Last news in Fakti

26 Юли, 2020 08:15 3 994 41

Въпросът не е да сменяме министри

  • александър сиди-
  • вмро-
  • правителство

Александър Сиди смята, че трябва да се търсят политики

Въпросът не е да сменяме министри - 1
Снимка: БГНЕС

Не е въпросът в това да сменим петима министри, каквото направихме в петък. Въпросът е да говорим за политики. Затова седнахме да говорим с ГЕРБ през последните седмици”. Това заяви Александър Сиди, депутат от ВМРО, „Обединени патриоти” пред NOVA.

„Хората на улицата искат оставка, но виждаме, че всеки от тях всъщност има различни искания. Протестът е тотално разпилян на различни групи, като всяка от тях има своя собствена цел и идея”, каза още той.

„От една страна виждаме Корнелия Нинова, която също говори като всички останали на площада, но пък вчера беше освирквана по същия начин, както и лидерът на ПГ на ГЕРБ. Очевидно хората на площада не искат и партиите, които в момента са в Народното събрание”, посочи Сиди.

И допълни: „Те искат някаква нова промяна и искат нещата да се случват по някакъв нов начин - нещо, което обаче все още не са успели да артикулират правилно”.

По думите му в момента се води тежка битка на институциите една с друга. „Имаме хора от едната страна на площада и от другата страна на площада. Имаме премиер срещу президент. Това е абсурдно. Единствените хора, които страдат от това, са тези на площада, както и всички останали български граждани”, коментира Сиди.

„Не може президентът да излиза и да зове едната част от българите да скача срещу другата, защото в крайна сметка зад ГЕРБ и „Обединени патриоти”, зад БСП и зад всички, които са парламентарно представени, стоят хора, които също имат своите възгледи и са подкрепили тези партии”, категоричен бе той.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мунчо

    76 2 Отговор
    Редко тъпи индивиди има в този парламент....

    Коментиран от #6, #25

  • 2 габровец от варна

    60 1 Отговор
    30 години говорим за политики. Някой държави след ВСВ от нищо за 10 години се превърнаха в икономически сили.

    Коментиран от #36

  • 3 бай Пердах

    53 4 Отговор
    Трябва да се възстановят селското ни стопанство и промишлеността, и да се европеизират доходите на българите. Иначе колкото и да си бръщолевим,нищо няма да се промени. Младите хора ще продължават да бягат в чужбина. А и не само те.

    Коментиран от #17

  • 4 Шкембоко

    57 2 Отговор
    Въпросът е да си ходите всичките, вие нема да се върнете
  • 5 Изговорено

    56 2 Отговор
    е всичко , за какви политики ще си говорите , бе ? Народът ни ще ги носи на гръб , а те ще си говорели ? Оставка и за политика си говорете в кварталните кръчми , ако там изобща ви допуснат !
  • 6 Мунчо

    1 16 Отговор

    До коментар #1 от "Мунчо":

    Отсреща също не липсват...Един се откроява най много.

    Коментиран от #26

  • 7 Нене

    40 1 Отговор
    Всички вън искаме да се махнете от парламента мутри нагли и ненаситни.Ще си говорите в затвора
  • 8 Кан Крум

    44 1 Отговор
    Въпросът е лъжепатриотите и сие да се махнат и да се въведе законност. И крадците да си получат заслуженото наказание.
  • 9 АБРИВИАТУРА

    36 2 Отговор
    Проблемът е ,че само говорите и нищо не вършите.Много сте Фалшиви,това ще направим,онова и накрая нямаше консенсус,не ни стигна времето и др. Но малко ви остана, ВМРО=Позор ,ОСТАВКИ И ЗАТВОР.
  • 10 Behemoth

    41 1 Отговор
    Ба ,той мандата с свърши те за политики ще говорят....айде чупката!
  • 11 Лост

    20 0 Отговор
    Отдавна не използвам Сиди в къщи.
  • 12 Сиди, ако не си разбрал,

    35 2 Отговор
    Гражданите искат оставка на Борисов, оставка на Гешев и предсрочни избори, които да не са организирани от шайката ГЕРБ.
  • 13 Гост

    32 1 Отговор
    ВЪПРОСЪТ Е ВИЕ ПОДЛОГИ КРАДЛИВИ ПРОДАЖНИ ДА СЕ МАХАТЕ............................ОСТАВКА НА ВСИЧКИ!
  • 14 Жоро

    28 1 Отговор
    Много нагли и тъпи парчета ни управляват. Въпроса е господин тол..... П кога ще се в затвора. Зад герб има единствено армия от чиновници плюс армия от ромски орки опа циганс..... и който гласуват за тях и няколко толу..... А изявени тролове

    Коментиран от #31

  • 15 Различните искания

    26 1 Отговор
    са естествени - те са за СЛЕД оставката. Премахването на кликата - това е , което свързва всички на този етап. След това - избори - и нататък. И, драги Сиди, не спекулирай с познатия рефрен - че и зад едните, и зад другите стоят хора. Всички сме хора, които желаят справедливост. И зад Бойко стояха едни хора, когато той публично лъжеше, че няма нищо общо със записите. Трябва ли да го оневиняваме по тази причина?
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Шекспир

    29 0 Отговор

    До коментар #3 от "бай Пердах":

    Откога го говоря това за сел.стопанство.Вместо да наливат пари в саниране и куп други глупости трябваше да субсидират сел.стопанство.За малка страна като Бг то би генерирало огромен % БВП и заетост а оттам и спасяване на селата.Нямаме държавници а шайка корумпирани елементи които наричаме политици.Казвам го за всички такива без значение от коя партия са.НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА СТАТУКВОТО.Това е спасението
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 1234

    23 0 Отговор
    времето за политики изтече отдавна , политики само може да водите при бай Ставри
  • 20 Българин

    26 0 Отговор
    Какво стана с пенсиите на вашите избиратели Обещания много .Реално нищо.
  • 21 Някой

    2 32 Отговор
    Май ще има нова национална катастрофа... стига с тия протести стана пълен цирк театър.. и троловете тука да не ми се правят умни . Целия тоя театър почна от Радев (вече се видя че е слуга на Нинова,беше добър президент) .Нинова почна да изпуска кокала като лидер щяха да е махат на следващия съвет.Щяла да оправя държавата офф моля ти се .. Бойче Нинова Пеевски мили политици като идва време за избори моля хич не се напъвайте защото 240 депутата нямат място в парламента ..Всички вън и на съд като наближат новите избори

    Коментиран от #27

  • 22 Данчо

    18 1 Отговор
    Въпросът не е да сменяме министри а какъв е бе цървул
  • 23 Българин

    14 1 Отговор
    Политическите партии и техните структори се обезличиха и се изпразниха откъм идеи и същност.Не могат да изпълняват основната си функция Обединител на хората.Трябва из основи да се промени избирателния закон и да се търси Отговорност и да се носи такава а не да се говорят глупости.
  • 24 глоги

    20 0 Отговор
    Какво стана с пенсиите? АМИ НИЩО НЕ Е СТАНАЛО. С ТИЯ ЖАЛКИ И СМЕШНИ ПРОЦЕНЧЕТА,Б.Б. СИ ИЗМИВА РЪЦЕТЕ. ОТ ПЪРВИ ЮЛИ.......ФИНАНСОВАТА ГОДИНА ЗАПОЧВА НА ПЪРВИ ЯНУАРИ,А НЕ НА ПЪРВИ ЮЛИ.КРАДЕ ОТ ДЯДОВЦИТЕ И ОТ БАБИТЕ.КРАДЕ!!!
  • 25 Лекар БГ

    20 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мунчо":

    Няма как да е друго.
    Като се взреш в"лидерите"им-какво да се очаква?
    Лошото е,че са и много нагли.Много бездарни. И ги вълнува само лапането. Оставка.
  • 26 Редко

    10 2 Отговор

    До коментар #6 от "Мунчо":

    Редко тъп си и ти, щом не можеш да си измислиш име......
  • 27 Някой

    5 20 Отговор

    До коментар #21 от "Някой":

    Хаха активистите се активизираха. Вие какво искате Бойко Нинова Пеевски Гешев?Нали ви четя коментарите плюете всичко наред .Умните форумци я кажете тогава кой моще да оправи държавата ,нали вчера ви видях коментарите за Нинова за протеста яко плюене и за Бойко е така... нито искам бойко нито нинова нито сюльо пульо ... Нови млади хоря трябват но няма да се позволи кокала е налапан.Протестите са пълен ъпсурт ... Каквото и да става не ни трябва служебен кабитен.По Скоро протестни за промяна в закони и действие докото не се изпълни волята на народа.. Бойко като падне ще е пак хаос като при Орешарски и пак 500 дена протести но ние сме си овце ...незнаем какво искаме а ни казват какво да искаме

    Коментиран от #33, #38

  • 28 Густо, майна!

    15 0 Отговор
    Хмм, на тоя взе да му се бели кората, ама българиъчте не искат да им говорят за политики, че ще си останат само с приказките! Онуфрек!
  • 29 Още един

    12 0 Отговор
    мъдър лаладжия който се опитвада ни обЯсни ще всичко трябва да продължи по старому.
  • 30 🧐🌡️🌡️🌡️🌡️🌡️🧐

    8 1 Отговор
    Въпросът е че това си е една ВОЙНА между крадци и лъжци и не намесвайте НАРОДА !!?!? Циркаджии .Първо го обрахте после го отровихте "евтини лекарства всичко лекуват" 🤬оферти,🤬 евтини храни с изтекъл гаранционен срок . Най - извратеното е че сега го вкарвате и във вашите войни . Алчни извратеняци 👁️🤬
  • 31 Народен човек

    13 0 Отговор

    До коментар #14 от "Жоро":

    Ало, Сиди?! Въпросът е: Кога Тиквата и престъпната му шайка ще се озоват в панделата!! Това е въпросът!! Схващаш ли???
  • 32 Димитър ямбол

    5 0 Отговор
    Ех Варене защо ги натика в парламента тия от вмро постоянно грешиш като си опозиция каква подкрепа даваш на герб .бъди опозиция.
  • 33 Гост

    4 8 Отговор

    До коментар #27 от "Някой":

    Абсолютно си прав! Искаме всички да си ходят, ама не предлагаме алтернатива. КОЙ да сложим? Адвокат Хаджигенчев, ба а Гюргя, КОЙ. Когато искаш да промениш статуквото, трябва да имаш идея с какво и как, а не да блокираш кръстовището на Фр. Нансен и България в 23:00 часа, защото пречи на обикновените хора, които се прибират от работа, а не на правителството, ако протестираш срещу високи на горивата, блокираш Лукойл, а не тунела за Люлин, ако си против Гешев, блокираш Съдебната палата и прокуратурата, а не Орлов мост. Само у нас ако си недоволен от нещо протестираш по начин, да пречиш на другите като теб. По време на служебен кабинет стават най големите замени и далавера, щото не се контролира по никакъв начин, а ние както обикновено духа е супата...
  • 34 Хайде у лево

    9 0 Отговор
    Абе дрисльо!Присвоил си званието "патриот",къде видя разнородни искания.Оставка на Мутрата и Гешев.Това разнородно ли е или всеки който протестира го иска.Вие какво направихте срещу крадците от Герб,крадете заедно с тях.Хайде у лево и да ви няма.Никога повече, такива партии подлоги във власта.
  • 35 Умно село

    5 0 Отговор
    Смената на полу-министри е като смената на бельото в конслагер.
    3 барака - дава на 1 - ва барака, а 2- ра на трета. Сменено, ама пак мръсно!
    А главния памперс пълен и вонащ!
  • 36 Точно така е

    2 4 Отговор

    До коментар #2 от "габровец от варна":

    И това е ГЕРМАНИЯ.! За 10г.стана номер едно в Европа и това не са фантазии а статистка! Който иска може да прочете! И понеже Бог си знае работата след ВСВ раздели Германия на ГФР и ГДР. И всички видяха какво се случи и кой до къде стигна!
  • 37 гост

    3 0 Отговор
    Абе пич вземи се огледай. Ти не виждаш ли , че някакви муцуни са обърнали политиката на професия и киснат с години в парламента и в министерства. Направете гласуването за парламент машинно и мажоритарно, пък тогава да видим какъв материал ще влезне в НС и министерства. Това се чу на протеста. Ако искаш да правиш нещо качествено, първо се грижиш да имаш качествен материал. Вие обратното правите - въртите в правителството едни муцуни дето ме е срам от тях или напълно непознати хора. Ако това не ви изнася, въпроса е друг и тогава говорим за корумпирана и порочна политическа олигархия.
  • 38 Баща ти

    4 0 Отговор

    До коментар #27 от "Някой":

    Хаос е само в главата ти,IQ 30,типичен избирател на ГРОБ,цървул от класа,ривеш не ривеш,тиквата се е търкулнала вече!
  • 39 Злати

    3 0 Отговор
    Абе господин Сиди,вместо да ми даваш акъл и наклон на онази работа,излез и кажи имаш ли един ден трудов стаж в съзнателния си живот? Защото е обидно и смешно едно партийно плямпало да учи хората,как да живеят!
  • 40 цвцв

    1 0 Отговор
    оставка и затвор ма-----
  • 41 chi

    0 0 Отговор
    Вън долни мутри!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове