Last news in Fakti

14 Ноември, 2020 06:55 11 772 37

Румен Петков: Балтов и Ангелов са магистралки, които слушат Борисов (ВИДЕО)

  • румен петков-
  • евроком-
  • бойко борисов-
  • костадин ангелов-
  • асен балтов

На 18 ноември, сряда, АБВ организира протест пред Европейската комисия в София, като контекстът му е питане към европейските ни партньори дали приемат човека с кюлчетата

Румен Петков: Балтов и Ангелов са магистралки, които слушат Борисов (ВИДЕО) - 1
Кадър: ''ЕвроДикоФ''

''Въпросът е принципен, той не опира до Евроком. Прокуратурата и полиция влезе и в Съюза на българските журналисти''. Това заяви лидерът на ПП АБВ Румен Петков в предаването ''ЕвроДикоФ'', което се излъчва по ТВ Евроком. Оглавяваната от Петков партия е сигнализирала ръководителите на Европейската комисия за странните, меко казано, проверки на рекламодателите, които рекламират по време на предаванията ''ЕвроДикоФ'', ''Честно казано с Люба Кулезич'' и ''Седмичник с Владо Береану'', които се излъчват по ТВ Евроком.

''Ние сме сезирали ръководството на Европейската комисия и в лицето на председателя ѝ Урсула фон дер Лайен, и в лицето на заместника ѝ Вера Йурова, не да за да клепаме държавата, а за да е ясно какво става тук. Ако си замълчим - утре ще смачкат предаването на Диков, в други ден предаването на Николай и след това няма да има кого да мачкат'', поясни Румен Петков.

Той след това коментира последните подвизи на премиера Борисов, след като той се излекува от COVID-19 и отново тръгна из България с джипката, за да си прави пиар. ''Това, че е неграмотен няма да изненада никого,а това, че е фашизоиден трябва да се знае. Той има това мислене. И го споделя с магистралките Балтов и Ангелов. Борисов го разбирам, той това прави, друго не може. В присъствието на двете магистралки той може да говори каквото си иска. Аз не разбирам тази полюция на двамата да стоят като магистралки и да слушат еманацията на наглостта и глупостта'', каза лидерът на АБВ.

Бившият вътрешен министър говори и за коронакризата, с която управлението определено не се справя. ''Става дума за абсолютна неграмотност. Второ, никаква грижа реално за здравето на българския гражданин. И трето, административна и управленска нищета'', смята Петков.

То бива, бива, ама такава подлога да е на върха на Лекарския съюз..'', така лидерът на АБВ коментира изказването на председателя на БЛС - д-р Иван Маджаров, който заяви, че обществото се е провалило в борбата с COVID-19.

Сашо Диков и Румен Петков се върнаха и на позабравената тема за пачките и кюлчетата в спалнята на Бойко Борисов: ''Няма никакво съмнение, че в случая прокуратурата има абсолютно слугинажно поведение. Главният прокурор не разпореди незабавна проверка, той му даде възможност да покрие всичко'', отбеляза бившият вътрешен министър.

Той съобщи, че на 18 ноември, сряда, АБВ организира протест пред Европейската комисия в София, като контекстът му е питане към европейските ни партньори дали приемат човека с кюлчетата.

Румен Петков допълни, че АБВ ще сигнализира Европейската комисия и за нахлуването на прокуратура и полиция в сградата на Съюза на българските журналисти.

Целия разговор между Сашо Диков и Румен Петков можете да изгледате след 48:57 във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 59 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Състудентът

    37 81 Отговор
    Бате е на власт заради такива като Р. Петков = заради некомпетнетна алтернатива. А Балтов и Ангелов си вършат много съвестно работата, ако слушахме Мангъра " До 2-3 месеца цялото население ще се срещне с COVID-19" - цялата нация щеше да се зарази първите 2-3 месеца и да колабира цялата държава

    Коментиран от #4

  • 2 Баро Вкаров

    79 17 Отговор
    Наистина....,защо се шматкаха двамата в жипката на Бочко?
    🙉🐪🙉🐪🙉

    Коментиран от #7

  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    68 16 Отговор
    БОРИСОВ е обграден от калинки
  • 4 Баро Вкаров

    62 20 Отговор

    До коментар #1 от "Състудентът":

    Нема а слушаш Мангъра!Ше слушаш само коремните хирурзи и Бочко!
    😎🐷😎🐷😎

    Коментиран от #5

  • 5 Конра

    31 21 Отговор

    До коментар #4 от "Баро Вкаров":

    Това че Борисов е тъп не ви прави Баро Вкаровците умни
  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    48 17 Отговор
    герб оставка

    Коментиран от #23

  • 7 Конра

    16 55 Отговор

    До коментар #2 от "Баро Вкаров":

    Това е работна среща, обсъждат ситуацията и мерките, няма защо да седят затворени в некое министерство

    Коментиран от #8

  • 8 Баро Вкаров

    60 11 Отговор

    До коментар #7 от "Конра":

    С кой са обсъждали,с магистралните работнички ли?
    🙉😁🙉😁🙉
  • 9 оня с коня

    23 65 Отговор
    Наивно Петков се опасява "на парче" че ше бъде смачкато Предаването на Диков,на някакъв си Николай/или Исдислав - все тая/ и т.н.,след като ЦЯЛАТА ТЕЛЕВИЗИЯ "Евроком" следва да бъде ЕКСТРАДИРАНА в бившия СССР при Спонсорите си!А ако пък си мисли че ръководители като Урсула фон дер Лайен , Заместничката й и всякакви други Европ. Началници ЧАКАТ ПРЯСНО-ИЗПИКАЛИЯ СЕ Фонтан Петков да ги Сезира след което пък Те да се Активизират...И нека бъдем Реални:НЕ МОЖЕ с високо вдигнат Лозунг за "Свобода на словото" Медиите да отразяват ПРОСТАШКИЯ УЛИЧЕН ЕЗИК на тоя Индивид и подобните Нему...НЕ НАДА ТАК Товарищи!

    Коментиран от #26, #27

  • 10 файчо

    42 3 Отговор
    Блондинка взела шофьорска книжка. Решила да се изфука на мъжа си, като го повози малко на колата. Качили се в колата. Блондинката надула по булеварда. На първото кръстовище профучала на червен светофар, без дори да се огледа. Мъжът до нея се одървил на седалката:
    - Какво правиш ма!? Не видя ли, че свети червено?
    - Така ли! – учудила се блондинката.
    - Сутринта като минах светеше зелено.
  • 11 Пърдон

    20 32 Отговор
    Наздраве др.Петков! Ти мене уважаваш ли ме?
  • 12 Уикипедия!

    33 12 Отговор
    Той е министър на вътрешните работи на България в правителството на тройната коалиция от август 2005 година. След множеството скандали, уличаващи Румен Петков в недопустими прояви, включително заплахи към журналисти и използване на авторитета на заеманата от него длъжност за осигуряване на протекции на лица свързани с т.нар. „сенчести групировки“,подава оставка и неговият мандат е прекратен на 24 април 2008 г.

    Коментиран от #18

  • 13 Хаджиментов

    28 25 Отговор
    Това пикаещо във фонтаните недоразумение си позволява да коментира и критикува хора, които са умствено и интелектуално на светлинни години пред него.
    Това само показва колко е неадекватен.
    Би ми било интересно какви ще ги дъвчи ако случайно попадне в Пирогов и се налага Балтов да се погрижи за него...
  • 14 един от многото

    9 6 Отговор
    Точни , минава , забърсва ги и се кефи.
  • 15 Развийш ли

    26 24 Отговор
    На пикаещия във Фонтани са му отрязали квитанциите от всякъде Със забрана да приближава около Американското посолство завинаги Сложен е в черния списък
  • 16 БАЙ МУ

    23 21 Отговор
    ТОЗИ МИШОК НЕ СИ СЕДНА НА ДУПЕТО.....ХОДИ КАТО НЕДАРЕНА СВАТЯ,ДА СИ ПРАВИ РЕКЛАМА ....ТИЯ НЯМАТ СРАМА ИМАТ ДЕБЕЛИ ОЧИ И СА МНОТО НАХАЛНИ....ГЛЕДА ДА СЕ НАВРЕ ОТНОВО ВЪВ ВЛАСТТА....НЕТОДНИК....6773
  • 17 Явно Румбата каза истини и

    36 15 Отговор
    Платените дежурни герберасти го налетяха. Истината боли платени мишоци а вие си уредете някаква работа или да се скриете някъде, след като Умника бъде изритан!

    Коментиран от #21, #22

  • 18 Другия с коня

    20 11 Отговор

    До коментар #12 от "Уикипедия!":

    Точно тогава избухва скандала с НСО.Има данни,че Р.Петков е пряко замесен.Охраната на политиците записва от мониторите аудио и видео записи на личния им живот .Предава ги " НА ГОРЕ" и това На Горе ги изнудва,за да са послушни...Говорим за Доган,Сидеров и други ....Президент е Първанов от БСП ...Вътрешен министър Петков - шадравана.По-Нагоре има ли....
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Чичак

    12 4 Отговор
    Те затова и ботокс си сложили. Оставка
  • 21 Нема шанс

    15 10 Отговор

    До коментар #17 от "Явно Румбата каза истини и":

    комунист,да казва истини другарю! И този опит неуспешен!
  • 22 На тоя

    15 9 Отговор

    До коментар #17 от "Явно Румбата каза истини и":

    партийката трябва да се казва Писоар!!! И сподвижници от бкп/бсп!
  • 23 МММ

    11 7 Отговор

    До коментар #6 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Оставка да, но само при алтернатива а в момента такава не виждам както и повечето нормалномислещи българи. БСП, АБВ и ДПС могат да бъдат само и единствено опозиция!!!!

    Коментиран от #25

  • 24 Кой68

    2 2 Отговор
    Селски път......
  • 25 Мазньо

    12 8 Отговор

    До коментар #23 от "МММ":

    Даже и Коня на Оня ще е по-добре от Тиквата...
  • 26 Мазньо

    12 6 Отговор

    До коментар #9 от "оня с коня":

    Докато редиш несвързани глупости,конят ти се изпика в мивката....
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 БАЛТИЯ

    8 2 Отговор
    ГЪЗОЛИЗЦИТЕ ЗА ПАРИ НЯМА ДА СВЪРШАТ !
  • 29 НЕКАДЪР

    3 8 Отговор
    БОЙКО Е НЕГОДЕН ДА УПРАВЛЯВА ДОРИ КЕНЕФ ! РАБОТАТА НИ ПРАВИ СВОБОДНИ -- КАЗА ИДИОТА !
  • 30 Паметлив

    8 3 Отговор
    Петков помня как и вие управлявахте държавата едно към едно като чекмедже бей!
  • 31 ИМЕННО

    9 3 Отговор
    РУМЕН ПЕТКОВ Е ДЕГРАДИРАЛ ТИП,НЕ ГО СЛУШАЙТЕ...ПИКАЕ ВЪВ ФОНТАНИ-ДОСТАТЪЧНО ЗА ПСИХОДИАГНОЗА,ТАКА ЧЕ ЗАЩО ГО ОТРАЗЯВАТЕ ...
  • 32 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 3 Отговор
    Слушат този който трябва. Така е защото Борисов е най-добрия политик.
  • 33 Тапата

    3 2 Отговор
    Не си заслужава да се коментират брътвежите на този помияр, защото помияра си е ПОМИЯР, а тези хора, които се мъчат да направят нещо добро, не са шадравани!
  • 34 КУРнинов

    2 0 Отговор
    Румба жив ли си още бе? Толкова пиене не стопи ли ти черния дроб?
  • 35 чичо Скруч

    2 0 Отговор
    един пияница и безделник,който пикае на площада в Плевен, анализира хора, които работят денонощно за страната.Хайде скрийте се и повече никой да не чува за вас пиянде руменчо
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове