Last news in Fakti

6 Септември, 2020 10:53 2 871 133

Каракачанов за Съединението: Да си кажем кривиците, за да не затрием България!

  • красимир каракачанов-
  • вмро-
  • съединение-
  • съединението на българия

България няма нужда от вътрешна война, зове лидерът на ВМРО

Каракачанов за Съединението: Да си кажем кривиците, за да не затрием България! - 1
Снимка: БГНЕС

България няма нужда от вътрешна война, господа. Призовавам Ви да седнем на кръгла маса и да очертаем приоритетите на Отечеството ни.

Това заявява в своя категорична позиция заместник министър-председателят по обществен ред и сигурност, министър на отбраната и председател на ВМРО Красимир Каракачанов във своята Фейсбук страница в деня на Съединението.

В нея той назовава и темите от стратегическо значение в дългосрочен план, които да залегнат в основата за разговорите за бъдещето на Отечеството ни – демография, грижа за възрастните хора, здравеопазване, образование, опазване на земеделските земи, правата на българската диаспора по света и др.

Ето и пълния текст на позицията:

Днес е денят на Съединението. Навремето Съединението на български земи беше реализирано, защото имаше съединение между българските политици и между различните групи и прослойки в българското общество срещу зловредната политика на т. нар. Велики сили. Това стана възможно, само защото през 1885 г. двете основни партии бяха заедно на площадите в Пловдив. А после – заедно и под знамената, в Сръбско-българската война.

А днес? Днес какво показваме ние, българските политици, на своите сънародници?

Не е за вярване, че има война между институциите, че по площадите се намеква за военния преврат от 1934 г., че се бият полицаи, пали се сено пред тях и ги обстрелват с ракети, че полицията бива обвинявана, че била „смазала“ хората – по принципа на сто пъти повторената лъжа, която ставала истина. Че се искат безусловни капитулации.

Опомнете се! Абсурдно е политически активните хора у нас да се разделят в две секти, които слушат само себе си и не чуват другия.

България няма нужда от вътрешна война, господа. Само след месеци са парламентарните и после президентските избори. Докажете се там!

Но преди това, аз Ви призовавам за друго: нека президент, премиер и основни обществени формации седнат заедно на кръгла маса, която да очертае няколко важни приоритети в предстоящата тежка зима и тежки политически времена. Един път и завинаги да бъде изработена една национална доктрина с най-важните пет, десет приоритета пред нацията като:

- Демографската катастрофа, която всички вече виждаме;

- Изграждането на средна класа и защита на средния и дребен бизнес, а не интересите на един или друг олигарх, който е за или против протестите в момента – както беше досега;

- Проблемите на българската земя, която става собственост на все по-малко хора, но за сметка на това пък и на все повече чужди фирми;

- Гарантиране достойните старини на възрастните хора;

- Проблемите на здравеопазването, което колкото повече милиарди гълта, толкова по-лошо и недостъпно става;

- Образованието на българите, което става все по-нефункционално и поражда все повече неграмотни българи;

- Проблемите на над 2 млн. икономически емигранти и другите 2 млн. етнически българи от традиционните исторически общности в чужбина.

Така се решават проблемите, а не с ултиматуми и насилие. Така трябва да решаваме проблемите, вместо с омраза и разделение.

Това е урокът от 6 септември 1885 г. Седнете на този светъл ден и прочетете поне една книга от българската история и ще разберете истината – че партии в България е имало много, но България е една. Че няма смисъл от политически партии, ако политическата омраза унищожи България.

Единственият добър сценарий за България днес е диалогът. И тук се сещам за едни думи на Васил Левски, писани до Иван Кършовски през 1871 година: „За Отечеството работим, байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все [за]едно да вървим, ако ще бъдем хора.“


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 37 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    105 8 Отговор
    Оууу ти ще си от първите, които ще я затрият, каракачамбо!

    Коментиран от #26, #45

  • 2 народ

    96 6 Отговор
    Страхливец и крадец!
    Алчен за власт, но не и за СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ!
    Заради собственото си оцеляване в съюз е и с ДПС!

    Коментиран от #39

  • 3 кривицата

    84 3 Отговор
    Тий Ванче щеше да те окачи на бесилото,бре!Иначе плюеш бесилките от протеста!
  • 4 РЪМПЕЗИ

    82 3 Отговор
    КАРАКАЧАНОВ...ДАЙ ДА ОТВОРИМ ВСИЧКИ ЧЕКМЕДЖЕТА И ДА ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД...
  • 5 Ей торбичка

    72 5 Отговор
    агент от ДС оствка оставка гадни комунисти!!!!!!
  • 6 АЛ ЙОРДАНОВ ЧИКИБОЕЦ КОМУНИСТ

    70 5 Отговор
    ФЪРГАЙТЕ ОСТАВКАТА И ГОТОВО ,ТОВА Е ИЗХОДА ,СРЕЩУ НАРОДА.....НИКАКЪВ ШАНС МОЙ ...НИКАКЪВ
  • 7 България

    74 5 Отговор
    Това, че ти няма да си на власт не означава че България ще изчезне!
  • 8 Още един наглец

    76 3 Отговор
    4 години не се си мръднахте пръста за народа, а има безичието да говори. Приемат закони в полза на олигарси и разпродават всеки военен имот, де що намерят.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ОСТАВКА

    62 3 Отговор
    герб, борисов,Гешев . Нямаш право да говориш друго освен за паспортите които продаде на криминални лица . СЪД 🧐
  • 11 Asdfg

    67 4 Отговор
    Да си ги кажем “кривиците”: ТИ СИ ЛЪЖЕЦ И КРАДЕЦ! ИДИОТ, който излъга изключително нагло! Ти си една ПОДЛОГА НА ПОЖАРНИКАРЯ И НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СИ В УПРАЛЕНИЕТО НА РБЪЛГАРИЯ!
  • 12 ТОДОР СТОЯНОВ

    58 3 Отговор
    РУСЕНСКИ МАКЕДОНЕЦ...ХА, ХА, ХА...ВЪН!!!ИСКАШ ОЩЕ ДА ЛАПАШ И ТЮРМАТА ДА ОТЪРВЕШ, АМА НЕ СТАВА!!!ПАСПОРТНА СЛУЖБА КАРА-ПЕЧАЛБАРОВ...ВЪН!!!
  • 13 оставка и затвор за реални престъпления

    59 2 Отговор
    Кривиците ви си ги казвайте пред съдията и влизайте в изправителя , няма каква да си говорим.
  • 14 Реалност

    59 4 Отговор
    Безсрамнико продажен, не ползвай думите на Левски !!!
    Да не говорим за личното ти облагодетелстване, всевъзможни злоупотреби с власт и преминаване от партия в партия все с долни цели....
    Ти, който си пълниш бездънната алчна гуша като продаваш паспорти и гражданство на враговете на България, трябва да лежиш в затвора за държавна измяна с доживотна присъда!
  • 15 Уди Кълвача

    51 4 Отговор
    А нещо за крадените пари да върне или само ще се убиждаме?
  • 16 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    44 4 Отговор
    оставка
  • 17 АМИ ИДЕТЕ СРЕД НАРОДА

    50 3 Отговор
    И ТИ И БОРИСОВ И ВАЛЕРКАТА.ПРАЗНИК Е ВСЕ ПАК.ДА ВИДИТЕ ,, НАРОДНАТА" ЛЮБОВ.А ТО ОТ ФЕЙСА ВСЕКИ МОЖЕ

    Коментиран от #32

  • 18 Веднага

    48 4 Отговор
    Напускайте властта, гласувах за вас, но повече не искам да ви виждам в политическия живот на България, фалшиви патриоти! Като ваш гласоподавател, на който не сте дали нищо, а сте създавали само трудности в живота ми с вашите коалиционни политики и неуредици в управлението, искам вашата оставка, незабавна!
  • 19 дявола

    45 3 Отговор
    Ха смях да седне ли та вие от масата не ставате я се погледни.Ако зависи от мене всички 240 стола вън и всичко на ново със други по-кадърни лица
  • 20 Въстание

    50 3 Отговор
    Въстание има, защото искаме да се отървем от мафията, която убива народа чрез глад, мизерия и прибира всички пари от хазната чрез схеми за държавни поръчки. Както турците са казвали, че няма въстания в България, така и вие лъжете сега, пак същия запад.
  • 21 Кажи си

    41 5 Отговор
    Че затри армия и техника за милиони.
  • 22 jailhouse rock

    45 5 Отговор
    България ще се спаси и без вас, корумпирани лъжепатриоти!
  • 23 Анализаторр

    38 3 Отговор
    Сега торбичка Била ли да вземем? Македонска наденица ли ? Майн кампф фор думмиес ли ? За какъв диалог да говорим с военен министър дето ще счепи кантара?
  • 24 От устата

    37 3 Отговор
    на червени доносници , въртиопашки и вредители алчни , милеещи само за собствен джоб и облаги , не ща да чувам нищо , най - малко да споменава България ! За тоя тя не значи НИЩО ! Дори с хитрини и наглост , уреди братовчеда - артист да лапа яко в Брюксел , а можеше да отиде достоен , компетентен и можещ българин - родолюбец , отстояващ позиции , а не комин !
  • 25 Шиши

    40 3 Отговор
    Ако искаш да спасиш България разтуряйте кончината и се омитайте.
  • 26 Искаш ама не ти стиска

    35 3 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Ами ти, като "измислен патриот", може да се откажеш, от Депутатския и министерски ореол ,и да покажеш , как се успокоява измамен народ, но не искаш ,защо не искаш бе г-н" Патриот"???????
    -Какво ли би казал Левски, днес, ако можеше ????
    Нали всички, се криете зад неговата фасада, кретени долни ,лицемерни , патриоти!
  • 27 Аз съм българче

    41 5 Отговор
    Продавам български паспорти, разпродавам апетитни имоти на БГ армия за жълти стотинки, агент съм на ДС, имам си чекмеджета и още много други кривини.
  • 28 Zyggy

    36 2 Отговор
    Ако Иван /Ванче/Михайлов беше жив... всичките тези псевдо-патриоти щяха да имат смъртни присъди... ВМРО в момента е на дъното, благодарение на хора като Каракачанов... 7878

    Коментиран от #132

  • 29 Алфа Вълчица

    35 6 Отговор
    Омерзително е, когато човек чете словата на ДС агента Каракачанов, за единство, братство, кръгли маси, за бъдещето на България и децата ни. Още повече от този, с чието съучастничество се продаваше българско гражданство за пари и българските интереси в Македония! Оставка продажнико!!!!😬

    Коментиран от #70

  • 30 Бачо Киро

    31 4 Отговор
    Политическата проститутка Каракачанов въобще няма защо да се изказва, никой не се интересува от мнението му. Да седи наведен в ъгъла и да мълчи.
  • 31 Реалност

    29 3 Отговор
    Изпразни торбата с надиплените пачки, върни ги обратно в хазната и заставай мирно с наведената си лоена безмозъчна глава пред Народа, за да си поседеш присъдите. За вас Крумовите закони трябва да се прилагат - отсечени ръце заради кражбите в милиарди и изтръгнати езици заради гнусните ви безкрайни лъжи!
  • 32 Как да отидат кото знаят какво вършат

    23 4 Отговор

    До коментар #17 от "АМИ ИДЕТЕ СРЕД НАРОДА":

    Да не са луди , нали те поръчаха, паветата на протеста, срещу полицията?
  • 33 k1 profesional

    27 4 Отговор
    Шкембе войвода се усети ,че оттича в канала и остава една безлична фигура и взе да зове за единение и толерантност.
    Късно е либе за китка. След 10-ти този месец ще си г-н. Никой и ще пътуваш на никъде. Гешев ти е приготвил изненади.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 АФЕРА

    31 3 Отговор
    СРАМ. 135 ГОДИНИ СЛЕД СЪЕДИНЕНИЕТО НАЙ-ГОЛЕМИЯТ РАЗЕДИНИТЕЛ Е МУТРАТА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ!!!!!
  • 36 Владика

    3 24 Отговор
    Тия въстаници против властта, която е дадена от нашият БОГ Иисус Христос са атеисти, анархисти-неокомунисти и антихристи. Да бъдат арестувани при следващото въстание и да бъдат покръстени в православни храмове, а тези които не искат да бъдат покръстени и да приемат християнската вяра да бъдат откарани в Белене в бившите концлагери, където набързо да се построи една баня-крематориум и да им се каже че ще бъдат изкъпани след дългото протестиране. А в банята да им се пусне газ Циклон Б и след това да бъдат претопени и преработени в сапун за пране, който да се продаде на азиатските и близкоизточните страни както и нa aфрикaнcкитe и далечните руски републики да се къпят с него.
  • 37 титаник

    25 3 Отговор
    аве лалугер ти как се сещаш в 12 без 5 какви са ни приоритетите и ти за какво си избран и взимаш заплата ??
    в момента едни хора са обединени от кокала и не щат да го пускат
    все им е едно след тях какво ще става
    приоритетите сега и преди 10 години са едни и същи каква е гаранцията че като ги преоткрием нещо ще се промени ??
  • 38 гост

    30 3 Отговор
    Диалог шкембе войводо се води с умни хора . С крадци и измамници като вас се води монолог.Все едно да спориш с радиоприемник .А я кажи в колко торбички от БИЛА събра парите от (непотребните имоти) които продаде в Балчик ????? Бая трябва да са. На хубаво място хиляди декари !!!!!
  • 39 Точно

    25 3 Отговор

    До коментар #2 от "народ":

    Крадец
  • 40 бокошкафа

    10 3 Отговор
    и аз съм идй от вея знаме и ям агне на гергевден
  • 41 НЕМА ЛАБАВО

    24 2 Отговор
    #ОСТАВКА на МУТРИТЕ и техните СЛУГИ !!!
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Последния Софиянец

    25 2 Отговор
    С крадци, страхливци,подлеци и убийци не преговаряме.
  • 44 Електра

    5 23 Отговор
    Прав е Борисов, има една българска поговорка, че който ковчег вади, като Импексовите БСПдирасти, водени от Кауна и Отровните мършояди, в ковчега ще падне... Кауна и Импексовата свиня ги чака съдбата на комуняка Чаошеско...
  • 45 Анти ДС в действие

    19 2 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Той вече, отдавна я затри, затри и малкото сериозен бизнес, дето беше останал, непоробен от Доган и Борисов, в стил" Гешев- секретно" .
    "Декрет, против националната сигурност и ДАНС"!!!!
  • 46 Шкембо

    21 2 Отговор
    ....откажи се !
  • 47 Дедо Гацо

    18 0 Отговор
    Щом има ледена пукница и печени ягнета ке стане революция. Джебо да е издуен от евронки и торбата с армагани, па на Съединението да му се радуват балъците!
  • 48 титаник

    15 0 Отговор
    да ти задам един приоритет допълнителен и аз поне
    върнете иван искров да разкаже за банковата криза от 2013
    че там изчезнаха пари за един самолетоносач май
    приоритетно ли ти се струва ??

    Коментиран от #54

  • 49 Хаджиментов

    2 14 Отговор
    Хубави пожелания, но няма кой да го чуе.
    Действията с ултиматуми никога не са били продуктивни и действащия така трябва или да превъзхожда другия или става за смях.

    Коментиран от #68

  • 50 титаник

    12 0 Отговор
    хаххаха тез герба са само бавни тролове
    боли ли ??
    ако си толкова тъп сигурно боли дааа
    цяла партия от мъченици
  • 51 Значи на вас

    22 0 Отговор
    тулупи прости, не ви стана ясно едно нещо: Вие сте толкова корумпирани, гадни, нагли и престъпни, че е немислимо да седне човек с вас на една маса, че ще е престъпление въобще да се преговаря с вас.
  • 52 Владика

    2 18 Отговор
    Тия въcтaници прoтив влacттa, кoятo e дaдeнa oт нaшият БOГ Ииcуc Хриcтoc ca aтeиcти, aнaрхиcти-нeoкoмуниcти и aнтихриcти. Дa бъдaт aрecтувaни при cлeдвaщoтo въcтaниe и дa бъдaт пoкръcтeни в прaвocлaвни хрaмoвe, a тeзи кoитo нe иcкaт дa бъдaт пoкръcтeни и дa приeмaт хриcтиянcкaтa вярa дa бъдaт oткaрaни в Бeлeнe в бившитe кoнцлaгeри, къдeтo нaбързo дa ce пocтрoи eднa бaня-крeмaтoриум и дa им ce кaжe чe щe бъдaт изкъпaни cлeд дългoтo прoтecтирaнe. A в бaнятa дa им ce пуcнe гaз Циклoн Б и cлeд тoвa дa бъдaт прeтoпeни и прeрaбoтeни в caпун зa прaнe, кoйтo дa ce прoдaдe нa aзиaтcкитe и близкoизтoчнитe cтрaни кaктo и на африканските и дaлeчнитe руcки рeпублики дa ce къпят c нeгo. Caпунa дa бъдe кръcтeн ''caпун въcтaник'' и кaртинкaтa дa e вдигнaтo юмручe!

    Коментиран от #59, #127

  • 53 Иван Красимир Каракача

    8 0 Отговор
    За шести септември и трети март от Дубай не долита камилче като за други делници и празници, понеже Делян е на туркофилски позиции, но поне има печена свиня-майка, пълнена с наденици и кървавици и то само свинско месо пюс оризът и подправките. И мелнишко вино, ракия от Тиквишията, регион във Сев. Македония за който не знае го пиша, какво е войвода на ВМРО без вино ем ракия, това просто се подразбира. Я да видим винегрета от цвекло? Наздраве дружина верна сговорна!

    Коментиран от #62

  • 54 Или Кирил Ананиев

    8 0 Отговор

    До коментар #48 от "титаник":

    който е участвал във всяко правителство от Кимон Георгиев насам. ТОя па колко знае, ще ти се завие свят.
  • 55 Tутанкамон

    16 0 Отговор
    Няма вече България,има боколандия,тулуполандия,мутроландия,но България вече е в небитието,бог да я прости...
  • 56 Опааа

    18 4 Отговор
    Шкембо,твоите и на тия около теб кривиците са че сте корумпирани престъпници,до един без изключение,а моите и на такива като мен са,че толкова дълго ви търпяхме
  • 57 Електра

    3 15 Отговор
    Прав е Борисов, има една българска поговорка, че който ковчег вади, като Импексовите БСПдирасти, водени от Кауна и Отровните мършояди, в ковчега ще падне... Кауна и Импексовата свиня ги чака съдбата на комуняка Чаошеско...

    Коментиран от #76

  • 58 някои

    18 1 Отговор
    национални предатели!героят се познава в битка!Приятеелят в беда!жената в бедност!МЪЖЪТ В ДУМАТА СИ МАРЕШКИ И КАРАСВИНАРОВ–ПРЕДАТЕЛИ БЕЗГРЪБНАЧНИ
  • 59 Дельо Хайдутин

    11 0 Отговор

    До коментар #52 от "Владика":

    Ей много ме развесели!
  • 60 Диоген

    18 0 Отговор
    Видяхме ви диалога на втори,както и приоритетите.Те се изразяват в две думи:,, Заден вход" и ,, два кордона жандармерия"

    Коментиран от #63

  • 61 Владика

    4 12 Отговор
    Тия въcтaници прoтив влacттa, кoятo e дaдeнa oт нaшият БOГ Ииcуc Хриcтoc ca aтeиcти, aнaрхиcти-нeoкoмуниcти и aнтихриcти. Дa бъдaт aрecтувaни при cлeдвaщoтo въcтaниe и дa бъдaт пoкръcтeни в прaвocлaвни хрaмoвe, a тeзи кoитo нe иcкaт дa бъдaт пoкръcтeни и дa приeмaт хриcтиянcкaтa вярa дa бъдaт oткaрaни в Бeлeнe в бившитe кoнцлaгeри, къдeтo нaбързo дa ce пocтрoи eднa бaня-крeмaтoриум и дa им ce кaжe чe щe бъдaт изкъпaни cлeд дългoтo прoтecтирaнe. A в бaнятa дa им ce пуcнe гaз Циклoн Б и cлeд тoвa дa бъдaт прeтoпeни и прeрaбoтeни в caпун зa прaнe, кoйтo дa ce прoдaдe нa aзиaтcкитe и близкoизтoчнитe cтрaни кaктo и на африканските и дaлeчнитe руcки рeпублики дa ce къпят c нeгo. Caпунa дa бъдe кръcтeн ''caпун въcтaник'' и кaртинкaтa дa e вдигнaтo юмручe!

    Коментиран от #64

  • 62 Иван Красимир Каракача

    11 1 Отговор

    До коментар #53 от "Иван Красимир Каракача":

    Но на тази кръгла маса ше могат да се поберат поне две камилчета, зависи колко хора сме, понеже такова аз нали знаете, изяждам почти цяло като седнеме да ядеме, но всички са сити или да цитирам Тодор Александров: на всекиму според потреб(ност)ите, от всекиго според способностите. Я да видиме сега виното? А така, печената свинка е оградена с пържени кюфтета, дай да ги пробвам..
  • 63 Последния Софиянец

    13 0 Отговор

    До коментар #60 от "Диоген":

    Забрави четири вида газ, боксове, бухалки,железни палки, танкове с водни оръдия и дронове пръскащи газ.
  • 64 Адолфина

    6 0 Отговор

    До коментар #61 от "Владика":

    Демек 88 НН, дядо владика!
  • 65 О БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ

    8 2 Отговор
    ПРИ ДЕМОКРАЦИЯТА ВСИЧКИ СА РАВНИ ПРЕД ЗАКОНИТЕ. КОГАТО ИЗБИБИРАМЕ КОЙ ДА НИ РЪКОВОДИ, НИЕ ИЗБИРАМЕ НАЙ ДОБРИЯ ОТ НАС. ЩОМ СМЕ ИЗБРАЛИ БОЙКО БОРИСОВ КАТО НАЙ-ДОБРИЯ ОТ НАС, КАКВИ СМЕ НИЕ ТОГАВА?

    ПРИ ДЕМОКРАЦИЯТА ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СПАЗВАМЕ ПРАВИЛАТА. ТЕЗИ КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ ТРЯБВА ДА СА НИ ПРИМЕР ЗА ТОВА. БОЙКО БОРИСОВ Е СРАМ ЗА ВСИЧКИ!
  • 66 Тото

    14 0 Отговор
    От кома ли се събуждате г-н Каракачанов? Всички приоритети които изброихте можехте да облечете в закони. И законодателната и изпълнителна власти бяха във вашите ръце. Ако го бяхте направили сега щеше да има овации а не протести.

    Коментиран от #87

  • 67 Продажници,,ПАТРИОТИ"...

    13 1 Отговор
    Патриот е вече срамна дума!Оскверни я това трътлесто ,,македонче" от Северна България и татарчето със съмнителен ген,пишещо се за патриот и спасител на българският народ от свойте братя по кръв.Много жалка и елементарна измама на която ,,клъвнахме" голяма част от народа.Дано сребърниците с които в купиха да ползвате за много неприятни нужди.....
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Иван Красимир Каракача

    8 0 Отговор

    До коментар #29 от "Алфа Вълчица":

    А, не, абсурд, никаква оставка, парите за ядене няма да стигнат, моите разходи са по-големи от разходите на Горанов за назобени с виягра момчета.
  • 71 Гатанка

    12 2 Отговор
    Картуна празна
    муцуна мазна

    дрънка все за кръгла маса
    от обширната тераса

    Много кинти от паспорти
    и любов с До*ан по шорти.

    Аз съм български войвода
    но от лой не мо`а да хода

    Аз съм,, птичка лекокрила"
    викат ми ,,торбичка Билла"

    що е то?

    Коментиран от #91

  • 72 Пишман войводата

    10 1 Отговор
    Изброява резултатите от тяхното управление все едно са някакво природно бедствие. И за какво точно да говорим?
    ОСТАВКА СЪД И ЗАТВОР.
  • 73 Ван дер Любе

    14 1 Отговор
    Ами ние ви ги казваме от години, а сега сме излезли и по площадите. Вие защо не ги чувате? Ти например защо се подписа под един скудоумен проект за конституция? Защо не осъди шкафчето с пачки и злато на Борисов? Нали си за истината? Защо не настояваш да се изясни желанието на Борисов да бъде подкупен от Божков за 700 милиона? Смяташ ли, че Борисов раздава народна пара какво му скимне, без оглед на бюджет? След като Борисов и правителството не спазва бюджета и има възможност да раздава пари по този начин, за какво е тоя вой, че нямало кой да приеме бюджета. Какво значение е какъв е бюджета, след като Борисов може да го промени винаги. Защо Борисов се отметна и не подаде оставка при положение, че каза, че ако тръгне конституцията, ще подаде. Хайде първо крадците да излязат от управлението, за да може да говорим.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Реалиста

    14 1 Отговор
    Вие отдавна я затрихте.Сега става дума за оцеляване.
  • 76 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #57 от "Електра":

    Добре де, троле, разбрахме, стига повтаря...
  • 77 Льони

    6 1 Отговор
    Тролиата на СЪРП и ОФ то днес са липса. Печеното агне и грозданката ги призова на митинг- софра по места!
  • 78 Хаджиментов

    4 3 Отговор

    До коментар #68 от "адв Хаджигено":

    Парцал ще викаш на баща си, ако го знаеш кой е!

    Коментиран от #94

  • 79 Behemoth

    8 1 Отговор
    В Била на щанда за месо в тарелки по 700 грам!

    Коментиран от #80

  • 80 И уличните

    10 0 Отговор

    До коментар #79 от "Behemoth":

    кучета ще направят завой край тях !
  • 81 В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ?

    12 0 Отговор
    Какво по-категорично признание за това кой ни натресе всичко това за което Ти мешко тлъста, искаш кръгла маса? Не си ли съучастник на крадците от ГЕРБ, за геноцида особено през последните 10-11 години? Май и ти като каскета си свикнал на съглашателство с отявлени престъпници. ОТГОВОРЪТ И ИЗХОДЪТ Е ЕДИН - ОСТАВКА НА ПРЕСТЪПНАТА ШАЙКА! Затвор за Тиквата и всички заслужили около него. След това, начисто има място за кръгла маса, конституция и съглашателство и името на България.
  • 82 Перо

    13 0 Отговор
    С престъпници от мутренското правителство не се преговаря и нищо не може да се обсъжда!!!
  • 83 наглост

    13 0 Отговор
    На тия хрантутници не им ли стига тупането на топката с "Конституцията на Ръбъл",показното желание и метод за обединение на 02.09.2020 г. с бой на българските деца от други българи в униформа, че сега имат мераци мутрите долни да седнат на една маса с окрадените и бити граждани.
  • 84 Silver fox

    14 1 Отговор
    Нито на кръгла, нито на квадратна маса,не се разговаря с мутри.
    Браво на умния ни Президент Радев!
    Никакви диалози с Мутри!
  • 85 Д.ИВАНОВА

    14 1 Отговор
    ПАТРИОТ ?! НА 100 метра от МИНИСТЕРСТВОТО НА ОТБРАНАТА имаше полицейски произвол,какво направи да го спреш ? Какъв министър си без армия ?
  • 86 Що така бе

    10 0 Отговор
    на избори все се явявате едни орди от алчни корумпета, купувате си неграмотници, за да ви изберат, и после разправяте, че изборите решавали всичко. Все пак ще се затриете накрая, че и нас с вас. Процесът е необратим. Излишно си изял суджука, който ти е дал горивото за това изявление. Всички сме наясно, че свестните са малцинство и няма начин да бъдат допуснати до управлението. Сега си се блъскате като в кочина с прасета, кой да стигне най-бързо до помията, ама тя нещо напоследък взе да намалява. И ще започне свинския канибализъм.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Барцилонски Чекмедже Толуп

    10 2 Отговор
    Плачи, свиньо опикана, Коледа иде... по колко вървят сега паспортите?
  • 89 българин

    9 0 Отговор
    та вие заедно с хунтата отдавна я затрихте, къде повече?
  • 90 Ванче Михайлов

    8 2 Отговор
    Ти си позор за ВМРО.

    Коментиран от #93

  • 91 адв Хаджигено

    5 1 Отговор

    До коментар #71 от "Гатанка":

    Пич или маце, тези стихове са ВЕЛИКИ и ние ше промениме химна ше туриме два химна в Хаджигеновата констиуция, за чий х. два химна, ами да не е един, за да може никой да не смее да си го присвои. С твое позволение ше туриме едната песен с твоите стихове и оше други как сме се освободили от тези отпадъци, които ни взеха все едно ,че сме техни роби. И другия химн Шуми Марица ше го промениме на Шуми Перловеца и ше бъде посветен на героите бити мазоли и на барикадите. Зашото ние ше ги вдигнеме оново!!!

    Коментиран от #98

  • 92 много гневен българин

    11 0 Отговор
    Долу мръсните крадливи ръце от Левски бе , ПРОДАЖНИК.
    Да крадеш в нашата държава може и да се приеме за нормално, но крадците от парламента, които дори не обсъждат в народното събрание разпределението на бюджета , а раздават народните пари от някакъв джип, да се сравняват със светинята на българския народ Левски е отвратително , гнусно, кощунство....нямам думи. Да се сравняват продажните корумпета с Левски, който е записвал в тефтер всеки разход на общите пари и се е отчитал на хората .
    И тоя пишманвойвода като се сеща за думите на Левски, да не си ги присвоява в собствена полза . Левски не е писал до турците и не е искал да сяда с тях на една софра да преговаря. Но пишманпатриота ни Каракачанов не се посрами да стане еничар на Сараите , като всячески съдейства за ограбване и тормоз над българския народ.
  • 93 Иван Красимир Каракача

    5 1 Отговор

    До коментар #90 от "Ванче Михайлов":

    Ъ... чакай да извадя тази кост о гърлото си, Ванче – това..... ъъъъъ... да не е смъртна присъда? Повече пазачи от Делттагард на Македонския дом, сега тука сме в безопасност, колеги моля, ше ми подадете ли от свинското сърце в масло, за храброст? Надеждата казват, умирала последна....
  • 94 адв Хаджигено

    1 0 Отговор

    До коментар #78 от "Хаджиментов":

    Ше му викам така, когато ти докажеш от кой отвор си се пръкнал!

    Коментиран от #114

  • 95 Ха ха ха ха ха ха

    5 2 Отговор
    Ниж си мутрата на доказан престъпник в някое огледало
  • 96 Реалист

    6 1 Отговор
    Поредната провокация от страна на гада.
    СМЪРТ и депутатска кръв

    Коментиран от #107

  • 97 СЕРВИТЬОР

    7 1 Отговор
    ТОЯ САМО НА МАСА Е СВИКНАЛ ДА "РАБОТИ". ГАРАНЦИЯ, ВИЖДАМ ГО ВСЕКИДНЕВНО.
  • 98 Гатанка

    4 0 Отговор

    До коментар #91 от "адв Хаджигено":

    Всичко,което Ви харесва може да използвате стига това да е полезно за прочистването на Бок-лука!

    Коментиран от #110

  • 99 Тук

    6 1 Отговор
    Каракачанов, кажи си кривиците по търга за военните имоти в Балчик? Колко гушна с тази прекрасна цена от под 6 лв/кв.м?
  • 100 гост

    9 1 Отговор
    С престъпници и боклуци не се води диалог , а наказателно дело. Вън!!

    Коментиран от #111, #123

  • 101 Васил

    8 1 Отговор
    До преди седмица ни наричаше терористи и метежници а сега смекчи тона свинята.
  • 102 О не

    9 1 Отговор
    Тоя какво ли вижда в огледалото... Щото ние го виждаме по друг начин. КЪШ от софрата
  • 103 Тони

    9 0 Отговор
    Днес, 135 години след онзи светъл ден, когато Княжество България и Източна Ромелия се събраха в България, ние, наследниците на участници и зрители на онези събития сме разединени. Помпозните думи на политици и изкуствено приповдигнатия тон на медиите не могат да излъжат никого.


    От властта лъха лицемерие, опонентите й излъчват ярост, много българи очакват развръзката, а не са малко и тези, които не знаят за какво иде реч. Организирани са тържества, ще има зари – и какво от това? Обединение няма да се получи, а датата ще се използва за пропаганда и противопоставяне.



    Да вземем Пловдив. Градът е столица на Съединението. Според мен е трябвало да остане столица и досега, но това е друга тема. На тържеството довечера там ще е президентът Румен Радев. До него най-вероятно ще се нареди председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, наречена от нейния партиен патрон ПКП. (Питайте я за капитан Райчо и ще лъсне чутовният й интелект…) ГЕРБ са мобилизирали своите да освиркват държавния глава. Пловдивските протестиращи от своя страна няма да изпуснат възможността да изразят своята гореща любов към Караянчева и властта. Кметът на града ще се прави на дипломат, но си знае, че е от ГЕРБ и зависим по партийна линия. Ще се говори за Съединението, но съединение няма да има. А и не е нужно във време на открита война срещу корупцията, лъжите и неморалността да се играе театър.



    Още сутринта лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов призовал: Опомнете се!
  • 104 Българин

    10 1 Отговор
    С такива хора, които само ламтят за власт и са предали народ, не може да има съединение. С хора, които наричат народа си "изроди", не може да има съединение. С хора, които не се вслушват в народа си, не може да има единение. И никой не може да победи Народа на България напук и на въпреки. Вие пропуснахте момента за Велико Съединение на 02-и септември. Заради прозника ще си замълча, но бъдещето на България е другаде.
  • 105 веселяк

    10 1 Отговор
    Тоя защо не е с парадна униформа на празника-синя каска и торбичка от Билла!
  • 106 Матей

    7 1 Отговор
    Великия тумбурляк войвода разпродаде поделенията и се заоглежда за още,каракочев,внимавай,както си се ошишкавил,няма да можеш да бягаш като те подгонят хората.А то има ли нещо право да сте свършили,та да се търси криво,всичко е катастрофално по ваша вина.Сега ако се помайвате с оставка ,през зимата няма разминаване,тогава ще излязат гладните,те няма какво да губят.

    Коментиран от #113

  • 107 Андрей Слабаков

    5 1 Отговор

    До коментар #96 от "Реалист":

    Джумбалина има маясъл и колкото повече я въртя на патката ми, толкова по-често се разкървавява. За да не квичи от болка и зор й запушвам гърлото с чорапите ми и като свърша пак си ги обувам, да не вземе пак да избега с тех, да не трябва да ги пере и кърпи.
  • 108 иванчо

    5 0 Отговор
    Ние сме я затрили на практика. От няколко години пиша, където не ме трият, че сме в национална катастрофа, ама кой да чете. Всеки търси власт и ако може да краде. Сетил се нашия!
  • 109 едно ще ви кажа

    7 1 Отговор
    ОСТАВКА!
  • 110 адв Хаджигено

    3 0 Отговор

    До коментар #98 от "Гатанка":

    Най-вежливи благодарности и чакам нова "пуйезия" от Вас! Потърсете ме на протеста да Ви причислиме към свитата на Отровното трио.
  • 111 Смърфиета

    5 0 Отговор

    До коментар #100 от "гост":

    Не вън, ами направо СМЪЪЪЪЪЪЪЪРТ!!!!!
  • 112 Next

    7 0 Отговор
    каракОчана раздаде хиляди паспорти на макетата, да си бачкат спокойно в европата. А за нас българите има бой и репресии от държавните институции, тези псевдополитици ще бъдат запомнени като еничари и диктатори. Оставка, разследване, съд и ефективни присъди.
  • 113 Андрей Слабаков

    3 0 Отговор

    До коментар #106 от "Матей":

    Това да ти е дерта. Той шурей ми нема да ръгне да тича ако не мое, ше се търкули и иди го гони ако си немаш друга работа. На най-горната от петте тераси си е направил барбекю, в което могат да се опекат едновременно три телета или около 15 прасета и не пуска никого освен сестра ми да изнесе гюбрето от химическата тоалетна, която е правена в петорен размер и да запали барбекюто, което е само за него. Любимата му гозба, както знаете е тройка печени камилчета с плънка по македонски или като почне да псува Македония, че не мое се разведе с нея и си е провалил живота, отива да се утешава с камилчета или крави по воеводски. Та както ви казвам петата тераса е само за него, но ме е страх като стане по-голем да не се наложи да се маха химическата тоалетна и да се пуска канализационен улук надолу. Вече преговаря с една фирма да му доставят месото със въртолет когато излезне от властта, та не съм сигурен ако трябва да го смъкваме от там, кой ше плати за курса на въртолета до болницата.
  • 114 хххххх

    2 0 Отговор

    До коментар #94 от "адв Хаджигено":

    А ти знаеш ли коя и от къде те издрискала?
  • 115 Хаджиментов

    2 2 Отговор
    Конфуций:
    "Цветът на котката е без значение, важното е да хваща мишки"
    Мишките на вонящото трио са явно:
    - Да дадат еднолична власт на резидента Радев, който да ни върне в орбитата на Русия.
    - В служебното си правителство резидента да назначи вонящото трио както следва - Хеджиментов - министър на МВР; Минеков - на Халтурата и арменеца премиер. Те са му верни булонки и ще му скачат както си пожелае.
    - Всички обвинения към арестуваните олигарси, Божков и Цв. Василев, изгнаниците Балеви, Иван дебелия и други, перачката на милиони Е. Йончева и съветниците на резидента да отпаднат и те да се върнат на бял кон у нас. Държавата ди им плати и обезщетения. Божков да стане министър на финансите, някой от Галевите - на икономиката и т.н.
    - Партия ГЕРБ да бъде унищожена, а стотиците хиляди нейни избиратели да бъдат преследвани.
    България да стане президентска република с пожизнен президент резидента Радев.
    Като допълнителни бонуси:
    - Излизане от ЕС и НАТО. Желаещите да живеят и работят в чужбина ще бъдат пренасочвани към Русия, С. Корея, Куба и Венецуела.
    - Радева зима, която ще е комбинация от Лукановата зима и Виденовата зима.
    - Приветстване с шпалир и знаменца, на стотици хиляди мигранити, които Ердоган няма да има защо повече да държи.
    На печелившите - честито.

    -
    -
  • 116 гост

    7 0 Отговор
    Аре бегай , ве ! Дим да ви няма !Аман от вас !
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 На БУНТ ,да си върнем Родината🗡💣🧨⚔️

    3 0 Отговор
    Българи на тоя Ден ,трябва да съберем сили заради,предците ни,заради родителите ни и заради децата ни. На 10 Септември 2020 трябва да се жертваме в тяхна памет за успеха на Каузата,която в последните години е потъпкана от хора със зли,опетнени и черни души. След 10 трябва да стане ясно ,че Бойко,Гешев,Пеевски и висшите ръководители на МВР,ще отговарят пред съда за смазването и окървавяването на бунтът против мафията на 2 този месец. Както прадедите ни не са приели исляма и чалмата,така и ние няма да приемем да сме заедно е мутрите! Както дедите ни са вдигали възстания,така и ние ще вдигаме срещу ОН башийте на власт с охрана МВР( еничарският Корпус).
  • 120 копи пейст

    5 0 Отговор
    Гоце Делчев.
    В едно писмо до свой съратник той пише "... Европа и Русия никога няма да
    п р о с п я т второ "Съединение". Ние трябва да се борим за Автономия
    на Макединия."
    Даме Груев “.............Ние сме българи и всякога работим и ще работим за обединението на българщината. А всички други формули са етап за постигане на тая цел. Не е дошъл обаче момента за решение на нашия въпрос, затова няма място за препирни и приказки от подобен род. „
    Стоян Новакович "...Не успяхме българите в Македония да превърнем в сърби и всякакви бъдещи усилия в тази насока са осъдени на неуспех. Тогава да опитаме да ги откъснем от българите, като им внушим, че те са отделен народ със своя собствена история, различна от българската".
  • 121 Същия

    6 1 Отговор
    Ами кажи ги бе Каракачанов, вашата шайка бе на власт 11 г., а България е от 13 г. в ЕС и коментирай резултатите от вашата власт-Ние сме на последно място по всичко свързано с продължителност и качество на живота на хората, заплати, пенсии, социалните елементи; На първо място по корупция, бедност, заболявания, смъртност, неграмотност, емиграция и пр. Това е ужасно, а не добро управление на групата около ББ. И накрая последни сме и по платежноспособност и чужди инвистиции... какво ще каже този министър на отбраната?

    Коментиран от #124

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Диоген

    0 0 Отговор

    До коментар #100 от "гост":

    Води се...само в дните за свиждане!
  • 124 така така

    5 1 Отговор

    До коментар #121 от "Същия":

    ВМРО влиза за пръв път в управлението, празноглавецо!!! Нямате срама да сипете откровени лъжи срещу най-добрия ни военен министър!
  • 125 Късно е либе

    3 0 Отговор
    за китка. А и предложението ти е супер идиотско - вълци и агнета на една маса
  • 126 наблюдател

    3 0 Отговор
    Я го виж колко се е загрижил за България! За нея ли се грижеше когато продаваше гражданство на чужденци, за да си пълниш гушата, а оставяше нашите сънародници да чакат от умрял писмо? За нея ли се грижеше, кагато твоята Султанка "по недоглеждане" пробутваше за гласуване българоненавистни закони извън дневния ред на НС? Засрами се, дебелак, който спекулираш с титлата ВМРО, без да имаш нищо общо с него, за да заграбиш активите му.
  • 127 наблюдател

    1 0 Отговор

    До коментар #52 от "Владика":

    Ти не си никакъв владика, а самозванец. И не се изказвай от името на християните. Долен хитлерист! Да не мислиш, че ще заблудищ някого. Можеш дамо да дрънкаш глупости, но ако си чел Светото писание, знаеш, че по делата се познава. Но не ти е попадало, нали?
  • 128 А този

    3 0 Отговор
    Дали не си въобразява, че ще влезе в следващия парламент...
  • 129 Мазолът на Мавзол

    1 0 Отговор
    Кажи това на Борисов ! Но няма как да те чуе , заслепен от мегаломанията и егоцентризма си !
  • 130 Чук

    1 0 Отговор
    Ти вече я ватри бе кьопек смрадлив!!!! Цялото ВМРО трябва като изключително вредна организация ( пидписваща договори на "македонски") да бъде наръсено с негасена вар и писле с дъждовалните машини отгоре!
  • 131 бай Ставри

    0 0 Отговор
    Абе кръгла маса няма как да ви осигура в килията, ама квадратна масичка - може!
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове