Last news in Fakti

10 Септември, 2020 08:09 6 449 40

Иво Христов: Вратите за ГЕРБ и Борисов се затварят в чужбина

  • герб-
  • борисов-
  • бойко борисов

Европа проглежда след като години наред беше блъфирана

Иво Христов: Вратите за ГЕРБ и Борисов се затварят в чужбина - 1
Снимка: БГНЕС

Вратите за ГЕРБ и Борисов се затварят в чужбина. Това каза за предаването „Това е България“ на Радио „Фокус“ Иво Христов, член на групата на „Прогресивния алианс на социалистите и демократите“ в Европейския парламент. Дори и външнополитическата дейност на министър-председателя, която му служеше като авариен изход, вече не работи, обясни той.

„Отношението към ГЕРБ и Борисов очевидно се променя. Европа проглежда след като години наред беше блъфирана, че Борисов е някакъв гарант на проевропейския курс на България при положение, че този проевропейски курс не се поставя под въпрос от никоя от водещите български партии. Европа живееше с този блъф в продължение на близо десетилетие. Сега всичко това се разпада, Европа проглежда благодарение на протестите в София и това е един видим и голям успех на хората, които над 60 дни се разхождат всяка вечер по софийските павета“, отбеляза евродепутатът.

Иво Христов каза още, че след 10 години ГЕРБ на власт чиновниците в Брюксел не познават кой знае колко българския политически елит.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 64 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    113 10 Отговор
    герб са изпята песен-като им гледам лидера ми заприлича на последните дни на Хитлер , треперейки поздравяваше деца от хитлерюгенд..да внимаваме обаче кой ще изберем че нямаме право на повече грешки

    Коментиран от #20

  • 2 Сетиха се

    92 10 Отговор
    И лицемерите в ЕС започнаха да се усещат, че ги "@@@ с 200", нали самият той им го каза това. ...Става неудобен и за тях вече. Никъде не е желан - нито у нас, нито в чужбина!
  • 3 ОАЕ

    71 8 Отговор
    ТИКВО ЧАКАМЕ ТЕ НА ЛЕТИЩЕТО ..ДА НЕ ЗАБРАВИШ ЧЕКМЕДЖЕТАТА

    Коментиран от #40

  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    71 10 Отговор
    герб си отива
  • 5 Републиканец Цвък

    30 4 Отговор
    Моят асансьор е с фотоклетка.
  • 6 станала малка грешка със съдбата на хора

    64 6 Отговор
    То хубаво чак ''сега'' са си измили гурелите и са прогледнали , ама кой ще плати обезщетението за откраднатите фондове , които уж бяха давани за нашето развитие и икономическо приравняване съм стандартите на Съюза , кой ще плати за причинения ни гнет , а бе кой ще ни върне пропиляния живот беееееееее !

    Коментиран от #13

  • 7 В.В.П.

    46 6 Отговор
    От простия Гешев,поеха нещата...ТОЙ Е СКРИТА ЛИМОНКА...ЗАКОПА ШЕФА ,С КАРИЕРИЗМА СИ...БРАВО...И ТОЙ ДА СЕ МАХА...
  • 8 Аноним

    10 62 Отговор
    Всички статии против правителството в тая медия са платени Иво Христов посредствен журналист после президентството истински хрантутник

    Коментиран от #14

  • 9 в кратце

    35 5 Отговор
    "Иво Христов каза още, че след 10 години ГЕРБ на власт чиновниците в Брюксел не познават кой знае колко българския политически елит." Защото чиновниците-брюкселани се интересуват само от себе си. Бългерията бедна и оглозгана освен за тяхна "клоака",за друго не става.
  • 10 Политолог

    9 39 Отговор
    Комуниста Иво Христов така мисли. Ние трябва ли да мислим като комунисти?
  • 11 Дидо

    16 21 Отговор
    Те и за Бах Тошо бяха затворени ама седя 40г на власт ... хахаххаха
  • 12 Майна

    34 7 Отговор
    ДОСТОЙНИТЕ БЪЛГАРИ САМИ ИЗВОЮВАХА ТАЗИ ПОБЕДА НАД ХУНТАТА !!! ТАЗИ ПОБЕДА Е ТЯХНА!РЕСПЕКТ КЪМ ТЯХ!
  • 13 Роба си плаща за робството...

    29 4 Отговор

    До коментар #6 от "станала малка грешка със съдбата на хора":

    Виновен си е народа! След като търпи да бъде работен с 200,може да бъде прекаран и с триста.....Сега е време за връщане на завлеченото и откраднатото.Ако е много трудно по лесният начин си има и други изпробвани и по радикални методи...Учете се от еврейските специалисти,при тях резултата е 99.999 винаги народа е печелившият....

    Коментиран от #18

  • 14 Като стана дума за плащане

    9 15 Отговор

    До коментар #8 от "Аноним":

    И тоя коментар е платен. Посредствен, неграмотен трррол.
  • 15 Фактъ

    26 5 Отговор
    Вратите на затвора са отворени за Боко и компания .
  • 16 опълченец

    16 8 Отговор
    ВСЕБЪЛГАРСКИЯТ КАЛЕНДАР.
    10-ти септември.
    ВТОРО ВЕЛИКО НАРОДНО ВЪСТАНИЕ

    На бунт!
    На борба!
    Като на всенародна веселба!

    Вън хунтата на Борисов, Гешев и Пеевски!

    Демократични избори, както на Запад!

    C AКТИВНA РEГИCТРAЦИЯ! Бeз "мъртви души"!!!
    БEЗ ПРAГ нa ПРEФEРEНЦИИТE! Без "избирaeми мecтa!!!
    C ДИCТAНЦИOННO глacувaнe! Пo пoщaтa!!!

    НEВЪЗМOЖНA е прocпeрирaщa и дeмoкрaтичнa държaвa, бeз ДEМOКРAТИЧНИ избoри!

    На 10-ти януари 1997г., заради Виденов,
    България бе на ръба на гражданска война!

    От 2-ри септември 2020 г., заради Борисов,
    България ще е на ръба на гражданска война!

    Разформироване и преучредаване на МВР, както в Грузия!
    Шуро-баджанашкото МВР е превърнато в преторианска гвардия на на Борисов, Гешев и Пеевски!

    ВСЕБЪЛГАРСКИЯТ КАЛЕНДАР

    10-ти септември. ВТОРО ВЕЛИКО НАРОДНО ВЪСТАНИЕ
  • 17 Хахаха

    9 19 Отговор
    Иво....хахахахаха повярвахме веднага!!!!!
    Едни вътрешени избори не можете да си направите без измами....тръгнали акъл да дават......
  • 18 я стига бе

    26 4 Отговор

    До коментар #13 от "Роба си плаща за робството...":

    Виновен си е народът? Народът ли пише фалшиви избирателни списъци? Борисов за трети път е "избиран" с над милион фалшиви "мъртви души", нали?
  • 19 Шаран БГ

    8 5 Отговор
    Правилно ! Вратите се затварят - джобовете им се отварят.
    Мислите ли, че ако успеем да курдисаме дори ангел Господен да ни управлява, това ще се хареса на престъпния Голям Брат ? Погледнете в последните 142 години на българската история - кой е идеалният ни държавник? После - изключително важни са придворните, обкръжението, настроенията, мислите и действията на държавните чиновници по места. И най-важни са ръководствата и действията на " силоваците . МНО и най-вече МВР. Особено последните, които десетилетия наред работят с едни и същи нагласи и привилегии. На практика, който държи МВР - той управлява страната !!!
  • 20 Гошко

    17 5 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    Следващите , които и да са , ако не изпълняват волята на народа ще бъдат изметени по същия начин. И това трябва да бъде заявено на протеста днес. Да си направят равносметка как ще управляват. Народа се събуди.
  • 21 УжасТ

    5 11 Отговор
    Поредна лъжа.Спрете се.С лъжи и манипулации ли ще бутате Борисов и ще бъде променята.Защо никой не каже истината.Не мислите ли,че така бихте спечелили повече подкрепа?
  • 22 Шаран БГ

    10 1 Отговор
    На № 20 "Гошко" Моля за извинение, че веднага Ви опонирам! И моля Ви , запомнете го !!! НАРОД НИКОГА НЕ Е УПРАВЛЯВАЛ, НЕ УПРАВЛЯВА И НЯМА ДА УПРАВЛЯВА ДАДЕНА ДЪРЖАВА !!! Начело винаги са шепа амбициозни, самомнителни, алчни, жестоки и хора без всякакви морални, общочовешки, задръжки !!
    Ако някъде по кълбото е имало такива хора, те са били в опозиция до момента, в който "захапят" властта. Всяка власт е порочна по презумпция - тя трябва да налага своите воля и желания на тълпата. И да я ограбва - колкото е възможно -по жестоко. Защото тя не създава материални блага, а консумира най-много от тях !!! Още -историята на човечеството недвусмислено доказва, че всяка една власт, колкото морална, принципна и алтруистична да е, максимум след 15 години вече е напълно корумпирана. Това е заложено в човешката порочна същност !
    Простичък пример ---- Каза Ви го в прав текст Председателят на сегашният ни Парламент : "........ние имаме други нужди !!! " Т.е. , Вие и аз,8"тълпата"- отново по неин израз / примерно ,можем да живеем със 300-600 лева месечно, но на тях им е трудно с 10 000 - 15 000 лева. "Те" властниците се самозабравят . И за това в Конституцията има член № 71. ........... Такива работи.......

    Коментиран от #37

  • 23 Сорос

    3 2 Отговор
    А ти си на заплата при Сорос какво взефчефдафпишеш такива глупости! Спри се защото Господ бави Ама не забравя първеню пропито от злоба
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Госあ

    5 3 Отговор
    И какъв точно е приноса на този? Пак жонглира с клишета, добре че е кратичко. Иначе, браво на Елена Йончева и Радан Кънев. Ако имаше малко повече разумни хора, такъв щеше да бъде и облика в Народното събрание. Като във всяка друга нормална държава - десни и леви. А не мутрафони,миаукащи "бизнесмени" и чалгари (които определено ще влязат на следващите избори).
  • 26 Гражданин

    5 3 Отговор
    Тоя ми говори простотии.Нали е бил на работа в змийското гнездо на Пъпката.Друго не може да се очаква от него.
  • 27 Рап

    5 6 Отговор
    Вратите съвсем ще хлопнат ,когато вземете властта! Тогава да му мислим! Винаги ,когато БСП е на власт има глад и спрени евро пари!
  • 28 ддддр

    2 2 Отговор
    Важното е, че му отпускат европомощи.
  • 29 Аве Адолф Хайллллл

    3 2 Отговор
    Поредния капацитетник с поредните си самозалъгвания ........ колко жалки хорица мечтаещи за медийни изяви изпълзяха напоследък ......
  • 30 Тома

    2 3 Отговор
    "Затварят се.." според Христов. Ако оставаше до него и социнтерна - не ще се отворят въобще.. То се вижда проруската наклона на протестиращите за България/Руски интереси. Давай Христов, рекламирай! Вярват ли ти?

    Коментиран от #31

  • 31 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 1 Отговор

    До коментар #30 от "Тома":

    Жал ми е за това момче Иво....С какви ли компромати са го завербували???
  • 32 Европеец

    1 3 Отговор
    Да не си портиер, та знаеш кога се затваря вратата за Б.Б. и Герб? А за комунисти като теб вратата на Европа няма отваряне , затворена е вовеки веков!
  • 33 ПЕНКО

    0 1 Отговор
    КОЙ ОТ ВАС ВЯРВА НА ХУМАНОИД - САМОУКРАСИЛ СЕ С КОСМЕТА ?
  • 34 Иво Христов, много си смешен

    4 1 Отговор
    Иво Христов, много си смешен. Наистина се забавляваме с тоите прости заключения.😃😃😃
  • 35 До иво христов

    2 1 Отговор
    Иво, бакенбардите ти са много смеши.😃😃😃
  • 36 Ще ни изгонят

    5 1 Отговор
    Ако такива като теб вземат властта - европа и добър ден няма да ни каже. Няма да даде нито стотинка и ще каже хайде при Путин вървете.
  • 37 Ежко Бежко

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "Шаран БГ":

    Но вие не опонирате на Гошко. Даже потвърждавате тезата, че властта трябва да се сменя даже профилактично. На управляващите трябва да им е ясно, че стъпят ли на криво ги чака затвор или бесило. Факт е че народите не управляват, властта е в ръцете на такива, каквито ги описвате. Но е и факт, че понякога народа обезглавява кралицата или разстрелва царя си. А в по-нови време разстрелва и партийния секретар. Властимащи ПОМНЕТЕ ЧЕУШЕСКУ!
  • 38 Крадците крадът българския, народ и

    1 0 Отговор
    България! Те са тук сега и от 10години на власт. Каква е ползата за държава и народ, като парите идващи по разни програми се крадът и заминават в Ошворните им сметки! Крадците са Тука, те управляват, те разпределят, усвояват парите на Държавата, какво ни ПРОБУТВАТЕ Путин, Кремъл, Русия,!! Краде се, поголовно тука в България, краде се от тези които са на власт!
  • 39 Пенев

    2 1 Отговор
    Христов, какво си пушил та разказваш червени сънища подлого руска?
  • 40 Затвора зове Хунтата

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "ОАЕ":

    На Сталийски, каква му е работата, ще мъкне и чекмеджетата и пачките и златото, като хамалин, лесно не се става милионер от нищото.
    Пък и той да стяга, неговите куфари, че затвора зове и то яко!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове