31 Октомври, 2020 17:07 11 218 164

Партията на Слави Трифонов изключва коалиция с ГЕРБ, БСП и ДПС

  • партията на слави трифонов-
  • партия на слави трифонов-
  • слави трифонов-
  • има такъв народ

Политическата формация търси 12 000 застъпници

Партията на Слави Трифонов изключва коалиция с ГЕРБ, БСП и ДПС - 1
Снимка: Фейсбук

Партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ ще се опита да осигури 12 хиляди застъпници, които да наблюдават за прозрачността на предстоящите парламентарни избори. Тези хора ще работят на доброволни начала, заяви пред БНР във Велико Търново заместник-председателят на партията Тошко Йорданов.

За да бъдат предотвратени евентуални нарушения при попълването на секционните протоколи, от „Има такъв народ“ ще разчитат на доброволци за застъпници извън тези, за които беше постигнато споразумение с "Отровното трио" и с формацията на Мая Манолова, посочи при откриването на партиен офис във Велико Търново заместник-председателят на партията на Слави Трифонов Тошко Йорданов:

„При нас застъпниците ще бъдат доброволци, ние на тях няма да им плащаме. Съмнявам се, че навсякъде ще успеем да спрем фалшификациите, но ще имаме по-реални резултати от изборите “.

За следизборна коалиция от „Има такъв народ“ изключват ГЕРБ, БСП и ДПС и поставят условие към бъдещо партньорство:

„Нещата, които хората гласуваха на референдума, да бъдат превърнати в закон. Това е отправната точка за диалог. Ако нямаме съгласие по тази тема, нямаме коалиция.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 54 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    99 7 Отговор
    Запомнете тази статия!

    Коментиран от #15, #36, #39, #67, #84

  • 2 Крал Лир

    112 39 Отговор
    Единственото важно в моментът е банкянското рядко л.....но да падне от власт ЗАВИНАГИ И ДА СЕ РАЗКАРА ГЕШЕВ , че да имаме прокуратура.

    Коментиран от #76

  • 3 БАЙ Х@Й

    130 16 Отговор
    Я какъв смелчага! А сега пусни предаването дето смело се СГЪНА пред Б.Б.
  • 4 Време е

    73 59 Отговор
    за промяна. Не гласувайте за ГЕРБ и БСП.

    Коментиран от #125

  • 5 Кarosel

    59 42 Отговор
    Идва разпад на държавността! Всичко което е градено до сега отива на вятъра!

    Коментиран от #34

  • 6 Жоро

    85 55 Отговор
    Като кмет на София Борисов не му дава право да строи в парка и вече Славуца ще го плюе до гроб.А сега с тази злоба иска и държавицата да управлява.

    Коментиран от #44

  • 7 един от многото

    94 19 Отговор
    Лаладжия!
  • 8 Баректов

    38 11 Отговор
    А КПСС-БКП ?????????
  • 9 Бачо

    88 32 Отговор
    Този чалгар първо да събере 4% и тогава да се надува!

    Коментиран от #88, #123

  • 10 Цуки

    47 11 Отговор
    Тези партии не слушат чалга

    Коментиран от #54

  • 11 Анти трол

    67 23 Отговор
    Откъде 12000 човека? Вие 120 едвам ще докарат!!!
  • 12 Мирослав Събев Пашов -Пашата

    44 23 Отговор
    Приятели!!! Обещал съм ви на следващите избори да вкарам 7 кълвача от квотата на партията на Слави Трифонов за област В.Търново! После ще поискам процент от кражбите от обществените поръчки и от зелената енергия. Ще спонсорират операцията остатъците от групировката ВИС на Васко и Жоро Илиеви чийто васал бе Слави и им пееше чалга на ушенце! Топлата връзка между нас е Миро Пашата който е съдружник на Слави в рекета и наркоразпространението. Напишете в Гугъл - Данчо пръча Миро Пашата . И ще ви излязат всички факти в статията!

    Коментиран от #16, #23, #79, #83

  • 13 Шалом

    22 7 Отговор
    САТАНИСТИ.........
  • 14 Лелеее

    66 15 Отговор
    А ти Тошко пак ли на “доброволни “ начала се гласиш за министър ?
    И министър на кое ? На Финансите , на вътрешните работи ? Или за там гласите Грахич, Софи Маринова или друг подобен “експерт”? Що си не гледате чалгата и кабеларката ?
  • 15 Алфа Чакал

    58 4 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    Прав си.Точно в неговото студио Каракачанов и Волен се клеха, че с ГЕРБ коалиция няма да направят.А на Волен сега не можеш му чу гласчета.Да откине още някой месец.

    Коментиран от #147

  • 16 Емил Кънчев Йорданов- черния

    40 22 Отговор

    До коментар #12 от "Мирослав Събев Пашов -Пашата":

    Аз също ще гласувам за Станислав Трифонов от Учиндол (Плевенско)! Много обичам чалгата му и особенно текстовете в песните му като седем -осем и ще си легнала ,седем -осем и ще си паднала"...Харесва ми че обича моите колеги мутрите и особенно Васил и Георги Илиеви и че е хитър и вложил парите си в офшорки в Кипър! Наш почетен член е на нашата мото организация която е с основна дейност като рекет ,наркотици и сводничество! Дори се виждаме тайно и обсъждаме как като вземе властта ще имаме дял от комисионните които ще взема от фирмите ! Наш близък приятел ни е и на шефа Йордан Тонов -Данчо Пръча. Ние всички сме съдени преди но Станислав обеща като вземе властта да ни реабилитира и изчисти свидетелствата за съдимост! Има като нас страхотни татуси и огромна охрана! Така че гласувайте за Станислав Тодоров Трифонов за да просперира България! Ако не България , то поне ние ще сме още по богати и наркотрафика и рекета ни ще се разрастне! Победа за нас а глада за вас!

    Коментиран от #25

  • 17 Помним помним

    51 6 Отговор
    Москва на сълзи не вярва...Да се докопат до парламанта и стой , та гледай....почват едни търговии..едни пазарлъци. Добре ги реди , ама като дойде време за действия и видяхме как му омекват макферсоните на Дългия пред Банкянския...

    Коментиран от #127

  • 18 Изумен

    58 16 Отговор
    Според последното проучване на "Тренд" ГЕРБ има23% ,БСП 23%, а партията на мутро-чалгара Станислав Тодоров Трифонов от Учиндол 10,9%. А това са близо 350 хиляди гласа?!?! Искам да попитам кой ще гласува за един индивид десетки години опростачвал населението , индивид с офшорни сметки крадени пари според разследването "Панамските досиета", индивид с интелект на олигофрен, индивид личния певец на мутрите , индивид с областни координатори на партията му мутри и крадци? Та ако ще сменяме Борисов с подобен дегенерат по добре да си остане той. Този мутро-чалгар е апотеоз за интелекта и умствения потенциал на народа!

    Коментиран от #29, #68

  • 19 УжАсен

    51 7 Отговор
    Написах в Гугъл - Миро Пашата Емо черния Слави Трифонов и се ужасих. Мутрите татуирани , прегърнати с Дългия а чалгата изплезил език като лопата. Мутрите рекетьори, наркопласьори и лихвари му правели шпалир на посещенията му в страната и возели балерините му на чалга просташките му концерти. И този мутро-чалгар ще спасява страната?!?!?!??? Българио, Българиооооо....
  • 20 Въпрос

    32 7 Отговор
    Добре де! Ясно е че мутро-васaла и чалгар Станислав Трифонов е дeгeнерaт и пoдчoвек. Слугa на мутрите още от 90-те подтикващ ги да изнудвaт и силoво застраховат обикновените хорица! Вживяващ се в момента на нaркoбарoн с черни мутренски джипове охрана, и в момента близък до наркопласьори,изнудвачи и лихвари! Но къде бе ГЕРБ да вземе мерки все пак от 10 години управлява страната??? Да смaжe с държавната машина ,съд и прокуратура мутрите на чалгaра!?

    Коментиран от #24

  • 21 2loop

    5 7 Отговор
    То други не пстанаха бе акъли
  • 22 Кarosel

    26 6 Отговор
    Няма да се коалира с никой, ще печели 50%+1% като Радан преди четири години. Или пък гледа да захапе държавна цицкa, докато има все още някой да му вярва.
  • 23 Трол съм

    5 5 Отговор

    До коментар #12 от "Мирослав Събев Пашов -Пашата":

    и затова ви пиша тази простотия.
  • 24 До Въпрос

    21 3 Отговор

    До коментар #20 от "Въпрос":

    Колкото можа според закона ГЕРБ опита да вземе мерки срещу мутрите близки до Славуца. Още в началото на мандата си Цветанов като вътрешен министър обяви Миро Пашата и Емо черния( тези които Слави е прегърнал от двете си страни с изплезен език) за едни от 300-те най арогантни и безпощадни мутри в страната! След няколко години 2013 г.единия от тези мутри Мирослав Пашов -Пашата бе арестуван от тежко въоръжена полиция до заведение Макдоналдс в Търново в момент когато продава контрабандни цигари на друг бандит от Стара Загора с псевдоним Малкия Мук за 100 Бона. Бяха проснати по очи и парите и цигарите конфискувани. Но бълха ги ухапала защото Славуца има милиони ако не и милиарди. После започнаха да откриват и клонове за бързи кредити по градовете и вече и публично без да имат скрупули и крият да придружават Станислав Трифонов и по концертите му. Така че общо взето това са фактите.
  • 25 Същия трол съм

    7 4 Отговор

    До коментар #16 от "Емил Кънчев Йорданов- черния":

    и затова продължавам да ви пиша простотия.
  • 26 ИСТИНАТА

    26 13 Отговор
    Да ви информирам! Абониралите се за кабеларката 7/8 на спасителя мутро- чалгар Станислав Трифонов от Учиндол са точно..2018 човека! Това е най точната социология! А някои соц.агенции му даваха 10-11%. Това са около 400 хил.гласа! Според вас има ли в страната толкова чалгари да гласуват за учиндолеца! ?! То и за Марешки даваха толкова след президентските избори когато имаше 420 хил.гласа а на парламентарните едвам мина бариерата от 4%! Подготвя се ново правителство след изборите с премиер Борисов! ГЕРБ ще опита да направи правителство на малцинството със скритата подкрепа на ДПС и чалгата ( ако влезе в парламента) . Този път Борисов ще е съгласен да му даде половината ГЕРБ както му е искал чалгара в първия мандат на ГЕРБ. Затова е важно БСП да е 1-ва политическа сила , ДБ да има повече от ДПС а ВЪЗРАЖДАНЕ повече от кликата на чалгаря ако влезе в парламента. За да се объркат плановете им. УСПЕХ

    Коментиран от #33

  • 27 Уточнение

    27 8 Отговор
    Много от нас се чудеха какво точно означава когато Борисов каза че Слави Трифонов му е искал половината ГЕРБ в първото му правителство и когато му отказал Трифонов се обърнал срещу него! Ами обясниха с точност преди членове от ИБ на ГЕРБ какво означава- Това е при съставяне на правителството един министър да определя Борисов а следващия Трифонов! Тоест от неговата квота или негов човек! И така да управляват 50 на 50 ! Борисов не се съгласил защото в първия му мандат Прокопиев и кръга Капитал са имали договорка да имат 1/3 министри защото все пак жената до Борисов тогава Цветелина Бориславова Карагьозова бе близка до този кръг! От него бяха определени за министри Симеон Дянков,Трайчо Трайков , Росен Плевнелиев! Ако бе дал 50% на Трифонов за Борисов би останало съвсем малко! А като гл.секретар на МВР и като кмет всеки ден в кабинета на Борисов играеха карти със Станислав Тодоров Трифонов. Така че Българи не допускайте отново да сте измамени!!!

    Коментиран от #37

  • 28 Българин

    16 27 Отговор
    ЕТО ЗАТОВА ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТРИФОНОВ!
  • 29 Троля си

    3 6 Отговор

    До коментар #18 от "Изумен":

    глупости, за да не ме бъркате, че съм същия смешко.
  • 30 Миро пашата

    21 3 Отговор
    Можете ли ме позна кой съм ?

    Коментиран от #60

  • 31 Мислещ

    12 10 Отговор
    Глупости, избирателите му са "бивши" фенове на тиквата, а той самият винаги си е бил в отбор с тиквите, така че тиквените фенове ще си гласуват за още тиквена диктатура.
  • 32 Всички повтарят едно и също...

    10 5 Отговор
    Докато влезнат в партийният дом и седнат удобно на тарикатските кресла.После почва кооперирането на мутро-бандюго-чалгарите с кой дава най много.ДПС винаги участва в далаверата,защото натрупа много парички и злато през годините на смукане и влачене.Всички се съвкупляват с велможите от Сарайте и винаги са от страната на невиждащия и неможещият да управлява ,,партньор"....
  • 33 И продължавам

    6 4 Отговор

    До коментар #26 от "ИСТИНАТА":

    Да си троля глупости и да ви веселя с простотията си.
  • 34 Българина

    22 7 Отговор

    До коментар #5 от "Кarosel":

    Ти на това държавност ли му викаш, бе френд?!И кое според теб е държавност? Корупцията, здравето на хората, образованието, армията, правосъдието?! КОЕ? Кое в кочината ни е наред?Какво е градено,освен далаверите, корупцията, лъжите,лицемерието?! КОЕ?!!!!!
  • 35 Петьо Петров

    15 7 Отговор
    Не знам защо,но ми се струва,че хората на позиции или партийно обременените се страхуват повече от Слави отколкото от Ковид. Очевадно е!

    Коментиран от #53

  • 36 Гладкомозъчна печена 🎃

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    Статуя.
  • 37 Харесват ли ви

    3 3 Отговор

    До коментар #27 от "Уточнение":

    глупостите които ви пиша. по големи глупости от мен, няма кой да ви напише. Никой не мие на нивото.
  • 38 В момента съм на линия

    7 13 Отговор
    Аз ще гласувам за мая манолова уважаеми дами и господа и народни представители.
  • 39 olo

    16 2 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    Всяко чудо до изборите хихи
  • 40 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    21 2 Отговор
    СЛАВИ ще запомниме не забравяме но не ни имай за будали
  • 41 Хич

    28 4 Отговор
    не си за вярване , че си и страхливец ! Каква партия , бе , какви пет лева ? Виж си последното интервю с Борисов , въпросите и страха да не го попиташ нещо "неправилно" ! Не си човек на честта , нямаш топки за водач и си налягай парцалите докато е време !
  • 42 Запомнете!

    19 8 Отговор
    Това изявление,не е плод на фалшива самонадеяност.Още през лятото, мнозина,включително и самия аз,виждадайки вадещите очи резултати от " социолозите, посочихме ,че бъдещото управление на държавата,ще попадне в ръцете на поредна коалиция.И в стила на учиндолския водещ..Тя е! Нейното име е... Учиндолски + ристъо брадата+ цвъчко републикански.За да има привкус поредната миш- маш коалиция, ще закачат към състава ,някой промъкнал се маргинал.И тогава наше чудо никъде.Не харесвам гербаджиите.Никога не съм ги подържал.Но тази " комбинация" ще ни вкара в такъв филм,че докато дойде финала,ще гледаме слисано.Всички ще бачкат за и в името и интереса на козяшкия шеф.Безропотно и в поза на дресирани пудели.Но тук ще си развихрят " способностите".Ще ни стегнат колана така,че ще припадаме от здравословно гладуване и мизеруване". Пореден мандат,в който ще се оправдават 4 години,с Онези- предишните!

    Коментиран от #51

  • 43 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    19 4 Отговор
    рибата още в вморето те сложиха тигана на печката
  • 44 Бай Ганьо

    22 4 Отговор

    До коментар #6 от "Жоро":

    Жорка, в интерес на истината, плешагата от Учиндол е същия злобен, подал, алчен и гнусен селяк, като ТИКВАТА от село Банки.
  • 45 така така

    26 4 Отговор
    Слави... ти ще се надупиш на който те пожелаее.
  • 46 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 1 Отговор
    партиите ще почнат да отварят торбите с лъжите
  • 47 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 5 Отговор
    нормалните ХОРА ПРАЗНУВАТ ХЕЛОУИН а герб тиквин ден
  • 48 Стойко

    16 10 Отговор
    Този противен мутро чалгар е подигравка с хората на България! Пред него Борисов е като Дева Мария!!!!

    Коментиран от #78

  • 49 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 9 Отговор
    оставка на герб на ГЕШЕВ
  • 50 Млада протестърка

    20 7 Отговор
    Чалгарите се взеха на сериозно. Те може въобще да не влязат в парламента, а говорят за коалиции. Пълен смях🤩

    Коментиран от #91

  • 51 Продължавам

    8 4 Отговор

    До коментар #42 от "Запомнете!":

    да ви забавлявам с глупости! Харесва ли ви простотията ми.
  • 52 Бацо

    9 3 Отговор
    Шкаф позор оставка съд затвор, ще стана май застъпник на цигуларя или ма лодкаря щот не са членували в бкп кът бацон
  • 53 Де Факто

    13 8 Отговор

    До коментар #35 от "Петьо Петров":

    Само така ти се струва.Плешагата ще бъде купен от ТИКВАТА, и заедно с ДПС ще управляват кочината ни.

    Коментиран от #57

  • 54 Разбира се

    12 0 Отговор

    До коментар #10 от "Цуки":

    Славчо, няма време дори и за плакати. Ти закъсняваш.
  • 55 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 2 Отговор
    мутри сбогом
  • 56 Неам думи

    17 3 Отговор
    Егати Капута
  • 57 Тук се опитах

    3 3 Отговор

    До коментар #53 от "Де Факто":

    да съм сериозен. но пак май глупост изрекох.
  • 58 Дедо Jo

    15 3 Отговор
    Доброволци застъпници - като идея добре, като реализация предполагам ще е провал.
    Провал ще бъде и присъствието им в Парламента при условие, че няма да имат партньорство и с БСП.
    Ако спазят обещанията си, това ще значи невъзможност за формиране на правителство и нови предсрочни избори.

    Времетo минава, Нaрoдът пoумнявa, ГEРБ си зaминaвa! ОСТАВКА!
  • 59 хаха

    17 5 Отговор
    Шута на мафията от 30 години иска кокала
  • 60 Стела

    16 3 Отговор

    До коментар #30 от "Миро пашата":

    Оле Боже...Това са...просто нямам думи. Вляво на гнуснияя ЧАЛГАР е Милен Петров -Мимо Хамса , до него е наместника за наркотрафика за Велико Търново на Митьо очите Мирослав Пашов -Пашата а вдясно на гнуссния ЧАЛГАР е Емил Кънчев Йорданов- известен като Емо черния. Тези индивиди бяха обявени от бившия вътрешен министър за едни от 300-те най жестоки и безскрупулни мутри в България- рекетьори, наркопласьори, лихвари и сводници! И с тези чалгара ще спасява България! Моля вижте ги добре , просто запомнете ....

    Коментиран от #66, #98

  • 61 Кой68

    6 4 Отговор
    Рибата в морето,а той сложил тиганя !
  • 62 Курумпе

    21 1 Отговор
    Трифонов, ти знаеш ли какви ги върши госпожата, дето си я сложил за Гладен секретар на Партията ти!!!Питай я , как се отнася към наистина успели и стойностни хора..и дали си запознат със държанието и, което е супер арогантно и надменно!Ти , защо я сложи тази бивша другарка/депутатка от СДС преди време/, която е била уше и дясна ръка на Хр.Бисеров?!А, къде са сега другарите Бисеров и Йордан Цонев - Ментата/ бивши седесарчета, а сегашни милиардери - ДПС-арчета.Та, кой ти я инкрустира тази госпожа..че толкоз ли нямате някой честен,свестен,кадърен и ЧИСТ човек, който да е на нейното място, ами тази дърта..Ви изгражда партиините структури!?
    Трифонов, ти защо не поведе народното недоволство, а удонбо и властоугодно седиш на сянка и чакаш да си довършат далаверките, а после да смениш битите карти - Патриоти и Марешки и да направиш коалиция пак с тези, дето уж плюеш!Дела, делата Трифонов говорят за същността на човека, а не думите!!!Твоето бездействие сега, кого обслужва и защо?!Щом продажните социолози те изѝдигат на второ-трето място и набиват в главите на тулупите , че ти си новата вълна на промяната...толкова е ясно , че си подготвен и пуснат проект на мафията и Дс, че си удобен за всички, иначе щяха да са те отстранили тотално!Вервай ми, не всички са кухи лейки, и мислят с главите си, а не с ушите си!

    Коментиран от #72, #75

  • 63 Прав

    13 4 Отговор
    е Трифонов да не иска коалиция с ГЕРБ,БСП,ДПС,..... защото няма да е минал границата за влизане !
  • 64 Тулупа

    14 5 Отговор
    А БЕ ГЛАДАЙ СИ ЧАЛГАТА КОЙ ЛУД ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ТЕБ

    Коментиран от #132

  • 65 Днес Бойко има празник!

    8 3 Отговор
    Днес Бойко има празник!
  • 66 Същия трол съм

    3 4 Отговор

    До коментар #60 от "Стела":

    Не ми вярвате. Ами ето ви нова порция простотия.
  • 67 Бацо Гацов

    11 3 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    Знаем много такива изцепки. Нищо ново. Ако няма си коалира с БСП, ГЕРБ и ДПС, значи ще се коалира с Каракачанов, Сидеров, Симеонов, Манолова, Иванов и ЦВЕТАНОВ... ако влезнат в парламента. Очертава се да е опозиция, демек няма файда от Слави. Да си седи у 7/8 и да ръси простотии от там.
  • 68 Дедо Jo

    5 12 Отговор

    До коментар #18 от "Изумен":

    Според проучването на ТРЕНД между 3 и 10.10.2020 ИТН (Слави Трифонов) имат 15,9% подкрепа (над 700 000 гласоподаватели) и ще имат в Парламента вероятно около 65 депутати.

    Времетo минава, Нaрoдът пoумнявa, ГEРБ си зaминaвa! ОСТАВКА!
  • 69 Иван

    10 3 Отговор
    Никога няма да забравя когато този противен чалгата преди години бе поканил в предаването си мутрата Станислав Недков -Стъки с жена му Юлиана Дончева!?! Готвеха някакъв екип за взаимодействие и дори противния чалгата му обеща да праща телевизионния си екип да отразява дейността му на федерацията по ММА. Същия Стъки който сега е на хранилка на ГЕРБ и получава държавно субсидиране от министерството на младежта и спорта. Никога не забравяйте тези факти когато пред вас се появи чалгата...
  • 70 Едно ме интересува

    3 2 Отговор
    Интересува ме какво мислят за "пандемията", нищо друго. Смятат ли да налагат карантини и други безумия, ако са на власт.
  • 71 Петьо Петров

    7 7 Отговор
    Ако случайно решите,че 78 стотинки на месец са нищо спрямо 8-10 лв на ден,които давате за маски,ще разберете,че екипът на Слави вече разполага с експерти на всякакво ниво.Те са много по-кадърни експерти от цялата ЕнтелЕгенция, която в момента е в Парламента.Не искам да ги изброявам поименно,че може някой да ми се обиди,че е пропуснат.В противовес на тази теза не мога да изтъкна и нито един,който да заслужава мястото си там,където се коват човешките съдби.Всички до един служат на един Бог,но не е този,който почитаме българите. Поклоници са на Янус,двуликият,с едното лице разпределя,с другото се усмихва иронично към блажените веерующи.
    Изборът е ваш,искате да се кланяте или искате да живеете като достойни българи и чак тогава европейци!
  • 72 А да видим

    1 3 Отговор

    До коментар #62 от "Курумпе":

    може ли някой да напише по голяма глупост. Никой неможе. аз съм номер 1 на глупоста.
  • 73 Аре

    6 4 Отговор
    Каква коалиция, тоя чалгар не може да влезе в парламента. Тръгнал за коалиция да мисли. Майко България какво ли те очаква още.

    Коментиран от #74

  • 74 Трол съм трол

    1 5 Отговор

    До коментар #73 от "Аре":

    Не ми обръщайте внимание на глупостите. Продажен съм и затова го правя.
  • 75 Бай курти 45 год.ерген - 20 г. Ваш Лидер

    10 2 Отговор

    До коментар #62 от "Курумпе":

    А ти знаеш ли колега кой е областния координатор на Трифонов за Велико Търново? Момчил Иванов , бивш координатор на СДС, сложен от Костов за директор на Спортни имоти, след като бе опоскано дружеството премина в ДПС, после в МОДЕРНА БЪЛГАРИЯ,ГЕРБ и сега при Трифонов..Дори не е смешно -тъжно е

    Коментиран от #93

  • 76 Само СДС

    9 7 Отговор

    До коментар #2 от "Крал Лир":

    Е хайде де?! Вече 4 месеца всяка вечер ви гледаме и чакаме да свалите партньорите от Герб и Патриотите от власт, но нещо не мoжете да се съберете повече от 30 човека… Само по време на въстанията се събирате към 200 човека, но къде са останалите 6 999 800 недоволни българи? Аз ще ви открехна къде са! Стоят си вкъщи на топло, вечерят, правят си вечерният семеен секс, пият си ракийката с шопската салата доволно и ви гледат през това време по интернет на живо какви недоносени, селски тъпаци сте!

    Коментиран от #81, #113

  • 77 Бойко номер две

    6 3 Отговор
    Аз да попитам само Слави знае ли английски.
  • 78 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 2 Отговор

    До коментар #48 от "Стойко":

    СТОЙКО та тояСЛАВИ забрави откъде е тръгнал
  • 79 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "Мирослав Събев Пашов -Пашата":

    ти приятели не може да избираш те те избират а умните ХОРА НЕ СА кълвачи ХОРАТА по дрехите посрещат по уът изпращат
  • 80 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 1 Отговор
    който седи на двастола пада на зевята

    Коментиран от #121

  • 81 Трол съм

    1 3 Отговор

    До коментар #76 от "Само СДС":

    и се продавам евтино. Затова ви пиша глупости. Не ми обръщайте внимание. Ако ми хвърлите някоя жълтичка и друго мога да кажа.
  • 82 РАШО ПЕЛТЕКА

    3 2 Отговор
    И я коалиция нема да права.
    Ако има 2 згодни невести , повече свинско с месо и пиенье,..тогис ..може!
  • 83 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 2 Отговор

    До коментар #12 от "Мирослав Събев Пашов -Пашата":

    АНГЕЛ ПОПОВ главестия ТЕ ПРЕДУПРЕЖДАВА нищо повече

    Коментиран от #92, #95

  • 84 Политолог

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    Това означава,че ще бъдат ВЕЧНА ОПОЗИЦИЯ!! Ще получават субсидии, тлъсти заплати ще ръфат депутатски кюфтаци,а тия, които са гласували за тях- да духат супата!! Ха ха ха ха!!
  • 85 Георги

    4 1 Отговор
    Само някой можели да разреши проблема със купуването на гласове.Циганите и турците и да не се заблуждаваме и много българи ще вземат 150 лв и няма да се замислят. За това цигански барони ,местни феодали и всякакви престъпници са над закона защото като доидот избори те им свършват мръсната работа
  • 86 РИСТЕ СМОКА

    3 3 Отговор
    Малиии тва Шашавото..КозелдУЯ
    Па е тука
  • 87 Перо

    2 6 Отговор
    ББ е пич

    Коментиран от #90

  • 88 ГРОБ

    7 4 Отговор

    До коментар #9 от "Бачо":

    Този чалгар не само,че ще събере 4%,ами ще спечели и изборите!

    Коментиран от #131

  • 89 Mitko

    1 1 Отговор
    Четете глупци- ясно пише: "ако няма съгласие... " ами ако има??? Коалиция тук само тъпи тролове...
  • 90 Ами като дава

    3 0 Отговор

    До коментар #87 от "Перо":

    жълтичка за простотийка, тъй ще ви кажа. Ако вие ми давахте и друго можеше да кажа.
  • 91 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 2 Отговор

    До коментар #50 от "Млада протестърка":

    така е
  • 92 Мирослав Събев Пашов -Пашата

    4 2 Отговор

    До коментар #83 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Виж снимката от коментар номер 30 и как изглеждам и мислиш ли че ме е страх от някакви Поповци?????

    Коментиран от #94, #105

  • 93 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 3 Отговор

    До коментар #75 от "Бай курти 45 год.ерген - 20 г. Ваш Лидер":

    МАРТИНЕ тоя СЛАВИ раноотвори торбата с лъжите

    Коментиран от #97

  • 94 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор

    До коментар #92 от "Мирослав Събев Пашов -Пашата":

    не мускули а акъл трябва малкия знаеш ли кой съм а а АНАТОЛИ културиста а КВИЦ така щото по полека и не заплашвай не рекетирай ХОРАТА защото живота не прощава
  • 95 Мирослав Събев Пашов -Пашата

    2 2 Отговор

    До коментар #83 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Виж ме добре кой съм! На лявата снимка сме със Станислав а на дясната сме с Йордан Тонов -Данчо Пръча пред табелата на Италианското градче Корлеоне. Та на всеки средно интелигентен гражданин става ясно че работим в комбинация - Аз , Станислав Трифонов и Йордан -Данчо пръча

    Коментиран от #152, #154

  • 96 Все тая

    4 1 Отговор
    Пак ще си бъде България псевдодемократична олигархична държава!
    Невъзможна е правова и просперираща България, без демократични изболи, както на Запад!
    С активна регистрация! Без мъртви души!
    Без праг на преференциите! Без избираеми места!
    С дистанционно гласуване!

    Вярвате ли на Чалгаря от Учиндол, който опростачи България?
    Вярвате ли на СИК-аджията от Банкя, който издигна в култ лъжата и кражбата в България?
    Мислите ли, че при демократични избори, изобщо ще влязат в Парламента? Или Делян Пеевски?
  • 97 бай курти 45 г.-Ерген- 20 г.ваш ЛИДЕР

    5 1 Отговор

    До коментар #93 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Единствените мутренски партии знаеш кои са? Едната е нашата ГЕРБ а другата на Станислав Трифонов от Учиндол който работи с мутри като Черния,Пашата,Хамса а те работят за хора като Митьо очите и Данчо пръча!!! А Трифонов преди 20-22 години често идваше в Търново и посещаваше една дискотека тогава Сателита се казваше с една Ловешка мутра Алдемир -Алчо и което момиче си харесаха там го дърпаха а ако някой неин приятел я защити го глобяваха или ако имаше бижута го разказаха..Това е Трифонов- да се знае от всички!

    Коментиран от #103, #106

  • 98 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор

    До коментар #60 от "Стела":

    СТЕЛА и тия мутри трето разрядни ще си намерят майстора
  • 99 mathur

    2 2 Отговор
    От мутра на чалгар---славуца бойков борисов....
  • 100 Asterix

    0 3 Отговор
    Здравейте Простаци и Народни Будители!!!!
  • 101 Факт

    2 1 Отговор
    В топ 3 на най-подлизурските интервюта с Банкянския е това на Славиту!
  • 102 гост

    0 3 Отговор
    Пълни глупости. Вече направиха сватба с отровителите и мая. Остана да си спретнат само парти с г-жа лъжа.
  • 103 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 1 Отговор

    До коментар #97 от "бай курти 45 г.-Ерген- 20 г.ваш ЛИДЕР":

    МАРТИНЕ та тоя АЛЧО несе ли занимаваше и с незакона търговия с пшеница има ли още хлебо завод

    Коментиран от #107

  • 104 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор
    две дини под мишница се не носят
  • 105 МАЯ

    3 1 Отговор

    До коментар #92 от "Мирослав Събев Пашов -Пашата":

    където пипне ГОСПОД медицината е безцилна
  • 106 А това съм аз

    1 6 Отговор

    До коментар #97 от "бай курти 45 г.-Ерген- 20 г.ваш ЛИДЕР":

    трола. На мен ми плащат, да ви забавлявам с глупости. Знам че не ми вярвате, но взимам някоя жълтичка, а и ви показвам същноста. Затова ви пиша толкова глупости.
  • 107 Бай курти 45 год.ерген - 20 г. Ваш Лидер

    4 1 Отговор

    До коментар #103 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Точно! Същия Аледин Алиев-Алчо от Ловеч с хлебозавода който получи 2011 г.незаконно 1 милион евросредства. Тогава медиите писаха така- 1 милион евро евросредства за мутра от Ловеч. Значи си чувал и чел за него! Същия е с хлебозавода авера на Слави Трифонов

    Коментиран от #108

  • 108 Бойко ти ли си

    3 3 Отговор

    До коментар #107 от "Бай курти 45 год.ерген - 20 г. Ваш Лидер":

    Никой не може да лъже повече от теб. Та като гледаме лъжите, само ти ще да си.
  • 109 Хаджиментов

    1 1 Отговор
    Ще им го припомним след изборите!

    Коментиран от #114

  • 110 Минетов

    3 3 Отговор
    Ще си помисля дали да гласувам за плешивеца ако плати дължимия вече 15г хонорар за вътрешно обзавеждаане на моите приятели, които го правиха.
  • 111 оня с коня

    5 2 Отговор
    Има тука един Тънък момент,който е редно да се разбере:Слави Изключва Коалиция с Трите изброени от него Партии,но САМО КАТО "ПРЕДИЗБОРНА",надявайки се самостоятелно да прескочи 4%.Успее ли да влезе в НС,то ще е "Отворен" за всякакви Коалиции и Съглашения,най-вече със Партията - Първенец,което би му осигурило Министерски Кресла.

    Коментиран от #112, #120

  • 112 Врачка съм

    1 1 Отговор

    До коментар #111 от "оня с коня":

    и затова знам. Много съм добър като хвърлям овес. Само коня ми да не го изрупа, че тогава много глупости пиша.
  • 113 Ангел

    3 3 Отговор

    До коментар #76 от "Само СДС":

    Така е - 30 човека от ДБ на протестите. Разгониха другите, най-вече БСП. На кметските избори в София БСП им избра 7 районни кмета, а половинта от тях не можаха да преглътнат егото си и да гласуват за Мая. Сега София можеше да не е на герп. Отечествен фронт. И на тези избори, харесваме, нехаресваме БСП трябва да се гласува за тях, че да са първи. А Слави я се класира въобще, я не. Чалграчета на по 17-23 години да ходят да гласуват...:)

    Коментиран от #116

  • 114 де жавю

    3 0 Отговор

    До коментар #109 от "Хаджиментов":

    Няма нужда! Нози филм вече сме го гледали! Отново фалшифицирани избори с над милион мъртви души! Отново няма да се гласува дистанционно по пощата! А пощи има навсякъде по света и у нас, нали?
    Де жа вю...
  • 115 Чочо

    4 2 Отговор
    Чалгарина вече се е нагласил да ни управлява
  • 116 Същия съм

    1 3 Отговор

    До коментар #113 от "Ангел":

    трол. така си цитирам глупавите коментари, за да ви дам нова глупост. продажен съм не се сърдете.
  • 117 Шопо

    2 1 Отговор
    Я на Славуца не вервам ! Но ако успее да бутне ХЕРАКОВСКИЯ ,че пушим един вот за нъ следващия път! Обещавам!!!

    Коментиран от #139

  • 118 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор
    ум умува ум царува ум патки пасе
  • 119 Реплика

    5 1 Отговор
    Тиквата е глух за критики. Дано си отидат заедно с БСП.
  • 120 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор

    До коментар #111 от "оня с коня":

    така е интереса клати феса
  • 121 ГРАД ТРЪН

    0 2 Отговор

    До коментар #80 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Не се вълнувай много тролейчо ще вземеш втори инсулт да получиш

    Коментиран от #133

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Палячо

    3 5 Отговор

    До коментар #9 от "Бачо":

    А този си мисли че ще влезе в парламента не вярвам
  • 124 ха ха

    3 2 Отговор
    значи ако влезе в парламента, ще е безгласна буква, само за колорит, за депутатската заплата и да се перчат пред камерите и студията!
  • 125 о да

    0 4 Отговор

    До коментар #4 от "Време е":

    гласувайте за новото чалга-заведение, в което ще гледаме Слави на трибуната да си чете написаното от сценаристите

    Коментиран от #128

  • 126 СОФИЯНЦИ

    5 4 Отговор
    ПРЕДУПРЕЖДАВАМЕ предварително !!!!!!!! Слави ( чалгаря ) е новият БАРЕКОВ !!!! КЪДЕ е Барека бееее? излъга ви с 2 кебапчета .че ще ви оправи....и изчезна в Брюксел !!! ПРЕДУПРЕЖДАВАМЕ сега .....Слави (чалгаря ) е.....СУПЕРМУТРА !!! Движи в СФ със 20 -25 мутре охрана ) В.Б.-черепа ходеше с 10 -15 ) ! ......АКО се докопа до властта ...ЧАЛГАРЯ ще извади БГ от ЕС и НАТО......защото иска да е ЦАР - ГОСПОДАР....той да КОЛИ и БЕСИ........ТАТУИРАЛ си го е на гърба !!!!!.........ПРЕДУПРЕДЕНИ СТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #130

  • 127 горкичкият

    2 2 Отговор

    До коментар #17 от "Помним помним":

    явно се гласи за новия Златен пръст без да поема ангажименти - не че някой ще го кани, де
  • 128 Трол съм

    1 3 Отговор

    До коментар #125 от "о да":

    Трол. За пари го правя. За много ли. Не за малко. Продажен съм.
  • 129 Иван

    5 1 Отговор
    По добре слави отколкото бат бойко. Оставка веднага на герб.

    Коментиран от #136

  • 130 Продавам се

    1 3 Отговор

    До коментар #126 от "СОФИЯНЦИ":

    евтино. Затова пиша толкова глупости. Трол съм и Бойко ми плаща да плюя против Станислав Трифонов.

    Коментиран от #140

  • 131 ужас

    2 2 Отговор

    До коментар #88 от "ГРОБ":

    а, сигурно ще влезе- с психари, за които това е спорт, е пълна държавата, да гледат после сеир!Ама ще е дотам - и доходите му няма да скочат кой знае колко, освен ако не се свърже със сивия сектор
    ДА МУ МИСЛИМ НИЕ ПОСЛЕ - ЩЕ СТАНЕ ПАРЛАМЕНТ "ОРЕЛ - РАК - ЩУКА" - СПОМНЯТЕ ЛИ СИ СТАРАТА ПОДОБНА КОНФИГУРАЦИЯ КАК ПРОДЪНИ ДЪРЖАВАТА? А НАКРАЯ И НЯМА ДА ОСТАНЕ КОГО ДА УПРАВЛЯВАТ СЛЕД НОВИТЕ ВЪЛНИ НА КОВИД-А

    Коментиран от #135

  • 132 ГРЕШИШ

    4 1 Отговор

    До коментар #64 от "Тулупа":

    има много луди в тази държава и нарастват лавинообразно с чалга културата и фейсбук-общуването
  • 133 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор

    До коментар #121 от "ГРАД ТРЪН":

    ЛЕКА НОЩ

    Коментиран от #142

  • 134 Асен

    3 2 Отговор
    Платените телевизии каквато е и 7/8 не пускат реклами,а ти Слави почна яко да пускаш реклами по твоята 7/8 ТВ. Явно събираш пари за изборите.
  • 135 Извинете ме

    1 3 Отговор

    До коментар #131 от "ужас":

    за глупостите. Опитвам се, но по умно не излиза. Но глупостите ми вървят много. Дарба имам да ги измислям. А и като Бойко ми плаща да ги пиша. какво по хубаво.
  • 136 аха

    1 1 Отговор

    До коментар #129 от "Иван":

    явно ти харесва да ровиш по кофите и отключените коли - ще си го спомниш скоро с негова помощ

    Коментиран от #137

  • 137 Така е

    2 1 Отговор

    До коментар #136 от "аха":

    Ще ровиш по кофите ако падне Бойко, щото Трифонов няма да ти дава жълтички за глупости като бойко.
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Чекмедже Боко

    1 1 Отговор

    До коментар #117 от "Шопо":

    Дрън-дрън! Старата песен на нов глас! Ще бутне Славуца на Моисей жезъла! Пак ще фалшифицирам изборите най-горе с милион мъртви души! А вие долу си разнасяйте като лудите, чували с протоколи и бюлетини! Ха ха ха...
  • 140 СОФИЯНЦИ

    2 2 Отговор

    До коментар #130 от "Продавам се":

    И КОЕ не е вярно ...бееееее ....ПРОДАДЕН ИДИ-Т ????????......че Барека ви излъга ???????????. че е СУПЕРМУТРА......виж му предишни и сегашни " ПРИЯТЕЛИ ".....че ходи по СФ ...със БРОНИРАН ДЖИП...и пазен от 20-25 мутри ?????????...че си е ТАТУИРАЛ на гърба ...какво ще прави ..като стане ЦАР-ГОСПОДАР ?????????? Слави ( чалгаря ) ...ще излъже такива като тебе " СЕЛСКИ ТАРИКАТИ "......защото мотото на предизборната кампание ще е - " ЕДНО ФЕРАРИ със цвят червен.......едно за ТЕБ ...и ПЕТ за МЕН ".....и ти ще се хванеш.....

    Коментиран от #141

  • 141 Не се ядосвай

    2 2 Отговор

    До коментар #140 от "СОФИЯНЦИ":

    Ясно е че като го няма Бойко няма да ти плащат и ще останеш без работа. Но пък хубавото е, че няма да пишеш глупости на хората. Да Трифонов с сигурност няма да ти плаща за глупости. Тамън ще си отидеш с работодателя си.

    Коментиран от #146

  • 142 Мирослав Събев Пашов -Пашата

    1 2 Отговор

    До коментар #133 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Виж коментар номер 95 и пак си помисли искаш ли някога да стоиш пред мен?

    Коментиран от #145, #149

  • 143 крум

    1 0 Отговор
    ДА СЕ СЪЗДАДЕ ДЪРЖАВА ШОПЛАНДИЯ! ТАКА БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОТЪРВЕ ОТ ТИКВИТЕ!
  • 144 начо

    0 2 Отговор
    Няма как да влезе в парламента
  • 145 Е защо

    3 1 Отговор

    До коментар #142 от "Мирослав Събев Пашов -Пашата":

    да не стои пред теб. Та ти си трол. Продаваш се евтино и пишеш глупости за дребни жълтички от Бойко. Ти сам няма да се изправиш, щото си страхлив. Такива са всички тролчета. Много страхливи и глупави.
  • 146 СОФИЯНЦИ

    2 3 Отговор

    До коментар #141 от "Не се ядосвай":

    МНОГО СИ ЕЛЕМЕНТАРЕН бееееееее!!!!!!!! ПРОМИТ си да виждаш ВСИЧКО в " ЧЕРВЕНО и СИНЬО " !!!!!!!!! КАКВО ПЛАЩАНЕ беееееее ИДИ-Т ????????? ПРАЗНАТА ти КРАТУНА не може да разбере . че хората не ги интересува дали мин.-предс. е Б.Б.....Валери Симеонов....Каракачанов.....Радан Кънев !!!!! ИСКАТ САМО да не е КРАДЛИВО КОМ-НЕ и СПОНСОРИРАЩИТЕ го МУТРИ !!!....И ДА РАБОТИ ЗА СЕБЕ СИ !!!! ....п.с.....сложноти е да разбереш ...НАЛИ ????? ТЪПси....ТЪП си ....като тъпоъгълен триъгълник !!!

    Коментиран от #148

  • 147 угз

    3 2 Отговор

    До коментар #15 от "Алфа Чакал":

    Дългия и той се кълнеше че в политиката няма да влиза.

    Коментиран от #150

  • 148 Много се нервиш

    3 0 Отговор

    До коментар #146 от "СОФИЯНЦИ":

    И други останаха без работа заради Бойко и то за добри заплати, а ти за смешните жълтички, да се ядосваш. Добре че е глупав бойко, та плаща за глупости, че щеше да видиш как ще си намериш работа иначе. Сега не че много ви дава Бойко, ама са пари на вятъра. И да пишете глупости за жълтичките на Бойко, все тая. Нищо не променяте. Трифонов като спечели и сте безработни. Така че не се хаби нервите напразно.
  • 149 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 1 Отговор

    До коментар #142 от "Мирослав Събев Пашов -Пашата":

    несъм трол а ти не си събев пашата лесно установих не се продавам за стотинки но всички мутри рано или късно ще си получите заслуженото
  • 150 И нямаше

    2 3 Отговор

    До коментар #147 от "угз":

    да влезе. Сами го накараха, сега пари дават на троловете да пишат глупости против него. Ама късно. Да са мислили когато е трябвало.
  • 151 ЧМзС

    1 3 Отговор
    Хубо падна у банята ама що си счупи кракът а не главата бе
  • 152 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор

    До коментар #95 от "Мирослав Събев Пашов -Пашата":

    та ти не смееш да припариш в ГРАД КОЗЛОДУЙ и друго ХОРАТА ПО дрехите посрещат по ума изпращат
  • 153 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 3 Отговор
    Когато вие от БСП гласувате за Слави, тогава ще спечели, но се съмнявам.
  • 154 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор

    До коментар #95 от "Мирослав Събев Пашов -Пашата":

    но не смееш да припариш в козлодуй
  • 155 Сатъра

    3 1 Отговор
    Слави бих се коалирал и с Дявола само и само да сваля и вкарам в затвора тея престъпници от ГЕРБ и Бойко Борисов.
  • 156 Чичо от село

    2 2 Отговор
    Нема как човек,който е некадърен да създаде семейство,да е кадърен да управлява държавата!

    Коментиран от #157

  • 157 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор

    До коментар #156 от "Чичо от село":

    БРАВО правилно точно
  • 158 Анарх

    1 0 Отговор
    Трябват му кадри и тепърва ще разбере какво е троянски кон. Със сценаристите ще заживеят в света на изненадите.
  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Fake 78 PR

    0 2 Отговор
    Слави прави PR, само за да влезе. После ще се врътне, ако е в парламента,
  • 161 Теодор

    0 1 Отговор
    Знаеш ли кой идва миналата седмица? — хилеше си Крейзи. — Слави Трифонов! — продължи той! — Абсолютно сам, накарахме го да си премести джипа, не за друго, а да го унижим и той се въртя половин час, докато намери къде да го остави. Аз лично го въведох при шефа. Славчо ме представи като дясната му ръка и ме остави да слушам разговора: „Ще бъда кратък, бате Слави — започна от вратата онзи. — Сашо Дончев, шефът на «Овергаз», ми дава по 40 000 долара на месец, за да пропагандирам за БСП в новото си шоу, ако ти ми дадеш 300 000 марки, ще пропагандирам за СДС“.
    — И к’во му отговори Славчо? — полюбопитствувах аз.
    — Славчо се вбеси, но пред него запази спокойствие. "300 000 марки са много пари, предпочитам да си ги запазя. Моите хора и без тях ще спечелят“ — наду се Славчо. „Няма проблем — отговори му Трифонов, — аз за всеки случай ти оставям моя телефон, ако поразмислиш! А имам и друга оферта. Срещу 10 000 долара ще те поканя в шоуто и ще ти изчистя напълно името — и без това те плюят, аз не вярвам, а това за скечовете, нали разбираш — просто шоу…“ „Добре, ще помисля“ — отпрати го набързо Славчо. После пред мен сподели — продължи Крейзи, — че е хубаво да си изчисти името, но отказа да дава 10 000 долара, а и не се доверяваше на дългия мръсник. „Представи си, че му дам все пак парите и отида, и той вместо да ми помогне, да ме орезили напълно?“ След което извади касетката изпод бюрото си и ми каза: „Това е запис на целия разговор, пази я, може да ни потрябва“. А

    Коментиран от #162, #163

  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Браво

    1 0 Отговор

    До коментар #161 от "Теодор":

    за платеният коментар. И шехеразада ще ти завиди на глупостите. Трябвало е да станеш писател на фантастични романи. Успеха ти щеше да е голям.
  • 164 БРАВО

    0 0 Отговор
    ДЪЛГИЯ - ПОДПИШИ ДЕКЛАРАЦИЯ! СТИГА С ТИЯ ЕВТИНИ НОМЕРА.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове