3 Август, 2020 12:20 13 654 70

Мръсни стаи, счупени шезлонги и кренвирши за закуска в 4-звезден хотел

  • хотел-
  • мизерия-
  • черноморие

За да се избегнат неприятни изживявания през летните месеци, контролните органи засилват проверките по морето

Мръсни стаи, счупени шезлонги и кренвирши за закуска в 4-звезден хотел - 1
Снимка: Нова ТВ

Сигнали за мизерия в хотел вместо обещания 4-звезден лукс по Черноморието. Туристите били настанени в стаи със скъсани чаршафи, ръждясали мебели и непочистени бани. Служителите не носели предпазни маски, а обслужването по нищо не отговаряло на категорията на хотела, твърдят потърпевшите, които избрали да почиват в  Царево, разказва "Нова телевизия". 

Един от потърпевшите е Емил Емилов и семейството му. Когато пристигат реалността се оказва далеч от звездната категория, която е описана в офертата.

„Качихме се в стаята и веднага установих липса на кърпи и кошара за детето ми, която ми беше обещана. Имаше паяци над главите ни, по чаршафа имаше кръв”, разказа мъжът.

Вместо обещания „ол инклузив“, семейството получава кренвирши с яйца и бисквити с мюсли. Неволите продължават и около басейна. „Нямаше спасител. Едно от децата си поряза крака на стъкло”, сподели Емил.

„Условията са недопустими. Храната трябва да бъде събирана от определен член на екипа, масите трябва да са на отстояние минимум 1,5 м една от друга и да се поддържат хигиенни изисквания”, обясни експертът по туризъм Кристиян Рамналиев.

Отиваме в хотела, за да проверим на място дали са изпълнени тези условия. Посреща ни жена, която по думите ѝ временно замества рецепциониста. Отказва да застане пред камера. Докато чакаме, туристите в хотела започват да се оплакват пред камерата един през друг. Една от жените разказва, че в хотела нищо не се е променило отпреди 11 години, когато за последно е почивала тук. Предпочита да остане анонимна, защото ваканцията ѝ още не е приключила. Но потвърждава, че условията са мизерни, а обслужването – далеч от 4-те звезди.

Съществени нарушения по време на проверката обаче не са открити. Счупените шезлонги и скъсаните чаршафи вече ги няма, а персоналът е с предпазни маски. В посетените стаи и ресторанта хигиената също е спазена по време на инспекцията. Комплексът се състои от 3 блока и само една част от него функционира като хотел. В останалите две, сред които и зона с апартаменти, проверяващите не са допуснати.

„Няма да допусна нелоялност и то в сезон, в който се намираме при ниска заетост и при условията на пандемия, така че аз ще бъда изключително рестриктивна по отношение на спазването на законовата норма”, категорична е Марияна Николова, министър на туризма.

За да се избегнат неприятни изживявания през летните месеци, контролните органи засилват проверките по морето. Инспекции ще има и с таен клиент.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 26 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гробар съм

    94 9 Отговор
    Ама Бойо каза, че всяка капчица в морето е чиста като сълза!!
    От водата се нас@раме, храната е бонус!!!

    Коментиран от #11

  • 2 Жоро

    29 116 Отговор
    Тоя па кво иска за толкова пари толкова обслужване.Да си стои на село да си гледа козичките и ще яде мляко за закуска

    Коментиран от #39

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 дивака

    27 0 Отговор
    те тоя голям карък
  • 5 Бесен Язовец

    23 76 Отговор
    Е за 3лв където е платил на закуска "Бьоф Стриганов" ли да им сервират с позлатени прибори?
  • 6 Хотелиера

    69 5 Отговор
    Хахаха на Мичурин 4⛦⛦⛦⛦ хотел хахахаха хахахаха..
  • 7 Миризлив пор

    67 2 Отговор
    Докато не се въведе английския модел да доказваш със снимки че това което е обещано и за което си платил не е същото и да ти връщат парите няма да се научат. Защо англичаните като дойдат все с фотоапарати и телефони снимат всичко подред и няма издънки а за българските туристи все "ама аз замествам тукаааа, това не отговарям ааааззз" а за проверката за предупредени и всичко е изчистено?
  • 8 Трънкосливка

    55 6 Отговор
    Хахахахаха...абе още ли има балъци в тая страна бе...Тия са налетели на Хотелиерчето, само той бълнува за кренвирши, явно майка му не е имала пари навремето за кренвирши и го е отгледала на ''кучешка радост'' само...хахахаха. Е, ако бяхте дошли на Лефкада, нямаше да ви се случат тия приключения, ама за друг път ще знаете...Те това са хотелиерите по гов..морието. Айде - я мас, да сте ми живи и здрави и като не знаете на кого да дадете парите си..ха сега надувайте гайдите.''СВЕТА СЕ КРЕПИ ОТ ГЛУПАцИТЕ''- ОТ МЕН ДА ГО ЗНАЕТЕ.

    Коментиран от #19, #53

  • 9 Контрол

    53 5 Отговор
    По времето на ГЕРБ, вече липсва контрол. Разпродаде се земята на мутри, в морето почнаха да строят, а 4 звезди се дава категория с пари под масата. На запад ти искат сертификат за басейн, сауна, размери на всичко, квалификация на персонал, че даже как е сгънато всичко.
  • 10 333

    61 7 Отговор
    Това е България! Не ходете на българското черноморие! Морето е замърсено с отпадни води и с какви ли не още боклуци! Ще ви разболеят, ще ви ограбят с космически цени за да могат те да забогатеят максимално.Всички те работят на принципа " Ден година храни!"

    Коментиран от #17

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 тъй де

    44 1 Отговор
    Разбира се,че проверката е била предшествана от тел.обаждане и неква сумича за чекмедже като благодарност.За следващата смяна туристипак ще е по старому.Честито!

    Коментиран от #15

  • 13 Ха ха ха ха ха ха

    33 3 Отговор
    Наивници!
    Колко трябва да ви удари м/у очите реалността на абсурдистан и алчноста на бг.фирмаджия-мародер,че да се събудите.
    В 95% след made in абсурдистан не ви очаква нищо хубаво пък вие пак ,,избирайте българското".
    Щото патриотизма е хубаво нещо,но с гол патриотизъм качество и стандарт никой никъде не е направил.
  • 14 Разделение

    50 0 Отговор
    Хотелите за бедни се наричат Хостели... А тези на първа линия и за богати - Подпорни стени...
  • 15 АБСОЛЮТНО си прав !

    6 1 Отговор

    До коментар #12 от "тъй де":

    👍👍👍➕
  • 16 Ivo

    35 5 Отговор
    Еи затова си ходим у Гръцко и немам тези мизерии
  • 17 Бг Туриста

    38 9 Отговор

    До коментар #10 от "333":

    Сега ли го разбра. Аз от 15 години съм ги отсвирил нашите Хотелиерчета, че и научих всички близки, познати и колеги да ходят на почивка в чужбина. С парите за една 7 на родното гов..оморие, ходя два пъти в Гърция, за качество на обслужване дори не си струва да правим сравнение. А в последните две години открих и Албания...еех, да можеше нашите пишман Хотелиерчета да постажуват там година-две като миячи на чинии, занаят да пооткраднат...

    Коментиран от #41, #62, #66

  • 18 Бивш левскар

    28 1 Отговор
    Бочко ще ги погали по главичките и ще обещае че друг път няма да е така и ще смени собственика по документи. А валката симеонов ще пази тишина и ще ги настани в неговия хотел.
  • 19 Губиш си времето !

    24 4 Отговор

    До коментар #8 от "Трънкосливка":

    Бългърчето на гърба си не пада.
    Затова и цял живот си страда от тъпотията и все някой друг му е виновен.
    За всичко си прав,но да имаше кой да те разбере.
    Да папкат кремБиши сега като са избрали българското.
  • 20 Наследството на Ангелкова

    20 0 Отговор
    Ама пък има нова министърка на "английския" !
  • 21 НИКОГА

    22 6 Отговор
    На лайноморието !
    Него го оставям на патриотчетата да му се радват.
    P.S.Водата е топличка,заповядайте.
    Само дето не е от слънцето 🤣🤣🤣🤣
  • 22 габровец от варна

    19 3 Отговор
    Реалността се оказала друга.... Ами вървете лично и огледайте за кво плащате бе! Резервация онлайн... Много сме модерни. Ами така. Разбраха че има още балъци и готово. То да е един хител разбирам да бързат,а то стотици и то празни. Ми чупете си главите и тъпчете яйца(дано са пресни поне).
  • 23 vukadin

    26 5 Отговор
    Тея дето ходят на мутренското, бетонирано говноморие почват да заприличват вече на възрастните хора, които мятат торби с пари на ало-измамниците...

    Коментиран от #27

  • 24 секуро

    21 3 Отговор
    Туристите били настанени в стаи със скъсани чаршафи, ръждясали мебели и непочистени бани. МИ ТО В СОФИЙСКИЯ ЦЕНТРАЛЕН МАЙ Е ПО-УРЕДЕНО.Българска работа!
  • 25 дарадонки

    23 2 Отговор
    Не му увира главата на българина с една кофа вода. Хотелиерският бизнес му обясни, че хотелите не са строени за него, но той пак напира да проверява вярно или не е това твърдение. Обясняват му, че това е лайно-бетоно морие, но той пак отива да се увери. БГ хотелиерите са толкова хотилиери, колкото аз съм космонавт. През зимата при празен хотел ми дадоха, имам чувството, че беше най-скапаната стая в хотела, да фалират комундер балкантуристките хотелиери.
  • 26 В.В.П.

    17 2 Отговор
    ХОДЕТЕ НА ПЛАНИНИ....МОРЕТО Е ТОКСИЧНО НА ФУЛЛ....ХИЖИТЕ ПАРИ НЕ ИСКАТ...ДА ФАЛИРАТ СКАПАНИТЕ МУТРИ И ПОЛИТИЦИ...ДЕТ ИСКАТ ДА СА МУТРИ...НО НЕ ИМ СТИСКА....ДА ВИ ЕЕЕЕЕВААА МАМАТА ГНУСНА.....
  • 27 Трънкосливка

    8 2 Отговор

    До коментар #23 от "vukadin":

    ХАХАХАХАХАХА...НАЙ-ТОЧНИЯ КОМЕНТАР ДОСЕГА, ИМАШ ДЕСЕТ+ ОТ МЕН. С тая разлика че веднаж ощипани, жертвите на телефонни измами друг път трудно ще излъжеш...докато нашенския абдал хем всяка година яде кренвиршите на говн..морието, хем пак отива на следващата и пак реве после като саранска мечка. Та така, тези мазохисти са потвърждение на правилото че '' СВЕТА СЕ КРЕПИ ОТ ГЛУПАКА''.
  • 28 Минувач

    14 1 Отговор
    Като не е споменато името на въпросния хотел все 1 нищо не е писано по-горе!

    Коментиран от #31

  • 29 Niki Vasilev

    10 1 Отговор
    Кръв? Някой е направл сефтето....

    Коментиран от #30

  • 30 аха

    9 1 Отговор

    До коментар #29 от "Niki Vasilev":

    Не, от месечен цикъл...
  • 31 Миризлив пор

    4 0 Отговор

    До коментар #28 от "Минувач":

    Нямат право, най-малкото защото официален орган не е намерил нищо. Дори и да намери пак си има акт който може да бъде обжалвано че това върху плодовете не е мухъл а благородна плесен която придава неповторимия вкус харесващ се на туристите. Така че пак кофти реклама и пак може изнеслия информация и медията която го е разгласила да бъдат съдени за добри пари.
  • 32 big

    6 2 Отговор
    Тази "пандемия" и мерките свързани с нея обричат хотели, къщи за гости и т.н. ги обричат на фалит! Липсата на поддръжка от страна на държавата помага в това и от това страдат малкото туристи. Собствениците намалят максимално инвестициите, а почиващите си искат почивката, което е правилно. Проблема е, че няма достатъчно почиващи да се избият разходите, за печалба да не говорим.

    Коментиран от #52

  • 33 Мистър Кро

    19 1 Отговор
    Аз почивах наскоро в хотелски комплекс с басейни за 150 лв на нощувка. За пореден път се убедих, че от Ганьо нищо не става в туристическия сектор. Най-отвратителното нещо за мен е скъпата, но некачествена храна. Не може да си поръчаш телешка пържола за 12 лв и да ти сервират кокал с 20 грама месо по него, което и не става за ядене. Уж минерален басейна , а водата студена та студена...ужас...готвената храна нацвъкана с олио та да повърнеш...никога повече в БГ почивка или Гърция/Турция...или ако не мога да си позволя там, по-добре вкъщи!
  • 34 Явно има балъци въпреки всичко

    5 0 Отговор
    Аз може да да на усамотено местенце на морето ще си взема храна или ще прескачам до близкия лидъл и ще спя в колата
  • 35 Дельо Хайдутин

    7 0 Отговор
    Ол инклузив.Втори сезон.ха ха ха
  • 36 Бяло море! Йонийско!

    13 2 Отговор
    Море мечта!!! Уважителни хора! Истинска, прясна храна! Обслужване ЕКСТРА!!! БЛАГОДАРЯ НА ГЪРЦИЯ!!!
  • 37 Чочо

    12 0 Отговор
    Тези почиващи много "претенциозни" че това е обзавеждането останало от пионерските лагери! 🤑
  • 38 Борис

    5 0 Отговор
    На царево ходя 3поредни години и съм супер доволен от всичко в местенцето което отсядаме даже с куче ни пускат за5лв допълнително супер чисто е всичко незнам колко звезди е но е на 3етажа а има и луксозен асансьор климатик хладилник плазмен телевизор балкон с гледка към морето незнам повече какво може да иска човек на тези хора бих им казал като са видяли условията да са снимали и да са си искали парите
  • 39 гражданин

    18 0 Отговор

    До коментар #2 от "Жоро":

    Ей Жоренце,не е важно колко са парите , а какво е обещано за тях.
    Става дума 4 звезден хотел все пак.
    После държавата да помага да се спаси туризма.
    Нагли и некадърни мутри с хотели е представата за туризъм в държавата Абсурдистан.
    Навън 4 звездните хотели имат самостоятелна пречиствателта станция и фекалиите не се отвеждат с тръва на 50 м.навътре в морето.
    После защо дават реклами от сорта на..."Помниш ли миналото лято?"
    Ами как няма да го помним?

    Коментиран от #46

  • 40 Госあ

    9 1 Отговор
    "Някой да ги е карал насила ?!" в стила на калинките, ганьовците и мутрите. Същият отговор получаваш и когато се надяваш на справедливост у бг'то. " Някой да ви кара да стоите насила" значи,има два варианта или си заминаваш или подготвяш гилотината.
  • 41 Ходиш

    14 4 Отговор

    До коментар #17 от "Бг Туриста":

    два пъти в Гърция с тези пари ама на кукуво лято. Там си е скъпотия и са далече от качеството. Миналата година бях на Санторини. Скука и скъпотия. Катерих се като коза по стълбите. Плажа им е само камънаци. Няма къде да си опънеш хавлията. От чешмата тече кафява вода и се окъпах чак на втория ден, че замирисах. Абсурд е да пиеш чешмяна вода. С бутилирана вода си миех лицето и зъбите. Кафето в заведение е 5 евро и е негърска пот. Рибата в завденията има дъх и е доста скъпа. Отказах се от Гърция, който иска да заминава.

    Коментиран от #45, #55

  • 42 Шекспир

    5 0 Отговор
    Докато Бг Съд ООД не приема снимки и видео като доказателство ще е така.Това е измама но няма как клиента да я докаже.
  • 43 Трифонов

    20 0 Отговор
    Българинът никога не е бил търговец! Тази година, когато голяма част от българите, които от години ходят в Гърция и са позабравили напълно несгодите си от почивки в България, по принуда отидоха на българското черноморие, нашите хотелиери и ресторантьори имаха невероятния шанс да се опитат да се реабилитират. Необходимо и достатъчно беше да ценообразуват нормално, да се въздържат от обичайните си цигании, да заредят ол инклузива и бюфета за закуска с качествени хранителни продукти и да наредят на персонала си да се държи културно и приветливо, а не по обичайния си идиотски начин. С цената на символично увеличени разходи за храна в сравнение с недопустимо ниските такива, с които са свикнали през предходните години, можеха да постигнат невероятен прогрес по посока промяна на нагласите на българина. Но уви... мошеникът си е мошеник! Вместо да сграбчат тази възможност и да се възползват от нея, подлагайки си за следващи сезони, те решиха, че сега сме им паднали - набузиха цените, циганиите станаха х5, влошиха още качеството на храната (направо се чудя как успяха, като се има предвид, че то по българските хотели винаги е било под всякаква критика) и доволно потривайки ръце си казаха: "Това е положението, къде ще идете!" Е... другари, измислени бизнесмени, къде ще идем ще видите съвсем скоро, а ЧСИ-тата вече ви точат ножа, когато догодина започнете да фалирате един по един. Хубава работа, ама българска!

    Коментиран от #49, #70

  • 44 затваряй

    4 0 Отговор
    И точка!!!!!!!
  • 45 Лангър Мангъров

    3 8 Отговор

    До коментар #41 от "Ходиш":

    Е...ти си живото потвърждение че ГЛУПАКЪТ КРЕПИ СВЕТА...какъв си го търсил на Санторинито...да си отишъл в континенталната част -Парга, Патра..Каламата...там тече вода от чешмата колкото щеш..Ма не , наш Ганьо обезателно требе да си направи селфи на фона на залеза на Санторини, че после да се хвали в хоремага у селото къде бил ходил. Всъщност какво ти дреме бе, ти и тука си правиш баня веднаж седмично, та поне миризмата ти натурална бе, Ганьоооо...Па като си искал пресна риба, да си си наловил шубляци от селската бара, па женка ти да ти ги напръжи...щеше да си на седмото небе на село под асмата...нали така.Еееиииййй..немате свършане тва селингърите бе, немате...

    Коментиран от #47

  • 46 дааа

    6 0 Отговор

    До коментар #39 от "гражданин":

    Тук прозира конспиративна връзка между хотелиери и фармацевти. Хотелиери и ресторантьори осигуряват клиенти на фармацефтите с некачествена храна и лоши хигиенни условия а фармацефтите им дават процент. Иначе как ще се върти най-приятната реклама "повниш ли миналто лято", особено когато си седнал на масата и похапваш.
  • 47 не вярвай на реклами

    0 4 Отговор

    До коментар #45 от "Лангър Мангъров":

    Щот вървеше една реклама по талавизийте и оп, на най-тънкото Санторини. И понеже Ганчо мисли с телевизора, постоянно се бърбока.
  • 48 Антон

    11 1 Отговор
    "Една от жените разказва, че в хотела нищо не се е променило отпреди 11 години, когато за последно е почивала тук"
    Хм, да настъпиш мотиката един път - иди-дойди - ама да я настъпиш два пъти?

    Коментиран от #50

  • 49 Булаир

    11 0 Отговор

    До коментар #43 от "Трифонов":

    Така е, другарю, много сте прав. На принципа да не искаме да вложим една стотинка в читав персонал, а да изкарваме милиони в секунда, римляни с начално образование работят в хотелите, а хора, изучили туризЪма бухат по строителството като за последно и те така. Прецакана работа, прецакана държава.
  • 50 Госあ

    11 0 Отговор

    До коментар #48 от "Антон":

    😄 японците имат една поговорка " ако някой те излъже веднъж - позора е за него, но ако го направи втори път - за теб "
  • 51 Нема да им стъпим

    3 4 Отговор
    Ето за това се качихме на самолета, и почиваме в Испания. Тук е значително по евтино, хората посрещат и изпращат със усмивка :)
  • 52 госта

    5 0 Отговор

    До коментар #32 от "big":

    Ми че хубаво си го написъл......браво! Сериозен съм,не се шегувам. Но...има едно ,,но,,.. бюджета на един хотел за следвак сезон,би следвало да се формира от печалбата през предходната година,тоест,2019та,която както знаем,беше доста силна за туризма. Няма как да почваш всеки сезон от нулата,да чакаш първия месец,,да се завърти колелото,пък ,,ще видим,, Някой ако е развивал досега ,,туризъм и хотелиерство,, по тоя начин,да си сърба попарата.Лошото е, че държавата им играе по гайдите.

    Коментиран от #58

  • 53 ОНЯ С МНОГОТО ИМЕНА

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "Трънкосливка":

    ПРАВ СИ БРАТО.......АМА....НИКЪДЕ НЕ СЕ СПОМЕНА ИМЕТО НА ХОТЕЛА........ЩОМ НЕ Е УПОМЕНАТО ИМЕТО НА ХОТЕЛА ЗНАЧИ Е FAKE НОВИНА........
    НЯКЪДЕ СИ В ЦАРЕВО.....НЯКАКЪВ СИ ,,ХОТЕЛ,,.....?????

    АМА ЗА КРИТИКИ И ПЛЮЕНЕ ПО ВСИЧКО РОДНО,ЕША СИ НЯМАМЕ.....
  • 54 Рецепционистката

    5 1 Отговор
    Не мога да се извинявам, че пруститутката нощна смяна е била в мендзиз. Освен това на гостите на хотела искам да кажа дали могат да четът, на рецепцията пише носете си презервативи, в аптеката свършват. И какво правят децата в басейна, дето не е чистен. Ами идват хора, пият алкохол как няма да има стъкла по дъното. Да не слизат там да играят гоненица.
  • 55 ПРАВ СИ БРАТО

    3 0 Отговор

    До коментар #41 от "Ходиш":

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  • 56 Митев

    8 0 Отговор
    Ами затворете хотела какво чакате,да не би да няма места по другите хотели или тоя е на някой депутат и не смеете....
  • 57 Хотелиера

    4 1 Отговор
    Е тоз за тез пари Манчев ли иска да му готви. Много ясно, че ще нагъва кренвирши и яйца за закуска
  • 58 big

    1 0 Отговор

    До коментар #52 от "госта":

    По принцип си прав, не съм навътре с този бизнес, но и сме българи. На морето сезона е два, максимум три месеца. Малко от хотелите работят през останалото време, а малките семейни хотелчета в малките градчета и селища - сигурно не! Хората имат нужди, плащат се данъци от всякакъв характер, ток и вода. С други думи от силния сезон не остава много, а и не се знае и колко силен е бил за конкретния случай!
  • 59 Значи на беге море властва

    7 1 Отговор
    Мутроикономика и мутромениджмънт😂😂😂просто в бегето на бетономорието всичко е направено да работи на грабеж😂😂😂за 2 месеца никаква друга стратегия не дава резултат и печалба както грабежите😂😂😂😂😂как за 1 или 2 месеца да има пари за печалби бентлита и текущи разходи за годината без грабежи 😂😂жалко на е самата истина с този кратък летен сезон
  • 60 James

    6 0 Отговор
    Две минути в сайт за резервации и намерих хотела - South Beach Hotel.
    Оценка в букинг - 5.2, не си спомням да съм виждал хотел с толкова ниска оценка някога. Сами са си виновни, че са си букнали такава дупка.
  • 61 Турист

    4 1 Отговор
    В района има прекрасни хотели и места. Бъдете прецизни при избора си на място за почивка . Питайте приятели и близки. Това е най добрия район за българи
  • 62 В Гърция

    5 1 Отговор

    До коментар #17 от "Бг Туриста":

    съм ходил на почивка два пъти-2004 на Закинтос и 2016 на Тасос за 3 дни.Не съм особено възхитен.Та специално за цените-ами направо си е доста скъпо.Не знам къде я намирате тая "евтиния".Последните три години ходя на Камчия на къмпингите-ето това е наистина хубаво и евтино.Но нека всеки си ходи,където му харесва.
  • 63 Гошо

    4 0 Отговор
    Я сакам пръжки с лук за закусляк и след тоа бири с ракий на плажо

    Коментиран от #65

  • 64 Йозеф

    6 3 Отговор
    Пак ходете на цимента да ви хранят с кренвирши, балъци. 😂😂😂 Който е почивал в Гърция не се е върнал на Сюргюн море, да храни нагли хотелиери и да си скапва почивката. Аз си храня кучетата с пилешки кренвирши, в 4 звезди хотел ги слагат на закуска с резен домат...ха ха ха!

    Коментиран от #67

  • 65 Яко Захар

    4 0 Отговор

    До коментар #63 от "Гошо":

    Всяка храна без ВИНО е ЗАКУСКА!😂
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Sudaru

    2 1 Отговор

    До коментар #64 от "Йозеф":

    В гнусната пропаднала малакия. с какво те хранят. с някой по голям.
  • 68 Мишок

    4 0 Отговор
    Най-мразя в подобни статии, да не се споменава името на хотела. Това е така , защото и "журналистите" са мишки като повечето българи
  • 69 ннн

    2 0 Отговор
    КАПИТАЛИЗЬМ ПО БЬЛГАРСКИ
  • 70 До Трифонов

    2 0 Отговор

    До коментар #43 от "Трифонов":

    Великолепно,грамотно,без грешки! Не влагам грам ирония господине! Поздравления за точния и хирургически прецизен срез на проблема.Още веднъж: Поздравления!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове