Last news in Fakti

18 Септември, 2020 16:17 7 582 100

Цветанов се съюзи със СДС-Пловдив и заяви, че друг мандат с премиер Борисов няма да има

  • цветан цветанов-
  • сдс-пловдив-
  • сдс-
  • републиканци за българия

Целта ни е да станем парламентарно представена партия, чието заобикаляне е непреодолимо, отбеляза председателят на "Републиканци за България"

Цветанов се съюзи със СДС-Пловдив и заяви, че друг мандат с премиер Борисов няма да има - 1
Снимка: БГНЕС

Структурите на СДС в Пловдив и областта се присъединяват към проекта на Цветан Цветанов "Републиканци за България". Това обявиха на пресконференция в Пловдив членове на местното СДС в присъствието на Цветанов. Проектът ще стартира на 20 септември, когато ще бъде приета учредителната декларация, а самото учредяване е планирано за 27 септември в София, когато ще бъде гласуван Уставът и избрани органите за управление, съобщи Цветанов, цитиран от БНР.

Той подчерта, че до момента са създадени ядра за структурите на партията в 70 процента от страната:

"Искаме да се подготвим много сериозно за предстоящите парламентарни избори, където си поставяме цели за изпълнение на управленска програма с ясни приоритети - енергетика, образование, съдебна система, туризъм и всичко, свързано с подкрепата за средния и малък бизнес", заяви бившият втори в ГЕРБ.

"Целта ни е да станем парламентарно представена партия, чието заобикаляне е непреодолимо“, каза той и посочи, че единственият изход от сегашната политическа криза в страната са предсрочните парламентарни избори", каза Цветанов

Цветанов бе категоричен, че следващ мандат с премиер Борисов няма да има. "Проектът ще стартира на 20 септември, когато ще бъде приета учредителната декларация. Самото учредяване на партията е планирано за 27 септември в София, когато ще бъде гласуван Уставът и избрани органите за управление", обясни той.

"Искаме да се подготвим много сериозно за предстоящите парламентарни избори, където си поставяме цели за изпълнение на управленска програма с ясни приоритети - енергетика, образование, съдебна система, туризъм и всичко, свързано с подкрепата за средния и малък бизнес", каза Цветанов.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 30 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Славуца

    71 3 Отговор
    И аз ще пусна мустак, белким ми потръгне в политиката.

    Коментиран от #36

  • 2 много хора

    80 8 Отговор
    Не го искат и не го и очакват, но този ще вземе доста гласове, ако трябва и купени - най-добре знае как
  • 3 Бойку шкафа

    62 12 Отговор
    Цецоооо,не вдигай ръка на баща си цецуууу..

    Коментиран от #12

  • 4 хахахаха

    63 3 Отговор
    така е друг мандат с борисов няма да има ако изборите минат честно но и със цвъки също няма да има незнам на какво се надява но уви няма шансове

    Коментиран от #13

  • 5 щуромания

    54 4 Отговор
    Браво Цвъки, да не забравиш да им раздадеш химикалките с изчезващото мастило на майничките.
  • 6 цвета караячевЪ

    48 6 Отговор
    Тоя лично нашия лидер го е учил в кражбите,схемите и цепиите...Сега гръб му обърна.

    Коментиран от #91

  • 7 900

    51 2 Отговор
    И аз да питам апартаменти ще раздават ли за един приятел питам ама иска да е с асансьор
  • 8 Далавери СимеоноФ

    38 5 Отговор
    Цецо как не те е срам,малко ли ти беше 15години,бочко да ти дава да се праиш на шеф?Сега да раздаваш присъди.Да не те поканим някъде на по-един чай,и да приключиш като навални?
  • 9 Вай Вай

    20 7 Отговор
    Цветанов време е да приласкаете и ДПС, Воля, НФСБ, ВМРО, Слави, ПКП - тогаз ще ви призная.
    Сигурат, че ще спечелите 99%.
  • 10 Последния Софиянец

    40 0 Отговор
    Американска система в България.Цветанов републиканците ,а нашия Христо Иванов демократите .ха ха Ха ха ха ха

    Коментиран от #15

  • 11 Кой ще

    43 2 Отговор
    Гласува за тоя Асансьор. И той е вътре с двата крака за кауша от много години.
  • 12 цецо апартамента

    14 16 Отговор

    До коментар #3 от "Бойку шкафа":

    Герб са минало,аз съм бъдещето....

    Коментиран от #17

  • 13 Дельо Хайдутин

    12 6 Отговор

    До коментар #4 от "хахахаха":

    Американските сенатори зад Цецо играят само на сигурно.Кой свали Орешарски?
  • 14 Грейс

    30 4 Отговор
    Малииий, защо всички прости, смятат, че са подходящи за управлението на България? Този не се диша точно колкото и Боко! Ужас ще бъде ако се докопа до парламента. Ще има витиеви речи, като нещо като нищо.

    Коментиран от #27

  • 15 съдба

    17 2 Отговор

    До коментар #10 от "Последния Софиянец":

    Цецоу беше от демократите, преди да го баптисат повторно.
  • 16 53453

    28 1 Отговор
    По грозен човек от тоя надали има в тоя свят
  • 17 ГЕРБ ДОЖИВОТ

    17 5 Отговор

    До коментар #12 от "цецо апартамента":

    Шкафа ще си смени собственика, но пак ще е в ГЕРБ.
    ГЕРБ са като парното, католическа сватба доживот.
  • 18 Честно

    28 3 Отговор
    Хич не мога да разбера с каква цел използват Цецо. Неговите началници от ЦРУ със сигурност са наясно, че той е абсолютно неизбираема фигура в българската политика. Единственото нещо, което ми се струва реално е, че го използват, за да разбие Гроб, за друго просто не вдявам

    Коментиран от #40

  • 19 Смехурко

    19 1 Отговор
    Люспите се прегърнаха и събраха!
  • 20 РЕПУБЛИКАНЕЦ ЗА БЪЛГАРИЯ -Герб е убит

    11 16 Отговор
    Здравейте Българи! Наближава едно от най великите събития в най новата история на България! На 27 септември учредяваме нашия политически проект "РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ" с лидер Цветан Генчев Цветанов и слагаме кръст и погребваме най мразената партия в страната както каза Цецо ПП.ГЕРБ! ГЕРБ - Жени Варна се разпадна ! Цялата структура миналия ден подаде заявление за напускане на партията! Бившия кмет на Банско Георги Икономов и цялата структура в курортния град напусна ГЕРБ и преминава към Цецо! В Благоевград бившия кмет от ГЕРБ Атанас Камбитов и цялата структура в града напуска и преминава към Цецо! В Сандански
    кмета Кирил Котев и цялата структура на ГЕРБ се разпадна и премина към Цецо. В Русе може да се каже вече структурата на ГЕРБ не съществува защото колективно подаде заявление за напускане на ГЕРБ! Няма да ми стигне полето да изброя всички. Както каза днес Цецо по БЪЛГАРИЯ ОН ЕЪР може да се каже ГЕРБ е в тотален разпад и до няколко месеца няма да съществува. А моето лично мнение е че все още герб има електорат- това са държавните служители на герберската ясла и няколко стотин хиляди купени ромски гласове. Но при служебно правителство купения вот ще бъде предотвратен и герб изпада извън парламента! България ликува.

    Коментиран от #28, #35

  • 21 Бивш ГЕРБер

    8 16 Отговор
    На 27 септември ще съм учредител на новата политическа формация с председател Цветан Генчев Цветанов - "Републиканци за България"! Вчера Цецо по БТВ каза че в момента ГЕРБ е с електорат около 500 хиляди гласа ( 300 хиляди държавни служители + 200 хиляди роми). А ако продължават да се инатят с оставката до зимата падат на 350-400 хиляди гласа. Цецо каза също че в момента бъдещата му политическа формация е с електорат около 500 хиляди (половината ГЕРБ е вече при него) а до зимата отлива от 100-150 хиляди от ГЕРБ отново се влива при Цецо. Цецо днес поиска отново оставката на Борисов и каза че снимките с милионните пачки евро, кюлчета злато и пистолета са автентични. Цецо с теб сме !
  • 22 Зайко Байко многознайко

    15 1 Отговор
    Основно чувство което предначертава съдбата ни това е эабравата, другото чувство е детската ни наивност, эатова простихме на Эелю, на Гоце, на Мадридския айдук, на Р. Овч. на СерГей, на оригиналния индоевропеец Костов, на Божков 10та %, на Стефчо маэната усмивка, Румен Пикльото, на крадлата Поптодорова, на ония маэни ко#еленца сподвижниците на царя , които эамениха неиэгодно външния ни дълг, на Пешо Коня, на Болен Сидеров, на патриотарите на недораэумението наречено ирландска пастирка и мистър Бийн, на Цецо Ушавия Шлифер с апартаментите от тъщата, Владко Портфейла, на Пацо Терасата, на Трайковци, на Батко и братко, на Баневци, на Вътковци (Арабаджиев), на Стайковци и всички надолу по веригата! Накрая не съм эабравил и Премиера "Слънце", великият "сроител" еднокнижник, който раэдава пара и маэнинка , но эа съжаление само на отбрани! Къде се скри " Обединителят на нацията иэлеэе, като аслан с вдигнат юмрук а се върна, като ...... пингвин на топло? Докога бре слепи и глухи народе, докога? Единственото решение е 1. Нов намален на половина Парламент 2. Лустрация , от която и комунисти и либерали и националисти и сини и червени и жълти и пембени бягат, като дявол от тамян! 3. Печеливши отрасли(които ги няма вече), комуникации, желеэници и енергетика да се върнат под контрола на държавата, едва тогава ще има пари эа эаплати, пенсии и эдравеопаэване и други социялни дейности! Не эабравяйте , ако ви эвучи много комунистически спомнете си старата Българска пог
  • 23 Цецо с теб сме

    8 21 Отговор
    Ти изгражда структурите 2006 година на ГЕРБ в нашия град. И бях член оттогава на ГЕРБ до 29 юли тази година. Теб Борисов набеди че си крадец затова че си купи един мезонет с личен асансъор и имаш една къща в село Шума. Та ти получаваше 11 години по 8 хиляди лева заплата и какъв е проблема че си спестил за апартамент с асансьор? А баш крадеца бившия ти началник Борисов купи къща в Барселона за 3.8 милиона евро , 2 бутика и Порше на бившата манекенка от Сандански Боби Йовчева, купи на дъщеря си в САЩ Бугати Вейрон за 1.5 милиона долара, купи на племенника си поръчково БМВ Х6 което преди бяха откраднали и писаха медиите , снимаха го с пачки в шкафа колкото 2 твои апартамента и кюлчета злато , но теб изкара крадец. Смажи го Цецо, смажи му главата като на змия отровила България, ние бившите редови членове на ГЕРБ сме с теб!

    Коментиран от #31

  • 24 Хаха

    23 1 Отговор
    Добре са го измислили! И кой ще им повярва?
  • 25 qwert

    24 0 Отговор
    все едни и същи крадливи лица се появяват пак и пак да обяснят как ще управляват и колко ще добре за народа
    дали цецо, дали нинова или иванов, че е слави, все муцуни дето забогатяха от измами и мутренски истории ама понеже искат народа да добрува още някоя година им се щя да повисят на кокала
  • 26 Boby

    26 1 Отговор
    Тоз е клонинг на БМБ.
    Не му вярвам!
  • 27 Щот Щот

    14 4 Отговор

    До коментар #14 от "Грейс":

    Защото могат да "правят" избори, да променят Кодекси, да пишат Конституция - нищо, че не са я чели.
    И заеми могат да взимат милиаарди, вие и аз можем ли един милиард да вземем, ТЦ, оти не сме проЗти.
    И защото в шкафчето ви има книги, на него глобуси, а не пиЩови.

    И да държат 2 реактора 2 години под брезент, вместо да произвеждат ток - уникални.

    Коментиран от #37

  • 28 Танцуващ от радост

    14 7 Отговор

    До коментар #20 от "РЕПУБЛИКАНЕЦ ЗА БЪЛГАРИЯ -Герб е убит":

    Браво на Цветан. Дано направи така на следващите избори неговата партия да има 3.9% и ГЕРБ също 3.9% и да не влязат и двете в парламента. Но фактите са че Цецо им го слага бавно и безмилостно!
  • 29 Зайко Байко многознайко

    15 1 Отговор
    оворка: " Който не работи, не трябва да яде". 4. У младото поколение трябва да се въэпитава чувство эа отговорност от една страна а от друга да се съэдаде чувство, че държавата е майка а не мащеха! 5. Иэграждане на неэависим съд, прокуратура и полиция ( беэ нея не може эа съжаление), коитHо да спаэват буквата на эакона и да не слугуват на партии и олигарси.
  • 30 Темерута

    20 0 Отговор
    Фискултурника стъпи и на пловдиския пазар на евтини имоти .
  • 31 789

    21 0 Отговор

    До коментар #23 от "Цецо с теб сме":

    Пийни една студена вода колега, ще иэпушиш и Ушака е същият крадец!
  • 32 Анонимен

    12 2 Отговор
    А дали пачките не са поставени там от първи " приятел" за снимки?
  • 33 Актуална Антена

    15 0 Отговор
    На Цецоу партията требе се казв Българска Кратуна Проста. Те такиви че глъсувът за него.
  • 34 Биби Кинг

    5 3 Отговор
    Цицероне пази ми мястото, до края на седмицата съм при теб! Днес 800 хил ,понеделник всички сме републиканци. От март догодина като спечелиш изборите аз ставам Хасан и пак ше съм начело а президент става Ердоган като изгоним Пембен Мразев!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 мутра стажант

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "Славуца":

    цецу ша копа баце на длибоко
  • 37 Грейс

    17 1 Отговор

    До коментар #27 от "Щот Щот":

    Аз толкова простотия е съм виждала дори при ЦК на БКП. Онези дори не се опитваха да се правят на умни, ама бяха заобиколени от умни, а тези прости и около тях прости за да не ги засенчат по "простотия"

    Коментиран от #41

  • 38 Цуци

    9 4 Отговор
    Бая гласове ще дръпни от Буци 😂
  • 39 БОРУНА ЛОМ

    7 0 Отговор
    ЧИЙ ДЕДОВ ДИРИ С ПЕНКА В ЛОМ
  • 40 Въобще не

    10 2 Отговор

    До коментар #18 от "Честно":

    е неизбираема фигура като се има предвид какви са избирателите. Ние сме търпелив, тъп народ, който дори и няма да си направи труда да отиде да гласува.
  • 41 Щот Щот

    13 4 Отговор

    До коментар #37 от "Грейс":

    Нали знаете какво е писал Чехов: "няма по-страшно от това, да те управляват слугите на бившите господари".

    Препоръчвам Ви на Калин Тодоров, син на Станко Тодоров 3-те книги "Зад завесата на соца, прехода, демокрацията."
    Там добре са описани "хероите" на нашето време, в частност топла връзка ББ и Черепа.
  • 42 Страничен

    18 1 Отговор
    Цвъки няма шанс за парламента! Целта му е да докопа субсидийката!
  • 43 Уууууууу

    15 1 Отговор
    Само не се заблуждавайте,че някой стои зад Цецо ! Никой нормален не се занимава с него камо ли ЦРУ! Той просто обира трохите по масата и с това ще си остане!
  • 44 Аз разбира се

    17 0 Отговор
    съм с г-н Цветанов но не видях никъде приоритет за физкултура, за смесени успоредки, за лечебни топки (едни много големи и тежки), така че още се двоумя.
    А и не видях политика за инсталиране на висилки в асансьорите, примерно докато отиваш към 15-я етаж да направиш няколко набирания.
  • 45 дидо

    13 0 Отговор
    Тази брадичка само не разбрах, защо я поддържа?!?
    Освен това подобен съюз е обречен на неуспех, най-малкото, защото СДС са политически трупове, особено след управлението на Костов!
  • 46 Цвъки новия имидж

    6 0 Отговор
    Обича да потрива ръце
  • 47 Полегнала е

    9 0 Отговор
    Тудора новия стар химн на сдс. 30 год. не стигат. Времето е "ваше"
  • 48 Отвратителна физиономия има

    11 4 Отговор
    Глупав нещастник, че Бойко отдавна - преди 2 години е казал, че повече няма да бъде министър-председател, а ще си гледа партията. Нагъл физкултурник си.

    Коментиран от #98

  • 49 Бай Иван

    8 3 Отговор
    Тия къде са зад Тиквоча, да не се прехвърлят зад ЦвЦв сега и да стане пак Герб, ама ще му викат по друг начин ...
  • 50 Републиканци от помощното училище Вършец

    10 1 Отговор
    Цецо с особената форма на главата да каже от къде са му доходите ??? Или е роднина на Рокфелер или е най обикновен крадец........

    Коментиран от #93

  • 51 гост

    7 1 Отговор
    Хайде Гърневски - меткай се - какво чакаш?
  • 52 чичовото

    11 1 Отговор
    Хитъъър като лисица,прецака ББ с компроматите и сега му гледа сеира.
  • 53 бжежински

    8 1 Отговор
    аварийната клапа на гроб се отвори
  • 54 Фхнгб

    1 0 Отговор
    Жжгхннгй
  • 55 в соца

    8 1 Отговор
    Всичките Цветано-Борисови и Костово Атанасови са един дол дренки.
    Това са кръвопийците на кръвоностната система на БГ.
  • 56 ВИЖТЕ ГО

    10 1 Отговор
    Как си потрива ръцете.
    ГОТВИ СЕ ДА ВЗИМА
  • 57 Хайде стига

    10 0 Отговор
    Потомци на каскетаджиите , на червени номенклатурници и ДС ! Кой има доверие на такива субекти ненаграбили се ?
  • 58 Перо

    8 3 Отговор
    Какво го увърта Цвъки? То е ясно,че Случайника Тиквун е пътник. Но също е ясно,как по късно и ГЕРБ ще се влее в новата партия и ще се получи ново БКП-БСП и ще се размие отговорността от престъпната дейност на ГЕРБ. Малко трудно ще се получи,защото Цвъки е част от статуквото и мафията.
  • 59 В момента

    7 6 Отговор
    Цецо по БТВ смаза и разби Боко и Герб

    Коментиран от #80

  • 60 Хора бдете

    15 0 Отговор
    Този ако влезе в парламента и се докопа до власт, ще краде повече дори и от Тиквата. Партията на този каун е втори герб, само че още по-зле. Не забравяйте.
  • 61 Да бе

    8 2 Отговор
    Ми то още преди месеци Бойко каза , че няма де се кандидатира за премиер, а ще си гледа партията:)))
    Тоя пак открил топлата вода!
    И защо си мисли, че хората са забравили що за стока е?
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Иван

    9 2 Отговор
    Как не те е срам???Кой щеше да те познава ако не беше Борисов.???Засрами се недей да говориш. Ако има умни хора никой не трябва да гласува за теб.Спомни си как викаше победа и Бойко.Хората помнят всичко.
  • 64 Важно

    6 4 Отговор
    Този и Винету са в комбина и разиграват циркове с разриви , оплювки , отлюспване , сръдни.
    Прозрачни са.
    Да изкарат училище за артисти и може да се получи
  • 65 Бастун

    12 0 Отговор
    Цветане. Боклук такъв. Не си избирай място в парламента.... Започвай да си търсиш туристически тоалетен комплект (сапунерчица, кутийка за четка за зъби и прочие. Чехли си приготви. И не забравяй на сапуна да си сложиж въженце, да стои здраво в ръката, че като го изтървеш и се лющи.
    Такъв наглец рядко се среща. Иьключителен мазник... Каква секира ви очаква маммооо....
  • 66 Коко

    9 0 Отговор
    Този вместо да е в затвора иска депутат да бъде
  • 67 С ТОЗИ МУСТАК

    6 0 Отговор
    Е като хайдутин .

    Коментиран от #72

  • 68 Прост

    6 0 Отговор
    А той знае ли английски????
  • 69 АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

    5 0 Отговор
    Ако не го знае , не си губете времето с него.
  • 70 Изненадан

    8 0 Отговор
    Този не го ли вкараха в затвора???
  • 71 Бай Ганьо

    11 1 Отговор
    ПИПОооооН....РЕПОоооооН......'АЙДУуууууК, БИТА КАРТА СИ.Хубавото е, че ще вземеш някой и друг глас от ТИКВАТА.....УСПЕХ....хахахаха.
  • 72 Бай Ганьо

    7 0 Отговор

    До коментар #67 от "С ТОЗИ МУСТАК":

    Като 'АЙДУК е, какъвто си Е....хахаха.
  • 73 Пако

    6 1 Отговор
    Къде е днес онзи бавноразвиващ Козлодуй?

    Коментиран от #74

  • 74 Ремзи

    8 1 Отговор

    До коментар #73 от "Пако":

    Аааааа...Малко преди обяд се появи и каза че отивал да пуска жалба и да търси закрила в РПУ Козлодуй срещу лицата Станислав Георгиев Недков-стъки и срещу Мартин Петков Стефанов - бай Курти....Подготвяли били убийството му и нямало засега да влиза тук
  • 75 Бат бойко

    12 0 Отговор
    Цецкоооо олигофренчеее внимавай да не пиеш някоя бира като Мишо бирата.Много като тебе вече плакаха.Храни куче да те лае.Вярно ли е че си учил в училище за баворазвиващи?
  • 76 Горо

    10 4 Отговор
    Бойко и Цецо са се договорили членската маса на ГЕРБ да се прелее в "Републиканци за България". Те двамата са царе на фалшифкацията и пропагандата. Когато бе вътрешен министър Цветан Цветанов не се умори да измисля акции и да извършва показни арести, да подслушва кой ли не, оправдавайки се с това, че така щял да лови престъпници. Както бяха вредни като тандем, така са още по-опасни и по-безочливи по отделно! Ако Борисов не искаше аверът му да прави нова партия и да обезсили ГЕРБ, щеше ли Цветанов да се радва на спокойствие? Ето над това се замислете, преди да припознавате "новия" Цветанов като надеждата на България!
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 $$$$$$$

    15 0 Отговор
    Тоя мизе.ник е по-нагъл и от бацето.
  • 79 Само Бойко

    11 1 Отговор
    кат ядеше кебапчета не се оплакваше нали?
  • 80 пройчо

    10 3 Отговор

    До коментар #59 от "В момента":

    Цветан Цървула --Е " герб" ,,той го направи.!....да не мислиш ,че тлъстата Мутра Бою е обикалял села и градове-да гради партийи структури!!?
  • 81 Егати

    13 0 Отговор
    А бе не знам защо, ама ако му сложиш една чалма, направо ще прелича на башибузук, гледащ българско село от височините!
  • 82 Вики

    14 0 Отговор
    Господин Цветанов, предателите никой не ги обича, а вие точно сте такъв- нагъл, самозабравил се тип
  • 83 Аве Адолф Хайл

    9 0 Отговор
    Ей на това му се казва да правиш увеселително заведение за мъже, със старите недъгави работнички , каква клоунада само се заформя , направо си е върнато стомашно съдържание .......
  • 84 Жони деп

    12 0 Отговор
    ЦВЪКИ ЗНАЧИК ДАВАШ МИ ЕДИН АПАРТАМЕНТ И ОДМА ГЛАСУВАМ ЗА ТЕБ
  • 85 АЗИЗА

    5 0 Отговор
    ОЧАКВАХ!!!ВЛАСТТА ЩЕ Я ГЛЕДАТЕ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН,г-н МОДЕРАТОР!!!
  • 86 Бай Лозан

    7 0 Отговор
    Ехе, това не е ли Цеко Сифоня 😄😄, готов да лапне питоня 😂😂😂
  • 87 АЗИЗА

    6 0 Отговор
    Ще си повторя въпроса:г-н Цветанов сега ли ни лъже или тогава,когато беше дясната ръка на г-н Борисов ?Живо ме интересува това. Не разбирам защо ме санкционирате!

    Коментиран от #92

  • 88 Някой

    8 0 Отговор
    Цветанов,кога най-после ще регистрираш твоята партия "ХАМЕЛЕОН"?!
  • 89 КЪМ 88

    0 2 Отговор
    Е В А Л А.
  • 90 Слави Славов

    9 0 Отговор
    Друг кабинет с Борисов сигурно няма да има,ама да не си мислиш,че с теб ще има!?Ти с какво си по-хубав от Борисов?
  • 91 Съсед

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "цвета караячевЪ":

    За това получи любовница и извънбрачно дете!
  • 92 Съседа на Цветанов лъжеца

    4 0 Отговор

    До коментар #87 от "АЗИЗА":

    Той винаги лъже, излъга жена си има извънбрачно дете! Сега лъже любовницата си! Не може да заспи без са излъже да 💰💰💰💰💰💰💰💰
  • 93 Съсед

    5 1 Отговор

    До коментар #50 от "Републиканци от помощното училище Вършец":

    За десет години 6 апартамента вила къща и декларирани ю100 000💰💰💰💰преди ГЕРБ живееше в двустайна панелка и караше Шкода!
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 карамбата

    3 1 Отговор
    Тоя е изплискал легена.
  • 96 Прозорлив

    5 1 Отговор
    Ха-ха-ха...Това да се съюзиш със СДС е все едно да се сгодиш за някоя умираща...на командно дишане ...
  • 97 Яяяяяяя

    3 0 Отговор
    Една мисирка наднича изотзадзе!
  • 98 Тома

    1 2 Отговор

    До коментар #48 от "Отвратителна физиономия има":

    Пддкрепям това становище- Борисов си го каза ясно- това е последният му мандат като примеир и после ще си гледа партията - разбирай- ще я прочиства от лекета, дерибеи , подмазвачи и нагаждачи. Ако успее, защото повечето там са такива.
    После отива на президентски и отвява Радев!!. Стига му. Накрая може да го удари я инсулт, я тумор я проектил на недоволен психар.
  • 99 тирбушон

    1 0 Отговор
    Леле мале колко е брадясал от липса на крадене и как само криво гледа нещастно....колко пък изхвърлени герберски крадливи другари му присават ден след дент...бре от пусто та в празно ама зинало......направо горките да се натоварят на ГЕРБАРСКИЯ кораб барабар с Бойквата шайка и да идат надъното на Атлантика всинца, та да се оттърве България !
  • 100 Дон Карлос

    0 0 Отговор
    Ако Герб загуби властта, (ДПС +БСП) ще управляват и това ще бъде перата фаза към дълго очакваното териториално разделение на България планирано и финансирано от Турция.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове