Last news in Fakti

13 Октомври, 2020 15:56 2 115 28

Президентът заминава на работно посещение в Гърция

  • гърция-
  • румен радев-
  • екатерини сакеларопулу-
  • кириакос мицотакис

В Атина Румен Радев ще проведе срещи с президента Екатерини Сакеларопулу и с министър-председателя Кириакос Мицотакис

Президентът заминава на работно посещение в Гърция - 1
Снимка: БГНЕС

На 14 октомври 2020 г. президентът Румен Радев ще бъде на посещение в Република Гърция. В Атина българският държавен глава ще проведе срещи с президента Екатерини Сакеларопулу и с министър-председателя Кириакос Мицотакис.

По време на разговорите се очаква да бъдат обсъдени перспективите за последващо развитие на двустранните отношения между България и Гърция, търговско-икономическото и инвестиционното сътрудничество, въпроси от дневния ред на ЕС, както и регионалното сътрудничество на Балканите.

В рамките на посещението си президентът Румен Радев ще изнесе лекция пред Европейската организация за публично право на тема „Универсални човешки ценности и върховенство на закона: стълбове на европейското развитие“.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 румено Радевче

    25 28 Отговор
    Ще открива рибен ресторант в Кавала (ама специално за него щр има джолан и ще му свирят на ухо оркестър "Канарите" от село Лесичево).
  • 2 загадка

    23 27 Отговор
    Екскурзиант с вдигнат юмрук и сърп и чук в главата ,що е то ?

    Коментиран от #5, #9

  • 3 ББР

    20 26 Отговор
    Влизам в ролята на Министър председател,защото нашият не го искат никъде

    Коментиран от #4

  • 4 до ББР

    16 13 Отговор

    До коментар #3 от "ББР":

    Ммм ще ти се ! Ама влизаш у лудницата ...
  • 5 Българка

    12 11 Отговор

    До коментар #2 от "загадка":

    Б.М.Борисов!!!
  • 6 ДДД

    21 20 Отговор
    Фатмак...
  • 7 Народът

    23 21 Отговор
    Радев никога няма да може да бъде нормален политик, защото показва неравновесие, склонност към радикализъм и безотговорност за последствията. Енергията му за риск се прехвърли в гражданския политически сектор, където рисковете трябва да се управляват и намаляват до нищожност, а не да се продуцират.Поведението на Радев през последните няколко месеца показва, че той е напълно непригоден за упражняване на политическа власт.Неуправляемата глупост, маскирана с добри намерения, създава екстремизъм в политиката. На кого му трябват преврати? Да се яви на изборите, да ги спечели и да управлява. Корнелия въведе нестабилен човек във властта, без политическа подготовка, със силно задържане на дълбоки психически напрежения, с тежка болезнена зависимост от ограничената си жена, с нисък хоризонт за реалните бъдещи процеси, с шизофренна незаинтересованост от последствията, предизвикани от неговите действия.
  • 8 Антирадевист

    16 13 Отговор
    Горката Екатерини! Бог да й е на помощ!
  • 9 Антирадевист

    11 13 Отговор

    До коментар #2 от "загадка":

    а фуражката защо я забравихте?

    Коментиран от #26

  • 10 Колко

    15 11 Отговор
    са платили на гърците да го поканят тоя на кьор софра????? Тъкмо го бяха скрили за малко летящото юмруче...Интересно откъде ще му намерят компаньонка щото неговата нещо я нЕма.
  • 11 Бацо

    11 15 Отговор
    Е позор да влиза в затвор
  • 12 Голям смях

    13 11 Отговор
    лекция щял да чете:'' Универсални човешки ценности и върховенство на закона: стълбове на европейското развитие“.Жив да не съм!Една страница ще я мрънка два часа сигурно.

    Коментиран от #14, #17

  • 13 хаха

    11 11 Отговор
    Хахахах, един гербав трол на заплата пише под различни имена. Номера на китайката няма да мине.
  • 14 По добре

    12 9 Отговор

    До коментар #12 от "Голям смях":

    да му сложат повечко свински черва,да дъвче там и изобщо да не си отваря устичката да дрънка глупости! Сигурно на Екатерини и е скучно и си е поръчала виден шут.
  • 15 Народът

    11 8 Отговор
    Радев говори едно пред хората,прави друго задкулистно.Сочи с юмрук,а олицетворява слугите на мутрите и олигархията,приседнал на една маса с тях.Мутрите не са вън.Те са по софрите и „протестират“ точно,защото не искат нищо да се променя,защото не искат друг да седне на тяхната маса.
    И целта е винаги една-келепира от властта на гърба на българския народ!
  • 16 русофил

    10 8 Отговор
    Като те гледам много си изморен от ПРОТЕСТИТЕ, я ходи на аванта на хотела на НИНОВА да си починеш на разноските на народа, Като си дойдеш пак ще ги яриш употребените на площада.
  • 17 да де

    5 11 Отговор

    До коментар #12 от "Голям смях":

    Пак може да чете поне тиквата и това не може

    Коментиран от #18

  • 18 Някой

    12 6 Отговор

    До коментар #17 от "да де":

    Може да чете,но не може да говори.
  • 19 ГРАЖДАНИН

    11 8 Отговор
    ФУРНАДЖИЙСКАТА ЛОПАТА НА БОЛШЕВИКИТЕ. ТАКЪВ ПОСЛУШНИК ЛИ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВА БЕЗ СОБСТВЕНО МНЕНИЕ,РЕЗИЛ ЗА ВСИЧКИ НАС.
  • 20 ПРОСТА

    9 6 Отговор
    МАРИОНЕТКАТА МОСКОВСКА ПОДРЪЖНИК НА МЕТЕЖНИЦИТЕ
  • 21 гост

    7 6 Отговор
    А къде е Деска принцеска мерцедеска, покриха е за да не усере пезажа ли.
  • 22 НАБЛЮДАТЕЛ

    7 5 Отговор
    ЗА ТЕМАТА УНИВЕРСАЛНИ ЧОВЕШКИ ЦЕННОСТИ И ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА НЕМОЖЕ ДА ГОВОРИШ ТИ ПОТЪПКА ЗАКОНА В ДЪРЖАВАТА СЕЛЬО. ТАКИВА СЕЛЯНДУРИ НАВРЕМЕТО УБИХА ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА В ДЪРЖАВАТА И ИЗГОРИХА КНИГИТЕ ЗАЩОТО НАРОДА ТРЯБВАШЕ ДА Е ТЪП ЗА ДА ГО УПРАВЛЯВАТ ПО ЛЕСНО, ЩЕ МИ ГОВОРИШ ЗА ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ ТОЧНО ТИ С С ЮМРУЧЕТО. БЕГАЙ.
  • 23 бай ставри

    4 3 Отговор
    браво за 4 години една свърщена работа от льотчика но не се казва какво ще правят в гърция да не открива рибен магазин или ресторант
  • 24 фъррр фъррр

    4 2 Отговор
    Този пък кво ще прай там Ще оди да ги бърка

    Коментиран от #25

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 5636

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Антирадевист":

    Пожарникарската ли?
  • 27 Мъка

    0 2 Отговор
    Да благодарим на двамата трола, които надраскаха цялата тази простотия и си показаха гордо празното между-ушие!!! :))))

    Да благодарим и на кухавелите, които ще им платят около 5 лв. за да покажат, че няма накъде повече да паднат и да се изложат!!! :))))

    Да благодарим и на Факти, че пускат от време на време тема за Президента и Слави!
    Благодарение на това, ние виждаме какво се случва в държавата!

    Благодарение на всички драскащи недомислиците, както и щракащи служебният вот, ние МИСЛЕЩИТЕ, виждаме ИСТИНАТА! :))))

    Показвате ни кой стои зад лъжите, манипулациите! Показвате ни кой дава пари за простотия, от която да се пазим! :))))

    Благодаря ви драги ми смехурковци! :))))
  • 28 Хубавец

    1 0 Отговор
    ЧЕ КАКВО РАБОТИ ТОЗИ ММУУНЬО,ЧЕ ЩЕ ХОДИ НА РАБОТНО ПОСЕЩЕНИЕ,ААА,ИЗПЪЛЗЯЛ Е ИЗПОД ПОЛАТА НА ДЕСА МЕРЦ-ЕДЕСА.ВИЖ ,БОЙКО РАБОТИ,А МУУУНЬО МУ СЕ КА-РА И ЗАВИИЖДА,СМЕХ И СРА.М ЗА ТАКЪВ УЖ ПРЕЗИДЕНТ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове