Last news in Fakti

19 Август, 2020 16:05 24 057 245

Бареков окупира централата на Христо Иванов

  • николай бареков-
  • христо иванов

Бившият евродепутат уточнява и въпросите, които ще задават нa Христо Иванов

Бареков окупира централата на Христо Иванов - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият евродепутат Николай Бареков обяви в социалната мрежа, че утре организира окупация на централата на Христо Иванов. В два поредни поста в профила си във Facebook, Бареков заявява, че заедно с група граждани ще потърсят лидера на "Да, България", за да му зададат въпроси.

Бившият евродепутат уточнява и въпросите, които ще задават нa Христо Иванов. Все такива, на които Иванов не отговарял.

Ето и въпросите на Бареков:

1. Защо яхнахте, разцепихте и маргинализирахте с шепата си платени лумпени протеста срещу Борисов?

2. Защо говорите само за Ахмед Доган, а пропускате неговия ортак в Задкулисието Иво Прокопиев, при положение, че Прокуратурата обяви Морските сараи и на двамата за еднакво незаконни - на Доган в Росенец и на Прокопиев в Буджака?

3. #КОЙ ви плаща заплатата и #КОЙ ви издържа партийката, при положение, че ползвате лъскав офис в супер луксозна сграда и то, без да притежавате държавна субсидия?

4. Вярно ли е, че дясната ръка на Борисов от кръга “Капитал” Румяна Бъчварова ви е водила при него в Банкя, за да му се обясните в любов и да се изтъргувате за негов вицепремиер и министър на правосъдието? Твърди го Борисов, а вие мълчите гузно! Прокопиев ли ви прати?

5. Защо мълчите като риба от Буджака, че последните 12 години вашият шеф Прокопиев управлява заедно с Ахмед Доган и чрез подставените им министри (като вас, Трайков, Дянков, Каракачанов, Плевнелиев, Караниколов, Горанов, Бъчварова и т.н) задкулисно държавата зад фасадата на ГЕРБ и Борисов?

6. Каква сделка имате с Маджо? Колко пари ви дава?

7. Защо мълчите за прехвърлянето през 2001 година буквално за една нощ на банката на Славчо Христов (СИК) и Иван Костов в ръцете на приближени на Борисов?
Накрая бившият евродепутат пояснява, че има и още по-неудобни въпроси. И се обръща към Христо Иванов: " Дължите отговор пред народа, когото искате да управлявате като маша на олигархията и задкулисието".

"Ще бъдете разобличаван от нас, докато лицемерието, двуличието и лъжата са изписани на вашето лице. Вие сте Пинокио, гротеска и сламено човече на олигарси, мутри и мошеници, ограбили българския народ и опустошили държавата ни. Ще бъдете преследван денонощно от Духа на Истината, която убихте!", казва още Бареков в поста си във Facebook.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 175 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    379 63 Отговор
    Малките барекчета ще останат сирачета.

    Коментиран от #21, #111, #114, #115

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ха ха

    181 348 Отговор
    НАЙ-ПОСЛЕ И ТОЙ ДА СВЪРШИ НЕЩО ПОЛЕЗНО!!!!!! БРАВО! АМА ДА НЕ СЕ ПРЕДАВА И ДА СТОИ ТАМ ПОНЕ МЕСЕЦ!
  • 4 не така дудук

    448 62 Отговор
    този се опитва да размие протеста дудук ти си пионка на пеевски , затова ти биха чуша ое евроком ФАКТ

    Коментиран от #147

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Канна

    71 145 Отговор
    Ррристо е много честен....и при това и умен...
    Хахаха хахахахаха хахахахаха хахахахаха
  • 9 Присмял

    176 30 Отговор
    Присмял се хърбел на щърбел

    Коментиран от #74

  • 10 aaaaa

    325 36 Отговор
    Ей на това му се вика продажен боклук!

    Коментиран от #226

  • 11 За Станислав от Учиндол

    86 76 Отговор
    Приятели!!! Обещал съм ви на следващите избори да вкарам 7 кълвача от квотата на партията на Слави Трифонов за област В.Търново! После ще поискам процент от кражбите от обществените поръчки и от зелената енергия. Ще спонсорират операцията остатъците от групировката ВИС на Васко и Жоро Илиеви чийто васал бе Слави и им пееше чалга на ушенце! Топлата връзка между нас е Миро Пашата който е съдружник на Слави в рекета и наркоразпространението. Напишете в Гугъл - Данчо пръча Миро Пашата . И ще ви излязат всички факти в статията!

    Коментиран от #15

  • 12 Айдее

    217 43 Отговор
    Бою толко го е страх, че плати и на бараката* да влиза в играта хахахахахаххаха

    Коментиран от #24

  • 13 маймуната Чикита

    136 18 Отговор
    И аз ще съм там при Дудука , ще пеем Радка Пиратка на касетофона ...........
  • 14 Браво

    82 180 Отговор
    БАРЕКА СЕ ЦЕЛИ В 10-ката - Христо Иванов най-тъмната фигура у нас
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 перничанин

    124 16 Отговор
    По принцип и ти си от ония които дължат отговори на подобни въпроси. Ще е интересно обаче какво ще каже Ристо. И двамата сте за затвор и отнемане на имущество.
  • 17 ИСТИНАТА

    145 60 Отговор

    До коментар #15 от "Мирослав Събев Пашов -Пашата":

    Според последното проучване на "Тренд" ГЕРБ има24% ,БСП 23%, а партията на мутро-чалгара Станислав Тодоров Трифонов от Учиндол 14,9%. А това са близо 450 хиляди гласа?!?! Искам да попитам кой ще гласува за един индивид десетки години опростачвал населението , индивид с офшорни сметки крадени пари според разследването "Панамските досиета", индивид с интелект на олигофрен, индивид личния певец на мутрите , индивид с областни координатори на партията му мутри и крадци? Та ако ще сменяме Борисов с подобен дегенерат по добре да си остане той. Този мутро-чалгар е апотеоз за интелекта и умствения потенциал на народа!
  • 18 Псевдоним

    157 6 Отговор
    Това стана съвсем като турнира кеч-мания - Бойко стои на ринга и го блъскат до откат от всички страни, Барека се включва под въжетата и удря със стол по главата Христо Иванов, Божков коментира от студиото в Дубай.

    Коментиран от #69

  • 19 само да отбележа

    167 12 Отговор
    На този от години само Прокопиев му е в устата , но никога не кава нищо срещу Пеевски , а от медиите на Пеевски знаем че никак не обичат Прокопий хихихихихихи
  • 20 Бареков

    148 13 Отговор
    Кой даде най много, с него съм, че съм затънал в борчове
  • 21 Новини

    46 134 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Бареков казва истината.

    Коментиран от #43

  • 22 Новини

    63 3 Отговор

    До коментар #15 от "Мирослав Събев Пашов -Пашата":

    Какво ще прави той чалка дискотека ли❓

    Коментиран от #31

  • 23 Майна

    134 16 Отговор
    КОЛКО ТИ ПЛАТИХА??? ТОЛКОВА СИ ЖАЛЪК...
  • 24 Последния Софиянец

    72 26 Отговор

    До коментар #12 от "Айдее":

    Нищо не си видял.Довечера Бойко организира шествие на циганите и гейовете за права срещу Орлов мост.Без майтап.От 18,30 пред Паметника на съветската армия.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 бая парички

    145 12 Отговор
    бая парички е прилапал барековия , как се активизира той извъднъж. До сега мирен, доволен, лапа гробарски евра, а сега буден гражданин. Опасни хора ,ей. А ние го пратихме в брюксел да оправя българските кривини...опасен боклук, подлога и интересчия. Или просто да не му гладуват децата, той за друго не става,всички го видяха какво лайно си е.
  • 27 Всичко е за пари

    112 8 Отговор
    Тоя бие всички по простотия и то вродена, а не придобита!!! Забравил съм, ама ББ ти беше измислил прякор, който ти пасна идеално.
  • 28 Я... Я

    105 8 Отговор
    ТИ НЕ РАЗБРАЛИ, ЧЕ СИ БИТА ПУН..А ТОЛКОВА СИ ПРОТИВЕН, НЕМАМ ДУМИ. ЛЕКУВАЙ СЕ БОК.. К.
  • 29 Верно ли

    114 16 Отговор
    Тоя кво - Шиши го беше пратил в платен отпуск, та не му виждахме физиономията, ама сега са го привикали на зор, а? Няма какво да се заблуждаваме - въртят евтини номера с долни провокации, маскирани "майки" по кръстовища газят с деца на задната седалка, Барека ходи да върши подривна дейност, ченгетата обявяват на всеослушание, че няма да си вършат работата (не, че нещо изобщо функционира на тая територия). Изобщо - явно яко им е напекло, щом вадят всички карти от ръкавите.
  • 30 Кирил

    113 11 Отговор
    Бареков ти какъв боклук си, колко лъжи и дивотии си направил нямам думи а сега пак се напери, ние верни сме много прости българите
  • 31 Мирослав Събев Пашов -Пашата

    41 22 Отговор

    До коментар #22 от "Новини":

    Ще направим от България една огромна чалготека. Ще пеем за ферарита,пари и ще осмиваме вас бедняците. Официално рекета и наркоразпространението ще станат държавна политика. Станислав ще си върне милиардите от офшорките в България когато вземе властта. А вие ще бягате на галоп от България защото иначе ще бъдете като роби на плантация. Ние мутрите ще ви дерем с кремък под път и над път и ще ни плащате такса "Живот" и "Въздух"
  • 32 Бългaрин

    37 44 Отговор
    Ще бъде интересно! 🤔 Много интересно ! Ще чакам отговорите на боковия министър Ристю Иванов с интерес !

    Коментиран от #71

  • 33 Гнус и отврат

    95 19 Отговор
    Борисов е дал няколко пачки от онези от спалнята, и този гнусен индивид Бареков му се отблагодарява. Байрактаров с него ли ще бъде? Ще ядат тупалки. Със сигурност.
  • 34 СЛАВИ ТРИФОНОВ

    21 73 Отговор
    За Слави Трифонов с 2 ръце
  • 35 мишо

    103 11 Отговор
    ТОЗИ ЛЪЖЕЦ ПАК ЛИ ИСКА ДА ГО ЗАМЕРЯТ С ФЕКАЛИ ЕГАТИ ТЪПАТА МАЙНА
  • 36 торенте

    78 5 Отговор
    баречето огладнело
  • 37 не Мирослав Събев

    47 8 Отговор
    много си жалък с този спуснат ти текст дето праскаш където можеш. ти ако беше паша нямаше да кълвеш клавишите за мижави герберски стотинки, техните оценени хора са каймака, ти си копирай какво са ти изпратили,а сега като те забелязах дано ти и платят. чак файда ти докарах, а не си ми симпатичен...

    Коментиран от #50

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 VVV

    49 18 Отговор
    Капута е прав Прокопиев трябва да е на един сенждир с Доган в затвора. А бойко у съседната килия за да не им дава булгартабаци ,резерви ,каулини и други наши работи.
  • 40 Васил

    86 5 Отговор
    Бареков целта на живота ти е да си вечната патерица за толкова ли ти стигат мечтите
  • 41 JEFF

    85 12 Отговор
    Това журналистче и евродепутатче изгладня. Сега Борисов му плаща, за да провокира напрежение сред мирно протестиращите. Бареков знае, че ако Борисов падне, ще падне и тайната за КТБ . Тогава за него става много лошо. ОСТАВКА !
  • 42 Чук и Гек

    34 18 Отговор
    Всъщност, кой наистина е срещу Борисов и Греб! Ако знаех какво ще направят Обединени патерици, щях да гласувам направо за този, който се подпира на тях! Или хич нямаше да гласувам! Оказа се, че и в БСП има солидна доза герберюги и както се очертава, след 12 септември ще вземат властта там! След това и те ще станат не патерик, ами инвалидна акумулаторна каручка на Чекмеджак бей! Мафия е обсебила политическата ви система! Няма да се отървете от нея!

    Коментиран от #205

  • 43 Този там

    59 5 Отговор

    До коментар #21 от "Новини":

    Той не може да говори, истината казвал .... Кавал абсолютен , само ни посрами пред Европа ...
  • 44 КОЙ Е ПРАВ

    44 30 Отговор
    БАРЕКОВ НЕ Е "МОЯТ" ЧОВЕК ,НО ИМА МНОГО РЕЗОН В СЛУЧАЯ. ПИНОКИО ДА НЕ СЕ ПРАВИ НА "ДРЪЖ МИ ШАПКАТА" ,ГУЗНАТА СЪВЕСТ ДА ПРОГОВОРИ.

    Коментиран от #200

  • 45 вили

    77 9 Отговор
    ТОЯ БЯРЕКОВ Е ПРОДУКТ НА ДПС ЗАЯВИ ОСМАН ОКТАЙ ПРЕДИ 3 ДНИ
  • 46 itsob0001

    63 8 Отговор
    Един призрак броди из Европа.....призракът на Бареков.
  • 47 войводата

    53 24 Отговор
    САМО ХРИСО ИВАНОВ А ТИЯ БАСТУНИ КАТО БАРЕКОВ ВЪН
  • 48 Ventura62

    76 5 Отговор
    Бареков, а ти върнали парите от КТБ?
    Или Шиши ги опрости?
  • 49 КРЪКАЧАНОВ

    50 8 Отговор
    БАРЕКОВ,САМО ДЖАМБАСКИ ЩЕ ТЕ ОПРАВИ ТЕБЕ СВИНЬО
  • 50 Емил Кънчев Йорданов-Емо черния

    19 26 Отговор

    До коментар #37 от "не Мирослав Събев":

    Ей глупендер няма да обиждаш моя към и съдружник Миро пашата , нито Данчо пръча . Ние сме хората на Станислав Трифонов от Учиндол който скоро идва на власт. Виж ни снимките в Гугъл прегърнати и целите в татуси с Станислав изплезен с език като лопата. Ние с кръстника Миро пашата и Данчо пръча сме осъждани за рекет,побои,изнудвания и лихварство но скоро Станислав идва на власт и ще си плащате още повече. КАЗАХ
  • 51 Бою Костинбродски

    34 7 Отговор
    Ма аз като ви казвам, че е бардук
  • 52 вили

    60 4 Отговор
    КОЛКО ПАРИ ОТКРАДНА ОТ КТБ КАЖИ БЕ НАЛИ СИ ТЕРИКАТ ТИЯ ПАРИ СА НА НАРОДА
  • 53 Перо

    50 8 Отговор
    Сигурно и дудука се е облажил от малко “мазнинка”,дадена му от тиквата за да измисля селски номера и уйдурми,против протестиращите.И той ще гледа вече държавната хранилка,през крив макарон.
  • 54 Меценат

    53 4 Отговор
    Бюрече, ду ю шпрех ингилизки вече?

    В общи линии Бареков е като всички останали в политиката - долен помияр!!!
  • 55 Бай Коста

    39 3 Отговор
    ДУДУЧЕЕ,НАДУЙЙЙЙЙ
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Бардуков

    29 6 Отговор
    Да пита шефа си за Маджо, дет му плаща сега от пачкивия шкаф
  • 58 Наблюдател

    25 32 Отговор
    Въпросите на Бареков са супер. 👍 Жалко, че в България журналистите са щатскотурски слуги, катон Бойко, и не смеят да да притиснат тези които яхат протеста - Хр. Иванов и "триото".
  • 59 неее Емил Кънчев Йо

    17 12 Отговор
    нееее, не сте слави трифонов, вие сте си живи гробари.При оня има все пак нещо като финес, при вас само простащина и гадост. Ама така както го давате правите на славуца голяма услуга, защото всеки съпоставя тиквата и славо и ....тикварите губите ,братиньо
  • 60 Ще има бой в синьо

    29 15 Отговор
    Ха сега да видим, има ли членска маса Христо Иванов?! Зад Бареков е само нИдялко с пикливия си сайт. Христо организирай синя ударна група да им натроши кокалите на тези лекета.

    Коментиран от #119

  • 61 ФИЛИП ДИМИТРОВ

    31 8 Отговор
    ЩО РИПАШ ПРОТИВ ХРИСТО ИВАНОВ СТРАХ ЛИ ТЕ Е АА ПАРИЧКИТЕ КЪДЕ СА
  • 62 дудук бареков

    40 6 Отговор
    Турско кафенце, както го обичате, г-н Борисов :)))
  • 63 Баце

    17 6 Отговор
    Ашкулсун. Какъв бабаит! Хвала на таквизи пезванти!
  • 64 възмутен

    44 4 Отговор
    Преди Бареков да задава въпроси, първо да отговори кога ще върне парите на българските данъкоплатци, откраднати от КТБ!
  • 65 Кинтон

    39 8 Отговор
    Дудука преди скачаше на Боко, а сега за Боко.
    Кинти баце, кинти ...
  • 66 Веселин Мишев

    39 7 Отговор
    На ШиШИ острието!!!!
  • 67 предателя барак

    40 12 Отговор
    Тоя го купиха и понеже е перде ще бъде острието на ГРОБ.
    Очакват да разбие протеста и почват от водачите му. Тоя може да плюе без умора дълго време...има тренинг от кръчмите където свиреше на дюдюк.

    Коментиран от #118, #129

  • 68 Попа

    31 11 Отговор
    Пудела на Бойко се завърна,смешник.
  • 69 перничанин

    15 4 Отговор

    До коментар #18 от "Псевдоним":

    Хахахах представих си го като анимация в стил Джони Браво.
  • 70 гост

    35 5 Отговор
    Намери си работа стига театър. Този навремето здраво плюеше по ББ за да хване недоволните и успя да излъже доста хора и мина 10% ,после истината излезе наяве като му се отплатиха като го пратиха евродепутат. Сега е влязал в нова роля, жалко че стадото бързо забравя и лесно се лъже.
  • 71 Гост

    14 7 Отговор

    До коментар #32 от "Бългaрин":

    Колко твоя господар каза за шкафовете, толкова и Христо Иванов ще отговори😂
  • 72 комунета на мезета

    24 5 Отговор
    И единия и другия са боклуци!
    Бареков, к*рво, я кажи, кой стои зад Ахмед Доган!?
    Кой управлява и рзпределя порциите?
    Агент Сава, каке станал милиардер и защо никой не му търси произхода на парите?
    Само за Цанков Камък стана милионер без да е завършил за хидроинженер?
  • 73 Темерута

    28 4 Отговор
    Много от тези дето народа ги забрави сега със затоплянето
    испълзяха .
  • 74 Земетресение

    21 9 Отговор

    До коментар #9 от "Присмял":

    Оркестър Пинокио,дудук и пчеличката Мая/Добриялошия и злия/.Обаче въпросите му са точни.За съжаления трябва да минат 40години за да се оправят нещата
  • 75 Европо защо гледаш тъпо

    24 9 Отговор
    Какво е правил турския султан, когато в някоя негова област са се бунтували и е ставало напечено. Развързвал е блажната кесия, наемал е всякакви изроди, джамбази, уволнени преди години мекерета, жадни за пари типове и т.н. Плащал им е прескъпо и ги е пускал в областта с инструкцията всеки да действа против останалите. За нула време в тия кавги и крамоли са включвани местните бейове и населението. Всичко е ставало едно голяма мазало, накрая населението го е отнасяло, а султанът е потривал доволно ръчички.
    Като гледам сега мазно платените тролове, социолози, политолози и никнещите в София антипротестъри, блокиращи сгради индивиди, голямото плюене на всеки срещу всеки, провокатори със или без автомобили, възкресяването на всякакви политически трупове и прочие индивиди, които предявяват претенции, но не казват и дума за основното – защо протестират хората и как ще се решат проблемите им, ми става ясно. Новият ни падишах-олигарх е развързал кесията и в неговата лична провинцията настава анархия. Властта и копоите на властта го пазят, а останалите ще се избият и самоунищожат. Такива са нарежданията. Той гледа отстрани и е доволен. И между другото е подхвърлил чрез подставени лица някаква конституция тип хатишериф на плебейте за успокоение. България в ЕС – СМЯХ, СМЯХ, СМЯХ. А този, Вие преценете в чия роля е в момента.

    Коментиран от #92

  • 76 Рони

    34 6 Отговор
    ГНУС МЕ Е ОТ ТАКИВА ХОРА.ПРОДАЖНО МЕКЕРЕ.
  • 77 Салазар

    29 12 Отговор
    Баречко съвсем е изпушил на тая жега. Никога не се е отличавал с особен интелект, но този път наистина надхвърли мярката. Не си е избрал правилната мишена. Боко е голямото Зло, не проумяхте ли, глупаци?!
  • 78 Сийка

    33 7 Отговор
    Бареков, я напиши откъде имаш пари да плащаш 57 000 годишен наем за къщата в която живеете. ЗА останалите разходи по голямата ти фамилия също.
  • 79 ШЕКСПИР

    11 13 Отговор
    АКО НЕ ОТГОВОРИ,ЗНАЧИ ИМА НЕЩО ГНИЛО.

    Коментиран от #167

  • 80 Когато мутрата от СИК

    16 8 Отговор
    Отговори на Христо Иванов тогава банкянския питек да изпраща калинките си в акция , и няма ли кой да го пресрещне във Варна с фекалий ?
  • 81 007

    26 6 Отговор
    Този как изобщо има наглостта да говори...
  • 82 БЕЗ ЦЕНЗОРА

    26 5 Отговор
    И ОТ ТОЗИ НИКАКЪВ ЧЕП ЗА ДЯЛАНЕ НЕ СТАВА ВТОРИЧЕН МАТЕ🧻РИАЛ 🚽🚽🚽🚽🚽🚽🚽🚽🚽🚽🚽🚽🚽🚽🚽🚽🚽🚽🚽🚽🚽🚽🧻
  • 83 Слави Трифонов

    25 7 Отговор
    Едно Ферари с цвят червен- едно за теб и едно за мен! Това му трябва на човекаааа...Седем- осем и ще си паднала...седем-осем и ще си легнала ..А к*р за вас бедняяяяциииии

    Коментиран от #175

  • 84 Курест

    20 6 Отговор
    Абе Додук, седи си на газъ бе смешник. Ще хапнеш скоро мариз.
  • 85 7887

    13 20 Отговор
    отговаряй хр.иванов -ти си подмолна мижитурка прикриваща се като борец с/у мафията събиращ около себе си хора наивни и глупави но на тези въпроси т/а да отговориш за да знаят хората че са тръгнали след един недоказан професионалист и долнопробен политик
  • 86 Някой

    16 3 Отговор
    Дудук, как е Чита? Научи ли английския?
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Behemoth

    13 4 Отговор
    Това човешко нищо.жество да не е полудяло?
  • 89 БРАВО

    10 2 Отговор

    До коментар #15 от "Мирослав Събев Пашов -Пашата":

    АМИ ТО КРАСТАВИТЕ МАГАРЕТА И ПРЕД ДЕСЕТ ДОЛА СЕ ПРИВЛИЧАТ, ДАВАЙТЕ! ПОНЕ ЩЕ СИ ЛИЧИТЕ ОТДАЛЕЧЕ!
  • 90 КОСТИНБРОД

    10 4 Отговор
    БОЙКИКЕВ ТОЗИ ПЪТ ГО ИЗПРЕВАРИ ДА СЕ ЛЕПНЕ ДО ГАЛЕВИЦА.
  • 91 Чук

    20 4 Отговор
    Оффффффф ... този, ако знае колко му е изветрял авторитета, направо ще се скрие в първата срещната дамаджана !
  • 92 гладна кокошка просо сънува

    11 5 Отговор

    До коментар #75 от "Европо защо гледаш тъпо":

    АМИ ЗАЩОТО СРАВНЕНИ С ТЕХНИТЕ ИДИОТИ ВИЕ СТЕ ОЩЕ В БЕБЕШКА ВЪЗРАСТ, КОЙ ДА ВИ ВЗЕМЕ НА СЕРИОЗНО? ГЛЕДАТ ВИ И ВИ СЕ ЧУДЯТ НА АКЪЛА И ОПРАВДАВАТ БОЙКО,ЩОТО ИМ СТАВА ЯСНО ЗАЩО ПОНЯКОГА РЕАГИРА ПРИВИДНО НЕАДЕКВАТНО СПОРЕД ТЕХНИТЕ ВИЖДАНИЯ! А СЕГА ВЕЧЕ СА НАЯСНО! ИЗОБЩО И НЕ ОЧАКВАЙТЕ ДА ВИ ОБЪРНАТ ВНИМАНИЕ, НАЙ-ВЕЧЕ СЛЕД КРАВЕШКИЯ ПОГЛЕД НА КАНДИДАТА ЗА ВЛАСТ ДА ВИ СПРАТ ПАРИЧКИТЕ, ЗА КОИТО СИ ТОЧИТЕ ЗЪБКИТЕ!
  • 93 Търкулнало се гърнето и

    14 3 Отговор
    Си намерило похлупака
  • 94 big

    20 5 Отговор
    Ето още една герберска подлога! Как ситуации като тази изкарват наяве скритите лимонки на ГЕРБ! Не харесвам Христо Иванов, не му и вярвам, но засега се бори и за моите каузи: оставка на Борисов, Гешев и ВСС.
  • 95 Грую

    15 1 Отговор
    Кът свършат парите всички съ юрвът у политиката!Въх кът завърша усновуту ша съ запиша и азе да ставъм политикъ!
  • 96 Страничен

    21 8 Отговор
    Дудука е жалък та жалък! Трябва да бъде нашляпан!
  • 97 Спокойно

    8 19 Отговор
    Сега остава да видим с кого от Козяк ще подменят човека си Борисов ! 🤔 Дали с Хр. Иванов ? 🤔 Или с някой от "отровното трио " 🤔 Имат избор - все техни креатури, които опитват да яхнат протеста.
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Хаджиментов

    13 20 Отговор
    Доживях да видя нещо свестно от Бареков!
  • 100 Николай

    19 6 Отговор
    Ей ,тоя наистина много прост
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 АЙДЕ...АЙДЕ

    6 19 Отговор
    КАЗВА ИСТИНАТА ЧОВЕКА. ..ТОЙ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ. .БИЛ Е В ТЕЗИ КРЪГОВЕ. .БИЛ Е В ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ. ....САМО МАДЖО ИЛИ БОЙКО ДА НЕ ГО ПОРЪЧАТ. ..В ЧУВАЛ. .ЦИМЕНТИРАН
  • 104 Станой

    21 7 Отговор
    И шиши и боеко най- много се страхуват от Христо Иванов и затова правят всичко да го компроментират.Извадиха тоя човечец от нафталина да прави смешки.Явно са му опростили крадените пари от КТБ.
  • 105 Бай Кукумбър

    19 3 Отговор
    Поредният политически м-нет на Бюреков
  • 106 Българина

    18 5 Отговор
    Ами ТОЙ - ДУДУКА, може да зададе тия въпроси на Хр.Иванов на площада, където Иванов е всяка вечер.Защо трябва да го издирва, след като той НЕ СЕ КРИЕ?!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #109, #132

  • 107 бай иван

    11 15 Отговор
    браво на Барека... нещо полезно да направи за държавата си

    Коментиран от #216

  • 108 И аз съм бивш

    7 3 Отговор
    Този какво по- вече е от мен ?
  • 109 Бареков

    17 3 Отговор

    До коментар #106 от "Българина":

    е политическа гнида и такъв ще си остане.
  • 110 Азззззззззз

    16 9 Отговор
    Христо Иванов е пудел на САЩ.
  • 111 Mitko

    11 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Май май има нещо вярно..тоя пак се взе за чок важен
  • 112 Митко

    15 5 Отговор
    Ей Барак ходи си прави деца и не се занимавай с глупости уроде
  • 113 Олимпийска надежда

    11 6 Отговор
    Няна по-добра реклама за Христо Иванов от Дудука!
  • 114 Истина. До последния софиянец

    13 9 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    ЗАЩО ЗАЩОТО НЕ ВИ ОТТЬРВАЛИ,ЗАЩОТО ЩЕ ПОГНАТ ПИНОКИО ЛИ,ТОЗИ ЛЬЖЕЦ, АКО Е МЬЖ ЗА КАКЬВТО СЕ ПРАВИ ЩЕ СИ ПОСРЕЩНЕ ГОСТИТЕ И ЩЕ ИМ ОТГОВОРИ НА ВЬПРОСИТЕ,НЕ ЧЕ ЩЕ ПОВЯРВАМЕ НА ЛЬЖИТЕ НА ТОЗИ ........
  • 115 Много добре

    15 11 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    БРАВО Бареков,крайно време е някой да му потърси сметка на този който се прави на голям патриот.

    Коментиран от #232

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Аве Адолф Хайлллл

    12 9 Отговор
    И все пак , колкото и да не понасям Барека ..... въпросите му са много точни и правилни , та чакам да видя поредните гузни псевдо обяснения от носоклюна .......
  • 118 абе. До предателя барак

    8 5 Отговор

    До коментар #67 от "предателя барак":

    Не можеш да му стъпиш и на НОКЬТЧЕТО на този .
  • 119 123. До ЩЕ има бой в синьо

    8 15 Отговор

    До коментар #60 от "Ще има бой в синьо":

    Не се и съмняваме че може и това да се случи ,ЦЯЛА България ги видя бабаитите по барикадите ,след като скочиха и на жена с две деца,и тези ИСКАТ да ни управляват.
  • 120 Лукчо

    14 6 Отговор
    Дудука изпълзя от нафталина.
  • 121 хехе

    15 8 Отговор
    Барека е получил поръчка от Пеевски. Иска му се още едно рейндж-роувърче подарък. А и е политически труп - не е лесно.
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 най сетне

    11 5 Отговор
    Бареков говори точно по въпроса.

    Коментиран от #176

  • 125 запомнете това чучело

    7 2 Отговор
    запомнете добре какви са най-добрите инструменти на московските агенти на влияние у нас - в сравнение с такъв индивиди като жор-ган и ян-ян изглеждат като индийски мъдреци. а бай ганьо пред такива изглежда като изтънчен аристократ и патриций.
  • 126 Vov

    12 5 Отговор
    Доказано луд и компроментиран БИВШ евродепутат. В безсилието и яростта си приема всякакви поръчки от Дебелия.
  • 127 БЮРЕКОВ Е

    8 6 Отговор
    ГИОТВЕРЕН. ..КИОР КЮПЕК. .ЗА НЯКОЛКО ДОЛАРА Е ГОТОВ НА ВСИЧКО. .ДАЖЕ ДА СЕ НАВЕДЕ ЗА ЗАДНА ПРАЖКА
  • 128 1912

    8 2 Отговор
    Тоя ви *ба мамата
  • 129 абе. До предателя барак

    10 1 Отговор

    До коментар #67 от "предателя барак":

    Не можеш да му стъпиш и на НОКЬТЧЕТО на този .
  • 130 DEXTER

    13 3 Отговор
    Тъмни времена... и всякаквите твари изпълзяват от мрачните и влажни мазета!
  • 131 За пари

    14 2 Отговор
    Ей дудук, стига беее
  • 132 не смее наживо

    10 3 Отговор

    До коментар #106 от "Българина":

    ако е мъж, би го направил очи в очи, но това е някакво чучело използвано от московските резиденти у нас - и най-интересното е, че на този страхливец услужливо и заплатено му печатат предполагаемите въпроси, които би намислл за около 120 години, в интернет - има ли някой да не се сети кой е платил на такова адвокатстване?
  • 133 ДЖОТО

    13 5 Отговор
    ДАНО МУ НАЧУПЯТ КУХАТА КРАТУНА НА БАРЕКАТА!!!
  • 134 плевенски

    9 7 Отговор
    Какъвто и да е Бареков,въпросите са актуални и резонни! И великият ни демократ и бивш министър на борисов е длъжен да отговори!
  • 135 Тано Цолов

    5 2 Отговор
    Ако Дудукът не плаща в предплата по 200 лв. (или банкнота от €100) за 4-часово участие в блокадите му - нема да си мръднем пръста!

    Коментиран от #141

  • 136 Shponka

    4 9 Отговор
    Всички които сега плюят по Бойко, на следващите избори, като Бареков ще драпат да са с него, защото сега тия които им плащат ще им бият 3-метрова дузпа.
  • 137 ДА ПРЕДАДЕМ ВЛАСТТА НА ИДИОТИ

    9 9 Отговор
    ОБЪРКАН СЪМ, КАПУ ТА ИЛИ ПИНОКИО КОЙ Е ПО ГОЛЯМ БОК.УК? И ЕДИНИЯ - БОРЕЦ ЗА ПРАВДИ И СВОБОДИ И ДРУГИЯ -СЪЩО? ТИЯ ЛИ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ, С БАБИКЯН, МАЯ, ШАДРАВАНПИШ, ЛУПИ ?
  • 138 мафията

    12 1 Отговор
    Накрая мутрите и мафиозите ще се самоизедът за власт-кой да е от горе и да краде повече ! Също като главният ГРОБАР който при такова унижение и явно изявление на народа че не го иска той се чуди какви номера да измисли за да остане на власт ! ГОЛЯМ УЖАС ХОРАААААААА !!!!
  • 139 БЮРЕКА

    12 2 Отговор
    ТОЗИ Е ТОЛКО НИ зКА ПРОБА, ЧЕ НЕ Е ДОСТОЙНО ДА СЕ КОМЕНТИРА .........ПРОСТО ПОДЛО ГА !!!
  • 140 шкафче за кон

    4 3 Отговор
    оо най-плодовитий от бг политиците
    щом ти се размножаваш нещата никак ама никак не са добре
  • 141 ТИЯ ПРОТЕСТИ СА СИ ЧИСТА ИНВЕСТИЦИЯ

    8 4 Отговор

    До коментар #135 от "Тано Цолов":

    ВАЖНОТО Е ДА ИМА ПЛАЩАНЕ, ТЪПОТО Е ЧЕ ПАРИТЕ СА КРАДЕНИ ОТ НАС - НАШИ ПАРИ. НО ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРТЯТ, ДА СЕ ХАРЧАТ ЗА ЗАБАВЛЕНИЯ, ЗА ПРОТЕСТИ, ЗА ЕКСКУРЗИИ, ЗА ЯДЕНЕ И ПИЕНЕ....
  • 142 Shponka

    7 9 Отговор
    Бойко не мрази враговете си. Назначи Мая за омбудсман, след като тя му беше изиграла гадния номер с бюлетините. После, като спечели изборите покани Корнелия да управляват заедно а също така, предложи умишленно неизбираемата Цецка, за да осигури на Радев, отворена врата към президенството.
  • 143 НЕКА

    3 3 Отговор
    Пеят ,а ние решаваме 🤔🧐👁️
  • 144 шкафче за кон

    0 5 Отговор
    ристо иванов много добре знае че му подслушват телефона от 10 години..всичкото е до разходки квикане за някой хора..
  • 145 шкафче за кон

    7 2 Отговор
    не случайно адвокати са го подкарали бб
    ако беше по умен нямаше да се занимава
  • 146 Гоча

    7 2 Отговор
    Подлогите и троловете немат спирачки,как бързо се издават а ние ги записваме,скенираме,снимаме...Ще видите отново власт на подсъдимата скамейка достатъчно злини направихте
  • 147 jjjjjjjjjj

    9 1 Отговор

    До коментар #4 от "не така дудук":

    Цв. Василев си го каза че бюрека е проект на шиши...
  • 148 мкакакак

    6 6 Отговор
    Против този мухъл съм но този път задава правилните въпроси. Около този Христо Иванов има много тъмни неща.

    Коментиран от #159

  • 149 JEB

    4 2 Отговор
    много тъмни неща и гешефта не може да докаже нищо
    само съска и обикаля с плешивото теме да събира жега малкото влечуго
  • 150 Мирослав

    10 1 Отговор
    Гадното влечуго пак изпълзя от калта. Явно свинете наистина са се стреснали и правят пълна мобилизация на кафявите медии. Дори и смачканите влечуги и земноводни като Капута са привикани пак на барикадата.
  • 151 chi

    10 1 Отговор
    Този мишок от коя дупка излезе?
  • 152 JEB

    5 1 Отговор
    ако бибитко имаше някакви реални компромати щеше да ги развява като прани гащи от 3 месеца..сега само плаши гражданското чувство на не страх
  • 153 vgjn

    8 3 Отговор
    Това са пълни лъжи стъкмени от Бареков, на който явно е платено да саботира единствения човек, който може да е истински опонент на Борисов, който е проевропейски настроен, който е интелигентен, морален, не лъже, всички негови думи са подкрепени с факти. И още нещо: на дневен ред е корупцията по високите етажи на властта, злоупотребата с власт и безобразията на властимащите! Бареков се мъчи да отклони фокуса към откровени лъжи, за да омаскари един човек, който даже не е във властта, който имаше морал и като видя мошенника Боко как управлява, си подаде оставката преди 5 години, защото не искаше да има нищо общо повече с такъв лъжец като Тиквата Боко.
  • 154 JEB

    3 1 Отговор
    вижте сега бб службите нямат друга работа освен да следят опозицията в бг..след като от там не идва нищо няма и да дойде
  • 155 ffffffg

    8 4 Отговор
    Тоз Бареков колко ли са му платили, за да измисля клевети срещу Христо Иванов?! Ясно къде отиват нашите пари за финансирането на някои партии като тази на герберите, за измисляне на лъжи и клепане на опоненти.
  • 156 JEB

    3 1 Отговор
    няма да има клепане
    по скоро неуспешен опит за подскачане на слънце
  • 157 Joro

    6 1 Отговор
    ИЗМЕКЯР.
  • 158 JEB

    9 1 Отговор
    барека е като жамбазки неосъзнат ге000й който мрази всички останали гей0000ве защото са по добри от него в гей000 спорта
  • 159 mintaka

    10 5 Отговор

    До коментар #148 от "мкакакак":

    Никакви тъмни неща няма около Христо Иванов. Просто някой се уплаши от въпросите, които задава Христо Иванов и праща саботьори като Бареков да го омаскарят Ивавов с лъжи, да отклонят вниманието от този, който държи държавните пари и де дава отчетност как се разпределят, от задкулисието, от злоупотребата с власт, от савозабравилите се 10 години управляващи. Христо Иванов не е центъра на проблема на България, друг е. Христо Иванов им разрови беззаконията, които вършат. Христо Иванов събра много поддържници и Бойко ке уплаши. Както прави, когато научи, че президента има по-голям вот от него, веднага задейства машината за лъжи и клевети, за да омаскари опонента, вместо да прави полезни за развитието на страната ни дела.
  • 160 Тодор Славков

    8 6 Отговор
    Христо, Христо и ти миришеш на гнило. Щом зад теб стоят Иван Костов и ген.А.Атанасов. Имам съмнения за спяща руска агентура...
  • 161 Бесен Язовец

    9 1 Отговор
    Кръвна проба за дрога да му искат на Барека да видим дали ще даде
  • 162 Ибрахим

    7 7 Отговор
    Не го харесвам но въпросите са много точно зададени този Христо се очертава като новия сив кардинал
  • 163 Работодател

    5 11 Отговор
    Виждате как се вдигнаха цените от около две-три седмици насам на хранителните продукти в хипермаркетите, а и в другите магазини с поне 20-30%? Виждате как започнаха да се вдигат цените и на всички останали стоки и услуги от началото на протестите! Драги колеги работодатели, намалявайте заплатите на работническата класа! Те няма да се вразумят докато не започнат да пълзят по жълтите павета от глад пред парламента!Това е некачествен материал и само вдигане на цените и намаляване на заплатите е тяхното лечение и само така ще спрат безсмислените протести!
  • 164 КОКО ДРИЛО

    1 1 Отговор
    АИДЕ НАШТЕ САМО НАПРЕД .................АИДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ..........
  • 165 елементарен

    7 3 Отговор
    Бареков насочи пак лайномета. Отвратителен човек без морал, бълващ лъжи.
  • 166 ЛОША РАБОТА

    3 3 Отговор
    от бойко е взел пари , то е ясно ! ЛОШОТО Е ЧЕ ЩЕ УСМЪРДИ НА НАЙЛА ТАМ ДЕТО Е ВЛЯЗЪЛ ...... НЕ ЗНАМ КЪДЕ Е ДА НЕ МИНАВАМ !
  • 167 Дудук Бареков

    7 0 Отговор

    До коментар #79 от "ШЕКСПИР":

    Боклукът Бареков свърши кинтите и сега се предлага на пазара.
  • 168 митев

    7 0 Отговор
    Бареков,Бареков идете с Асен Агов и скочете в Марица пък дано се удавите,как забравих че е дълбока до кръста,компрометиран политик тръгнал да иска обяснение за протестите на улицата,забрави ли как излъга народа?.......
  • 169 ttт

    6 1 Отговор
    Пуделът на Пеевски се активизира.
  • 170 Оня

    6 1 Отговор
    Всички сегашни политици са обвързани с мафията и задкулисието.Само господарите са различни.Аз като обикновен гражданин,не виждам изход от това положение,освен да емигрирам.

    Коментиран от #185

  • 171 JEB

    2 1 Отговор
    прекалено много им се страхувате на руснаците
    швеция дето е джудже може да ги трясне да им се завие свят
    грипен е известен че убива руски улични кучета най-вече
  • 172 JEB

    1 0 Отговор
    вие сте хора без знаме и стреснати ако имахте знаме щяхте да знаете какво да правите..не е моя работа да ви помагам но сте закъсали яко
  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Дон Филипе Дел Гадо

    2 0 Отговор
    Тоз народ го употребяват всякак,я да се наредят и аз на опашката
  • 175 Трябва

    1 0 Отговор

    До коментар #83 от "Слави Трифонов":

    Да се измисли песен за сорос
  • 176 Да но той

    0 0 Отговор

    До коментар #124 от "най сетне":

    Не е точният чивек
  • 177 Бареков мина ти времето

    5 2 Отговор
    Престани да ни занимаваш със себе си и личните ти врагове, никой Несе интересува от теб и проблемите ти!
  • 178 filip_ [email protected]

    5 0 Отговор
    На Бареков му трябва маймунка и цигулка
  • 179 Дудука

    5 0 Отговор
    Присмял се хърбел на щърбел. И ти подлога долна имаш да отговориш на доста въпроси. Като започнем от костинбродските золуми в деня за размисъл, скромната ти къщичка за няколко милиона по документи собственост на някакви вчерашни фльорци и още много други.....
  • 180 Рафа

    8 2 Отговор
    Бареков ти си един корумпиран и прост смръдливец!
  • 181 МАЙНА

    7 2 Отговор
    ЦИАЛ ЖИВОТ Е БИЛ ПЛАТЕНО ПРОТЕЖЕ НА НЯКОГО
    ТОЗИ СЪСЕЛ
  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Гого

    7 3 Отговор
    Тоя пък кой беше? Като задава въпроси, първо да вземе да отговори:
    1.За колко продаде парламентарната си група и партийката си на Борисов като беше в парламента?
    2.Какво точно свърши в евро парламента за тези 4 години?
    3.Кой сега му плаща за да нарича протестиращите млади хора от протеста "лумпени". Тази дума май сме я чували и от някои други хора приближени на власта. Кой сега му я сложи в устата?
    4.Къде беше последните 40 дни, та сега изведнъж се сети да задава въпроси?
    5.За колко си продаде душата на Борисов? ( да си спомним как наричше Борисов с умиление "Генерале" като водещ в БТВ. И как му припомняше как Борисов го е държал на коленете си като малък.)
    6.Нека да каже на кое задкулисие той служи, или може би служи директно на чекмеджето на Борисов.
    И още, и още неудобни въпроси.
    Та г-н Бареков, първо отговорете на тези въпроси за себе си, а после търчете да задавате въпроси на другите.
    И още нещо - не искам мнение от едно провалило се мекотело да се прави на голямата работа.
  • 184 Питащ

    5 0 Отговор
    Тая политическа пр.оститутка на какво разчита? Че ще види пак депутатско място в Страсбург?
  • 185 Жалко

    6 2 Отговор

    До коментар #170 от "Оня":

    Да емигрираме всички и да оставим Бареков да сервира на Пеевски, а Борисов да му чисти кенефа.. Жалко само да хубавата природа. Не че остана много и от нея.
  • 186 ЖАМБАЗКИ

    5 1 Отговор
    ДУДУК , КОГА ЩЕ СЛОЖИШ ПРАНГИТЕ НА БОЙКО , НАЛИ ОБЕЩА БЕ ? ХРИСТО ИВАНОВ Е НИСКА ТОПКА ЗА ТЕБ , ОПРАВИ СЕ С БОЙКО ПЪК ПОСЛЕ С ДРУГИТЕ !
  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 БРЦК

    3 2 Отговор
    България винаги е имала и предатели подлоги -мижитурки .Бареков е примерза това . Много долно
  • 189 1944

    3 1 Отговор
    пудела на шиши и тиквата да не джафка безпомощно
  • 190 Bai tozi

    4 0 Отговор
    Сигурно щего пита на английски език ,че го говори перфектно ,всички искат да станат депотати,а кой ще работи за 610лв, А?
  • 191 Никола

    5 2 Отговор
    ДБ много отдавна е партията на олигарха,Сашо Дончев и се крие зад Пинокио от там са парите за скъпия офис в ташкарската сграда,а от пощада разбрахме случайно и за Маджо.В тази партия са най-големия кариеристи,егоцентрици, и мръсни копе-ета
  • 192 Николай Младенов

    1 0 Отговор
    Този отдавна сее Продал, Кариерис от класа, този ще продаде и Народ и Държава, няма да се замисли и Майка си да продаде!!!!
  • 193 Тоя индианец

    1 0 Отговор
    Чете вестника наопаки,пък говори.
  • 194 121

    1 0 Отговор
    Всички са крадци и измамници. Както казват помаците, иди до урните, пусни празен плик, но ние сме за мюсюлманите и БМБ, пълна лудници.
  • 195 Абе

    3 1 Отговор
    Къде е Ристо бе? Чу за Маджо и бега бързо.
  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 Анонимен

    1 0 Отговор
    Подмята ви всички българи като футболна топка.
  • 198 Лъчо

    2 0 Отговор
    Този Бареков, защо се не гръмне? Този боклук не става за нищо. Нито е журналист като нормалните журналисти, нито е политик, като политик,само, където с англииския е на"ти". Такова чучело рядко се ражда.Плюе по всеки, който е по кадърен от него. Плюеше и срещу Борисов, след туй взе да му лиже задника и да иска да прави коалиция с него. Този некадърник Бареков не трябва да се допуска до никъде! Той е вреден за България, той е вреден за Българският народ! Аман от въшлювци като бареков!
  • 199 Гост

    3 1 Отговор
    Хора Бареков е психично болен не му обръщайте внимание наистина!!!
  • 200 Абе

    0 0 Отговор

    До коментар #44 от "КОЙ Е ПРАВ":

    Я се скрий
  • 201 българка

    1 0 Отговор
    Бареков е оли.гофрен. Не трябва да се пише за него, а още по-малко да се показва на снимка.

    Коментиран от #202

  • 202 Абе

    2 0 Отговор

    До коментар #201 от "българка":

    Оли.гофрен, оли.гофрен, ама ви излъга да гласувате за него и посла си седя 4 години с 20 К заплатка в евро без да прави нищо. Сега гласувайте за Слави, той носи промяната МУАХАХАХАААА
  • 203 Анонимен

    2 0 Отговор
    Хлебарката бареков, явно е огладнял и изпълзя, за някоя повърната храна да хапне! БОКЛУК!
  • 204 Мартин

    3 0 Отговор
    Добри въпроси, но тъй като Христо Иванов бяга от конкретика, едва ли ще им отговори... Иначе и аз искам да знам дали Иво Прокопиев, който е подсъдим, дава пари за издръжката на "Демократична България"!
  • 205 Стоян

    0 0 Отговор

    До коментар #42 от "Чук и Гек":

    Няма да има в БСП патерици на Мутрагенчо!
  • 206 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 СССР

    1 0 Отговор
    Тоя е голям паляцо
  • 209 ΞLΞVΛTΞ

    0 0 Отговор
    сокерес ма репортерката
  • 210 emo

    1 0 Отговор
    Към редакцията на факти бг - бихте ли обяснили защо предствяте еветуално бъдещо събитие в сегашно или минало време, тъй като в трето лице, единствено минало и сегашнио са еднакви за глагола окупирам, все едно че е станало? По този начин подражавате по-скоро на ПИК и Блиц.
  • 211 ДОКО

    2 1 Отговор
    БЬОРЕК ГРЪМНИ СЕ ..АКО НЕ МОЖЕШ ЛОВНИЯТ СЕЗОН ЗАПОЧНА ПРЕВЪРНИ СЕ В ПЪДПЪДЪК И СЕ ПРЕДСТАВИ ПРЕД ЛОВНАТА ДРУЖИНА..ЗАПОМНИ ОТ БАТИ ТИ ДОКО ..НЕМА ДА ЛИПСТВАШ НА НИКОЙ И ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ТУРЦИТЕ ЕДНО ВРЕМЕ СА ГИ НАБИВАЛИ НА КОЛ..АКО ОЖИВЕЕШ ПАК ОТНОВО ДО ПОЛОЖИТЕЛЕН КРАЕН РЕЗУЛТАТ
  • 212 Цецо

    0 0 Отговор
    На английски ли ще му ги задава? Просто питам... :)))

    Коментиран от #219

  • 213 бисмарк

    0 0 Отговор
    д/е/м бюреков - леке не/до/клатено - от къде се пръкна пак бе - мъзга
  • 214 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 215 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 216 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 217 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 218 Сатаната

    0 0 Отговор
    Да видите как е с кофти дилар.
  • 219 Неееее

    0 1 Отговор

    До коментар #212 от "Цецо":

    Не може да ги задава на английски, защото Христо Иванов не знае английски и няма как да разбере въпросите и съответно да отговори на български.
  • 220 Голям

    0 1 Отговор
    буклук е този
  • 221 ото

    0 0 Отговор
    Колко пари се потрошиха по тоя идиот, чет нямат. Добре, че написа едно коледно пиянско стихотворение, че да видим че и той душа има.
  • 222 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 223 Моника

    2 0 Отговор
    Циркаджии и Барекова, и Христо Иванов, правят всичко възможно да илгеждат интересни и да се докопат до властта. Достатъчно сме им се нагледали на номерата, айде марш.
  • 224 Този

    0 0 Отговор
    Бойко го беше нарекъл много точно!
  • 225 До протестиращите

    2 2 Отговор
    Да ги питам протестиращите хубаво ли им е като някой друг боклук започне да ги смъщава с блокади и въпроси? От сега да тренират, че като вземат властта те ще са лошите и срещу тях ще са протестите.
  • 226 соросоидни кърлежи

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "aaaaa":

    В Русе го нахраниха едни роми с фекалии и оттогава го наричаме Фекалино...моме
  • 227 ле ле

    2 0 Отговор
    този Пареков трепереше в студиото и кълнеше че ще го убият ..ама все още жив..Артист и то без капка талант, но в БГ на такива се плаща за да дудукат народа..
  • 228 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 229 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 230 Селяния Смрад

    1 0 Отговор
    Мерси ... тръце ;)
  • 231 я надуй барек додука,

    2 0 Отговор
    Барек,към коя партия сега ще акостираш!.....Ти нали свиреше на дудук!Сещаш се за какво те каня!....…Аааа,нищо лично!
  • 232 Жокер

    2 0 Отговор

    До коментар #115 от "Много добре":

    ти чуваш ли се какви глупости говориш..
  • 233 Пурко

    3 0 Отговор
    Народа е казал точно и ясно за такива персони: ГЬОН СУРАТИ!!!
  • 234 ДЖАМБАСКИ

    2 1 Отговор
    ЕЙ БАРЕКОВ ,ДЖАМБАСКИ СЪМ Я СИ СТОЙ ПРИ ПЕЕВСКИ И ДОГАН ПОНЕ ОТ ТАМ СИ ТРЪГНАЛ
  • 235 ivan

    1 1 Отговор
    голяма окупация с 5 човека,Ники Дудука най голямото недорозумение
  • 236 войводата

    1 0 Отговор
    Я КАЖИ НА НАРОДА БЕ ДУДУЧЕ КАК ПОКАНИ НА РОЖЕНИЯ СИ ДЕН АХМЕД ДОГАН ЗАЩО ТОЧНО НЕГО А НЕ НЯКОЙ ЛЕКАР
  • 237 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 238 Деси

    2 1 Отговор
    Хвани единия, удари другия. И Иванов, и Бареков са циркаджии, едни от най-големите у нас.
  • 239 Тони

    0 2 Отговор
    Това ми прилича на сблъсък на дебилите – Бареков срещу Иванов
  • 240 Никола

    2 0 Отговор
    Търси го при Маджо и Сашо Дончев или при овластената Мутра на Дондуков 2.Обаче кариеристчетата как са наскачали това са най-опасните,така да знаете
  • 241 Косьо

    1 0 Отговор
    Борисов е готин,Борисов е демократ с широка душа,Борисов е достоен българин истински държавник.Борисов е вярващ и умен човек знае повелята на Господ- остави бес-ите да се набе-уват пък след това аз ще се справя много бързо с тях
  • 242 Анди

    0 0 Отговор
    Има нещо гнило в отношенията между Христо Иванов и Маджо и гузното поведение на Христо Иванов го показва. Не симпатизирам на Бареков, но трябваше някой да зададе тези неудобни въпроси на Иванов.
  • 243 Абе

    1 0 Отговор
    Къде е Ристо бе?
  • 244 Пацо

    0 0 Отговор
    Въпрос 2 е доста интересен, но се съмнявам Ицо да каже нещо срещу своя покровител Прокопиев
  • 245 Живка

    0 0 Отговор
    След като група протестиращи, сред които и членове на Демократична България могат да окупират кръстовища, защо и Бареков да не може да отиде и да почука на офиса им? Питанията му за мен са доста резонни. Как се издържа тази партия и как си плащат сметките и луксозния офис. Христо Иванов например не работи нищо и само виси по протестите и в телевизионните студия.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове