а управляващите доказаха, че не могат да се справят с нея. Според доклад на Европейската комисия от миналата година, БВП на глава на населението пада още преди кризата, а Докладът за конвергенция на ЕЦБ доказва, че бизнес средата в България се влошава. От април имаме 20% спад на износа и 30% спад на вноса. Криза в икономиката се задаваше още преди пандемията.

Откакто започна кризата с COVID-19, прилаганите мерките не работят – те с нищо не помагат нито на икономиката, нито на домакинствата. Управляващите нямат никакъв план как да продължат оттук нататък. Правителството не се ползва с доверие и не може да прокара реформи, а парламентът е делегитимиран. Затова трябва нов парламент и ново правителство с ново доверие, за да може да стартира реформи и да направи план за развитието на България. Старите са изчерпани.
Искаме оставката и на Борисов, и на Гешев. Подкрепяме протестите и призоваваме всички наши симпатизанти и членове да се включват в тях.

Преди година от БСП предложихме съдебна реформа в две основни две части: Първата беше налагане на съдебен контрол върху актовете на главния прокурор чрез промени в Закона за съдебната власт. Другото, което предложихме, беше абсолютно различен модел на функциониране на КПКОНПИ. Ако тогава тази реформа беше приета, допускам, че сега нямаше да има такова напрежение. Уви, когато опозицията предложи нещо, то се отхвърля априори.

Не само сме поискали оставка, но сме предложили и решение на проблема.

Ако има някой, който да е последователен през последните четири години в искането за промяна на този управленски модел, това е БСП. Преди четири години заявихме думи, които сега се чуват на улицата: „Има паралелна държава и задкулисие, което управлява истинската държава. Това задкулисие е проникнало във всички партии и си е купило политици от всички цветове. Ако искаме да се борим, трябва да се обединим и да се изправим срещу мафията“. Тези неща не само ги заявихме, но се борихме срещу тях. Сега резултатът, който гонихме се вижда по улиците – народът се освободи от страха и апатията. Това е голяма победа.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 оставка

    50 80 Отговор
    Оставка на националния предател Румен Радев!!! ОСТАВКА!!!
  • 2 Аве Адолф Хайлллл

    55 36 Отговор
    Че кой иска да чуе за нинова , та да не я освиркват . Тя отдавна е минало , както и партийката и .

    Коментиран от #9

  • 3 Ами

    50 19 Отговор
    явно не я е плитеснила блокадата , за сметка на другарката Дариткова , изведена маскирана като ятачка - зер шумкарско котило ! ВЪН !
  • 4 Васил Левски

    52 25 Отговор
    Оставка на националните предатели иван гешеф и бойко борисоФ

    Коментиран от #8

  • 5 Последния Софиянец

    34 20 Отговор
    Има тотална цензура за снощи.Колона бронирани коли опита да изведе Дариткова маскирана с дрехите на полицайка.Нашите барикади ги спряха.Опитаха пеша но ги приклещихме в един двор.Дойдоха подкрепления и опитаха да прегазят хората.Има много ранени.Народа ги набута отново в двора.Счупили отзад оградата и я извели през дворовете.Наши представители провериха че я няма и ги пуснахме.

    Коментиран от #12, #57

  • 6 xxx

    29 35 Отговор
    Не, не понасям Бойко. Да действително е време да си ходи с цялата си група лакеи и измекяри. Но мили хора, само моля не ми докарвайте Курнелия. Всичко друго, само не и БСП! Не ме карайте зорлям да емигрирам...

    Коментиран от #13, #17

  • 7 Густо, майна!

    31 22 Отговор
    Това е единствения човек критикувал правителството...
  • 8 истината

    28 39 Отговор

    До коментар #4 от "Васил Левски":

    Гешев спуква мафиотите и наркопласьорчетата - затова разни платени му искат оставката!!!

    Коментиран от #47

  • 9 Един политолог

    43 25 Отговор

    До коментар #2 от "Аве Адолф Хайлллл":

    За четири години тя нито се предаде, нито се продаде. И то в много тежка ситуация на поддържане на последователна опозиция на управляващите и борба за удържане на апетитите на вътрешната опозиция. Времето доказа, че е права.

    Веднага се аргументирам с факти – в последният парламент парламентарната група има 80 депутата, предходният помним – 39. Добавяме избора на Румен Радев за Президент. Също така от нито един областен кмет на последните избори БСП вече имат 4, както и бройката на евродепутатите им от 4 се покачи с още един на 5 и последно спечелиха и районен кмет в София.

    Коментиран от #19

  • 10 Агоп Касарян

    33 14 Отговор
    От случващото се в БСП до голяма степен зависи и това, което ще се случва в страната до следващите избори. Много важно е сегашното ръководство да се справи със зловредната роля на вътрешната опозиция, която обслужва чужди интереси и говори с мантри, които никой не разбира.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 обаче

    22 20 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Трябвало е да извадят водните оръдия - както се прави в нормалните страни!!!

    Коментиран от #18

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 сополанко си

    16 13 Отговор

    До коментар #13 от "Протестер":

    смешен си, сополанко .

    Коментиран от #21

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Мел Гипсън

    1 0 Отговор
    МЕЛ ЖЕЛАЕМЕ ТИ ЗДРАВЕ, ТИ СИ ДОСТОЕН ЧОВЕК СЪС СОБСТВЕНО МНЕНИЕ! Бъди здрав!!!!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Последния Софиянец

    4 7 Отговор

    До коментар #12 от "обаче":

    Барикадите ги блокираха в уличките.Всичко съм снел и много други също.

    Коментиран от #20, #22

  • 19 Фактология

    4 12 Отговор

    До коментар #9 от "Един политолог":

    Приятел нещо си прескочил да пишеш за минало-свършено време.Що така бе сладур.

    Коментиран от #24

  • 20 истината е че

    18 8 Отговор

    До коментар #18 от "Последния Софиянец":

    Нямаме полиция - инак щяхте да видите как се чупи и се правят золуми...
  • 21 Протестер

    12 9 Отговор

    До коментар #14 от "сополанко си":

    Отговори с аргументи, а не с квалификации. Това го могат гербавите и подлогите им - да храчат и замерят, но не и да обсъждат разумно ситуациите. Докато няма разумен диалог и силата на правото да е водеща, в тази държава няма да има ред и просперитет.

    Коментиран от #25

  • 22 въпрос

    8 4 Отговор

    До коментар #18 от "Последния Софиянец":

    И като си го снел, Какво?!?

    Коментиран от #34

  • 23 ха ха

    21 17 Отговор
    Каква е тая крадла че да иска оставки???
    Замерете я с ПАЧИ яйца!!

    Коментиран от #26, #29

  • 24 Един политолог

    20 2 Отговор

    До коментар #19 от "Фактология":

    Истината, дори да не ни харесва, трябва да се знае и анализира. Иначе винаги ще се правят едни и същи грешки. Крясъци и безмислени и неоснователни оплювки няма да доведат до ред и спокойствие в обществото.
  • 25 фактите

    23 21 Отговор

    До коментар #21 от "Протестер":

    Нинова - Както знаеш е тчсно обвързана с приватизацията. Освен това е финансирана от Прокопиев и Божков. И да ги говори тия небивалици...

    Коментиран от #27, #36

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Протестер

    17 12 Отговор

    До коментар #25 от "фактите":

    Нищо не знам, защото това са определено само голи обвинения, без нито едно доказателство. Ти, ако си информиран, запознай публиката с документи или други факти, които наистина да сложат край на тази безмислена канонада. Или оплювките ти са просто защото няма нищо срещу Нинова, а всички подмолни сили се обединявате срещу нея поради нейната сила и нейната безкомпромисност.

    Коментиран от #33

  • 28 Другия с коня

    18 12 Отговор
    Тя и нейния коалиционен партньор в НС .Генералния Секретар на Българската Комунистическа Партия...Онзи,дето си говореше с Черепа по телефона...Дето му искаше пари...С него ли ще птавят Законност БСП....С партия,чиято Идеологуя е обявена за Престъпна със. Закон...Не ставай Смешен...

    Коментиран от #31

  • 29 Съвет

    11 3 Отговор

    До коментар #23 от "ха ха":

    Замервай тези, които те докараха до просешка тояга.
  • 30 НАТО ВЕЦ

    13 13 Отговор

    До коментар #11 от "Фактология":

    И какво според теб трябва да направи?! Да ревне като другите шушляци "Олеле, освиркват ме"?! Ми на протести е така, а който го е страх от мечки, не ходи в гората. Ей ви го Баце, шубе го е и си намери "повод" да не иде в парламента.
  • 31 Протестер

    11 5 Отговор

    До коментар #28 от "Другия с коня":

    О, нови опорки, защото старите не минаха... Ха-ха! Само се чуй и бързай да се прегледаш. Може нищо да ти няма.
  • 32 наска

    8 8 Отговор
    Народа не е по прост от алчните и подли измамници от бкп дс и клонингите им от бсп, герб, тускоцигански патриоти, славчо чалгаофшорката от мултигруп седесета и кот са сетиш!
  • 33 обаче

    16 8 Отговор

    До коментар #27 от "Протестер":

    Обаче не са - прочети и виж фактите за приватизацията на Техноимпекс - и после с опорните точки ....

    Коментиран от #35

  • 34 Последния Софиянец

    6 11 Отговор

    До коментар #22 от "въпрос":

    Колона бронирани коли с Дариткова се опита да пробие барикадите но не успя.Стотици полицаи я поведоха пеша но ги набутахме в един двор.Дойдоха подкрепления и се опитаха да излязат като газеха наред.Имаше много ранени.Отблъснахме ги.Счупили отзад оградата и я извели през дворовете.Тогава ги пуснахме да си ходят.

    Коментиран от #41

  • 35 Протестер

    12 7 Отговор

    До коментар #33 от "обаче":

    Дай да ги видим всички. Или посочи място, съдето да се информираме. Само да не е някакво жълто сайтче. Искаме документи и фактология. Иначе всичко е кьорфишек за баламите. Но на мен друго не ми е ясно - при наличие на толкова престъпления на гелб и вожда им в лично качество, как така не ги атакуваш тях?! Те са на амбразурата, а ти твориш разни безмислици за човек, който няма и секунда във властта. Тук направо се пита: Колко ти плащат от чекмеджетата за платените плювачи?

    Коментиран от #65

  • 36 Минувач

    11 14 Отговор

    До коментар #25 от "фактите":

    Минавам и се чудя - как така от всяка отправна точка, която е на дневен ред в обществото, неминуемо се стига до поредната долнопробна атака към БСП и Нинова. И си отговарям - ами защото те са единствената консолидирана сила, която може да даде истински и ефективен отпор на разбойниците в България, без значение на техния цвят и партийна принадлежност. Така че - точно поради тези безспирни и неаргументирани атаки към тях, БСП и Нинова в лично качествоспечелиха в мое лице още един симпатизант.

    Коментиран от #40

  • 37 До автора

    13 12 Отговор
    Не си ти, който да кажеш какво да пише Нинова в поста си. Това си е лично нейна преценка. А тя пък се е доказала, че е по-умна и по мъжки се държи от много други мъже в политиката, а и от разни други писачи.
  • 38 Густо, майна!

    13 10 Отговор
    Никой друг не застана срещу правителството! Дори някой от партията и искаха да клекнат пред ГРОБ, затова я критикуваха нейни! Точно заради критиката и срещу властта беше и тя погната от пропагандната машина на Баце, както всичките му опоненти! Неслучайно Чекмеджан търси първо да компрометира нея, в последствие да се оправдава!
  • 39 Провал

    10 8 Отговор
    Децата на комунизма отказват да разберат,че се провалиха и съсипаха България.Отказват да си признаят,че са неспособни да управляват българския народ.Отказват да признаят пълния си ПРОВАЛ.От гостоприемен ,умен и красив народ,превърнаха българите в скотско племе.
  • 40 Густо, майна!

    10 5 Отговор

    До коментар #36 от "Минувач":

    И мен! Трябва време и наблюдения за да се отсеят пропагандата от реалността! Факт е, че избра правилната посока на развитие на партията, за което бе толкова критикувана, дори от свои, но видовден дойде и вепе е ясно, че е поела правилния път за партията!
  • 41 ХА-ХА-ХА

    12 5 Отговор

    До коментар #34 от "Последния Софиянец":

    На страха Очите са големи!
    Реалността е друга,..4 полицая и...15 Сороса на Ристе и ТъпУтУ от Г ей-Боец.
    ПАЛЯЧОВЦИ
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Нани

    8 3 Отговор
    Не разбрахте ли най- сетне, че нито едните стават, нито другаде! Докато ние се джавкаме, партиите си прехвърлят топката и богатеят за наша сметка..

    Коментиран от #44

  • 44 Нани

    0 1 Отговор

    До коментар #43 от "Нани":

    Нито другите имах предвид..
  • 45 Сделано в СССР

    5 9 Отговор
    Когато Станишев уволни Нинова и Пеевски отвратен от корупционните им схеми, бушон ли беше Нинова ? Когато не подкрепихте реформите в съдебната система на Христо Иванов не подкрепихте ли сегашния модел на съветска прокуратура ? БСП, ГЕРБ и Д(п)С вечна съветска дружба !

    Коментиран от #50, #53

  • 46 така поне аз виждам нещата

    8 10 Отговор
    Нинова плаща сметките на Станишев и предистория , в общи линии опозиционното поведение на партията и по време на нейния мандат на Председател е принципна и последователна , проблемите там са вътрешно партийни. При Дариткова & Ko , доколкото е председател на парламентарната група на управляващата партия , проблемите са национални и държавни т.е. и наши.
  • 47 Тъпо тролче

    7 7 Отговор

    До коментар #8 от "истината":

    И как "Гешев спуква мафиотите и наркопласьорчетата"!!! Най-вероятно с рекет. За това разни платени от мафията дращат в негова защита.
  • 48 Патки

    8 6 Отговор
    Каквото и да напишете за Нинова няма кой да ви вярва!!!!!!! Тя сама ли ще управлява или с целия битак вътре в бсп!!!! И не излизате с номерата, че тя иска да махне някой, като тези същите държат малкото останали акции на партията!!!!!

    Коментиран от #49

  • 49 Софиянец

    7 6 Отговор

    До коментар #48 от "Патки":

    Това си е техен партиен проблем. За теб и мен е важно как ще управляват. Ако мафиотите в БСП и Станишев и компания бъдат изритани, и за тях и за нас е добре. Подскачаш и не знам защо. Рибата е още в морето ти тигана си сложил. Или може би си от мафията и се притесняваш, че дойде ли БСП на власт - край с престъпните далавери.

    Коментиран от #52

  • 50 Психотерапевт

    7 6 Отговор

    До коментар #45 от "Сделано в СССР":

    Той ги уволни именно защото бяха принципни и се противопоставяха на престъпните схеми на тройната коалиция и на Станишев в лично качество. Това и бабите го разбраха, а ти се правиш на ударен.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Патки

    4 4 Отговор

    До коментар #49 от "Софиянец":

    Папагалчо, народа не е сляп и глух!!!! Опорките са безсмислени, когато народа знае истината!!!!!

    Коментиран от #54

  • 53 Стоплил

    13 2 Отговор

    До коментар #45 от "Сделано в СССР":

    Така кажи - че във форума сърфира самият Христо Иванов, който си избива комплексите, че не овладя съдебната система, когато беше на съответната позиция. Ще му отговоря по правилния начин -на крива ракета - космосът и пречи.
  • 54 Историк

    5 4 Отговор

    До коментар #52 от "Патки":

    Виж, гьобелсовият метод е безвъзвратно остарял и само се хабиш да дрънкаш многократно откровените си лъжи си за БСП и Нинова с надеждата те да се превърнат в истина. Именно народът знае точната истина, но не твоята, която очевидно е от друга паралелна реалност.

    Коментиран от #58

  • 55 Капитана

    12 8 Отговор
    Оставка на руския шпионин радев а сега и маша на дубайския убиец.
  • 56 До капитана на потъващия кораб на герб

    6 10 Отговор

    До коментар #51 от "Капитана":

    Резултатите бяха манипулирани и купени, но в полза на разбойниците от герб. И категорично БСП щеше да има още по-високи резултати, ако не бяха фалшивите протоколи и махалите в държавата. Но идва Видовден и всичко ще си дойде на мястото.
  • 57 Гост

    3 3 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Абе не че нещо ама има видео и там не се вижда нищо от това което казваш. Не ме разбирай погрешно явно е , че щом се стигна до там трябва да си ходи веднага а не след седмица или две барабар с цялото праеителство

    Коментиран от #63

  • 58 Съветник

    10 4 Отговор

    До коментар #54 от "Историк":

    Папагал и бабите не може да лъжете вече! :)))
    Още вицове знаеш ли?? Заработи нещо днес, въпреки, че вашата касата е празна, но превода от дубай ще дойде...споко!!!!!
  • 59 Karosel

    12 4 Отговор
    Ха ха ха, събрали се една тумба (файтон) келеши и се мислят под прикритието на тъмнината за много велики! Ареее у лево!
  • 60 ЛУКО

    16 6 Отговор
    Нещо не разбирам , ама тук наистина ли има хора които си мислят че БСП ще управлява България ???..............Смях

    Коментиран от #64

  • 61 Karosel

    12 3 Отговор
    Вие къде видяхте много хиляден митинг? Аз видях двайсетина овци да бягат като обезумели!
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Е да де

    10 3 Отговор

    До коментар #57 от "Гост":

    И аз това казвам ама ТОЙ се гърчи стиска юмруче и съска нещо с пяна на устата.
  • 64 Съветник

    10 4 Отговор

    До коментар #60 от "ЛУКО":

    Има един фигурант, който ако състави служебен кабинет......коя партия ще ви управлява.....????
  • 65 Вън

    5 5 Отговор

    До коментар #35 от "Протестер":

    Вън ти мръсна подлога.Лакей на БСП не пълни и не защитавай национални предатели Всички Вън Няма ГЕРБ НЯМА БСП НЯМА СДС НЯМА ДПС НЕ ИСКАМЕ НИКОЙ ОТ ТЯХ.А ТИ С ТВОИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ НАСЪЖДЕНИЯ ВЪН И ТИ!!!!!ГОВОРИ СИ ГИ ТИЯ НА СБИРКИТЕ С КЕБАБЧЕТА И ПИТКИ ОТ БИЛА.НЕ ОПОРОЧАВАЙТЕ ПРОТЕСТИТЕ НЕХАЙНИЦИ ТАКИВА.ТИ ТРЯБВА ДА ЯДЕШ ШАМАРИ.ВЪН ЗА ЦЕЛИЯТ ПАРЛАМЕНТ ВЪН ВЪН ВЪН.

    Коментиран от #76

  • 66 Мда

    8 4 Отговор
    Нинова можеше свободно да излезе за разлика от другите, но щяха да кажат, че протестите са от БСП
  • 67 бг1

    7 0 Отговор
    Когато хората почват да виждат истината се създават много фалшиви постановки които да ги объркат да създават погрешни изводи. Така хората се разединяват и системата на злото продължава да функционира.
  • 68 123

    9 2 Отговор
    Сина на Нинова е завършил Стандфордския университет - един от най-скъпите в света и работи в Голдман Сакс на Ротшилд.

    Коментиран от #70

  • 69 Антимафиоти

    6 5 Отговор
    Гешев , арестуваш Пеевски,Нинова, Доган и протестите спират.Ако върнеш Божков бонус.
  • 70 Аферим

    6 4 Отговор

    До коментар #68 от "123":

    Значи има акъл. Но по друго си е да те управлява еднокнижник.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Реалист

    9 3 Отговор
    По-голяма мафия от БСП няма! Никой не може да ги задмине по престъпления , корупция и далавери! А най-добри са в компроматите! 3 години не се спряха и сега с помощта на 7(седем) затворени или преследвани за далавери милионери се опитват да срутят държавата! Битката е тежка и неравностойна, но бългатите (с изключение на младите) не забравят и НИКОГА няма да дадат властта на БКП/БСП! А новото ОФ ще унищожи за винаги уждесните, розово-лилавите, които все още имат някакви последователи!

    Коментиран от #75

  • 73 Gergana Georgieva

    2 3 Отговор
    ..Ле ,ле тая трепери от страх 👏👏👏 Полицията , момчета не я пазете , напротив оставете я да бъде пребита от народа :( Крадлива си и то нагло крадеш Нинова , с първите си 3 000 000 лв , на колко сираци помогна , колко възрасти нахрани позор за майка си и децата си !!! Дайте да се организираме и да предложим нови управници !!! Конкретно !!!

    Коментиран от #74

  • 74 Смаян

    2 3 Отговор

    До коментар #73 от "Gergana Georgieva":

    Нинова не е благотворително дружество? Тя не е държавник /все още/, за да ти отговори като такъв, но престъпникът-премиер е държавник. Затова задай тези въпроси на твоя гуру, след като е заринат с чекмеджета и кюлчета. Защо не попиташ също държавата бащиния ли му е да се разхожда с джипове и лични самолети и да поддържа любовници и метреси?
  • 75 Съмишленик

    2 3 Отговор

    До коментар #72 от "Реалист":

    Да, да, чувам вой от престъпната мафия. Това значи, че нещата в държавата се развиват в правилната посока. Нинова, продължавай смело напред.
  • 76 Предложение

    2 1 Отговор

    До коментар #65 от "Вън":

    Предлагам участниците във форума да представят психотест, теста за употреба на алкохол и употреба на наркотици.

    Коментиран от #80

  • 77 Румен Радев

    1 1 Отговор
    Леле колко "умни" разсъждения. Чакайте да дойде зимата,ще докарат Вальо топлото, за да ви оправи сметките на парното. А пък ако сте недоволни ще ви пуснат трактора или наглите. В последствие някоя банка може да фалира,за да ви заемат кинтите. Междувременно еврофондовете ще бъдат блокирани,както и бяха преди и ще трябва да се връщат европарите. А от къде пари , та те си взеха субсидията предварително и я изхарчиха без да върнат разликата от 6 лв на глас. Дай да ни дигнат данъците защото сме много богати че да им връщаме борчовете. А те ще си почиват в хотела на Гърция и ще се возят на яхтата на черепахата още пушат пури .А Вие стойте на улицата и протестирайте. Успех....

    Коментиран от #79

  • 78 Бкп

    0 1 Отговор
    Леле колко "умни" разсъждения. Чакайте да дойде зимата,ще докарат Вальо топлото, за да ви оправи сметките на парното. А пък ако сте недоволни ще ви пуснат трактора или наглите. В последствие някоя банка може да фалира,за да ви заемат кинтите. Междувременно еврофондовете ще бъдат блокирани,както и бяха преди и ще трябва да се връщат европарите. А от къде пари , та те си взеха субсидията предварително и я изхарчиха без да върнат разликата от 6 лв на глас. Дай да ни дигнат данъците защото сме много богати че да им връщаме борчовете. А те ще си почиват в хотела на Гърция и ще се возят на яхтата на черепахата още пушат пури .А Вие стойте на улицата и протестирайте. Успех....
  • 79 Виждам

    1 0 Отговор

    До коментар #77 от "Румен Радев":

    че не си спал от притеснение за нацията, но си сбъркал адреса. Управляващите са твоите спонсори от герб. От тях искай сметка за проблемите в обществото. Нинова, когато дойде на власт - всеки момент - ще се справи с всичко. Бъди сигурен!

    Коментиран от #81

  • 80 Вън

    0 0 Отговор

    До коментар #76 от "Предложение":

    А ти направи ли си?Патриот....
  • 81 Вън

    0 0 Отговор

    До коментар #79 от "Виждам":

    Ти как разбра че подкрепя ГРОБ ?? Ти каква промяна искаш? Въртележка ли пак? Махаме Бойко Чекмеджето и идва Нинова Подлогата? За такава промяна ли се борим? Според мен хората не се борят за тази промяна.Нали???Борят се само зависимите от партиите за тази промяна.Свободните хора се борят за истинската промяна...тази така мечтана свобода от всички които са управлявали до момента!Така че моля ви пристрастните да не коментират и протестират.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове